دوستان رو این مدل ray ban می تونم یه لایه طبی بکشم که هم آفتابی باشه هم طبی ؟
مدلش 3025 هست
سلام دوستان
خوبيد
من چون عينكي هستم و چشام ضعيف هست نمي تونم از عينك آفتابي استفاده كنم. مي خواستم از اين فريم هاي دودي كه روي فريم عينك طبي وصل ميشه بخرم.
كسي اطلاعي داره كجا مي فروشند و قيمتش چند هست؟
باتشكر
یو وی که همشون دارن و زیر 300 هم نداره به جز اونهایی که 2-3 تومنه که حسابشون جداستمن یه عینک خریدم uv 400 هم هست . رک بگم من خریدم 25000 زیاد پول ندادم ولی خیلی راضیم زیر دستگاه گذاشت یو وی 400 بود به نظر من یا یه پول تپل بزار یه عینک توپ بخر یا از همینی که من گفتم بخر چون من از خیلیا پرسیدم و اکثرشون گفتن تو رنج 20-100 همه یه جورن و فقط نون مارک رو میخورن
عینک من پلیس هست . البته پلیس کره نه ایتالیا
یو وی رو با دستگاه تست میکنن شیشه عینک رو میزارن زیر نور روی 400 چراغ ثابت میشه و روشن میمونهسلام
اولا uv400 یعنی چه؟ بعدش وقتی رفتیم عینک فروشی این اصطلاح را چه جوری تلفظ کنیم که آبرومون پیش طرف نره ؟!!!
دوما چه جوری بفهمیم شیشه عینک فتوکرومیک و پلاریزه است ؟
سوما یک عینک ray ban پیدا کردم 55000 تومان . روی بدنه عینک 3 جا ray ban حک شده . از کجا بدونم اصل است یا نه ؟
سلام
اولا uv400 یعنی چه؟ بعدش وقتی رفتیم عینک فروشی این اصطلاح را چه جوری تلفظ کنیم که آبرومون پیش طرف نره ؟!!!
دوما چه جوری بفهمیم شیشه عینک فتوکرومیک و پلاریزه است ؟
سوما یک عینک ray ban پیدا کردم 55000 تومان . روی بدنه عینک 3 جا ray ban حک شده . از کجا بدونم اصل است یا نه ؟
یه مدل هست تو آفتاب مشکی میشه چیز جالبیه
تو شب رنگ شیشه و تو روز مشکی
زیاد شیشه اش بزرگ نمیشه اونوقت؟ تابلو نمیشه؟من دیدم!
یه نفر داده بود ولی عینک آفتابی بود ولی توش طبی بود.
ینی دو لایه شیشه بود زده بودن به هم
ولی طبیه کوچیک تر بود.
روی عینک ریبن بود فک کنم.. فقط دودیه معلوم بود
بله وجود دارن!من عینکی هستم اما دنبال یه عینک افتابی هستم که شیشه اش هم افتابی باشه و هم طبی!
منظورم فتوکرومیک نیست ها...این جور عینک ها اصلا وجود دارن؟
بله وجود دارن!
باید بری به عینک فروشی و بعد از انتخاب مدل عینک آفتابی، بگی که نمره چشمت چنده و ... .
ظاهرش هم فکر نکنم مشخص باشه که نمره داره!