• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از sara_2006 :
یادم رفت بگم که بشه با اون کارهای گرافیکی هم انجام داد و بازی های جدید هم اجرا بشه
مرسی
:happy:
به نقل از sara_2006 :
سلام
با 1200000 تومان یا کمی بیشتر چه نوت بوکی را پیشنهاد می کنید که بخرم
ترجیح می دم سونی باشه و دی وی دی رایتر هم داشته باشه
:happy:
با تشکر
خوب دوست من اولا باید مظنه قیمت خودتون را بالا ببرید و ثانیا روی چیزی با تشابهت ایسر فراری 3400 یا 4000 که هم کارت گرافیکی قوی دارد و هم از AMD بصورت 64 بیتی بهره می برد استفاده کنید..:D
البته اینی که گفتم حد غایی بود..که بیتشر از قیمت ذکر شده شما ارزش دارد..
ولی خوب می توانید بر روی حداقل نوت بوک های با پردازنده دوتان با کارت گرافیک 128 بصورت dedicated استفاده کنید...البته نوع آن را باید خود بیابید..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
سلام
VGNFS500.jpg

>>> داستان این Sony Vaio و مدلهای زیر چی هستند؟ آیا همه با هم فرق دارند؟!
FS790B01
FS790B03
FS790B03$
$FS790B
مثلا دو مورد آخر فقط تفاوت در میزان رم های اونهاست ! و در سایر موارد مشترک هستند. در واقع تنوع مدل بسیار زیاد است و در همه مشخصات بسیار نزدیک است ! آیا مثلا تفاوت در یک مورد کوچک مثل رم (در مثال بالا) باعث میشه اسم مدل به کلی عوض بشه ؟!

>>> حالا یه موضوع دیگه ، نظرتون در مورد این چیه :
Sony Vaio FS790B$ / centrino 2.0 / 1024 / 100 / Dual DVD-RW / Graphic 128 / 15.4" X-brite / 2.6 kg / USA
Price: 1,700,000​
با توجه به اینکه Dell 6000/2.0/1gig/80 هم قیمتی حدود 1400 آب میخوره ، آیا 300 هزار تومان هزینه بیشتر به خاطر مانیتور X-brite و 400 گرم سبکتر و نازک تر و البته وجود نام سونی در کنار نام USA ، ارزشش رو داره ؟ البته فکر جیب من نباشید! یعنی پولش مهم نیست. ولی میخوام ببینم از نظر فنی و کیفیت و سایر موارد ارزشش رو داره ؟

>>> در مورد مدل فوق الذکر هر چی میگردم تو سایتها پیداش نمیکنم ! کسی میدونه از کجا قیمتش رو میتونم در بیارم . تو سایت sony-mea.com مدل های خیلی محدودی داره و این مدل پیدا نمیشه.

متشکرم
نبی
در باب سوال اول باید بگویم که متاسفانه سونی در ترتیب توالی مدلهای مختلف حتی اخیرا کمی قاعده معمول دسته بندی خود را بهم زده که البته سوای سیاست منطقه ای که در هر مکان از بازارهای کشورهای مختلف کمی با اعداد و ارقام بازی می کند برای شناخته شدن قطعات بکار رفته در نوت بوک های خود که از نظر نوع قطعات سخت افزاری(بخصوص بقول شما میزان رم و دور هارد و گاه البته نوع وایر لس آن و گاه سرعت پردازنده)و بخصوص برای جلوه دادن تنوع جالب توجه دست بکارهایی می زند که در نگاه اول فریبنده و در نگاه بعدی حیرت آور است..بگذریم..
در مورد دوم..اگر می بینید که این نام در سایت سونی در دوبی بچشم نمی خورد مثال واضحی دارد....علت در این است که این تیپ سونی ظاهرا برای بازار آمریکای شمالی طراحی و ساخته شده و همان شماره مدل را نمی توانید در سایت سونی در امارات بیابید..ممکن است که اگر کمی دقت کنید همین مختصات را در نام دیگری بیابید..این هم از بازی های نامگذاری سونی است..;) ضمن اینکه سایت سونی در امارات تا بجایی که من تحقیق کر ده ام و امیدوارم اشتباه کرده باشم تنها به ذکر چند مدل محدود اکتفا می کند..علت هم در این است که چندان نظیر وارد کنندگان ایسر و دل و بخصوص اچ پی و کامپک فعال نیستند و سلایق اعراب در آن منطقه بیشتر بر همین مدلهایی است که ذکر شد..فکر می کنم این مطلب را در جایی در اخبار نوت بوک قبلا هم گفته بودم..;)
در باب سوال سوم..عزیز دل برادر..:D
در باب بخش سوم سوال شما باید بگویم که در مدل دل نامبرده شما باید پردازنده دوتان داشته باشید که در مدل سونی نامبرده شما باید فقط سنترینو بوده باشد...(این مورد را که می گویم را تحقیق کنید تا اگر من اشتباه کرده باشم تصحیح شود)دیگر اینکه دقت کنید که در سونی و یا دل نامبرده در کدامیک کارت گرافیکی dedicated -shared بوده است..
سرعت هارد روی 4200 است یا 5400 دور؟دیگر اینکه تعداد سلول های باطری هریک چند تاست؟گرچه بعید می دانم سونی آن را قید کرده باشد و معمولا به این کار حساسیت دارد..:D میزان کارکرد باطری هریک چقدر است؟
این معیارها بسیار ضروری است و نقش تعیین کننده ای در تعیین قیمت نوت بوک در نهایت خواهد داشت...
دیگر اینکه دقت کنید که تنها مانیتور درخشان سونی شما را اغفال نکند که تمامی شعار سونی بر آن متمرکز شده است...و این نکته را برجسته تر از دیگران در نظر می گیرند تا عیوب احتمالی کارایی آن را پوشش دهند..;)
همچنین دقت کنید که عبارت آمریکا بمعنای ساخت در آمریکا نیست و در بهترین حالت به مفهوم سفارش این نوت بوک برای بازارهای آمریکای شمالی است..:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از masoud1990 :
esfandiyar khan ye lotf mikoni ye mode l ro ke bara man be dard bokhore bhem begi va ja hst ke hesti bede:Dman ye danesh amooze 16 sale dar kare forooshe host niyaz be hamishe on boodan baraye modiriyate server
دوست جوان من..:) اولا پینگلیش ننویسید..دوما شما که نیاز ضروری ندارید چرا بر روی نوع سلرون نوت بوک های دارای چنین پردازنده هایی که قیمت منصفانه حداکثر تا 600 هزار تومان دارند و مداوم در نشریات مختلف رایانه ای تبلیغ می نمایند و به نسبت خود از بهره خوبی هم برخوردار است ولی بدرد حرفه ای ها نمی خورد بهره نمی گیرید؟!:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از re_sh01 :
سلام.
عرض كردم كه من محدوديت از نظر قيمت دارم. يعني ترجيحا كمتر از يك ميليون تومان نمي توانم هزينه كنم. با توجه به اين مساله با موسسات مختلف تماسهايي گرفتم و خواستم اگر دستگاهي در اين حدود قيمت دارند بگويند و با توجه اين مساله ليست بالايي به دست آمد.
محدوديت زماني هم اين است كه قبلا از سال نو بايد پروژه هايي را شروع كنم و بايد نوت بوك هم داشته باشم. از نظر استفاده هم كارهاي من هم نهايتا استفاده از نرم افزارهاي طراحي نظير فتوشاپ ، فلش و امثال آن به صورت حرفه اي است.
برايم اينكه گارانتي معتبر وجود داشته باشد مهم است. راستي براي ديدن آن مدل Acer كه گفته بودم هم رفتم . گارانتي آن يك برچسب روي كارتن مجزايي است كه نوت بوك را داخل آن گذاشته اند ولي خبري از نام "الرمس" روي آن نبود و نام شركت "پارس رايانه جهان" بود كه فروشنده گفت همان شركت الرمس است.
مساله ديگر اينكه مدل ديگري هم داشت با اين مشخصات كه آن هم جال بود:
Acer TM Lci با گارانتي الرمس (CPU: Cent 1.73) به قيمت 920 هزار تومان (پردازنده بالاتري نسبت به مدل قبلي دارد ولي ساير مشخصاتش قدري پايينترند)
اگر لطف بفرماييد راهنمايي بفرماييد متشكرم.
دوست گرامی لطفا پست قبلی خود را در این پست ادغام کنید تا من جواب کاملی در توانم برایتان بازگو کنم..هرچه گشتم اثری از ؟آن مدل نیافتم؟!:blush:

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست جوان من..:) اولا پینگلیش ننویسید..دوما شما که نیاز ضروری ندارید چرا بر روی نوع سلرون نوت بوک های دارای چنین پردازنده هایی که قیمت منصفانه حداکثر تا 600 هزار تومان دارند و مداوم در نشریات مختلف رایانه ای تبلیغ می نمایند و به نسبت خود از بهره خوبی هم برخوردار است ولی بدرد حرفه ای ها نمی خورد بهره نمی گیرید؟!:D
چشم العان خوب شد:D اقا من نفهمديم چي گفتيديد اما من يك لپ تاپ ميخوام كه سبك با باتري قوي زيبا:D و قيمتش مناسب باشه به اين صورت همه چي مي خوام ديگه ضمنا من كارهاي طراحي هم انجام ميدم و نياز به رم و كارت گرافيك خوب دارم و يادم رفت لپ تاپ با استحكامي باشه شما يه مدل از همين 600 تومنيهاش بگيد:D

re_sh01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی لطفا پست قبلی خود را در این پست ادغام کنید تا من جواب کاملی در توانم برایتان بازگو کنم..هرچه گشتم اثری از ؟آن مدل نیافتم؟!:blush:

با سلام مجدد به آقا اسفنديار و همه دوستان!
اينجانب نيازمند يك لپتاپ با قيمت حداكثر 1ميليون تومان هستم و هرچه سريعتر هم بايد براي آن اقدام كنم.
با فروشندگان مختلف تماس گرفتم و دست آخر مدلهاي مختلفي را هم با اين حدود قيمت پيدا كرده ام و ممنون مي شوم اگر در اين مورد راهنمايي بفرماييد :
Acer TM 4101 WLMI يك سال گارانتي الرمس با كيف 950 هزار
Dell 510M بدون گارانتي ايراني 1 ميليون و 80 هزار
HP ZN8800 بدون گارانتي در ايران 1 ميليون و 20 هزار تومان
Dell Inspiron 1300 با گارانتي بين المللي 1 ميليون و 90 هزار تومان
Acer TM 4062 Lci با گارانتي الرمس (CPU: Cent 1.73) به قيمت 920 هزار تومان (پردازنده بالاتري نسبت به مدل قبلي دارد ولي ساير مشخصاتش قدري پايينترند) با يك سال گارانتي الرمس
HP Compaq NX6110 با يك سال گارانتي و 5 سال خدمات پس از فروش تحليگر داده ها ( اين مدل، ويندوز xp اريجينال همراه ندارد ، پردازنده سوناما 1.7 ، هارد 40، رم 512، كارت گرافيك 128 share، combo، و BT هم دارد) به قيمت 990 هزار تومان

اگر چيزي هم به ذهن مبارك مي رسد، ثواب دارد اگر بفرماييد البته قيمتش از اين ليست بالاتر نباشد..

محدوديت زماني هم اين است كه قبلا از سال نو بايد پروژه هايي را شروع كنم و بايد نوت بوك هم داشته باشم. از نظر استفاده هم كارهاي من هم نهايتا استفاده از نرم افزارهاي طراحي نظير فتوشاپ ، فلش و امثال آن به صورت حرفه اي است.
برايم اينكه گارانتي معتبر وجود داشته باشد مهم است. راستي براي ديدن آن مدل Acer كه گفته بودم هم رفتم . گارانتي آن يك برچسب روي كارتن مجزايي است كه نوت بوك را داخل آن گذاشته اند ولي خبري از نام "الرمس" روي آن نبود و نام شركت "پارس رايانه جهان" بود كه فروشنده گفت همان شركت الرمس است.
مساله ديگر اينكه قبلا به خدمات پس از فروش( بعد از پايان گارانتي) توجه نكرده بودم. آيا مهم هست يا خير؟ ظاهرا فقط شركت تحليلگر داده ها در اين چندتا چنين خدماتي دارد.
اگر لطف بفرماييد و هرچه سرعتر راهنمايي بفرماييد متشكرم.

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اسفندیار ما مشتاقانه منتظر نقد و بررسی شما در مورد نوت بوکتون هستیم. همون acer travel mate 8104. در ضمن اگه لطف کنید در مورد موس و لوازم جانبی سازگار با این نوت بوک توضیح بدید ممنون می شم.
با تشکر

راستش با چیزهایی که من از شما و دوستان و سایت ایسر و cnet در مورد این نوت بوک بدست اوردم من هم شدیدا طالبش شدم.:rolleyes: یه موضوع دیگه تو سایت cnet تو بخش این نوت بوک یه فیلم هم مثل اینکه به صورت فلش در مور د این نوت بوک داره که من هر چی سعی کردم نتونستم ببینمش و یا دانلودش کنم اگه لطف کنید و بگید چجوری میشه دیدش ممنون می شم.

در ضمن اون پاسخ بالایی رو برای اون دوستمون تو یه تاپیک جداگانه چون می دونستم حذف می شه گذاشته بودم فکر نکنم تو این تاپیک نیازی بهش باشه چون لینک همین تاپیکه ممنون می شم که حذفش کنید ( البته در صورت تشخیص)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از masoud1990 :
چشم العان خوب شد:D اقا من نفهمديم چي گفتيديد اما من يك لپ تاپ ميخوام كه سبك با باتري قوي زيبا:D و قيمتش مناسب باشه به اين صورت همه چي مي خوام ديگه ضمنا من كارهاي طراحي هم انجام ميدم و نياز به رم و كارت گرافيك خوب دارم و يادم رفت لپ تاپ با استحكامي باشه شما يه مدل از همين 600 تومنيهاش بگيد:D
دوست من!!!:D دفعه اول تو پینگلیش نوشتن شما این انتظارات نبود!!!داره کمکم اضافه می شه..:D
بهمین دلیل باید از تعارف کم کنید و بر مبلغ افزایید..:D باید حداقل یک میلیون و ششصد هزار چوق برای چنین رایانه ای که نیازهای این پست شما را برآورده کند(و البته بخوبی!!)هزینه نمایید..:D

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
می شه لطف کنید که در مورد این بخش از مشخصه نوت بوک یه توضیحی بدید.
Motherboard Chipset Intel 915PM​

با تشکر:) :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از re_sh01 :
اينجانب نيازمند يك لپتاپ با قيمت حداكثر 1ميليون تومان هستم و هرچه سريعتر هم بايد براي آن اقدام كنم.
با فروشندگان مختلف تماس گرفتم و دست آخر مدلهاي مختلفي را هم با اين حدود قيمت پيدا كرده ام و ممنون مي شوم اگر در اين مورد راهنمايي بفرماييد :
Acer TM 4062 Lci با گارانتي الرمس (CPU: Cent 1.73) به قيمت 920 هزار تومان (پردازنده بالاتري نسبت به مدل قبلي دارد ولي ساير مشخصاتش قدري پايينترند) با يك سال گارانتي الرمس
HP Compaq NX6110 با يك سال گارانتي و 5 سال خدمات پس از فروش تحليگر داده ها ( اين مدل، ويندوز xp اريجينال همراه ندارد ، پردازنده سوناما 1.7 ، هارد 40، رم 512، كارت گرافيك 128 share، combo، و BT هم دارد) به قيمت 990 هزار تومان
اگر چيزي هم به ذهن مبارك مي رسد، ثواب دارد اگر بفرماييد البته قيمتش از اين ليست بالاتر نباشد..
مساله ديگر اينكه قبلا به خدمات پس از فروش( بعد از پايان گارانتي) توجه نكرده بودم. آيا مهم هست يا خير؟ ظاهرا فقط شركت تحليلگر داده ها در اين چندتا چنين خدماتي دارد.
دوست من...اگرچه نمی خواهم شما را نامید کنم..ولی باید به صراحت بگویم که هیچیک از نوت بوک های مورد نظر شما با خواسته های شما در کار حرفه ای تان منطبق نیست و در صورت خرید چنین نوت بوک هایی بشدت احساس خسران خواهید نمود....:(
اصلا توصیه نمی کنم ...در ضمن این را هم بگویم که بنظر من بهتر است عجله نکنید و کمی بر مبلغ نوت بوک مورد نظر خود بیفزایید تا انتخاب بهتری داشته باشید...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
اقا اسفندیار ما مشتاقانه منتظر نقد و بررسی شما در مورد نوت بوکتون هستیم. همون acer travel mate 8104. در ضمن اگه لطف کنید در مورد موس و لوازم جانبی سازگار با این نوت بوک توضیح بدید ممنون می شم.
با تشکر

راستش با چیزهایی که من از شما و دوستان و سایت ایسر و cnet در مورد این نوت بوک بدست اوردم من هم شدیدا طالبش شدم.:rolleyes: یه موضوع دیگه تو سایت cnet تو بخش این نوت بوک یه فیلم هم مثل اینکه به صورت فلش در مور د این نوت بوک داره که من هر چی سعی کردم نتونستم ببینمش و یا دانلودش کنم اگه لطف کنید و بگید چجوری میشه دیدش ممنون می شم.

در ضمن اون پاسخ بالایی رو برای اون دوستمون تو یه تاپیک جداگانه چون می دونستم حذف می شه گذاشته بودم فکر نکنم تو این تاپیک نیازی بهش باشه چون لینک همین تاپیکه ممنون می شم که حذفش کنید ( البته در صورت تشخیص)
دوست من ..ما همگی طالب این نوت بوک هستیم و عادل خان از کاربران عزیز همین بخش بتازگی نوت بوک فوق را تهیه نموده اند که ما هم بی صبرانه منتظر نقد و نظر ایشان در این باره هستیم....:happy:
فکر می کنم تا چند روز دیگر ایشان نقد مفصلی از این نوت بوک خواهند نوشت...;)
در ضمن من فلاش مربوط به معرفی این نوت بوک را دارم..منتها حجم آن زیاد بوده و در این فوروم مکانی برای آپلود کردن آن وجود ندارد...:blush:

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
سلام

من در حال حاضر دو تا لپ تاپ با مشخصات زیر دارم

توشیبا ستلایت پی 25 اس 609 ( این یکی یه هفته ای به من ارث رسیده ! زن گرفتن بردارم و رسیدن به من ! ) مشخصاتش هم رم 1 گیگ سی پی یو 3 دی وی دی رایتر مانیترو 17 والبته 2 سال پیش گرفته
===============
توشیبا ستلایت a65-s1362
سلرون 2.53
رم 256 اردبیهت امسال هم 890 هزار خریدم
برای این لپ تاپ :
الان قیمتش چند هست ؟ نو و دست دوم آن حدودی ؟ هنوز گارانتی داره آفتاب شرق
برای ارتقا چه کارای می شه انجام داد برای افزایش سرعت که با صرفه هم باشه

لپ تاپ اولی هم چند می ارزه ؟ قرار بفروشمش دست دوم و یه لپ تا اپل با سیستم مکینتاش ( کار گرافیک ) بگیرم برای این هم راهنمائی می خواهم
=-=-==-=-=
هر دو که من دارمن الان یه مشکل داره

روزی 2 تا 3 ساعت پشت کامپیتر هستم و اکثرا" با برق کار می کنم
ولی همیشه پر هست و باطری 100% را نشان می ده وقتی خاموش می کتم و دوباره به برق می زنم در حال شارژ می شه و چند دقیقه دوباره شارژ می کنه
باتری خرابه و با ضرر داره ؟>
در خالی که پر بوده خاموش کردم و زدم اول به برق زده بد روشن کردم

با تشکر از جناب اسفندیار

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من ..ما همگی طالب این نوت بوک هستیم و عادل خان از کاربران عزیز همین بخش بتازگی نوت بوک فوق را تهیه نموده اند که ما هم بی صبرانه منتظر نقد و نظر ایشان در این باره هستیم....:happy:
فکر می کنم تا چند روز دیگر ایشان نقد مفصلی از این نوت بوک خواهند نوشت...;)
در ضمن من فلاش مربوط به معرفی این نوت بوک را دارم..منتها حجم آن زیاد بوده و در این فوروم مکانی برای آپلود کردن آن وجود ندارد...:blush:

لطف می کنید و یه جایی اپلودش کنید و ادرسش رو بزارید .خیلی خیلی ممنون می شم.اگه که خیلی زیاده که من ادرس هاستم رو بدم که زحمتش رو بکشید.
در مورد لوازم جانبی این نوت بوک چیزی نگفتید اقا اسفندیار.

در ضمن یه موضوع مهم چون من می خواستم بعد از عید اقدام به خرید کنم به نظر شما با توجه به اینکه تو ایران این مدل نیست ایا اینکه بخواهم که از دبی برام خریداری بشه ایا این کافیه یا اینکه از همین شرکتهای ایرانی بخوام که برام بگیرند و من ازشون با گارانتی تحویل بگیرم؟ راهنمایی کنید ممنون می شم

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اسفندیارخان، باز هم مزاحم میشم. این مدت درگیر pc بودم، یه کم اذیت میکرد. حالا چند تا سوال:

دوست من...نوت بوک های فوجیتسو وقتی بایوس آلمانی دارند که شما در خود آلمان خریداری بفرمایین..
در ضمن کیفیت تصویری مناسبی دارند و کارایی اون نیز متسوط محسوب می شود..

کارایی متوسط یعنی چی؟

ویندوز XP Tablet PC Edition از win xp home edition چه امکاناتی کمتر دارد؟

توی cnet برای برخی از لپتاپها بجای video memory نوشته Video MemoryTechnology، یعنی مقدار ننوشته. اینها یعنی کارت گرافیکشون Share هست و حافظه مستقل نداره؟

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من!!!:D دفعه اول تو پینگلیش نوشتن شما این انتظارات نبود!!!داره کمکم اضافه می شه..:D
بهمین دلیل باید از تعارف کم کنید و بر مبلغ افزایید..:D باید حداقل یک میلیون و ششصد هزار چوق برای چنین رایانه ای که نیازهای این پست شما را برآورده کند(و البته بخوبی!!)هزینه نمایید..:D
خوب شما چه چيزي را معرفي ميكنيد ايا از اين توين هد ها بدردم ميخوره :D :rolleyes:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از re_sh01 :

به ااین لیست خودتان
فوجیستو v2020 هم اضافه کنید . قیمتش 900 هزار تومان است . :happy:

re_sh01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من...اگرچه نمی خواهم شما را نامید کنم..ولی باید به صراحت بگویم که هیچیک از نوت بوک های مورد نظر شما با خواسته های شما در کار حرفه ای تان منطبق نیست و در صورت خرید چنین نوت بوک هایی بشدت احساس خسران خواهید نمود....:(
اصلا توصیه نمی کنم ...در ضمن این را هم بگویم که بنظر من بهتر است عجله نکنید و کمی بر مبلغ نوت بوک مورد نظر خود بیفزایید تا انتخاب بهتری داشته باشید...;)

سلام
جناب اسفنديار خان! نمي توانم كتمان كنم كه از جواب شما غافلگير شدم. البته شما قطعا در اين كار از من اطلاعات خيلي بيشتري داريد ولي كار من همانطور كه گفتم نهايتا طراحي با ابزاري مثل فتوشاپ است و نه بيشتر . كار من در سطح خيلي بالايي نيست. كاش از مدلهاي گفته شده يكي را كه به كار من بيشتر مي آمد معرفي مي كرديد. البته من اكثرا بايد از لپ تاپ بيرون خانه اتفاده كنم و عمر باطري هم برايم مهم است.
از توضيحات جنابعالي متشكرم ولي كاش اين را هم اضافه مي كرديد كه چقدر به مبلغ اضافه كنم و اينكه چه مدلهايي (كه قيمتشان كمي از مدلهاي فعلي بالاتر باشد) مي توانند نياز من را برآورده كنند يا لاقل بگوييد كه چه اجزايي بايد بالاتر بروند!!!
مساله گارانتي شركت "الرمس" هم برايم هنوز سوال است.
مساله نياز به پشتيباني و خدمات پس از فروش (پس از پايان گارانتي) هم برايم حل نشده باقيمانده.
راستي به سايت CNET مراجعه كردم و مشخصات و توضيحات آن مدل HP و Acer 4101 را ديدم. ضظاهرا آن Acer بيشتر مورد توجه قرار گرفته بود.
ضمنا يك مدل Acer 4153 هم ديده ام كه پردازنده 1.86 دارد.
اگر توضيحاتي راجع به موارد بالا بدهيد متشكر مي شوم.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
- اسفندیار عزیز از توضیحات کاملتون در مورد پست قبلیم ازتون تشکر میکنم . البته مسئله ای که در مورد واژه USA ذکر کردید برام مبهم بود. مگر عبارت Made in USA ترجمه دیگری هم بجز : "ساخت شده در آمریکا" معنی دیگری دارد؟!؟!

- نظرتون در مورد این چیه ؟
418222.jpg

کد:
Toshiba Satellite A105-S361

Intel Pentium® M Processor 760 [2.0GHz, 2MB L2 Cache, 533MHz FSB] 
Microsoft® Windows® XP Home Edition 
1024MB PC4200 DDR2 533MHz SDRAM (Both slots may be occupied) 
15.4" Diagonal Widescreen XGA TruBrite™ Display (1280 x 800) 
Intel Graphics Media Accelerator 900 with 8MB-128MB dynamically allocated shared graphics memory 
120GB HDD (5400rpm, Serial-ATA) 
DVD SuperMulti (+/-R double layer) drive 
Intel® PRO/Wireless Network Connection 2200BG (802.11b/g) 
1 Year Standard Limited Warranty

با قیمت 1.450.000 تومان
لطفا سریع نظر بدید چون قبل از عید باید بخرم!
ممنون
نبی

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از salar68 :
سلام

من در حال حاضر دو تا لپ تاپ با مشخصات زیر دارم

توشیبا ستلایت پی 25 اس 609 ( این یکی یه هفته ای به من ارث رسیده ! زن گرفتن بردارم و رسیدن به من ! ) مشخصاتش هم رم 1 گیگ سی پی یو 3 دی وی دی رایتر مانیترو 17 والبته 2 سال پیش گرفته
===============
توشیبا ستلایت a65-s1362
سلرون 2.53
رم 256 اردبیهت امسال هم 890 هزار خریدم
برای این لپ تاپ :
الان قیمتش چند هست ؟ نو و دست دوم آن حدودی ؟ هنوز گارانتی داره آفتاب شرق
برای ارتقا چه کارای می شه انجام داد برای افزایش سرعت که با صرفه هم باشه

لپ تاپ اولی هم چند می ارزه ؟ قرار بفروشمش دست دوم و یه لپ تا اپل با سیستم مکینتاش ( کار گرافیک ) بگیرم برای این هم راهنمائی می خواهم
=-=-==-=-=
هر دو که من دارمن الان یه مشکل داره

روزی 2 تا 3 ساعت پشت کامپیتر هستم و اکثرا" با برق کار می کنم
ولی همیشه پر هست و باطری 100% را نشان می ده وقتی خاموش می کتم و دوباره به برق می زنم در حال شارژ می شه و چند دقیقه دوباره شارژ می کنه
باتری خرابه و با ضرر داره ؟>
در خالی که پر بوده خاموش کردم و زدم اول به برق زده بد روشن کردم

با تشکر از جناب اسفندیار
خوب!!خوب!!خوب!!!!:D این انشای شما حالا چه سوالی داشت؟!:D
باطری مشکلی نداره...این خاصیت باطری لیتیوم یونیه که شما بهش اشاره کردین....می خواد ببینه آیا در طی این مدت جای خالی داشته که همون سلولهای مانده را شارژ کنه یا نه؟!
فقط حواستون باشه که چون نوت بوک شما (باطریش)بر اساس یه تعداد معینی تعداد دفعات شارژ داره که در بخش مفاهیم نوت بوک هم نوشته ام...باید دقت کرد این کار شما تنها این تعداد دفعات را پایین تر میاره...;)
حل شد؟!:D :blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
لطف می کنید و یه جایی اپلودش کنید و ادرسش رو بزارید .خیلی خیلی ممنون می شم.اگه که خیلی زیاده که من ادرس هاستم رو بدم که زحمتش رو بکشید.
در مورد لوازم جانبی این نوت بوک چیزی نگفتید اقا اسفندیار.

در ضمن یه موضوع مهم چون من می خواستم بعد از عید اقدام به خرید کنم به نظر شما با توجه به اینکه تو ایران این مدل نیست ایا اینکه بخواهم که از دبی برام خریداری بشه ایا این کافیه یا اینکه از همین شرکتهای ایرانی بخوام که برام بگیرند و من ازشون با گارانتی تحویل بگیرم؟ راهنمایی کنید ممنون می شم
لوازم جانبی این نوت بوک خوشبختناه چندان زیاد نیست...اصولا طبیعت نوت بوک های جایگزین رومیزی در این است که چندان نیازی به لوازم جانبی خاص ندارند...
فقط یک پورت دوپلیکیتور و ایزی داک و باطری دوم یدکی و باطری دوم افزاینده عمر مفید نوت بوک بدون برق از چهار وسیله جانبی مهم محسوب می شوند....
من اگر خبری از دوبی داشته باشم حتما در همین جا خواهم نوشت..:)
می توانید از یکی از شرکت های ایرانی در همین جا درخواست کیند و یا خودتان تشریف ببیرید آنجا مستقیما خرید کنید...فقط مشکلی که هست هنوز معلوم نیست که آیا این مدل در دوبی هست یا خیر..من خود بدنبال این خبر هستم و بیکی از دوستان نیز که در آنجا مستقر هستند سپرده ام که برایم تحقیق نمایند....هنوز از دو هسته ای ها نیز خبری نیست...در ضمن می توانید گارانتی ایران نیز در صورت خرید در ایران بگیرید که البته امیدوارم نه نیازی به آن باشد و نوت بوک احتمالی خریداری شده توسط شما نیازی به تعمیر و ارسال به دوبی داشته باشد..باید در خرید دقت کنید..در ضمن توجه داشته باشید که نوت بوک خریداری شده توسط یک شرکت معمولا بدون قوطی آورده و تحویل با مخلفات به شما خواهد شد که امیدوارم شما را متعجب و آزرده نکند...
نمی دانم چرا حتی به اصطلاح نمایندگی های اسم و رسم دار در همین مجتمع کامپیوتر پایتخت نیز که نمی خواهم اسمی از آنها مستقیما ببرم...با این همه فیس و ناز و ادا همانند خرده فروشی های محلی و کاملا معمولی عمل می کنند؟!:eek: مثلا داشتن این قوطی آکبند نوت بوک انگاری می رود که عقده گردد!!!:eek:

بالا