• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من باشم W300 رو انتخاب میکنم

من هم همینطور!!!!!!!!...البته از بین w300 , z530 اگر پای زد550 وسط باشه 100% زد 550 رو انتخاب میکنم!!!!

ممنونم ازتون... راستش از قیافه Z550i خوشم اومده
حتما میخوام یه کدومشون رو بگیرم. اما میخوام بعد از خرید پشیمون نشم! کیفیت LCD برام مهمه. چون الان روم به دیوار K310i دارم و حسابی از نمایشگرش شاکی ام! البته نسبت به پولی که دادم فکر کنم بیارزه
حالا... مموری بود و نبودش برام فرق نداره. چون مثکه Z550 هم مموری میخوره

به نظر من هم طراحی زد550 بهتره!!!!...ازلحاظ کیفیت lcd زد550 خیالت راحت باشه خیلی بهتره از اینی که داری!!!!...بعله زد550 هم مموری میخوره!!!!

Don Bandini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سپاسگزارم از همه دوستان... رفتم توی کار تامین بودجه برای خرید Z550i
91.gif

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
با تشكر از همه دوستان ضمن اينكه سولات آخرم بي جواب موند.
ديروز , پنجشنبه , رفتم و براي دوستم z550 خريدم ( با منوي فارسي )
گوشي بسيار خوبي توي اين رنج قيمت هست .
قيمت ديروز بين 150 تا 160 بود كه طبقه ششم 147 خريدم .

BJORK

Registered User
لایک‌ها
0

Z550 با منوی فارسی ؟
پس حیف شد که من واسه خاله م W300 گرفتم .چون Z550 قیافش خیلی بهتره .من قبل از خریدم یه Z550i دست کسی دیدم که منوی فارسی نداشت و چون خالم گفته بود حتمن منوی فارسی داشته باشه واسه همین دیگه دور و برش نرفتم. حتما قبلا نداشته جدیدا بهش اضافه شده .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
پس حیف شد که من واسه خاله م W300 گرفتم .چون Z550 قیافش خیلی بهتره .من قبل از خریدم یه Z550i دست کسی دیدم که منوی فارسی نداشت و چون خالم گفته بود حتمن منوی فارسی داشته باشه واسه همین دیگه دور و برش نرفتم. حتما قبلا نداشته جدیدا بهش اضافه شده .

معمولا تمام گوشیهای جاوای سونی اریکسون منوی فارسی دارند!!!!

voltan1

Registered User
لایک‌ها
7
آقا از z550 راضی هستی؟ بین دبلیو 300 و این z550 الان بخوای بگیری کدوم رو میگیری؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ولی من 100 درصد مطئنم اون z550 ای که من نگاش کردم فارسی نداشت(حتی دیروز دوباره گرفتم نگاش کردم)

من به طور کلی خدمت شما عرض کردم....یعنی برای هر مدل گوشی منوی فارسی هم وجود داره ....حالا شما موردی یکیو دیدی منوی فارسی روش نصب نیست موضوع دیگه ایه!!!!!!!!!!

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
آقا از z550 راضی هستی؟ بین دبلیو 300 و این z550 الان بخوای بگیری کدوم رو میگیری؟

البته گوشي رو براي خودم نخريدم , ولي چون هم با اين گوشي كار كردم و هم با w300 اگه بخوام براتون مقايسه كنم بايد خدمتتون عرض كنم كه w300 از لحاظ موسيقي و با اير فون مناسبتر برتريش در قسمت موسيقي هست ولي از لحاظ زيبايي , كيفيت و اندازه صفحه نمايش , دوربين , بدون هيچ شكي z550 مناسبتر هست .
البته زيبايي سليقه اي هست ولي اطرافيان و دوستان من هم با نظر من در مورد زيباتر بودن z550 نسبت به w300 موافقند .
در كل من قبلا براي يكي از دوستانم w300 خريدم چون براش موسيقي و راديو از هر چيزي مهمتر بود ولي اينبار براي دوست ديگرم كه اصلا در قيد و بند موسيقي نبود و براش موسيقي به هيچ عنوان مهم نبود z550 خريدم .

BJORK

Registered User
لایک‌ها
0
من به طور کلی خدمت شما عرض کردم....یعنی برای هر مدل گوشی منوی فارسی هم وجود داره ....حالا شما موردی یکیو دیدی منوی فارسی روش نصب نیست موضوع دیگه ایه!!!!!!!!!!

صحیح.ممنون.راستی شما خیلی دقیق و مناسب راهنمایی میکنید;)

voltan1

Registered User
لایک‌ها
7
w610 رو من 220 قیمت کردم . یکی از دوستان حتی 204 هم قیمت داشت

voltan1

Registered User
لایک‌ها
7
پس با اين اوصاف بايد بريم علاالدين تا تصميم نهايي رو بگيره .

نرو آقا !!!! نرو !!! تصمیم نمیتونی بگیری اونجا :دی ( شوخی کردم) .

من باز امروز رفتم علاالدین دبلیو 950 رو 220 هم میدادن فکر کنم چینی بود دبلیو 610 رو هم من زیر 215 پیدا نکردم
کدوم رو بگیرم به نظرتون؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من مي خواهم از آن براي حمل داده هايم هم استفاده كنم . آيا وقتي كه usb را وصل مي كنيم لازم است روي هر كامپيوتر برنامه اش نصب شده باشد يا اينكه مثل cool disk نيازي به نصب نرم افزار ندارد و خود سيستم آن را مي شناسد؟ اين برايم خيلي مهم است .

همونطور که گفتند نمیشه!!!!....ولی شما میتونی به جای کابل گوشی یک ریدر با خودت اینور اونور کنی!!!!...از مموری کارت گوشی استفاده کنی!!!!

alimoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون راجع گوشی های موتورلا چیه؟
نظر خودم گوشی" L seven" هستش.
[email protected] alimoon

BJORK

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.من قراره واسه کسی یه گوشی بگیرم دوباره:)

خواسته قیافش خوب باشه،بلوتوث داشته باشه، مموری بخوره، و در اولویت آخر اگر شد یه دوربین هر چند ضعیف هم داشته باشه.
برند هم مهم نیست.از نوکیا ،se ، یا سامسونگ
فقط چون سامسونگ گوشی های قشنگی میزنه یه نظر ویژه ای بهش داشته باشین.

اساتید پیشنهاداتون چیه؟ راستی یه مقدار فوریه و خریدار هم پسره (21 ساله ) یه موقع یه گوشی قرمز گل دار معرفی نکنید:happy: :D

خودم نظرم اینه که با این پول طبیعتا نمیشه همه چیزو داشت .میخوام بهش بگم دست دو اگه گیر اومد بگیره.اما میخوام انتخابهای نو رو بهش بگم تا بتونه مقایسه کنه.دست دو معمولا چند درصد زیر قیمته؟

علی جان ما رو دریاب:rolleyes:
ممنون

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام.من قراره واسه کسی یه گوشی بگیرم دوباره

خواسته قیافش خوب باشه،بلوتوث داشته باشه، مموری بخوره، و در اولویت آخر اگر شد یه دوربین هر چند ضعیف هم داشته باشه.
برند هم مهم نیست.از نوکیا ،se ، یا سامسونگ
فقط چون سامسونگ گوشی های قشنگی میزنه یه نظر ویژه ای بهش داشته باشین.

اساتید پیشنهاداتون چیه؟ راستی یه مقدار فوریه و خریدار هم پسره (21 ساله ) یه موقع یه گوشی قرمز گل دار معرفی نکنید

خودم نظرم اینه که با این پول طبیعتا نمیشه همه چیزو داشت .میخوام بهش بگم دست دو اگه گیر اومد بگیره.اما میخوام انتخابهای نو رو بهش بگم تا بتونه مقایسه کنه.دست دو معمولا چند درصد زیر قیمته؟

علی جان ما رو دریاب
ممنون

ممنون...شما لطف داری....چون گفتی از سامسونگ من e250 رو بهت معرفی میکنم...قیمتش هم حدودا 130 تومنه!!!...تمام مواردی رو هم که گفتین شامل میشه!!!!...به نظر میرسه با امکانات و تفاسیری که گفتین مناسبترین انتخاب باشه...با این قیمت امکانات بسیار خوبی داره....از se هم همون زد530 و زد550 پیشنهاد میشه!!!!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ممنون...شما لطف داری....چون گفتی از سامسونگ من e250 رو بهت معرفی میکنم...قیمتش هم حدودا 130 تومنه!!!...تمام مواردی رو هم که گفتین شامل میشه!!!!...به نظر میرسه با امکانات و تفاسیری که گفتین مناسبترین انتخاب باشه...با این قیمت امکانات بسیار خوبی داره....از se هم همون زد530 و زد550 پیشنهاد میشه!!!!

علی جون نظرت در مورد 6300 چیه ؟!

بنظر من ارزش داره که 200 پول بده ولی از کیفیت LCD N73 استفاده کنه ! :blush:

انصافا من دیدم خیلی حال کردم !

بنظر تو ارزش 50 تومن بیشتر رو داره !؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
علی جون نظرت در مورد 6300 چیه ؟!

بنظر من ارزش داره که 200 پول بده ولی از کیفیت LCD N73 استفاده کنه !

انصافا من دیدم خیلی حال کردم !

بنظر تو ارزش 50 تومن بیشتر رو داره !؟

والا تو این تاپیک جاش نیست.....الان داری با چی مقایسه میکنی که 50 تون میخوای بذاری روش؟!!...گوشی بدی نیست خیلی هم خوش دسته!!!!...منتها نباید توقع امکانات بالایی (مخصوصا نرم افزاری) ازش داشته باشی!!!!....خوبی و بدی کلا از چه نظر منظورته؟!!!

بالا