gba
Registered User
- نوشتهها
- 1,361
- لایکها
- 25
j100, kg110, 1100 (همه حدود 50 تومنه)دوستان زیر 50 تومان بجز f3 دیگه چه گوشیهایی هست ؟؟
j100, kg110, 1100 (همه حدود 50 تومنه)دوستان زیر 50 تومان بجز f3 دیگه چه گوشیهایی هست ؟؟
یکی از کامنتهای gsmarena که نوشته بود نور بک لایت اونقدر هم بد نیست و در واقع کافی استولی نوشته بودند که SMS خواندن باهاش سخته و همچنین نور کی پدش در شب خیلی ضعیفه .یا مثلا نمیشه کلمه ما قبل اخر رو رو ادیت کرد و باید کل مسیج رو پاک کرد.فوروارد هم نمیشه کرد. میخوام برای پدرم بگیرم ولی چون SMS زیاد براش میاد احتمالا خوشش نیاد! زیر 50 تومان دیگه چه مدلهایی است ؟
the review is either wrong, or their phone was faulty, but the backlight is far stronger than in that photo. In fact, I found it extremely adequate
سلام خدمت دوستان عزیز
یه چند تا سوال کوچیک از خدمتتون داشتم. من می خوام یه گوشی بگیرم در حدود قیمت 150 تومن. تو بازار که می گشتم دو تا مدل z530 و w300 از سونی اریکسون و مدل 5200 از نوکیا از لحاظ ظاهری منو جلب کردند. سوال من اینه که اولا این دو تا مدل سونی اریکسون چه تفاوتهایی دارند؟ از لحاظ ظاهری که عین همند. بعد اینکه از لحاظ کیفیت صدا تو این مدلها نوکیا بهتره یا سونی اریکسون؟
قیمت W200 چنده؟
نظرتون در مورد این گوشی ها چیه ؟
2کدوم ها بهترند؟
3اگه گوشی دیگه ای به نظرتون میرسه بگید
دوربین زیاد برام مهم نیست
1. یعنی اصلا" LG رو توصیه نمیکنید؟
2. حالا اگه بخوای از بین ابن 3 مدل انتخاب کنی چی؟
w700 sony ericsoon
e 250 samsung
3110 clasic nokia
من 1 گوشی میخوام بخرم تا 160 170 تومن و امکاناتی که مد نظرم اینه البته برای یکی از آشنا ها)
کیفیت خوب پخش کوزیک
راحتی استفاده
ظاهر زیبا
کفیت دوربین
و چیز هایی که پیدا کردم
LG kg-300
sony ericson k750 w700
motorola k1
1نظرتون در مورد این گوشی ها چیه ؟
2کدوم ها بهترند؟
3اگه گوشی دیگه ای به نظرتون میرسه بگید
w700 sony ericsoon
e 250 samsung
3110 clasic nokia
یکی از دوستام میگفت سامسونگ یه گوشی جدید زده که 1- صداش خیلی خوبه 2- رم میخوره (و میشه ازش به عنوان واکمن استفاده کرد) 3- کشویی هست ( یا تاشو... شک دارم) 4- صفحه نمایش بزرگ و خوبی داره 5- دوربینش هم عکسهای نسبتا خوبی میندازه 6- از همه مهمتر قیمتش حدود 130 تومنهنظر من W700 هست
يه واکمن کامل با Earphone عالی - 256 مگ مموری
دوربين 2 مگاپيکسل با فلش ( فاقد AF )
کاملا راحت جهت استفاده
بازهم W700 برتر هست
3110 که يه دوربين 1.3 ساده داره و باتری'ش هم روی کاغذ قوی نيست
E250 هم تنها در صورتی که دنبايل کشويی در این رنج قيمت باشيد مناسب هست
آره احتمالا خودشه... چطوریاس؟ ارزش خریدن داره؟ چه امکاناتی داره؟ معایبش چیه؟ به قیمتش می ارزه؟ + همون توضیحاتی که بالا نوشتممنظور شما suamsung e250 ؟؟
با سلام
يه گوشي ميخوام بخرم حدود 140 تا 150
خوب بودن دوربين و امكان بلوتوث برام خيلي مهمه
اگه امكان داره منو راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام .من یه گوشی واسه خاله م میخوام در حدود قیمت 150 تومن .چیزایی هم که گفته مد نظرش هست اینها هستن :
حتما منوی فارسی داشته باشه، استحکام خوبی داشته باشه، باتری قوی و اینکه مموری هم بخوره. و خواسته سونی اریکسون باشه.
اساتید چی پیشنهاد میکنین ؟.
اگر 10 یا 20 تومن بالاتر بود هم اشکالی نداره چون من شیرازم احتمالا شاید بشه تا 150 واسش گیر بیارم . یه قدری فوریه . قول دادم سریع واسش بگیرم .ممنون میشم راهنمایی کنید.
حتما منوی فارسی داشته باشه، استحکام خوبی داشته باشه، باتری قوی و اینکه مموری هم بخوره. و خواسته سونی اریکسون باشه.
اساتید چی پیشنهاد میکنین ؟.
اگر 10 یا 20 تومن بالاتر بود هم اشکالی نداره چون من شیرازم احتمالا شاید بشه تا 150 واسش گیر بیارم . یه قدری فوریه . قول دادم سریع واسش بگیرم .ممنون میشم راهنمایی کنید.
Sony Ericsson Z530