thanksسلام. مدل این های این چند سال اخیر اینجوری شده. در ابتدا گیربکس ش فرانسوی بود واقعا دنده ها نرم عوض میشد (مثل مدل 83)
اما این چندسال اخیر میگن گیربکس هندی روش نصبه.
ماشین گنده بهم نمیادکیا سورنتو بردار عالیه
30000 تا رفته دیگه نمیتونه برهیه کم خرجش کنی میشه مثل روز اولش
پ.ن: 4 بار در یک سانحه واژگون شده
ممنونرفت تو گزینه ها. الان داشتم تو سایتا نقدهای فنیشو میخوندم، اکثراً گفتن خیلی هم کم مصرفه. اگه موقعیتش پیش اومد یه چرخی باهاش بزنیم ببینیم چجوریه![]()
فقط چراغ جلوش آدمو یاد پراید 132 و تیبا میندازهکه اونم خودم با فتوشاپ درستش کردم
![]()
![]()
![]()
میشه واقعاً همچین کاری کرد؟دو تا برش میخواد فقط :دی![]()
اینجا ورژن فتوشاپم پایین بود، خوب در نیومداینو که ریدی توش :دی
ساب و آمپ و ... مال شما جوونهاست. واسه من همون بلندگوهای فابریکیش کفایت میکنه. تازه همونم ممکنه بعد از یه مدتی تار عنکبوت ببندهببین,از بغل عین جگوار های قدیمیه :دی
مال سال 2008 و کمتر :دی
واقعا خیلی خوشکله!
اگه قدتم بلند باشه واقعا فاز میده رانندگی باهاش!
واقعا ماشین عالی هست!
یه ساب خوشکل و یه امپ هم بگیری دیگه معرکس :دی
اینجا ورژن فتوشاپم پایین بود، خوب در نیومد![]()
اگه بشه مثلاً چراغ جنسیسو بهش بچپونیم خیلی شیک میشه :دی
فقط نمیدونم میشه یا نه. ینی جایی هست که برش و جاسازی و این کاراشو انجام بده؟ بعد اگه این بلا رو سرش بیارم، اگه یه روز بخوام بفروشم از نظر قیمت خیلی میخوره تو سرش؟![]()
ساب و آمپ و ... مال شما جوونهاست. واسه من همون بلندگوهای فابریکیش کفایت میکنه. تازه همونم ممکنه بعد از یه مدتی تار عنکبوت ببنده![]()
- - -
شما داشتی؟ لوازم یدکیش راحت گیر میاد؟
الان بیشتر نیاز دارم که یکی نکات منفیشو بهم بگه. شوما دوشواری ئی باهاش نداشتی؟
نظرتون در مورد مزدا 323 اتوماتیک چیهبین این و جنتو دو به شک شدم![]()
یه تیپ 5 مدل 85 هست میگه 39,500 . احتمالاً تخفیفم میدهتیپ 4 و 5 و بقیه ی تیپها چه فرقی با هم دارن؟![]()
بین این دوتا قیافه ملاک نیس. امکاناتشون ملاکه و استهلاک پایین. هر روز یه جائیش خراب نشه.به نظرم مزداهه ارزشش رو نداره!
اصلا قیافه ی جن 2 رو نداره!!
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
منم که گفتم ممکنه به مشکل قطعات برخورد کنی!بین این دوتا قیافه ملاک نیس. امکاناتشون ملاکه و استهلاک پایین. هر روز یه جائیش خراب نشه.
و اینکه با این پول جنتوی سالمتر و تمیزتر گیرم میاد یا 323
در مورد جنتو تحقیق کردم چن تا مساله هست
1. کارخونه ی زاگرس خودرو که جنتو رو وارد میکرد و خدماتشو ارائه میداده تعطیل شده. ممکنه پروتون ها در آینده به مشکل تامین قطعات بخورن
2. تو شهر ما نه نمایندگیش هست، نه مکانیک پروتون داریم.
3. روزی که بخوام بفروشمش دوشواری داره. الان بعضی از فروشنده ها قسطی هم حاضرن بفروشن. بازار فروش دست دومشم مثکه خیلی داغونه
در مورد مزدا هم به مطلبی در مجله ی ماشین رسیدم که در مورد عملکرد نامطلوب گیربکس اتوماتش یه چیزایی نوشته. حالا نمیدونم حرف این مجله چقدر قابل قبول باشه. اگه اسم مزدای ژاپنی پشتش نبود شاید بیخیالش میشدم. باید یه سر برم درِ نمایندگی بهمن موتور، با این مشتریایی که واسه خدماتش میان اونجا صحبت کنم ببینم از ماشینشون راضیین یا نه![]()
من با ای اف7 مدل 90 1ماه کار کردم.واقعا مذخرف بود.صدای موتورش خیلی زیاده.شتابش هم که درحد صفر! فقط مصرف سوختش خوبه.هر باک 280کیلومتر
حالا دسته موتورو چند عوض کردی و اینکه بیشتر دوستان به من پژو 206 را توصیه میکنن در این مورد نظری داریددوست عزیز اگه یه ماشین می خوای که همیشه و همه جا از رانندگیش لذت ببری به نظر من حتماً باید EF7 بخری چون هم قدرت بیشتری داره نصبت به LX معمولی هم اینکه وقتی کاپوت رو می دی بالا یه موتور با تکنولوژی بالا می بینی من الان حدود یه ساله که EF7 دارم از صفریشم دستم نبوده که باهاش خوب رفتار کرده باشم وقتی هم خریدم 32000 تا کار کرده بود و تا الان به جز روغن و بنزین یه بار شیشیه عقبش رو عوض کردو و یه بار هم همون اول دسته موتورش رو عوض کردم اونم به خاطر اینکه خیلی وسواس دارم در مورد ماشین