• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
ایران خودرو فقط نیست ... سایپا هم همینه.... منم یه پراید داشتم یبار کلاج گرفتم که دنده معکوس بدم.... دیدم کلاچ ول شد کف ماشین..... رفتم زیر دیدم کلا کنده شده.... بردم با 20 تومن دادم واسم زر جوش دادن
سلام. بهتر بود پدال رو کامل عوض میکردید. زرجوش خیلی زود خستگی برش غلبه میکنه. انشا ا... همیشه به سلامتی با ماشینتون رانندگی کنید.

foolad1371

Registered User
لایک‌ها
183
كسي تجربه رانندگي با ليفان ٦٢٠ رو داشته؟
چه جور ماشينيه؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
چند روز پیش تو خیابون یدونه از اینا دیدم :

btowKORmWqwdxb90.jpg

قبلا تو نت عکس هایی دیده بودم ! اما فکر می کردم مدل باشه یا فتوشاپ ! اما.....

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
چند روز پیش تو خیابون یدونه از اینا دیدم :

btowKORmWqwdxb90.jpg

قبلا تو نت عکس هایی دیده بودم ! اما فکر می کردم مدل باشه یا فتوشاپ ! اما.....
نه آقا، کاملاً واقعی هست. از اونجایی که کیفیت این خودرو از گذشته های بسیار دور زبانزد خاص و عام بوده، حالا به انواع و اقسام مختلف وارد بازار میشه تا...

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
با بودجه 16 تومن نهایتا 17 تومن چی پیشنهاد میکنید
نظر خودم روی سمند یا سیلوست
با توجه به دانشجو بودنم میخوام هزینه های ماشین پایین باشه

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
سلام دوستان
با بودجه 16 تومن نهایتا 17 تومن چی پیشنهاد میکنید
نظر خودم روی سمند یا سیلوست
با توجه به دانشجو بودنم میخوام هزینه های ماشین پایین باشه

با این بودجه شما چه سمند برداری چه سیلو دیگه به خرج افتاده اما سیلو اگر بتونی تمییز از نظر فنی پیدا کنی (گشتم نبود نگرد نیست) قطعا برد کردی قیمت قطعاتشم از خانواده پژو و سمند خیلی کمتره . خودم خیلی دنباله سیلو تمییز گشتم یا نبود یا اگر بود قیمتای طرف خیلی بالا بود

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
با این بودجه شما چه سمند برداری چه سیلو دیگه به خرج افتاده اما سیلو اگر بتونی تمییز از نظر فنی پیدا کنی (گشتم نبود نگرد نیست) قطعا برد کردی قیمت قطعاتشم از خانواده پژو و سمند خیلی کمتره . خودم خیلی دنباله سیلو تمییز گشتم یا نبود یا اگر بود قیمتای طرف خیلی بالا بود
سیلو خیلی خیلی تمیز دیروز پیدا کردم ولی مدل 78 تک برگ سند گفت 16.5 به نظرت این مدل می ارزه به این قیمت ولی ماشینش تمیز بود خدایی

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
سیلو خیلی خیلی تمیز دیروز پیدا کردم ولی مدل 78 تک برگ سند گفت 16.5 به نظرت این مدل می ارزه به این قیمت ولی ماشینش تمیز بود خدایی

والا ماشین چیزیه که تا دیده نشه نمیشه نظر داد ولی به نظره من برای مدل 78 هر چقدرم تمییز باشه قیمته بالایی بهت گفته مگر اینکه زیره 100 تا راه رفته باشه که اونم خیلی خیلی بعید به نظر میرسه معمولا سیلو مدل 80 خیلی تمییز رو قیمتی نزدیکه 16 تومن میگن نه 78 رو سیلو ازون ماشینایی هستش که قیمتش خیلی عجیب غریبه تو بازار هرکی یه قیمتی میگه کسی قیمت خوب بگه رو هوا دوستانه دلال میزنن . نمونش تو باما هست طرف مدله 82 رو تممیز گذاشته 16/200 یه زنگ بزن خدا رو چه دیدی شاید قسمت شما شد همین امروزم اگهی شده . من خودم دیگه پولم جور شد دارم میرم سمته l90 وگرنه واقعا گزینه خوبی هستش معاملت شد شیرینی ما یادت نره . :p

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
مردم ما دور از جونتون عقل ندارن دیروز دیدم طرف همینو خریده رفته ان تومن رینگ انداخته داره سیستمم میبنده ... اخه عقلم خوب چیزیه ..
دادا من با 40 تا فقط 40 تا زدم رو ترمز با 141 بودم خوردم به یه مزدا ... از عقب سمت شاگرد..
خسارت ماشین من سپر شکست ست چراق شاگرد شکست خدارو شکر کاپوت سالم بود .. سینی تا زیر فیلتر هوا جم شد .. جلو پنجره هم شکست ....
کلا شد 150 تومن دست کردن بدون تعویض سپر..
وخسارت مزدا وانت ... سپر سمت راننده حدود 1 تا نیم سانت عمق به طول 10 تا 15 سانت رفت تو .. چکش میزد میومد سر جاش ...
یارو دید ماشین من همچین شتک شده سوار شد رفت ...
صافکاره میگفت با 80 تا زدی ..

گفتم 80 تا که میزدم مرده بودم مومن ...
خلاصه اشغالیه این پراید ....
ترمز ای بی اسشم دیدیم که تو بالا 100 تا اصلا و عبدا نمیگیره .. خندت میگیره وقتی میزنی رو ترمز ... واست بندری میزنه زیر پا....

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
:) دور از جونتون. انشا ا... همیشه سالم . سلامت باشید. متاسفانه شرکت های خودرو سازی ما به تنها چیزی که اهمیت نمیدن، جون سرنشینان خودرو هست و کیفیت خودروهای تولیدی...
فقط و فقط پول رو میبینن و افزایش قیمتها. 20 میلیون پول پرایدی رو باید بدیم که در سایر کشورها با این پول میشه یک خوردوری خونوادگی با کیفیت سوار شد.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
مردم ما دور از جونتون عقل ندارن دیروز دیدم طرف همینو خریده رفته ان تومن رینگ انداخته داره سیستمم میبنده ... اخه عقلم خوب چیزیه ..
دادا من با 40 تا فقط 40 تا زدم رو ترمز با 141 بودم خوردم به یه مزدا ... از عقب سمت شاگرد..
خسارت ماشین من سپر شکست ست چراق شاگرد شکست خدارو شکر کاپوت سالم بود .. سینی تا زیر فیلتر هوا جم شد .. جلو پنجره هم شکست ....
کلا شد 150 تومن دست کردن بدون تزه عویض سپر..
وخسارت مزدا وانت ... سپر سمت راننده حدود 1 تا نیم سانت عمق به طول 10 تا 15 سانت رفت تو .. چکش میزد میومد سر جاش ...
یارو دید ماشین من همچین شتک شده سوار شد رفت ...
صافکاره میگفت با 80 تا زدی ..

گفتم 80 تا که میزدم مرده بودم مومن ...
خلاصه اشغالیه این پراید ....
ترمز ای بی اسشم دیدیم که تو بالا 100 تا اصلا و عبدا نمیگیره .. خندت میگیره وقتی میزنی رو ترمز ... واست بندری میزنه زیر پا....

چه قدر جالب امروز دقیقا پدر بنده همین طوری تصادف کرده بود ! البته ماشن جلویی پراید بودو صندوق عقبش داغون شده بود ......! البته سرعت 50

ماشین ما پراید صبا هست ! دقیقا سپر شکسته ، ست چراغ شاگرد شکست ، درب کاپوت یکم کج و کوله شده و تاب برداشته ( خوشبختانه بردیم صافکار گفت بدون رنگ در میاد ) ، جلو پنجره هم شکست ، قسمت جلوی گل گیر سمت شاگرد ( جای چراخ کوچیک ) به اندازه یک مشت کوچیک جمع شده ! و همچنین رادیاتور کج شده :( که صافکاره گفت مشکلی نیست ! و اون حل میشه ! کلا بدون (جلو پنجره و چراغ ) 200 تومان افتادیم تو خرج ! واقعا به کاغذی بودن پراید پی بردیم !

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
خدا رو شکر که پدر سالم هستن :)
انشا ا... همیشه سلامت باشید.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
شرکتای خودرو سازی اهمیت نمیدن , درست... ملت کودن ماهم مقصر هستن
وقتی میرن کیلو کیلو پراید میخرن خب همین میشه دیگه
الان این اسباب بازی جدیده که تولید شده, همین وانته پراید رو چرا اخه باید برن بخرن؟! خوشنامه ؟ قوییه ؟ خوشگله ؟ خوش سابقه ؟! رفیقه ابله من رفته ثبت نامی یدونه خریده اومده تو محل دور میزنه میخنده سوژه کرده خودشو
خب اگه شعور داشت که نمیرفت بخره یه چیزیو که انقدر ادم کشته انقدر سطحش پایینه

LG L7 II

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
شرکتای خودرو سازی اهمیت نمیدن , درست... ملت ... ماهم مقصر هستن
وقتی میرن کیلو کیلو پراید میخرن خب همین میشه دیگه
الان این اسباب بازی جدیده که تولید شده, همین وانته پراید رو چرا اخه باید برن بخرن؟! خوشنامه ؟ قوییه ؟ خوشگله ؟ خوش سابقه ؟! رفیقه ... من رفته ثبت نامی یدونه خریده اومده تو محل دور میزنه میخنده سوژه کرده خودشو
خب اگه... که نمیرفت بخره یه چیزیو که انقدر ادم کشته انقدر سطحش پایینه

LG L7 II
لطفاً پستتون رو ویرایش کنید. شاید بعضی از هموطنان ما از لحاظ اقتصادی، قدرت خرید پراید رو داشته باشن. به هر حال داشتن یک خودرو حتی بی کیفیت از نداشتنش بهتره. ما نباید به کسی توهین کنیم و با القاب زشت خطابشون کنیم. لطفاً هرچه سریعتر پستتون رو ویرایش کنید. با تشکر از شما.

Last edited:

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
لطفاً پستتون رو ویرایش کنید. شاید بعضی از هموطنان ما از لحاظ اقتصادی، قدرت خرید پراید رو داشته باشن. به هر حال داشتن یک خودرو حتی بی کیفیت از نداشتنش بهتره. ما نباید به کسی توهین کنیم و با القاب زشت خطابشون کنیم. لطفاً هرچه سریعتر پستتون رو ویرایش کنید. با تشکر از شما.
درسته ...
یه 6 ماه نخرن در همشون تخته میشه
میدونی کار شون مثل چیه مثل خطای همراه اول 10 سال پیشه صف بکش ثبت نام کن پول بده بفروش اونم چی 600-700 تومن تا 1-2 ملیون
تا ایرانسلو اینا امدن خطاشون شد 100 تومن 200 تومن
پرایدم همینه بزارن وارد بشه ... سگ نگا نمیکنه این ماشینو به عراقیا میدن 3-4 میلیون البته به دلار میدن ...
از ماست که بر ماست ....
با 20 ملیون میشه سراتو خرید بیرون از ایران سراتویی که الان 90 ملیونه ...

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
چه قدر جالب امروز دقیقا پدر بنده همین طوری تصادف کرده بود ! البته ماشن جلویی پراید بودو صندوق عقبش داغون شده بود ......! البته سرعت 50

ماشین ما پراید صبا هست ! دقیقا سپر شکسته ، ست چراغ شاگرد شکست ، درب کاپوت یکم کج و کوله شده و تاب برداشته ( خوشبختانه بردیم صافکار گفت بدون رنگ در میاد ) ، جلو پنجره هم شکست ، قسمت جلوی گل گیر سمت شاگرد ( جای چراخ کوچیک ) به اندازه یک مشت کوچیک جمع شده ! و همچنین رادیاتور کج شده :( که صافکاره گفت مشکلی نیست ! و اون حل میشه ! کلا بدون (جلو پنجره و چراغ ) 200 تومان افتادیم تو خرج ! واقعا به کاغذی بودن پراید پی بردیم !

به داداشم میگم میخوام ریو بخرم ...میگه پول داری میگم نه میگه پس چی ...
گفتم این پراید وای نمیسته فقط میره ..
پول ندارم جونمو که دوس دارم .. باز اون از پراید بهتره
برم قرضو قوله کنم عوضش کنم ...

خیلی اشغاله .. منم مجبوری خریدم..
وگرنه عااشق جولیتام ...

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
اقا کلا کیفیت ماشین ایرانی حتی قابل بحث هم نیست بس اشغاله.. الان همین سایپا 151 که وانتیه..اخه کدوم ماشین کابین دار تو جهان دیفرانسیل جلو هستش؟ ... واقعا نمیدونم کدوم کارخونه تو جهان میتونه اینهمه سال ماشین بفروشه به مردم اونم از یه نوع تقریبا.. فقط ایرانی میخره.فقط کارخونه ایرانی تولیدش میکنه.. همین 405 چند سال پیش تو دنیا تولید قطعاتش قطع شد بعد تو ایران فروشش رفت بالا .. همشونم که یا موتور ترکوندن یا سر سیلندر یا اتیش گرفتن

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اره خداییش .. یکی مزدا 3 خرید بیچاره سر از کار افتادن پمپ الکتروهیدرولیک تو جاده رفت ته دره.. خدا ازشون نگذره

بنده مزدا 3 دارم
احتمالا اون زمان که از شرکت فراخوان زدن برای تعویض پمپ هیدرولیک شما تاشیف نداشتید
تمام پمپا رو عوض کردن
ماشین بنده هم همینطوری بود
پمپ 1.5 میلیونی رو رایگان عوض کردن
نمایندگی آمل هم بود

بالا