دوست عزیز دیگه نگو خوب نیست اون ال7 هست که مموری میخوره قیمتش هم زیر 150 نیست!!!
علی جون من کی گفتم K510 بده؟
تازه می تونی از طبقات آخر علاالدین K510 رو 125چوب بخری
دوست عزیز دیگه نگو خوب نیست اون ال7 هست که مموری میخوره قیمتش هم زیر 150 نیست!!!
فلش یعنی چی؟اگر به مدت زیاد بوده باشه تاثیر داره....البته اینی که شما میگی بعضی وقتها درست میشه مورد آب و ضربه رو رد میکنه... به احتمال قوی با فلش درست بشه !!!!!
فلش یعنی چی؟
مشکل نرم افزاریه؟!:wacko:
علی جون من کی گفتم K510 بده؟
تازه می تونی از طبقات آخر علاالدین K510 رو 125چوب بخری
خواهش میکنم همشهری هم در اومدیم دیگه باید هر چی میدونم بهت بگم :happy:
اول باید بگم من از فروشگاه موبایل سنائی خریدم آدرسش هم چهاراه شهناز بالاتر از فروشگاه موبایل تبریزی هستش یه مغازه کوچیکه یکم بگردی پیداش میکنی ولی چندان معروف یا مشهور یا معتبر به نظر نمیاد
البته در مورد گوشی من که سریال اصلی از آب در اومد باید بگم کاملاً اتفاقی بود چون قبلش ازش پرسیدم که سریال اصلی هستش یا نه اونم گفت نمیدونم ولی اکثراً سریالشون دستکاری شده هستش ( اگه خود فروشنده بدونه که سریال گوشی اصلی هستش قیمتش حداقل 20 هزار تومن گرونتر خواهد بود )
در مورد سریال اصلی بودن باید بهت بگم که بعد از اینکه برای واردات موبایل به داخل کشور تعرفه 60 درصدی وضع کردند گوشی ها به دو دسته تقسیم شدند یکی گوشی هایی که بصورت قانونی و با پرداخت گمرک و همون تعرفه 60 درصدی وارد میشوند و دیگری گوشی هایی که بصورت قاچاقی وارد کشور میشند مخابرات برای اینکه بتونه جلوی گوشی های قاچاق رو بگیره اومده سریال گوشی ها که بهش IMEI گفته میشه رو تو شبکه خودش ثبت کرده البته ماله گوشی های قانونی رو و از این طریق میتونه بفهمه که کدوم گوشی ها قانونی هستند و کدوما قاچاق چون IMEI گوشی های قاچاق در شبکه رجیستر نمیشند و در صورتی اجازه کارکردن سیم کارت روی گوشی مورد نظر رو میده که سریال اون در شبکه ثبت شده باشه ولی این ایرانی جماعت که اصولاً هیچ وقت کم نمیارند اومدند سریال گوشی های قاچاقی رو با سریال گوش های قانونی که تو شبکه رجیستر هستند عوض کردند ( توسط کامپیوتر و ابزاری به نامBOX ) و باعث شدند تا گوشی های قاچاق هم تو شبکه مخابرات ( یعنی سیم کارت های ارتباطات سیار ) کار بکنند
حالا اگر گوشی شما سریال اصلی نباشه چه مشکلاتی ممکنه براتون پیش بیاد اول اینکه ممکنه یه روزی مخابرات هوس کنه گوشی های سریال چنج رو غیر فعال کنه یا اینکه از کاربران این گوشی ها درخواست کنه که بیان و یه مبلغی رو به مخابرات بدند تا گوشی شون رو رجیستر کنه دوم اینکه دیگه نمیتونید فریمور گوشیتون رو بصورت آنلاین و از طریق سایت مثلاً سونی اریکسون آپدیت کنید ( با آپدیت کردن گوشی اکثر مشکلات گوشی ها که نرم افزاری هستند برطرف میشه و وضعیت کارکردشون بهبود پیدا میکنه )
توجه داشته باشید که قضیه سریال فعلاً تو شبکه ارتباطات سیار مطرحه و تو ایرانسل و تالیا این بحث ها نیستش
( در ضمن من نمیدونم گوشی های سریال چنج فقط سریالشون دستکاری میشه یا جاهای دیگشون هم دستکاری میشه چون اکثر دوستانی که گوشی سریال چنج خریده بودند و اون رو توی شبکه ایرانسل استفاده می کردند و به هوای همین موضوع هم گوشی شون رو آپدیت کرده بودند بعد از آپدیت ، گوشی شون دیگه کار نمی کرد و سیم کارت رو نمی شناخت و مجبور بودن 15 تومن خرج کنند تا تعمیرکاران گوشی اونا رو فلش کنه تا گوشی به وضعیت قبل برگرده )
حالا کدوم گوشی ها سریال اصلی هستند ، اونایی که imei شون که روی جعبه گوشی و روی بدنه خود گوشی ( معمولاً در پشت باطری هستش ) و داخل گوشی به صورت نرم افزاری نوشته شده یکی هستش برای دیدن imei نرم افزاری گوشی هم باید با کیپد گوشی کد ( ستاره مربع صفر شش مربع ) رو وارد کنید تا imei گوشی رو ببینید و با imei پشت باطری و روی جعبه مطابقت بدی اگه هر سه یکی بودند یعنی سریال گوش شما اصلی هستش و دستکاری نشده حالا از کجا بفهمید که گوشی در شبکه مخابرات رجیستر شده اینم کاری نداره فقط کافی یه سیم کارت دولتی یعنی همون سیم کارت ارتباطات سیار رو بندازین رو گوشی اگه سیم کارت رو شناخت و لوگوی IR-TCI رو نشون داد د تونستید باهاش ارتباط برقرار کنید یعنی گوشیتون تو مخابرات رجیستر شده
راستی یادم رفت بگم یه سری گوشی ها هم هستند که قاچاقی وارد میشند و قاچاقی هم رجیستر میشند یعنی سریال شون دستکاری نمیشه و از طرق مختلف تو شبکه مخابرات رجیستر میشند که معمولاً بهشون سریال اصلی بدون گارانتی یا سریال اصلی گارانتی متفرقه گفته میشه که گوشی من اینطوریه
از بعد قیمت هم باید بگم که گوشی های سریال چنج بدون گارانتی ارزون ترین گوشی های موجود هستند و گوشی های سریال اصلی گارانتی اصلی گرونترین گوشی ها هستند البته قضیه گارانتی اصلی رو تو چند پست بالاتر توضیح دادم که اصلاً به درد نمیخوره و فقط پول مفت بهشون دادنه اختلاف قیمت گوشی های گارانتی اصلی با سریال چنج ها حداقل 40 تومن هستش البته بسته به مدل گوشی این اختلاف فرق میکنه در ضمن پیدا کردن گوشی سریال اصلی بدون گارانتی یا با گارانتی متفرقه تو تبریز کار حضرت فیله چون فروشنده ها یا سریال چنج رو میشناسند و یا گوشی های گارانتی اصلی رو ، ماله منم کاملاً اتفاقی پیش اومد :happy:
و اما در مورد نیاز های شما که گفتید به دوربین نیاز دارید باید بگم من خودم جزو کسایی هستم که میگم اگه خواهان دوربین هستید یه دوربین دیجیتال مجزا بخرید چون موبایل هیچ وقت کیفیت و کارایی یه دوربین دیجیتال رو نخواهد داشت ولی در بین گوشی های سونی اریکسون و با رنج قیمت زیر 200 تومن گوشی K750i با قیمت 185 تومن دارای بهترین دوربین 2 مگا پیکسل هستش با فلاش و اتوفوکس البته باید توجه داشته باشید که دوربین های موبایل ها بشدت وابسته به نور محیط هستند اگه نور محیط خوب باشه عکسای اونا هم خوبه و فلاششون بیشتر به درد عمه شون میخوره اکثراً با فلاش عکس های زرد رنگ می گیرند ، ولی خوب متخصص موبایل اینجا کم نیست بهتر میتونند کمک تون کنند
امیدوارم توضیحاتم مفید باشه
و شما هم انتخاب خوبی با توجه به نیازها و بودجه تون داشته باشید و از خریدتون راضی باشد مثل من :happy:
8150 میخوام
آره مشکل نرم افزاریه....ریختن دوباره فریمور روی گوشی رو بهش میگن فلش!!!
سلام.
خوب این کار رو خودم می تونم انجام بدم؟اگه آره frameware k310i رو چه جوری بگیرم کلا مراحلش چه جوریه؟
سطح سواد:
electrical engineering.:blush:
ممنون.
خوب راستش منم می خوام بفرستم گارانتی (نیکاتل) منتهی تهران نیستم.به نظرتون صلاحه که با پست بفرستم و اصلا چقدر به این گارانتی ها اعتماده؟البته اینی که میگی دکمه هاش کار نمیکنه ممکنه سخت افزاری باشه ببر گارانتی یا یه جایی که کارشون se باشه....... فلش رو خودت نمیتونی انجام بدی باید ببری مغازه با 4 یا 5 تومن برات فلش کنن!!!...به غیر از سواد ابزار کار هم میخواد که بهش میگن باکس(box)!!!
خوب راستش منم می خوام بفرستم گارانتی (نیکاتل) منتهی تهران نیستم.به نظرتون صلاحه که با پست بفرستم و اصلا چقدر به این گارانتی ها اعتماده؟
مرسی-همین کار رو میکنم.رو گارانتی خیلی حساب نکن....آخرش همون پولی رو که در مغازه آزاد ازت میگرفتن از شما دریافت میشود!!!!...این تجربه من بود.....حالا نمیدونم شما دقیق آمار بگیر اگر صلاحه بفرست!!!!
آنتندهی متوسط. کلید هاش به خاطر برجسنگی زیاد راحت نیستن و دست رو اذیت می کنن. زیاد هم نرم نیستن. محدودیت مسیج هم داره. فکر کنم حدود 60 تا.Motorola L6 چطوره؟
آنتندهی مشکل نداره؟
اگه کسی باهاش کار کرده بگه از نظر تایپ و اس ام اس زدن راحت و خوشدسته؟
کیفیت صدای کالمه چطوره؟
محدودیت تعداد مسیج که نداره؟داره؟