Hiran
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 101
- لایکها
- 0
به نقل از esfandiyar2002 :به به!!!:lol: چه خبر مسرت بخشی!!!:lol: خستگی از تنم ور پرید!!!:lol:
یه لینک بده عزیز ببینیم چی بی چیه..
به نقل از esfandiyar2002 :به به!!!:lol: چه خبر مسرت بخشی!!!:lol: خستگی از تنم ور پرید!!!:lol:
یه لینک بده عزیز ببینیم چی بی چیه..
به نقل از mohsen2 :من نوت بوک Dell Inspiron 6000 رو از اینجا خریدم:
شرکت رایانه همراه - تهران- میر داماد - مجتمع پایتخت - واحد 121 - تلفن: 88799877 - 88880221
در مورد این نوت بوک اضافه کنم که:
1- این نوت بوک CD ویندوز نداره. اما ویندوز اورژینال داره. روی هارد هم یک پارتیشن مخفی داره که میشه از روی اون ویندوز رو به حالت اول (وضعیت هنگام تحویل) برگردوند.
2- از صفحه نمایش این نوت بوک انتظار زیادی نداشته باشید. تصویرش خیلی شفاف نیست. باید کاملا مستقیم به صفحه نگاه کرد.
3- نوت بوک من فک کنم وزنش حدود 3 کیلو هست.
اگه مغازه بالایی تموم کرده بود اینجا هم داره. اما گرون میده. اول میگه 1.490.000 تومن. اما اگه چونه بزنید تا 1.370.000 هم پایین میاد:
پایتخت- واحد 250 - تلفن: 88878707 - 88775132
در سایت ایسر دوبی در قسمت HotBuy دیدم.
به نقل از NabiKAZ :ممنون محسن .
- سی دی ویندوز نداره ولی ویندوز اورژینال داره یعنی چی ! بلاخره سی دی ویندوز داره یا نداره ! گرچه واسه من مهم نیست سی دی داشته باشه یا نه ..
- این وضعیت بوتوث رو اگه دقیق چک کنی که داره یا نه ، بهم بگی ممنون میشم.
- مگر نباید حدود 2.5 باشه؟ چرا شده 3 ؟! به نظرت وزنش خیلی زیاد نیست؟!
به نقل از esfandiyar2002 :البته اینم اضافه کنم که اگر می بینید ایسر قیمت های خوبی داره در این منطقه خاور میانه بخاطر اینه که حدود 15 درصد ریز قیمت های خودشو واسه همین منطقه بدلیل بازار یابی آتی کمتر برآورد کرده تا ببینه چقدر بازار این منطقه و بخصوص ایران و امارات کشش داره...
به همین خاطر هم هست که قیمت های اروپا و تا حدودی آمریکا نسبت به موارد مشابه کمی بالاتر عنوان شده...
دیر بجنبین می شه مثل اونجا.. !!!!!!!
به نقل از adnan :منظورتان کدام سایت است ؟
hotbuy کجای سایت است ؟
به نقل از adnan :نمیشه لیست قیمت کل نوت بوک ها ( نه فقط جدیدها ) را دراورد ؟
من اینجا را کلیک کردم ولی لیست قیمتی نبود و. فقط نوت بوک ها را لیست می کند :
Download the latest pricelists of Acer products
---> http://www.acer.ae/acereuro/page39....aram=AE&LanguageISOCtxParam=ar&crc=3790260538
اوه!!!مرسی ....می گم چرا من در این صفحه چیزی پیدا نکردم..به نقل از Hiran :
در باب سوال دوم فرقی نیست..به نقل از NabiKAZ :یه چیزی:
- قبول دارید که آدم تا نبینه و با یه لپ تاپ یه مدت کار نکنه نمیتونه خوب معایب و مزایاش رو لمس کنه ! حالا من که عجله دارم ، اگر الان یه نوت بوکی که فکر میکنم خوبه رو بگیرم که کارم راه بیافته . بعد مثلا یه سال یا 6 ماه باهاش کار کنم ببینم باب دلمه یا نه ! اگر خوشم نیومد طلاقش بدم !! یعنی عوضش کنم و یه چیز دیگه بگیرم . با توجه به اینکه بیشتر از یک سال باهاش کار نمیکنم . فکر میکنید چقدر تو سر قیمتش میخوره؟ به طور خاص در مورد dell6000 فکر میکنید بتونم راحت عوضش کنم . مغازه دارها طاق میزنن با یه مدل دیگه مثلا یه چیزی سر بگیرن؟ میخوام بدونم چقدر ارزشش کمتر میشه . اصولا آیا همچین ایده ای عقلانی هست؟
- یه سوال شاید مسخره دیگه: فرق نوت بوک با لپ تاپ چیه !!!؟
نبی
به نقل از mohsen2 :یعنی سی دی ویندوز نداره اما ویندوز اورژینال داره. در قسمت System Properties نوشته Dell. همچنین سایت مایکروسافت هم ویندوزش رو تایید میکنه و میشه Microsoft AntiSpy رو دانلود کرد. در آینده هم میشه ویندوز رو restore کرد.
در مورد وزن: راستش خودم وزنش نکردم. بهتره این چیزا رو از خود سایت دل ببینی.
در مورد بلوتوث: چجوری تست کنم ببینم داره یا نه؟
Battery
6-cell Lithium Ion battery (53 WHr):
Up to 3 hours with Celeron processor4
Up to 4 hours 20 minutes with Pentium M processor5
9-cell Lithium Ion battery (80Whr):
Up to 3 hours 50 minutes with Celeron processor6
Up to 5 hours 20 minutes with Pentium M processor7
Optional: Spare 9-cell battery also available
ببخشید دیگه ما هیچی نوفهمیم! خیلی سعی کردم نپرسم :happy:به نقل از esfandiyar2002 :در باب سوال دوم فرقی نیست..
ابن دیگه آخر نامردیه بابا !!!به نقل از esfandiyar2002 :در باب اول باید بگم اگه همان لحظه که نوت بوک را می خرین به فروشنده بگین آقا من پشیمان شدم زود پولم را رد کن بیاد..من اینو نمی خوام اون وقت چشم بصیرت بین شما باز خواهد شد که چی به چیه!!
اتفاقا فکر میکنم منم از همون دسته مامانی ها هستم!!! اما فقط در این مورد خاص یعنی خرید لپ تاپ دارم وسواس بسیار زیادی به خرج میدم!!! و لیلش هم تقریبا واضحه !! چون این اولین باریه که دارم از جیب خودم پول میدم اونم به صورت قلمبه! تازه دارم میفهمم خرج کردن پولی که آدم با زحمت به دست آورده چقدر سخته :happy:به نقل از esfandiyar2002 :حالا باز وضع شما خوبه که با دقت انتخاب می کنین و از اونایی نیستین که می گن:"مامان!!من نوت بوک می خوام..":lol: باور کنین خیل عظیم سر کیسه شدگان از همین دسته اخیر هستند..
DELL Inspiron 6000
Intel® Pentium® M Processor 760 (2GHz/2MB Cache/533MHz FSB)
1GB DDR2 SDRAM 2 Dimm
100GB 5400rpm Hard Drive
15.4 inch WXGA LCD Panel
8x CD/DVD burner (DVD+/-RW)
6-cell Lithium Ion Primary Battery
128MB DDR ATI's MOBILITYâ„¢ RADEON X300 PCI Express x16 Graphics
Lan Card and Wireless Lan
Bluetooth
Zigorat > 1.600.000 Toman
geron gofte na ?!
به نقل از NabiKAZ :- فکر کنم منظورت همون رکاوری یا یه همچین چیزی باشه ، یعنی سی دی وجود نداره ولی باید از ویندوز بک آپ گرفت... اره حتما همینه ...
- وزن دقیق رو بیخیال ، حدودا میخواستم ببینم به نظر خودت سبکه یا سنگیه !؟ البته ارتباط مستقیم به زور خودتم داره :happy:
- بلوتوث! آقا منم بلند نیستم اگر کسی در این باره میدونه راهنمایی کنه ... البته محسن شما خودت تو device manager یا control panel بگردی ، اگر یه چیزی تو مایه های bluetoth باشه مشخصه دیگه ...
- یه قیمت الان گرفتم از اهواز میگه 2.0/1024/80/not share 128 یعنی درست همون چیزی که شما گرفتی میگه 1350 ، البته تا من از دهم در رفت که همین قدر قیمت دارم . گفت البته 1350 تا 1400 هست ... (تو دلم: بشین منتظر !!!)
به نقل از mohsen2 :سی دی وجود نداره. اما نیازی به بک آپ هم نیست. خودش یک پارتیشن مخفی داره که از روی اون میشه Restore کرد.
وزنش به نظر من زیاد نیست. من یک کیف خیلی خوب خریدم . بند کیف پهنه. لذا وزن رو نشون نمیده.
احتمالا بلوتوث نداره. نگاه کردم چیزی نداشت.
چیزایی که ممکنه تو ذوقت بزنه: اول از همه کیفیت LCD - سپس عمر باطری - سوم: شاید وزن - چهارم: شاید پورتها (البته من فقط مقدار کمی با کیفیت LCD مشکل دارم. بقیه موارد برای من مشکلی نیست)
من ایراد خا