• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hasty.e.penhan :
ِ Dell Inspiration 6000 (2.0 Ghz...1Gb Ram..128 DDRPci Express Vga)
Toshiba Satelite M45-S359 (2.0 Ghz..1 Gb Ram)
Acer TravelMate 8100

سلام
منم تو هر سایتی در مورد toshiba m45 پرسیدم گفتن خوب نیست و اگر تو فکر هزینه کم هستی بجای اون dell رو انتخاب کن. البته این نظر من نیست و نظر دیگر دوستان در سایتهای مختلفه (بجز فروشندگان!)
من قیمت toshiba tecra با مشخصات خیلی پایین تر رو از نمایندگی گرفتم، در مقابلش قیمت toshiba satellite رو هم با مشخصات خیلی بالاترش گرفتم . این جزئیاتش:
کد:
TOSHIBA Satellite M45-S359 / centrino 2.0 / 1024 DDR / 100 GB /DVD-RW / 15.4" WXGA / 56K+WL / XPH
Price: 1,400,000 T (1 year garanty)

TOSHOBA TECRA S2 / CPU 2.0 / 512 DDR / 80 GB / DVD-RW / 15" / XPP
Price: 1,760 T (3 years garanty)
تفاوت حدود 360 تومن هست ، یعنی مشخات پایین تر ولی 360 تومن گرون تر!!! و گفتن دلیلش استحکام و کارایی tecra و گارانتی 3 سالش است. از این مقایسه میشه به کیفیت پایین سری Satellite پی برد. من که اینطور برداشت کردم. از طرفی توضیحات کامل یکی از دوستان در مورد Satellite رو در اینجا میتونید بخونید:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=552398&postcount=76
در مجموع ، بجز فروشندگان ، حتی یک نفر هم پیدا نکردم که بگه Satellite بهتره!
پیشنهادی هم که دوستان کردند گفتند اگر توشیبا میخوای بخری ، برو سراغ مدل های تکرا ، ولی اگر میخوای کمتر هزینه کنی ، بجای اینکه بری سراغ سری ساتلایت، بهتره اصلا بری سراغ DELL !

منم رفتم سراغ DELL و الان به DELL 6000 رسیدم و تقریبا انتخابم هم قطعی شده و ظرف چند روز آینده میخرم.
خدایی این همه میگن سونی قشنگترینه ! یه نگاه بندازید ببینید این dell6000 چقدر عروسکه ، خیلی خوشگله . من تو دستم گرفتم خیلی هم خوش دست تره و به نسبت سونی هم خیلی سبک تر به نظر میاد:
87.jpg

8-1.jpg

در مورد acer اطلاعی ندارم . اینو باید اسفندیار بگه که خودش acer داره . که طبیعی هم هست که میگه acer خوبه چون خودش اونو داره!

پ.ن.: این همه دوستان کمک کردند، یه بار هم ما به دیگران کمک کنیم !

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
پیشنهادی هم که دوستان کردند گفتند اگر توشیبا میخوای بخری ، برو سراغ مدل های تکرا ، ولی اگر میخوای کمتر هزینه کنی ، بجای اینکه بری سراغ سری ساتلایت، بهتره اصلا بری سراغ DELL

یکی از همکاران یک Tecra A4 با مشخصات بالا (2.0) گرفته بود 1,300-1,350 در صورتیکه همینو اگه توی سایت خود توشیبا customize میکردیم، حدود 1600-1700 دلار در میومد. جریان چیه؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
یکی از همکاران یک Tecra A4 با مشخصات بالا (2.0) گرفته بود 1,300-1,350 در صورتیکه همینو اگه توی سایت خود توشیبا customize میکردیم، حدود 1600-1700 دلار در میومد. جریان چیه؟

خیلی عجیب نمیتونه باشه !
اینکه شما بگی مدلش فلان بوده کافی نیست . خودتون بهتر میدونید که لپ تاپ هزار و یک قطعه داره که دست رو هر کدومش بزاری کلی تنوع مدل داره و هر کدوم هم قیمتاش نجومی تغییر میکنه ! منم اولا که تازه به سایت زیگورات برخورده بودم ، یه همچین تفاوت هایی رو بین مدلهای مختلف دل مشاهده میکردم ... ولی وقتی ایمیل میزدم بهشون ، خیلی راحت مثلا میگفت این ویندوزش XP Home هست ، اون یکی XP Pro که حدود 100 دلار رو قیمت تاثیر داره . یا گرافیک شر یا نات شر.. یا وضعیت گارانتی ! اینها هر کدومش حداقل 100 دلار تاثیر داره و برای آنالیز قیمتی یا مقایسه به نظر من باید تو جزئیات ریز شد تا منشاء رو پیدا کرد.
اصلا شاید دست دوم باشه.... و خیلی مسائل دیگه ...!

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
چینی نبوده ؟ از نوع سری c ؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tkavosh :
در مورد شارژ خودکار باطری هم خب یه راه سادش دراوردن باطریه

من چقدر خنگم ! نمیدونم چرا به فکر خودم نرسیده بود....:blink: :blush:

اره اگه نرم افزاری کسی بلده بگه!

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
در مورد acer اطلاعی ندارم . اینو باید اسفندیار بگه که خودش acer داره . که طبیعی هم هست که میگه acer خوبه چون خودش اونو داره!

از بابت راهنمائیهای خوبتون ممنونم...البته الان استاد اسفندیار میاد و همه رو مجاب میکنه که Acer بهتر از Dell هست .. مگه نه ؟؟ :blush: اسفندیار جان منتظریم که 1 کم از محاسن Acer براموون بگی ... تا روی اینا کم بشه ....
ولی از حق نمیشه گذشت این Acer از Dell خیلی خوشکلتره ... کاش ایران هم این Acer گیر میومد تا زودتر بخرمش ...

1 نفر ازم پرسید میشه توی 1 کشور دیگه 1 آشنا برات لپ تاپ بگیره و برات پست کنه ایران ؟؟ من که گفتم آره ...ولی لاشش به دستت می رسه ...

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی عجیب نمیتونه باشه !
اینکه شما بگی مدلش فلان بوده کافی نیست . خودتون بهتر میدونید که لپ تاپ هزار و یک قطعه داره که دست رو هر کدومش بزاری کلی تنوع مدل داره و هر کدوم هم قیمتاش نجومی تغییر میکنه ! منم اولا که تازه به سایت زیگورات برخورده بودم ، یه همچین تفاوت هایی رو بین مدلهای مختلف دل مشاهده میکردم ... ولی وقتی ایمیل میزدم بهشون ، خیلی راحت مثلا میگفت این ویندوزش XP Home هست ، اون یکی XP Pro که حدود 100 دلار رو قیمت تاثیر داره . یا گرافیک شر یا نات شر

اما دقیقا با همین مشخصاتی که خریده بود، costomize میکرد. ریز قطعات و امکانات دقیقا یکی بود.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hasty.e.penhan :
از بابت راهنمائیهای خوبتون ممنونم...البته الان استاد اسفندیار میاد و همه رو مجاب میکنه که Acer بهتر از Dell هست .. مگه نه ؟
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان؟!:D

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از adnan :
کسی نظر ی در مورد این نوت بوک نداره ؟
FSC Amilo Pro 2040, PM 735A 1.7Ghz(M), 512MB, 60GB, 15.1" TFT, DVD Dual

جزییات بیشتر آن را از کجا میشه در بیارم ؟
در www.notebookreview.com چیزی پیدا نکردم !

کسی جواب سوالم را نداد ! :(

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
کسی جواب سوالم را نداد
توی cnet نبود؟ اگه نبود، احتمالا اسم مدلش توی جاهای مختلف فرق میکنه.

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان؟!:D

اسفندیار جان .. برا شما عیان است و جلو چشماتونه ... برا ما ها که نیست ......

قیمت گرفتم .. 1630$ در میاد این Acer 8104 .... ولی حیف که باید صبر کنم .. چون تا 2 ماه دیگه کسی نیست که برام بیاره .... کاش دوبی بود زودتر می تونستم بخرمش ... حیففففففففففففف...

:( :( :( :( :( :(

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
با سلام و عرض احترام خدمت دوستان گرامی
راستش اول من یه پیشنهاد داشتم چون من واقعا وقتی وارد این بخش شدم واقعا گیج شدم . 123 صفحه ..... فکر می کنم که بهتر باشه که صفحات مربوط به سال جدید جدا بشه و در یه تاپیک جداگانه قرار گرفته بشه که راحتتر بشه صفحات رو مطالعه کرد و نتیجه بهتری گرفت.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من مدتی است که قصد خرید یک نوت بوک رو دارم و هر از چند گاهی هم که به تهران سر می زنم سری به پایتخت می زنم و مدلهای مختلف رو نگاه می کنم و از شرایط و قیمتها و امکاناتشون با خبر می شم . در حال حاضر که قصد دارم بعد از تعطیلات عید بالاخره نوت بوک بگیرم به این تاپیک مراجعه کردم که شما دوستان بیشتر من رو راهنمایی کنید. انتظارات من از نوت بوکم در موراد زیر خلاصه می شوند
1- ظاهری زیبا
2- قیمتی تا حدود 1500000
3- جهت کار با نرم افزارهای تقریبا سنگین گرافیکی مثل فوتوشاپ
4- جهت استفاده مستمر از اینترنت به علت داشتن وب سایت شخصی و همچنین داشتن مودم وایرلس

5- شارژ مناسب تا حدود 4 ساعت
6- قابلیت ارتقاء
7- استفاده تا حدود 12 ساعت در طول روز
8- حمل و نقل راحت
9- ویندوز xp professional
* البته هنوز نتونستم در مورد اینکه lcd چند اینچ باشه تصمیم بگیرم که ممنون می شم که دوستان راهنمایی کنند.
* در مورد ظاهری زیبا هم منظورم اینه که ضخیم نباشه ، رنگ نقره ای و کی برد سیاه و lcd با کیفیت بالا
* بخشهایی رو که با رنگ قرمز نوشتم در اولویت انتخاب برام می باشند.
ببخشید اگه درخواستم خیلی جاه طلبانه :blush: به نظر می یاد امیدوارم که با راهنماییتون بتونم به نتیجه برسم.

خوب همونجور که فکر کردم درخواستم خیلی بالاتر از حدم بوده :blush: ولی بازم منتظر نظر دوستان هستم....:rolleyes:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
یک سوال از جناب اسفندیار!

میخواستم بدونم اگر ما اومدیم و یک لپتاپ سونی حدود قیمت 1800000 تومن همین حالا خریدیم آیا ویندوز ویستا روی این لبتاپ جواب میده یا نه ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adnan :
کسی جواب سوالم را نداد ! :(
سلام عدنان خان!!:)
اول بگم که:
travelmate یعنی نوت بوک های ایسر که بیشتر برای حمل و نقل توسط شخصی که زیاد نوت بوک خود را جابجا می کند ساخته شده است...رنج آنها نیز از جایگزین دسکتاپ تا مدیوم فرق می کند..
aspire بیشتر برای مولتی مدیا کارها و گیمر ها ساخته شده و کیفیت مانیتور آن کمی بهتر از گروه قبلی است...
ferrari دارای پردازنده موبایل شرکت amd بوده و بیشتر برای خوره های بازی ساخته شده تا من و شما..;)
امیدوارم این جواب مختصر که البته قبلا هم بارها ذکر کرده ام برایتان قابل قبول باشد..البته فکر می کردم دوستان دیگر که از اینجا مطالب مفیدی بر گرفته اند در جواب گویی به شما سهیم شوند..ولی دیدم خواننده بیشتر داریم تا گوینده..:lol:
در مورد اون نوت بوک شما..از کجا آن را استخراج کرده اید که بقول خودتان در نوت بوک ریویو هم نبود؟!آیا بهین تکنولوژی که ظاهرا نمایندگی رسمی فوجیتسو-زیمنس است آن را در سایت خود گذاشته یا اینکه خودتان مکشوف فرمودید؟!;)
ممکن است بازهم از آن دسته نوت بوک هایی بوده باشد که برای بازار مصرف خاور میانه طراحی و ساخته شده باشد..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
خوب همونجور که فکر کردم درخواستم خیلی بالاتر از حدم بوده :blush: ولی بازم منتظر نظر دوستان هستم....:rolleyes:
دوست من...کارت گرافیکی شما باید حداقل 128 مگ dedicated بوده باشد...
نوع پردازنده را نیز حداقل دوتان بالای 1.7 انتخاب کنید..سونوما چه بهتر..
نوع نوت بوک نیز در دسته بندی جایگزین دسکتاپ قرار می گیرد..گرچه تا حدی نوع مدیوم را نیز می توان یافت..
حال خودتان ببینید با مختصات یاد شده چقدر قابلیت انتخاب دارید و از بین موارد مناسب شما کدام یک در بازار ایران موجود است و کدام با بودجه شما سازگار...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
یک سوال از جناب اسفندیار!

میخواستم بدونم اگر ما اومدیم و یک لپتاپ سونی حدود قیمت 1800000 تومن همین حالا خریدیم آیا ویندوز ویستا روی این لبتاپ جواب میده یا نه ؟
در بخش اخبار سخت افزار و در چند صفحه گذشته آن در باب سازگاری سخت افزاری ویستا سخن بمیان آمده که چون کاملا مبسوط است توجه شما را به مطالعه آن جلب می کنم..:)

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من...کارت گرافیکی شما باید حداقل 128 مگ dedicated بوده باشد...
نوع پردازنده را نیز حداقل دوتان بالای 1.7 انتخاب کنید..سونوما چه بهتر..
نوع نوت بوک نیز در دسته بندی جایگزین دسکتاپ قرار می گیرد..گرچه تا حدی نوع مدیوم را نیز می توان یافت..
حال خودتان ببینید با مختصات یاد شده چقدر قابلیت انتخاب دارید و از بین موارد مناسب شما کدام یک در بازار ایران موجود است و کدام با بودجه شما سازگار...;)

با تقدیر و تشکر از راهنماییتون . می شه یه مقدار بیشتر در مورد نوع نوت بوک که عرض کرده بودید در دسته بندی جایگزین دسکتاپ قرار می گیرد توضیح بدید.
همیچنین اگه لطف کنید و مدلی رو با توجه به انچه در بالا فرمودید پیشنهاد کنید ممنون می شم.
cpu 1.7 به بالای سوناما
کارت گرافیک 128 dedicated

ممنونم

S.Ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان

مطلبي كه مي خوام مطرح كنم خيلي به اينجا ربطي نداره (بي ربط هم نيست) ولي جاي بهتري پيدا نكردم.
مدتي با تابلت پي سي آشنا شدم وتصميم گرفتم كه يه دونه بخرم ولي ديدم تفاوت قيمت بين اينجا و آمريكا در اين موارد خيلي زياد است (در مواردي 700 هزار تومان مانند Toshiba r15/r15) ، گفتم يه سري به فروشگاه هاي انترنتي بزنم. البته با علم به اينكه به خاطر تحريم ، سايت هاي آمريكايي به ايران كالا ارسال نمي كنند (چون اگه به دبي هم بفرستن باز هم براي من خوبه).
با همين پيش زمينه با سايت www.californiacomputer.com آشنا شدم وگفتم كه از اسمش پيداست كه بدرد ما نمي خورد اگرچه قيمت هاي مناسب وكالاهاي بروزي داشت. ولي يك بار ديگر كه به اين سايت مراجعه كردم گفتم ضرر نداه ، بينيم به كجاها كالا مي فرسته و با كمال تعجب ديدم كه عليرغم اينكه به برخي جاها كالا نمي فرسته ولي به ايران كالا مي فرسته. قيمت ارسال كالا هم ارزون نستبا براي آزمايش در مراحل خريد هم پيش رفتم وهيچ مساله خاصي نبود.
خلاصه گفتم اين مرود با دوستان مطرح كنم ، ببينم نظرشان چيه ، آيا واقعا مي فرسته يا اشتباهي شده است ؟ حالا كلا دوستاني كه در اين زمينه وارد هستند ، يه نظري بدهند. البته من خواستم يه ايميل بزنم تا مطمئن بشم ولي انگليسيم قوي نيست. اگه كسي از دوستان مي تونه يه ايميل بزنه ، خيلي خوبه مي شه.

البته براي خريدهاي خارج از آمريكا آدرس بيلينگ بايد با آدرس ارسال كالا يكي باشه ؟ با وجود اين شرط آيا مي شه از ايران خريد كرد يا نه ؟

بالا