به نقل از NabiKAZ :
پس منظورت usa خالیه ! نکته مهمی بود. شاید خیلی ها بهش توجه نکنن و تنها حک شدن این نام به اشتباه بندازدشون . پس لازمه که به طور کامل نوشته باشه made in usa
راستش به سیستم قوی هم نیاز دارم چون توی خونه هم زمانی که داداشم پای دسکتاپ هست مجبورم با نوت بوک کار کنم . در واقع نوت متوسط و دسکتاپ قوی برای کسی خوبه که مالک هر دو باشه !
در مورد وزن ، اینطور که من برداشت کردم متوجه شدم لپ تا های 15.4 اینچی وزنشون بین 2.6 تا 3 نوسان داره . نهایتا فکر نمیکنم لپ تاپ بالا بیشتر از 3 کیلو باشه !
در مورد عمر باطری هم متوجه نشدم منظورت رو ! چرا عمر باطریش کمه ؟!
فکر میکردم به سری satellite بودنش بیشتر گیر بدید ولی ظاهرا براتون مهم نبوده ؟!
متشکرم
نبی
خوب شما می دونی که من بیشتر با دو سه چیز کار دارم:
کارایی و نوع قطعات بکار رفته....
عمر باطری و وزن.....
قیمت تمام شده به نسبت موارد فوق ارزش داره یا نه...
یعنی ممکنه اگه یکی دیگه مدیر نوت بوک بود از یه نگاه دیگه به مطلب می نگریست...خوب حرف من هم وحی منزل نیست..عزیزم..:happy:
این سه نکته کلید طلایی خرید نوت بوکه...باقیش فرعیاته..مثل برند و نوع مدل خاص توی برند و زیبایی و صحبت های فروشنده..و...
این ستلایت ها یه چند تا مدل خوبی داشته که بیرون داده... یکیش هم همین مدله که شما میگین...انصافا کارایی نسبتاخوبی هم داره..منتها تازگیا توشیبا با اون hd-dvd اونقدر مشغول شده که پاک یادش رفته یه دستی به این نوت بوک های خودش بکشه....
البته برین ببینین cnet برخلاف حرف من چیزی واسش گفته یا نه؟!
اون نوت بوک که شما گفتین باطری نوش حرفه ای هستش....اگه بیشتر می خوایین مثل دسکتاپ باهاش رفتار کنین و هی این ور و اونور نکشین که مبارکه...ولی یادتون باشه 3 کیلو فقط برای 5 دقیقه تو دستتون جاخوش می کنه..بعد 5 دقیقه می شه 30 کیلو!!:lol:
یه خبر هم از یه مدل جدید نوت بوک توشیبا تو بخش خبر گذاشتم براتون برین بخونین..:happy: فقط برای شما عزیز دل..
خوب!!!اینم 2000 مین پست این بخش مشاوره....بخودم تبریک بگم!!