tapesh77
Registered User
خودم باشم با 34 پارس ای ال ایکس میخرم
چه مدلی میدن با این قیمت ؟
خودم باشم با 34 پارس ای ال ایکس میخرم
اتفاقا دوستان میگند مدل 89 و 90 بهتر در آمده فکر میکنم تیپ 8 ب قیمت شما بخورهاس دی v8 خوبه که اونم قیمتش سر به فلک کشیده .
مدل 89 .، تا 35 م 90 هم میشه خریدچه مدلی میدن با این قیمت ؟
مدل 89 .، تا 35 م 90 هم میشه خرید
پوریا و احمد 2 این زمینه وارد هستند . کاربر فعال ماشین هستند
ممنون میشه این قدرت کمتر موتور رو باز کنید؟! اخه شتاب صفر تا صدشون یکسان گزارش شده.. پس این قدرت رو چی داره تاثیر میذاره؟! این همه اختلاف قیمت...
Sent from my C2105 using Tapatalk
غیر از فرمایشات دوستمون بگم که تو مگان اون دوهزار دنده ای خیلی به طرز عجیبی راه میره!ممنون میشه این قدرت کمتر موتور رو باز کنید؟! اخه شتاب صفر تا صدشون یکسان گزارش شده.. پس این قدرت رو چی داره تاثیر میذاره؟! این همه اختلاف قیمت...
Sent from my C2105 using Tapatalk
ممنون.. الان دقیقا داشتین مزیت های کدامین ماشین رو میگفتین؟! مگان 2000 دستی؟! مونتاژ یا ساخت ترکیه؟!غیر از فرمایشات دوستمون بگم که تو مگان اون دوهزار دنده ای خیلی به طرز عجیبی راه میره!
یه مدت توی ناوگان پلیس استفاده شد و مثل اینکه چندصدتا زیاد اومد و با اشنا بازی بعد زانتیام گرفتمش. بهتون اطمینان میدم که راه رفتنش متعجبتون میکنه. مدل 1600 که هیچی زانتیا هم چندین بار تست زدیم به گردشم نمیرسه. سرعت هم تا 230 خودم رفتم باهاش که خیلی بهتر از زانتیا و مگانای دیگه هست. بعدش که فروختمش پشیمون شدم...
خلاصه تجربه من از این ماشین خیلی بهتر از 1600 و دولیتری اتومات بود. اون زمان اپشناش هم از اتومات بیشتر بود و شیش دنده جلو.
اگه اهل رانندگی و ماشین باز هستید شدیدا توصیه میکنم. خیلی بهتر از اتومات هست.
![]()
پراید وانت = 17.500.000 تومن !!!
راستی یادم رفت این رو بگم من سه تا برادر زن دارم که هر سه تاشون روحانینبرادرزن بنده هفته پیش پراید خریده بود دیشب دیدم در طرف سرنشین جلو به قطر بیست سانتی متر و عمق یک سانت تو رفته پرسیدمش با چی تصادف کردی یه ربعی خندید و گفت دستم پر بود با با س ن در شاگرد را بستم اینجوری تو رفت
اقا دم شما گرم. کلی خندیدیم. ماشالا باسن که نبوده...برادرزن بنده هفته پیش پراید خریده بود دیشب دیدم در طرف سرنشین جلو به قطر بیست سانتی متر و عمق یک سانت تو رفته پرسیدمش با چی تصادف کردی یه ربعی خندید و گفت دستم پر بود با با س ن در شاگرد را بستم اینجوری تو رفت
سلامراستی یادم رفت این رو بگم من سه تا برادر زن دارم که هر سه تاشون روحانینپدر زن میخواست براشون ۴۰۵بخره گفتند اینا تجملاته پراید بخر تا حالا با این چنین چبزی روبرو شدید؟
بابا اینا پدر ما رو در آوردن یه تیبا خریدیم نزدیک بود تکفیرمون کنندسلام
داداش خدا به دادت برسه!!!
تجملات چيه آخه؟ باز اون يكم امنيتش بيشتره. البته فقط يكم!!!![]()
حاجي برادر زن قحطي بود؟؟؟بابا اینا پدر ما رو در آوردن یه تیبا خریدیم نزدیک بود تکفیرمون کنند
برادرزن بنده هفته پیش پراید خریده بود دیشب دیدم در طرف سرنشین جلو به قطر بیست سانتی متر و عمق یک سانت تو رفته پرسیدمش با چی تصادف کردی یه ربعی خندید و گفت دستم پر بود با با س ن در شاگرد را بستم اینجوری تو رفت
راستی یادم رفت این رو بگم من سه تا برادر زن دارم که هر سه تاشون روحانینپدر زن میخواست براشون ۴۰۵بخره گفتند اینا تجملاته پراید بخر تا حالا با این چنین چبزی روبرو شدید؟