به نقل از hamidch2 :
با سلام وعرض احترام
می خواستم از دوستان درمورد مقایسه این دو مدل نوت بوک نظرشون رو بگند .هر چند حدس می زنم که چی باشه ولی ممنون می شم که علت انتخابشون رو بگند.
acer travelmate 8104
asus a6vc
سلام!!!:happy:
جواب كامل شما را اسفنديار عزيز بايد بدهد...اما من چون مدتي تحقيق كردم،فقط نظرات پر از اشتباهم را برايتان مي گويم.
اولابهتر استA6Va را بجاي A6VC با 8104 مقايسه كنيم(به نظر من).
به هر حال A6VC كارت گرافيك آن Geforce 6200 است كه تقريبا همرده آن در خانواده ATI مي شود X300...پس از نظر كارت گرافيكي در برابر 8104 كه با كارت گرافيك X700 است ،پايين تر است...صفحه نمايش آن هم از نوع WXGA است درحالي كه 8104 از نوع WSXGA...همچنين كارت شبكه و كارت خوان وغيره آن نيز پايين تر است...اما يك وب كم روي خود دارد...
اما اگر بخواهيد نظير سري 8100 ايسر را در خانواده اسوس بيابيد(تاكيد مي كنم با امكانات كمتر و تقريبا)همان مدل A6Va را پيدا مي كنيد...
من مدل A6Va را در ايران با CPU:1.73 RAM:1 Gig,HDD:60,VGA: ATI X700,DVD Dual و با كارت شبكه بي سيم و كارت خوان و كيفيت صفحه نمايش و غيره پايين تراز سري 8100 و با كيف و موس وگارانتي ايران و يك وب كم 1686000 تومان بود...يعني اين A6Va اي كه در ايران است ازنظر سي پي يو و هارد مي شود مدل 8102 !!! با يك قيمت بسيار بالا!!!
اما تصميم گيرنده نهايي شما هستيد و خودتان با سنجيدن خواسته هايتان مي توانيد انتخاب كنيد .:blush:
تصاوير دو مدل را پيوست مي كنم...البته اسوس از نزديك خيلي زيباتر است و همچنين از نزديك بسيار نازكتر است.