• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از starsoheil :
اون مغازه دومی که گفتی آدرسش کجاست؟!

سلام
همون مغاره كه قرار بود به صورت خصوصي به من بگه !!!!
آق محسن عمومي بگو بابا ، نيت تبليغات نيست كه ، ميخواي بچه ها راهنمايي بشن...
چاكريم
نبي

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mazdak Parsian :
تقاضای راهنمایی در مورد نوت بوک :
با توجه به مشخصات تصویر پیوست ( مخصوصا جاهایی که با رنگ قرمز علامت گذاری شده ) و با توجه به وزن کمتر از 2 کیلو و نیز مانیتور 14.1 اینچی که مد نظر است ;
دوستان چه نظری در مورد این مدل دارند .
چه مارک و مدل دیگه ای رو پیشنهاد میکنند .
قیمت مورد نظر تا 2000 دلار مشکلی نداره .

با توجه به قيمت به نظر من فقط ميتونم بگم دنبال كمتر اينا نباش:
cpu 2.0 sonama
1024 ddr2
80+
اگه اون قيمتي كه Hiran در پست بعد از شما زدند درست باشه كه خيلي گرونه و به نظرم اصلا نميصرفه ! يا به عبارتي بهترشو ميشه پيدا كرد. البته قبول دارم وزنش خيلي مناسب بود ولي كافي نيست.
10 روز پيش زيگورات يه همچين مشخصاتي تو سايتش زده بود كه الان ديگه نميبينم:
del 630m / 2.0 / 1024 / 100+ 14.1 wxga x-bright/bt/128g
قيمت 1.500.000 تومان ! شايد با توجه به سايز مانيتور سبك باشه . شايد از جاي ديگه بجز زيگورات بتوني تهيه كني.
در كل نظر شخصي من بود كه زيادم علمي نبود!

نبي

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یکی از آشناهای من Acer داره و خیلی ازش راضیه. میگه با توجه به قیمت و کیفیت مناسبش از HP و Dell هم به صرفه تره! البته یه جورایی راست میگه. در ایران درصد قابل توجهی از قیمت بر میگرده به نام و نشان و کمتر به کیفیت توجه میشه! مثلا اگر شما به قیمتها نگاه بندازی می بینی که قیمت مارکهای معروف خیلی بیشتر مارکهایی مثل Acer هست.
شرکت Acer در حال بازاریابی هست و به همین جهت قیمتهاش خیلی مناسبه. در مورد مدلهای TravelMate و Aspire باید بگم تا جایی که من میدونم مدلهای TravelMate همونطور که از نامش برمیاد مدل کم مصرفی هست و برای افرادی که با لپ تاپشون سفر میکنن و بیشتر در مکانهای بدون برق به سر می برن مناسبه! مدلهای Aspire مدلهای گران تر و پر امکانات تری هستن و چون کم و بیش از پردازنده های AMD استفاده میکنن مصرف بالایی دارن.
جالبه که بدونید پردازنده های AMD نسبت به پردازنده های Intel بیشتر داغ میشن و به طبع مصرف انرژی بالاتری دارن. البته AMD به طور کل مزیتهایی نسبت به Intel داره ولی در زمینه پردازنده های کم مصرف که معمولا در لپ تاپها به کار برده میشن Intel برتریهایی داره!
برای مقایسه مدلهای مختلف Acer با هم و با دیگر مارکها به این سایت یه سری بزنید.

کلیک کنید

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
من نوت بوک Dell Inspiron 6000 رو از اینجا خریدم:
شرکت رایانه همراه - تهران- میر داماد - مجتمع پایتخت - واحد 121 - تلفن: 88799877 - 88880221

در مورد این نوت بوک اضافه کنم که:

1- این نوت بوک CD ویندوز نداره. اما ویندوز اورژینال داره. روی هارد هم یک پارتیشن مخفی داره که میشه از روی اون ویندوز رو به حالت اول (وضعیت هنگام تحویل) برگردوند.

2- از صفحه نمایش این نوت بوک انتظار زیادی نداشته باشید. تصویرش خیلی شفاف نیست. باید کاملا مستقیم به صفحه نگاه کرد.

3- نوت بوک من فک کنم وزنش حدود 3 کیلو هست.

اگه مغازه بالایی تموم کرده بود اینجا هم داره. اما گرون میده. اول میگه 1.490.000 تومن. اما اگه چونه بزنید تا 1.370.000 هم پایین میاد:
پایتخت- واحد 250 - تلفن: 88878707 - 88775132

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب جالب بود....:) ببینم دیگر دوستان چه نظری دارن؟!بعد هم یک جمع بندی بکنیم....من اونقدر در این باره صحبت کردم که اگه الان بخوام دوباره بگم مثنوی هفتاد من کاغذ می شه..:D ببینم زحماتم در طی این مدت چقدر ببار نشسته..:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام

قیمت این مدل را دارید؟ من از شرکت بهین تکنولوژی پرسیدم، قیمت 1 میلیون و 820 هزار تومان . با سی پی یو 2 گیگاهرتز هم 1 میلیون و 920 هزار تومان.
شما چه قیمتی دارید؟
به به!!!نیستی عزیز...
برای اون سوالتان و مقایسه فنی این دوال کور ایسر در چند صفحه پیش یک صفحه لینک کرده بودم...اونو دیدین؟!:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adnan :
ببخشید یک سوال دیگه .

از نوت بوک های سری 4000 با همین حدود قیمت کدام بهتر است ؟
چون آن شرکت فقط 2 نوع داشت . می خوام ببینم اگه مورد بهتری است از مکان دیگه خرید کنم .

ضمنا نظر شما در مورد aspire هایی که سی پی یو AMD دارند چیه ؟ آنها نصف قیمت اینها را داره !
برای اون سری 4000 خودتون یه گشتی بزنین ببینین چه مدلی براتون سازگارتره....
http://global.acer.com/products/notebook/spec_notebooks.htm

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از arash_sav :
سلام
جناب اسفنديار خان من مدتي است كه اين فروم را دنبال ميكنم و از نظرات اعضا و به خصوص شما خيلي استفاده كرده ام.
من در شرف خريد لپتاپي هستم كه در عين داشتن وزن نه چندان زياد، بتوانم بازيهاي گرافيك بالا را نيز با آن اجرا كنم.
پس از جستجوي فراوان به Acer Aspire 5502WXMi رسيدم كه در asia.cnet.com نيز امتياز بالايي آورده است. شركت معتبري قبول كرده كه دستگاه را برايم بياورد. البته گفته اند كه اين طرف سال فقط ميتواند دستگاه را بدون جعبه تحويل دهد با قيمت 1140000 تومان.
خوشحال ميشوم نظر شما را در مورد دستگاه و قيمت آن و نيز نحوه آوردن آن بشنوم.

با تشكر
سلام دوست من..:)
خوشحالم که می بینم مطالب این سایت براتون مفید بوده..:happy:
نوت بوک مورد انتخابی شما از کارایی بالایی بهره می برد...و بگفته خودتان برای گیم گزینه مناسبی است...ضمن اینکه از امتیاز قابل توجهی نیز بهره می برد..
تنها مشکل نه چندان قابل توجه آن نیز باطری ضعیف و سرعت پایین هارد آن است...
قیمت مناسبی در نظر گرفته اید...برای آوردن آن نیز یادتان باشد که بهنگام تحویل حتما یک مهلت یک روزه بگیرید و آن را بخوبی چک کنید و از سلامت آن مطمئن شوید...

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اینو​
به نقل از esfandiyar2002 :
..:D ببینم زحماتم در طی این مدت چقدر ببار نشسته..:D
خیلی خوب اومدی. :D :D :D

یاد مدرسه افتادم وقتی یکی از بچه ها سوالی می‌پرسید و معلم دقیقاً همین جمله شما را می گفت.

:D

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به!!!نیستی عزیز...
برای اون سوالتان و مقایسه فنی این دوال کور ایسر در چند صفحه پیش یک صفحه لینک کرده بودم...اونو دیدین؟!:)

سلام
مخلص اسفندیار خان عزیز
هستم ولی نه به آن غلظت قدیم. در مورد لینک ارسالی شما متاسفانه ندیدم ولی بعد از نوشتن این پست می روم و مقاله را می خونم.
رئیس، پای 8200 به دوبی باز شده. به قیمت 10000 هزار درهم. حدود 2 میلیون و 500 هزار تومان. در سایت ایسر دوبی در قسمت HotBuy دیدم. به نظرت 8104 هم اومده؟ متاسفانه کسی را در دوبی ندارم که بپرسم. دنبال نمایندگی های فروش ایسر در دوبی روی نت خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم که در ان محصولات و قیمت را نوشته باشد.
من حقیقتاً نتونستم خودم را راضی کنم تا شخص دیگری برایم لپ تاپ بخرد. آن هم آدم نا واراد به لپ تاپ. تصمیم گرفتم خودم بخرم.
تو ایران هم که خبری از 8104 نیست.
چه کنیم؟

می تونی از بازار دوبی خبری بگیری؟ شاید قسمت شد در جوارت یه سر رفتیم دوبی!:D

Lovverman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی برای این مدل یه کیبرد میتونه جور کنه؟ و با چه هزینه ای؟

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوست من یه نیم نگاهی به این جا بینداز:
http://www.shopacer.co.uk/sess/utn;jsessionid=1543e6536b5149f/shopdata/intel.shopscript
یه مقدار هم به تفاوت ها ریز شو!!!چیزی بنظرت عجیب نمیاد؟!;)

به جز سری 8200 که هم از سی پی یو قوی برخوردار است و هم از صفحه نمایش واید اسکرین و کارت گرافیکی خوب، در بقیه موارد لپ تاپ هایی که سی پی یو قوی دارند(2 گیگاهرتز)، از صفحه نمایش واید و کارت گرافیکی خوب برخوردار نیستند. اما دستگاههایی که از صفحهه نمایش واید و کارت گرافیکی خوب برخوردارند سی پی یو قوی ندارند(1.66 گیگاهرتز)
من همین نکته را دیدم. اگر چیز بیشتری است، لطف کن و بنویس.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ببینم زحماتم در طی این مدت چقدر ببار نشسته..

من شرمنده هستم ! بدلیل عدم حضورم در این انجمن است .
چون تازه می خوام به جمع لپ تازها بپیوندم وگرنه تاپیک های شما را دنبال می کردم .

فقط امیدوارم این جمع بندی آنقدر سریع باشه که منو در خرید کمک کنه !!!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
rezadignity ! از لینک شما ممنون .
مطمئنا آن سایت کمک زیادی به من می کنه .

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adnan :
ممنون !

فقط حیف قیمت نداره تو لیست که من بتونم تصمیم بگیرم !

برای دیدن قیمت ها بهتر است به سایت ایسر مربوط به کشوری که می خواهید لپ تاپ را از آن تهیه کنید مراجعه کنید. مثلا برای دیدن قیمت ها و فروشگاههایی که در بریتانیا لپ تاپ ایسر می فروشند به ادرس زیر مراجعه کنید:
http://acer.co.uk/
و برای دیدن فهرست فروشندگان به آدرس زیر نگاه کن:
http://acer.co.uk/acereuro/page5.do...aram=UK&LanguageISOCtxParam=en&crc=2553782219
در حقیقت بیشتر سایت های ایسر در کشورهای مختلف، بخشی دارند به نام Where to buy که می توانید به ان مراجعه کنید.

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز

داشتم به سایت http://notebook4u.ir نگاه میکردم که چیز جالبی دیدم :

تفاوت قیمت 600 هزارتومانی ( 30 درصدی ) در یک مدل از لپ تاپ IBM در دو فروشگاه مختلف ناشی از چی میتونه باشه ؟
تفاوت قیمت تا 10 درصد شاید طبیعی باشه ; ولی 30 در صد !! برای من عجیب بود . شاید هم دلایلی داره که عقل من بهش نمیرسه !!

فایل های ضمیمه

• IBM2.PNG
    IBM2.PNG
    22 KB · نمایش ها: 3

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
البته اینم اضافه کنم که اگر می بینید ایسر قیمت های خوبی داره در این منطقه خاور میانه بخاطر اینه که حدود 15 درصد ریز قیمت های خودشو واسه همین منطقه بدلیل بازار یابی آتی کمتر برآورد کرده تا ببینه چقدر بازار این منطقه و بخصوص ایران و امارات کشش داره...
به همین خاطر هم هست که قیمت های اروپا و تا حدودی آمریکا نسبت به موارد مشابه کمی بالاتر عنوان شده...
دیر بجنبین می شه مثل اونجا..:D ;) !!!!!!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Mazdak Parsian :
دوستان عزیز

داشتم به سایت http://notebook4u.ir نگاه میکردم که چیز جالبی دیدم :

تفاوت قیمت 600 هزارتومانی ( 30 درصدی ) در یک مدل از لپ تاپ IBM در دو فروشگاه مختلف ناشی از چی میتونه باشه ؟
تفاوت قیمت تا 10 درصد شاید طبیعی باشه ; ولی 30 در صد !! برای من عجیب بود . شاید هم دلایلی داره که عقل من بهش نمیرسه !!
دوست من ...من خودم هم تا حالا نفهمیدم چی به چیه!!!:lol:
البته خیلی نتایج گرانبهایی می شه از این مسئله بیرون کشید..:hmm:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام
مخلص اسفندیار خان عزیز
هستم ولی نه به آن غلظت قدیم. در مورد لینک ارسالی شما متاسفانه ندیدم ولی بعد از نوشتن این پست می روم و مقاله را می خونم.
رئیس، پای 8200 به دوبی باز شده. به قیمت 10000 هزار درهم. حدود 2 میلیون و 500 هزار تومان. در سایت ایسر دوبی در قسمت HotBuy دیدم. به نظرت 8104 هم اومده؟ متاسفانه کسی را در دوبی ندارم که بپرسم. دنبال نمایندگی های فروش ایسر در دوبی روی نت خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم که در ان محصولات و قیمت را نوشته باشد.
من حقیقتاً نتونستم خودم را راضی کنم تا شخص دیگری برایم لپ تاپ بخرد. آن هم آدم نا واراد به لپ تاپ. تصمیم گرفتم خودم بخرم.
تو ایران هم که خبری از 8104 نیست.
چه کنیم؟
می تونی از بازار دوبی خبری بگیری؟ شاید قسمت شد در جوارت یه سر رفتیم دوبی!:D
به به!!!:lol: چه خبر مسرت بخشی!!!:lol: خستگی از تنم ور پرید!!!:lol: ;)
یه لینک بده عزیز ببینیم چی بی چیه..;)
در ضمن من با شما هم عقیده ام...بهتر نیست دوتایی برنامه بذاریم بریم اونجا؟!:happy:
برای دوبی از یکی از دوستان عزیز باید خبر بگیرم که زحمت تحقیق را بر عهده بگیره..;)
به نقل از Hiran :
به جز سری 8200 که هم از سی پی یو قوی برخوردار است و هم از صفحه نمایش واید اسکرین و کارت گرافیکی خوب، در بقیه موارد لپ تاپ هایی که سی پی یو قوی دارند(2 گیگاهرتز)، از صفحه نمایش واید و کارت گرافیکی خوب برخوردار نیستند. اما دستگاههایی که از صفحهه نمایش واید و کارت گرافیکی خوب برخوردارند سی پی یو قوی ندارند(1.66 گیگاهرتز)
من همین نکته را دیدم. اگر چیز بیشتری است، لطف کن و بنویس.
جانا سخن از دل ما می گویی...:D
یه تفاوت مشخص از نظر امکانات پیش فرض هستش...
یه نگاهی به مختصات مدل های مشابه با اون لینکی که به شما دادم با مدل های موجود در بازار آمریکا بیندازید...;)

بالا