اون آقایی که فروشنده بود گفت که فقط نباید زیاد قوس داشته باشه شیشه اشبه نقل از amin-asemi :راستی اگه اینجوری بخوام بگیرم ، فریمش باید مشخصات خاصی داشته باشه؟
بهترین رنگ برای عینک آفتابی قهوه ای و نک مدادی هستش...به نقل از seymour :اون آقایی که فروشنده بود گفت که فقط نباید زیاد قوس داشته باشه شیشه اش... ظاهرا نمی تونن فریم های طبی رو خیلی قوس بدن ...
دوستان من عينك طبي دارم و دلم ميخواد عينك آفتابي بزنم آيا راهي وجود داره كه عينكي باشه كه هم خاصيت طبي داشته باشه و هم آفتابي باشه:blush:
منظورم اينه كه هم آفتابي باشه براي رانندگي و هم طبي كه جلومو ببينم
میشه به راحتی آب خوردن.دوستان من عينك طبي دارم و دلم ميخواد عينك آفتابي بزنم آيا راهي وجود داره كه عينكي باشه كه هم خاصيت طبي داشته باشه و هم آفتابي باشه:blush:
منظورم اينه كه هم آفتابي باشه براي رانندگي و هم طبي كه جلومو ببينم
اون آقایی که فروشنده بود گفت که فقط نباید زیاد قوس داشته باشه شیشه اش... ظاهرا نمی تونن فریم های طبی رو خیلی قوس بدن ...
چون عينكهاي زرد و طلایی، نور آبی را تا حد زیادی جذب میکنند. چون فرکانس نور آبی بیشتر از نورهای دیگر است، انرژی بیشتری دارد. بنابراین بیشتر سطحها میتوانند آن را منعکس و منتشر کنند. عینکهای زرد بخش آبی طیف را جذب میکنند، پس هنگام استفاده از آنها اشیاء با وضوح بیشتری ديده مي شوند.. به همین خاطر است که عینکهای اسکی را زرد میسازند. از آنجایی که این عینک باعث ایجاد تغییر در رنگ اشیا میشود برای همین استفاده از آنها در مواردی که به تشخیص رنگی صحیح نياز است، خوب نیست.دوستان سلام میخواستم بدونم که آیا کسی میدونه چرا میگن شیشه زرد برای عینک آفتابی بد هست واسه چشم؟
ممنون