• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
عدنان دوست من..:)
شما با توجه به پی ام که زده بودید و این چارت فوق می توانید بر روی مدلهای ایسر سری 4000 از همان فروشنده فوکوس کنید...;)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون اسفندیار جان .

منظورتان acer 4101 است دیگه ؟
با توجه به اینکه من بعد از عید نیاز به نوت بوک پیدا می کنم فکر می کنید صبر کنم بهتر است و چیز بهتری گیرم میاد یا توفیقی در قیمتها نمی کنه ؟
ضمنا قیمت دلاری آن روی اینترنت چند میشه گیر آورد ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adnan :
ممنون اسفندیار جان .

منظورتان acer 4101 است دیگه ؟
با توجه به اینکه من بعد از عید نیاز به نوت بوک پیدا می کنم فکر می کنید صبر کنم بهتر است و چیز بهتری گیرم میاد یا توفیقی در قیمتها نمی کنه ؟
ضمنا قیمت دلاری آن روی اینترنت چند میشه گیر آورد ؟
خوب الان قیمتها تقریبا تثبیت شده اس و تا عید هم که میشه مارس چندان تغییری نمی کنه...قیمت دلاری ملاک نیست...باید دید هزینه حمل و نقل و مالیات اون چقدری می شه...ولی بهتره از دوبی خریداری کنین..;)

egit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از جناب اسفنديار
..فقط کمی نگران شکل ظاهری زمخت نوت بوک و وزن بالا و کمی طول عمر باطری و کمی پورت های کافی و کیفیت نه چندان دلچسب صفحه مانیتور آن باشید
در اينصورت لطفا مرا راهنمايي كنيد كه دنبال چه برند يا چه مدل خاصي بگردم

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون !
چون من درخارج کسانی دارم و احتمال داره در سال آینده یکی از نزدیکانم به خارج سفر کنه !
بنابراین می خواستم ببینم ارزششو داره که صبر کنم از خارج بگیرم ؟ یا تفائت قیمتی آنچنانی نداره .

بهرحال ممنون از راهنمایی شما .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ضمنا قیمت acer TM4101 WLMI را می فروشند 950 هزار تومان
درصورتی که در اینجا قیمتش خیلی بالاتر از آن است :
http://www.shopbot.com.au/p-12990.html

باید دید هزینه حمل و نقل و مالیات اون چقدری می شه...ولی بهتره از دوبی خریداری کنین..

تهران چی ؟ از مشهد ارزانتر است ؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mohsen2 :
سلام نبي جان
در مورد موس و كيف: من اونقدر روي نوت بوك چونه زدم كه ديگه راه نداشت كيف و موس رو مجاني بده. ضمنا من يه كيف خيلي عالي و يك موس خوب خريدم. اما فروشگاههايي كه اشانتيون ميدم معمولا كيف و موس نامرغوب ميدن.
1- در مورد مشخصات: اين اختلافات رو داره:
:
:

سلام
که اينطور.
واقعا ممنونم که وقت گذاشتي .

1. هارد که مال شما 80 ولي من نوشتم 100 ، که مهم نيست و من به 80 هم راضي هستم.

2. شما گفتي رم 1024 گذاشتي و ddr2 هست. خوب اين همون چيزيه که من نوشتم ! شايد منظورت از تفاوت در SDRAM 2 Dimm هست که من نميدونم اصلا معنيش چيه !! شايدم شما فابريکش رو در نظر گرفتي.

3. در مورد باتري من تحت هر شرايطي با بيشتر ميزان شارژ موافقم و فکر نکنم به 6 سلولي قانع باشم.

4. بلوتوث نداره؟! مدلهاي زيگورات همشون بلوتوث دارند. اصلا بدون بلوتوث يا اينفرارد نميشه سر کرد! به نظر من لازمه ...

5. اين مدل ATI X300 128 که شما گرفتي ، دقيق ترش همونيه که من نوشتم ؟ يعني همونه ديگه ؟

6. گفتي همونو از زيگورات شايد 1250 ميگرفتي تو سايت زده 1300 يعني شما 50 تومن تخفيف ميگرفتي؟ بد نيست بگيد تا بدونيم چقدر با فروشنده چونه زد؟ يعني تا 50 تومن تخفيف عاديه؟

بازم تشکر
نبي

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از egit :
با تشكر از جناب اسفنديار

در اينصورت لطفا مرا راهنمايي كنيد كه دنبال چه برند يا چه مدل خاصي بگردم
مشکلی که هست اینکه آنچه خوبان دارند در یکجا خلاصه نمی شود...:(
یعنی اینکه مثلا دل کارایی خوبی دارد ولی همان مشکلات پست قبلی مرا دارد...
یا نمونه های دیگر....
پیشنهاد من این است که یک کم در بخش های مختلف این ترید یه گشتی بزنید و بدون عجله یه ایده کلی در ذهن داشته باشید..بدین ترتیب می توان بهتر قضاوت و انتخاب نمود..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adnan :
ضمنا قیمت acer TM4101 WLMI را می فروشند 950 هزار تومان
درصورتی که در اینجا قیمتش خیلی بالاتر از آن است :
http://www.shopbot.com.au/p-12990.html

تهران چی ؟ از مشهد ارزانتر است ؟
تقریبا چون از تهران می ره مشهد..
مگه اینکه از افغانستان بیاد..:D
راستی دیدم اینتل داره تو کابل نمایندگی می زنه!!!:blink:
سونی هم فعال شده!!!:blink:
یعنی ما اندازه کابل هم....:wacko: :f34r:

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
سلام
که اينطور.
واقعا ممنونم که وقت گذاشتي .

1. هارد که مال شما 80 ولي من نوشتم 100 ، که مهم نيست و من به 80 هم راضي هستم.

2. شما گفتي رم 1024 گذاشتي و ddr2 هست. خوب اين همون چيزيه که من نوشتم ! شايد منظورت از تفاوت در SDRAM 2 Dimm هست که من نميدونم اصلا معنيش چيه !! شايدم شما فابريکش رو در نظر گرفتي.

3. در مورد باتري من تحت هر شرايطي با بيشتر ميزان شارژ موافقم و فکر نکنم به 6 سلولي قانع باشم.

4. بلوتوث نداره؟! مدلهاي زيگورات همشون بلوتوث دارند. اصلا بدون بلوتوث يا اينفرارد نميشه سر کرد! به نظر من لازمه ...

5. اين مدل ATI X300 128 که شما گرفتي ، دقيق ترش همونيه که من نوشتم ؟ يعني همونه ديگه ؟

6. گفتي همونو از زيگورات شايد 1250 ميگرفتي تو سايت زده 1300 يعني شما 50 تومن تخفيف ميگرفتي؟ بد نيست بگيد تا بدونيم چقدر با فروشنده چونه زد؟ يعني تا 50 تومن تخفيف عاديه؟

بازم تشکر
نبي

1- بله. اگه RPM يکي باشه ظرفيت 80 مگ و 100 مگ خيلي فرق نميکنه.

2- منظورم اينه که رم نوت بوک 512 بود و خودم ارتقا دادم. منظور ديگه اي نداشتم.

3- فک کنم بايد باطري رو جدا بخري. يا يه پولي سر بدي و برات تعويض کنه. فک نميکنم باطري جدا داشته باشن. البته شايد هم دارن!

4- تا جايي که من فهميدم فقط شبکه بي سيم داره. Wireless Network
کار شما رو راه نميندازه؟ بلوتوث براي چي مي خواي؟ موبايل؟

5- بله. همونه

6- ليست قيمت زيگورات رو ببين:
http://www.zigorat.com/price.aspx
مدلي شبيه به چيزي که من خريدم (با گرافيک Share) رو زده 1.250.000 تومن. شما 1.300رو از کجا آوردي؟
اين مدلي که من خريدم (با گرافيک Dedicated) دو تا فروشگاه داشتن. اولي ميداد 1.490.000 تومن. باهاش چونه زدم تا 1.400.000 رسيدم. البته گفت اگه خراب بشه هزينه ارسال به دوبي رو خودت بايد بدي.
مغازه دوم از 1.390 شروع کرد. چونه زدم تا 1.360. روي کيف و رم هم تقريبا 20 تومن چونه زدم :cool:

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تقاضای راهنمایی در مورد نوت بوک :

با توجه به مشخصات تصویر پیوست ( مخصوصا جاهایی که با رنگ قرمز علامت گذاری شده ) و با توجه به وزن کمتر از 2 کیلو و نیز مانیتور 14.1 اینچی که مد نظر است ;

دوستان چه نظری در مورد این مدل دارند .
چه مارک و مدل دیگه ای رو پیشنهاد میکنند .

قیمت مورد نظر تا 2000 دلار مشکلی نداره .

فایل های ضمیمه

• siemens2.PNG
    siemens2.PNG
    103.2 KB · نمایش ها: 11

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از mohsen2 :

3- فک کنم بايد باطري رو جدا بخري. يا يه پولي سر بدي و برات تعويض کنه. فک نميکنم باطري جدا داشته باشن. البته شايد هم دارن!

5- بله. همونه

مدلي شبيه به چيزي که من خريدم (با گرافيک Share) رو زده 1.250.000 تومن. شما 1.300رو از کجا آوردي؟
اين مدلي که من خريدم (با گرافيک Dedicated) دو تا فروشگاه داشتن. اولي ميداد 1.490.000 تومن. باهاش چونه زدم تا 1.400.000 رسيدم. البته گفت اگه خراب بشه هزينه ارسال به دوبي رو خودت بايد بدي.
مغازه دوم از 1.390 شروع کرد. چونه زدم تا 1.360. روي کيف و رم هم تقريبا 20 تومن چونه زدم :cool:
اون مغازه دومی که گفتی آدرسش کجاست؟!

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با توجه به مشخصات تصویر پیوست ( مخصوصا جاهایی که با رنگ قرمز علامت گذاری شده ) و با توجه به وزن کمتر از 2 کیلو و نیز مانیتور 14.1 اینچی که مد نظر است ;

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ببخشید یک سوال دیگه .

از نوت بوک های سری 4000 با همین حدود قیمت کدام بهتر است ؟
چون آن شرکت فقط 2 نوع داشت . می خوام ببینم اگه مورد بهتری است از مکان دیگه خرید کنم .

ضمنا نظر شما در مورد aspire هایی که سی پی یو AMD دارند چیه ؟ آنها نصف قیمت اینها را داره !

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mazdak Parsian :

سلام

قیمت این مدل را دارید؟ من از شرکت بهین تکنولوژی پرسیدم، قیمت 1 میلیون و 820 هزار تومان . با سی پی یو 2 گیگاهرتز هم 1 میلیون و 920 هزار تومان.
شما چه قیمتی دارید؟

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Hiran :
سلام

قیمت این مدل را دارید؟ من از شرکت بهین تکنولوژی پرسیدم، قیمت 1 میلیون و 820 هزار تومان . با سی پی یو 2 گیگاهرتز هم 1 میلیون و 920 هزار تومان.
شما چه قیمتی دارید؟
قیمتی که من دارم بین 1300 تا 1500 یورو است ( در خارج از کشور )

arash_sav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
جناب اسفنديار خان من مدتي است كه اين فروم را دنبال ميكنم و از نظرات اعضا و به خصوص شما خيلي استفاده كرده ام.
من در شرف خريد لپتاپي هستم كه در عين داشتن وزن نه چندان زياد، بتوانم بازيهاي گرافيك بالا را نيز با آن اجرا كنم.
پس از جستجوي فراوان به Acer Aspire 5502WXMi رسيدم كه در asia.cnet.com نيز امتياز بالايي آورده است. شركت معتبري قبول كرده كه دستگاه را برايم بياورد. البته گفته اند كه اين طرف سال فقط ميتواند دستگاه را بدون جعبه تحويل دهد با قيمت 1140000 تومان.
خوشحال ميشوم نظر شما را در مورد دستگاه و قيمت آن و نيز نحوه آوردن آن بشنوم.

با تشكر

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mazdak Parsian :

در مقام مقایسه بین فوجیتسو زیمنس مدل S7020 یا Dell D610 کدام مناسب تر است ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
حتما در بخش مشاوره صحبتهایی در مورد این نوع نوتبوک ها شده ولی بجهت تعداد صفحات بالا فرصت و حوصله زیادی در جمع بندی مطالب در مورد یک محصول کمپانی مشکل است . بهرحال ممنون میشم که در این تاپیک فقط در مورد نوت بوک های acer صحبت بشه و مرجع خوبی برای کسانی که این مدل را انتخاب کردند بشود .

این نوت بوک ها بجهت اینکه گارانتی ایران داره ( مناسب برای کاربران ایرانی ( و قیمت مناسبش بنظر خوب میاد .
درحال حاضر این نوت بوک های acer با نام های متفاوتی به بازار میاد که می خواستم ببینم تفاوت آنها چیست و منحصرا به نوع طراحی و شکل ظاهری آنها برمیگردد یا خیر ؟

مدل هایی که بچشم میاد از این قبیل هستند :
Aspire
که من فکر می کردم aspire مدل های amd آن است که الان کتوجه شدم که بعضی از مدل های آن intel هستند .

Travelmate
Ferrari

وشاید نوع های دیگر که من هنوز ندیدم !!!
---------------------------------
ضمنا طراحی folio متعلق به کدامیک از مدلهای آن می شود ؟

با تشکر از کمک و راهنمایی دوستان و مدیران زحمتکش این انجمن

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mohsen2 :
5- بله. همونه

سلام
بازم ممنون محسن جان
1- در مورد زيگورات ديگه شورش رو در آوردن من دارم از دستشون ديونه ميشم ! حيف اون دل نيست كه اينا نمايندش باشن؟! بور كن قيمتي كه من دادم مال درست 10 روز پيشه !! يعني 12 بهمن ، كه خودم بهشون زنگ زدم كه اون pdf رو تو سايتتون آپ ديت كنيد و فرداش عوضش كردن! حالا بعد 10 روز دوباره عوض كردن ! درسته ارزون شده ولي اي كاش نميشد كه اينجوري متزلل نشون نميدادن ! بابا بزار يه ماه بشه حداقل ! اي بابا !

2- در مورد بلوتوث ، بله ! فقط براي موبايل . البته درسته كه usb داره ولي بازم زياد استفاده داره . حتي با توجه به اينجا infra در موبايل ها فراگير تره ،‏ infra رو به bt ترجيح ميدم ولي خوب اصلا تا حالا infra رو موبايل نديدم !!! الان لب تاپ من infra داره و خيلي ازش استفاده ميكنم.

3- يه چيزي !
اين 6000 عزيز ! ضخامتش يه كم زيادي نيست ؟!
وزنش براي شما چقدره 2.5؟!

4- طرف قرار شده برام قيمت بگيره اينجا ! ببينم چند ميده . اگر گرون گفت كه از همون تهران . همونجا كه شما گرفتي بگيرم . مطمئن باش هيچجا قيمت نميگيرم چون شما قبلا گشتي ... گفتي انصافا خيلي گشتي ؟! مطمئن؟! من ديگه تهران نگردم ؟ :happy: (اصل تنبلي يا به عبارتي گـ...!!!)

5- راستي امروز بازار بودم داشت يه سوني ميفروخت . ميگفت هيچكدوم سي دي ويندوز و درايور ندارن و بجاش بايد بك آپ بگيري و... اينو در راستاي بحث اخير در چندين پست قبل عرض كردم!

بازم ممنون
نبي

بالا