• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
کیا سورنتو بردار عالیه
30000 تا رفته دیگه نمیتونه بره :eek: یه کم خرجش کنی میشه مثل روز اولش :D

پ.ن: 4 بار در یک سانحه واژگون شده

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام. مدل این های این چند سال اخیر اینجوری شده. در ابتدا گیربکس ش فرانسوی بود واقعا دنده ها نرم عوض میشد (مثل مدل 83)
اما این چندسال اخیر میگن گیربکس هندی روش نصبه.
در مورد سورنهای اتوماتیک اطلاعی ندارید؟

کیا سورنتو بردار عالیه
30000 تا رفته دیگه نمیتونه بره :eek: یه کم خرجش کنی میشه مثل روز اولش :D

پ.ن: 4 بار در یک سانحه واژگون شده
ماشین گنده بهم نمیاد :D

پ ن :
jawsmiley.gif

خدا رو شکر که خودت سالمی.

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
ممنون
rose3.gif
رفت تو گزینه ها. الان داشتم تو سایتا نقدهای فنی‌شو میخوندم، اکثراً گفتن خیلی هم کم مصرفه. اگه موقعیتش پیش اومد یه چرخی باهاش بزنیم ببینیم چجوریه
فقط چراغ جلوش آدمو یاد پراید 132 و تیبا میندازه :D که اونم خودم با فتوشاپ درستش کردم
collapse_40b_collapsed.png

12.jpg

49418974583520289633.jpg

میشه واقعاً همچین کاری کرد؟
34y5mvr.gif
دو تا برش میخواد فقط :دی

اینو که ریدی توش :دی
ببین,از بغل عین جگوار های قدیمیه :دی
مال سال 2008 و کمتر :دی
واقعا خیلی خوشکله!
اگه قدتم بلند باشه واقعا فاز میده رانندگی باهاش!
واقعا ماشین عالی هست!
یه ساب خوشکل و یه امپ هم بگیری دیگه معرکس :دی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اینو که ریدی توش :دی
اینجا ورژن فتوشاپم پایین بود، خوب در نیومد
stoneage.gif

اگه بشه مثلاً چراغ جنسیس‌و بهش بچپونیم خیلی شیک میشه :دی
فقط نمیدونم میشه یا نه. ینی جایی هست که برش و جاسازی و این کاراشو انجام بده؟ بعد اگه این بلا رو سرش بیارم، اگه یه روز بخوام بفروشم از نظر قیمت خیلی میخوره تو سرش؟
312jtp0.gif

ببین,از بغل عین جگوار های قدیمیه :دی
مال سال 2008 و کمتر :دی
واقعا خیلی خوشکله!
اگه قدتم بلند باشه واقعا فاز میده رانندگی باهاش!
واقعا ماشین عالی هست!
یه ساب خوشکل و یه امپ هم بگیری دیگه معرکس :دی
ساب و آمپ و ... مال شما جوونهاست. واسه من همون بلندگوهای فابریکیش کفایت میکنه. تازه همونم ممکنه بعد از یه مدتی تار عنکبوت ببنده
biggrinsmiley.gif

- - -
شما داشتی؟ لوازم یدکیش راحت گیر میاد؟
الان بیشتر نیاز دارم که یکی نکات منفیشو بهم بگه. شوما دوشواری ئی باهاش نداشتی؟

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
اینجا ورژن فتوشاپم پایین بود، خوب در نیومد
stoneage.gif

اگه بشه مثلاً چراغ جنسیس‌و بهش بچپونیم خیلی شیک میشه :دی
فقط نمیدونم میشه یا نه. ینی جایی هست که برش و جاسازی و این کاراشو انجام بده؟ بعد اگه این بلا رو سرش بیارم، اگه یه روز بخوام بفروشم از نظر قیمت خیلی میخوره تو سرش؟
312jtp0.gif

داییم یه دونشو یه مدت داشت و تقریبا یک ماه اولی دست من بود کامل.
اون موقع که تصادفی نکردیم خداروشکر و فقط پول روغناشو دادیم ولی بش نمیخوره قطعاتش از 206 ارزونتر باشه.
یه شرکتایی هستن که تیونینگ میکنن،ببر بده واست سپر و گلگیر و قاب چراغ جدید به سبیقه خودت طراحی کنن و بچسبونن روش،ولی زیادی خرج برمیداره که نمیدونم چند میشه!!
خودش خیلی خوشکله،عکسشو نبین!
حتی از اینقدری که توی عکس میزنه خیلی بزرگتر و کشیده تره!!
قادتا هر ماشین اتوماتی که بذاری واسه فروش بد از قیمتش میوفته!عیب اتومات همینه!!

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
ساب و آمپ و ... مال شما جوونهاست. واسه من همون بلندگوهای فابریکیش کفایت میکنه. تازه همونم ممکنه بعد از یه مدتی تار عنکبوت ببنده
biggrinsmiley.gif

- - -
شما داشتی؟ لوازم یدکیش راحت گیر میاد؟
الان بیشتر نیاز دارم که یکی نکات منفیشو بهم بگه. شوما دوشواری ئی باهاش نداشتی؟

داییم داشت :)))
ما از این پولا نداریم :دی
لوازمشم تقریبا کمه!
کم هم نیستا،از بقیه ماشینا مثل 206 و پارس و تندر کمتر هست!
یه خورده وقتی کولر رو روشن میکنی توی سر بالایی زور میزنه که باید دنده رو بزنی روی 1 و بعدش 2 و بعد 3 تا خوب بکشه و بعدشم میزنی روی D که دوتای دیگه رو خودش بزنه!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
نظرتون در مورد مزدا 323 اتوماتیک چیه
worriedsmiley.gif
بین این و جنتو دو به شک شدم
یه تیپ 5 مدل 85 هست میگه 39,500 . احتمالاً تخفیفم میده
306.gif
تیپ 4 و 5 و بقیه ی تیپها چه فرقی با هم دارن؟

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
نظرتون در مورد مزدا 323 اتوماتیک چیه
worriedsmiley.gif
بین این و جنتو دو به شک شدم
یه تیپ 5 مدل 85 هست میگه 39,500 . احتمالاً تخفیفم میده
306.gif
تیپ 4 و 5 و بقیه ی تیپها چه فرقی با هم دارن؟

به نظرم مزداهه ارزشش رو نداره!
اصلا قیافه ی جن 2 رو نداره!!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
به نظرم مزداهه ارزشش رو نداره!
اصلا قیافه ی جن 2 رو نداره!!

بین این دوتا قیافه ملاک نیس. امکاناتشون ملاکه و استهلاک پایین. هر روز یه جائیش خراب نشه.
و اینکه با این پول جنتوی سالمتر و تمیزتر گیرم میاد یا 323

در مورد جنتو تحقیق کردم چن تا مساله هست
1. کارخونه ی زاگرس خودرو که جنتو رو وارد میکرد و خدماتشو ارائه میداده تعطیل شده. ممکنه پروتون ها در آینده به مشکل تامین قطعات بخورن
2. تو شهر ما نه نمایندگیش هست، نه مکانیک پروتون داریم.
3. روزی که بخوام بفروشمش دوشواری داره. الان بعضی از فروشنده ها قسطی هم حاضرن بفروشن. بازار فروش دست دومشم مثکه خیلی داغونه

در مورد مزدا هم به مطلبی در مجله ی ماشین رسیدم که در مورد عملکرد نامطلوب گیربکس اتوماتش یه چیزایی نوشته. حالا نمیدونم حرف این مجله چقدر قابل قبول باشه. اگه اسم مزدای ژاپنی پشتش نبود شاید بیخیالش میشدم. باید یه سر برم درِ نمایندگی بهمن موتور، با این مشتریایی که واسه خدماتش میان اونجا صحبت کنم ببینم از ماشینشون راضی‌ین یا نه
169.gif

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوستان
یه پیکان قدیمی مدل 54 هست که مدت ها خوابیده.
تا الان تصورم بر این بود که چون قدیمی هست اجازه تردد نداره اما در اینترنت آگهی ای دیدم که مربوط یه پیکان 54 بود که تا 7 92 بیمه داشت!
موضوع از چه قراره؟ میشه از این استفاده کرد یا فقط در جای خاص مثل روستاها و شهر های کوچیک میشه استفاده کرد؟ اگر ممکنه لینک قانون در این مورد رو بهم بدید.
و دیگه اینکه اگر بخوام بفروشم،‌چه قیمتی مناسب هست (لینکش داخل امضام هست،‌لطفا ببینید.)
ممنونم ازتون

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
ماشین پلاک قدیم هستش؟

Solitude Aeturnus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
دوست عزیز ام طوطی آبی، اول چند تا عکس از ماشین بذارید ببینیم در چه وضعیه و اصلاً ارزش داره یا نه. اگه سالم یا حداقل قابل یازسازی باشه که صددرصد ارزش داره. شما یه ماشین تمیز قدیمی حتی بدون پلاک هم داشته باشی و نتونی باهاش بری بیرون بازم ارزشمنده. در ضمن اینو بگو که پلاکش ملیه یا قدیم؟ اونجوری که من شنیدم تو بعضی شهرها مثل همین مشهد خودتون دیگه اینا رو (ماشین های بالای 20 سال منظورم هست) تعویض پلاک نمی کنن و فقط می تونی وکالتی بخری. اگه میخوای پلاک به نام خودت باشه باید بری یه شهری که هنوز توش تعویض پلاک می کنن مثل تهران. اگر هم پلاک قدیمه که دیگه هیچ جا تعویض پلاکش نمی کنن. با پلاک قدیم هم تردد نمیشه کرد.

Last edited:

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان اگر میخواید ای اف سون بگیرید سعی کنید مدل های زیر برج 3 سال 90 رو بخرید ، مدل های بعد اون موتور ها ایرانی و چینی هستش که واقعا افتضاح از کار در اومده

برای خرید سمند سری به لینک داده شده بزنید

http://www.cartel.ir/cat-سمند/

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
بین این دوتا قیافه ملاک نیس. امکاناتشون ملاکه و استهلاک پایین. هر روز یه جائیش خراب نشه.
و اینکه با این پول جنتوی سالمتر و تمیزتر گیرم میاد یا 323

در مورد جنتو تحقیق کردم چن تا مساله هست
1. کارخونه ی زاگرس خودرو که جنتو رو وارد میکرد و خدماتشو ارائه میداده تعطیل شده. ممکنه پروتون ها در آینده به مشکل تامین قطعات بخورن
2. تو شهر ما نه نمایندگیش هست، نه مکانیک پروتون داریم.
3. روزی که بخوام بفروشمش دوشواری داره. الان بعضی از فروشنده ها قسطی هم حاضرن بفروشن. بازار فروش دست دومشم مثکه خیلی داغونه

در مورد مزدا هم به مطلبی در مجله ی ماشین رسیدم که در مورد عملکرد نامطلوب گیربکس اتوماتش یه چیزایی نوشته. حالا نمیدونم حرف این مجله چقدر قابل قبول باشه. اگه اسم مزدای ژاپنی پشتش نبود شاید بیخیالش میشدم. باید یه سر برم درِ نمایندگی بهمن موتور، با این مشتریایی که واسه خدماتش میان اونجا صحبت کنم ببینم از ماشینشون راضی‌ین یا نه
169.gif
منم که گفتم ممکنه به مشکل قطعات برخورد کنی!
به نظرم یه دور پشت مزدا بشین و یه دور هم جن 2!
ببین کدومش بیشتر به دلت میشینه.

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
من با ای اف7 مدل 90 1ماه کار کردم.واقعا مذخرف بود.صدای موتورش خیلی زیاده.شتابش هم که درحد صفر! فقط مصرف سوختش خوبه.هر باک 280کیلومتر

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز اگه یه ماشین می خوای که همیشه و همه جا از رانندگیش لذت ببری به نظر من حتماً باید EF7 بخری چون هم قدرت بیشتری داره نصبت به LX معمولی هم اینکه وقتی کاپوت رو می دی بالا یه موتور با تکنولوژی بالا می بینی من الان حدود یه ساله که EF7 دارم از صفریشم دستم نبوده که باهاش خوب رفتار کرده باشم وقتی هم خریدم 32000 تا کار کرده بود و تا الان به جز روغن و بنزین یه بار شیشیه عقبش رو عوض کردو و یه بار هم همون اول دسته موتورش رو عوض کردم اونم به خاطر اینکه خیلی وسواس دارم در مورد ماشین
در کل مزایایی و معایبی که داره به نظر من
1. شتاب پایین
2. سرعت بالا نصبت به حجم موتور من با بنزین 210 رفتم باهاش با گاز هم 200 رو رفتم
3. عدم تفاوت گاز با بنزین در کارکرد موتور
4. کیفیت بالای موتور نصبت به سایر محصولات ایرانخودرو
5. عدم تحمل قدرت موتور توسط گیربکس
6. کیفیت متوسط لوازم داخلی خودرو
7. پایداری خودرو که اون رو هم مدیون پدر عزیزش یعنی 405
8. دید ناکافی در هنگام رانندگی که بعد یه مدتی بهش عادت می کنی
9. گرانی قطعات موتوری
10 . با کیفیت بودن قطعات موتوری
11.اون صدای قل قلی که موتور XU7 داره رو نداره و نرمتر کار میکنه .
12. کم مصرف بودن چه در مصرف گاز و چه در مصرف بنزین .
و...

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
من با ای اف7 مدل 90 1ماه کار کردم.واقعا مذخرف بود.صدای موتورش خیلی زیاده.شتابش هم که درحد صفر! فقط مصرف سوختش خوبه.هر باک 280کیلومتر

دوست عزیز من با این حرف شما موافق نیستم که موتور صداش زیاده برعکس موتور کاملا بیصدا و بدون ریپ کارمیکنه

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
دوست عزیز اگه یه ماشین می خوای که همیشه و همه جا از رانندگیش لذت ببری به نظر من حتماً باید EF7 بخری چون هم قدرت بیشتری داره نصبت به LX معمولی هم اینکه وقتی کاپوت رو می دی بالا یه موتور با تکنولوژی بالا می بینی من الان حدود یه ساله که EF7 دارم از صفریشم دستم نبوده که باهاش خوب رفتار کرده باشم وقتی هم خریدم 32000 تا کار کرده بود و تا الان به جز روغن و بنزین یه بار شیشیه عقبش رو عوض کردو و یه بار هم همون اول دسته موتورش رو عوض کردم اونم به خاطر اینکه خیلی وسواس دارم در مورد ماشین
حالا دسته موتورو چند عوض کردی و اینکه بیشتر دوستان به من پژو 206 را توصیه میکنن در این مورد نظری دارید

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
دسته موتور رو گرفتم 75 تومن اونم میگم از روی وسواس بود من قبلنا 206 هم داشتم ماشینه خوبیه ولی نه برای خانواده ولی اگه مجردی می خوای 206 بگیری دو تا راه جلو روته یکی اینکه تیپ دو بگیری که ترمزش ضعیفه و موتور ضعیفی داره ولی اصطحلاکشم کمه 2 اینکه تیپ 5 بگیری که هم ترمزش قویه هم موتورش به نسبت وزنش قویه و به طبع سرعت و شتاب خوبی داره ولی به دلیل توزیع نامتوازن وزن خودرو سر پیچ ها باید سرعتت رو کم کنی و حواست باشه وگرنه چپ می شه ماشین داغون می شه ولی خودت هیچیت نمی شه چون خدایش ایمنه ، ولی من اگه بودم حتماً سمند اونم EF7 رو انتخاب میکردم .

بالا