• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
مدل 89 .، تا 35 م 90 هم میشه خرید
پوریا و احمد 2 این زمینه وارد هستند . کاربر فعال ماشین هستند

مرسی
والا دیگه تا 34 35 ندارم . نهایتا 30 بتونم بدم .

حالا پارس سال هم بد نیست .
ببینم چی میشه .

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
ممنون میشه این قدرت کمتر موتور رو باز کنید؟! اخه شتاب صفر تا صدشون یکسان گزارش شده.. پس این قدرت رو چی داره تاثیر میذاره؟! این همه اختلاف قیمت...

Sent from my C2105 using Tapatalk

صفر تا صد یه ور قضیست
موتور بزرگتر باشه شما مجبور نیستی تو سربالایی یا با سرنشیین زیاد هی گاز بدی
کولر میگیری ریق ماشین در نمیاد
کلا کشش بالاتر داره در حالی که مصرف سوختشون هم یکیه تقریبا . فکر نکنین موتور کوچیکتر خب کمتر میسوزونه چون از اون ور مجبورین هی بیشتر بهش گاز بدین
ما الان یه پژو 1.6 داریم مدل 72 یدونه هم 2000 داریم , هر دو کاربراتی .. مصرف اون 1.6 میشه گفت عین اون یکیه در حالی که 2000 خیلی بهتر و راحت تر راه میره جون ادم رو نمیگیره تو سربالایی یا تو سبقت

LG L7 II

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
ممنون میشه این قدرت کمتر موتور رو باز کنید؟! اخه شتاب صفر تا صدشون یکسان گزارش شده.. پس این قدرت رو چی داره تاثیر میذاره؟! این همه اختلاف قیمت...

غیر از فرمایشات دوستمون بگم که تو مگان اون دوهزار دنده ای خیلی به طرز عجیبی راه میره!
یه مدت توی ناوگان پلیس استفاده شد و مثل اینکه چندصدتا زیاد اومد و با اشنا بازی بعد زانتیام گرفتمش. بهتون اطمینان میدم که راه رفتنش متعجبتون میکنه. مدل 1600 که هیچی زانتیا هم چندین بار تست زدیم به گردشم نمیرسه. سرعت هم تا 230 خودم رفتم باهاش که خیلی بهتر از زانتیا و مگانای دیگه هست. بعدش که فروختمش پشیمون شدم...
خلاصه تجربه من از این ماشین خیلی بهتر از 1600 و دولیتری اتومات بود. اون زمان اپشناش هم از اتومات بیشتر بود و شیش دنده جلو.
اگه اهل رانندگی و ماشین باز هستید شدیدا توصیه میکنم. خیلی بهتر از اتومات هست.

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
غیر از فرمایشات دوستمون بگم که تو مگان اون دوهزار دنده ای خیلی به طرز عجیبی راه میره!
یه مدت توی ناوگان پلیس استفاده شد و مثل اینکه چندصدتا زیاد اومد و با اشنا بازی بعد زانتیام گرفتمش. بهتون اطمینان میدم که راه رفتنش متعجبتون میکنه. مدل 1600 که هیچی زانتیا هم چندین بار تست زدیم به گردشم نمیرسه. سرعت هم تا 230 خودم رفتم باهاش که خیلی بهتر از زانتیا و مگانای دیگه هست. بعدش که فروختمش پشیمون شدم...
خلاصه تجربه من از این ماشین خیلی بهتر از 1600 و دولیتری اتومات بود. اون زمان اپشناش هم از اتومات بیشتر بود و شیش دنده جلو.
اگه اهل رانندگی و ماشین باز هستید شدیدا توصیه میکنم. خیلی بهتر از اتومات هست.
ممنون.. الان دقیقا داشتین مزیت های کدامین ماشین رو میگفتین؟! مگان 2000 دستی؟! مونتاژ یا ساخت ترکیه؟!

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
مگان دوهزار دستی منظورمه. درست خاطرم نیست مونتاژ بود با وارداتی.

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام
میخواستم ببینم جایی میشناسین که مثلا 20 تا 25 میلیون پیش پرداخت بدیم بعد ماهی 500 تا 700 قسط؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
btowKORmWqwdxb90.jpg

پراید وانت = 17.500.000 تومن !!!

پراید وانت ؟!!! :eek: به لعنت خدا نمی ارزه
هرکی گرفت سفیدشو بگیره که با پراید سفید بیادو با کفن سفید هم بره :D البته دور از جونه همه هموطنای عزیزم
والا پراید که همینجوری چپ شدنش ملسه چه برسه به اینکه پشت اتاق ماشین هم حذف بشه !
مگه اینکه به زیر ماشین وزن اضافه کنن که هم اتاق ماشین که شبیه کروک شده رو بتونه ساپورت کنه هم از چپ شدن جلوگیری کنه وگرنه به درد هیچ کاری نمیخوره !

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
31787_756.jpg 8dduvy2j3eg3yq8sftco.jpg 395373_mo.jpg g45427c4dciwk53mo8j.jpg Logan-convertible-tuning.png

دوستان ماشین باز بحث کروک شد یه چندتا عکس ببینید
البته به غیر از پژو 206 که توسط شرکت کروک شده بقیه عکس ها رنو و 2 پیکان دیگه ( تندر 90 رو مطمئن نیستم ) غیر اصولی کروک شدن چون برای کروک شدن اصولی نیاز به یه سری آزمایشات هست + یه سری کارای دیگه که اگه علاقه داشتید میشه بیشتر بحثو شکافت :rolleyes:

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
برادرزن بنده هفته پیش پراید خریده بود دیشب دیدم در طرف سرنشین جلو به قطر بیست سانتی متر و عمق یک سانت تو رفته پرسیدمش با چی تصادف کردی یه ربعی خندید و گفت دستم پر بود با با س ن در شاگرد را بستم اینجوری تو رفت:p:p:D

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
برادرزن بنده هفته پیش پراید خریده بود دیشب دیدم در طرف سرنشین جلو به قطر بیست سانتی متر و عمق یک سانت تو رفته پرسیدمش با چی تصادف کردی یه ربعی خندید و گفت دستم پر بود با با س ن در شاگرد را بستم اینجوری تو رفت:p:p:D
راستی یادم رفت این رو بگم من سه تا برادر زن دارم که هر سه تاشون روحانین :( پدر زن میخواست براشون ۴۰۵بخره گفتند اینا تجملاته پراید بخر تا حالا با این چنین چبزی روبرو شدید؟

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
اقا دم شما گرم. کلی خندیدیم. ماشالا باسن که نبوده...

youzar

Registered User
لایک‌ها
118
راستی یادم رفت این رو بگم من سه تا برادر زن دارم که هر سه تاشون روحانین :( پدر زن میخواست براشون ۴۰۵بخره گفتند اینا تجملاته پراید بخر تا حالا با این چنین چبزی روبرو شدید؟
سلام
داداش خدا به دادت برسه!!!:D:p
تجملات چيه آخه؟ باز اون يكم امنيتش بيشتره. البته فقط يكم!!!:D

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
داداش خدا به دادت برسه!!!:D:p
تجملات چيه آخه؟ باز اون يكم امنيتش بيشتره. البته فقط يكم!!!:D
بابا اینا پدر ما رو در آوردن یه تیبا خریدیم نزدیک بود تکفیرمون کنند

youzar

Registered User
لایک‌ها
118
بابا اینا پدر ما رو در آوردن یه تیبا خریدیم نزدیک بود تکفیرمون کنند
حاجي برادر زن قحطي بود؟؟؟:D:D:D
بنظر منكه چيز خوب خريدن تجملات نيست. اما خب هركس يه نظري داره ديگه.
البته حفظ سلامتي تو اسلام هم اومده! كه با پرايد...!!!:D

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710

عجب !! مطمئنی باسن بوده ؟ :eek:

o_O !!! وقتی میشه ماشین بهتر خرید چرا که نه ؟ یه سریا مجبور ان میگیرن این بندگان خدا که دستشون به دهنشون میرسه دیگه چرا ؟ اگه 1 بار تصادف کنن متوجه میشن اشتباه کردن :rolleyes: و انشاا. که به راه راست هدایت شن :p

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
سلام دوستانه عزیز
بنده قصد خرید یک خودروی قدیمی مثل این کامارو یا موستانگ یا میتسوبیشی و از این مدل ها دیگه

ولی مشکلم اینه که بیشتر این ماشین ها کارکرد زیادی دارن و حداقل ماله 15 ساله پیشن
دوستانی که این مدل ماشین رو دارند با داشتن لطفا تجربیاتشونو بگن
چون من عاشق این جور ماشین ها هستم و الان بودجش جور شده فقط میخوام بدونم که خرج زیادی ندارند که هر روز تعمیرگاه باشم

عکس زیر میتسوبیشی گالانت 1992 ( سوپرسالن) هستش که با قیمت 16 میلیون تومن اینو در نظر دارم

کارکردش 300.000 هستش و صاحبش میگه تضمینی میدم

لطفا اگه اطلاعاتی دارید نظر خودتونو بگید
8e0c55a7f0693a5c027ad3af9812e40f.jpg

با تشکر

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
سلام دوستان میخواستم ببنیم ارزش داره این ماشینو بخرم ؟
من عاشق این ماشین های قدیمی هستم که تیون کنمشون

این میتسوبیشی گالانت 1992 ( سوپرسالن) با قیمت 16 میلیون تومن در نظر دارم

فقط مشکلم با 300.000 کارکردشه ولی صاحب ماشین میگه مشکل فنی نداره و تضمینی میدم
لطفا نظر بدید
ممنون
8e0c55a7f0693a5c027ad3af9812e40f.jpg

بالا