• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
سلام دوستان 3 تا ماشین مد نظرم هست به نظر شما کدومشون خوبه که بخرم !

یعنی از هر لحاظ "" البته خوشگلی نمیگم در کل همه چیز رو مورد بررسی و ... ""

امنیت - قدرت برام مهم هست ""اینکه بعد یه مدت کوتاه داغون نشه ... "" میشه کیفیت ""

سمند Ef7 دوگانه

سمند lx

پژو 405 با Abs,air Bag

ممنون

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام
دوستان من قصد خرید یا بهتر بگم نام نویسی برای سمند دارم ولی از هر دری سخنی میشنوم
یکی میگه EF7 بخر خیلی خوبه موتور قدرتمند و کار امد دیگری میگه نه بابا خودتو میندازی به دردسر همیشه جلوی نمایندگی ها
البته سمند LX داشتم فرختم که صفر بگیرم بیشتر قصدم EF7 بود که با توضیحات اطرافیان گیج شدم
گفتم از شما دوستان راهنمای بگیرم
پیشاپیش تشکر از راهنمایی های مفید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
EF7 ماشین خوبیه من چنتا از دوستام دارن راضین

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
TU5 توی شتاب اولیه بهتره اما EF7 سرعت نهایی بهتره و نرمی خوبی داره و صدای موتور هم کمه
در کل هردو خوب هستن و خریدش بستگی به سلیقه شخصی داره
من که از بین این دو میخواستم یکیش رو بگیرم آخرم پژو پارس خریدم:)

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
در خوب بودن شکی نیست فقط میگن زود خرج درمیاره وسایلم پیدا نمیشه اگر هم بشه 50 برابر lx در میاد مثلا میگن دسته موتور 280 الی350 درمیاد که مال LX فقط11هزاره

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
قصدت فقط خرید سمند هست؟!
EF7 ها موتور های خوبین ، البته اونطور که مثلا 110 و خورده ای اسب قدرت دارن راه نمیرن ولی خوب نسبتا کم مصرف و خوب پایه گاز سوز هستن
اوایل که اومده بودن مراجعشون به نمایندگی ها زیاد بود ولی الان تا جایی که اطلاع دارم خیلی از ایراد هاشو رفع کردن
مثلا سوزوندن واشر سر سیلندر یکیشون بود
فکر میکنم سیستم بهبود یافته ی ترمزی هم که ایرانخودرو پیاده کرده و عملکرد قابل قبولی هم داره رو فقط روی EF7 ها استفاده میکنن
به هر حال صد در صد بهتر از XU7 پر مصرف هست به غیر از در دسترس نبودن قطعات و گرونی به نسبت گرون تر قطعاتش

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
توی گزینه ها اگه 405 رو با موتور Tu5 بگیرین گزینه خیلی مناسبیه
فقط تا جایی که میدونم مجهز به ایربگ نیستن
نمیدونم قضیه داشبورد جدید به کجا رسید که میخواستن محل قرار گیری ایربگ رو هم تعبیه کنن

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
ممنون از دوستانی که نظر دادن

"" والا موتوری که گفتین رو نمیدونم اینطوری هست یا نه !
ولی همینیو بهم گفتن پژو 405 با Abs,air Bag

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
در خوب بودن شکی نیست فقط میگن زود خرج درمیاره وسایلم پیدا نمیشه اگر هم بشه 50 برابر lx در میاد مثلا میگن دسته موتور 280 الی350 درمیاد که مال LX فقط11هزاره

eee یعنی گرون تر قطعاتش ؟!
در این حد ؟!
ممنون میشم بیشتر تحقیق کنین

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
سلام

Ef7 سه تا مشکل داره:
1- روغن ریزی اویل ماژول که با تعویض اورینگ موقتا برطرف میشه ولی بعد از یک سال دوباره نشتی میده.( البته فکر کنم اگه موقع تعویض طرف کاربرلد باشه و قطعه هم تراشکاری بره احتمال نشتی کمتر بشه )
2- خرابی زود به زود دسته موتور بالا ( معمولا با کارکرد بالای 30000 ) که چون این دسته موتور یکم پیچیده است و تو بازار کمه قیمتش فضایی شده و مثل همه ی قطعات دیگر ماشین ها قیمت بازار سیاه پیدا کرده و بین 250 تا 350 قیمتش هستش. ( به طور مثال یه بنده خدا سنسور اکسیژن روا رو 130 تو مان خریده در صورتی که قیمتش نمایندگی 35 تومان بوده )
3- تو بعضی مدل ها ( معولا مدل های تولیدی آذر 90 تا اردیبهشت 91 ) چون کارخونه واشر سرسیلندر نامرغوب رو موتور نصب کرده تو کارکرد پایین ( معمولا زیر 15000 تا ) میسوزه که اگه واشر سرسیلندر ایساکویی نصب بشه معمولا دیگه مشکل ایجاد نمی کنن. این قضیه شاید در مورد 10 تا 20 درصد ef7 های مدل آذر 90 به بعد صدق کنه.

به جرئت می گم 80 درصد مشکللتی که تو ef7 هستش فقط همین 3 تا هستش و بس.
یعنی اگه بد شانس نباشید و واشر سرسیلندر نوع مرغوب رو موتور باشه مشکل آنچنانی براتون پیش نمیراه.

manip30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت همه دوستان

من الان یه 206 تیپ 3 دارم میخوام بفروشم یه ماشین تا 40 تومن بگیرم (به هیچ عنوان پژو نمیخوام)

اولویتم بیشتر رو شاسی بلنده

بهم رونیز و x33 (که البته طبق تحقیقاتم نشون میده ماشین خوبی از آب دراومده) رو پیشنهاد دادن

الان اولویتم اینجوریه

1. x 33 - 25000 کارکرد
2. gen 2 (صفر)
3. رونیز - زانتیا - ماکسیما

لطفا دوستان نظر بدن

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
eee یعنی گرون تر قطعاتش ؟!
در این حد ؟!
ممنون میشم بیشتر تحقیق کنین
تحقیقم اینجا بود دسته موتور 18 تومانی LX با دسته موتور 280 تومانی اونم اگه بتونی پیدا کنی
برا مثال گفتم که یکی از دوستان برام تعریف میکرد

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام

Ef7 سه تا مشکل داره:
1- روغن ریزی اویل ماژول که با تعویض اورینگ موقتا برطرف میشه ولی بعد از یک سال دوباره نشتی میده.( البته فکر کنم اگه موقع تعویض طرف کاربرلد باشه و قطعه هم تراشکاری بره احتمال نشتی کمتر بشه )
2- خرابی زود به زود دسته موتور بالا ( معمولا با کارکرد بالای 30000 ) که چون این دسته موتور یکم پیچیده است و تو بازار کمه قیمتش فضایی شده و مثل همه ی قطعات دیگر ماشین ها قیمت بازار سیاه پیدا کرده و بین 250 تا 350 قیمتش هستش. ( به طور مثال یه بنده خدا سنسور اکسیژن روا رو 130 تو مان خریده در صورتی که قیمتش نمایندگی 35 تومان بوده )
3- تو بعضی مدل ها ( معولا مدل های تولیدی آذر 90 تا اردیبهشت 91 ) چون کارخونه واشر سرسیلندر نامرغوب رو موتور نصب کرده تو کارکرد پایین ( معمولا زیر 15000 تا ) میسوزه که اگه واشر سرسیلندر ایساکویی نصب بشه معمولا دیگه مشکل ایجاد نمی کنن. این قضیه شاید در مورد 10 تا 20 درصد ef7 های مدل آذر 90 به بعد صدق کنه.

به جرئت می گم 80 درصد مشکللتی که تو ef7 هستش فقط همین 3 تا هستش و بس.
یعنی اگه بد شانس نباشید و واشر سرسیلندر نوع مرغوب رو موتور باشه مشکل آنچنانی براتون پیش نمیراه.
خیلی ممنون از راهنمای کامل و خوب
حالا باین توضیحات شما کدوم را بهتر و بدرد بخورتر میدونید البته نظر شما فقط روی معایب و مزایای EF7 بود حالا مزایای خرید کدوم بهتره نسبت به هم
با سپاس

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
اگه صندوق رو زياد لازم نداري بدون شك EF7 دوگانه اما بنزيني هاشون سيستم مولتي پلكسه كه زياد جالب نيستن ظاهرا،

موتور TU5 كه روي 405 ميزارن هم تعداد زيادي شون رو ديدم بعد از مدتي ايراد هايي پيدا ميكنن، اما 405 موتور قديمي با توجه به مصرف بالاش با داشتن ترمز ضد قفل طرف دار بيشتري داره تو بازار دست دوم

بالا