• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
LG KG200
منوي فارسي
باند RF: 900/1800/1900
ابعاد (ميلي متر) 16×46×99
وزن با باطري استاندارد: 75 گرم
صفحه نمايش LCD رنگي، 1.8 اينچ، 262212 رنگ، 160×128 پيكسل
باطري استاندارد: Li-ion با 900 ‌ميلي آمپر ساعت
دوربين: 1.3 مگا پيكسل با قابليت زوم 4 برابر عكس برداري و فيلم برداري
حافظه شماره تلفن: 500 عدد
حافظه داخلي: 64 مگابايت
قابليت‌ ها: Email ,SMS/EMS/MMS/GPRS
امكان ارتباط: پورت USB
قابليت‌هاي ويژه: Speaker phone (بلندگو)، Java، حالت داخل پروازي، راديو FM، پخش موزيك (+MP3 /ACC)

قيمت: 1,450,000 ريال

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی ؟!!!

مگه صفحه نمایشش چه جوریه ؟!!

آقا من چند روز پیش یدونه خریدم، کیفیت صفحه‌ش اصلا هم افتضاح نیست، تنها مشکلش اینه که رزولوشنش 128 در 160 هست.
من صفحه‌ش رو Head to Head با کا700 مقایسه کردم، تصویر کا700 در برابرش کدر و تیره و تار هست، اما خب رزولوشن کا700 بالاتره.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من صفحه‌ش رو Head to Head با کا700 مقایسه کردم، تصویر کا700 در برابرش کدر و تیره و تار هست،

به احتمال زیاد brightness صفحه کم بوده اول brightness رو 100% کن بعد مقایسه کن....این انگ کدر بودن به صفحه ک700 نمیچسبه:( ....درسته این گوشی پیر شده ولی هنوز واسه خودش ابهتی داره;)

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان تا سقف 100 چوق چه گوشیی رو پیشنهاد می کنید:
کاربری:
دخترونه:D
رنگ:مشکی یا طوسی تاشو هم نباشه.
بلوتوس
دوربین
مموری

قابلیت اتصال به ایرانسل!:f34r:

ممنونم.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
با این پولی که شما میخوای خرج کنی و امکاناتی که میخوای هیچ گوشی موجود نمی باشد...مگر اینکه بذاری رو مایه یه 30 40 تایی...برو فکر هاتو بکن بیا تا بهت بگم چی بخری...در حال حاضر با شرایطی که گفتی چیزی نیست

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
دوستان تا سقف 100 چوق چه گوشیی رو پیشنهاد می کنید:
کاربری:
دخترونه:D
رنگ:مشکی یا طوسی تاشو هم نباشه.
بلوتوس
دوربین
مموری

قابلیت اتصال به ایرانسل!:f34r:

ممنونم.

فکر کنم L6 موتورولا همین حدود باشه فکر کنم 110 یا 120 تومنه.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
K310 رو به قيمت دقيقا 100.000 تهيه کن / فقط BT نداره

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راست'ش روی کاغذ گوشی عالی هست ولی شخصا باهاش کار نکردم / يه Pm به " Electronic Art " بده و از'ش بپرس / 2 ، 3 روز پيش يکی گرفته

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
با این پولی که شما میخوای خرج کنی و امکاناتی که میخوای هیچ گوشی موجود نمی باشد...مگر اینکه بذاری رو مایه یه 30 40 تایی...برو فکر هاتو بکن بیا تا بهت بگم چی بخری...در حال حاضر با شرایطی که گفتی چیزی نیست

خوب من می خوام فقط اتصال به laptop رو د اشته باشه نمی دونم با infrared هم اگه کارش راه میفته از خیر BT میشه گذشت.
راستی حافظه ی خارجی واسه کاربردهای معمولی خیلی لازمه.مثلا اینطوری نشه که 4 تا عکس گرفتی پر بشه (امان از بی سوادی:blush: )
بعد بالا هم گفتم mms و gprs هم واسم مهمه.+ دوربین.
مرسی.:)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خوب من می خوام فقط اتصال به laptop رو د اشته باشه نمی دونم با infrared هم اگه کارش راه میفته از خیر BT میشه گذشت.
راستی حافظه ی خارجی واسه کاربردهای معمولی خیلی لازمه.مثلا اینطوری نشه که 4 تا عکس گرفتی پر بشه (امان از بی سوادی:blush: )
بعد بالا هم گفتم mms و gprs هم واسم مهمه.+ دوربین.
مرسی.:)

البته به نظر من تا جایی که بلوتوث هست اصلا به اینفرا فکر نکن با اون سرعت مزخرفش باید پیر بشی تا یک فایل رو انتقال بده
در مورد حافظه برای کاربردهای معمولی خیلی مهم نیست...ولی خب اگر بخوای عکس هم از کاربردهای معمولی گوشی به حساب بیاری اونوقت مموری به چشم میاد ...

در نهایت پیشنهاد من به شما k510 se بود البته مموری نمیخوره 28 مگ ثابت داره قیمتش هم بین 130 تا 140 هست واقعا نسبت به پولی که شما میدین ارزش داره ...دوربین 1.3 بلوتوث و بقیه چیزهایی که میخواستین الا مموری که گفتم 28 مگ داخلی هست...علاوه بر اینها یک اسپیکر نیک و شایسته با صدایی عالی داره...;) ....طراحیش هم بهتره خودتون ببینید و قضاوت کنید

البته ک310 که دوستان گفتند گزینه خوبی هست ولی شما بلوتوث دوربین با تفاوت کیفیت بسیار محسوس(مخصوصا اگر بخواین عکسها رو روی کامپیوتر بریزین) و همچنین کیفیت صفحه نمایش اسپیکر با کیفیت بسیار عالی رو در مقایسه با ک510 از دست میدین که همه اینا فکر میکنم ارزش 30 40 تومن داشته باشه در نهایت انتخاب با شماست...310 اینفرا داره واسه انتقال فایل!!!!:f34r:

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
راست'ش روی کاغذ گوشی عالی هست ولی شخصا باهاش کار نکردم / يه Pm به " Electronic Art " بده و از'ش بپرس / 2 ، 3 روز پيش يکی گرفته

سلام

خوب من انتظارم از یه گوشی در حد گفتگو و همیشه در دسترس بودن هستش
و به دنبال امکانات تفننی و تفریحی گوشی ها مثل دوربین و MP3 پلیر و بازی و ... نیستم
از این رو بعد از یک سری تحقیقات جامع و کمک دوستانی مثل Dark Knight عزیز به این نتیجه رسیدم
که در رنج 100 تومن K310i سونی اریکسون میتونه بهترین انتخاب باشه
چون تو برند نوکیا گوشی با این امکانات بالای 170 تومن هستش

من انتظاراتم از یه گوشی اینا بودش :

1- صدای بلند و رسا
2- آنتن دهی عالی
3- ال سی دی و منوی یوزر فرندلی
4- منو و کیپد فارسی اورجینال
5- باطری پلیمری با شارژ بالا
6- رنگ و طراحی خوب
7- استحکام بالا
8- کیپد راحت با دکمه های بزرگ ( چون انگشتام یکم بزرگه )
و ...

که این گوشی همه اش رو بر آورده کرده

این گوشی مموری 15 مگ داره و میتونه تا 1000 شماره تلفن رو ذخیره کنه
از طریق USB با کامپیوتر ارتباط برقرار میکنه ولی توی جعبه اش کابل USB نداره و باید جدا بخریدش
بلوتوث نداره ولی اینفرارد داره ( K320i بلوتوث داره که قیمتش 140 تومن هستش و فقط هم تو بلوتوث با K310i فرق داره )
از GPRS پشتیبانی میکنه و میتونید از سرویس اینترنت و MMS ایرانسل استفاده کنید
بک لایت صفحه کلیدش تو تاریکی سبز رنگ و خیلی پور نوره
حروف فارسی گوشی من بصورت لیزری حک شده ( دقت کنید تو بعضی گوشی ها انگار این حروف رو با لاک و ... نوشتند )
سریال گوشی من هم اصلی بودش تو تبریز سریال چنج رو میدادن 98 تومن من سریال اصلی با گارانتی پارس گسترش تبریز رو 102 تومن خریدم
دوربینش هم کیفیت VGA داره ( کیفیت عکس هاش در حد خودش قابله قبوله ، ولی دوربین برای من مهم نیست )
صدای اسپیکرشم هم خیلی بلند و رسا هستش

در یک کلام یک بیسیک فون کامل و استاندارد هستش و به درد کسایی میخوره که دنبال گوشی کاری می گردند

در نهایت هم باید بهتون بگم که خودتون هم خوب تحقیق کنید و بعد اقدام بخرید کنید چون من اصلاً نمیتونم بهتون بگم
که حتماً باید این مدل رو بخرید چون بازار گوشی ایران بشدت آشفته هستش و هر جور جنسی توش پیدا میشه و
فروشنده ها هم ماشالا فقط فکر چاپیدن هستند :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
( K320i بلوتوث داره که قیمتش 140 تومن هستش و فقط هم تو بلوتوث با K310i فرق داره )
قربان با این قیمت هندزفری بلوتوث هم توی جعبه هست یا برداشتنش!؟

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
قربان با این قیمت هندزفری بلوتوث هم توی جعبه هست یا برداشتنش!؟

نمیدونم والا
چون ندیدم ، تو تبریز فقط با گارانتی سیتادل بودش اونم قیمتش 140 یا 145 بود و جعبه هاش هم پلمپ شده بود
و گوشی متفرقه وجود نداشت تا بشه محتویات جعبه اش را دید ولی حتماً داخل جعبه گوشی هایی که گارانتی
اصلی دارند وجود داره ولی تو گوشی های بدون گارانتی یا گارانتی متفرقه نمیدونم
خودتون بهتر از من بازار ایران رو میشناسید ، پس اگه هندسفری بلوتوث داخلش نبود نباید زیاد تعجب کنید :D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مگر ک320 هندزفری بلوتوث روش هست؟!!!...اگر پای خرید ک320 باشه که همون ک510 که ما گفتیم بهتره که!!!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نمیدونم والا
چون ندیدم ، تو تبریز فقط با گارانتی سیتادل بودش اونم قیمتش 140 یا 145 بود و جعبه هاش هم پلمپ شده بود
و گوشی متفرقه وجود نداشت تا بشه محتویات جعبه اش را دید ولی حتماً داخل جعبه گوشی هایی که گارانتی
اصلی دارند وجود داره ولی تو گوشی های بدون گارانتی یا گارانتی متفرقه نمیدونم
خودتون بهتر از من بازار ایران رو میشناسید ، پس اگه هندسفری بلوتوث داخلش نبود نباید زیاد تعجب کنید :D
والا گارانتی اصلی که معنی نداره برای SE ها... سیتادل رو می گن اصلی شاید به خاطر اینکه خدماتش بهتر از بقیه بوده...جدیداً نیکاتل هم داره خدماتشو بهتر می کنه و اومده جزو "اصلی" ها... ولی جالب، یکی از دوستا یه w810 با این گارانتی خریده بود 320 تومن، اونوقت توی جعبه ش CD نبود!! تماس گرفته بود، گفته بودن که CD لازم ندارید!!! گوشی رو که وصل کنید pc خودش به عنوان mass storage می شناسدش:wacko:

مگر ک320 هندزفری بلوتوث روش هست؟!!!...اگر پای خرید ک320 باشه که همون ک510 که ما گفتیم بهتره که!!!!

اینطور که mobile-review نوشته بود، فرق 320 با 310 اینه که بلوتوث داره و تو پکش بلوتوث هست. می دونم 510 مشخصات بهتری داره، ولی برای کسایی که با بودجه ی محدود می خوان یه گوشی و یه هندزفری بلوتوث بخرن، 320 بهتره دیگه:happy:

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هیچکس از Z530i سونی اریکسون حرفی نزد ؟؟؟
همـۀ مشخصّاتی که ایشون خواستند رو داره، فقط 30 یا 40 چوق باید اضافه کنند. (افزایش بودجه شدیداً توصیه میشه.)
Z530i مموری کارت هم می خوره و می تونید بجای MP3 Player هم ازش استفاده کنید.

در صورتی که واقعاً پولتون نرسید، Z520i سونی اریکسون هم هست که 15 یا 20 تومن ارزونتر از
Z530i هست، ولی مموری کارت نمی خوره.

Z520i دارای 16 مگابایت مموری داخلی و فاقد پشتیبانی کارت حافظه.
Z530i دارای 24 مگابایت مموری داخلی و دارای پشتیبانی کارت حافظه M2.

بالا