• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Shahed :
خوب چرا توي چت؟
تاپيک بزنين پستاتونم ميره بالا ! :D

سلام ؛
فکر میکنم نیازی به توضیح نباشه که مزیت چت در سرعت پاسخگویی و نتیجه گیری سریعتر می باشه، یعنی چت و انجمنها دو مقوله مجزا می باشن !
راستی! من مرده اون عکس تو امضات هستم که تعداد بازدید رو نوشته .... خیلی خفنه! خودت نوشتی؟ تا اونجایی که میدونم امکان نوشتن فارسی در عکس پروژه خیلی پیچیده ای است. شاید هم از کد آماده استفاده کرده باشی. به هر صورت ایده خیلی جالبی است .

به نقل از tkavosh :
فکر خوبیه
یه سوال هم برام پیش اومده که البته بیربطه ولی مثل اینکه دور از جون من یه تایپیک زده بودم راجع به cpu cooling
شما ندیدینش ؟!!!!

یکی نبود و دو تا بود ! احتمالا جناب اسفندیار به اینجا منتقل کردند:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37504&page=6

hamed59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هر چیزی می خرید با گارانتی تعویض باشه
وگرنه اعصاب خوردیش براتون می مونه
تا می تونید هم از زیگورات و یا هر شرکت با گارانتی شرکت "فن آوری پردازش پیشرفته" (مهندس شیبانی) خرید نکنید
از ما گفتن از شما نشنیدن
بعدا اگه یه پیچ لپ تاپ خراب شد مهندس شیبانی گفت مادر بوردش سوخته شاکی نشید
چون اون جز این چیزه دیگه ای بلد نیست
بعدا نگید نگفتی!!!!
خوش باشید

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
راستی! من مرده اون عکس تو امضات هستم که تعداد بازدید رو نوشته .... خیلی خفنه! خودت نوشتی؟ تا اونجایی که میدونم امکان نوشتن فارسی در عکس پروژه خیلی پیچیده ای است. شاید هم از کد آماده استفاده کرده باشی. به هر صورت ایده خیلی جالبی است .

اسون تر از روشن خاموش کردن کامپیوتر

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
سلام
اسفندیار جان ! بابا تو دیگه آخرشی ! مطمئنی وقتی مینویسی اینجا ، نرمالی ؟! ببخشید ها :D شرمنده ! :blush:
از کدوم سایت حرف میزنی ؟! هر روز کجا هستی ؟!
اون لینک خبرهاتم که هر چی روش کلیک کردم باز نشد. :D :p :lol: نامرئیه ؟
notebookreview.com درضمن کدام لینک خبر؟!:D

به نقل از NabiKAZ :
بعدش گفتی: "خوب ببینین ریخت و قیافه براتون مهم نیست و کمتر جابجاش خواهین کرد می تواند گزینه خوبی باشه ولی نخوایین ازش که براتون 5 سال دوام بیاره ها!!!"
یک کلمش هم نفهمیدم !!! محسن بیا ترجمه کن !!!! منظورت اینه که ریختو قیافه 6000 قشنگ نیست؟ به نظر من که خیلی هم قشنگه !!! منظورت از اینکه گفتی کمتر جابجاش خواهین کرد. یعنی سیستمی که من نوشتم وزنش زیاد میشه ؟! چرا وزنش زیاد میشه؟ فقط به خاطر باتری؟! بعد نفهمیدم چرا 5 سال دوام نمیاره ؟!!؟!؟!؟!؟؟!!؟!
رمزگشایی:
1-هیچی از نظر قیافه سونی نمی شه..:D
2-گذاشته شدن هر امکانی به نوتبوک حداقل چند تا پیچ و مهره که داره!!!;)
منظورم اینه که نه تنها باطری بلکه ادوات دیگر هم بر وزن کلی دستگاه می افزایند..در ابتدا تک تک هر جز وزنی ندارد ولی در کل سنگین خواهد شد..:)
3-نوت بوک های دل در بهترین حالت و با توجه به نظرات کاربران حداکثر سه سال دوام می آورند...ولی الان ایسر قول دوام 5 ساله می دهد...دوستان خودم در همان زیرمجموعه ایسر و کاربران در همان فوروم بالایی که خدمت مبارک عرض شد(و بنده حقیر به عنوان یکی از مدیران کم سواد همان بخش)این مطلب را بخوبی تایید می کنند.:blush:

به نقل از NabiKAZ :
مورد آخر اینکه اسفندیار جان بابا معلومات رو فعلا بیخیال بشو ! اینجا نیومدیم که علم کسب کنیم . میخوایم چیز بخریم بریم پی کارمون . البته شوخی کردم . یعنی تو یه قلمبه یه هو کمک کن که بریم بخریم ! بعد که خریدیم با لپ تاپم میام اینجا خودم میشم شاگردت علم یاد میگیرم :happy: آخه دیگه دارم میمرم .... خونم میافته گردنت ها ! :lol: (لاو !)
دوست من...تصمیم گیرنده نهایی شما هستین...من راه و چاه را نشان شما دادم....تصمیم شما در هرحالت برای من محترم است..:happy: وظیفه من نشان دادن کارایی و اشکالات احتمالی نوت بوک هایی است که شما پسند فرموده اید...خرید نهایی با شماست...
do please make up your mind properly...
no one could choose your favorite on behalf of you.
make your own decision ...
:cool:

egit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا مرا براي پيدا كردن يك نوت بوك مناسب با مشخصات زير راهنمايي فرماييد
يك سيستم مناسب براي يك برنامه نويس
ال سي دي باكيفيت
وزن كمتر از 3 كيلوگرم
باطري بيشتر از 4 ساعت
كي بورد تاحدامكان نزديك به استاندارد
...تنوع پورتها تا حد امكان زياد(بلوتوث - يو اس بي- شبكه بيسيم و باسيم-پورت سريال پارالل
رم 256 كافي - رم كارت گرافيكي 64 جدا- هارد 60گيگا به بالا
سي پي يو 1.7 گيگا به بالا
درايو كومبو

با تشكر

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
.
.
.

3-نوت بوک های دل در بهترین حالت و با توجه به نظرات کاربران حداکثر سه سال دوام می آورند...ولی الان ایسر قول دوام 5 ساله می دهد...دوستان خودم در همان زیرمجموعه ایسر و کاربران در همان فوروم بالایی که خدمت مبارک عرض شد(و بنده حقیر به عنوان یکی از مدیران کم سواد همان بخش)این مطلب را بخوبی تایید می کنند.:blush:

جناب اسفنديار
شما به گردن من حق استادي داريد و خيلي چيزها از شما ياد گرفتم.
اما اگر اجازه بدهيد انتقادي به شما داشته باشم:

بنده فکر ميکنم اين جمله بالا که نوشتيد بيشتر شبيه به تبليغات رسانه اي است تا بحث فني.
تا جايي که من ميدانم نمي شود گفت فلان مارک حداکثر سه سال دوام مي آورد و بهمان مارک حداقل 5 سال.

يکي از چيزهايي که از شما ياد گرفتم اين است که در برخي موارد انتخاب مدل از انتخاب برند مهمتر است. اينکه تمام مدل هاي دل را با يک چوب و تمام مدل هاي ايسر را با يک چوب ديگر برانيم، خيلي منصفانه نيست

اميدوارم از شاگرد خودتان دلگير نشيد.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مگه دوست من شما با سیستم عامل مک مشکلی دارین؟!
علت تعدد سونی این بود که بازار اون در آمریکای شمالی فعالتره..مگه به شما دوتا سایت ندادم؟!
علت کم بودن سرعت پردازنده ها اینه که کلاس کاری اونا کوچک بودن و سبک بودن و کارایی بیشتر نوت بوک در سفر و حضر است...قبلا هم گفته بودم..اگه صفحات قبلی را خوانده باشین به این نکته اشاره کرده بودم...مگه همشو نخواندین؟! خوتون گفتین..

بله. من مکینتاش سرم نمیشه :D
شما دو تا سایت دادید، ولی بنظرم از این نظر با هم فرقی ندارند. نتیجه سرچ همان است: سردرگمی. :wacko:
بله قبلا گفته بودید و منطقی هم هست. اما آدم این Dell 710m رو میبینه با سرعت 2، کارت گرافیک 64 و . . . حداکثر 2 کیلو. خوب آدم :blink: میشه.
مگه همشو نخواندین؟! خوتون گفتین
آقا اسفندیار حسابی شدین مثل این معلما ها :p

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
من بالاخره امروز رفتم يک Dell Inspiron 6000 خريدم.
مشخصاتش اينه:
cpu: 2.0
ram: 512 (که همونجا ارتقا دادم به 1 GB)
HDD: 80
VGA: ATI 128 X300
LCD" WXGA
DVDRW

نوت بوک را 1.360 خريدم.
براي ارتقاي رم حدود 90 پول دادم
براي کيف حدود 40
براي موس و پد 9 هزار تومان

در مجموع حدود 1.499.000 تومان هزينه کردم

اگر سوالي داريد در خدمتم
در روزهاي آينده که اطلاعات بيشتري کسب کنم حتما مينويسم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از egit :
با سلام
لطفا مرا براي پيدا كردن يك نوت بوك مناسب با مشخصات زير راهنمايي فرماييد
يك سيستم مناسب براي يك برنامه نويس
ال سي دي باكيفيت
وزن كمتر از 2.5 كيلوگرم
باطري بيشتر از 4 ساعت
كي بورد تاحدامكان نزديك به استاندارد
...تنوع پورتها تا حد امكان زياد(بلوتوث - يو اس بي- شبكه بيسيم و باسيم-پورت سريال پارالل
رم 256 كافي - رم كارت گرافيكي 64 جدا- هارد 60گيگا به بالا
سي پي يو 1 گيگا به بالا
درايو كومبو

با تشكر
دوست من...اساس کاری اینجا این است که شخص خود نوت بوکی را انتخاب می کند و البته از قبل مطالب مرتبط را از همین جا که سندیت بیشتری دارند مطالعه می نماید و سپس چند مدل مورد نظر خویش را با مطرح نمودن در این بخش به مداقه می گذارد...
در ضمن هزینه ای که می پردازید چقدر است و آیا می توانید از دوبی شخصا برای خود تهیه کنید یا همین تهران را ترجیح می دهید؟!

egit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باتشكر هزينه حداكثر 1.5 ميليون و بيشتر ترجيح ميدهم از تهران بخرم ولي اگر لازم باشد مشكلي نيست

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
جناب اسفنديار
شما به گردن من حق استادي داريد و خيلي چيزها از شما ياد گرفتم.
اما اگر اجازه بدهيد انتقادي به شما داشته باشم:
بنده فکر ميکنم اين جمله بالا که نوشتيد بيشتر شبيه به تبليغات رسانه اي است تا بحث فني.
تا جايي که من ميدانم نمي شود گفت فلان مارک حداکثر سه سال دوام مي آورد و بهمان مارک حداقل 5 سال.
يکي از چيزهايي که از شما ياد گرفتم اين است که در برخي موارد انتخاب مدل از انتخاب برند مهمتر است. اينکه تمام مدل هاي دل را با يک چوب و تمام مدل هاي ايسر را با يک چوب ديگر برانيم، خيلي منصفانه نيست
اميدوارم از شاگرد خودتان دلگير نشيد.
نه دوست من....:D چرا دلگیر بشم..:blush: باید حرف حق را قبول کرد....:) حرف شما کاملا مستدل و منطقی است..حرف من پایه علمی نداشته و صرفا با توجه به تجاربم بوده..;)
در ضمن شما خیلی لطف دارین..:D :blush:
در باب اون صحبت یه مقدار به این مسئله استنباط کردم:
Built to perform for over 20,000 hours, the TravelMate has passed 10 rigorous quality and reliability tests, guaranteeing reliability and at least 5 years of solid performance
که واقعا مصداق داره و اگه خودم در زمان دوره دیدن ایسر از نزدیک تست ها و آزمایشاتی که انجام می شود رانمی دیدم قطعا باور نمی کردم....بگذریم..:blush:
این مطلب را در سایت رسمی ایسر و در مقام انتخاب هر نوت بوکی می توانید ببینید...مطمئن باشید که تبلیغات هم اگر بوده باشد پس با تجارب دیگر دوستانی که در نوت بوک ریویو حدود 4 سالی با نوت بوک خود ور رفته اند و هنوز نیز به آن علاقه دارند و مشکلی پیدا نکرده اند که قابل ذکر باشد را نیز باید به حساب تبلیغات گذاشت؟!
بگذریم که من خودم فن کلوپ ایسر هستم...:lol:
خود من که الان حدود دوسال و خرده ای است دارم با نوت بوکم شخم می زنم هنوز مشکل پیدا نکرده ام..;)

physics

Registered User
لایک‌ها
31
سلام می خوام یه ایسر 3003 البته با وایرلس بخرم قیمت رو از 740 تا 840 به من دادن
اول اینکه واقعاْ ایسر ارزشش رو داره
دوم اینکه کدوم یک از مدلهای 3003 از نظر شما بهتره؟
و کجا رو برای خرید و کدوم گارانتی رو براش توصیه می کنید.

physics

Registered User
لایک‌ها
31

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام

یه لپ تاپ خوب اگه امکان داره معرفی کنین با گارانتی .

قیمت ماکزیمم 1 میلیون و هفتصد هزار تومن.

مرسی.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از physics :
دوست عزیز اصلا توصیه خرید چنین چیزی را نمی کنم...بر چه اساس به چنین نتیجه ای رسیدید؟!

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
اخه این سوالتون بی فایدس ! ببین عزیز جان شما اول باید بری اینترنتو و اونترنتو زیرو رو کنی .این دو خاصیت داره
اول اینکه متوجه میشی مدل های زیادیه و تفاوتهاشون چیه و بابت این تفاوتا چقدر تفاوت قیمت هست و..
دوم اینکه شما به مرور متوجه میشین که چی میخوایی و کم کم انتخاب هات جهت دار تر میشه تا اینکه روی چنتا مدل کلید میکنی .خوب حالا اگه با وجود تحقیق در مورد همین انتخابها هم بازم شک داری میتونی بیایی یه همچین جاهایی و سوالتو مطرح کنی و سرانجام هم میری بازار...( و می خواهید که مدل مورد نظرتون رو بخرید ولی میبینید که یا اون مدلو ندارن یا ارث باباشونو کشیدن روش برا همین شما کلا از خرید laptop منصرف میشید و میری دنبال کارت :( )

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
مرسی از کمکت.

منم چون حال گشتن ندارم میخوام دوستانی که این کارو کردن قبلا , کمکم کنن.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
Laptop فقط sony vaio !!! البته نظر شخصیه و مستند نیست !:D

بالا