• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
يك مورد بگويم...
قيمت هاي مدل 6000D در بعضي فروشگاه ها مناسب است و دوستان با پرس و جو وقت گذاشتن مي توانند مدل خوبي بيابند.
مثلا مدل زير 1190000 تومان قيمت دارد:
cpu:1.73 GHz,RAM:512,DVDRW,60GB,ATI X300 64MB,BlueTooth,XP HOME

به خاطر اينكه بعضي مشكلات و تجربيات ناخوشايند براي من پيش آمده مي خواهم چند يادآوري به دوستان بكنم:

1-هنگام خريد حتما روي جعبه تمام موارد ذكر شده از جمله نوع سي پي يو و نوع رم و... را مطالعه كنيد
مثلا در همين مدل 6000D بعضي مدل هاي بجاي رم DDR2 533 MHz داري رم DDR2 400MHz هستند.
يا مثلا مدل B130 از DELL را در نظر بگيريد، FSB سي پي يوي آن 400MHz است در حالي كه سي پي يوي آن سوناما است!!! و در بعضي مدل هاي اوليه شايد حتي روي جعبه نوشته باشد 533 مگاهرتز!!!
2- مورد مهم ديگر حتما پورت هاي دستگاه را يك مرور دقيق بكنيد، مثلا بعضي مدل ها خروجي S-Video يا i.Link ندارند!!!
3-سرعت هارد ها را كنترل كنيد!!! چون معمولا در بين فروشندگان ايراني رسم نيست سرعت هاردها را اعلام كنند!!!مثلا هم سرعت و هم قيمت هارد 4200RPM با 7200RPM تفاوت مي كند!!!
گرچه مي توان هارد را براحتي بعدا ارتقا داد، امادقت كردن به كسي ضرر نمي زند!!!

4-كلاهتان را در اين آشفته بازار محكم بگيريد تا مثل من بي كلاه نشويد!!!

در ضمن اسفنديار ،دوست عزيز
26.gif

چون بعضي دوستان مي خواهند نوت بوك بخرند، (از اوضاع بازار ايران هم كه شما به خوبي مطلعيد) مجبور مي شوم بعضي وقت ها پست بي ارتباط با موضوع بزنم!شرمنده
26.gif

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
آيا در ايران لپ تاپ مارک Apple پيدا ميشه؟ آيا نمايندگي داره؟ در سايتهاي خارجي اين Brand طرفدار زياد داره. آيا روي اين نوت بوک ها سيستم عامل ويندوز نصب ميشه؟

ممنون

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از esfandiyar2002 :
به!!!سلام به دوست ماهم..:) باد آمد و بوی عنبر آمد!!:happy: چه عجب از این طرفا!!!url گم کردین؟!;)
بابا من چه بگویم که ناگفتنم بهتر است...;) شما کجا اینجا کجا؟!:p
شما به دسکتاپ علاقه دارین دیگه....:D چه میشه کرد....پس اون کارت گرافیکی که شما اوستاشین چرا vga built in intel 915 انتخاب کردین قربان روی مبارک؟!:happy:

سلام
از لطف شما ممنون
منظورت اينه كه ما كلاسمون به نوت بوك نميخوره ديگه:happy:
در مورد اون مدلي كه ميخواستم نظرتونو در موردش بدونم كه نظرات خيلي زيادي هم داده شده! اشاره كرده بودم كه براي دامادمون ميخوام و اهل بازي هم نيس بنابراين هزينه بالاتر براي يك چيپ گرافيكي مجزا از كمك گيري حافظه اصلي براش سودي نداشت
بهرحال ما براش همين مدل latitude D510 با مشخصات:
cpu 1.8 sonoma
intel 915pm chipset
512mb ddr2 533
h.d.d 80 5400
vga built-in intel 915 directx9.0 support
dvd writer 8x
15 inch display
full port
با قيمت 1300000 از "پارس نوت بوك" طبقه اول پايتخت گرفتيم
درمورد مشخصات من قبلا پردازنده رو با سرعت هسته 2 گيگاهرتز زده بودم كه درستش 1.8 هس نكته ديگه اينكه حافظه هاي ddr2 با وجود بهره نبردن پردازنده از پهناي باند اضافيش،با اين حال براي چيپهاي گرافيگي يكپارچه با سيستم ميتونه موثر باشه

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Xradical :
سلام
از لطف شما ممنون
منظورت اينه كه ما كلاسمون به نوت بوك نميخوره ديگه:happy:
در مورد اون مدلي كه ميخواستم نظرتونو در موردش بدونم كه نظرات خيلي زيادي هم داده شده! اشاره كرده بودم كه براي دامادمون ميخوام و اهل بازي هم نيس بنابراين هزينه بالاتر براي يك چيپ گرافيكي مجزا از كمك گيري حافظه اصلي براش سودي نداشت
بهرحال ما براش همين مدل latitude D510 با مشخصات:
cpu 1.8 sonoma
intel 915pm chipset
512mb ddr2 533
h.d.d 80 5400
vga built-in intel 915 directx9.0 support
dvd writer 8x
15 inch display
full port
با قيمت 1300000 از "پارس نوت بوك" طبقه اول پايتخت گرفتيم
درمورد مشخصات من قبلا پردازنده رو با سرعت هسته 2 گيگاهرتز زده بودم كه درستش 1.8 هس نكته ديگه اينكه حافظه هاي ddr2 با وجود بهره نبردن پردازنده از پهناي باند اضافيش،با اين حال براي چيپهاي گرافيگي يكپارچه با سيستم ميتونه موثر باشه

با اين قيمت ميتونستيد اين رو بخريد:
NOTEBOOK DELL INSPIRON 6000 SONOMA 2-2MB-533-FULL-512MB DDR2-80GB-15.4"WXGA-CD RW+DVD(COMBO)+LAN+FAX MODEM+WIFI+DVD RW

آيا علت خاصي داشت که D510 رو انتخاب کرديد؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
من مانیتور دسکتاپم 15 هست و باهاش کار میکنم و مشکلی ندارم! احتمالا شما با این وصف باید با 12 اینچ مشکل داشته باشید.
در نظر داشنم تو خونه به مانیتور معمولی وصل کنم ...

به نقل از darya_s :
من از نزدیک 12 اینچ ندیدم و کار نکردم ولی بنظر خودم اگه 13 بود بهتر بود، چون مدلهای 13 هم هست که همین حدود وزن رو داره.
ما بین بدرد نمیخوره ! یا کمترین یا بیشترین ! کمتر 12 باشه هم خوبه :rolleyes:

به نقل از darya_s :
نمیدونم منظورتون از "تنها مدلی که بلوتوث نداره" چیه، چون لپتاپهای بزرگتر و 15 اینچی و سنگیتر هم هستند که بلوتوث ندارند. البته اگه داشت خیلی بهتر میشد. اما اگه بقیه شرایط رو داشته باشه، میتونم ازش بگذرم.
قیمت 14900000خیلی گرونه. چون قیمتش با این مشخصاتی که شما دادید:
$1,072 هست: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=US&cs=04&dgvcode=ss&l=EN&oc=I710MSAPP
با 1 گیگ رم میشه:$1,131
منظورم در بین مارک DELL (حداقل اونایی که تو زیگورات دیده بودم) فقط دو مدل که 12 اینچیه بلوتوث ندارند.

در مورد قیمتی هم که دادید فراموش نکنید ما تو ایران هستیم ! اگر بنا بود ملاک رو سایتهای خارجی قرار بدیم که یه حرف دیگه بود. ولی فعلا مجبوریم فقط تو سایتهای ایرانی بگردیم و تحملشون کنیم و همیشه هم افسوس قیمتهای ارزون او وری رو بخوریم !

راستی زیگورات لیست قیمتاش رو بروز کرده (همین امروز)
http://www.zigorat.com/price.aspx
فایل pdf نسخه قابل چاپ هم بروز شده.

نبی

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mohsen2 :
آيا در ايران لپ تاپ مارک Apple پيدا ميشه؟ آيا نمايندگي داره؟ در سايتهاي خارجي اين Brand طرفدار زياد داره. آيا روي اين نوت بوک ها سيستم عامل ويندوز نصب ميشه؟
ممنون

من ديده ام شركت ابزار پيشرو مي آورد.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ما بین بدرد نمیخوره ! یا کمترین یا بیشترین ! کمتر 12 باشه هم خوبه
نظر جالبیه برای خودش، اما من فکر میکنم 1 اینچ هم یک اینچه:rolleyes:

منظورم در بین مارک DELL (حداقل اونایی که تو زیگورات دیده بودم) فقط دو مدل که 12 اینچیه بلوتوث ندارند.
ببخشید که منظورتون رو درست متوجه نشدم.

در مورد قیمتی هم که دادید فراموش نکنید ما تو ایران هستیم ! اگر بنا بود ملاک رو سایتهای خارجی قرار بدیم که یه حرف دیگه بود. ولی فعلا مجبوریم فقط تو سایتهای ایرانی بگردیم و تحملشون کنیم و همیشه هم افسوس قیمتهای ارزون او وری رو بخوریم !
حالا همین رو اگه بخواهیم از دبی بگیریم چی؟ آیا سایتی هست که بشه قیمت توی دبی رو از توش در آورد؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
با تشکر از راهنمایی شما.ولی من انتظار داشتم که بیشتر از این منو راهنمایی کنید.و بگین اگه خودتون جای من بودید چه مدلی و اصلا بین نوت بوک و تبلت کدوم رو ترجیح میدادین؟!
راستی یک سوال دیگه.شما که خودتون ایسر دارین از نظر رزولیشن و کیفیت مانیتور ایسر رو بهتر میدونین یا سونی رو!!!
دوست من....تابلت در اصل نسخه ارتقای یافته نوت بوک برای کسانی است که نیاز دارند استفاده تخصصی از نوت بوک خود بکنند...و بهمین دلیل نیز چندادن استقبال شایانی از آن نشد...البته کم کم جا باز خواهد کرد...
هیچ ترجیحی وجود ندارد...من خود با نوت بوک کار می کنم...گو اینکه از تابلت هم بدم نمی آید...ولی کمبود آن از نظر تنوع و گرانتر بودن آن و نبود خدمات پس از فروش مناسب آن کمی بغرنج شده و مرا به احتیاط وا می دارد...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلاماسفندیار جان نمایندگان فروش ایسر در بریتانیا لپ تاپ های دوال کور این برند را به بازار عرضه کرده اند. به جز 8200 که قیمت بالایی دارد بقیه از قیمت های معقولی برخوردارند.
برای مثال Acer TravelMate 4672WLMi Intel Core Duo را می توان با قیمتی حدود 1 میلیون و 760 هزار تومان خرید. قیمتش حدود 100 هزار تومان پایین تر از 8104 است.
http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_4672WLMi_Intel_Core_Duo_LX.TAJ06.048/version-2.asp
یا مدل Acer TravelMate 4674LMi Intel Core Duo که نسبت به قبلی سی پی یو قوی تری دارد اما صفحه نمایش واید و همچنین کارت گرافیکی مستقل ندارد. قیمتش هم حدود 1 میلیون و 650 هزار تومان است.
http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_4674LMi_Intel_Core_Duo_LX.TB506.053/version-2.asp
گر بتوانی یک مقایسه فنی بین این مدل ها با 8104 و کلاً در مورد تفاوت سرعت پردازش بین سی پی یو های دوال کور و معمولی انجام بدهی خیلی مفید خواهد بود. آیا تفاوت سرعت بین سی پی یو های دوال کور و معمولی آنقدر زیاد است که آدم یکسری از مشخصات که در مدل های معمولی وجود دارد و مدل‌های دوال کور (مثلاً مدل های بالا) فاقد آنها هستند را فدای این سرعت پردازش بیشتر کند.
موفق باشی.
دوست من...:)
البته چندین مدل دوهسته ای وجود دارد که شما به تمامی آنها اشاره نکردید...
مقایسه فنی بحث بسیار مفصلی است و در این مقال نمی گنجد...فقط دانید و آگاه باشید که توان مصرفی دو هسته ای نسبت به تک هسته ای بهتر شده و مصرف انرژی نیز معقولتر شده(البته کمی...)ضمن اینکه یادتان باشد که دو هسته ای برای کسانی مناسب است که انتظار کار تخصصی یک بعدی از نوت بوک خود ندارند...مثلا اگر شما گیمر هستید و یا مولتی مدیا کار هستید بهتر است از نوت بوک های تک هسته ای استفاده کنید تا دو هسته ای....
تنوع این مدلها نیز در اصل بسته به ذائقه مشتریان آن فرق می کند....آنچه خوبان همه دارند نوع 8200 یکجا دارد..طبیعی است که قیمت تمام شده بالاتر بوده باشد...
از نظر من اصلا ارزش ندارد که شما در نوت بوک بخواهید این هزینه گزاف را بکنید....البته دقت کنید منظور من تخطئه تکنولوژی نیست...واقعیت این است که خود من هنوز هیچ پیش فرضی برای استفاده معقول و منطقی نسبت به دو هسته ای در نوت بوک نیافته ام...حتی هم اینک در فوروم خودمان نوت بوک ریویو بحث داغی راجع به همین مطلب در جریان است...بگذارید ببینم نتیجه آن به کجا می انجامد..اگر جواب مناسبی حاصل شد حتما به شما خواهم گفت....
بهبود کارایی وایر لس و افزوده شدن voip وسوسه انگیز تر است...می دانید که من به ارتباط بیسیم بیشتر علاقمندم...
من معتقدم که باید آزمایشات جواب لازمه را بدهند...ویستا بیرون آید....دوهسته ای در دسکتاپ آزمایش شود....نتایج آن مشخص شود و قیمت ها نیز معقول تر شود...تا بتوانیم بر روی آن قضاوت کنیم...من هنوز روی 8104 معتقدم....گرچه این جدید را رد نمی کنم...باید صبر کرد و دید...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
دو تا مطلب:

اول)
هر چی درباره قیمتای Dell گفتیم کشک ! زنگ زدم زیگورات میگه اون pdf که مال لیست قیمتشون تو سایتشون هست قدیمیه و اعتباری نداره ! ما رو مسخره کردن !!! تازه میگه اونهایی که تو صفحه محصولات هست مال فروش دبی هست و مال ایران نیست! اون صفحه اولش هم که کد پیجش ریخته بهم ، من موندم چی تو این سایتشون سر حساب کتابه ، به چی باید اطمینان کرد؟
میگه اصلاً مدل 6000 نداریم !! و مدل 630M با: (2.0/1024/100/"14.1) قیمت بین المللش: 1.500.000 تومنه! سه ماه دارم لیست قیمتشون رو بالا پایین میکنم حالا میگه اعتبار نداره !!!

دوم)
در صورتی که حمل و نقل خیلی مهم باشه، نظرتون در مورد لب تاپ های 12 اینچی چیه؟
از نظر راحتی، کار کردن باهاشون چقدر اذیت میکنه؟
آیا اگر در راحتی کار کردن مشکلی دارن، با وصل کردن اون به یه مونیتور بزرگتر در منزل و استفاده از مونیتور 12 اون فقط در بیرون مشکل حل میشه؟
معمولاً تا چه رزولیشنی رو ساپورت میکنن؟
(البته جواب سوالای بالا کمی واضحه! ولی بیشتر از باب کسایی که تجربش کردن میخوام بدونم)

نوت بوک های 12 اینچی واقعا برای کسانی که مشکلی با صفحه کلید و اندازه مانیتور آن ندارند خداست....
در ضمن اگر نوت بوک 12 اینچی شما پورت خروجی مانیتور داشته باشد بلی مشکل حل خواهد شد...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از MohammadR :
سلام.
یکی از دوستان من قصد خرید لپ تاپ داره و میتونه از دبی خریداری کنه.
نهایت قدرت رو میخواد و به Apple علاقه داره.
من فکر می کنم MacBook pro های جدید Apple لپ تاپ های خیلی خوبی باشن. نظر شما چیه؟ این دوست ما میخواد تو ایران ازش استفاده کنه البته.
حرف ندارن....من خودم یه ماهی کار کردم...بسیار خوش دست و آرام و بی صدا و نرم و منعطف با کارایی فراوان....

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
کمی تا قسمتی ابری...
اسفندیارخان بیشتر توضیح بدید لطفا. دربدر دنبال اطلاعات detail و عملی در مورد کیفیت اون میگردم، لطفا شما اینقدر سربسته صحبت نکنید.:D :blush:

physics

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان قصد دارم تا یک لپ تاپ تا قیمت 800 هزار بخرم به نظر شما کدامیک از این دستگاه ها مناسب تر است:
SIMIENS 2030
ACER 3003
SIMIENS 8010
ACER 2413
لطفاً دلایل خودتون رو هم بیان کنید
اصلاً می شه به ACER اعتماد کرد یانه؟

arya system

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از physics :
دوستان قصد دارم تا یک لپ تاپ تا قیمت 800 هزار بخرم به نظر شما کدامیک از این دستگاه ها مناسب تر است:
SIMIENS 2030
ACER 3003
SIMIENS 8010
ACER 2413
لطفاً دلایل خودتون رو هم بیان کنید
اصلاً می شه به ACER اعتماد کرد یانه؟

دوست عزیز من با تمام این 4 مدل کار کردم تقریبا با هم فرق چندانی ندارند اما acer 3003 دارایcpu amd 3000 و ویندوز اورجینال میباشد که 2413 و 2030 ندارند ضمن اینکه lcd آن هم crystalbrite میباشد ضمنا تو این قیمتها انتخاب بهتری وجود ندارد و گارانتی الماس هم دلیل دیگری برای انتخاب acer است. اگر خواستی همه این 4 مدل را از نزدیک ببینی و با هم مقایسه کنی با من تماس بگیر
88787091- 88787092
[email protected]

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
من اين Inspiron 700m چشمم رو گرفته:
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspiron_700m/4507-3121_7-30975241.html?tag=sub
:
بنطرم نقطه ضعفش کارت گرافيکش هست که 64M هست.
زيگورات يک مدل از اين رو توي سايتش زده که البته 710m هست و البته با 710m سايت cnet (آدرس زير) تفاوت دارد
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspiron_710m/4507-3121_7-31625261.html?tag=sub
چون مال اون cpu 2GHz هست و مال زيگورات 1.7 و البته با قيمتي بالاتر از 700m (که 1099$ هست) و البته مال زيگورات هاردش 80 هست در مقابل 40 خود DELL با قيمت 1099$.
در حقيقت ايني که زيگورات داره يه چيزي بين 700 و 710 هستش.
توي نظرات مردم در مورد اين 700m ميخوندم که باتريش 4cell هست با 2h کارکرد که ميشه باتري 8cell گذاشت روش که حدود 0.5kg وزنش اضافه ميشه و 2.5cm عمقش ولي 5h کارکرد رو ميده. حالا نميدونم بخوام از ايران بخرم، باتري 8cell اون گير مياد يا نه؟
:
و اگر لپتاپ ديگري با اين مشخصات (ترجيحا صفحه 12.1 اينچي و وزن زير 2kg که خيلي گرون نباشه همين حدود 1.300 تومن) سراغ داريد، معرفي کنيد.
با تشکر از همه دوستان.

سلام
خب ! صحبتها و سوالاتت به درد منم ميخورد چون در همون راستاست ....
من هم چند وقتيه که رفتم تو نخ 710m ، ديروز بازار بودم (اهواز) به 700m برخورد کردم ! مانيتور اون بر خلاف گفته شما 11 اينچ بود و مطمئن هستم . خيلي عجيب بود که تو سايتي که معرفي کرديد زده 12 اينچ چون معمولا تفاوت قطعاتي مثل سي پي يو و هارد و رم در يک سري عاديه ولي تفاوت در مانيتور کمي غير عاديه ! ولي 700m رو بايد از نزديک ديد ! خيلي جمع و جوره .... يک ساعت دم مغازه نگاش ميکردم که ديگه مغازه داره اومد دستمو گرفت بردم تو گفت بابا تو چي ميخواي:D (اما خدايي مرد خوبي بود وکلي با حوصله راهنمايي کرد، بد نيست بدونيد که تا اونجايي که بنده اطلاع دارم اولين مرکز تخصصي فروش لپ تاپ در اهوازه حداقل تا اونجايي که من سراغ دارم ! البته تازه داشت ويترينش رو ميچيد و يه خروار کيف لب تاپ..... بگزيم...)
مشخصاتش اينجوري بود:
Dell 700m/1.6/512/60/11"/Price: 1.200.000
که فکر ميکنم مناسب گفته.
البته گفت حدود 130 تومن بزاري روش رم رو 1 گيگ و هارد رو 100 گيگ ميکنه ! نميدونم خوب گفته؟!

در مورد تفاوت مشخصات که فرموديد تا اونجايي که بنده متوجه شدم در مورد برند دل ، هر مدل ميتونه با هر مشخصاتي عرضه بشه و تعويض قطعات راحته ... به همين خاطره که يک مدل با detail متفاوت در همه جا ديده ميشه. شما هم ميتونيد يک چيز کاستومايز ببنديد فقط کافيه از نظر اندازه، وزن، رنگ و بيشتر مشخصات ظاهري مدل مورد نظرتون رو انتخاب کنيد سپس باطن اون (سي پي يو، رم ، هارد) رو به راحتي به ميزان مورد نظر برسونيد. (اين استنباط شخصي بنده بود و بنده هم دنبال همچين منظوري هستم، در صورتي که اشتباه ميباشه لطفا تذکر بديد)
يه نکته اينکه به نظرم سري هاي 12 و 11 اينچ دل بلوتوث ندارند!

مطلب ديگه در مورد مطلبي که گفتم لپ تاپ 11 اينچي بخريم و در خانه از مانيتور معمولي استفاده کنيم . يه مشکلي که شايد ساده باشه ولي کمتر توجه بشه اينه که وقتي در لپ تاپ باز باشه جلوي مانيتور بزرگتر رو ميگيره و کار کردن سخت ميشه مگر اينکه اون رو در کنار قرار بديم و از يک کيبرد و موس مجزا هم استفاده بشه که ديگه ميشه يه سيستم کامل ! با اين حال من با اين جور استفاده مشکلي ندارم . ولي مشکلم با يه مسافرت يه هفته ايه !!! چون اونجا ديگه مجبورم با 11 اينچ سر کنم. مخصوصا من که کارم بيشتر فتوشاپ و فرونت پيجه . محيط کار برام خيلي مهمه ! البته عجيبه که فروشنده در مورد مدل 11 اينچ ميگفت بالاتر از 1024 در 768 رو هم ساپورت ميکنه که من شک دارم !!! ولي همينقدر رو هم ساپورت کنه خيلي خوبه .. نهايتش اينه که نوشته ها کوچيک ميشه که تحمل ميکنم.. پس 11 اينچ ميخرمممممممممممممم..... نه 15.4 فضاي کار رو بچسب تازه ديگه تو خونه و هر جاي ديگه راحت ميشه باهاش کار گرافيکي انجام داد... پس مانيتور 15.4 ميخرمممممممممممممم... اما نه سنگينه و حجيمه ! پس 11 اينچي..................... منو باور کنيد که دارم به مرز جنون نزديک ميشم، نجاتم رو از شما خواستارم !!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
سلام
اینجا یه چیزایی نوشتم :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=547616#post547616
اونایی که با رنگ سورمه ای نوشتم شاید کمک کنه برای اینکه راهنمایی کنید که 11 اینچ بگیرم یا 15.4

نبی
دوست من روی 14 اینچی سرمایه گذاری کنید...;)
اون نوت بوکی که دوست قبلی هم روی آن تاکید داشتن را تاکید نمی کنم...شواهد امر در سایت های معتبر موجود است...;)

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من روی 14 اینچی سرمایه گذاری کنید...;)
اون نوت بوکی که دوست قبلی هم روی آن تاکید داشتن را تاکید نمی کنم...شواهد امر در سایت های معتبر موجود است...;)

قانع نشدم !
من 11 اینچی میخوام ! که یه تا بزنم این ور . یه تا بزنم اون ور ، بعد بزارمش تو جیبم !!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام

اسفندیار جان نمایندگان فروش ایسر در بریتانیا لپ تاپ های دوال کور این برند را به بازار عرضه کرده اند. به جز 8200 که قیمت بالایی دارد بقیه از قیمت های معقولی برخوردارند.
برای مثال Acer TravelMate 4672WLMi Intel Core Duo را می توان با قیمتی حدود 1 میلیون و 760 هزار تومان خرید. قیمتش حدود 100 هزار تومان پایین تر از 8104 است.
http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_4672WLMi_Intel_Core_Duo_LX.TAJ06.048/version-2.asp

یا مدل Acer TravelMate 4674LMi Intel Core Duo که نسبت به قبلی سی پی یو قوی تری دارد اما صفحه نمایش واید و همچنین کارت گرافیکی مستقل ندارد. قیمتش هم حدود 1 میلیون و 650 هزار تومان است.
http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_4674LMi_Intel_Core_Duo_LX.TB506.053/version-2.asp

اگر بتوانی یک مقایسه فنی بین این مدل ها با 8104 و کلاً در مورد تفاوت سرعت پردازش بین سی پی یو های دوال کور و معمولی انجام بدهی خیلی مفید خواهد بود. آیا تفاوت سرعت بین سی پی یو های دوال کور و معمولی آنقدر زیاد است که آدم یکسری از مشخصات که در مدل های معمولی وجود دارد و مدل‌های دوال کور (مثلاً مدل های بالا) فاقد آنها هستند را فدای این سرعت پردازش بیشتر کند.

موفق باشی.
خوب دوست من یه نیم نگاهی به این جا بینداز:
http://www.shopacer.co.uk/sess/utn;jsessionid=1543e6536b5149f/shopdata/intel.shopscript
یه مقدار هم به تفاوت ها ریز شو!!!چیزی بنظرت عجیب نمیاد؟!;)

بالا