• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
والا گارانتی اصلی که معنی نداره برای SE ها... سیتادل رو می گن اصلی شاید به خاطر اینکه خدماتش بهتر از بقیه بوده...جدیداً نیکاتل هم داره خدماتشو بهتر می کنه و اومده جزو "اصلی" ها... ولی جالب، یکی از دوستا یه w810 با این گارانتی خریده بود 320 تومن، اونوقت توی جعبه ش CD نبود!! تماس گرفته بود، گفته بودن که CD لازم ندارید!!! گوشی رو که وصل کنید pc خودش به عنوان mass storage می شناسدش:wacko:

ولی به نظر من همون سیتادل هم کشکه :hmm:

تا حالا شده برگه ضمانت نامه که روی جعبه گوشی چسبونده میشه رو بخونید ؟

هیچ چیز شامل گارنتی نمیشه :blink:
نه ال سی دی ، نه کی پد ، نه باطری ، نه دکمه ها ، نه بدنه نه سیم های رابط و ... :blink: :wacko:
حتی گارانتی تعویض یک ماهه رو هم نداره :(
فقط شامل تعمیرات میشه که اونم باید هر جا باشید بفرستید تهران :wacko:
تازه نوشته بر حسب خدمات و قطعات استفاده شده هزینه از مشتری دریافت خواهد شد :blink:
هزینه ارسال به مرکز خدمات هم بر عهده مشتری می باشد :blink:
حالا گوشی کی به مرکز خدمات برسه و اونا کی تعمیرش کنند و کی ارسالش کنند و کی به دست شما برسه
فکر کنم یه چند ماهی باید انتظار کشید ، تازه اگه گوشی صحیح و سالم و بدون خش بدستتون برسه :wacko:

به نظر من برای se ها فقط قضیه سریال اصلی بودن مهمه ، گارانتی و ... را باید بیخیال شد

اختلاف قیمت گوشی های سیتادل و پارس نیکاتل تو تبریز بسته به مدل های مختلف از 40 تومن بگیر
تا 100 ، 150 تومن هستش :blink: مثلاً

K800i
معمولی : 390 سیتادل : 510
اختلاف : 120 تومن

K320i
معمولی : پیدا نکردم سیتادل : 145
اختلاف : 30 تومن

K310i
معمولی : 95 سیتادل : 125
اختلاف : 30 تومن

W810i
معمولی : 265 سیتادل : 330
اختلاف : 65 تومن

و ...

حالا خودتون قضاوت کنید :wacko:

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.
دوستان تا سقف 100 چوق چه گوشیی رو پیشنهاد می کنید:
کاربری:
دخترونه:D
رنگ:مشکی یا طوسی تاشو هم نباشه.
بلوتوس
دوربین
مموری

قابلیت اتصال به ایرانسل!:f34r:

ممنونم.

موبایل دوربین دار که فکر نکنم زیر 100 تومان بتوانی پیدا کنی!

با حدود 128 هزار تومان می‌توانی
k310 سونی بخری :
صفحه نمایش ۶۵۵۳۶ رنگ، دوربین VGA با قابلیت فیلمبرداری، پخش فیلم و موسیقی، ۱۵ مگابایت حافظه داخلی، درگاه مادون قرمز
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k310-1489.php

با حدود 115 هزار تومان می‌توانی
LG KG-220 بخری
http://www.gsmarena.com/lg_kg220-1544.php
که به نظرم برای یک خانم مدل جذابتری است.

اگر دوربین را فراموش کنی و بخواهی زیر 100 هزار تومان باشد سه تا مدل پیشنهاد می کنم :

Nokia 1600 به بهای 85 هزار تومان
http://www.gsmarena.com/nokia_1600-1188.php

Sony Ericsson J220 به بهای 85 هزار تومان
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_j220-1362.php

KG-110 به بهای 60 هزار تومان
http://www.gsmarena.com/lg_kg110-1746.php

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم از همه به ویژه Electronic Art عزیز.
راستش من پستها رو خوندم و یه خورده هم دقیقتر به نیازهام فکر کردم.mp3player و بازی برای من اصلا مهم نیست و یه جورایی نباشه بهتر هم هست.;)
اما از اونجایی که من دوربین عکاسی ندارم و بعضی وقتها تو دانشگاه مجبورم از یه قطعه ای اسکوپی چیزی عکس بگیرم این بود که دوربینش برام مهم شد البته نمی دونم این انتظار از یه cellphone چه قدر می تونه منطقی باشه.
امکانات k310 خوبه فقط دوربینش تا اونجایی که من ریاضیم قد میده نیم مگا میشه.
من یه خواهش داشتم یه سوال:

اول اینکه می خواستم بگم اگه کسی براش مقدوره یه نمونه عکس نیم مگا + 1.3 مگا بذاره چون من نمی دونم کیفیت دوربین k310 با k510 چه قدر فرق میکنه شاید به قول این دوستمون یه خورده بودجه رو زیاد کردم.

بعد اینکه سریال اصلی یعنی چی دقیقا؟از کجا میشه تشخیصش داد؟چون 310 رو من 93 هم دیدم.

با توجه به اینکه منم ابه احتمال ریاد از بازار تبریز خرید خواهم کرد از جناب Electronic Art خواهش می کنم اسم فروشگاهیی رو که ازش خرید کردن برام بنویسن.

راستی قیمت k510 با سریال اصلی چنده؟

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنونم از همه به ویژه Electronic Art عزیز.
راستش من پستها رو خوندم و یه خورده هم دقیقتر به نیازهام فکر کردم.mp3player و بازی برای من اصلا مهم نیست و یه جورایی نباشه بهتر هم هست.;)
اما از اونجایی که من دوربین عکاسی ندارم و بعضی وقتها تو دانشگاه مجبورم از یه قطعه ای اسکوپی چیزی عکس بگیرم این بود که دوربینش برام مهم شد البته نمی دونم این انتظار از یه cellphone چه قدر می تونه منطقی باشه.
امکانات k310 خوبه فقط دوربینش تا اونجایی که من ریاضیم قد میده نیم مگا میشه.
من یه خواهش داشتم یه سوال:

اول اینکه می خواستم بگم اگه کسی براش مقدوره یه نمونه عکس نیم مگا + 1.3 مگا بذاره چون من نمی دونم کیفیت دوربین k310 با k510 چه قدر فرق میکنه شاید به قول این دوستمون یه خورده بودجه رو زیاد کردم.

بعد اینکه سریال اصلی یعنی چی دقیقا؟از کجا میشه تشخیصش داد؟چون 310 رو من 93 هم دیدم.

با توجه به اینکه منم ابه احتمال ریاد از بازار تبریز خرید خواهم کرد از جناب Electronic Art خواهش می کنم اسم فروشگاهیی رو که ازش خرید کردن برام بنویسن.

راستی قیمت k510 با سریال اصلی چنده؟

خواهش میکنم :) همشهری هم در اومدیم دیگه باید هر چی میدونم بهت بگم :D :happy:

اول باید بگم من از فروشگاه موبایل سنائی خریدم آدرسش هم چهاراه شهناز بالاتر از فروشگاه موبایل تبریزی هستش یه مغازه کوچیکه یکم بگردی پیداش میکنی ولی چندان معروف یا مشهور یا معتبر به نظر نمیاد
البته در مورد گوشی من که سریال اصلی از آب در اومد باید بگم کاملاً اتفاقی بود چون قبلش ازش پرسیدم که سریال اصلی هستش یا نه اونم گفت نمیدونم ولی اکثراً سریالشون دستکاری شده هستش ( اگه خود فروشنده بدونه که سریال گوشی اصلی هستش قیمتش حداقل 20 هزار تومن گرونتر خواهد بود )

در مورد سریال اصلی بودن باید بهت بگم که بعد از اینکه برای واردات موبایل به داخل کشور تعرفه 60 درصدی وضع کردند گوشی ها به دو دسته تقسیم شدند یکی گوشی هایی که بصورت قانونی و با پرداخت گمرک و همون تعرفه 60 درصدی وارد میشوند و دیگری گوشی هایی که بصورت قاچاقی وارد کشور میشند مخابرات برای اینکه بتونه جلوی گوشی های قاچاق رو بگیره اومده سریال گوشی ها که بهش IMEI گفته میشه رو تو شبکه خودش ثبت کرده البته ماله گوشی های قانونی رو و از این طریق میتونه بفهمه که کدوم گوشی ها قانونی هستند و کدوما قاچاق چون IMEI گوشی های قاچاق در شبکه رجیستر نمیشند و در صورتی اجازه کارکردن سیم کارت روی گوشی مورد نظر رو میده که سریال اون در شبکه ثبت شده باشه ولی این ایرانی جماعت که اصولاً هیچ وقت کم نمیارند اومدند سریال گوشی های قاچاقی رو با سریال گوش های قانونی که تو شبکه رجیستر هستند عوض کردند ( توسط کامپیوتر و ابزاری به نامBOX ) و باعث شدند تا گوشی های قاچاق هم تو شبکه مخابرات ( یعنی سیم کارت های ارتباطات سیار ) کار بکنند

حالا اگر گوشی شما سریال اصلی نباشه چه مشکلاتی ممکنه براتون پیش بیاد اول اینکه ممکنه یه روزی مخابرات هوس کنه گوشی های سریال چنج رو غیر فعال کنه یا اینکه از کاربران این گوشی ها درخواست کنه که بیان و یه مبلغی رو به مخابرات بدند تا گوشی شون رو رجیستر کنه دوم اینکه دیگه نمیتونید فریمور گوشیتون رو بصورت آنلاین و از طریق سایت مثلاً سونی اریکسون آپدیت کنید ( با آپدیت کردن گوشی اکثر مشکلات گوشی ها که نرم افزاری هستند برطرف میشه و وضعیت کارکردشون بهبود پیدا میکنه )

توجه داشته باشید که قضیه سریال فعلاً تو شبکه ارتباطات سیار مطرحه و تو ایرانسل و تالیا این بحث ها نیستش
( در ضمن من نمیدونم گوشی های سریال چنج فقط سریالشون دستکاری میشه یا جاهای دیگشون هم دستکاری میشه چون اکثر دوستانی که گوشی سریال چنج خریده بودند و اون رو توی شبکه ایرانسل استفاده می کردند و به هوای همین موضوع هم گوشی شون رو آپدیت کرده بودند بعد از آپدیت ، گوشی شون دیگه کار نمی کرد و سیم کارت رو نمی شناخت و مجبور بودن 15 تومن خرج کنند تا تعمیرکاران گوشی اونا رو فلش کنه تا گوشی به وضعیت قبل برگرده )

حالا کدوم گوشی ها سریال اصلی هستند ، اونایی که imei شون که روی جعبه گوشی و روی بدنه خود گوشی ( معمولاً در پشت باطری هستش ) و داخل گوشی به صورت نرم افزاری نوشته شده یکی هستش برای دیدن imei نرم افزاری گوشی هم باید با کیپد گوشی کد ( ستاره مربع صفر شش مربع ) رو وارد کنید تا imei گوشی رو ببینید و با imei پشت باطری و روی جعبه مطابقت بدی اگه هر سه یکی بودند یعنی سریال گوش شما اصلی هستش و دستکاری نشده حالا از کجا بفهمید که گوشی در شبکه مخابرات رجیستر شده اینم کاری نداره فقط کافی یه سیم کارت دولتی یعنی همون سیم کارت ارتباطات سیار رو بندازین رو گوشی اگه سیم کارت رو شناخت و لوگوی IR-TCI رو نشون داد د تونستید باهاش ارتباط برقرار کنید یعنی گوشیتون تو مخابرات رجیستر شده

راستی یادم رفت بگم یه سری گوشی ها هم هستند که قاچاقی وارد میشند و قاچاقی هم رجیستر میشند یعنی سریال شون دستکاری نمیشه و از طرق مختلف تو شبکه مخابرات رجیستر میشند که معمولاً بهشون سریال اصلی بدون گارانتی یا سریال اصلی گارانتی متفرقه گفته میشه که گوشی من اینطوریه

از بعد قیمت هم باید بگم که گوشی های سریال چنج بدون گارانتی ارزون ترین گوشی های موجود هستند و گوشی های سریال اصلی گارانتی اصلی گرونترین گوشی ها هستند البته قضیه گارانتی اصلی رو تو چند پست بالاتر توضیح دادم که اصلاً به درد نمیخوره و فقط پول مفت بهشون دادنه اختلاف قیمت گوشی های گارانتی اصلی با سریال چنج ها حداقل 40 تومن هستش البته بسته به مدل گوشی این اختلاف فرق میکنه در ضمن پیدا کردن گوشی سریال اصلی بدون گارانتی یا با گارانتی متفرقه تو تبریز کار حضرت فیله چون فروشنده ها یا سریال چنج رو میشناسند و یا گوشی های گارانتی اصلی رو ، ماله منم کاملاً اتفاقی پیش اومد :happy:

و اما در مورد نیاز های شما که گفتید به دوربین نیاز دارید باید بگم من خودم جزو کسایی هستم که میگم اگه خواهان دوربین هستید یه دوربین دیجیتال مجزا بخرید چون موبایل هیچ وقت کیفیت و کارایی یه دوربین دیجیتال رو نخواهد داشت ولی در بین گوشی های سونی اریکسون و با رنج قیمت زیر 200 تومن گوشی K750i با قیمت 185 تومن دارای بهترین دوربین 2 مگا پیکسل هستش با فلاش و اتوفوکس البته باید توجه داشته باشید که دوربین های موبایل ها بشدت وابسته به نور محیط هستند اگه نور محیط خوب باشه عکسای اونا هم خوبه و فلاششون بیشتر به درد عمه شون میخوره اکثراً با فلاش عکس های زرد رنگ می گیرند ، ولی خوب متخصص موبایل اینجا کم نیست بهتر میتونند کمک تون کنند

امیدوارم توضیحاتم مفید باشه
و شما هم انتخاب خوبی با توجه به نیازها و بودجه تون داشته باشید و از خریدتون راضی باشد مثل من :happy:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
راستی در مورد قیمت هم باید بگم :

K310i
125 یا 130 تومن

K320i
140 یا 145 تومن

K510i
160 یا 170 تومن

K750i
240 تومن

( فروشگا موبایل تبریزی - چهاراه شهناز )
( با گارانتی اصلی و سریال اصلی )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ولی به نظر من تفاوت کیفیت دوربین vga با1.3 زیاده

این یک نمونه عکس که با ک510 گرفته شده: http://i.gsmarena.com/w/reviewsimg/se-k510/camera/thumb/gsmarena_f012.jpg

دوربین vga خیلی کیفیتش از این عکسی که میبینی پایینتره !!! این هم یک عکس که با دوربین vga گرفته شده (زد530)

http://i.gsmarena.com/w/reviewsimg/se-z530/photo/thumb/gsmarena_f006.jpg

حالا شما خودت قضاوت کن!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چرا هیچکس از Z530i سونی اریکسون حرفی نزد ؟؟؟
همـۀ مشخصّاتی که ایشون خواستند رو داره، فقط 30 یا 40 چوق باید اضافه کنند. (افزایش بودجه شدیداً توصیه میشه.)
Z530i مموری کارت هم می خوره و می تونید بجای MP3 Player هم ازش استفاده کنید.

در صورتی که واقعاً پولتون نرسید، Z520i سونی اریکسون هم هست که 15 یا 20 تومن ارزونتر از
Z530i هست، ولی مموری کارت نمی خوره.

Z520i دارای 16 مگابایت مموری داخلی و فاقد پشتیبانی کارت حافظه.
Z530i دارای 24 مگابایت مموری داخلی و دارای پشتیبانی کارت حافظه M2.

دوست عزیز اگر پست اول رو با دقت بخونید متوجه میشین...گوشی میخواد که تا شو نباشه!!!

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگر پست اول رو با دقت بخونید متوجه میشین...گوشی میخواد که تا شو نباشه!!!

در اینصورت فقط Motorola L6 هست.
120 تومن .... (ولی همون دو تایی که گفتم این رو غورت میدن.)

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
motorola تایید میشه ... گوشی خوبیه ... فقط یه خورده گویا از نظر آنتن دهی مورد داره ...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
motorola تایید میشه ... گوشی خوبیه ... فقط یه خورده گویا از نظر آنتن دهی مورد داره ...

:D کی همچین حرفی رو زده....مگر شما کجا زندگی میکنید که آنتن دهیش مشکل داره اونجا؟!!!:f34r:

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
البته دوربینهای VGA حدود سه دهم مگاپکسله نه نیم مگ.

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
هیجی 1100 نمیشه. صورتیش دخترونس.

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از همه ی دوستان.من فردا میرم که 310ک بخرم.آمارشم براتون میذارم.
مرسی.

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من بعد از کش و قوسهای فراوان بالاخره با توجه به بودجه و .. k310 رو خریدم.
گارانتی نیکاتل 127 تومن سریال اصلی نقره ای.
منتهی یه مشکلی برام پیش اومده.:(
بعد یه هفته که گوشی خوب کار می کرد الان بعضی وقتها شماره های 1 2 3 و اون دکمه ی سمت چپ تصویر (-)
کار نمیکنه و باید چند بار خاموش و روشن بشه تا درست شن.:wacko:
به نظرتون ایراد از کجاست.به فروشنده گیر بدم یا بفرستم گارانتی.
ممنون.

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:D چرا ناراحت می شی خوب ! این یه مسئله ی آدی ( عادی ) شده توی اینجا ! همه گوشی دخترونه می خوان :D !
شاید وام مسکن گرفتن ملت ( سیاسی نشه قضیه حالا :D ) ! البته جسارت نشه !

مخلس ( مخلص ) یم !

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با احترام خدمت اساتيد
دوستان عزيز براي يكي از آشنايان يه گوشي ميخوام حدود 80 تا 85 تومن .... اين آشناي ما چون سنش زياده چيز خاصي نياز نداره ... فقط آنتن دهي .... و البته بواسطه خانم بودن قيافه قابل توجه .
نظر خودم رو سوني اريكسون J220 هست آيا گوشي مناسبيه ؟؟ دوستان تست كردن ؟ چيز بدرد بخوريه از لحاظ آنتن و ...رنگ مشكيش گارانتي اصلي چنده؟ ممنون ميشم .
باسپاس

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
K310i نقره ای، گزینـۀ خوبی هست. قیمت با گارانتی (سریال اصلی) باید زیر 100 تومن باشه.
راستی با شرایطی که خودتون گفتید، دقّت کنید که حتماً Keypad و منوی فارسی داشته باشه. :D

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی نبود بگه مشکل این گوشی ما چیه؟(3 post بالاتر)

بالا