3250 امکانات موزیک نداره؟ N73 کیفیت صداش خوب نیست؟ تو از کجا میدونی این چی میخواد؟ حتما هر چی که خواستن باید یه چیزی از سونی پیدا کنی بگی و نوکیا رو خراب کنی؟ مطمئن باش با این کارات فروش نوکیا رو نمی تونی پایین بیاری!
دروغ محضه!
بین اینها که گفتی، برای موزیک N91 خوبه! درسته که صداش از اسپیکر زیاد خوب نیست، ولی خوب، از هدفون صداش فوق العاده است و 4 گیگ هار هم داره که اندشه!
3250 هم صدای فوق العاده ای از اسپیکر داره! از هدفون هم صداش خوبه! و با ارتقا فرم ویر تا 2 گیگ ساپورت میکنه!
N73 هم صداش از 3250 بهتر و با کیفیت تره! و با ارتقا معمولیش به موزیک ادیشن میتونه کیفیت خوب از هدفون رو هم بده! ضمن یه دوربین خوب 3.2 مگا پیکسلی!
LCD بزرگ و تاچ اسکرین هم میخوای انتخابت میشه فقط W950!
اه باز با این بچه من پریدم!!
من که می گم موزیکال خوب!! یعتی صدای خوب یعنی هندس فری خوب !! مشکنگ!! نه صدای اسپیکر!! تو نوکیا هم هیچ کدوم از گوشیهاش از هند فری به پای سونی اریکسون نمی رسند حالا ان 91 باشه یا هر چی موزیک ادیشن باشه!!!
تو انتخاب یه گوشی خوب موزیکال!! هیچ وقت نمی رند صداش رو از اسپیکر بسنجند!! میرن کیفیت صداش رو از هندس فری می سنجند!!
یعنی تو اینو نمی دونی حرف موزیکال میاد!! یعنی سنجیدن صدا از هندس فری!!!
به همین خاطر 810 با صدای معمولی اسپیکرش!! بهترین انتخاب شده!! نه اون آچر پاره نوکیا ان 91 فهمیدی!!
در ان 73 هم گفتم که روزبه به موزیک ادیشن ارتقا داده بپرس بهت میگه!! من که گوش دادم دو زار ارزش نداشت!! در مقابل 810!!!! (حتی در تاپیک قبلی هم توضیح دادم در اون تاپیک دیگه!!!! نمی خونی که!1 فقط بزار مثل خروس جنگی ها الکی پر کنی یه چیزی که یعنی کم نه آوردی!!!!!
آخه بچه!!!!! اگه خوب بود مگه این سایت ها روزنامه ها خرند !! که 810 یا 950 رو انتخاب میکنند و یکی از نوکیا ها هم انتخاب نمی شه!!!!
بس کن دیگه هیچی نمی فهمی می پیری وسط!!
فهمیدی نی نی کوچولو!!
هر چی من بس می کنم!! تو..