• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
اگر افت قیمت ماشین بعد از یکی دو سال کارکرد واست مهم نیست و میخوای ماشین خوب سوار شی پیشنهاد میکنم ام وی ام 315 بخری ، چند مورد قیمت مناسب هم تو سایت کارتل آگهی کردن میتونی با فروشنده هاش تماس بگیرید،

خرید ام وی ام 315

نکته منفی ام وی ام 315 اینه که (مخصوصا اگر صفر بگیری که بیشتر مشهوده)، خیلی زود قیمتش افت پیدا میکنه ، و موقع فروش خوب میزنن تو سر ماشین

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
کی پس کی این ملت میخواد یاد بگیره هرکسی مسئول زندگیه خودشه و هرکاری میکنه به خودش ربط داره و نباید تو زندگی مردم سرک کشید...

دیگه گستاخی به حدی رسیده که علاوه بر سرک کشیدن تو زندگیه مردم سرزنش هم باید کنن حتی کار به توهین هم رسیده...

خلایق را هر چه لایق

خدایا؛ به من کمک کن تا هر وقت که خواستم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم، قدری با کفش های او راه بروم

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
حرفای نفر بالایی منطقیه ولی خودمونیم ما ایرانیا از جونمون میگذریم ولی از پولمون نه

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من برای انتخاب احمقانه دیگران هیچ ارزشی قائل نیستم و این هیچ ارتباطی به فرهنگ نداره!!

آقا الان به نظر من و خیلیای دیگه ، کار تماشاگرای فوتبال خیلی احمقانه است. برای یه بازی 90 دقیقه ای بالا و پایین میپرن و گریه میکنن و صدهزار نفر میرن با بدبختی خودشون رو تو ورزشگاه میچپونن و زیر دست و پا له میشن. برای بلیط خریدن از سر و کول هم بالا میرن و به گارد جلوی باجه بلیط فروشی پرس میشن :D.گوسفند رو اینجوری تو طویله نمیکنن، ولی اینا هر دفعه همینجوری باهاشون رفتار میشه ، دفعه بعد هم دوباره میرن ورزشگاه. قهرماناشون چند تا لات و لوت بی مغزن که 4 تا جمله پشت سر هم مثل آدم نمیتونن حرف بزنن ووووو..... حالا به نظر خودت خوبه که من نظراتم رو در مورد انتخاب های احمقانه دیگران ابراز کردم ؟:p

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان نظرتون راجع به گل (فولکس) چیه؟

alireza3165

Registered User
لایک‌ها
17
اول 206 چون پشتیبانی n ساله قطعات داره

ماشین هایی مثل گل وmvm مهمون 4-5 سال بازار هست

از یه مدت به بعد دیگه کلا نا پدید میشه

lion33

Registered User
لایک‌ها
316

alireza3165

Registered User
لایک‌ها
17
اقا این حرف فصل تابستون و قبل و بعد عید رو من قبول ندارم آنچنان برای مصرف کننده تاثیر گزار نیست

ملاک فقط قیمت کارخانه و قیمت دلار هست بقیش تقریبا شا یعه خاله زنکی هست

دلار پایین بیاد ماشین هم پایین میاد

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان هرچه زودتر تا آخر تابستون بفروشید و بهترین وقت خریدشم توی بهمن که بخاطر دهه فجر قیمت میاد پایین...

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
سلام یه هوندا آکورد دارم میخوام اینجوریش کنم. چقد هزینه داره؟ سوال 2: ماشینو بخوام رنگ کنم چقدر هزینه داره؟

1062285_675626279120437_716897143_n.jpg

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
درود بر استارتر و شرف ش و سلیقه ش ×!

آکوردت چیه؟ EX؟ LX? EXI؟ اگه EXI هست ک ظلمه بزرگیه بهش ک بخوای رینگ بندازی و این حرفا

ما هم آکورد داریم دادا............

روک بگم بیخیال این موارد بشو در ایران! اصن شدنی نیست تو ایران

چیزی ک تو تصویر هست فقط رینگ و لاستیک اضافه شده با مقداری هم ارتفاع( چون خوده آکورد ارتفاعش همینجوری کمه --همینجوریش میسابه ب سرعت گیر! اینجوری باشه ک بخوای از سرعت گیر رد بشی باید با بامپر جلو خدافضی کنی :D)......

آکورد جای پیچ رینگ ش 114هست....رینگ 114 خیلی خیلی کم گیر مییاد تو ایران یعنی بچه های تی تی هم ندارن!

این رینگ هایی ک زیر این(تصویر) ماشین هست سایز16 هست جنسش آلومینوم سبک هست و جاپیچ 114....همچین رینگ هایی تو ایران گیر آوردی بیار من اسلام میارم..رینگ های داخل ایران 98%شون آلمینوم خشک و سنگین و تقبلی هست و فاقد هیچ گونه استاندارد......

هشدار: اگه میخوای رینگ بندازی زیر ماشین حتما باید 16باشه جا پیچ 114......(ک گشتم نبود نگرد نیست!) لاستیک هم 205 فاق لاستیک هم 55

===============================================================================================

تو اینجا فقط میتونی چراغ های عقب رو تعویض کنی و رینگ های 17بندازی مثل ما:D......(تازه اگه رینگ 17جا پیچ 114 گیرت بیاد! ما با بدبختی گیر آوردیم اونم دست دوم!)

==============================

در کل آکورد کلا هوندا هیچ چیزی نیاز نداره بره ابراز وجود. کل دنیا روش قسم میخورن ..فابریک هاش ک یه سدان با کلاس خانوادگی هستن..بزک شده هاش م که فقط ب رینگ نیاز دارن فقط.....

==============================

رنگش چی شده؟ سوخته گی داره ؟ اگه میخوای کمپلت رنگ کنی بگو یه جایی رو بگم که رنگ میزنه کمپلت ..اعم از رنگهای فانتزی مانتزی

Last edited:

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
تو که گفتی ماشیننتون رو داشت فروخته؟ الان چی داره؟
بیا بهش بگو یه سیویک بخره منو دور شهر بچرخونه باووو - بهت شیر موز میدما

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
تو که گفتی ماشیننتون رو داشت فروخته؟ الان چی داره؟

اون کسی ک ماشینو از داووشم خریده حکم داووش م رو داره :D تو چیپس میدونی تو محل ما چیپس میگذره :D

یه آکورد 97 دیده بود میخواست بخره با این شیری شدن اوضاع کشور فعلا طرف پشیمون شده........

نه تو ب سیویک میرسی تو این خراب شده و نه من.......G4Yهم نیستی دوتایی بریم پناهندگی بگیریم حداقل :D......

شیرش از من موزش از تو :D

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
اون کسی ک ماشینو از داووشم خریده حکم داووش م رو داره تو چیپس میدونی تو محل ما چیپس میگذره

یه آکورد 97 دیده بود میخواست بخره با این شیری شدن اوضاع کشور فعلا طرف پشیمون شده........

نه تو ب سیویک میرسی تو این خراب شده و نه من.......G4Yهم نیستی دوتایی بریم پناهندگی بگیریم حداقل ......

شیرش از من موزش از تو
جدیدا خیلی توهم سیویک داره بهم فشار میاره :D
موز ما که به کار کسی نیومد تو این مملکت !! بلکن تو خوشت بیاد و به کارت بیاد ! والاوووو:D:D:D

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
جدیدا خیلی توهم سیویک داره بهم فشار میاره
biggrinsmiley.gif

1تومن بده ب ماکت AUTOART بذارش تو تاقچه هی نیگاه ش کن فشارو دفع کن :D

مور فقط موز وارداتی از این لیبل و شینم دارها :D

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
آکورد خریدم که اینجوریش کنم. میخوام کیت ارتفاع یندازم . تریپ زانتیایی. رنگش خط و خش زیاد داره. اصلنم شبیه عکس نیست

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
گل عالیه

لوازم نداره ولی اصلا

SixPack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
میخوام کیت ارتفاع یندازم

:eek:...داوووش فک کردی اینجا کویته!!..کیت کوجا بود اینجا...اینایی ک ایرانی ها درست میکنن جدیدا ک نه استاندارد دارن نه کیفیت پراید بزنه بهش دپ کنده میشه...........

تریپ زانتیایی
:blink: یا ابفض! ...

زانتیا باید بیاد دستمال اینارو بکشه ........

===================

این آکورد های تو عکس فک میکنی چی دارن؟..فقط رینگ دارن و یذره بامپر زیره سپرشون و سلام...(البته این سپر جلوها ک یه تیکه ست فقط رو آکوردهای سفارش آمریکا هست)

همونطور ک تو عکس میبینی فقط رینگ و لاستیک بهشون اضافه شده همین

=========================
یه عکس بذار بینیم کیه این آکوردت

Last edited:

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
چاکریم چاکریم..

داووش 15تومن تو این بازار منصفانه ست بره اسپرو!! 15تومن GLSHIT405 هم نمیدن :D...

اون 8نیمی ـه هم عکس نداشت 8نیمی یدونه ماتیز بود فقط با ریسر .. یدونه هم اسپرو 92 هست تو صفحه ی 2 ش 7نیم گذاشته ..

بودجه ت اگه یذره بیشتر ب ژاپنی ها هم فک کنم.....با 15تومن دستت باز تره میتونی دنبال میتسو لنسر(حتی گالانت) هوندا سیویک(حتی اکورد) هم پیدا کنی

ب نظر من اگه -1615داری سیویک رو از دست نده

اینی کی خیلی خوب قیمت گذاشته در حالی ک 92 اتومات هست

باما، خرید خودرو هوندا سیویک مشکي 16,900,000 فروشی | bama.ir
AdImage616063635091883691635962_1.jpg
آخ آخ آخ اینو من قبلا روندمش
عجب ماشین هاریه این هوندا سیویک

بالا