k750 و w700 چی ؟ منوی فارسی دارن ؟ چطورن ؟
بعله دارن!!!!!...گوشیهای خوبی هستند ک750 دوربینش بهتره(اتو فوکس داره)....دبلیو700 از لحاظ موسیقی و اسپیکر بهتره!!!!
چرا ؟ به نظر اصلا جالب نمیاد.گوشی قبلیش هم فکر کنم یه چیزی بود تو همین مایه ها احتمالا خوشش نیا از این .
ممنون
w300 (مالزی) رو براش گرفتم.146 تومن .پخش کننده عمده بود .همه ی مغازه های دیگه میدادن 163 و چینیش 157w300 هم گزینه مناسبیه و البته زد550 که دوربینش از دبلیو300 بهتره(1.3) .... اگر میخواین تاشو هم نباشه w200 ....اگر دوربین بهتری میخواین(2) ک750 و دبلیو 700 هم میتونه گزینه های مناسبی باشه(البته به شرطی که همون 20 یا 30 تومن رو روی مایه بذارین)
W700 و K750 خيلی بهتر هستن فقط بيش از 150.000 بايد خرج کنيد
Z550i مموری میخوره؟ حافظه ی خودش کمه... میخوام بعضی موقعا هم آهنگ گوش بدم باهاش. من کلا از این گوشی بدم نمیاد... یعنی دنبال یه گوشی میگشتم که قابلیت های در حد قابل قبول داشته باشه و قیمتش هم حدود 150 باشه. البته اگه بازشو هم باشه که بهتره!
کسی گوشی بهتر از این سراغ داره با این مشخصات که گفتم؟
ممنون میشم جواب بدید
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی تون.Z550 که مموری میخوره
روی Z530 هم میتونی تا 150.000 فکر کنی
W300 هم فکر میکنم تا 150.000 گير بياد که گزينه بسيار خوبی هست در این رنج قيمت با مواردی مثل Earphone خوب / 256 مگ مموری همراه / درگاه مموری / دوربين VGA فقط شايد 10.000 بيشتر از بودجه باشه
اگر هم حدود 30.000 روی بودجه بذاری W700 و K750 مطرح میشن
يه W هم میتونی تهيه کنی با قيمتی نزديک به 125.000 ( قيمت دقيق نيست )
تنها مشکلی داره نبود بلوتوث هست
امکاناتی مثل دوربين VGA / درگاه مموری / باتری خوب / 128 مگ مموری همراه / هدست مناسب / قیمت مناسب
دوستان و اساتيد محترم يكي از آشناهاي نزديك ميخواد يه گوشي حداكثر 150 بگيره و تنها براش دو چيز مهمه :
1) نصب نرم افزارهاي جاوا همانند قران و نقشه تهران و ...
2) منوي فارسي
ديگه هيچ چيز براش مهم نيست نه دوربين نه صداي هدفون نه صداي اسپيكر
پيشنهاد شما چيه ؟
از بين گوشيهايي كه توي اين پست معرفي كردين چندتاييش رو دوستان داشتن و تا يه حدي قابل قبولند ولي نميدونم منوي فارسي دارن يا نه ؟
دوست من اکثر گوشیهای Sony ericsson هم جاوا رو ساپورت می کنند و هم منوی فارسی دارند.
K320
K310
K510
W300
Z530
....
samsung d820 یا ال جی شکلات ! این گوشی ها رو من خودم دیدم کی پدشون زرگه و سامسونگ مثل اینکه هر منویی که بریش روش بزرگترش می کنه ! کلا من می گم samsung d820 انتخاب معقولی اینجا یه مشکل پی می اد اونم قیمت من تو اون رنج قیمت گوشی ندیدم که بزگنمایی و کی پد بزرگ داشته با شه !
بین w300, z530, z550 شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ یعنی به نظرتون کدوم یکی گوشی بهتری هست؟ چون من مشخصات هر 3 رو نگاه کردم. خیلی شبیه به همه... تفاوت های کوچیکی دارن ظاهرا...
پس با اين اوصاف و فرمايشات شما z530 منوي فارسي داره !
سرعت جاواي z530 چطوره ؟ توي اين رنج قيمتي با پيش فرض داشتن منوي فارسي سرعت جاواي كدوم گوشي بالاتره و بهتر عمل ميكنه ؟
z550 هم منوي فارسي داره ؟
بعله زد 530 منوی فارسی داره!!!!.....سرعت جاواش هم خوبه مثل سرعت بقیه گوشیهای جاوای سونی اریکسون هست!!!!!....زد 550 رو مطمئن نیستم منوی فارسی داشته باشه ولی قانونا باید منوی فارسی داشته باشه!!!!
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی تون.
بین w300, z530, z550 شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ یعنی به نظرتون کدوم یکی گوشی بهتری هست؟ چون من مشخصات هر 3 رو نگاه کردم. خیلی شبیه به همه... تفاوت های کوچیکی دارن ظاهرا...
به نقل از علی :درسته!!!....اصلی ترین فرقشون دوربین هست که مال زد550 بهتره!!!!(1.3)..........من به شخصه زد550 رو ترجیح میدم(به نظر من طراحیش بهتر از اون دو تای دیگه هست)!!!!...البته سری دبلیو بودن w300 و مموری کارت و واکمن بودن اون رو هم باید اضافه کنم!!!!....یادم رفت اینو بگم کیفیت صفحه نمایش زد530 به طور محسوسی بدتر از اون دوتای دیگست!!!!...
به نقل از Dark Knight :من باشم W300 رو انتخاب میکنم
انتظار LCD و Camera خوب نداشته باش ولی W300 باز Earphone خوبی داره و 256 مگ هم مموری
ممنونم ازتون... راستش از قیافه Z550i خوشم اومده
حتما میخوام یه کدومشون رو بگیرم. اما میخوام بعد از خرید پشیمون نشم! کیفیت LCD برام مهمه. چون الان روم به دیوار K310i دارم و حسابی از نمایشگرش شاکی ام! البته نسبت به پولی که دادم فکر کنم بیارزه
حالا... مموری بود و نبودش برام فرق نداره. چون مثکه Z550 هم مموری میخوره. اما این Earphone چیه؟ حسابی ذهن منو به خودش مشغول کرده
ببخشید ترو خدا من انقده 3پیچ شدم...
ممنون از کمکتون.