• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون جناب اسفندیار.
من الانه مدل های زیادی را دیدم و نسبتاً هم بررسی کردم. چند تایی رو هم که همینجا نوشتم و شما هم دیدید و نظر دادید اما هنوز هم مدل مورد نظرم پیدا نشده جز همون دو مدل که شما گفتید بهتر از بقیه مدل هایی هستند که من نوشتم. حالا اگر لطف کنید چند مدل مناسب را به توجه به بحث هایی که در این مورد داشتیم به من معرفی کنید خیلی ممنون میشوم.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب شما اگه این ایسر منو ببینی چی میگی؟!اون سونی با تعاریف آبدار شما پیشش کم میاره ها!!!!:D ;)
استاد گرامی
حرف شما کاملا درسته. فکر کنم اون آواتور شما TM 8102 بود (ببخشید اگه اشتباه گفتم). ولی شما باید یک چیزی رو در نظر بگیرید. رنج قیمت برای ما خیلی مهم است. این سونی در حدود 1200$ است ولی این مدل ایسر اگه اشتباه نکنم حدود2000$ آب می خوره. پس نمی توانیم این دو را مقایسه کنیم و من فقط با Inspiron 6000D مقایسه کردم.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
oمیشه همه نظر بدن:
هم قیمت هم کیفیت هم قطعات رو مد نظر قرار بدید.

TOSHIBA Satellite M45-S359 / centrino 2.0 / 1024 DDR / 100 GB /DVD-RW / 15.4" WXGA / 56K+WL / XPH
1 sal garanty iran (aftabe shargh)
A) Price: 1,399 T

COMPAQ DV 1375ea / Sonama 2.13 / 1024 DDR / 80 GB / DVD-RW / 14.0" WXGA / 56K+WL+B / XPH
1 sal garanty beynolmellai + kif
B) Price: 1,630,000 T

DELL 630m / centrino 2.0 / 1024 / 100+ / DVD Multi 8X / 14.1WXGA / Wi-Fi / BT/ Graphic 128 / XPH / NEW- XBrite LCD
C) Price: 1,399,000 1 sal garanti beynolmelali
D) Price: 1,499,000 1 sal garanti iran (zigrat) + kif

DELL 6000 / centrino 2.0 / 1024 / 80+ / DVD Multi 8X / 15.4WXGA / Wi-Fi / BT/ Graphic 128 / XPH / Good Offer
E) Price: 1,430,000 1 sal garanti beynolmelali
F) Price: 1,480,000 1 sal garanti iran (zigrat) + kif​

به ترتیب اولویت ذکر کنید. مثلا این نظر خودم:
به همین ترتیب که میبینید و به ترتیب اولویت از چپ به راست:
C - F - A - B

منتظر نظرتون هستم
نبی

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
oمیشه همه نظر بدن:
هم قیمت هم کیفیت هم قطعات رو مد نظر قرار بدید.

TOSHIBA Satellite M45-S359 / centrino 2.0 / 1024 DDR / 100 GB /DVD-RW / 15.4" WXGA / 56K+WL / XPH
1 sal garanty iran (aftabe shargh)
A) Price: 1,399 T

COMPAQ DV 1375ea / Sonama 2.13 / 1024 DDR / 80 GB / DVD-RW / 14.0" WXGA / 56K+WL+B / XPH
1 sal garanty beynolmellai + kif
B) Price: 1,630,000 T

DELL 630m / centrino 2.0 / 1024 / 100+ / DVD Multi 8X / 14.1WXGA / Wi-Fi / BT/ Graphic 128 / XPH / NEW- XBrite LCD
C) Price: 1,399,000 1 sal garanti beynolmelali
D) Price: 1,499,000 1 sal garanti iran (zigrat) + kif

DELL 6000 / centrino 2.0 / 1024 / 80+ / DVD Multi 8X / 15.4WXGA / Wi-Fi / BT/ Graphic 128 / XPH / Good Offer
E) Price: 1,430,000 1 sal garanti beynolmelali
F) Price: 1,480,000 1 sal garanti iran (zigrat) + kif​

به ترتیب اولویت ذکر کنید. مثلا این نظر خودم:
به همین ترتیب که میبینید و به ترتیب اولویت از چپ به راست:
C - F - A - B

منتظر نظرتون هستم
نبی
مدل 6000 اگر كارت گرافيك آن اشتراكي هست،قيمت چند وقت پيش در سايت زيگورات بود 1350000تومان...

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
بنظر شما این چرا با وجود CPU 1.2 اینقدر گرونه؟
http://reviews.cnet.com/Sony_VAIO_VGN_TX670P/4507-3121_7-31516598.html?tag=sub
2500$؟

یه نگاهی به وزن کم و باتری زیاد اون بنداز. سی پی یو این مدل ها هم با اینکه کلاک پایینی داره اما مصرف کمتر و بالطبع حرارت کمتر از مزایای این دسته از سی پی یو ها هستند.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
مدل 6000 اگر كارت گرافيك آن اشتراكي هست،قيمت چند وقت پيش در سايت زيگورات بود 1350000تومان...

من طبق این میگم:
http://www.zigorat.com/price.pdf

6000 دو رقم دارد یکی با رم 512 یکی هم 1024
با رم 512:
1.350 گارانتی بین المللی
1.400 گارانتی ایران
با رم 1024:
1.430 گارانتی بین المللی
1.480 گارانتی ایران

ممنون
نبی

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من....:) اولا در بخش مفاهیم نوت بوک برای تابلت مطالب خوبی نوشته ام که می توانید مطالعه نمایید.
دوم اینکه تابلت هنوز آنچنان که باید علیرغم کارایی خاص و قابلیت های منعطف تری که دارد از بازار یابی خوبی برخوردار نیست....
سونی نیز جزو شرکت هایی است که با محافظه کاری هرچه بیشتر در این میان قدم بر می دارد...
سایت خاصی برای تابلت ها بتنهایی وجود ندارد....باید زحمت جستجوی آن را در وب سایتهای مادر سازندگان نوت بوک که مختص به چند عدد خواهد بود بگردید...
آخرین مدل تابلت ایسر و همچنین آخرین مدل تابلت آی بی ام که لنوو آن را ساخته بسیار جالب توجه است...
با تشکر از راهنمایی شما.ولی من انتظار داشتم که بیشتر از این منو راهنمایی کنید.و بگین اگه خودتون جای من بودید چه مدلی و اصلا بین نوت بوک و تبلت کدوم رو ترجیح میدادین؟!
راستی یک سوال دیگه.شما که خودتون ایسر دارین از نظر رزولیشن و کیفیت مانیتور ایسر رو بهتر میدونین یا سونی رو!!!

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اسفندیار جان نمایندگان فروش ایسر در بریتانیا لپ تاپ های دوال کور این برند را به بازار عرضه کرده اند. به جز 8200 که قیمت بالایی دارد بقیه از قیمت های معقولی برخوردارند.
برای مثال Acer TravelMate 4672WLMi Intel Core Duo را می توان با قیمتی حدود 1 میلیون و 760 هزار تومان خرید. قیمتش حدود 100 هزار تومان پایین تر از 8104 است.
http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_4672WLMi_Intel_Core_Duo_LX.TAJ06.048/version-2.asp

یا مدل Acer TravelMate 4674LMi Intel Core Duo که نسبت به قبلی سی پی یو قوی تری دارد اما صفحه نمایش واید و همچنین کارت گرافیکی مستقل ندارد. قیمتش هم حدود 1 میلیون و 650 هزار تومان است.
http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_4674LMi_Intel_Core_Duo_LX.TB506.053/version-2.asp

اگر بتوانی یک مقایسه فنی بین این مدل ها با 8104 و کلاً در مورد تفاوت سرعت پردازش بین سی پی یو های دوال کور و معمولی انجام بدهی خیلی مفید خواهد بود. آیا تفاوت سرعت بین سی پی یو های دوال کور و معمولی آنقدر زیاد است که آدم یکسری از مشخصات که در مدل های معمولی وجود دارد و مدل‌های دوال کور (مثلاً مدل های بالا) فاقد آنها هستند را فدای این سرعت پردازش بیشتر کند.

موفق باشی.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
دو تا مطلب:

اول)
هر چی درباره قیمتای Dell گفتیم کشک ! زنگ زدم زیگورات میگه اون pdf که مال لیست قیمتشون تو سایتشون هست قدیمیه و اعتباری نداره ! ما رو مسخره کردن !!! تازه میگه اونهایی که تو صفحه محصولات هست مال فروش دبی هست و مال ایران نیست! اون صفحه اولش هم که کد پیجش ریخته بهم ، من موندم چی تو این سایتشون سر حساب کتابه ، به چی باید اطمینان کرد؟
میگه اصلاً مدل 6000 نداریم !! و مدل 630M با: (2.0/1024/100/"14.1) قیمت بین المللش: 1.500.000 تومنه! سه ماه دارم لیست قیمتشون رو بالا پایین میکنم حالا میگه اعتبار نداره !!!

دوم)
در صورتی که حمل و نقل خیلی مهم باشه، نظرتون در مورد لب تاپ های 12 اینچی چیه؟
از نظر راحتی، کار کردن باهاشون چقدر اذیت میکنه؟
آیا اگر در راحتی کار کردن مشکلی دارن، با وصل کردن اون به یه مونیتور بزرگتر در منزل و استفاده از مونیتور 12 اون فقط در بیرون مشکل حل میشه؟
معمولاً تا چه رزولیشنی رو ساپورت میکنن؟
(البته جواب سوالای بالا کمی واضحه! ولی بیشتر از باب کسایی که تجربش کردن میخوام بدونم)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اين زيگورات از آن حكايت هاي عجيب غريب دارد!!!!

يك دفعه قيمت يك چيزي را آنقدر كم مي كنه، كهخودش از كارش تعجب مي كنه و بعد تكذيب مي كنند!!!

عموما و خصوصا قيمت هاي زيگورات را بايد زنگ زد و پرسيد!!! و تازه باز هم قيمت تاييد نمي شه ، مگر پول ها را در بياري و بگذاري روي ميز تا قيمت واقعي معلوم بشه!!!!

قيمت هاي سايت بنا به تجربه ي من يا قيمت 1 يا 2 ماه بعد است يا براي رو كم كردن از ديگر رقبا و جذب مشتري...
اما وقتي رفتي بخري مي گويند قيمت هاي ما اين هاست و بقيه حرف هايي كه مي زنند...

1-اگر قيمت براي فروش در دوبي هست، چرا سايت به فارسي است و قيمت ها هم به تومان نوشته شده است!!! اگر براي ايران است قيمت دبي براي ايارني ها چه فايده دارد!!! و در ثاني اختلاف قيمت ايران دبي همش 50-100 هزار تومان هست!!!!
2- مگر كسي كه دبي است عقلش پاره سنگ دارد بجاي نمايندگي برود از دوستان با سابقه نور علي نور زيگوراتي خريد كند!!!
3-اين شركت تمام نخبگان فني و مديريتي را جذب كرده!!! در زمينه تعميرات كه نگو!!!
4- اگر دنبال چرب زبان ترين آدم ها هستيد يك سر به اين فروشگاه بزنيد و بگوييد فلاني سلام گرمي برايتان فرستاده است!!!

هرچه مي خواهم هيچ چيزي توي اين فروم از نامردي هاي شركت معظم زيگورات نگويم، نمي توانم!!!

ببخشيد از كوره در رفتم!!!

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
در صورتی که حمل و نقل خیلی مهم باشه، نظرتون در مورد لب تاپ های 12 اینچی چیه؟
از نظر راحتی، کار کردن باهاشون چقدر اذیت میکنه؟
آیا اگر در راحتی کار کردن مشکلی دارن، با وصل کردن اون به یه مونیتور بزرگتر در منزل و استفاده از مونیتور 12 اون فقط در بیرون مشکل حل میشه؟

من خودم با لپ تاپ 12 اینچی کار نکردم، ولی بجز صفحه نمایش باید در نظر بگیرید که با کوچک شدن صفحه نمایش، کیبورد هم کوچیک میشه و ممکنه کار کردن با اون هم براتون سخت باشه.

هر چی درباره قیمتای Dell گفتیم کشک ! زنگ زدم زیگورات میگه اون pdf که مال لیست قیمتشون تو سایتشون هست قدیمیه و اعتباری نداره
خوب اگه مال قبل باشه که خیلی خوبه چون منطقا الان قیمتها باید کمتر باشه.
قيمت هاي سايت بنا به تجربه ي من يا قيمت 1 يا 2 ماه بعد است يا براي رو كم كردن از ديگر رقبا و جذب مشتري
:(

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام.
یکی از دوستان من قصد خرید لپ تاپ داره و میتونه از دبی خریداری کنه.
نهایت قدرت رو میخواد و به Apple علاقه داره.
من فکر می کنم MacBook pro های جدید Apple لپ تاپ های خیلی خوبی باشن. نظر شما چیه؟ این دوست ما میخواد تو ایران ازش استفاده کنه البته.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اسفندیارخان نطرتون رو در مورد این DELL Inspiron 710m ندادید. :blush:

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
3-اين شركت تمام نخبگان فني و مديريتي را جذب كرده!!! در زمينه تعميرات كه نگو!!!
فکر کنم از بچه های اینجا بود که میگفت بلاخره خانمایی که اونجا نشستن خرج دارن !!!!!!

به نقل از darya_s :
من خودم با لپ تاپ 12 اینچی کار نکردم، ولی بجز صفحه نمایش باید در نظر بگیرید که با کوچک شدن صفحه نمایش، کیبورد هم کوچیک میشه و ممکنه کار کردن با اون هم براتون سخت باشه.
نکته خوبیه، اما برای من که انگشتای کوچیک و لاغری دارم اصلا فرقی نداره ، ضمن اینکه برای کار توی منزل کار کردن مخصوصا با چنین لپ تاپ های کوچکی بدون مانیتور و کیبرد و موس معمولی عذاب آور است.
به نظر من مانیتور 14 یا مثلا 15 هر دو کوچک محسوب میشن و اصلا نمیشه باهاشون کار کرد ! خب با این تفسیر چه بهتر که کوچکترینش رو برداریم که حداقلش مزیت قابلیت حمل و نقل و سبکی اون برتری پیدا کنه ! اینطور نیست؟!

به نقل از darya_s :
خوب اگه مال قبل باشه که خیلی خوبه چون منطقا الان قیمتها باید کمتر باشه.
این درست سوالیه که منم ازشون پرسیدم ، فرمودند اون زمان تعداد محدود اورده بودیم پامون ارزون آب خورد، اما الان این سری گرون تر پامون آب خورده !!!! اینم از اون حرفاست دیگه ! :blink:

پ.ن: دیگه کم کم دارم شبیه لپ تاپ میشم !! پس کی با خودم کنار میام و میخرم آخه !!! :wacko:

نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
اسفندیارخان نطرتون رو در مورد این DELL Inspiron 710m ندادید. :blush:

منم چند روزیه دارم بهش فکر میکنم :
Dell - Inspiron - 710m(2.0)
cpu 2.0/512/80/DVD+RW/12.1"WXGA/WiFi/XP Home
Proce: 14900000

فقط اگر اشتباه نکنم تنها مدلیه که blutoth نداره !!!
شما که داری روی این مدل فکر میکنی ، دیدگاهت نسبت به 12 اینچ چیه ؟!
راستی همین رو میتونم رم 1 گیگ ببندم ؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نظر من مانیتور 14 یا مثلا 15 هر دو کوچک محسوب میشن و اصلا نمیشه باهاشون کار کرد ! خب با این تفسیر چه بهتر که کوچکترینش رو برداریم که حداقلش مزیت قابلیت حمل و نقل و سبکی اون برتری پیدا کنه ! اینطور نیست؟!

دوست عزيز، به شما پيشنهاد مي كنم از نزديك صفخات 14 و 15 اينچي را ببيني...
اما براي من كه با 15 اينچي كار كرده ام، هيچ وقت اذيت نشده ام ودر هنگام كار كردن تفاوت اندازه آن را با مانيتور 17 اينچي دسكتاپ متوجه نشده ام!!!
به هر حال سليقه شخصي است!!!

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
دوست عزيز، به شما پيشنهاد مي كنم از نزديك صفخات 14 و 15 اينچي را ببيني...
اما براي من كه با 15 اينچي كار كرده ام، هيچ وقت اذيت نشده ام ودر هنگام كار كردن تفاوت اندازه آن را با مانيتور 17 اينچي دسكتاپ متوجه نشده ام!!!
به هر حال سليقه شخصي است!!!

درسته ! البته به رزولیشن صفحه هم مربوط میشه.
مثلا به نظر من که با مانیتور 17 اینچ با رزولیشن 1152x864 کار میکنم ، باز هم کمبود محیط کار رو احساس میکنم !

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
پس بدرد شما صفحه وايد مي خورد. يعني WXGA و يا بهتر است از نوع WSXGA باشه تا كمبود محيط را احساس نكنيد. و اندازه مانيتور هم 15.4 باشد. اما در عوض دستگاه سنگين تر و بزرگتر مي شود!!!

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نظر من مانیتور 14 یا مثلا 15 هر دو کوچک محسوب میشن و اصلا نمیشه باهاشون کار کرد
من مانیتور دسکتاپم 15 هست و باهاش کار میکنم و مشکلی ندارم! احتمالا شما با این وصف باید با 12 اینچ مشکل داشته باشید.
شما که داری روی این مدل فکر میکنی ، دیدگاهت نسبت به 12 اینچ چیه ؟!
من از نزدیک 12 اینچ ندیدم و کار نکردم ولی بنظر خودم اگه 13 بود بهتر بود، چون مدلهای 13 هم هست که همین حدود وزن رو داره.
فقط اگر اشتباه نکنم تنها مدلیه که blutoth نداره
نمیدونم منظورتون از "تنها مدلی که بلوتوث نداره" چیه، چون لپتاپهای بزرگتر و 15 اینچی و سنگیتر هم هستند که بلوتوث ندارند. البته اگه داشت خیلی بهتر میشد. اما اگه بقیه شرایط رو داشته باشه، میتونم ازش بگذرم.
قیمت 14900000خیلی گرونه. چون قیمتش با این مشخصاتی که شما دادید:
Dell - Inspiron - 710m(2.0)
cpu 2.0/512/80/DVD+RW/12.1"WXGA/WiFi/XP Home

$1,072 هست: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=US&cs=04&dgvcode=ss&l=EN&oc=I710MSAPP

با 1 گیگ رم میشه:$1,131

بالا