esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
دوست من... مشکل کیفیت تصویر به مفهوم این نیست که شما تصویری کاملا اعوجاج دارید یا پیکسل های معیوب مانع از دید می شوند....منظور این است که با تکنولوژی های جدیدی که در مانیتورهای نوت بوک اعمال می شود تابحال در مابین مدل های منتخب شما نمونه ای وجود نداشت...این تکنولوژی جدید که هر برند برای خود نامی بدان داده و در اصل تفاوت اندکی با هم دارند باعث می شنود تصویری مطلوب تر داشته باشید..به نقل از |Ahmad| :جناب اسفندیار من دیدم که فرمودید در هر دو مورد مشکل کیفیت تصویر رو داریم. ممنون میشم در این مورد هم کمی من رو راهنمایی کنید. یعنی تا چه حدی این مشکل کیفیت تصویر رو داریم؟
و اما در مورد Dell Inspiron 6000
خوب در مورد کارهای گرافیکی. طراحی سه بعدی و انیمیشن سازی به اون صورت نمیخواهم کار کنم در واقع از نرم افزارهایی گرافیکی که ذکر کردید بیشتر استفاده میکنم. اهل بازی بر روی لپتاپ هم به اون صورت نیستم. و میخوام جوری باشد که بعد از اجرای نرم افزاری مانند فتوشاپ جوری نباشد که استفاده از دیگر نرم افزارها سخت و یا غیر ممکن باشد.
و همچنین یک سوال دیگر در مورد Dell Inspiron 6000 چه پورت هایی در این لپتاپ وجود ندارد؟ میشود ذکر کنید؟ آیا تمامی پورت های معمول و فعلی که بر روی لپتاپ ها قرار دارد بر روی این لپتاپ نیز قرار دارد؟ و آیا این لپتاپ قابلیت خواندن SD Memory ها رو نیز دارد؟ و کلاً که نوع Memory هایی را میتواند بخواند.؟
در مورد Acer Aspire 1684 هم که فرمودید مشکل تصویر در این مدل نیز وجود دارد و مهم تر از همه مشکل اسلات دی وی دی که این هم خیلی مهم است. در مورد مدل جدید تر این لپتاپ هم که ذکر کردید فکر کنم قیمتش از این مدل چقدر بالاتر است؟
آقای اسفندیار شما میتوانید چند مدل را به من معرفی کنید که خودتان از آنها راضی هستید که امتحانشان را پس داده باشند. تا بعد از آن من هم در موردشان تحقیقم را بیشتر کنم و به امید خدا یک انتخاب نهایی را داشته باشیم. متشکرم.
در مورد Dell Inspiron 6000 خودتان زحمت بکشید و ببینید چه پورت هایی وجود دارد...در بخش مفاهیم لپتاپ نیز پستی را تمام کرده ام که در آن به تعداد پورت های مورد نیاز نوت بوک اشاره شده...کمی خودتان جستجو کنید بهتر نیست؟!
در مورد مدل مرغوب تر ایسر در مدل مورد نظر شما بلی تقریبا نزدیک 1.5 یا 1.7 بایستی باشد....
منظورم از آن پست یادآوری این مطلب بود که با عنایت به دشواری های آپگرید نمودن نوت بوک بهتر است کمی بیشتر هزینه کنید تا خود بخود بیمه شوید..
دوست من ...هیچ مدلی عالی نیست....هریک برای خود نواقصی دارد که من همیشه ابتدا از نواقص آن سخن می رانم چراکه در بدو امر هر لپتاپی جذاب و زیباست...ولی مشکل اینجاست که مشکلات آن بعدا نمود می یابد..درست مثل ازدواج!! در ضمن برای آگاهی یافتن از سلیقه من کافی است که به امضای من توجه کنید...:lol:
دقت کرده اید که با عجله نکردن و باآگاهی یافتن از برخی مختصات نوت بوک های مد نظر خویش چقدر نسبت به موضوع خرید اشراف پیدا کرده اید؟! جای خوشحالی نیست؟!