• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
- که اینطور... حالا اگه نیاز به پارتیشن بندی مجدد باشه تکلیف چیه!؟
- lcd رو که نمیخوایم بجای سینمای خانوادگی استفاده کنیم . خودت نشستی از روبرو نگاه میکنی ، بیخیال بقیه !
- عمر باطری ! حالا تا خراب شه خدا کریمه ... یکی دو سال کار کنه ، 100 تومن میدی یکی دیگه :D
- وزن شاید اذیت کنه ولی قابل تحمله مخصوصا که معشوقت رو کولت باشه اصلا احساس خستگی نمیکنی !
- گفتی پورت ، ناقص تر از سونی با اون همه دبدبه غپ غپش(آره؟!) نیست که... تازه برای همه چه الان تبدیل وجود داره.
در کل مسائلی که گفتی برای اکثر سیستم ها شاید باشه ... موردی نداره .. سعی نکنید دقیقه 90 من رو منصرف کنید. که حوصله ندارم یه ماه دیگه بگردم . وقتی خریدم هر چی خواستید بزنید تو سرش ... فعلا تا میتونید از مزایاش بگید ... خرم کنید که زودتر بخرم... :D :D :D

نبی

چون ميدونم مي خريش، مي خوام معايبش رو هم بدوني كه تو ذوقت نخوره.

در مجموع فكر نميكنم از خريدش پشيمون بشي

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mohsen2 :
چون ميدونم مي خريش، مي خوام معايبش رو هم بدوني كه تو ذوقت نخوره.
در مجموع فكر نميكنم از خريدش پشيمون بشي

منم همینطور فکر میکنم ممنون.

راستی در مورد نصب بلوتوث هم میتونی به صفحه 17 e-book یی که تو همین تالار معرفی شده مراجعه کنی.

چاکریم
نبی

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... اولا باید از زحمات دوستان مخصوصا آقا اسفندیار تشکر کنم ... اول که فکر خریدن لپ تاپ به سرم زد نگران این بودم که با این اطلاعات کم درباره این موجود دوست داشتنی چطوری 1 خوبش رو (البته با توجه با اوضا جیبی) بخرم .. ولی وقتی اومدم اینجا و شروع کردم به خوندن کلی راه افتادم.... حالا نظر آخر اساتید رو می خوام ... به نظرتون کدوم یک از این 3 تا بهتره تا بگیرم ....برام گرافیک خیلی مهمه ... کیفیت LCD هم در حد همین که خودم راحت باشم باهاش برام کافیه...نمی خوام توی کارهای گرافیکی کم بیاره (فتو شاپ و اتوکد) ..اگر روزی 4-3 ساعت روشن باشه براش مشکلی پیش نیاد ....باتری هم 2-2.5 جواب بده برام کافیه .. چون کارم طوریه که برق دم دستمه ... وزن هم زیاد مهم نیست ...

البته اینارو گفتم که دوستان اگه چیز بهتری تو این مایه ها با توجه به اوضاع جیبی سراغ دارن مارو از راهنماییشون بی نصیب نزارن.............
ِ Dell Inspiration 6000 (2.0 Ghz...1Gb Ram..128 DDRPci Express Vga)
Toshiba Satelite M45-S359 (2.0 Ghz..1 Gb Ram)
Acer TravelMate 8100

البته مشخصات این3تا تقریبا تو 1 مایه هست.. فقط سر مارک هست ...
البته خوب می دونم الان همه میگین دل از همش بهتره و این دیگه پرسیدن نداره ... ولی خوستم درباره این 3 مدل کمکم کنین ... ببخشین اگه اطلاعات ناقص دادم ... عفو بفرمائین منو .... منتظره راهنمائیهای خوبتون هستم ....:blush:

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان و اساتید محترم، بالاخص جناب اسفندیارخان!!!

خوب من هنوز هم گیج هستم. میدونم که حوصلتون از دست من سر رفته ولی لطفا کمک کنید تا زودتر به یک نتیجه برسم.

نظرتون در مورد Lifebookهای فوجیستو چیه؟
مثلا این دو تا مدلش:
http://reviews.cnet.com/Fujitsu_LifeBook_S6240_Notebook/4507-3121_7-31646177.html?tag=sub

و

http://reviews.cnet.com/Fujitsu_LifeBook_S7010D_Notebook/4507-3121_7-31222349.html?tag=sub

درسته که فوجیستو bios لپتاپهایش به زبان آلمانی است؟

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
من مدل Acer Aspire 1680دارم و واقعاً ازش راضی هستم. در روز هم دست کم 10 ساعت دارم باهاش کار میکنم.
و همه جوره دارم کار میکنم باهاش.
3606.jpg

Aspire%201680.gif

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
رفقا من میخوام نوت بوکمو بفروشم m40x توشیبا
قیمت خوبیه
به بازارچه مراجعه کنید

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
البته مقداری در مورد آنها در مقاله خرید نوت بوک گفته شده !
ولی اگر به لیست cpu ها محصولات amd هم اضافه کنی بهتره .
و مقایسه ای از نظر سرعت و عملکرد آنها بشه .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
کسی نظر ی در مورد این نوت بوک نداره ؟
FSC Amilo Pro 2040, PM 735A 1.7Ghz(M), 512MB, 60GB, 15.1" TFT, DVD Dual

جزییات بیشتر آن را از کجا میشه در بیارم ؟
در www.notebookreview.com چیزی پیدا نکردم !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
توضیحات مختصر و البته مفیدی در مورد centrino
کد:
The Intel Centrino Processor Set 
The Intel Centrino is a processor and a chipset that 
offers the best balance between performance and battery life you’ll find. 
The chip in this system has a low clock speed of 1.5GHz, 
but holds it’s own against Pentium 4s as fast as 2.4GHz. 
Like AMD has been doing for years, 
Intel has begun to look at factors other than clock speed to increase performance.
Keeping the clock speed low, 
allows for less power consumption and less heat generation.

The Centrino processor is expensive. 
Even the lower end ones like the 1.5 cost more than a powerful 3.2GHz desktop CPU (about $220).
Because of this you won’t see many complete systems build with the Centrino for under $1,000.
As of today, only Gateway and Acer have Centrino based systems in this price range, 
but I’m sure others will follow.

Just to keep things confusing, 
Intel has built two different Centrino 1.5GHz processors. 
They are designated the 705 and the 715. 
The 705 has 1MB of cache memory and uses a 130nm manufacturing process. 
The 715, has 2MB of Cache and the new 90nm process. 
The 715 is defiantly the one you want, and it’s the one the Acer uses.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون !

این کی و از کجا و چند خریدید ؟

منظر باقی نظرات دوستان هم هستم .
ضمنا هنوز در مورد فرق aspiro , tm و فراری را من هنوز نمی دانم !

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hasty.e.penhan :
سلام ... اولا باید از زحمات دوستان مخصوصا آقا اسفندیار تشکر کنم ... اول که فکر خریدن لپ تاپ به سرم زد نگران این بودم که با این اطلاعات کم درباره این موجود دوست داشتنی چطوری 1 خوبش رو (البته با توجه با اوضا جیبی) بخرم .. ولی وقتی اومدم اینجا و شروع کردم به خوندن کلی راه افتادم.... حالا نظر آخر اساتید رو می خوام ... به نظرتون کدوم یک از این 3 تا بهتره تا بگیرم ....برام گرافیک خیلی مهمه ... کیفیت LCD هم در حد همین که خودم راحت باشم باهاش برام کافیه...نمی خوام توی کارهای گرافیکی کم بیاره (فتو شاپ و اتوکد) ..اگر روزی 4-3 ساعت روشن باشه براش مشکلی پیش نیاد ....باتری هم 2-2.5 جواب بده برام کافیه .. چون کارم طوریه که برق دم دستمه ... وزن هم زیاد مهم نیست ...

البته اینارو گفتم که دوستان اگه چیز بهتری تو این مایه ها با توجه به اوضاع جیبی سراغ دارن مارو از راهنماییشون بی نصیب نزارن.............
Acer TravelMate 8100

البته خوب می دونم الان همه میگین دل از همش بهتره و این دیگه پرسیدن نداره ... ولی خوستم درباره این 3 مدل کمکم کنین ... ببخشین اگه اطلاعات ناقص دادم ... عفو بفرمائین منو .... منتظره راهنمائیهای خوبتون هستم ....:blush:
اقایون کسی نمی خوتد به منه بیچاره کمک کنه ؟؟؟:f34r:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7

Acer TravelMate 8100

دوست من..اگه در توان شما هست که اون مدل ایسر را خریداری کنید اصلا در توانایی اون شک نکنین...:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
دوستان و اساتید محترم، بالاخص جناب اسفندیارخان!!!

خوب من هنوز هم گیج هستم. میدونم که حوصلتون از دست من سر رفته ولی لطفا کمک کنید تا زودتر به یک نتیجه برسم.

نظرتون در مورد Lifebookهای فوجیستو چیه؟
مثلا این دو تا مدلش:
http://reviews.cnet.com/Fujitsu_LifeBook_S6240_Notebook/4507-3121_7-31646177.html?tag=sub

و

http://reviews.cnet.com/Fujitsu_LifeBook_S7010D_Notebook/4507-3121_7-31222349.html?tag=sub

درسته که فوجیستو bios لپتاپهایش به زبان آلمانی است؟
دوست من...نوت بوک های فوجیتسو وقتی بایوس آلمانی دارند که شما در خود آلمان خریداری بفرمایین..
در ضمن کیفیت تصویری مناسبی دارند و کارایی اون نیز متسوط محسوب می شود..

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من..اگه در توان شما هست که اون مدل ایسر را خریداری کنید اصلا در توانایی اون شک نکنین...:D

پس شما می گین که با توجه به مشخصات حدودا یکسان ایسر بهترین کارایی رو داره ؟؟ درسته ؟؟ از لحاظ دوام هم میشه به ایسر اطمینان کرد یا نه ؟؟؟ سوال آخرم اینه که به نظر شما ایسر رو از دوبی بگیرم بهتره یا از ولات کفر (USA) ؟؟ البته ببخشین اینقده سوال می کنم ..نمی دونم چرا خرید این موجود اینقده سخته ...
بازم ممنون از راهنمائیتون....
موفق باشین

یـــــــــــــا حــــــــــــــــق :blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
پس شما می گین که با توجه به مشخصات حدودا یکسان ایسر بهترین کارایی رو داره ؟؟ درسته ؟؟ از لحاظ دوام هم میشه به ایسر اطمینان کرد یا نه ؟؟؟ سوال آخرم اینه که به نظر شما ایسر رو از دوبی بگیرم بهتره یا از ولات کفر (USA) ؟؟ البته ببخشین اینقده سوال می کنم ..نمی دونم چرا خرید این موجود اینقده سخته ...
بازم ممنون از راهنمائیتون....
موفق باشین

یـــــــــــــا حــــــــــــــــق :blush:
اگه منظور شما مقایسه بین اون سه مدل انتخابی شماست که بلی اصلا اون مدل ایسر براتون متفاوت از مابقی است...فقط کافیه یه نیم نگاهی به امکاناتش بیندازین..:D
در ضمن تو دوبی نیست..من اطلاع موثق دارم..:( باید از آمریکا تهیه کنید..
در مورد دوام و قوام اون هم می تونید از دوستان ایسر دار همین فوروم سوال بفرمایید..:D

hasty.e.penhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه منظور شما مقایسه بین اون سه مدل انتخابی شماست که بلی اصلا اون مدل ایسر براتون متفاوت از مابقی است...فقط کافیه یه نیم نگاهی به امکاناتش بیندازین..:D
در مورد دوام و قوام اون هم می تونید از دوستان ایسر دار همین فوروم سوال بفرمایید..:D
ممنون از بابت راهنمائیتون....

خودتون مدل پیشنهادی ندارین با مشخصاتی در حدود همین مدل ایسر نایاب ... :blush: :blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ممنون از بابت راهنمائیتون....

خودتون مدل پیشنهادی ندارین با مشخصاتی در حدود همین مدل ایسر نایاب ... :blush: :blush:
چرا!!!:D
یه نیم نگاهی به امضای من بندازین....جواب مثل باقلوا..:D

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
..:D

اسفندیار پرسیدی؟ تو دوبی نیست؟ پس چه کنیم؟ راستی تو بریتانیا قیمتش رسیده به 1 میلیون و 700 هزار تومان
یه نگاهی به اینجا بنداز:

http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_8100_Laptop/prod.asp

چرا مثلاً 8102 با اینکه امکانات کمتری داره قیمت بیشتری داره؟

تکمیل:
8103 و 8102 فقط در باتری لایف نسبت به 8104 برتری دارند. این دو مدل نیم ساعت بیشتر نسبت به 8104 شارژ دارند.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
اسفندیار پرسیدی؟ تو دوبی نیست؟ پس چه کنیم؟ راستی تو بریتانیا قیمتش رسیده به 1 میلیون و 700 هزار تومان
یه نگاهی به اینجا بنداز:

http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_8100_Laptop/prod.asp

چرا مثلاً 8102 با اینکه امکانات کمتری داره قیمت بیشتری داره؟

تکمیل:
8103 و 8102 فقط در باتری لایف نسبت به 8104 برتری دارند. این دو مدل نیم ساعت بیشتر نسبت به 8104 شارژ دارند.
بابا سالی ماهی یه بار میای و میری..:D
به اون پی ام هم که برات زدم جواب نمی دی..:D
این چه وضعیه بابا!!:eek:
هنوز دوال کور هم 8204 تو دوبی نیومده...از یکی از دوستان موثق خبرشو دارم..:(
افت قیمت 8102 کمتره چون استقبالی از اون نشده!!!;)
درست بر عکس اینجا..:D
اونجا می خوان بفروشن عزیز..نمی خوان به من و شما مثل طعمه نیگا کنن..:D
همیشه افت قیمت روی مدلهای پرفروش تره که وقتی سری جدیدی به بازار میاد اون مدل قبلیش سریعا فروش بره...مثل 8104 در مقایسه با 8204 ...:)
الان اگه تو همون سایت دقت کنین تعداد موجودی 8102 کمتر از 8104 هستش..
اینم از سیاست های بازاره...
اون مطلب باطری هم بخاطر اینه که قدرت پردازنده کمتری در 8102 داریم تا 8104..به همین خاطر عمر مفید باطری بیشتره..(چقدر هم غیر فنی شد!!):lol:
البته نقش سایر ادوات سخت افزاری را دست کم نگیرین..:D

gastus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعات در مورد تهيه باطري جديد و تعويض باطري لپ تاپ

بالا