• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از NabiKAZ :
سلام
ممنون از توضیحات خوبت ... یکی دو روزه از آقا اسفندیار خبری نیست. خوب جاشو پر کردید.

در این باره میشه بیشتر توضیح بدید:
"يعني اگر از نوت بوک مي خواهيد فقط در خانه استفاده کنيد و آنرا جابجا نکنيد، شايد سري FS براي شما مناسب باشد."

در مورد باتری هم اطلاعت و لینکهای خوبی بود. اگر درست متوجه شده باشم 6cell اون حدود 2 ساعت کار میده و 9cell اون حدود 5 ساعت. مطمئن نیستم ! خیلی رو وزن که تاثیری نداره؟

بازم از راهنمایی های خوبتون ممنونم .
نبی

استاد اسفنديار کجا و ما کجا. قياس مع الفارق که ميگن همينه. من اگه چيزي بلدم (که نيستم) از استاد اسفنديار ياد گرفتم.
من هم در آستانه خريد نوت بوک هستم. لذا در سايتهاي خارجي زياد چرخيدم. اما بدون تعارف و شکسته نفسي بگم:

اطلاعات من در مورد نوت بوک زياد نيست. لذا تمام حرفهاي من رو درست فرض نکنيد. اما اينو بگم که چيزايي که مينويسم صادقانه است و چيزي است که خودم بهش رسيدم. البته ممکنه چيزي که من بهش رسيدم اشتباه باشه.

در مورد اين جمله:
منظورم اينه که نوت بوک هاي سوني کلا ناز نازي هستند و خصوصا سري FS که از نظر قاب نوت بوک خيلي استحکام نداره. لذا اگر همواره روي ميز شما قرار داشته باشد و همراه خود حمل و نقل نکنيد، شايد براي شما مناسب باشد. در مجموع نياز به مراقبت زيادي دارد.

در مورد وزن باطري: اينجا رو ببينيد:
http://www1.us.dell.com/content/lea...otebooks&~lt=popup&~series=inspn&~tab=details

در مورد کارت گرافيکي: اينجا رو ببينيد
javascript:makeWin2('http://www1.us.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=us&l=en&s=dhs&~id=gfxinspn6000&~line=notebooks&~lt=popup&~series=inspn&ref=CFG', 558, 420);

در مجموع dell 6000 سه نوع کارت گرافيکي ميتونه داشته باشه:
1- کارت گرافيکي Share که از حافظه سيستم و قدرت پردازنده استفاده ميکنه

2- کارت گرافيکي 64MB ATI Mobility Radeon X300 HyperMemory که ظاهرا خود کارت 32 مگ حافظه داره و 32 مگ ديگه Share هست
The total of local and shared system memory used by this graphics card is 64MB. Local on-board memory is 32MB RAM.
مقايسه کارايي: 45% بهبود نسبت به کارت بالايي
The 64MB ATI Mobility Radeon X300 HyperMemory1 card offers up to 45% improvement over Intel GMA 900 integrated graphics!3

3- کارت 128MB ATI Mobility Radeon X300 کخ داراي 128 مگ حافظه هست
مقايسه کارايي: 167% بهبود نسبت به کارت شماره 1
The 128MB ATI Mobility Radeon X300 graphics card offers up to 167% improvement over Intel GMA 900 integrated graphics!3

من هم مثل شما اهل بازي نيستم. اما شنيدم ويندويز ويستا نياز به ارت گرافيکي قوي داره. ضمنا هارد و رم رو ميشه در آينده ارتقا داد. اما کارت گرافيکي و CPU رو نميشه. لذا تصميم گرفتم نوت بوک با کارت 128MB ATI Mobility Radeon X300 بخرم. اختلاف قيمتش با کارت شماره 1 حدود 150 هزار تومن هست.

در مورد شبکه اطلاعاتي ندارم. اما در فوروم هاي خارجي نديدم کسي از امکانات شبکه گله مند باشه. فکر ميکنم تمام چيزهاي معمولي رو داره.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه سئوال داشتم ، می خواستم بدونم ، من اکثر دستگاه هایی که دیدم در بازار رم گرافیک شون شیر بود، می خوام بدونم ، به نظرتون باید یواش یواش بی خیال پیدا کردن یه دستگاه متوسط (تا 1.5میلیون ) با رم گرافیک جدا بشیم؟
ممنون

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
جناب اسفنديار
1- من قبول دارم که اصولا بايد سي دي ها هم همراه نوت بوک باشه. و ممکنه نوت بوکهايي که سي دي اورجينال ندارند ارزونتر باشند. اما نوت بوک ها ظاهرا نو بودند. البته ممکنه نوت بوک ها refurbished باشند. (يعني نوت بوک هايي که در مرحله نهايي تاييد کيفي نميشن و دوباره يک مرحله تعميرات و اصلاح روي آنها انجام ميشه. درسته؟)
2- در عبارت No Software/OS CDs included فکر ميکنم منظور از OS سي دي سيستم عامل باشه. درست ميگم؟
3- دو تا نوت بوک IBM با قيمت و مشخصات مناسب پيدا کردم. ممنون ميشم اگه نظرتون رو بگيد.
کد:
IBM R50e-SYG
1.8 intel dothan (2mb)
15" xga
512 mb ram
80 gb hdd
DRVRW
VGA Intel 64 mb share

1,200,000 Toman
IBM R50e-U3G
1.7 intel dothan (2mb)
15" xga
256 mb ram
60 gb hdd
Combo
VGA Intel 64 mb share

990,000 Toman
به نظر شما اگه IBM بخرم نسبت به Dell Inspiron 6000 يا Toshiba Satelite M45 بهتر نيست؟
ibm_thinkpad_r40_b.jpg
اينم عکس IBM:
اديتور سايت Cnet هم بهش امتياز 8 از 10 داده
http://asia.cnet.com/reviews/hardware/notebooks/0,39001743,39017060p,00.htm
ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد.
اتفاقا من این نوت بوک ibm را به دوستی پی ام زدم که بر روی آن سرمایه گذاری کند...:D چه تشابه جالبی...;)
1-حرفتان تقریبا درسته...البته یه مقدار هم در مختصات فنی آنها دست کاری می شه تا کمی جذاب تر بنظر بیان..کمی حقه های بازار مابانه..مثلا می بینین تو سایت اصلی همین مدل پردازنده دوتان داره حالا شما سوناما می بینین..:lol:
2-نه همیشه صادق نیست...ممکنه به نرم افزارهایی گفته بشه که بایستی در نمونه آک بند (چه اصطلاح موهنی!)
وجود داشته باشه...صرفا منظورش سی دی سیستم عامل نیست...یادتان باشه که تمامی نرم افزارها اونجا اورژینال هستند..;)
3-همان بالا نظر دادم...:blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
من هم دیدم که یک لپ تاپ توشیبا cd ویندوز همراش نبود. والبته جالبش اینه که قیمتش در مقایسه با قیمتش توی سایت خود توشیبا با همین امکانات خیلی پایینتر بود. یعنی اونم نو نبوده؟ موقع خرید از کجا بفهمیم که اینا نو نیستند؟ (بغیر از جریان cd ویندوز نداشتن)
آقا اسفندیار ممنون از راهنماییهاتون.
اون لینک مربوط به یک مدل اپل بود، اپل سیستم عاملش ویندوز نیست درسته؟
بعدش هم اون کاری که گفتید توی notebookreview و cnet بکنم که اندازه مانیتور رو بدم که search کنه من همین کار رو توی cnet کرده بودم که نتیجه اش تعداد بسیار زیاد لپ تاپ که بیشترشون سونی بودند و با امکانات بسیار شبیه هم، (با قیمتهای بالا) و مدلهای مختلف بود. برای همین از شما کمک خواستم، چون واقعا گیجم کرد.
در ضمن من مدلهای 12-13 اینچ فوجیستو رو که دیدم متاسفانه بیشترشون cpuهاشون 1.6 و پایینتر هست، نمیدونم چرا.
با این تفاسیر فکر کنم:
1- زیر 1.5 میلیون لپ تاپ 13 اینچی خوب و مناسب پیدا نمیکنم.
2- باید سونی بخرم و کلی پول اضافه بدم. چون برندهای دیگه توی این اندازه ها محصول زیادی ندارند.
3- کمک!!!!!
مگه دوست من شما با سیستم عامل مک مشکلی دارین؟!;)
علت تعدد سونی این بود که بازار اون در آمریکای شمالی فعالتره..مگه به شما دوتا سایت ندادم؟!;)
علت کم بودن سرعت پردازنده ها اینه که کلاس کاری اونا کوچک بودن و سبک بودن و کارایی بیشتر نوت بوک در سفر و حضر است...قبلا هم گفته بودم..اگه صفحات قبلی را خوانده باشین به این نکته اشاره کرده بودم...مگه همشو نخواندین؟!;) خوتون گفتین..:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
سلام
از esfandiyar2002 و haney که پستهای قبلی راهنمایی کردند تشکر میکنم .
خب! داستان به اینجا رسید که رفتیم تو بازار اهواز یه چرخ زدیم . این پیشنهاد شد بهمون:
Sony FS 790B03$/ centrino 2.0 / 512 / 100 GB / DUAL DVDRW / Graphic 128 / 15.4" Xbrite / 2.6 kg / USA
البته قرار شد رم رو 1024 بکنه، و گفت یه سال گارانتی خودم یه کیفم میدم، (این USA بودن رو توجه کنید)
- قیمت هم : 1.700.000 نظرتون چیه؟! با این اوصاف چطوره؟!
منتظرم اسفندیار بگه بخرش ! معطل نکنم !
- راستی من چقدر رو غیر چینی بودن زوم کنم؟ خیلی مهمه؟!
- و اینکه با خیلی زیر قیمت بالا و با همین مشخصات ، شاید بشه DELL خرید. ولی سونی اونم usa ارزشش رو داره اینقدر هزینه کنیم براش ولی جنسش خوب باشه !؟
همون اشتپ همیشگی...:D
دوست من روی اون کلمه مامانی آمریکایی حساس نباشین...
در ضمن اون گارانتی ایشان هم برام جالب بود..:D
به اون قیمت گزاف نیست؟!:blink:
البته دخالت نمی کنم ..نظر شما حرف آخر را خواهد زد نه من..:blush:
درضمن شما چرا دسکتاپ پسند شدید؟!اهداف قبلیتون از خرید نوت بوک یه چیز دیگه بود که..:eek:

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا محسن بازم از راهنماییت ممنونم
استفاده کردم .
برام یه قیمت بگیریم ببینم چطوری میشه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
یه چیزی
نظر سنجی این notebookreview لب تاپای محبوب افراد رو اینجوری زده:

1. Dell Inspiron 6000
10.4% / 9953
2. Toshiba Satellite M45
4.1% / 3901

چقدر میشه روش حساب کرد؟!
چون اگر بشه رو این نظر سنجی حساب کرد اون وقت با وجود اینکه اینقدر گفتن satalite خوب نیست ولی satalite m45 میخرم! چون مشخصات و قیمتش فوق العادست !
اسفندیار نظر شما رو در مورد satalite m45-s359 به خاطر ندارم. اگر قبلا نظر دادی بگو که بگردم پیداش کنم !

نبی
یه چند صفحه قبلی را اگر بخوانین پیدا می کنین دوست خوبم..:happy:
نظر سنجی فوق برای آن دسته از کاربران خوبه که روی این دو مدل در بین برندهای فوق خرید کرده اند...
انگاری می گین دو تا نامزد ریاست جموری داریم بنامهای حامد کرزای و تونی بلر برای موزامبیک....حالا ببینیم کدام حزب از این دو طرف ارزش بیشتری داره و تعداد اعضای اونا چند نفره و تا حال چکار کردن؟!:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
سلام

منم قصد داشتم سوني بخرم. سري FS داراي قيمت مناسب و صفحه نمايش 15.4 هست. مقداري در سايتهاي خارجي جستجو کردم و متوجه شدم زياد از اين مدل خوب نميگن. مثلا يک نفر نوشته بود سري FS سوني Flimsy هست. يعني سست. بي دوام.

خودمم رفتم مجتمع پايتخت و ديدم. به نظر من هم زياد جالب نبود.

سري هاي ديگر سوني هم صفحه 15.4 ندارند يا خيلي گران هستند.

لذا من از خريد سوني منصرف شدم.

اما Dell Inspiron 6000 در ليست 100 محصول برگزيده سال 2005 Pcworld قرار داده. چند تا سايت ديگه (مثلا اگه اشتباه نکنم Pcmag) بعنوان انتخاب سردبير برگزيده شده. اکثر افرادي که خريدن ازش راضين. کاربران نمره 7.7 از 10 بهش دادن.
http://reviews.cnet.com/Dell_Inspir..._Business/4852-3121_7-31264917-3.html?tag=nav
چند تا عيب براش ذکر شده از جمله: صفحه نمايشش تاريکه و براي استفاده در محيط بيرون زير نور آفتاب مناسب نيست.
موقعيت کليدها روي صفحه کليد مناسب نيست (به نظر من اين عيب مهمي نيست. آدم عادت ميکنه)
در مجتمع پايتخت اين مدل با مشخصات مختلفي وجود دارد.
ار جناب اسفنديار درخواست ميکنم در موارد ذيل مرا راهنمايي کنند:
1- اين مدل دو نوع کارت گرافيکي ميتواند داشته باشد:
SHARE : Intel GMA 915 128MB
DEDICATED: ATI X300 - 128 BM
که دومي حدود 150 هزار تومان به قيمت دستگاه اضافه ميکند. سوال من اين است که آيا بجز در بازي ها و برنامه هاي سه بعدي کارت گرافيکي در عملکرد دستگاه تاثيري دارد؟ آيا کارت گرافيکي dedicated موجب گرم شدن دستگاه ميشود؟ با توجه به اينکه در آينده امکان ارتقا کارت گرافيکي وجود ندارد، آيا بهتر است که اين مبلغ 150 هزار تومان را هزينه کنيم و کارت گرافيکي dedicated بگيريم؟
2- نوت بوک Dell Inspirn 6000 با سه مدل صفحه نمايش عرضه مي شود:
WXGA 15.4: 1280 * 800
WSXGA 15.4: 1680 * 1050
WUXGA 15.4 : 1920 * 200
که قيمت دومي حدود 150 هزار تومان بيشتر از اولي و قيمت سومي هم 150 هزار تومان بيشتر از دومي است. سوال من اين است که آيا تفاوت اين صفحات فقط در رزولوشن است يا از نظر Brightness يا ساير مشخصه هاي کيفي تصوير هم با يکديگر تفاوت دارند؟ آيا براي استفاده هاي معمولي WXGA کفايت ميکند؟
3- اگر بخواهيم Ram دستگاه را زياد کنيم، آيا مهم است که رم دوم هم مارک با اولي باشد؟ يا فقط يکي بودن سرعت باس کفايت ميکند؟ مارک خوب رم براي نوت بوک چيست؟
با تشکر
خوب می بینم دوستان بخوبی جای منو پر کردن..مرسی از بابت توجه و زحمات شما...:happy: :)
1-جواب کارت گرافیکی که روشنه....اگه دقت کنین در یک بحث قبلی گفتم که (ایکس رادیکال)روی اون مدل خاص اینتل سرمایه گذاری نکنین..دوست خوبمان که جواب خیلی بهتری از من دادند..;)
این تیپ کارتها مرتب هارد نوتبوک شما را برای اخذ فضای بیشتر به سروصدا و کار می اندازد..و این یعنی مصرف باطری...
کارت دومی که گفتین مختص نوت بوک طراحی شده و با کارت دسکتاپ مشابه کمی متفاوت است...به این مطلب دقت کنین...;)
2-اون تصویری که شما نام بردین در عمل هیچ فرقی نمی کنن....فقط رزولوشن بالاتر می ره که اونم مصرف باطری شما را بیشتر می کنه...طبیعیه...اون ارقام لاتین هم در کنتراست دستگاه و تفکیک رنگ کمی بهتر عمل می کند..البته کاربرای عادی متوجه چنین تغییری نمی شن ولی برای یک حرفه ای بخصوص کسی که مثلا می خواد نمونه های طراحی شده گرافیکی خودشو برای بازار یابی روی نوت بوک عرضه کنه خیلی مهمه...پس می بینین که بازم متغیر زیاده..:) اینی که گفتم از معده صادر نشد..:lol: یه بار یه مقاله خوبی براش خوانده بودم...مقالات خوبی دارم که وقت نیست ترجمه اش کنم و در بخش مفاهیم بذارم تا قابل استفاده بشه..:(

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
همون اشتپ همیشگی...:D
دوست من روی اون کلمه مامانی آمریکایی حساس نباشین...
در ضمن اون گارانتی ایشان هم برام جالب بود..:D
به اون قیمت گزاف نیست؟!:blink:
البته دخالت نمی کنم ..نظر شما حرف آخر را خواهد زد نه من..:blush:
درضمن شما چرا دسکتاپ پسند شدید؟!اهداف قبلیتون از خرید نوت بوک یه چیز دیگه بود که..:eek:

سلام
- شما هم که خیلی سر بسته حرف میزنی !
نظر من مهم نیست ! نظر کسی مهمه که چیزی سرش بشه ، ما شما رو قبول داریم ... ولی اینکه گفتی گزافه ! گزاف بودنش مهم نیست . جنس خوب بودنش مهمه . یعنی به نسبت قطعات مارک و مدل با این قیمت می ارزه ؟ هر چند هم گرون باشه !؟
البته الان که اینو مینویسم با حرفای محسن کمی به سمت inspiron 6000 گرایش پیدا کردم !

- بزارید یه جور دیگه معما رو مطرح کنم !
آقا اسفندیار شما اگر جای من بودی (تقریبا فکر کنم نیازم رو متوجه شدی با این همه پست تو این و اون تاپیک) و 1.600 تومن هم داشتی . میخواستی لپ تاپ بخری ، چی میخریدی ! سوال به همین راحتی 1! هر چی گفتی ، میخرم :happy:

- فکر میکنید این سیستم گرون در بیاد:
DELL Inspiron 6000
Intel® Pentium® M Processor 760 (2GHz/2MB Cache/533MHz FSB)
1GB DDR SDRAM 2 Dimm
100GB 5400rpm Hard Drive
15.4 inch WXGA LCD Panel
8x CD/DVD burner (DVD+/-RW)
9-cell Lithium Ion Primary Battery
128MB DDR ATI's MOBILITY™ RADEON X300 PCI Express x16 Graphics
Lan Card and Wireless Lan
Bluetooth

نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
یه چند صفحه قبلی را اگر بخوانین پیدا می کنین دوست خوبم..:happy:
نظر سنجی فوق برای آن دسته از کاربران خوبه که روی این دو مدل در بین برندهای فوق خرید کرده اند...
انگاری می گین دو تا نامزد ریاست جموری داریم بنامهای حامد کرزای و تونی بلر برای موزامبیک....حالا ببینیم کدام حزب از این دو طرف ارزش بیشتری داره و تعداد اعضای اونا چند نفره و تا حال چکار کردن؟!:D
بابا قضیه سیاسی شد ! الان میگیرنمون ! :happy:
من نمیدونم چرا حرفای شما رو دیر میگیرم !!! "نظر سنجی فوق برای آن دسته از کاربران خوبه که روی این دو مدل در بین برندهای فوق خرید کرده اند..." متوجه نشدم برای اونهایی خوبه که خرید کردن ؟ مگر این نظر خریداران و کاربران نیست ؟ خوب برای ما خوبه دیگه . اما سوال من اینه چقدر میشه روش حساب کرد؟

1-جواب کارت گرافیکی که روشنه....اگه دقت کنین در یک بحث قبلی گفتم که (ایکس رادیکال)روی اون مدل خاص اینتل سرمایه گذاری نکنین..دوست خوبمان که جواب خیلی بهتری از من دادند..;)
این تیپ کارتها مرتب هارد نوتبوک شما را برای اخذ فضای بیشتر به سروصدا و کار می اندازد..و این یعنی مصرف باطری...
منظورتون کدون کارت بوده ؟

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
نبي جان

من فکر ميکنم منظور جناب اسفنديار اينه که Dell 6000 و Toshiba M45 در بين ساير مدلهاي دل و توشيبا محبوبيت بيشتري دارند. اما معلوم نيست که در مقايسه با ديگر برندها هم اينگونه باشد.

البته من فکر ميکردم اين نظر سنجي بطور کلي انجام شده. نه در بين برندهاي خاصي

در مورد کارت گرافيکي: منظور ايشون اينه که چون کارت اينتل از حافظه Share استفاده ميکنند، ويندوز حافظه کم مياره و مجبور ميشه براي استفاده از Paging File دائما به هارد رجوع کنه که موجب مصرف باطري ميشه.

اعتراف ميکنم که متوجه منظور جناب اسفنديار از اين جمله نشدم:
کارت دومی که گفتین مختص نوت بوک طراحی شده و با کارت دسکتاپ مشابه کمی متفاوت است...به این مطلب دقت کنین...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
تشکر از راهنماییتون .
اینکه آدم ندونه دنبال چی میگرده بد دردیه !
اشکال کار من اینه که به حرف دیگران خیلی اهمیت میدم! اگه یکی بگه اینو بخر میخرم چون اون میگه خوبه ! اگر یکی بگه نخر نمیخرم چون میگه بده ! به همین راحتی !
اگر من اینطور بخوام پیش برم هیچوقت به چیزی که میخوام نمیرسم !
این وسواسم کشته منو !
با حرفای شما کمی از سونی فاصله گرفتم ! مطمئنم اگر بازم برم در مغازه دوباره متقاعد میشم سونی خوبه! و بازم بیام اینجا میپذیرم بده ! آدم نمیدونه به حرف کی گوش کنه !
- اگر ممکنه در مورد باتری لپ تاپ هم توضیح بدید که این داستان چند سلولی بودن و چند ساعت کارکرد باتری چه رابطه ای دارند و چه ارقامی و ترجیحا چه قیمتایی دارن...
- چطوری میشه فهمید که مثلا رمی که برامون نصب شده ddr هست یا ddr2 یامثلا دور هاردی که نصب شده چقدر است؟ پلاس است یا نیست. آیا اینها رو تو دیوایس منیجر ویندوز به صورت دقیق نشون میشه یا موقع بالا اومدن سیستم میتونیم مطمئن باشیم که دقیقا اینها قید میشه ؟
- چند ماه تو سایتهای ایرانی دارم تحقیق میکنم ولی یکی دو روزه که با سایت cnet و notebookreview آشنا شدم که سایتهای فوق العاده کاملی هستن ... شما برای بررسی و تحقیق چه مراحلی رو طی میکنید و تو چه سایتهایی بیشتر میگردید....
بازم از دوستان که راهنمایی میکنند ممنونم .
نبی
دوستمان توضیح خوبی ارائه دادن...فقط اضافه کنم که زیاد تو نخ دسکتاپ کردن نوتبوک خودتون نباشین...
فرمول طلایی اینه:
دسکتاپ قوی و نوت بوک متوسط....برای کاربرای ایرانی بهترین گزینه بازار همینه...;)
چند سلولی بودن معمولا بین چهار تا 6 و یا نه متغیر است که هرچه این عدد بیشتر باشد میزان انرژی بیشتر بوده و بر تعداد ساعت کار نوتبوک با مصرف برق باطری افزوده می شود...البته وزن نوت بوک نیز بیشتر می شود تقریبا حداقا نیم کیلویی در بیشترین حالت و 300 گرم در کمترین حالت..;)
متاسفانه در device manager مشخص نمی شه...فقط با عنایت به مختصات نوت بوک بصورت اورژینال و مشخصات سایت سازنده می توانید به این امر پی ببرید..:eek:
درضمن منم بدم نمی آید که رم دستگاهم ddr2 بوده باشد ولی یادمان باشد که 1-اینجا ایران است....2-فروشنده در حال قالب کردن می باشد(نه کاملا 100 در صد)...3-شما پول یک سیستم 2006 را برای یک سیستم 2004 می پردازید..4-رم مورد نظر سرعت تبادل دیتا را روانتر و بیشتر می کند ولی برای خریدار ایرانی مقیم ایران تهیه آن مشکل تر است...5-بدون شرح!!!;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوستانی که جوابشان بی پاسخ مانده لطف کنن دوباره مطرح کنن...شرمنده..:blush:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
نبي جان

من فکر ميکنم منظور جناب اسفنديار اينه که Dell 6000 و Toshiba M45 در بين ساير مدلهاي دل و توشيبا محبوبيت بيشتري دارند. اما معلوم نيست که در مقايسه با ديگر برندها هم اينگونه باشد.

البته من فکر ميکردم اين نظر سنجي بطور کلي انجام شده. نه در بين برندهاي خاصي

در مورد کارت گرافيکي: منظور ايشون اينه که چون کارت اينتل از حافظه Share استفاده ميکنند، ويندوز حافظه کم مياره و مجبور ميشه براي استفاده از Paging File دائما به هارد رجوع کنه که موجب مصرف باطري ميشه.

اعتراف ميکنم که متوجه منظور جناب اسفنديار از اين جمله نشدم:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
آقا قربان محبت شما که حرفای منو خوب ترجمان می کنین.هرآنچه که از دل برآِید لاجرم بر دل نشیند..:lol: :lol: :lol:
منظور من از اون جمله این بود که کارت فوق در مقام مقایسه با کارت دسکتاپ همان مدل با کمی تغییرات در ابعاد و اندازه و قدرت و مصرف برق همراه است...البته از نظر کارایی کم نمی آورید..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
سلام
- شما هم که خیلی سر بسته حرف میزنی !
نظر من مهم نیست ! نظر کسی مهمه که چیزی سرش بشه ، ما شما رو قبول داریم ... ولی اینکه گفتی گزافه ! گزاف بودنش مهم نیست . جنس خوب بودنش مهمه . یعنی به نسبت قطعات مارک و مدل با این قیمت می ارزه ؟ هر چند هم گرون باشه !؟
البته الان که اینو مینویسم با حرفای محسن کمی به سمت inspiron 6000 گرایش پیدا کردم !
- بزارید یه جور دیگه معما رو مطرح کنم !
آقا اسفندیار شما اگر جای من بودی (تقریبا فکر کنم نیازم رو متوجه شدی با این همه پست تو این و اون تاپیک) و 1.600 تومن هم داشتی . میخواستی لپ تاپ بخری ، چی میخریدی ! سوال به همین راحتی 1! هر چی گفتی ، میخرم :happy:
- فکر میکنید این سیستم گرون در بیاد:
DELL Inspiron 6000
Intel® Pentium® M Processor 760 (2GHz/2MB Cache/533MHz FSB)
1GB DDR SDRAM 2 Dimm
100GB 5400rpm Hard Drive
15.4 inch WXGA LCD Panel
8x CD/DVD burner (DVD+/-RW)
9-cell Lithium Ion Primary Battery
128MB DDR ATI's MOBILITY™ RADEON X300 PCI Express x16 Graphics
Lan Card and Wireless Lan
Bluetooth
نبی
سلام دوست من...
در رابطه با اون سایتی که شما گفتین من چه فاکتورهایی را در نظر می گیرم..خوب من چون تقریبا هر روز اونجا هستم در هربار مراجعه تنها بخش خودمو می خوانم و به پرسش های مرتبط با خودم جواب می دم..
دیگه اینکه آخرین پستهای دیگر دوستان در بخش های مختلف که برام ارسال می شه را می خوانم....
اخبار اونجا را نیز می خوانم...و گاهی نیز به اینجا منتقل می کنم....
یادتون باشه یه بار ازم خواستین لینک خبرامو بدم..خوب عزیز دل برار..اینم لینک!!!:D
ولی خدایی چون اونجا کمتر لینک گذاشته میشه خوب منم نمی گردم دنبال لینک...;) :blush:
در مورد این مدل ....خوب ببینین ریخت و قیافه براتون مهم نیست و کمتر جابجاش خواهین کرد می تواند گزینه خوبی باشه ولی نخوایین ازش که براتون 5 سال دوام بیاره ها!!!:D انگاری اینم سربسته شد...:lol: ببخشید این عادت حقیره..:blush: بنده اگه مدل خاصی به شما نمی گم چون می خوام خودتون تحقیق کنین و معلوماتتون اونقدری بشه که اینجا منو به تله خودتون گرفتار کنین...;) و منم بگم تسلیم!!:blush:

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست من...
در رابطه با اون سایتی که شما گفتین من چه فاکتورهایی را در نظر می گیرم..خوب من چون تقریبا هر روز اونجا هستم در هربار مراجعه تنها بخش خودمو می خوانم و به پرسش های مرتبط با خودم جواب می دم..
دیگه اینکه آخرین پستهای دیگر دوستان در بخش های مختلف که برام ارسال می شه را می خوانم....
اخبار اونجا را نیز می خوانم...و گاهی نیز به اینجا منتقل می کنم....
یادتون باشه یه بار ازم خواستین لینک خبرامو بدم..خوب عزیز دل برار..اینم لینک!!!:D
ولی خدایی چون اونجا کمتر لینک گذاشته میشه خوب منم نمی گردم دنبال لینک...;) :blush:
در مورد این مدل ....خوب ببینین ریخت و قیافه براتون مهم نیست و کمتر جابجاش خواهین کرد می تواند گزینه خوبی باشه ولی نخوایین ازش که براتون 5 سال دوام بیاره ها!!!:D انگاری اینم سربسته شد...:lol: ببخشید این عادت حقیره..:blush: بنده اگه مدل خاصی به شما نمی گم چون می خوام خودتون تحقیق کنین و معلوماتتون اونقدری بشه که اینجا منو به تله خودتون گرفتار کنین...;) و منم بگم تسلیم!!:blush:

سلام
اسفندیار جان ! بابا تو دیگه آخرشی ! مطمئنی وقتی مینویسی اینجا ، نرمالی ؟! ببخشید ها :D شرمنده ! :blush:
از کدوم سایت حرف میزنی ؟! هر روز کجا هستی ؟!
اون لینک خبرهاتم که هر چی روش کلیک کردم باز نشد. :D :p :lol: نامرئیه ؟

بعدش گفتی: "خوب ببینین ریخت و قیافه براتون مهم نیست و کمتر جابجاش خواهین کرد می تواند گزینه خوبی باشه ولی نخوایین ازش که براتون 5 سال دوام بیاره ها!!!"
یک کلمش هم نفهمیدم !!! محسن بیا ترجمه کن !!!! منظورت اینه که ریختو قیافه 6000 قشنگ نیست؟ به نظر من که خیلی هم قشنگه !!! منظورت از اینکه گفتی کمتر جابجاش خواهین کرد. یعنی سیستمی که من نوشتم وزنش زیاد میشه ؟! چرا وزنش زیاد میشه؟ فقط به خاطر باتری؟! بعد نفهمیدم چرا 5 سال دوام نمیاره ؟!!؟!؟!؟!؟؟!!؟!

مورد آخر اینکه اسفندیار جان بابا معلومات رو فعلا بیخیال بشو ! اینجا نیومدیم که علم کسب کنیم . میخوایم چیز بخریم بریم پی کارمون . البته شوخی کردم . یعنی تو یه قلمبه یه هو کمک کن که بریم بخریم ! بعد که خریدیم با لپ تاپم میام اینجا خودم میشم شاگردت علم یاد میگیرم :happy: آخه دیگه دارم میمرم .... خونم میافته گردنت ها ! :lol: (لاو !)

مخلص!
نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نظرتون در مورد يه قرار عمومي رو چت با موضوع و بحث علمي راجع لپ تاپ چيه ؟!
شايد يه قدمي بشه که بحثهاي انجمن رو سريعتر به نتيجه رسوند !

ممنون
نبي

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از NabiKAZ :
سلام
نظرتون در مورد يه قرار عمومي رو چت با موضوع و بحث علمي راجع لپ تاپ چيه ؟!
شايد يه قدمي بشه که بحثهاي انجمن رو سريعتر به نتيجه رسوند !

ممنون
نبي
خوب چرا توي چت؟
تاپيک بزنين پستاتونم ميره بالا ! :D

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
فکر خوبیه
یه سوال هم برام پیش اومده که البته بیربطه ولی مثل اینکه دور از جون من یه تایپیک زده بودم راجع به cpu cooling
شما ندیدینش ؟!!!!

بالا