من قبلا با j230 کار کرده بودم خیلی خوب بود (با یکی واسه چند وقت گوشیامونو عوض کرده بودیم)
حالا 220 رو نمیدونم
اونو 75 تومن خریدیم
فکر میکنم قبلش بود
این موضوع برای قبل از افزایش تعرفـۀ واردات گوشی هست یا قبلش ؟؟؟؟
اگر مال قبلش هست، الان J230 باید حدوداً 100 تومن باشه.
.
منتهی یه مشکلی برام پیش اومده.
بعد یه هفته که گوشی خوب کار می کرد الان بعضی وقتها شماره های 1 2 3 و اون دکمه ی سمت چپ تصویر (-)
کار نمیکنه و باید چند بار خاموش و روشن بشه تا درست شن.:wacko:
به نظرتون ایراد از کجاست.به فروشنده گیر بدم یا بفرستم گارانتی.
ممنون.
این موضوع برای قبل از افزایش تعرفـۀ واردات گوشی هست یا قبلش ؟؟؟؟
اگر مال قبلش هست، الان J230 باید حدوداً 100 تومن باشه.
با احترام خدمت اساتيد
دوستان عزيز براي يكي از آشنايان يه گوشي ميخوام حدود 80 تا 85 تومن .... اين آشناي ما چون سنش زياده چيز خاصي نياز نداره ... فقط آنتن دهي .... و البته بواسطه خانم بودن قيافه قابل توجه .
نظر خودم رو سوني اريكسون J220 هست آيا گوشي مناسبيه ؟؟ دوستان تست كردن ؟ چيز بدرد بخوريه از لحاظ آنتن و ...رنگ مشكيش گارانتي اصلي چنده؟ ممنون ميشم .
باسپاس
من يه گوشي ميخوام كه مشخسات زير رو داشته باشه:
1. دوربين نداشته باشه
2. كوچيك باشه
3. خز نشده باشه
4. محدوديت تعداد نداشته باشه مثلا 200تا مثل سامسونگ ها
5. بشه براي sms ها فولدر درست کرد
6. lcd نسبتا بزرگ
7. mp3 برای زنگ
8. اگر رادیو هم داشته باشه خیلی توپ میشه
با احترام خدمت اساتيد
دوستان عزيز براي يكي از آشنايان يه گوشي ميخوام حدود 80 تا 85 تومن .... اين آشناي ما چون سنش زياده چيز خاصي نياز نداره ... فقط آنتن دهي .... و البته بواسطه خانم بودن قيافه قابل توجه .
نظر خودم رو سوني اريكسون J220 هست آيا گوشي مناسبيه ؟؟ دوستان تست كردن ؟ چيز بدرد بخوريه از لحاظ آنتن و ...رنگ مشكيش گارانتي اصلي چنده؟ ممنون ميشم .
باسپاس
سلام.
دوستان تا سقف 100 چوق چه گوشیی رو پیشنهاد می کنید:
کاربری:
دخترونه
رنگ:مشکی یا طوسی تاشو هم نباشه.
بلوتوس
دوربین
مموری
قابلیت اتصال به ایرانسل!:f34r:
ممنونم.
والا بعید می دونم جای مرطوب بوده باشه (یعنی خیلی تاثیر داره؟) البته چون مال خواهرمه اون طور که میگه یه نصفه روز دست یه نفر دیگه (ار فامیلامون) بوده.:f34r: البته اصلا جای ضربه یا خراش روش نیست.یه 4 روزی درست شده بود اما امروز دو باره یه بار قاطی کرد.:wacko:چند وقت که خریدی به گوشی آب نرسیده یا جای مرطوب نبوده؟!!...کلا هیچ اتفاقی واسش نیفتاده هیمینطور الکی اینجوری شده؟
k510i خوبه البته Motorolla L6 هم توصیه میشه چون رم میخوره
k510i خوبه البته Motorolla L6 هم توصیه میشه چون رم میخوره
والا بعید می دونم جای مرطوب بوده باشه (یعنی خیلی تاثیر داره؟) البته چون مال خواهرمه اون طور که میگه یه نصفه روز دست یه نفر دیگه (ار فامیلامون) بوده.:f34r: البته اصلا جای ضربه یا خراش روش نیست.یه 4 روزی درست شده بود اما امروز دو باره یه بار قاطی کرد.:wacko:
در ضمن این تعمیرکارا سرانگشتی گفتن باید فلش بشه:blink: نمی دونم ارتباطی داره یا نه!(البته نذاشتم به گوسی دست بزنن.)
K320 و Motorolla l6 توصیه میشه
K510 هم مثل K320 هستش. ولی K320 جدیدتره و کمتر تو دست مردمه
نوکیا 1600 رو 65 گرفتم البت بدون گارانتی.
ولی گوشی فوق العاده User Friendly هست.
زنگهای قشنگی هم داره.
زنگ هم می تونی توش بریزی
ویبره خیلی قوی هم داره
خیلی هم خوشدسته
ال 6 مموری نمیخوره...