• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
اسفندیارخان، باز هم مزاحم میشم. این مدت درگیر pc بودم، یه کم اذیت میکرد. حالا چند تا سوال:

کارایی متوسط یعنی چی؟

ویندوز XP Tablet PC Edition از win xp home edition چه امکاناتی کمتر دارد؟

توی cnet برای برخی از لپتاپها بجای video memory نوشته Video MemoryTechnology، یعنی مقدار ننوشته. اینها یعنی کارت گرافیکشون Share هست و حافظه مستقل نداره؟
کارایی متوسط یعنی انتظار یک دسکتاپ را از نوت بوک این چنینی نداشتن و تنها استفاده برای کارهای روتین و معمولی از نوت بوک داشتن..:D
اولی دارای امکانات مالتی مدیای گسترده دومی نبوده و بجای آن قابلیت های متشابهی با نسخه حرفه ای ویندوز دارد..
در مورد اون مطلب آخر شما نه اینگونه نیست...منظور اینه که قابلیت تصویری کارت گرافیکی نوت بوک جهت ارائه کیفی بصورت یک پردازنده مجتمع درون آن نیست...اینکه مقدار ننوشته باید دید به چه مقدار اشاره شده..امکان آن نیست که اصلا مطلبی نبوده باشد...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از masoud1990 :
خوب شما چه چيزي را معرفي ميكنيد ايا از اين توين هد ها بدردم ميخوره :D :rolleyes:
توین هد که توسط شرکت آوا سیستم ارائه میشه یکی از ظاهرا بهترین خدمات را داره و خودشون چنین معرفی می کنند..از یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین قطعه سازان سابق که الان به جرگه سازندگان نوت بوک پیوسته...چرا که نه...:)

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از راهنماییتون

اگه خبری از دبی به دست اوردید خیلی خیلی ممنون می شم که به من هم اطلاع بدید. مثل اینکه فرموده بودید که اقا عادل نیز از این مدل خریداری کرده اند ایشون از کجا این مدل رو گرفته اند؟
در ضمن اگه لطف کنید و در مورد این قطعات جانبی که فرموده بودید یه مقدار توضیح بدید ممنون می شم.... پورت دوپلیکیتور و ایزی داک و باطری دوم یدکی و باطری دوم افزاینده عمر مفید نوت بوک............. ایا این امکانات از طریق خود ایران قابل دسترسی است یا با ید همراه خرید نوت بوک از همان جا بگیرم؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از re_sh01 :
سلام
جناب اسفنديار خان! نمي توانم كتمان كنم كه از جواب شما غافلگير شدم. البته شما قطعا در اين كار از من اطلاعات خيلي بيشتري داريد ولي كار من همانطور كه گفتم نهايتا طراحي با ابزاري مثل فتوشاپ است و نه بيشتر . كار من در سطح خيلي بالايي نيست. كاش از مدلهاي گفته شده يكي را كه به كار من بيشتر مي آمد معرفي مي كرديد. البته من اكثرا بايد از لپ تاپ بيرون خانه اتفاده كنم و عمر باطري هم برايم مهم است.
از توضيحات جنابعالي متشكرم ولي كاش اين را هم اضافه مي كرديد كه چقدر به مبلغ اضافه كنم و اينكه چه مدلهايي (كه قيمتشان كمي از مدلهاي فعلي بالاتر باشد) مي توانند نياز من را برآورده كنند يا لاقل بگوييد كه چه اجزايي بايد بالاتر بروند!!!
مساله گارانتي شركت "الرمس" هم برايم هنوز سوال است.
مساله نياز به پشتيباني و خدمات پس از فروش (پس از پايان گارانتي) هم برايم حل نشده باقيمانده.
راستي به سايت CNET مراجعه كردم و مشخصات و توضيحات آن مدل HP و Acer 4101 را ديدم. ضظاهرا آن Acer بيشتر مورد توجه قرار گرفته بود.
ضمنا يك مدل Acer 4153 هم ديده ام كه پردازنده 1.86 دارد.
اگر توضيحاتي راجع به موارد بالا بدهيد متشكر مي شوم.
خوب دوست من...اون گارانتی ارمس یعنی اینکه کمی بهتر از گارانتی داخلی...
برای فتو شاپ صرف بهتره کارت گرافیکی دستگاه شما 64 بصورت dedicated بوده باشد چون شما روی فضای دوبعدی کار می کنید و رم دستگاه را 512 ترجیحا ddr انتخاب کنید...عمر باطری هم حداقل 4 ساعت را باید داشته باشید...
اون مدل آخر ایسری که نام بردین اگه فقط منظور نظر شما کورل است فقط هزینه نهایی شما را بالا می برد...حالا می توانید خود نوت بوک مورد انتخاب خود را بیابید؟!تقریبا امکان پذیر خواهد بود..بازمن در خدمتم..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
با تشکر از راهنماییتون

اگه خبری از دبی به دست اوردید خیلی خیلی ممنون می شم که به من هم اطلاع بدید. مثل اینکه فرموده بودید که اقا عادل نیز از این مدل خریداری کرده اند ایشون از کجا این مدل رو گرفته اند؟
در ضمن اگه لطف کنید و در مورد این قطعات جانبی که فرموده بودید یه مقدار توضیح بدید ممنون می شم.... پورت دوپلیکیتور و ایزی داک و باطری دوم یدکی و باطری دوم افزاینده عمر مفید نوت بوک............. ایا این امکانات از طریق خود ایران قابل دسترسی است یا با ید همراه خرید نوت بوک از همان جا بگیرم؟
اگر خبری بدست بیاورم حتما شما را مطلع می کنم و یا در همین جا خبر را ذکر میکنم..
اون قطعات جانبی بترتیب یعنی:
داشتن پورت های اضافی تر...
داشتن یک مجتمع فشرده پورت های مورد نیاز...
(یکی را بر حسب امکان می توانید انتخاب کنید)البته به بخش وسایل جانبی نوت بوک هم سر بزنید..
باطری دوم تا استهلاک باطری نوت بوک شما متناسب بوئده و سریع نباشد..
باطری دوم برای مواقعی که به منبع انرژی در صورت نداشتن برق بمدت طولانی دسترسی داشته باشید.که به نوت بوک شما متصل می شود..
این امکنات را یا سفارشی همین شرکت ها بریتان می آورند یا اینکه می توانید خودتان تهیه کنید..خیر در ایران نیست..:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
سلام
- اسفندیار عزیز از توضیحات کاملتون در مورد پست قبلیم ازتون تشکر میکنم . البته مسئله ای که در مورد واژه USA ذکر کردید برام مبهم بود. مگر عبارت Made in USA ترجمه دیگری هم بجز : "ساخت شده در آمریکا" معنی دیگری دارد؟!؟!

- نظرتون در مورد این چیه ؟
418222.jpg

کد:
Toshiba Satellite A105-S361

Intel Pentium® M Processor 760 [2.0GHz, 2MB L2 Cache, 533MHz FSB] 
Microsoft® Windows® XP Home Edition 
1024MB PC4200 DDR2 533MHz SDRAM (Both slots may be occupied) 
15.4" Diagonal Widescreen XGA TruBrite™ Display (1280 x 800) 
Intel Graphics Media Accelerator 900 with 8MB-128MB dynamically allocated shared graphics memory 
120GB HDD (5400rpm, Serial-ATA) 
DVD SuperMulti (+/-R double layer) drive 
Intel® PRO/Wireless Network Connection 2200BG (802.11b/g) 
1 Year Standard Limited Warranty

با قیمت 1.450.000 تومان
لطفا سریع نظر بدید چون قبل از عید باید بخرم!
ممنون
نبی
نبی جان....صرف اون کلمه یعنی این نوت بوک مختص بازارهای آمریکای شمالی هستش نه تولید اونجا...
طراحی برای اونجا..
در ضمن این چیزی که انتخاب کردی نوت بوک یا دسکتاپ؟!:happy: یک کم بیشتر فکر کن...مگه عمر باطری و وزن دستگاه مهم نبود؟!
فرومل طلایی اینه:نوت بوک متسوط و دسکتاپ قوی..:D

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
نبی جان....صرف اون کلمه یعنی این نوت بوک مختص بازارهای آمریکای شمالی هستش نه تولید اونجا...
طراحی برای اونجا..
در ضمن این چیزی که انتخاب کردی نوت بوک یا دسکتاپ؟!:happy: یک کم بیشتر فکر کن...مگه عمر باطری و وزن دستگاه مهم نبود؟!
فرومل طلایی اینه:نوت بوک متسوط و دسکتاپ قوی..:D

پس منظورت usa خالیه ! نکته مهمی بود. شاید خیلی ها بهش توجه نکنن و تنها حک شدن این نام به اشتباه بندازدشون . پس لازمه که به طور کامل نوشته باشه made in usa

راستش به سیستم قوی هم نیاز دارم چون توی خونه هم زمانی که داداشم پای دسکتاپ هست مجبورم با نوت بوک کار کنم . در واقع نوت متوسط و دسکتاپ قوی برای کسی خوبه که مالک هر دو باشه !

در مورد وزن ، اینطور که من برداشت کردم متوجه شدم لپ تا های 15.4 اینچی وزنشون بین 2.6 تا 3 نوسان داره . نهایتا فکر نمیکنم لپ تاپ بالا بیشتر از 3 کیلو باشه !

در مورد عمر باطری هم متوجه نشدم منظورت رو ! چرا عمر باطریش کمه ؟!

فکر میکردم به سری satellite بودنش بیشتر گیر بدید ولی ظاهرا براتون مهم نبوده ؟!

متشکرم
نبی

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من دارم نوت بوک توشیبا میگیرم! مدلش اینه:
toshiba laptop m45 165
میخواستم ببینم چطور نوت بوکیه به نظرتون!!!!؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
پس منظورت usa خالیه ! نکته مهمی بود. شاید خیلی ها بهش توجه نکنن و تنها حک شدن این نام به اشتباه بندازدشون . پس لازمه که به طور کامل نوشته باشه made in usa

راستش به سیستم قوی هم نیاز دارم چون توی خونه هم زمانی که داداشم پای دسکتاپ هست مجبورم با نوت بوک کار کنم . در واقع نوت متوسط و دسکتاپ قوی برای کسی خوبه که مالک هر دو باشه !

در مورد وزن ، اینطور که من برداشت کردم متوجه شدم لپ تا های 15.4 اینچی وزنشون بین 2.6 تا 3 نوسان داره . نهایتا فکر نمیکنم لپ تاپ بالا بیشتر از 3 کیلو باشه !

در مورد عمر باطری هم متوجه نشدم منظورت رو ! چرا عمر باطریش کمه ؟!

فکر میکردم به سری satellite بودنش بیشتر گیر بدید ولی ظاهرا براتون مهم نبوده ؟!

متشکرم
نبی
خوب شما می دونی که من بیشتر با دو سه چیز کار دارم:
کارایی و نوع قطعات بکار رفته....
عمر باطری و وزن.....
قیمت تمام شده به نسبت موارد فوق ارزش داره یا نه...

یعنی ممکنه اگه یکی دیگه مدیر نوت بوک بود از یه نگاه دیگه به مطلب می نگریست...خوب حرف من هم وحی منزل نیست..عزیزم..:happy:

این سه نکته کلید طلایی خرید نوت بوکه...باقیش فرعیاته..مثل برند و نوع مدل خاص توی برند و زیبایی و صحبت های فروشنده..و...:D
این ستلایت ها یه چند تا مدل خوبی داشته که بیرون داده... یکیش هم همین مدله که شما میگین...انصافا کارایی نسبتاخوبی هم داره..منتها تازگیا توشیبا با اون hd-dvd اونقدر مشغول شده که پاک یادش رفته یه دستی به این نوت بوک های خودش بکشه....:D
البته برین ببینین cnet برخلاف حرف من چیزی واسش گفته یا نه؟!:D

اون نوت بوک که شما گفتین باطری نوش حرفه ای هستش....اگه بیشتر می خوایین مثل دسکتاپ باهاش رفتار کنین و هی این ور و اونور نکشین که مبارکه...ولی یادتون باشه 3 کیلو فقط برای 5 دقیقه تو دستتون جاخوش می کنه..بعد 5 دقیقه می شه 30 کیلو!!:lol:
یه خبر هم از یه مدل جدید نوت بوک توشیبا تو بخش خبر گذاشتم براتون برین بخونین..:happy: فقط برای شما عزیز دل..:)
خوب!!!اینم 2000 مین پست این بخش مشاوره....بخودم تبریک بگم!!

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تبریک به اقا اسفندیار به خاطر 2000 امین پست این بخش که همش نشون دهنده زحمات ایشون در این بخشه......
یه سوال که واسه من پیش امده اقا اسفندیار با توجه به پاسخ شما در مورد اون نوت بوک توشیبا در پست بالایی
ولی یادتون باشه 3 کیلو فقط برای 5 دقیقه تو دستتون جاخوش می کنه..بعد 5 دقیقه می شه 30 کیلو!!

ایا این موضوع درمورد نوت بوک ایسر 8104 هم صدق می کنه ؟ با توجه به وزن برابر اون؟
البته شما تاکید کرده بودید که این نوت بوک در رده جایگزین دسک تاپ هست ولی خوب به هر حال یه جورایی همراه هم هست و باید جابجاش کرد.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اسفندیار عزیز از توضیحاتت ممنونم . البته سلایق با هم فرق داره .

1. اين يکي چطوره : Dell 6000d/2.0/1024/100+/128d/BT با قيمت 1.590.000 ، محسن dell6000/2.0/512/80/128d رو 1360 گرفته بود اگر 90 تومن برای رم ، 80 تومن برای هارد روش بزاریم مشخصاتش میشه همون Dell6000d که بالا نوشتم با قیمت 1530 ، به نظر میاد هنوز 60 تومن گرون تره . محسابات من درسته ؟

2. گفتی این سری ستلایت خوبه؟ یعنی قبول داری که مثلا سری satellite m45 خوب نبودن ولی این سری a105 خوب هستند؟ این جمله رو قبول داری؟ اگر آره دلیل خاصی دارید؟

3. زيگورات Dell6000/2.0/512/80/128shar رو تموم کرده بود ، "رايانه همراه" (که محسن ازش همين مدل رو با گرافيک not share گرفته بود) ظاهرا با 20 تومن گرون تر يعني 1.270.000 داره ميده .

4. به طور کلی لطفا لیست زیر رو به ترتیب از بهترین به بد ترین سورت کن . ممنون!
کد:
DELL Inspiron 6000 / 2.13 / 1024 / 80 / 15.4 WUXGA / 128 ATI X300 / 2.9kg
Price: 1.850.000 T

DELL Inspiron 6000d / 2.0 / 1024 / 100+ / 15.4 WXGA / 128 Dedicated / BT
Price: 1.590.000 T

DELL Inspiron 6000 / 2.0 / 512 / 80 / 128 share / 15.4 W
Price: 1.270.000 T (حدود 90 تومن جهت ارتقای رم به 1024)

Toshiba Satellite A105-S361 / 2.0 / 1024 / 120 / Intel 900 8MB-128MB / 15.4 W TruBrite
Price: 1.450.000 T

5. این TruBrite با X-brite چه فرقی داره؟

اسفنديار بگو خوبه.! شنبه پول بريزم تو حسابشون ! به خدا اگه اسفنديار نگه آره ، هيچکدوم فايده نداره !!!

متشکرم
نبي

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از roozbeh :
سلام
من دارم نوت بوک توشیبا میگیرم! مدلش اینه:
toshiba laptop m45 165
میخواستم ببینم چطور نوت بوکیه به نظرتون!!!!؟
اسی جووووووووووون ما را دریاب!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
با تبریک به اقا اسفندیار به خاطر 2000 امین پست این بخش که همش نشون دهنده زحمات ایشون در این بخشه......
یه سوال که واسه من پیش امده اقا اسفندیار با توجه به پاسخ شما در مورد اون نوت بوک توشیبا در پست بالایی

ایا این موضوع درمورد نوت بوک ایسر 8104 هم صدق می کنه ؟ با توجه به وزن برابر اون؟
البته شما تاکید کرده بودید که این نوت بوک در رده جایگزین دسک تاپ هست ولی خوب به هر حال یه جورایی همراه هم هست و باید جابجاش کرد.
خوب ببینید..بحث کاملا متفاوت و جالبی است...:) مثالی بزنم..
بنده نیاز دارم که دائم نوت بوک را به همراه خودم جابجا کنم....خوب باید وزن نوت بوک حداکثر روی 2 کیلو تا 2.3 کیلو مستقر بوده باشد...
بنده نیاز دارم نوت بوک را از شانه های خودم آویزان کنم(مثل خبرنگار)و مثلا در نمایشگاه دور بچرخم...خوب نوت بوک من باید حداکثر 2 کیلو وزن داشته باشد...
بنده گاهی نوت بوک را بمدت چند دقیقه در دست دارم و بعدا از میز کارم استفاده می کنم یا بر روی میزی قرار می دهم...خوب نوت بوک من حداکثر 2.5 کیلو تا 2.7 کیلو باید وزن داشته باشد....
بنده فقط گاهی بین دو اتاق نوت بوکم را جابجا می کنم و اصولا از منزل و محل کارم بیرون نمی آورم...خوب پس می توانید به بالای 3 کیلویی فکر کنید..:D
انگاری میوه فروشی شد!!!:D این مطلب را من در سی نت از زبان یک کارشناس دیده بودم که در جواب یک کاربر چنین گفته بود..;)
برای همین وزن خیلی مهم است...شما که قویترین مرد جهان نیستین؟!:D
باور کنین در چند دقیقه اول مخصوصا اگه در یک مکان شلوغ باشین و گرم هم باشه(مثل نمایشگاه)...نوت بوک شما که دو کیلو وزن داره روی دستان شما نزدیک 15 کیلو جلوه می کنه...مخصوصا اگه خسته و تشنه هم باشین..:lol: اونم فقط تو همون چند دقیقه اول..:D

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی اسی جان!
منم که خیارم! انگار نه انگار!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
اسفندیار من دارم میرم تهران تا 1 ساعته دیگه و اون نوت بوکی رو که گفته بودم بخری!

دمت گرم با اینم راهنماییت! یک کلکه نگفتی خوبه یا بد! دمه شما گرم!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از roozbeh :
اسفندیار من دارم میرم تهران تا 1 ساعته دیگه و اون نوت بوکی رو که گفته بودم بخری!

سلام...
شرمنده شما هم هستم...
دیشب که اومدم جواب شما را بدم سرور داون بود...
امروز هم با دوستان مهمان تا دیر وقت مهمان بودیم...وقت نشد بیام جواب بدم..
اگه دقت کنین هنوز جواب دیگر دوستان را نداده ام..
این پست را اختصاصا برای گل روش شما می زنم اونم این وقت صبح!!
جواب باقی دوستان را باید بعدا بدم..
تازه تا نیم ساعت پیش هم بازم سرور داون بود اینجا...
عزیزم..
اون نوت بوک فوق العاده خرکار تشریف داره به زبان ساده و امکانات متوسطی داره و بیشتر برای یک کابران با انجام کارهای ساده ای نظیر وب گردی و چک کردن ایمیل و گاهی چند کار محاسباتی ساده مناسبه....
االبته به نسبت قیمت هم باید همین انتظارات را داشت..
در ضمن عزیزم اون مطلبی که راجع به همین نوت بوک فرستاده بودم که کامل و ساده بود فرمودید بدرد نمی خوره..!!!
امتیاز نهایی اون هم 3.5 از 5 هستش....

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
اون نوت بوک فوق العاده خرکار تشریف داره به زبان ساده و امکانات متوسطی داره و بیشتر برای یک کابران با انجام کارهای ساده ای نظیر وب گردی و چک کردن ایمیل و گاهی چند کار محاسباتی ساده مناسبه....

شما با satellite اون هم سری m45 موافق هستید؟! درست متوجه شدم !
اما همه تو سایتهای مختلف ازش فوق العاده ناراضی بودن طوری که من ترجیح دادم اصلا سراغش نرم !

نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :

عزیز دل ، مطمئن باشید آقا اسفندیار اونقدر معرفت دارند که اگر فرصت کنند و سر بزنن هیچ سوالی رو بی پاسخ نمیگذارند. شما نباید اینطور برخورد کنید دوست عزیز.

عجله شما هم بیشتر از من نیست ! چون همین یکی دو روزه باید اقدام کنم برای خرید وگرنه بازار تهران تعطیل میشه ... اما چاره ای جز صبر ندارم .
همین الان که ساعت 5 صبحه و دارم این پست رو میزنم ، منتظر جواب آقا اسفندیار هستم ! چون ساعت 9 صبح با دوستم قرار دارم و باید برم پول برو واریز کنم . شاید بعد از خرید نظر آقا اسفندیار رو بخونم . اما چاره ای ندارم یا منتظر بمانم یا خودم تصمیم بگیم.

اما در مورد لپ تاپ انتخابی شما که توشیبا از سری ستلایت بود ، بنده طبق تحقیقات متوجه شدم این مدل زیاد کارایی خوبی نداره دلایلش هم در همین جا بحث شده و در دیگر سایتها... این استنباط شخصی بنده در مورد این سری از توشیبا بود.
ضمنا توجه با ظاهر اون هم بکنید. از این باب که اگر شما در گوگل مثلا مدل m45-s359 رو جستجو کنید ، تمامی تصاویر که میاد این است:
31518007-2-200-0.gif

در صورتی که من این مدل رو از نزدیک دیدم و خیلی با این تصویر متفاوت است. البته نمیدونم این تفاوت از کجا ناشی میشه !!!
البته امیدوارم اشتباه نکرده باشم .

ممکن است این موضوع در مورد m45 165 هم صادق باشد ، پس کمی توجه بیشتری کنید.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :

عزیز دل ، آقا اسفندیار اون قدر معرفت دارند که هر وقت فرصت کنند و سر بزنند ، جواب تک تک سوالات رو خواهند داد پس شما نباید اینطور صحبت کنید.

عجله شما بیشتر از عجله من نیست ! چون منم به دلیل تعطیلی بازار تهران باید هر چه سریعتر ظرف چند روز آینده خرید کنم . همین الان که ساعت 5 صبحه و دارم این پست رو میزنم ، با دوستم ساعت 9 قرار دارم و باید برم پول جهت خرید واریز کنم ! مجبورم یا صبر کنم دوستان پاسخ دهند یا خودم تحقیق کنم یا تصمیم بگیرم .

نباید طوری برخورد کنید که احساس شود پاسخ به سوالات وظیفه دوستان است ! و از پاسخ ندادند دلگیر شوید.
البته بنده به طور کلی عرض کردم و این مطالب در مورد تمامی مدیران و کاربران تمام انجمنهای سراسر ایران صادق است.

اما در مورد لپ تاپ انتخابی شما یعنی توشیبا سری ستلایت .
بنده در مورد این سری از توشیبا در انجمنهای دیگر سایتها تاپیک زدم و همه بر این عقیده بودند که این سری استحکام و کارایی لازم را ندارد. همچنین بحثهایی هم مفصل تر در همینجا کردم و استنباط شخصی بنده در مورد این سری همان است که ذکر شد.

در مورد ظاهر اون هم توجه کنید ، مثلا اگر m45 s359 رو در گوگل سرچ کنید این تصویر ظاهر میشود:
31518007-2-200-0.gif

در صورتی که من از نزدیک دیدم ظاهرش زمین تا آسمون با این فرق میکرد! البته دلیل رو نمیدونم از کجا ناشی میشه. شاید هم من اشتباه میکنم .

شاید در مورد سری انتخابی شما هم همینگونه باشد....

amirsibiloo

Registered User
لایک‌ها
0
از آمريکا بخوام لب تاب بيارم .مي ارزه.؟؟در ضمن مارک مدل و تفاوت قيمت با ايران رو و... رو هم بگيد
laptop

بالا