جدا؟ نمی دونم... از بس رامبد جوان گفت اسنوا اسنوا دیگه ما هم تو دهنمون افتاده اسنوایخچالای دیگه رو نمیدونم ولی اسنوا داریم خوبه اما داغ میکنه
تا فاصله 1متریش روی زمین گرمارو قشنگ حس می کنی
بله صد در صد اگه ایران جنس خوب بزنه مگه آدم دیوونست که بره از جایی دیگه جنس بخرهجدا؟ نمی دونم... از بس رامبد جوان گفت اسنوا اسنوا دیگه ما هم تو دهنمون افتاده اسنوا
ولی کلا من نظرم روی خرید کالای ایرانی هست. هم کیفیت قابل قبولی دارن هم حمایت از مردم زحمتکش خودمون و کم شدن بیکاری هست
در مورد وسایل دیگه هم بحث زیاده. از پکیج دیواری گرفته تا آبگرمکن و گاز و هود و آبمیوه گیری و...
باید قبل از خرید کامل تحقیق کرد. ولی اینم بگم که توی گاز واقعا برند ایرانی سینجر از خارجی ها هم حتی بهتره
:general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404:بله صد در صد اگه ایران جنس خوب بزنه مگه آدم دیوونست که بره از جایی دیگه جنس بخره
اتفاقا تکنو گازم مال ایرانه مارک خوبیه ما لباسشویشو داریم خیلی خوب تمیز میکنه ولی مثلا مارک بوش لباسشویشو داشتیم خدایی خیلی خوب بودا ولی به اندازه اون تکنو گاز تمیز نمی کرد
به درد همون خارجیا میخوره که تا لباسشون یه ذره خاکی میشه سریع میندازنش تو لباسشویی
:general705:برای خرید روتختی ترک این سایت پیشنهاد میکنم. علاوه بر کارهای فوق العاده اش کیفیتش هم عالیه
و انواع روتختی یک نفره و دو نفره داره. همینطور روتختی عروس که شاید برای خیلیا پیدا کردنش سخت باشه
خرید روتختی ترک
سلامسلام
من میخام یک دستگاه آبمیوه گیری بگیرم.
بیشتر برای درست کردن شیر موز.
لطفا یک دستگاه خوب بهم معرفی کنید.
مارک و مدل دقیق دستگاه رو ذکر کند.
سلاممایکروویو تا 1ت چی پیشنهاد میدید
زیاد نه