به نقل از NabiKAZ :سلام
ممنون از توضیحات خوبت ... یکی دو روزه از آقا اسفندیار خبری نیست. خوب جاشو پر کردید.
در این باره میشه بیشتر توضیح بدید:
"يعني اگر از نوت بوک مي خواهيد فقط در خانه استفاده کنيد و آنرا جابجا نکنيد، شايد سري FS براي شما مناسب باشد."
در مورد باتری هم اطلاعت و لینکهای خوبی بود. اگر درست متوجه شده باشم 6cell اون حدود 2 ساعت کار میده و 9cell اون حدود 5 ساعت. مطمئن نیستم ! خیلی رو وزن که تاثیری نداره؟
بازم از راهنمایی های خوبتون ممنونم .
نبی
استاد اسفنديار کجا و ما کجا. قياس مع الفارق که ميگن همينه. من اگه چيزي بلدم (که نيستم) از استاد اسفنديار ياد گرفتم.
من هم در آستانه خريد نوت بوک هستم. لذا در سايتهاي خارجي زياد چرخيدم. اما بدون تعارف و شکسته نفسي بگم:
اطلاعات من در مورد نوت بوک زياد نيست. لذا تمام حرفهاي من رو درست فرض نکنيد. اما اينو بگم که چيزايي که مينويسم صادقانه است و چيزي است که خودم بهش رسيدم. البته ممکنه چيزي که من بهش رسيدم اشتباه باشه.
در مورد اين جمله:
منظورم اينه که نوت بوک هاي سوني کلا ناز نازي هستند و خصوصا سري FS که از نظر قاب نوت بوک خيلي استحکام نداره. لذا اگر همواره روي ميز شما قرار داشته باشد و همراه خود حمل و نقل نکنيد، شايد براي شما مناسب باشد. در مجموع نياز به مراقبت زيادي دارد.
در مورد وزن باطري: اينجا رو ببينيد:
http://www1.us.dell.com/content/lea...otebooks&~lt=popup&~series=inspn&~tab=details
در مورد کارت گرافيکي: اينجا رو ببينيد
javascript:makeWin2('http://www1.us.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=us&l=en&s=dhs&~id=gfxinspn6000&~line=notebooks&~lt=popup&~series=inspn&ref=CFG', 558, 420);
در مجموع dell 6000 سه نوع کارت گرافيکي ميتونه داشته باشه:
1- کارت گرافيکي Share که از حافظه سيستم و قدرت پردازنده استفاده ميکنه
2- کارت گرافيکي 64MB ATI Mobility Radeon X300 HyperMemory که ظاهرا خود کارت 32 مگ حافظه داره و 32 مگ ديگه Share هست
The total of local and shared system memory used by this graphics card is 64MB. Local on-board memory is 32MB RAM.
مقايسه کارايي: 45% بهبود نسبت به کارت بالايي
The 64MB ATI Mobility Radeon X300 HyperMemory1 card offers up to 45% improvement over Intel GMA 900 integrated graphics!3
3- کارت 128MB ATI Mobility Radeon X300 کخ داراي 128 مگ حافظه هست
مقايسه کارايي: 167% بهبود نسبت به کارت شماره 1
The 128MB ATI Mobility Radeon X300 graphics card offers up to 167% improvement over Intel GMA 900 integrated graphics!3
من هم مثل شما اهل بازي نيستم. اما شنيدم ويندويز ويستا نياز به ارت گرافيکي قوي داره. ضمنا هارد و رم رو ميشه در آينده ارتقا داد. اما کارت گرافيکي و CPU رو نميشه. لذا تصميم گرفتم نوت بوک با کارت 128MB ATI Mobility Radeon X300 بخرم. اختلاف قيمتش با کارت شماره 1 حدود 150 هزار تومن هست.
در مورد شبکه اطلاعاتي ندارم. اما در فوروم هاي خارجي نديدم کسي از امکانات شبکه گله مند باشه. فکر ميکنم تمام چيزهاي معمولي رو داره.