• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
خود موتور فکر نمیکنم نیاز به تعویض داشته باشه ولی خوب شما حداقل رو 8 باید حساب کنی خرجشو . ولی در هر صورت به صرفه که درست کنی بفروشی . یکی همینطوری موتورش آتیش گرفته بود تیپ 6 هم بود فقط فنیش 6 تومن براش آب خورد .

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
واسه ی خودمون متاسفم که با چهارتا چراغ عوض کردن میان همون ماشین 15 سال قبل رو میکنن کلاه میذارن سر مردم ماهم فک میکنیم ماشین جدید ( ملی!!!!!) ساختن چند برابر قیمت واقعیش میفروشن به مردم. ( البته اگه به کیفیت همون 15 سال پیش بود بازم جای شکر داشت).
شرکت های دنیا هم هر از دو سه سال به کل تکنولوژی و طراحی ماشین رو عوض میکنن و اصلا زشته واسه یه خودرو ساز که شکل یه ماشین رو سطحی عوض کنه یه اسم دیگه بذاره بندازه به مردم!
بخدا لیاقتمون بیشتر از این حرفاست...

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
واسه ی خودمون متاسفم که با چهارتا چراغ عوض کردن میان همون ماشین 15 سال قبل رو میکنن کلاه میذارن سر مردم ماهم فک میکنیم ماشین جدید ( ملی!!!!!) ساختن چند برابر قیمت واقعیش میفروشن به مردم. ( البته اگه به کیفیت همون 15 سال پیش بود بازم جای شکر داشت).
شرکت های دنیا هم هر از دو سه سال به کل تکنولوژی و طراحی ماشین رو عوض میکنن و اصلا زشته واسه یه خودرو ساز که شکل یه ماشین رو سطحی عوض کنه یه اسم دیگه بذاره بندازه به مردم!
بخدا لیاقتمون بیشتر از این حرفاست...

دقیقا موافقم 206 sd رو براداشتن 4 تا چراغ عوض کردن و با موتو ضعیف تر قیمت بالاتر که شده خودرو ملی
چرا قطعات 206 کم شده ؟؟ قطعات رو میگیرن بسته بندی میکنن میگن قطعات فابریک رانا :D

LORD.SPY

Registered User
لایک‌ها
117
سلام دوستان

داستان ما اینه که ما یک ریو مدل 90 داریم ، این ریو اصلا به شخص بنده رکاب نمیده ، هر 2-3 ماه تصادف دارم !!! در همشون هم مقصر نیستم ! یا از خط ویژه میزنن ، یا از پشت میزنن ، یا طرف چراغ قرمز رد میکنه میاد میزنه به بقل ما :|

من 6-7 ساله رانندگی میکنم تمام تصادفاتم با این بوده ! هر دفعه هم 1 ماه میمونه صافکاری !!! عین آدم هم میرونم ، از اینا نیستم که دستی بکشم و دریف کنم و ....

خلاصه ! ما یک پروتون ویرا هم داریم که مال پدر هست که مدل 84 هستش که پدر ما خار و مادرش رو با هم یکی کرده ! ولی واقعا ماشین عالی هست ، از سال 84 نه دیسک صفحه خواسته ، نه لنت ، نه تسمه تایم ، خلاصه هیچ قطعه ایش خراب نشده .

حالا به نظر شما ما این ریو رو بفروشیم و پدر یک ماشین نو بخره ، منم این پروتون رو یه 5-6 تومن خرج بدنه و موتور و ایناش کنم و سوار بشم . استفاده خاصی هم ندارم ، نه مسافرت میرم نه میمون بازی در میارم ، صبح و ظهر و شب میرم شرکت و برمیگردم .

میخوام نظرتون رو بدونم ، آیا پروتون قطعاتش گیر میاد ؟ کلا نظرتون چیه ؟ چون من دیگه سرمو بزنن ریو رو سوار نمیشم ! مطمئنم ایندفعه میمیرم :D

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز
متاسفام برای اتفاق پیش اومده...
اول از همه اینکه بهتره توی TT تاپیک بزنی که بچه ها وارد ترن و خیلی بهتر می تونن راهنماییت کنن و سریع تر به نتیجه میرسی.
همچنین از ماشین عکس تهیه کن تا بشه بهتر نظر داد بابت هزینه ها ! (از قسمت های آسیب دیده بدنه و موتوری)
اما با این حال...
ببین دوست عزیز همش بستگی به خودت داره! اگه مشکل مالی نداری همینجوری بفروشش! چون بازسازی ماشین دردسر های خاص خودش رو داره + وقت کافی!
اما اگه اینطور نیست ، هزینه های تقریبی رو برآورد کن ، اون موقع ارزش کاری که باید انجام بدی مشخص میشه!
این رو هم در نظر داشته باش اگه ماشین رو همینجوری بفرشی ضرر می کنی! با قیمت خیلی پایین ازتون می خرن!
بازسازی هم بکنی خیالت راحت... ماشینت مثل روز اولش میشه! چون تصادف نبوده که ضربه خورده باشه و بخواد در آینده اذیت کنه!

فکر می کنم بیمه بدنه نداری! اگه داشتی الان اوضاع خیلی فرق میکرد...

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
اینطور که شما میگی اون پروتون قراره همه خرجاش بیفته گردنه شما
نمیدونم کارای ماشین بابات رو کی انجام میده خودت یا خودش
ولی اگه پایه خودشه از این به بعد میفته گردنه خودت و الافی در تعمیرگاه و بدقولی و جنس بیکیفیت و...
نظرم اینه اینقدر به ماشینت بدبین نباش ، از کجا معلوم 2 - 3 تومن هرج صافکاری و نقاشی پروتون کردی روز بعدش نیومدن اول تا آخر ماشین رو خدای نکرده مالوندن؟!
اگه ماشینت خرجه فنی نداره به نظرم نگهش دار

chelios

Registered User
لایک‌ها
23
ممنون از همه فک کنم تصمیم به فروشش شد
اینم عکس

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
ممنون از همه فک کنم تصمیم به فروشش شد
اینم عکس
اوه اوه
چه بدشانسی آوردی رفیق
ببین جور کردنه وسایل دور موتور ممکنه خیلی اذیتت کنه
ولی خیلی هاشو میتونی استوک بگیری
موتور رو هم نمیدونم آیا حرارت بهش پیچ و تاب داده یا نه
ولی به احتمال خیلی زیاد باید باز بشه ، همچنین گیربکس و جلو بندی هم که به فنا رفته و...
اگه بفروشی خوب که ضرر میکنی ولی از دردسر هاش راحت میشی ، ولی باید آماده هم باشی در صورت بازسازی هزینه خیلی زیادی بکنیو وقت زیادی هم بذاری

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
داداش چطور شده اینجوری آتیش گرفته ؟
خیلی بد شده که
نظر منم روی بازسازی یا نگه داشتنش نیست
البته این دیگه بستگی به خودتون داره که چه راهی پیش رو قرار دادین

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بخدا لیاقتمون کمتر از این حرفاست!!!وگرنه وضعمون این نبود از قدیم گفتن خلایق هرچه لایق!!!
در مورد اون دوست که بین سه گزینه میخاستن انتخاب کنند،اگه کیفیت مونتاژ و هماهنگی کامل گیربکس و موتور+ایمنی بالا و قدرت موتور خوب و مصرف مناسب مدنظر دارن ال90 قابل قبوله ولی اینو بدونن که قطعاتش گرونتره ولی با کیفیت تره..رانا هم شانسی هست وبعضی هاش واقعا خوبه وبعضی ها نه ولی نسبت به 405 هم ایمنی بهتری داره+ترمز بهتر و دوایربگ ولی اونم قطعاتش کمیاب گرونه و سیستم برقی اش بعضی مواقع قاطی میکنه ولی اگه بخای صفر بخری 30.7 میارزه....توی 405 هم SLXTu5 فقط مصرفش خوبه و گرنه با اون 405 معمولی تفاوتی نداره.،تنها نکته اش این کهلوازم بدنه 405 همه جا ریخته و 405 معمولی هم که لوازم موتوری اش هست..درضمن ال90 و 405 مگه چی هستن که بخاد رانا دربرابرشون باکلاس باشه؟؟؟رانا کلا چی هست که بخاد کلاس داشته باشه؟؟؟همه شون ماشین آشغال وطنی !!!غیر ازین که نیست؟؟؟

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
اسارتر عزیز چند ماهه منتظر شما هستم هی امروز فردا نکنید لطفا
مزایده هم که تموم شده
طبق قانون هم برنده مزایده من هستم
لطفا مشخصاتتون رو بعلاوه شماره حساب بهم پ خ کنید
اعتماد سازی هم انچام میدید عایا ؟؟؟
:general404::general404::general404:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ان شاءالله به زودی خودروی سوپراسپرت ایرانی با موتور و طراحی بدنه کاملا اسلامی تولید خواهد شد و بوگاتی را به زیر خواهد کشید.
وای عنصار عاشقتمممممممممممممممم:D

Sent from my C6903 using Tapatalk

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
نمیدونم چرا از طراحی بوگاتی خوشم نمیاد مخصوصا این سوراخ جلوش :eek: خیلی ضاغارته... هنوز کمی شکلش رو عوض میکردن و بیشتر مقاومت هوایی میگرفتن، قابل قبول تر بود :general404:
از تو طراحی من از طراحی کونیخ و مک لارن ها خوشم میاد، خیلی نرم و تر تمیزن :general206:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اسارتر عزیز چند ماهه منتظر شما هستم هی امروز فردا نکنید لطفا
مزایده هم که تموم شده
طبق قانون هم برنده مزایده من هستم
لطفا مشخصاتتون رو بعلاوه شماره حساب بهم پ خ کنید
اعتماد سازی هم انچام میدید عایا ؟؟؟
:general404::general404::general404:

چهارده میلیارد تومن بریز به این شماره کارت :
ششصد و شصت و شش دو صفر پس و پیش
ادرستو بفرست برام کد پستی هم یادت نره

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
داداش با پراید 14 میلیارد سر تعویض داری؟ = )))

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
بوگاتی ویرون مدل اتوره : چون جذبه داره

بالا