NabiKAZ
Registered User
- نوشتهها
- 225
- لایکها
- 0
به نقل از hasty.e.penhan :ِ Dell Inspiration 6000 (2.0 Ghz...1Gb Ram..128 DDRPci Express Vga)
Toshiba Satelite M45-S359 (2.0 Ghz..1 Gb Ram)
Acer TravelMate 8100
سلام
منم تو هر سایتی در مورد toshiba m45 پرسیدم گفتن خوب نیست و اگر تو فکر هزینه کم هستی بجای اون dell رو انتخاب کن. البته این نظر من نیست و نظر دیگر دوستان در سایتهای مختلفه (بجز فروشندگان!)
من قیمت toshiba tecra با مشخصات خیلی پایین تر رو از نمایندگی گرفتم، در مقابلش قیمت toshiba satellite رو هم با مشخصات خیلی بالاترش گرفتم . این جزئیاتش:
کد:
TOSHIBA Satellite M45-S359 / centrino 2.0 / 1024 DDR / 100 GB /DVD-RW / 15.4" WXGA / 56K+WL / XPH
Price: 1,400,000 T (1 year garanty)
TOSHOBA TECRA S2 / CPU 2.0 / 512 DDR / 80 GB / DVD-RW / 15" / XPP
Price: 1,760 T (3 years garanty)
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=552398&postcount=76
در مجموع ، بجز فروشندگان ، حتی یک نفر هم پیدا نکردم که بگه Satellite بهتره!
پیشنهادی هم که دوستان کردند گفتند اگر توشیبا میخوای بخری ، برو سراغ مدل های تکرا ، ولی اگر میخوای کمتر هزینه کنی ، بجای اینکه بری سراغ سری ساتلایت، بهتره اصلا بری سراغ DELL !
منم رفتم سراغ DELL و الان به DELL 6000 رسیدم و تقریبا انتخابم هم قطعی شده و ظرف چند روز آینده میخرم.
خدایی این همه میگن سونی قشنگترینه ! یه نگاه بندازید ببینید این dell6000 چقدر عروسکه ، خیلی خوشگله . من تو دستم گرفتم خیلی هم خوش دست تره و به نسبت سونی هم خیلی سبک تر به نظر میاد:
در مورد acer اطلاعی ندارم . اینو باید اسفندیار بگه که خودش acer داره . که طبیعی هم هست که میگه acer خوبه چون خودش اونو داره!
پ.ن.: این همه دوستان کمک کردند، یه بار هم ما به دیگران کمک کنیم !