• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
قانع نشدم !
من 11 اینچی میخوام ! که یه تا بزنم این ور . یه تا بزنم اون ور ، بعد بزارمش تو جیبم !!!
دوست من با اوصافی که در ترید دیگری در باب p910 داده بودین فکر می کنم نیازهای نوت بوکی شما در حداقل 13.3 اینچی و در حداکثر 14.1 اینچی برآورد می شه...بیشتر از اون با روحیه شما جور در نمیاد و کمتر از اون با سلیقه شما!!;)

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من با اوصافی که در ترید دیگری در باب p910 داده بودین فکر می کنم نیازهای نوت بوکی شما در حداقل 13.3 اینچی و در حداکثر 14.1 اینچی برآورد می شه...بیشتر از اون با روحیه شما جور در نمیاد و کمتر از اون با سلیقه شما!!;)

اسفندیار عزیز از دلسوزی که به خرج میدید متشکرم .
با این اوصاف فکر کنم برمیگردم روی خونه روز اول یعنی این :
DELL 630m / centrino 2.0 / 1024 / 100+ / DVD Multi 8X / 14.1WXGA / Wi-Fi / BT/ Graphic 128 / XPH / NEW- XBrite LCD
Price: 1,500,000 1 sal garanti beynolmelali
Price: 1,600,000 1 sal garanti iran (zigrat) + kif

- چرا من هر چی میگردم تو این سایتها مدل 700m رو زده 12 اینچ . بلاخره 11 یا 12 هست ؟
اصلا بفرمائید فلسفه این نواسانات مشخصات در یک سری و مدل چیه . چرا هزار و یک رقم از هر مدلی داریم . مخصوصا در مورد دل عرض میکنم ! یعنی درسته مشخصات کاستومایز است ! ولی آیا حتی در مورد مانیتور ؟ یا بلوتوث یا یک پورت خاص هم امکان بودن یا نبودن آن هست ؟! مگر میشه ؟!

خوبه ؟

نبی

haney

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
DELL
700m 12.1 inch هستش و وزنش هم 1.9 کیلوگرم هستش
دو نوع هم داره
sonoma 2.0
dothan 1.8

دوست عزیز بد نیست درباره sony هم کمی تامل کنی
lcd کاملا متفاوتی داره و کاملا می ارزه

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اسفندیار خان، میدونم که الان میگی تو که همه این صفحات رو خوندی واسه چی دیگه این سوال رو میپرسی :blush: ولی میشه خواهش کنم چند تا مدل با حدود امکانات این 710m با صفحه 13 اینچی و وزن حداکثر 2 کیلوگرم معرفی کنید که بهتر از 710m باشند (و البته نه خیلی گرونتر)؟ من کاملا دارم گیج میشم. این سونی شونصد تا مدل 13 اینچی داره، گیج شدم حسابی.:wacko:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
چرا من هر چی میگردم تو این سایتها مدل 700m رو زده 12 اینچ . بلاخره 11 یا 12 هست ؟!
اینم جواب شما:
به نقل از haney :
DELL
700m 12.1 inch هستش و وزنش هم 1.9 کیلوگرم هستش
از این دوستمان خیلی متشکرم...داشتم فکر می کردم که اون 12.1 را تایپ کنم..واقعا لطف کردین..:happy:
به نقل از NabiKAZ :
اصلا بفرمائید فلسفه این نواسانات مشخصات در یک سری و مدل چیه . چرا هزار و یک رقم از هر مدلی داریم . مخصوصا در مورد دل عرض میکنم ! یعنی درسته مشخصات کاستومایز است ! ولی آیا حتی در مورد مانیتور ؟ یا بلوتوث یا یک پورت خاص هم امکان بودن یا نبودن آن هست ؟! مگر میشه ؟!
دوست ناآرام من!!:D
هر برندی در بازارهای فروش دنیا بسته به امکانات اون بازار و کشش و قدرت خرید و برخورداری در حد قابل قبول از تکنولوژی ارتباطی و مخابراتی و چند عامل ریز و درشت دیگه یک سری نوسانات را در نظر می گیره..این امر کاملا طبیعیه...البته دیگه به اون شوری که شما اشاره کردین هم نیست..;)
به نقل از darya_s :
اسفندیار خان، میدونم که الان میگی تو که همه این صفحات رو خوندی واسه چی دیگه این سوال رو میپرسی :blush: ولی میشه خواهش کنم چند تا مدل با حدود امکانات این 710m با صفحه 13 اینچی و وزن حداکثر 2 کیلوگرم معرفی کنید که بهتر از 710m باشند (و البته نه خیلی گرونتر)؟ من کاملا دارم گیج میشم. این سونی شونصد تا مدل 13 اینچی داره، گیج شدم حسابی.:wacko:
اون سونی که ماشالله قیمتاش یه سرو گردن بالاتر از مابقیه..اون وقت شما می فرمایین نه خیلی گرانتر؟!:blink:
حرفا می فرمایین شما ها!!:D ;)
خوب از اینجا با انتخاب مانیتورهای 13 اینچی می تونین به نتایج کلاسه شده و جالبی برسین و امتیازات مربوطه را یه جا داشته باشین که تصمیم گیریتون راحت تر باشه..:cool:
حالا در این سایت از سمت راست صفحه مانیتور خودتونو انتخاب کنین و به نتایج اون دقت کنین:
http://www.notebookreview.com/
خوب...حالا اینو دقت کنین:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2744
فوق العاده است دیگه ..نه؟!;)
و اما اگر این مطلب راضیتون نکرد این جا را هم ببینین:
http://reviews.cnet.com/Notebooks/2001-3121_7-0.html?tag=cnetfd.dir
در سمت چپ این بخش می تونین صفحه مانیتور خودتونو انتخاب کنین و به نتایج اون دقت کنین....

physics

Registered User
لایک‌ها
31
میگن acer کیفیت خوبی نداره؟؟
در چه حدی می شه این رو آنالیز کرد؟

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من چند روز پيش رفتم پايتخت. نوت بوک هاي Dell Inspiron 6000 که فروشگاههاي مختلف از جمله زيگورات داشتن، هيچکدوم سي دي ويندوز همراهشون نبود. فروشنده ميگفت بدليل جلوگيري از کپي غير قانوني خود شرکت دل سي دي ها رو برداشته و برگه اي در جعبه نوت بوک قارا داره که نحوه بکاپ گيري از ويندوز نوت بوک رو توضيح داده.

به نظر شما اين طبيعيه آقا اسفنديار؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
سلام

من چند روز پيش رفتم پايتخت. نوت بوک هاي Dell Inspiron 6000 که فروشگاههاي مختلف از جمله زيگورات داشتن، هيچکدوم سي دي ويندوز همراهشون نبود. فروشنده ميگفت بدليل جلوگيري از کپي غير قانوني خود شرکت دل سي دي ها رو برداشته و برگه اي در جعبه نوت بوک قارا داره که نحوه بکاپ گيري از ويندوز نوت بوک رو توضيح داده.

به نظر شما اين طبيعيه آقا اسفنديار؟
نه دوست عزیزم....:D
به حق چیزای نادیده و ناشنیده..:blink:
آخه الان اینو بگم بازم میلهای تهدید آمیز برام میاد..:wacko:
جریان اینه که نوت بوک های refurbished ویا used را به عنوان نوت بوک نو(حالا نمی دانم با کدام گارانتی) قالب ملت می کنن...:hmm: :hmm: اینجوری ویندوز هم پر!!!:eek:

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزیزم....:D
به حق چیزای نادیده و ناشنیده..:blink:
آخه الان اینو بگم بازم میلهای تهدید آمیز برام میاد..:wacko:
جریان اینه که نوت بوک های refurbished ویا used را به عنوان نوت بوک نو(حالا نمی دانم با کدام گارانتی) قالب ملت می کنن...:hmm: :hmm: اینجوری ویندوز هم پر!!!:eek:

جناب اسفنديار
از پاسخ شما ممنونم. اما باور كنيد از چند تا فروشگاه پرسيدم. هيچكدوم از فروشگاهها سي دي ويندوز همراه با Dell Inspiron 6000 نداشتند.

امروز اينجا رو ديدم.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2665&review=Dell+Inspiron+6000+(Pentium+M)

انتهاي صفحه نوشته:
Cons:

Excessive bloatware
No Software/OS CDs included

اينم اشاره كرده به اينكه سي دي OS نداره.

ضمنا Excessive bloatware يعني چي؟

با تشكر

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
جناب اسفنديار
از پاسخ شما ممنونم. اما باور كنيد از چند تا فروشگاه پرسيدم. هيچكدوم از فروشگاهها سي دي ويندوز همراه با Dell Inspiron 6000 نداشتند.

امروز اينجا رو ديدم.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2665&review=Dell+Inspiron+6000+(Pentium+M)

انتهاي صفحه نوشته:
Cons:

Excessive bloatware
No Software/OS CDs included

اينم اشاره كرده به اينكه سي دي OS نداره.

ضمنا Excessive bloatware يعني چي؟

با تشكر
دوست من...:)
اولا اینو بخوانید:
After applying a $700 off coupon code, I got my system from Dell.com for around $1,500.
متوجه شدید؟!بهمین دلیل No Software/OS CDs included دیده میشه...;)
در ضمن ببینید باید روشن گری کنم...
1-وقتی با کوپون چیزی خریداری می شه خیلی از امکانات جانبی حذف میشن..درست مثل اینکه شما چند جا مک دونالد می خورین و بعد به شما به عنوان جایزه در همان جا یا در مجلات دیگر چند کوپون مجانی می بینید که با بردن و ارائه اونا می تونین یه چیزی مجانی بخورین(که البته چندان جالب نیست)در مورد نوتبوک نیز چنین کوپن هایی در مجلات های تک بصورت تبلیغی وجود داره که می تونین با جمع آوری اونا و رسیدن به حد مشخص(که از چند ده دلاری شروع می شن)و با ارسال اونا با مثلا شرکت دل یه نوت بوکی که قید شده می تونین بخرین را انتخاب کنین...
هیچ گاه این روش جای خرید یک نوت بوک توسط شما بصورت کاملا مستقل و خریدار را نمی ده..در اصل روش تبلیغاتی است..
2-این عبارت No Software/OS CDs included شامل ویندوز اورجینال نمی شه...منظور اینه که بسته های نرم افزاری که معمولا در کنار نوت بوک بصورت جانبی عرضه می شه در اینجا دیده نمی شه...بازم بر می گردیم به همان حرف بند اول..;)
3-منظور از اون عبارت Excessive bloatware این بوده که خودش در ادامه آورده:
Bloatware (unwanted software) on the Dell 6000 is REALLY bad! When you fisrt boot up there are about 13 icons in your system tray and many, many applications running in the background, this is all really degrading to the overall system performance. There is so much to get rid off that I strongly recommend reformatting the system with a fresh XP disk.;)

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من...:)
اولا اینو بخوانید:
After applying a $700 off coupon code, I got my system from Dell.com for around $1,500.
متوجه شدید؟!بهمین دلیل No Software/OS CDs included دیده میشه...;)
در ضمن ببینید باید روشن گری کنم...
1-وقتی با کوپون چیزی خریداری می شه خیلی از امکانات جانبی حذف میشن..درست مثل اینکه شما چند جا مک دونالد می خورین و بعد به شما به عنوان جایزه در همان جا یا در مجلات دیگر چند کوپون مجانی می بینید که با بردن و ارائه اونا می تونین یه چیزی مجانی بخورین(که البته چندان جالب نیست)در مورد نوتبوک نیز چنین کوپن هایی در مجلات های تک بصورت تبلیغی وجود داره که می تونین با جمع آوری اونا و رسیدن به حد مشخص(که از چند ده دلاری شروع می شن)و با ارسال اونا با مثلا شرکت دل یه نوت بوکی که قید شده می تونین بخرین را انتخاب کنین...
هیچ گاه این روش جای خرید یک نوت بوک توسط شما بصورت کاملا مستقل و خریدار را نمی ده..در اصل روش تبلیغاتی است..
2-این عبارت No Software/OS CDs included شامل ویندوز اورجینال نمی شه...منظور اینه که بسته های نرم افزاری که معمولا در کنار نوت بوک بصورت جانبی عرضه می شه در اینجا دیده نمی شه...بازم بر می گردیم به همان حرف بند اول..;)
3-منظور از اون عبارت Excessive bloatware این بوده که خودش در ادامه آورده:
Bloatware (unwanted software) on the Dell 6000 is REALLY bad! When you fisrt boot up there are about 13 icons in your system tray and many, many applications running in the background, this is all really degrading to the overall system performance. There is so much to get rid off that I strongly recommend reformatting the system with a fresh XP disk.;)

جناب اسفنديار
1- من قبول دارم که اصولا بايد سي دي ها هم همراه نوت بوک باشه. و ممکنه نوت بوکهايي که سي دي اورجينال ندارند ارزونتر باشند. اما نوت بوک ها ظاهرا نو بودند. البته ممکنه نوت بوک ها refurbished باشند. (يعني نوت بوک هايي که در مرحله نهايي تاييد کيفي نميشن و دوباره يک مرحله تعميرات و اصلاح روي آنها انجام ميشه. درسته؟)

2- در عبارت No Software/OS CDs included فکر ميکنم منظور از OS سي دي سيستم عامل باشه. درست ميگم؟

3- دو تا نوت بوک IBM با قيمت و مشخصات مناسب پيدا کردم. ممنون ميشم اگه نظرتون رو بگيد.
کد:
IBM R50e-SYG
1.8 intel dothan (2mb)
15" xga
512 mb ram
80 gb hdd
DRVRW
VGA Intel 64 mb share

1,200,000 Toman

IBM R50e-U3G
1.7 intel dothan (2mb)
15" xga
256 mb ram
60 gb hdd
Combo
VGA Intel 64 mb share

990,000 Toman

به نظر شما اگه IBM بخرم نسبت به Dell Inspiron 6000 يا Toshiba Satelite M45 بهتر نيست؟

ibm_thinkpad_r40_b.jpg
اينم عکس IBM:
اديتور سايت Cnet هم بهش امتياز 8 از 10 داده
http://asia.cnet.com/reviews/hardware/notebooks/0,39001743,39017060p,00.htm

ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
جریان اینه که نوت بوک های refurbished ویا used را به عنوان نوت بوک نو(حالا نمی دانم با کدام گارانتی) قالب ملت می کنن... اینجوری ویندوز هم پر!!!
من هم دیدم که یک لپ تاپ توشیبا cd ویندوز همراش نبود. والبته جالبش اینه که قیمتش در مقایسه با قیمتش توی سایت خود توشیبا با همین امکانات خیلی پایینتر بود. یعنی اونم نو نبوده؟ موقع خرید از کجا بفهمیم که اینا نو نیستند؟ (بغیر از جریان cd ویندوز نداشتن)

آقا اسفندیار ممنون از راهنماییهاتون.
اون لینک مربوط به یک مدل اپل بود، اپل سیستم عاملش ویندوز نیست درسته؟
بعدش هم اون کاری که گفتید توی notebookreview و cnet بکنم که اندازه مانیتور رو بدم که search کنه من همین کار رو توی cnet کرده بودم که نتیجه اش تعداد بسیار زیاد لپ تاپ که بیشترشون سونی بودند و با امکانات بسیار شبیه هم، (با قیمتهای بالا) و مدلهای مختلف بود. برای همین از شما کمک خواستم، چون واقعا گیجم کرد.
در ضمن من مدلهای 12-13 اینچ فوجیستو رو که دیدم متاسفانه بیشترشون cpuهاشون 1.6 و پایینتر هست، نمیدونم چرا.

با این تفاسیر فکر کنم:
1- زیر 1.5 میلیون لپ تاپ 13 اینچی خوب و مناسب پیدا نمیکنم.
2- باید سونی بخرم و کلی پول اضافه بدم. چون برندهای دیگه توی این اندازه ها محصول زیادی ندارند.
3- کمک!!!!!

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
اينجا:
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1878516,00.asp

در بخش نظرات، شخصي به نام kr4mm نوشته:
کد:
My only headache is the lack of a restore CD that will let me 
reload Windows bare. The Recovery Partition doesn't help 
me load a dual-boot Linux/Windows environment.

ظاهرا قضيه عدم وجود CD روي Dellinspiron 6000 همه جاييه!

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از esfandiyar2002 و haney که پستهای قبلی راهنمایی کردند تشکر میکنم .

خب! داستان به اینجا رسید که رفتیم تو بازار اهواز یه چرخ زدیم . این پیشنهاد شد بهمون:

Sony FS 790B03$/ centrino 2.0 / 512 / 100 GB / DUAL DVDRW / Graphic 128 / 15.4" Xbrite / 2.6 kg / USA
البته قرار شد رم رو 1024 بکنه، و گفت یه سال گارانتی خودم یه کیفم میدم، (این USA بودن رو توجه کنید)
- قیمت هم : 1.700.000 نظرتون چیه؟! با این اوصاف چطوره؟!

منتظرم اسفندیار بگه بخرش ! معطل نکنم !

- راستی من چقدر رو غیر چینی بودن زوم کنم؟ خیلی مهمه؟!
- و اینکه با خیلی زیر قیمت بالا و با همین مشخصات ، شاید بشه DELL خرید. ولی سونی اونم usa ارزشش رو داره اینقدر هزینه کنیم براش ولی جنسش خوب باشه !؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیزی
نظر سنجی این notebookreview لب تاپای محبوب افراد رو اینجوری زده:

1. Dell Inspiron 6000
10.4% / 9953
2. Toshiba Satellite M45
4.1% / 3901

چقدر میشه روش حساب کرد؟!
چون اگر بشه رو این نظر سنجی حساب کرد اون وقت با وجود اینکه اینقدر گفتن satalite خوب نیست ولی satalite m45 میخرم! چون مشخصات و قیمتش فوق العادست !
اسفندیار نظر شما رو در مورد satalite m45-s359 به خاطر ندارم. اگر قبلا نظر دادی بگو که بگردم پیداش کنم !

نبی

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
سلام
از esfandiyar2002 و haney که پستهای قبلی راهنمایی کردند تشکر میکنم .

خب! داستان به اینجا رسید که رفتیم تو بازار اهواز یه چرخ زدیم . این پیشنهاد شد بهمون:

Sony FS 790B03$/ centrino 2.0 / 512 / 100 GB / DUAL DVDRW / Graphic 128 / 15.4" Xbrite / 2.6 kg / USA
البته قرار شد رم رو 1024 بکنه، و گفت یه سال گارانتی خودم یه کیفم میدم، (این USA بودن رو توجه کنید)
- قیمت هم : 1.700.000 نظرتون چیه؟! با این اوصاف چطوره؟!

منتظرم اسفندیار بگه بخرش ! معطل نکنم !

- راستی من چقدر رو غیر چینی بودن زوم کنم؟ خیلی مهمه؟!
- و اینکه با خیلی زیر قیمت بالا و با همین مشخصات ، شاید بشه DELL خرید. ولی سونی اونم usa ارزشش رو داره اینقدر هزینه کنیم براش ولی جنسش خوب باشه !؟

سلام

منم قصد داشتم سوني بخرم. سري FS داراي قيمت مناسب و صفحه نمايش 15.4 هست. مقداري در سايتهاي خارجي جستجو کردم و متوجه شدم زياد از اين مدل خوب نميگن. مثلا يک نفر نوشته بود سري FS سوني Flimsy هست. يعني سست. بي دوام.

خودمم رفتم مجتمع پايتخت و ديدم. به نظر من هم زياد جالب نبود.

سري هاي ديگر سوني هم صفحه 15.4 ندارند يا خيلي گران هستند.

لذا من از خريد سوني منصرف شدم.

اما Dell Inspiron 6000 در ليست 100 محصول برگزيده سال 2005 Pcworld قرار داده. چند تا سايت ديگه (مثلا اگه اشتباه نکنم Pcmag) بعنوان انتخاب سردبير برگزيده شده. اکثر افرادي که خريدن ازش راضين. کاربران نمره 7.7 از 10 بهش دادن.
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspir..._Business/4852-3121_7-31264917-3.html?tag=nav

چند تا عيب براش ذکر شده از جمله: صفحه نمايشش تاريکه و براي استفاده در محيط بيرون زير نور آفتاب مناسب نيست.
موقعيت کليدها روي صفحه کليد مناسب نيست (به نظر من اين عيب مهمي نيست. آدم عادت ميکنه)

در مجتمع پايتخت اين مدل با مشخصات مختلفي وجود دارد.

ار جناب اسفنديار درخواست ميکنم در موارد ذيل مرا راهنمايي کنند:

1- اين مدل دو نوع کارت گرافيکي ميتواند داشته باشد:
SHARE : Intel GMA 915 128MB
DEDICATED: ATI X300 - 128 BM

که دومي حدود 150 هزار تومان به قيمت دستگاه اضافه ميکند. سوال من اين است که آيا بجز در بازي ها و برنامه هاي سه بعدي کارت گرافيکي در عملکرد دستگاه تاثيري دارد؟ آيا کارت گرافيکي dedicated موجب گرم شدن دستگاه ميشود؟ با توجه به اينکه در آينده امکان ارتقا کارت گرافيکي وجود ندارد، آيا بهتر است که اين مبلغ 150 هزار تومان را هزينه کنيم و کارت گرافيکي dedicated بگيريم؟

2- نوت بوک Dell Inspirn 6000 با سه مدل صفحه نمايش عرضه مي شود:
WXGA 15.4: 1280 * 800
WSXGA 15.4: 1680 * 1050
WUXGA 15.4 : 1920 * 200

که قيمت دومي حدود 150 هزار تومان بيشتر از اولي و قيمت سومي هم 150 هزار تومان بيشتر از دومي است. سوال من اين است که آيا تفاوت اين صفحات فقط در رزولوشن است يا از نظر Brightness يا ساير مشخصه هاي کيفي تصوير هم با يکديگر تفاوت دارند؟ آيا براي استفاده هاي معمولي WXGA کفايت ميکند؟

3- اگر بخواهيم Ram دستگاه را زياد کنيم، آيا مهم است که رم دوم هم مارک با اولي باشد؟ يا فقط يکي بودن سرعت باس کفايت ميکند؟ مارک خوب رم براي نوت بوک چيست؟

با تشکر

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
تشکر از راهنماییتون .
اینکه آدم ندونه دنبال چی میگرده بد دردیه !
اشکال کار من اینه که به حرف دیگران خیلی اهمیت میدم! اگه یکی بگه اینو بخر میخرم چون اون میگه خوبه ! اگر یکی بگه نخر نمیخرم چون میگه بده ! به همین راحتی !
اگر من اینطور بخوام پیش برم هیچوقت به چیزی که میخوام نمیرسم !
این وسواسم کشته منو !

با حرفای شما کمی از سونی فاصله گرفتم ! مطمئنم اگر بازم برم در مغازه دوباره متقاعد میشم سونی خوبه! و بازم بیام اینجا میپذیرم بده ! آدم نمیدونه به حرف کی گوش کنه !

- اگر ممکنه در مورد باتری لپ تاپ هم توضیح بدید که این داستان چند سلولی بودن و چند ساعت کارکرد باتری چه رابطه ای دارند و چه ارقامی و ترجیحا چه قیمتایی دارن...

- چطوری میشه فهمید که مثلا رمی که برامون نصب شده ddr هست یا ddr2 یامثلا دور هاردی که نصب شده چقدر است؟ پلاس است یا نیست. آیا اینها رو تو دیوایس منیجر ویندوز به صورت دقیق نشون میشه یا موقع بالا اومدن سیستم میتونیم مطمئن باشیم که دقیقا اینها قید میشه ؟

- چند ماه تو سایتهای ایرانی دارم تحقیق میکنم ولی یکی دو روزه که با سایت cnet و notebookreview آشنا شدم که سایتهای فوق العاده کاملی هستن ... شما برای بررسی و تحقیق چه مراحلی رو طی میکنید و تو چه سایتهایی بیشتر میگردید....

بازم از دوستان که راهنمایی میکنند ممنونم .
نبی

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
تا جايي که من متوجه شدم، در خريد نوت بوک مدل از کارک مهمتره. يعني درسته که سوني خوبه. اما نه هر مدل از سوني! البته باز بستگي به نوع کاربرد داره. يعني اگر از نوت بوک مي خواهيد فقط در خانه استفاده کنيد و آنرا جابجا نکنيد، شايد سري FS براي شما مناسب باشد.

در مورد باطري: براي Dell Inspiron 6000 اينجا رو ببينيد:
http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=i6000S4&s=dhs

attachment.php

تفاوت قيمت و عملکرد رو ميتونيد ببينيد. توضيحات بيشتر هم اينجاست:
javascript:makeWin2('http://www1.us.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=us&l=en&s=dhs&~id=batteries&~line=notebooks&~lt=popup&~series=inspn&ref=CFG&ref=CFG', 558, 420);

در مورد دور هارد: تا جاي که ميدونم سوني 4200 و دل 5400 هست. در Divice manager هم نميشه ديد.

در سايت Cnet من ميرم نظرات کاربران رو بطور صعودي مرتب ميکنم. يعني نظرات افرادي که از نوت بوک بد گفتن رو مي خونم ببينم مشکلشون چي بوده. نظرات مثبت رو زياد نمي خونم. نظرات منفي به دو دسته کلي تقسيم ميشن:
1- گلايه از خرابي دستگاه يا ضعف پشتيباني و خدمات پس از فروش
2- ضعف طراحي

مشکلات دسته اول اگر فراگير نباشه زياد مهم نيست. مثلا وقتي 100 نفر در مورد Dell 6000 نظر دادن طبيعيه که سيستم چند نفر هم مشکل پيدا کرده باشه. اين براي تمام مارکها و مدل ها هست.

اما ضعف طراحي ميتونه مهم باشه. چون اين ضعف در تمام نوت بوک هاي اون مدل وجود خواهد داشت. مثلا يک نفر از جاي کليد ها روي کيبورد گلايه داشت. اين مشکل در تمام Dell 6000 وجود داره. اما مشکل مهمي نيست. آدم عادت ميکنه.

بد نيست در گوگل هم سرچ کنيد مثلا بنويسيد: Dell Inspiron 6000 review
نتايج خوبي بدست مياريد.

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    20.5 KB · نمایش ها: 16

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از توضیحات خوبت ... یکی دو روزه از آقا اسفندیار خبری نیست. خوب جاشو پر کردید.

در این باره میشه بیشتر توضیح بدید:
"يعني اگر از نوت بوک مي خواهيد فقط در خانه استفاده کنيد و آنرا جابجا نکنيد، شايد سري FS براي شما مناسب باشد."

در مورد باتری هم اطلاعت و لینکهای خوبی بود. اگر درست متوجه شده باشم 6cell اون حدود 2 ساعت کار میده و 9cell اون حدود 5 ساعت. مطمئن نیستم ! خیلی رو وزن که تاثیری نداره؟

بازم از راهنمایی های خوبتون ممنونم .
نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0

سلام
یه سیستم نوشتم اینجوری:
inspn_6000_cfg.jpg

DELL Inspiron 6000

15.4 inch WXGA LCD Panel
Intel® Pentium® M Processor 760 (2GHz/2MB Cache/533MHz FSB)
1GB DDR SDRAM 2 Dimm
100GB 5400rpm Hard Drive
8x CD/DVD burner (DVD+/-RW)
9-cell Lithium Ion Primary Battery

- فقط در مورد کارت گرافیک موندم اینا چی چی هستن ؟! من یه کارت گرافیک معمولی ترجیحا 128 میخوام برای کارهای معمولی مثل فتوشاپ... نه کار سه بعدی میکنم نه بازی... کدومش رو پیشنهاد میکنید:

Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 900 [Included in Price]
ATI MOBILITY™ RADEON® X300 64MB HyperMemory™ [add $125 or $4/month3]
128MB DDR ATI's MOBILITY™ RADEON X300 PCI Express x16 Graphics [add $194 or $6/month3]
Powerful graphics for games and other multimedia applications​

- در مورد شبکه بی سیم هم اینا نمیدونم چی چی هستن:​

Intel® PRO/Wireless 2200 Internal Wireless (802.11 b/g, 54Mbps) [subtract $15]
Intel® PRO/Wireless 2915 Internal Wireless (802.11 a/b/g, 54Mbps) [Included in Price]
Intel® PRO 2915 and Dell 350 Bluetooth Internal Wireless Cards [add $34 or $1/month3]
The Dell 350 card features the latest Bluetooth version 2.0 + EDR technology
Intel® PRO 2200 and Dell 350 Bluetooth Internal Wireless Cards [add $24 or $1/month3]
من فقط یه کارت شبکه معمولی با سیم و بدون سیم (Wi-Fi میگن فکر کنم؟) و بلوتوث معمولی میخوام . عادی باشه. کدوم رو پیشنهاد میدید؟ البته تو اینا ندیدم اسم Lan Card اومده باشه !

خب! چطور سیستمی میشه؟ خیلی گرون میشه؟!

بالا