نبش قبر
سلام دوستان
من میخوام یه عینک آفتابی حدود 150 تومن اینا بخرم، میخوام ترجیها پلیس یا ریبن اصل باشه ، حالا مدل آخر امسال هم نبودنبود (بیخودی پول آخرین مدل فنس رو نمیخوام بدم )
از دوستان کسی میتونه آدرسی چیزی بده که نمیاندگی یا جایی که عینک هاش اصله و قیمت هاش مناسب باشه ؟!
فکر کنم خیابون فلسطین عینک فروشی زیاد دارهسلام
میخوام برای اخوی عینک دودی بخرم (از اونهایی که رو عینک سوار میشه). چند تا مغازه رو دیدم ولی زیاد خوشم نیومد. مرکزش کجاست؟
ممنون
فکر کنم خیابون فلسطین عینک فروشی زیاد داره
خواهش می کنم ، حالا بدرد خورد نظر کارشناسیم یا نه ؟!ممنون از راهنماییتون. رفتم خریدم.
خواهش می کنم ، حالا بدرد خورد نظر کارشناسیم یا نه ؟!
راستش این چند وقته تابستون من ظهر و بعدازظهر زیاد بیرون خونه هستم و مسیرم هم بیشتر از کنار رودخونه هستش. به خاطر همین خیلی نگران چشمام هستم با توجه به اینکه عینک (طبی) هم میزنم.
یکی دو باز چند تا عینک فروشی را برای خرید رفتم ولی متوجه شدم تنها چیزی که اهمیت نداره ، فاکتور حفاظتی UV هست.بعلاوه قیمتهای نجومی ....
میخواستم بدونم برای خرید یه عینک مناسب ، چقدر باید مایه گذاشت و چه مارکی خوبه؟ دوستان راهنمایی بفرمایند.
نبش قبر
سلام دوستان
من میخوام یه عینک آفتابی حدود 150 تومن اینا بخرم، میخوام ترجیها پلیس یا ریبن اصل باشه ، حالا مدل آخر امسال هم نبودنبود (بیخودی پول آخرین مدل فنس رو نمیخوام بدم )
از دوستان کسی میتونه آدرسی چیزی بده که نمیاندگی یا جایی که عینک هاش اصله و قیمت هاش مناسب باشه ؟!
آقایون من دنبال یه عینک آفتابی خاص هستم.عینکی که شیشه هاش کاملا گرد باشه .آیا همچین چیزی رو میتونم تو فلسطین پیدا کنم.آخه هیچ کدوم از عینک فروشی های کرج نداشتن و یکیشون گفت دنبالش نگرد چون پیدا نمیکنی.
آقایون من دنبال یه عینک آفتابی خاص هستم.عینکی که شیشه هاش کاملا گرد باشه .آیا همچین چیزی رو میتونم تو فلسطین پیدا کنم.آخه هیچ کدوم از عینک فروشی های کرج نداشتن و یکیشون گفت دنبالش نگرد چون پیدا نمیکنی.
تو هم عاشق اوزی اوزبورن هستی؟!!!!......والا منم یک مدت دنبال همچین عینکی میگشتم پیدا نکردم:f34r: