• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
صفحه کلید بسیار نرم و راحتی دارد که بزودی به آن عادت می کنید..ضمن اینکه من با همین صفح کلید می تایپم..:D
پردازنده نیز سوناما هستش...;) در ایران هم پیدا نمی شه..مگه اینکه به شرکتی سفارش بدین براتون از دوبی تهیه کنه و یا اینکه خودتان از همان جا اقدام کنید..

اقا اسفندیار عزیز. .. شما دوبی جایی رو سراغ دارین که این عزیز رو بشه گیر آوورد و به قیمتش خرید ؟؟؟ اگه بگین ممنون میشم ... شرمنده باز مزاحمتون شدم ....

یــــــــــــــــــــا حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shahrooz32 :
ممنون اسفندیار عزیز بابت جواب کاملت .من تو سایت ibm هم که نگاه کردم z60 فقط یک سال گارانتی داشت حالا جریانش چیه خدا عالمست.1 2 3
فکر کونم اگر تی 43 رو بگیرم خیالم راحتره .بازم ممنون.
خوب پس معلوم شد که سیاست لنوو بر گارانتی یک ساله است..مرسی..:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adnan :
ولی جالب اتینجاست از نظر شکل ظاهری با همون ABM های قدیمی هیچ فرقی نمی کنه !!!!!
آقا بعنوان آخرین سوال من در تاپیک مشاوره برای خرید !!! اگر شما جای بجای من بودید فوجستو v2020 را از ibm r50e بهتر می دانید ؟
از نظر استحکام فوجیستو ها چجوریاست ؟
دوست من بنده بجای شما نیستم که بخواهم نظرم را تحمیل کنم..عقیده شما حرف آخر را خواهد زد و بس..:D
در مقایسه این دو مدل و اگر بر مدل دیگری نظری ندارید می توانید بر استحکام فوجیتسو هم تاکید نمایید.
برای اطمینان بیشتر نیز به نظرات کاربران حرفه ای در cnet نیز نظری بیفکنید..;)
ضمن اینکه معمولا سرو کار نوت بوک های فوجیتسو علیرغم تمامی کاستی های نسبی کمتر از سایر برندهای موجود در ایران(و نه دنیا)است...
خودمونیم..بهین تکنولوژی هم خوب می دونسته روی کدام برند دست بذاره که براش کمتر خرج بتراشه ها!!!:lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hasty.e.penhan :
اقا اسفندیار عزیز. .. شما دوبی جایی رو سراغ دارین که این عزیز رو بشه گیر آوورد و به قیمتش خرید ؟؟؟ اگه بگین ممنون میشم ... شرمنده باز مزاحمتون شدم ....

یــــــــــــــــــــا حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق
بیکی از دوستان عزیم در دوبی این مطلب را سپرده ام که در طی این هفته جواب خواهند داد و زحمت تحقیق آن را خواهند کشید..به محض اطلاع از اخبار حتما آن را درج خواهم کرد..;) چون بغی از شما دیگر دوستان نیز مترصد اخبار فوق هستند..:lol:

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
سلام

من الان برای خرید بین دو تا لپ تاپ هستم

مشخصات هر دو یکی هست
فقط سی پی یو یکی سلرون 2.8 هست
و دیگر سنترینو 1.3 و دیگری 1.4 هست

کدام از نظر سرعت و کارائی بهتر هست ؟

این جا هم دو تا سوال پرسیدم بی زحمت جواب دهید !
http://www.forum.persiantools.com/lastpostinthread37504.html
http://www.forum.persiantools.com/lastpostinthread27367.html

با تشکر

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون بغی از شما دیگر دوستان نیز مترصد اخبار فوق هستند..:lol:
:D
امیدوارم خبرهای خوش بدهی.
:D

re_sh01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
اينجانب نيازمند يك لپتاپ با قيمت حداكثر 1ميليون تومان هستم (با عرض شرمندگي :blush: ) و هرچه سريعتر هم بايد براي آن اقدام كنم.
مدلهاي مختلفي را هم با اين حدود قيمت پيدا كرده ام و ممنون مي شوم اگر در اين مورد راهنمايي بفرماييد :
Acer TM 4101 WLMI يك سال گارانتي الرمس با كيف 950 هزار
Dell 510M بدون گارانتي ايراني 1 ميليون و 80 هزار
HP ZN8800 بدون گارانتي در ايران 1 ميليون و 20 هزار تومان
Dell Inspiron 1300 با گارانتي بين المللي 1 ميليون و 90 هزار تومان
اگر چيزي هم به ذهن مبارك مي رسد، ثواب دارد اگر بفرماييد البته قيمتش از اين ليست بالاتر نباشد..

با تشكر فراوان

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
سلام

با عرض پوزش
پس از دیدن این دو تا تاپیک
اگر بخواهم لپ تاپی با مشخصات فوق را ارتقا بدم چه قدر هزینه داره

رم تا 512 یا 1 گیگ
و سی پی یو بهتر ؟>

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وعرض احترام
می خواستم از دوستان درمورد مقایسه این دو مدل نوت بوک نظرشون رو بگند .هر چند حدس می زنم که چی باشه ولی ممنون می شم که علت انتخابشون رو بگند.
acer travelmate 8104
asus a6vc

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از re_sh01 :
سلام!
اينجانب نيازمند يك لپتاپ با قيمت حداكثر 1ميليون تومان هستم (با عرض شرمندگي :blush: ) و هرچه سريعتر هم بايد براي آن اقدام كنم.
مدلهاي مختلفي را هم با اين حدود قيمت پيدا كرده ام و ممنون مي شوم اگر در اين مورد راهنمايي بفرماييد :
Acer TM 4101 WLMI يك سال گارانتي الرمس با كيف 950 هزار
Dell 510M بدون گارانتي ايراني 1 ميليون و 80 هزار
HP ZN8800 بدون گارانتي در ايران 1 ميليون و 20 هزار تومان
Dell Inspiron 1300 با گارانتي بين المللي 1 ميليون و 90 هزار تومان
اگر چيزي هم به ذهن مبارك مي رسد، ثواب دارد اگر بفرماييد البته قيمتش از اين ليست بالاتر نباشد..

با تشكر فراوان
دوست من!!!:D عجله برای چه؟!تازه این نوت بوک را برای چه کاری می خواهید و چرا این چند مدل چشم مبارک را گرفته؟!:D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
با سلام وعرض احترام
می خواستم از دوستان درمورد مقایسه این دو مدل نوت بوک نظرشون رو بگند .هر چند حدس می زنم که چی باشه ولی ممنون می شم که علت انتخابشون رو بگند.
acer travelmate 8104
asus a6vc

سلام!!!:happy:

جواب كامل شما را اسفنديار عزيز بايد بدهد...اما من چون مدتي تحقيق كردم،فقط نظرات پر از اشتباهم را برايتان مي گويم.

اولابهتر استA6Va را بجاي A6VC با 8104 مقايسه كنيم(به نظر من).
به هر حال A6VC كارت گرافيك آن Geforce 6200 است كه تقريبا همرده آن در خانواده ATI مي شود X300...پس از نظر كارت گرافيكي در برابر 8104 كه با كارت گرافيك X700 است ،پايين تر است...صفحه نمايش آن هم از نوع WXGA است درحالي كه 8104 از نوع WSXGA...همچنين كارت شبكه و كارت خوان وغيره آن نيز پايين تر است...اما يك وب كم روي خود دارد...

اما اگر بخواهيد نظير سري 8100 ايسر را در خانواده اسوس بيابيد(تاكيد مي كنم با امكانات كمتر و تقريبا)همان مدل A6Va را پيدا مي كنيد...
من مدل A6Va را در ايران با CPU:1.73 RAM:1 Gig,HDD:60,VGA: ATI X700,DVD Dual و با كارت شبكه بي سيم و كارت خوان و كيفيت صفحه نمايش و غيره پايين تراز سري 8100 و با كيف و موس وگارانتي ايران و يك وب كم 1686000 تومان بود...يعني اين A6Va اي كه در ايران است ازنظر سي پي يو و هارد مي شود مدل 8102 !!! با يك قيمت بسيار بالا!!!
اما تصميم گيرنده نهايي شما هستيد و خودتان با سنجيدن خواسته هايتان مي توانيد انتخاب كنيد .:blush:

تصاوير دو مدل را پيوست مي كنم...البته اسوس از نزديك خيلي زيباتر است و همچنين از نزديك بسيار نازكتر است.

فایل های ضمیمه

• asus_a6v_serie_1 (Small).jpg
    asus_a6v_serie_1 (Small).jpg
    22.9 KB · نمایش ها: 2
  • IM000222klein (Small).jpg
    IM000222klein (Small).jpg
    52.1 KB · نمایش ها: 9
  • 8100 (Small).JPG
    8100 (Small).JPG
    192.2 KB · نمایش ها: 7

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
salam man mikhastma yeki az in durabook haro bekharam doostan kasi dar moredooshon etelai dare?

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
VGNFS500.jpg

>>> داستان این Sony Vaio و مدلهای زیر چی هستند؟ آیا همه با هم فرق دارند؟!
FS790B01
FS790B03
FS790B03$
$FS790B
مثلا دو مورد آخر فقط تفاوت در میزان رم های اونهاست ! و در سایر موارد مشترک هستند. در واقع تنوع مدل بسیار زیاد است و در همه مشخصات بسیار نزدیک است ! آیا مثلا تفاوت در یک مورد کوچک مثل رم (در مثال بالا) باعث میشه اسم مدل به کلی عوض بشه ؟!

>>> حالا یه موضوع دیگه ، نظرتون در مورد این چیه :
Sony Vaio FS790B$ / centrino 2.0 / 1024 / 100 / Dual DVD-RW / Graphic 128 / 15.4" X-brite / 2.6 kg / USA
Price: 1,700,000​
با توجه به اینکه Dell 6000/2.0/1gig/80 هم قیمتی حدود 1400 آب میخوره ، آیا 300 هزار تومان هزینه بیشتر به خاطر مانیتور X-brite و 400 گرم سبکتر و نازک تر و البته وجود نام سونی در کنار نام USA ، ارزشش رو داره ؟ البته فکر جیب من نباشید! یعنی پولش مهم نیست. ولی میخوام ببینم از نظر فنی و کیفیت و سایر موارد ارزشش رو داره ؟

>>> در مورد مدل فوق الذکر هر چی میگردم تو سایتها پیداش نمیکنم ! کسی میدونه از کجا قیمتش رو میتونم در بیارم . تو سایت sony-mea.com مدل های خیلی محدودی داره و این مدل پیدا نمیشه.

متشکرم
نبی

sara_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با 1200000 تومان یا کمی بیشتر چه نوت بوکی را پیشنهاد می کنید که بخرم
ترجیح می دم سونی باشه و دی وی دی رایتر هم داشته باشه
:happy:
با تشکر

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از masoud1990 :
salam man mikhastma yeki az in durabook haro bekharam doostan kasi dar moredooshon etelai dare?
دوست من...نوت بوک های خوبی هستند و از قدیمی ترین سازنگان نوت بوک هستش که الان خودش قطعات خودش را در قالب نوت بوک عرضه می کنه..یعنی پیشتر قطعه ساز بود...ا(البته تمامی قطعات را قبلا تولید نمی کرد)ظاهرا آوا هم خوب امکاناتی براشون در نظر گرفته از جمله امکان ارتقا و معاوضه در سال بعد در صورت موجود بودن مدل جدید تر..
البته از نظر فروش در آمارهای جهانی هنوز جا وا نکرده و بایدمنتظر گذشت زمان بود..;)

sara_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادم رفت بگم که بشه با اون کارهای گرافیکی هم انجام داد و بازی های جدید هم اجرا بشه
مرسی
:happy:

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
راستش من یکی دو هفته ای است که به این بخش از انجمن ملحق شدم .تو این مدت مطالب خیلی مفیدی رو در مورد نوت بوک بدست اورده ام که انشا... تو خریدی که می کنم با اطمینان انجام می دم . شما هم اگه سعی کنید و چند وقتی رو وقت بگذارید و مطالب این انجمن رو سر فرصت و با دقت مطالعه کنید حتما به نتایج خوبی خواهید رسید. چون حدس می زنم که ممکنه این تاپیک شما حذف بشه این مطلب رو نوشتم چون این مطالب تاپیک مخصوص به خودش رو داره
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=38063

به این تاپیک هم سری بزنید و اون جزوه رو دانلود کنید مطالب مفیدی داره که خیلی می تونه کمک کننده باشه:
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=23834

re_sh01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من!!!:D عجله برای چه؟!تازه این نوت بوک را برای چه کاری می خواهید و چرا این چند مدل چشم مبارک را گرفته؟!:D
سلام.
عرض كردم كه من محدوديت از نظر قيمت دارم. يعني ترجيحا كمتر از يك ميليون تومان نمي توانم هزينه كنم. با توجه به اين مساله با موسسات مختلف تماسهايي گرفتم و خواستم اگر دستگاهي در اين حدود قيمت دارند بگويند و با توجه اين مساله ليست بالايي به دست آمد.
محدوديت زماني هم اين است كه قبلا از سال نو بايد پروژه هايي را شروع كنم و بايد نوت بوك هم داشته باشم. از نظر استفاده هم كارهاي من هم نهايتا استفاده از نرم افزارهاي طراحي نظير فتوشاپ ، فلش و امثال آن به صورت حرفه اي است.
برايم اينكه گارانتي معتبر وجود داشته باشد مهم است. راستي براي ديدن آن مدل Acer كه گفته بودم هم رفتم . گارانتي آن يك برچسب روي كارتن مجزايي است كه نوت بوك را داخل آن گذاشته اند ولي خبري از نام "الرمس" روي آن نبود و نام شركت "پارس رايانه جهان" بود كه فروشنده گفت همان شركت الرمس است.
مساله ديگر اينكه مدل ديگري هم داشت با اين مشخصات كه آن هم جال بود:
Acer TM Lci با گارانتي الرمس (CPU: Cent 1.73) به قيمت 920 هزار تومان (پردازنده بالاتري نسبت به مدل قبلي دارد ولي ساير مشخصاتش قدري پايينترند)
اگر لطف بفرماييد راهنمايي بفرماييد متشكرم.

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
esfandiyar khan ye lotf mikoni ye mode l ro ke bara man be dard bokhore bhem begi va ja hst ke hesti bede:Dman ye danesh amooze 16 sale dar kare forooshe host niyaz be hamishe on boodan baraye modiriyate server

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از عادل :
سلام!!!:happy:

جواب كامل شما را اسفنديار عزيز بايد بدهد...اما من چون مدتي تحقيق كردم،فقط نظرات پر از اشتباهم را برايتان مي گويم.

اولابهتر استA6Va را بجاي A6VC با 8104 مقايسه كنيم(به نظر من).
ست.
اتفاقا نظر شما بسیار جالب بید!!:D
تنها مشکل کوچکی که وجود داره اینه که باید 8104 ایسر را با W2UOOVB ایسوس مقایسه کرد تا نتیجه بهتری حاصل شود..;)

بالا