• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
kkkkkd-1.jpg

مسخره کردن کار درستی نیست ها !!! ( برای نشان دادن بدی این کار می تونید به امضای مازیار مراجعه کنید ) !
صدای خوب و فیلمبرداری عالی رو E70 داره و عکس برداری رو می تونید از سری W ی سونی اریکسون استفاده کنید !
Lcd بزرگ هم ، هم E70 و هم بیشتر گوشی های سری N نوکیا .
در مورد اسپیکر و هندز فری هم سونی اریکسون پیشنهاد خوبیه !
یا حق ! :D

دلیل مسخره کردن رو میتونید از اونایی که شروع کردن بپرسید....

من گفته بودم که چیزی که عوض داره گله نداره....

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نمی دونم ! تو تاپیک آخرین قیمت ها یادمه قیمتش بیشتر ازین بود. ولی اگه 400-500 تومن بدن من هم W900 رو پیشنهاد میدم. از معدود گوشی های سونی اریکسونه که تا حدودی ازش خوشم میاد و قابل تحمله :D اگه سیستم عامل برات مهم نیست W900 و اگه مهم هست E70 توصیه میشه.

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خوام یه گوشی بگیرم که صداش از اسپکیر بسیار قوی و با کیفیت باشه و دوربین زیاد واسم مهم نیست
همچنین lcd اون تقرییا بزرگ باشه
در ضمن سیمبین هم داشته باشه
خودم n91 و n73 و 3250 مد نظرم هست
ولی میدونم صدای n91 زیاد نیست ولی 4 گیگش وسوسم می کنم در ضمن از طراحیش هم خوشم می آد
می شه رو n73 یا 3250 مموری 2 گیگ گذاشت؟؟
صدای n93 چطوره؟؟

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
می خوام یه گوشی بگیرم که صداش از اسپکیر بسیار قوی و با کیفیت باشه و دوربین زیاد واسم مهم نیست
ولی میدونم صدای n91 زیاد نیست ولی 4 گیگش وسوسم می کنم در ضمن از طراحیش هم خوشم می آد
صدای n93 چطوره؟؟

اگه صدا دلت می خواد!!! موزیکال دلت می خواد!!

w950 !! آخرشه!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
M600 هم مناسبه برات....

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
صدای n93 چطوره؟؟

در مورد ان 91 که حرف نزنه!! که اصلان فایده نداره!!

3250 هم یه گوشی موزیکاله اما اون چیزی که تو می خوایی رو نمی ده!! و اون جورم تعریفی نداره!!!

موند ان 73 که اونم یه گوشی همه منظوره هست!! و در قسمت موزیکال و صدا اون طوری هم قوی نیست!!

اما w950 آخر کمالات هست!!

و اینم عکسی از m600 w 950

se10yy.jpg

151474569.jpg

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
3250 هم یه گوشی موزیکاله اما اون چیزی که تو می خوایی رو نمی ده!! و اون جورم تعریفی نداره!!!
موند ان 73 که اونم یه گوشی همه منظوره هست!! و در قسمت موزیکال و صدا اون طوری هم قوی نیست!!

3250 امکانات موزیک نداره؟ N73 کیفیت صداش خوب نیست؟ تو از کجا میدونی این چی میخواد؟ حتما هر چی که خواستن باید یه چیزی از سونی پیدا کنی بگی و نوکیا رو خراب کنی؟ مطمئن باش با این کارات فروش نوکیا رو نمی تونی پایین بیاری!
دروغ محضه!
بین اینها که گفتی، برای موزیک N91 خوبه! درسته که صداش از اسپیکر زیاد خوب نیست، ولی خوب، از هدفون صداش فوق العاده است و 4 گیگ هار هم داره که اندشه!
3250 هم صدای فوق العاده ای از اسپیکر داره! از هدفون هم صداش خوبه! و با ارتقا فرم ویر تا 2 گیگ ساپورت میکنه!
N73 هم صداش از 3250 بهتر و با کیفیت تره! و با ارتقا معمولیش به موزیک ادیشن میتونه کیفیت خوب از هدفون رو هم بده! ضمن یه دوربین خوب 3.2 مگا پیکسلی!
LCD بزرگ و تاچ اسکرین هم میخوای انتخابت میشه فقط W950!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
N73 صدای خوب از اسپیکر و هندزفری داره! فیلم بردایش هم عالی نیست ولی قابل قبوله! LCD اش هم نسبت یه بعضی از سیمبین های نوکیا بزرگ تره و QVGA هم هست!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
3250 امکانات موزیک نداره؟ N73 کیفیت صداش خوب نیست؟ تو از کجا میدونی این چی میخواد؟ حتما هر چی که خواستن باید یه چیزی از سونی پیدا کنی بگی و نوکیا رو خراب کنی؟ مطمئن باش با این کارات فروش نوکیا رو نمی تونی پایین بیاری!
دروغ محضه!
بین اینها که گفتی، برای موزیک N91 خوبه! درسته که صداش از اسپیکر زیاد خوب نیست، ولی خوب، از هدفون صداش فوق العاده است و 4 گیگ هار هم داره که اندشه!
3250 هم صدای فوق العاده ای از اسپیکر داره! از هدفون هم صداش خوبه! و با ارتقا فرم ویر تا 2 گیگ ساپورت میکنه!
N73 هم صداش از 3250 بهتر و با کیفیت تره! و با ارتقا معمولیش به موزیک ادیشن میتونه کیفیت خوب از هدفون رو هم بده! ضمن یه دوربین خوب 3.2 مگا پیکسلی!
LCD بزرگ و تاچ اسکرین هم میخوای انتخابت میشه فقط W950!

اه باز با این بچه من پریدم!!

من که می گم موزیکال خوب!! یعتی صدای خوب یعنی هندس فری خوب !! مشکنگ!! نه صدای اسپیکر!! تو نوکیا هم هیچ کدوم از گوشیهاش از هند فری به پای سونی اریکسون نمی رسند حالا ان 91 باشه یا هر چی موزیک ادیشن باشه!!!

تو انتخاب یه گوشی خوب موزیکال!! هیچ وقت نمی رند صداش رو از اسپیکر بسنجند!! میرن کیفیت صداش رو از هندس فری می سنجند!!

یعنی تو اینو نمی دونی حرف موزیکال میاد!! یعنی سنجیدن صدا از هندس فری!!!

به همین خاطر 810 با صدای معمولی اسپیکرش!! بهترین انتخاب شده!! نه اون آچر پاره نوکیا ان 91 فهمیدی!!

در ان 73 هم گفتم که روزبه به موزیک ادیشن ارتقا داده بپرس بهت میگه!! من که گوش دادم دو زار ارزش نداشت!! در مقابل 810!!!! (حتی در تاپیک قبلی هم توضیح دادم در اون تاپیک دیگه!!!! نمی خونی که!1 فقط بزار مثل خروس جنگی ها الکی پر کنی یه چیزی که یعنی کم نه آوردی!!!!!

آخه بچه!!!!! اگه خوب بود مگه این سایت ها روزنامه ها خرند !! که 810 یا 950 رو انتخاب میکنند و یکی از نوکیا ها هم انتخاب نمی شه!!!!

بس کن دیگه هیچی نمی فهمی می پیری وسط!!

فهمیدی نی نی کوچولو!!

هر چی من بس می کنم!! تو..

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
N73 صدای خوب از اسپیکر و هندزفری داره! فیلم بردایش هم عالی نیست ولی قابل قبوله! LCD اش هم نسبت یه بعضی از سیمبین های نوکیا بزرگ تره و QVGA هم هست!

باز این الکی حرف زد!!!

ان 73 صدای هندس فریش خوبه!!!؟

خوبه یکی از بدترین صدا ها رو تو هندس فری داره!!!!

تو امتحان کردی!! م ن هم نوکیا ان 73 معمولی!!

هم ان 73 معمولی ارتقا به موزیک ادیشن!!

رو امتحان کردم!! دو زار ارزش نداره!!! در مقابل سونی اریکسون ها!!!

شکم داشتین!! روزبه با 810 م ن موزیک گوش داده تو اتوبوس:p بپرسین بهتون میگه فرقش رو!!!

فقط اینو بدونید!!!!!اان 73 پیشش بود!! اما از من 810 گرفت تا موزیک گوش بده!!!!(تو اتوبوس)!!!

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشنر می خوام صداش از اسپیکر خوب باشه و هندزفری در حد عادی باشه
درضمن از تاچ خسته شدم!!!چون قبلا pda2 داشتم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بهترین گوشی در ابن محدوده قیمت با مشخصات زیر چیه؟
فیلمبرداری خیلی خوب
صدای خیلی خوب هندزفری و اسپیکر
LCD بزرگ

بهترین و کاملترین گوشی این رنج قیمت N73 است. هندزفری 3250 هم اگر بندازید روش کیفت هندزفریش هم عالیه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
صدای n93 چطوره؟؟

اگر دوربین برای شما مهم نیست 3250 انتخاب خیلی خوبیه. ضعف 3250 دوربینشه که شما لازم ندارید.

OM1D

Registered User
لایک‌ها
61
ولی به نظر من Nokia N70 درکنار اینکه قیمتش پایین تره ولی مزایای خیلی زیادی هم داره و اسپیکر هاش هم قوی هستند .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اه باز با این بچه من پریدم!!

من که می گم موزیکال خوب!! یعتی صدای خوب یعنی هندس فری خوب !! مشکنگ!! نه صدای اسپیکر!! تو نوکیا هم هیچ کدوم از گوشیهاش از هند فری به پای سونی اریکسون نمی رسند حالا ان 91 باشه یا هر چی موزیک ادیشن باشه!!!

تو انتخاب یه گوشی خوب موزیکال!! هیچ وقت نمی رند صداش رو از اسپیکر بسنجند!! میرن کیفیت صداش رو از هندس فری می سنجند!!

یعنی تو اینو نمی دونی حرف موزیکال میاد!! یعنی سنجیدن صدا از هندس فری!!!

به همین خاطر 810 با صدای معمولی اسپیکرش!! بهترین انتخاب شده!! نه اون آچر پاره نوکیا ان 91 فهمیدی!!

در ان 73 هم گفتم که روزبه به موزیک ادیشن ارتقا داده بپرس بهت میگه!! من که گوش دادم دو زار ارزش نداشت!! در مقابل 810!!!! (حتی در تاپیک قبلی هم توضیح دادم در اون تاپیک دیگه!!!! نمی خونی که!1 فقط بزار مثل خروس جنگی ها الکی پر کنی یه چیزی که یعنی کم نه آوردی!!!!!

آخه بچه!!!!! اگه خوب بود مگه این سایت ها روزنامه ها خرند !! که 810 یا 950 رو انتخاب میکنند و یکی از نوکیا ها هم انتخاب نمی شه!!!!

بس کن دیگه هیچی نمی فهمی می پیری وسط!!

فهمیدی نی نی کوچولو!!

هر چی من بس می کنم!! تو..

شما مشاوره رو با زور گیری اشتباه گرفتی . کسی زوری و با داد و بیداد نظرش عوض نمیشه.

هدفن گوشیهایی مثل n91 و 3250 عوض میشه و میشه هدفنی خرید که چندین برابر بهتر از هدفنهای سونی اریکسون باشه . لذا تمام گفته های شما نادرست و از سر بی اطلاعیه. داد و بیدادتون برای پوشاندن ضعف منطقتونه که نمیتونید درست صحبت کنید

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما که گفتی W810 داری پس چرا تو ساینیچرت نوشتی K800 User !!!! ? شبیه امضای سونی اریکسونه :D :D :D !
مزاح بود ها !
N73 هم خوبه بین سری N !
اگه می خواید بگیرید واسه عکسبرداری و خوشگلیش خوبه ولی فیلمبرداریش چنگی به دل نمی زنه !

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
شما که گفتی W810 داری پس چرا تو ساینیچرت نوشتی K800 User !!!! ? شبیه امضای سونی اریکسونه :D :D :D !

این 5 باره یکی از نوکیایی ها گیر به امظای من داده!!

آره من 810 دارم جدیدا کا 800 هم خریدم!! می خوام 810 بدم به هکارم ولی در حال حاظر 2 تاشم دارم!!!

!!

موفق باشین

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
شما مشاوره رو با زور گیری اشتباه گرفتی . کسی زوری و با داد و بیداد نظرش عوض نمیشه.

هدفن گوشیهایی مثل n91 و 3250 عوض میشه و میشه هدفنی خرید که چندین برابر بهتر از هدفنهای سونی اریکسون باشه . لذا تمام گفته های شما نادرست و از سر بی اطلاعیه. داد و بیدادتون برای پوشاندن ضعف منطقتونه که نمیتونید درست صحبت کنید

داد بیداد من به خاطر بی منطقی بعضی ها هست!!

و به خاطر این که تو حالت عادی نمی فهمه باید داد یزنی!!!

ثانیا من شما رو اصلان قبول ندارم!!

شما خودت یکی از عامل شروع کننده های کونیا و سوتی هستین!!!

در مورد هندس فری هم خیلی خنده دار بود خندیدم!!!:p :p :p

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
تو امتحان کردی!! م ن هم نوکیا ان 73 معمولی!!

نه! فقط تو امتحان کردی! اصلا N73 تو دئنیا یه دونست اونم دست توئه! من حدود دو روز دستم بود! باهاش همه کاری کردم! صداش واقعا خوبه! با هدست 3250 که خیلی خوبه! من با هدست خودش هم امتحان نکردم چون کسی که گوشی رو ازش گرفتم نداشتش!
موزیک ادیشن رو هم میدونم که خیلی بهتر شده و موزیک پلیرش هم خیلی خوبه! با کلی امکانات!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داد بیداد من به خاطر بی منطقی بعضی ها هست!!

و به خاطر این که تو حالت عادی نمی فهمه باید داد یزنی!!!

ثانیا من شما رو اصلان قبول ندارم!!

شما خودت یکی از عامل شروع کننده های کونیا و سوتی هستین!!!

در مورد هندس فری هم خیلی خنده دار بود خندیدم!!!:p :p :p

من به دوستان مشاوره گیرنده توصیه میکنم به صحبت آیدیهای جدید که کلا پستهاشون صرف کل کل و توهین شده توجه نکنند.
من اگر جای شما بودم به حرف هر کسی گوش نمیدادم. مواظب باشید اطلاعات غلط این افراد کار دستتون نده.

بالا