• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shahrooz32 :
دوستان یکی ما را بینماید راهنمایی که بد جوری موندم .یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میگن ibm thinkpad ها با طریشون مشکل داره درسته؟
خوب دوست من ببخشید..من کمی گرفتار شدم..:blush:
شما بهتر نیست کمی بیشتر در برندهای دیگر نیز تحقیق مختصر نمایید؟!
مدل 8600 آن چنان که باید اسقبال چندانی نشد که حال شما می خواهید آن را تهیه کنید..باز اگر می فرمودیدxps شاید می شد چیزی گفت..:)
در ضمن باطری مشکل نداره...افکار گوینده آن به شما مشکل داره..به شایعات توجه نکنید..مرسی..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adnan :
شما از این دو لپ تاپ کدام یک را انتخاب می کنید . ( قیمتهایش یکسان است ) :؟

fujisto ziemens amilo pro v2020 centrino 1.6/ 521MB/40GIG/DVD WR/15"TFT/1year garantee

acer extensa 6601WLMI/centrino 1.6/512MB/60GIG/DVD WR/15.4 Bright TFT/Bluetooth/Infred/3year garantee
اگر منظور شما تنها مقایسه این دو مدل است باید بگویم فوجیتسو ارجحیت کاملی نسبت به مدل دیگر خواهد داشت..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
می شه لطف کنید و با مشخصات زیر نیز یه مدل رو معرفی کنید .

cpu 1.7 به بالای سوناما
کارت گرافیک 128 dedicated
قیمت تا حدود 1500000
مودم وایرلس
رنگ نقره ای و با صفحه کلید سیاه
جهت استفاده در اینترنت و کارهای گرافیکی و عمومی مانند افیس و ....
استفاده تا حدود 10 ساعت در طول روز
دوست من...به همین آواتار بنده رجوع نمایید که خیر دنیا و آخرت در آن است و بس..:D

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
اسفندیار جان !

ممنون .

نظرتان درمورد این مدل نوتبوک چیست ؟
IBM thinkpad r50e / centrino 1.7 / 512Mb / 60GIg / dvd rw /15" tft/win XP home

ظاهرا نوت بوک های IBM امکانات کمی دارند از نظر پورتها نظیر ieee 1394 , bluetooth و ...
بنظر شما چقدر می ارزه ؟

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من...به همین آواتار بنده رجوع نمایید که خیر دنیا و آخرت در آن است و بس..:D

با تشکر فراوان
ولی این مدلی که در اواتار شما است چه مدلی است؟
ACER TRAVELMATE 8104 ؟؟؟؟؟؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
با تشکر فراوان
ولی این مدلی که در اواتار شما است چه مدلی است؟
ACER TRAVELMATE 8104 ؟؟؟؟؟؟
بلی قربان...الانم قیمت اون حدود 1.700 هستش با امکانات بی شمار..:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adnan :
اسفندیار جان !

ممنون .

نظرتان درمورد این مدل نوتبوک چیست ؟
IBM thinkpad r50e / centrino 1.7 / 512Mb / 60GIg / dvd rw /15" tft/win XP home

ظاهرا نوت بوک های IBM امکانات کمی دارند از نظر پورتها نظیر ieee 1394 , bluetooth و ...
بنظر شما چقدر می ارزه ؟
نوت بوک های این برند که الان توسط شرکت فورتکس گارانتی می شوند همگی در چین مونتاژ می شوند و اگر یادتان باشد قبلا گفته بودم که این نوت بوک بدلیل فروخته شدن بخش تولید نوت بوک این شرکت به شرکت لنوو هم اینک بنام جدید صادر می شوند.
نوت بوک های رده 50e این شرکت در رده جایگزین رومیزی قرار می گیرند که معمولا وزن سنگین آن و کمی امکانات آن(برخلاف تقسیم بندی های رایج)و کیفیت نه چندان مطلوب صفحه نمایش آن جملگی بر استقبال نه چندان مناسب(ضمن قیمت بالای آن در زمان خود در بازار جهانی(نوت بوک فوق مدل 2003)رقم خورد.البته کارایی قابل قبول و دوام آن را نیز نباید بی اهمیت شمرد...
روی هم رفته اگر با قیمت مناسبی عرضه شود(بدلیل مطالب بالا)و اگر آن را برای یک کاربری معمولی بخواهید مناسب خواهد بود..
در ضمن نظری به مدلهای سریt43 و t43p و همینطور x60 و t60 آن نیز بیندازید..خالی از لطف نیست..

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلی قربان...الانم قیمت اون حدود 1.700 هستش با امکانات بی شمار..:)

با تشکر این مدلی که شما می گید تو ایران از کجا می شه گیرش اورد؟ یه سوال دیگه در مورد صفحه کلید این مدل هست ایا شما با اون مشکلی ندارید؟ با توجه به اینکه سالهاست که با این صفحه کلید تخت کار کرده ایم و اینکه خیلی با صفحه کلید کار داریم ایا مشکلی باهاش پیدا نمی کنیم ؟
یه موضوع دیگه مثل اینکه cpu این مدل سنترینو است ولی خودتون سونوما رو پیشنهاد کرده بودید . شاید من درست متوجه نشدم؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
نوت بوک های این برند که الان توسط شرکت فورتکس گارانتی می شوند همگی در چین مونتاژ می شوند و اگر یادتان باشد قبلا گفته بودم که این نوت بوک بدلیل فروخته شدن بخش تولید نوت بوک این شرکت به شرکت لنوو هم اینک بنام جدید صادر می شوند.
نوت بوک های رده 50e این شرکت در رده جایگزین رومیزی قرار می گیرند که معمولا وزن سنگین آن و کمی امکانات آن(برخلاف تقسیم بندی های رایج)و کیفیت نه چندان مطلوب صفحه نمایش آن جملگی بر استقبال نه چندان مناسب(ضمن قیمت بالای آن در زمان خود در بازار جهانی(نوت بوک فوق مدل 2003)رقم خورد.البته کارایی قابل قبول و دوام آن را نیز نباید بی اهمیت شمرد...
روی هم رفته اگر با قیمت مناسبی عرضه شود(بدلیل مطالب بالا)و اگر آن را برای یک کاربری معمولی بخواهید مناسب خواهد بود..
در ضمن نظری به مدلهای سریt43 و t43p و همینطور x60 و t60 آن نیز بیندازید..خالی از لطف نیست..

من این مدل از نوت بوک را از دبی سراغ دارم که هم قیمت فوجیستو یی است که مدلش را قبلا به شما گفتم .
fujisto v2020 !

راستش اسم ABM گولم زد !! با این اوصاف پس فوجیستو براین الویت دارد ؟ درسته ؟

اسفندیار جان ! جا داره از زحمات شما تشکر کنم که با این سرعت به سوالات من پاسخ دهید که مسلما مرا در انتخاب و خرید آن کمک می کند .
لپ تاپ معمولا چیزی نیست که آدم بتوان آنرا جایگزین کرد ! و کلی ضرر داره ! بنابراین باید سعی کرد چیزی خرید که تا مدتی قابل قبولی نیاز ما را براورده کنه و از خریدمان پشیمان نشیم ! ;)

سوال دومم این بود که چرا شما با اینکه acer امکانات بالاتری داشت ( در آن مدلی که بیان کردم ) فوجیستو را بهتر می دانید ؟ از نظر استحکام ؟ گارانتی ؟ یا عوامل دیگر ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
با تشکر این مدلی که شما می گید تو ایران از کجا می شه گیرش اورد؟ یه سوال دیگه در مورد صفحه کلید این مدل هست ایا شما با اون مشکلی ندارید؟ با توجه به اینکه سالهاست که با این صفحه کلید تخت کار کرده ایم و اینکه خیلی با صفحه کلید کار داریم ایا مشکلی باهاش پیدا نمی کنیم ؟
یه موضوع دیگه مثل اینکه cpu این مدل سنترینو است ولی خودتون سونوما رو پیشنهاد کرده بودید . شاید من درست متوجه نشدم؟
صفحه کلید بسیار نرم و راحتی دارد که بزودی به آن عادت می کنید..ضمن اینکه من با همین صفح کلید می تایپم..:D
پردازنده نیز سوناما هستش...;) در ایران هم پیدا نمی شه..مگه اینکه به شرکتی سفارش بدین براتون از دوبی تهیه کنه و یا اینکه خودتان از همان جا اقدام کنید..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adnan :
من این مدل از نوت بوک را از دبی سراغ دارم که هم قیمت فوجیستو یی است که مدلش را قبلا به شما گفتم .
fujisto v2020 !
راستش اسم ABM گولم زد !! با این اوصاف پس فوجیستو براین الویت دارد ؟ درسته ؟
اسفندیار جان ! جا داره از زحمات شما تشکر کنم که با این سرعت به سوالات من پاسخ دهید که مسلما مرا در انتخاب و خرید آن کمک می کند .
لپ تاپ معمولا چیزی نیست که آدم بتوان آنرا جایگزین کرد ! و کلی ضرر داره ! بنابراین باید سعی کرد چیزی خرید که تا مدتی قابل قبولی نیاز ما را براورده کنه و از خریدمان پشیمان نشیم ! ;)
سوال دومم این بود که چرا شما با اینکه acer امکانات بالاتری داشت ( در آن مدلی که بیان کردم ) فوجیستو را بهتر می دانید ؟ از نظر استحکام ؟ گارانتی ؟ یا عوامل دیگر ؟
ببینید یه مورد روشنگری بکنم::D
هر برندی که دستی در تولید نوت بوک دارد لزوما در تمامی مدلهای تولیدی خود بی نقص عمل نمی کند...
پس بدین ترتیب نمی توان گفت که مثلا همین ایسر که من به زعم دوستان طرفدار دو آتشه آن هستم..:D در تمامی مدلهای ارائه شده بخوبی عمل کرده...
همیشه در بین مدل های مختلفی که گاه با یکدیگر مقایسه می کنید بخاطر داشته باشید که بر اساس نیاز خود نوت بوکی را برگزینید که هم خوان با خواسته های شما بوده باشد...نه صرف تکیه بر نام و مدل آن اغفال شوید که معمولا فروشندگان محترم نوت بوک های خود را آهوی گریزپا معرفی می کنند..:D
در جواب سوال دوم باید بگم که صرف امکانات بالا نمی توان گفت که نوت بوک فوق از کارایی مطلوب هم برخوردار بوده باشد..اگر نگاهی به سایت ایسر بیندازید بخوبی خواهید دید نامی از آن مدل نیست...وجود امکانات فریبنده برای جلوه بخشیدن به فروش بیشتر یک نوت بوک خود یک شگرد تبلیغاتی است که تنها ناشی از ناآگاهی خریدار ناشی می شود و در این میان سود بی شماری را راهی جیب فروشنده می سازد.
بزرگترین عامل عدم انتخاب این مدل نارضایتی کاربرانی است که نمونه آن را تهیه کرده اند ....
هریک گوشه ای از ناکارآمدی آن را بیان داشته اند که شرح آن از این مقال بیرون است..;)

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب اسفندیار

البته پیش از مزاحمت اوقات شریف شده و اطلاعاتی از شما کسب نموده ام که جا دارد در همینجا مجدداً تشکر نمایم .

در صورت امکان در مورد نوت بوکهای IBM و نیز سری چینی آن Levono توضیحاتی ارایه نمایید .( ویژگی های مثبت و البته منفی )
ضمن اینکه در مورد سری Z60 نیز نظر خود را اعلام نمایید .
البته مقصود آشنایی بیشتر با نکات مثبت و منفی این برند است . زیرا جز یکی دو مورد ؛ پست دیگری در این فروم در مورد برند IBM مشاهده نشده است ، بعبارتی گویا برند مذبور مورد تغافل قرار گرفته است .

از دوستان دیگر نیز دعوت به اظهار نظر در این مورد میگردد .

با تشکر

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صفحه کلید بسیار نرم و راحتی دارد که بزودی به آن عادت می کنید..ضمن اینکه من با همین صفح کلید می تایپم..:D
پردازنده نیز سوناما هستش...;) در ایران هم پیدا نمی شه..مگه اینکه به شرکتی سفارش بدین براتون از دوبی تهیه کنه و یا اینکه خودتان از همان جا اقدام کنید..

در مورد گارانتی به نظرتون چی کار باید بکنم؟ شما که این مدل رو دارید چه نظری دارید؟ ایا اصلا به گارانتی نیازی داره ؟

در ضمن امکاناتش فوق العادست فقط تنها دو مشکل واسه من داره که شاید خنده دار باشه ولی خوب دیگه
1- قیمت تا 1500000
2- قیافه ظاهریش زیاد مورد نظرم نیست . مدلی دیگه با این امکانات و ظاهری بهتر سراغ دارید؟

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
اسفندیار عزیز واقعا از توضیحاتت ممنونم که همیشه راهگشاست .
من می خوام ibm بگیرم بین این دوتا موندم :
Z60m - ESG: Intel Centrino M 760 SONOMA, 2 MB Cache, FSB 533, (2.0 Ghz, Intel Wireless 802.11 a/b/g + Bluetooth), Finger Print reader, Microsoft XP-Professional SP2, 1 GB DDR2 Ram, 80 GB HDD SATA, 15.4" WXGA TFT, Intel 900GM up to 128 MB Shared Graphic, Multi-Burner (DVD/RW+CD/RW), (SD/MMC/MS) 3 in 1 Digital Media Card Reader, Modem 56K V.92, Gigabit Lan 10/100/1000, USB 2.0, S-Video OUT, IR, IEEE 1394 Fire Wire, VGA OUT, Li-Ion 6 Cell Battery / 2.5 - 4 Hrs, 2.7 Kg weight, 1 year international warranty.

T43 - FYG: Intel Centrino M 740 SONOMA, 2 MB Cache, FSB 533, (1.73Ghz, Intel Wireless 802.11 b/g + Bluetooth), Finger Print reader, Microsoft XP-SP2, 512 MB DDR2 Ram, 40 GB HDD ATA, 14.1" XGA TFT, Intel 915GM up to 128 MB Shared Graphic, Multi-Burner (DVD/RW+CD/RW), Modem 56K V.92, Gigabit Lan 10/100/1000, USB 2.0, S-Video OUT, IR, IEEE 1394 Fire wire, VGA OUT, LPT Port, Li-Ion 6 Cell Battery / 2.5 - 4 Hrs, 2.1 Kg weight, 3 year international warranty.
ممنون میشم نظرتو بگی قیمتها با این قیمتهایی که فورتکس زده تقریبا یکیه .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Mazdak Parsian :
جناب اسفندیار
البته پیش از مزاحمت اوقات شریف شده و اطلاعاتی از شما کسب نموده ام که جا دارد در همینجا مجدداً تشکر نمایم .
در صورت امکان در مورد نوت بوکهای IBM و نیز سری چینی آن Levono توضیحاتی ارایه نمایید .( ویژگی های مثبت و البته منفی )
ضمن اینکه در مورد سری Z60 نیز نظر خود را اعلام نمایید .
البته مقصود آشنایی بیشتر با نکات مثبت و منفی این برند است . زیرا جز یکی دو مورد ؛ پست دیگری در این فروم در مورد برند IBM مشاهده نشده است ، بعبارتی گویا برند مذبور مورد تغافل قرار گرفته است .
از دوستان دیگر نیز دعوت به اظهار نظر در این مورد میگردد .
با تشکر
دوست من..:)
نوت بوک های برند مزبور مورد تغافل قرار نگرفته بود..صحبت اینجا بود که بدلیل گرانی نوت بوک های مزبور و نیز تنها امکان تهیه آن در خاک آمریکا تا همین حدود یک سال پیش و نبود مدلهای آن در بازار ایران ضرورتی بر صحبت پیرامون آن نمی رفت..
تا اینکه شرکت لنوو در سال گذشته میلادی بخش تولید نوت بوک شرکت مزبور را خرید و بدین ترتیب امتیاز انحصاری استفاده از نام IBMدر محصولات تولیدی خود را تا 5 سال بدست آورد و پس از آن باید بنام خود لنوو نوت بوک تولید شود..
این کار کمی باعث نگرانی کاربران قدیمی علاقمند به این نوت بوک گردید..تا بجایی که تصور می کردند که خدمات پس از فروش آن نیز دستخوش تلاطم خواهد گردید..در صورتیکه در عمل چنین نشد...
حال بظاهر پای این رده نوت بوک ها بدلیل بازار یابی گسترده شرکت لنوو بخصوص در منطقه خاور میانه باز شده و با گستردگی هرچه تمامتر در حال ارزیابی فروش محصولات خود در منطقه است..
در این بین برخی فروشندگان نوت بوک بصورت غیر اختصاصی و ظاهرا شرکت فورتکس بصورت اختصاصی در حال انجام اخذ سفارش و واردات این تیپ از نوت بوک هستند که بدین ترتیب می رود که در آینده نزدیک شاهد تنوع مدلهای عرضه شده توسط این شرکت باشیم..
این دو نمونه z60 و x60 هردو می توان گفت از مفاخر دوهسته ای شرکت مزبور بوده که چون هنوز بتازگی وارد بازار شده باید صبر کرد و دید که کاربران حرفه ای در فوروم های معتبر خارجی چه نظری در این باره پس از تهیه آن خواهند داشت..
اگر به سایت cnet سری بزنید بجز تعریف و تمجید چیز دیگری نخواهید دید..باید منتظر گذر زمان بود..فقط می توانم بگویم انصافا لنوو نشان داد که در خرید بخش تولید شرکت مزبور راه به خطا نبرده و اگر بتواند جا پای محکمی برای خود دست و پا کند به حتم فروش مناسبی را از آن خود خواهد کرد.ضمن اینکه اگر نیم نگاهی به آمار فروش جهانی نوت بوک در بخش اخبار نوت بوک بیندازیسد حتما ملاحظه خواهید نمود که شرکت مزبور پس از این ادغام در حال تبدیل شدن به سومین شرکت بزرگ تولیدی است..باید دید آیا در میزان فروش در سال جاری میلادی نیز بر طی همین روند خواهد رفت؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
در مورد گارانتی به نظرتون چی کار باید بکنم؟ شما که این مدل رو دارید چه نظری دارید؟ ایا اصلا به گارانتی نیازی داره ؟

در ضمن امکاناتش فوق العادست فقط تنها دو مشکل واسه من داره که شاید خنده دار باشه ولی خوب دیگه
1- قیمت تا 1500000
2- قیافه ظاهریش زیاد مورد نظرم نیست . مدلی دیگه با این امکانات و ظاهری بهتر سراغ دارید؟
دوست من..قیمت قابل تحمل تره...:D بنظر من می ارزه که براش مایه بذارین..;)
اتفاقا قیافه ارگونومی تری داره اگر دقت کنین..
در این رنج می توان تا حدودی (و نه کاملا با این مختصات و قیمت)به dell latitude d810 و همچنین asus w5 اشاره کرد...البته بیشتر امکانات مشابه مد نظرم بود..قیمت کمی بالا پایین دارد..:blush:
گارانتی بین الملل کافیه بخصوص اگه با فروشنده یه شرط 48 ساعته برای چکاپ کامل اون بکنین که اگه مشکلی داشته باشه سریعا تعویض بشه..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shahrooz32 :
اسفندیار عزیز واقعا از توضیحاتت ممنونم که همیشه راهگشاست .
من می خوام ibm بگیرم بین این دوتا موندم :
Z60m - ESG: Intel Centrino M 760 SONOMA, 2 MB Cache, FSB 533, (2.0 Ghz, Intel Wireless 802.11 a/b/g + Bluetooth), Finger Print reader, Microsoft XP-Professional SP2, 1 GB DDR2 Ram, 80 GB HDD SATA, 15.4" WXGA TFT, Intel 900GM up to 128 MB Shared Graphic, Multi-Burner (DVD/RW+CD/RW), (SD/MMC/MS) 3 in 1 Digital Media Card Reader, Modem 56K V.92, Gigabit Lan 10/100/1000, USB 2.0, S-Video OUT, IR, IEEE 1394 Fire Wire, VGA OUT, Li-Ion 6 Cell Battery / 2.5 - 4 Hrs, 2.7 Kg weight, 1 year international warranty.

T43 - FYG: Intel Centrino M 740 SONOMA, 2 MB Cache, FSB 533, (1.73Ghz, Intel Wireless 802.11 b/g + Bluetooth), Finger Print reader, Microsoft XP-SP2, 512 MB DDR2 Ram, 40 GB HDD ATA, 14.1" XGA TFT, Intel 915GM up to 128 MB Shared Graphic, Multi-Burner (DVD/RW+CD/RW), Modem 56K V.92, Gigabit Lan 10/100/1000, USB 2.0, S-Video OUT, IR, IEEE 1394 Fire wire, VGA OUT, LPT Port, Li-Ion 6 Cell Battery / 2.5 - 4 Hrs, 2.1 Kg weight, 3 year international warranty.
ممنون میشم نظرتو بگی قیمتها با این قیمتهایی که فورتکس زده تقریبا یکیه .
خوب!!!!خوب !!!!خوب!!!!مقایسه جالبیه..:D
در بحث انتخاب بین این دو مدل چند حقیقت کوچک دیده می شود:(مدل شرلوک هولمزی):D
مدل اولی به روزتر بوده و ازتنوع قطعات بهینه تری نسبت به مدل دوم بهره می برد...گرچه اختلاف چندان در نظر اول زیاد نیست..ولی Intel 900GM up to 128 MB Shared Graphic بکار گرفته شده در مدل اولی برخلاف Intel 915GM up to 128 MB Shared Graphicدر مدل دومی نشان از چه دارد؟!چرا 915 در مدل اولی بکار گرفته نشده؟!
خوب جواب ساده است...15.4" WXGA TFT در مدل اولی بر خلاف 14.1" XGA TFT در مدل دومی تصویر بهتری ارائه می کند که شفافیت بیشتری ضمن دارا بودن رزولوشن بالاتر ارائه می نماید ولی این کار با 915 بهتر می بود تا 900....
علت اینجاست که در مدل اولی نشانی از ارائه این مدل برای مولتی مدیا کاران دیده نمی شود..در اصل این مدل برای رده متوسط طراحی شده....ولی در نمونه دومی چیزی حد واسط بین رده متوسط تا کلاس کاری-سفری طراحی و ساخته شده است...
بنظر می رسد که لنوو در صدد بازار یابی مدلهایی است که قبلا تولید شده و IBM بر روی آن مانور می داده است...فکر می کنم در سری های بعدی لنوو نوت بوکی ارائه خواهد دادکه مخصوص جایگزین رومیزی و خوراک مالتی مدیا کاران بوده باشد.شاید در آن موقع از کارت گرافیکی dedicated بصورت مجزا استفاده کند..البته شرکت ibm در زمان به محافظه کاری شدید مشهور بود و بنظر می رسد که جانشین فعلی نیز در این راستا عمل می کند..
بنظرم می رسد که این هم یکی دیگر از سیاست های شرکت مزبور بوده باشد...
در مدل اولی شما بهبود کارایی بیسیم را بخوبی مشاهده می کنید درحالیکه در نمونه دوم تنها مدل 2200 بر خلاف مدل اول که 2915abg بوده است دیده می شود...
مدل دوم امتحان خود را بخوبی پس داده و جزو یکی از محبوب ترین نوت بوک های کاربران کالج های آمریکا نیز بوده است..چنانکه تا جایی که یادم هست دانشگاه xavior در طرح توزیع نوت بوک برای دانشجویان برای سال تحصیلی 2005 همین مدل را مد نظر داشت..
تنها چیزی که بخوبی متوجه نشدم این بود که معمولا مدلهای ibmچیزی حدود 3 سال گارانتی دارند که نشان از کیفیت مطلوب آن است..آیا در مدل اولی چنین چیزی دیده نمی شود یا شما چیزی ندیدید؟!می خواهم بدانم آیا لنوو در سیاست کاری خود چنین برنامه ای را حذف نموده یا اینکه سایت فروتکس زیرکانه آن را مخفی نموده است؟!
در ضمن به وزن بالا و عمر باطری کمی کمتر نمونه اولی نسبت به دومی توجه کنید که بیشتر ناشی از تفاوت پردازنده های سنترینو در مدل دوم و سوناما(اگر اشتباه نکنم)در مدل اول است..
بنظرم مدل دومی که از پردازنده 740 سود می برد بایستی سنترینو بوده باشد چون تا بجایی که یادم مانده سری بالای 760 و به بعد به سوناما تغییر نام یافت..روی این مطلب هم دقت کنید..

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون اسفندیار عزیز بابت جواب کاملت .من تو سایت ibm هم که نگاه کردم z60 فقط یک سال گارانتی داشت حالا جریانش چیه خدا عالمست.1 2 3
فکر کونم اگر تی 43 رو بگیرم خیالم راحتره .بازم ممنون.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
تا اینکه شرکت لنوو در سال گذشته میلادی بخش تولید نوت بوک شرکت مزبور را خرید و بدین ترتیب امتیاز انحصاری استفاده از نام IBMدر محصولات تولیدی خود را تا 5 سال بدست آورد و پس از آن باید بنام خود لنوو نوت بوک تولید شود..

ولی جالب اتینجاست از نظر شکل ظاهری با همون ABM های قدیمی هیچ فرقی نمی کنه !!!!!

آقا بعنوان آخرین سوال من در تاپیک مشاوره برای خرید !!! اگر شما جای بجای من بودید فوجستو v2020 را از ibm r50e بهتر می دانید ؟
از نظر استحکام فوجیستو ها چجوریاست ؟

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اسفنديار عزيز سلام. اگر امكانش هست، بفرماييد كه بين اين سه مدل لپ تاپ كدام را پيشنهاد ميكنيد
sony vaio FS 790 B03
toshiba Sat M45 s269 يا
s359
DELL Inspiron 1300
همانگونه كه ازمشخصات اينها بر ميايد، نيازمند لپ تاپي در حد متوسط از لحاظ قيمت ( كمتر از 1.400 ) و حافظه 512 و هارد 60 و سنترينو 1.6 يا 1.7 هستم. هم براي مصارف خانگي و هم جهت محل كار. بنابراين اگر غير از اين ها، لپ تاپ ديگري را نيز بهتر ميدانيد،( از لحاظ كيفيت ساخت/ پورتها/وزن/ يا باتري) مرا از نظراتتان محروم نفرماييد.
با تشكر

بالا