• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از |Ahmad| :
جناب اسفندیار من دیدم که فرمودید در هر دو مورد مشکل کیفیت تصویر رو داریم. ممنون میشم در این مورد هم کمی من رو راهنمایی کنید. یعنی تا چه حدی این مشکل کیفیت تصویر رو داریم؟
و اما در مورد Dell Inspiron 6000
خوب در مورد کارهای گرافیکی. طراحی سه بعدی و انیمیشن سازی به اون صورت نمیخواهم کار کنم در واقع از نرم افزارهایی گرافیکی که ذکر کردید بیشتر استفاده میکنم. اهل بازی بر روی لپتاپ هم به اون صورت نیستم. و میخوام جوری باشد که بعد از اجرای نرم افزاری مانند فتوشاپ جوری نباشد که استفاده از دیگر نرم افزارها سخت و یا غیر ممکن باشد.
و همچنین یک سوال دیگر در مورد Dell Inspiron 6000 چه پورت هایی در این لپتاپ وجود ندارد؟ میشود ذکر کنید؟ آیا تمامی پورت های معمول و فعلی که بر روی لپتاپ ها قرار دارد بر روی این لپتاپ نیز قرار دارد؟ و آیا این لپتاپ قابلیت خواندن SD Memory ها رو نیز دارد؟ و کلاً که نوع Memory هایی را میتواند بخواند.؟
در مورد Acer Aspire 1684 هم که فرمودید مشکل تصویر در این مدل نیز وجود دارد و مهم تر از همه مشکل اسلات دی وی دی که این هم خیلی مهم است. در مورد مدل جدید تر این لپتاپ هم که ذکر کردید فکر کنم قیمتش از این مدل چقدر بالاتر است؟
آقای اسفندیار شما میتوانید چند مدل را به من معرفی کنید که خودتان از آنها راضی هستید که امتحانشان را پس داده باشند. تا بعد از آن من هم در موردشان تحقیقم را بیشتر کنم و به امید خدا یک انتخاب نهایی را داشته باشیم. متشکرم.
دوست من...:) مشکل کیفیت تصویر به مفهوم این نیست که شما تصویری کاملا اعوجاج دارید یا پیکسل های معیوب مانع از دید می شوند....منظور این است که با تکنولوژی های جدیدی که در مانیتورهای نوت بوک اعمال می شود تابحال در مابین مدل های منتخب شما نمونه ای وجود نداشت...این تکنولوژی جدید که هر برند برای خود نامی بدان داده و در اصل تفاوت اندکی با هم دارند باعث می شنود تصویری مطلوب تر داشته باشید..
در مورد Dell Inspiron 6000 خودتان زحمت بکشید و ببینید چه پورت هایی وجود دارد...در بخش مفاهیم لپتاپ نیز پستی را تمام کرده ام که در آن به تعداد پورت های مورد نیاز نوت بوک اشاره شده...کمی خودتان جستجو کنید بهتر نیست؟!;)
در مورد مدل مرغوب تر ایسر در مدل مورد نظر شما بلی تقریبا نزدیک 1.5 یا 1.7 بایستی باشد....
منظورم از آن پست یادآوری این مطلب بود که با عنایت به دشواری های آپگرید نمودن نوت بوک بهتر است کمی بیشتر هزینه کنید تا خود بخود بیمه شوید..:D
دوست من ...هیچ مدلی عالی نیست....هریک برای خود نواقصی دارد که من همیشه ابتدا از نواقص آن سخن می رانم چراکه در بدو امر هر لپتاپی جذاب و زیباست...ولی مشکل اینجاست که مشکلات آن بعدا نمود می یابد..درست مثل ازدواج!!:D در ضمن برای آگاهی یافتن از سلیقه من کافی است که به امضای من توجه کنید...:lol:
دقت کرده اید که با عجله نکردن و باآگاهی یافتن از برخی مختصات نوت بوک های مد نظر خویش چقدر نسبت به موضوع خرید اشراف پیدا کرده اید؟!;) جای خوشحالی نیست؟!;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
آقا اسفندیار و gba عزیز ممنون از نظرات و راهنماییهاتون.
اسفندیارخان. شما جواب سوالای منو دادین ولی هیچ نظری در مورد این 710 ندادید.
باز هم ممنون.
Editors' rating
6.4
out of 10

The good: Lengthy battery life (with high-capacity cell); lightweight, portable case; large touch pad; wide-aspect display.

The bad: Lacks multimedia controls and features; includes some previous-generation internal components; some undersized keys.

The bottom line: The Dell Inspiron 710m delivers what basic users need in an eminently portable package, but other systems deliver better features or performance for the same price.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از esfandiyar2002 :
اصلا و ابدا!!!:eek:در ضمن امیدوارم مختصات اون این چنین باشه:
Intel Pentium M 1.73 GHz, 512 MB RAM, 80 GB hard drive, 15.4 in. WXGA TFT Active Matrix, CD-RW/DVD-ROM, Microsoft Windows XP Home ...
راستی اینو بخوانید:
Slim and lightweight yet packs a powerful performance, the VAIO FS630/W notebook is the perfect blend of a highly mobile system with premium Sony technology. Take your VAIO FS Notebook wherever business takes you with integrated wireless LAN95 and an extended battery life13, the VAIO FS630/W is an ideal solution for your everyday essential computing needs and growing business demands. Featuring an exceptional 15.4 widescreen display, a Smart Display Sensor that automatically adjusts the video output, and Sony's original XBRITE-ECO LCD technology for sharper detail and brighter images. Playback DVDs and CDs, manage photos, and watch and record television shows all from your PC. With the VAIO® FS630/W notebook, you'll have all the tools you need to maximize productivity and performance
و حالا اینو:
The fs630 is sleek and modern, given Sony's design concept. For the price you pay, you dont nessesary get the best deal, its definitely for the Name Brand. The 80GB is attractive and the 1.73 GHz is great, the only lacking qualities of this laptop is the blotchy graphics when playing dvd's and gaming. For family use, its great. if you're looking for the best bang for the buck, make sure you know what you're looking for.
والبته قیمت آنهم $1225-$1250 می باشد...
ممنون از جوابتون
من هم به فروشنده گفتم چرا این CD Orginal Win xp he را نداره؟ گفت این ها این جوریند و من مجبور شدم یه Backup کامل بگیرم از ترس اینکه ویندوز اورجینال از کفم بره.
این سومین لپتاپی که من داشتم. یه سونی و یک hp.
برای hp سی دی همراهش که اصل بود یه برچسپی داره که نشان می ده windows اصله. ولی برای من رو یه برگه اون رو زده:eek: و نوشته که اون رو جدا نکنم. (خود لیبل اینو نوشته:blink: )
حالا چی کار کنم؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
نظرتون در مورد latitude d510 با مشخصات:
intel sonoma 2ghz
chipset intel 915pm
hdd 80 5400rpm
vga built in intel 915
ram ddr2 512
full port
dvd writer...
win xp pro sp2
...چي هس تا قيمتاي 1,300 هزار ارزش خريد داره؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از darya_s :
آقا اسفندیار و gba عزیز ممنون از نظرات و راهنماییهاتون.

بله ممکنه. ولی قیمتهاشون واقعا بالاست. بالای 1.5 هستند و واقعا باید دید که برای کار معمولی و نه گرافیکی تفاوت قابل توجهی با برندهای دیگر دارند یا نه؟ و یا فقط پول اسم و خوشگلیش رو میخورد؟ من یه مدلش رو سراغ دارم (از همین کوچیکهاش ولی نمیدونم کدوم مدل که داغ میکنه)

البته من هیچ تعصبی روی Dell ندارم و فقط دلیل اینکه در این مورد پرسیدم این بود که این حدود قیمت و مشخصات Dell رو زیر و رو کرده بودم و چند مدل از سونی رو، که قیمتاشون رو که دیدم تقریبا بیخیالش شدم.

هنوز برندهای دیگه رو نرفتم سراغشون. برای همین گفتم که اگه دوستان توی این رنج اگه لپ تاپی میشناسید، لطفا معرفی کنید.

اسفندیارخان. شما جواب سوالای منو دادین ولی هیچ نظری در مورد این 710 ندادید.
باز هم ممنون.
حرف شما کاملا درسه. قیمت های سونی به نسبت دیگران بالاتره و به نظر من چیزی که مهمتره کیفیته نسبت به کمیت(پول رو میگم) مهمتره. در لپتاپ های سونی این کیفیت رو واقعا می بینیم. LCD با کیفیت بالا، نرم افزار های خوبی که همراش اومده (این واسه ما ایرانی ها مهم نیست) و کم صدایی. یه چیزی هم هست که من سونی را نسبت به دل انتخاب کردم. من همیشه این مشکا داغ کردن دل ها را شنیده بودم (البته نه همه مدل ها) و با کمال تعجب دیدم که با این که هیت سینک سونی کوچکتره ولی بسیار خنک کار می کنه. زیر دست هات گرم نمی شن و high Voltage LCD دماش به حدود 40 درجه می رسه. هیت سینک ها هم از جنس Copper (مس) هستند. بنابراین ریسک نکردم و سونی گرفتم. شما هم اگه مشکل بودجه داری می تونی DEll بگیری. راستی یه مدلی از سونی بود که به نظر می رسید که جنسش خیلی محکمه. تقریبا همه مدل های زیر 13 اینچ چنین شکلی بودند. نمی دونم این درسته یا نه. باید بگردی. در ضمن کیبورد سونی خیلی نرم تر از DEll بود همچنین جایگاه کلید ها.

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
intel sonoma 2ghz
chipset intel 915pm
hdd 80 5400rpm
vga built in intel 915
ram ddr2 512
full port
dvd writer...
win xp pro sp2

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از Xradical :
سلام
intel sonoma 2ghz
chipset intel 915pm
hdd 80 5400rpm
vga built in intel 915
ram ddr2 512
full port
dvd writer...
win xp pro sp2
اگه برای شما LCD برایتنس و وضوح آن مهم نیست انتخاب خوبی است. در ضمن صفحه این مدل Wide Screen نیست که به نظر من از نون شب هم مهمتره.
در ضمن اگه دل می خواهی Inspiron 6000D هم انتخاب خوبی است.
مدل های ACER هم نگاهی بکن.
اگر می تونی سونی بخری هم خیلی خوب است.
راستی اصلی ترین سوال یادم رفت شما برای چه کارهایی از لپتاپ می خواهید استفاده کنید؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام!!!!!!!!!
39.gif

من امتحاناتم تمام شد!!!!!!!!! و دوباره اومدم اسفنديار عزيز را سوال پيچ كنم!!!
44.gif

اولا هنوز در حال تهيه ليستي از نوت بوك هاي موجود و به صرفه در ايران هستم، كه به دردم بخوره و بعد شما اينجا تشريحشان كنيد!!! تا بتوانم مدل خوبي خريداري كنم.

سوال اساسي من اين است ،كه تا چه مقدار به اعدادي كه در نقد نوت بوك ها (بويژه در نوت بوك ريويو ) براي مقايسه نوت بوك ها با برنامه محاسبه عدد پي تا n رقم اعشار بدست آمده ،مي توان تكيه كرد...

يك نمونه كو چك از آنها:
Pi ----> 2 million

Notebook ***************** Time

Dell Inspiron 9300 (1.86 GHz Pentium M) *** 1m 39s
Dell XPS M140 (1.86 GHz Pentium M) *** 1m 41s
Dell Inspiron B130 (1.73 GHz Pentium M) *** 1m 52s
Dell Inspiron 6000D (1.6 GHz Pentium M) *** 1m 52s
Dell Inspiron 600M (1.6 GHz Pentium M) *** 2m 10s
HP Pavilion dv4000 (1.86 GHz Pentium M) *** 1m 39s
HP DV4170us (1.73 GHz Pentium M) *** 1m 53s
Sony VAIO S380 (1.86 GHz Pentium M) *** 1m 45s
Sony VAIO FS680 (1.86 GHz Pentium M) *** 1m 53s
Sony VAIO S360 (1.7 GHz Pentium M) *** 1m 57s
Asus V6Va (1.86 GHz Pentium M) *** 1m 38s
IBM ThinkPad T43 (1.86 GHz Pentium M) *** 1m 45s
Fujitsu LifeBook N3510 (1.73 GHz Pentium M) *** 1m 48s
Asus Z70A (1.6 GHz Pentium M) *** 1m 53s

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از عادل :
سلام!!!!!!!!!
39.gif

من امتحاناتم تمام شد!!!!!!!!! و دوباره اومدم اسفنديار عزيز را سوال پيچ كنم!!!
44.gif

اولا هنوز در حال تهيه ليستي از نوت بوك هاي موجود و به صرفه در ايران هستم، كه به دردم بخوره و بعد شما اينجا تشريحشان كنيد!!! تا بتوانم مدل خوبي خريداري كنم.

سوال اساسي من اين است ،كه تا چه مقدار به اعدادي كه در نقد نوت بوك ها (بويژه در نوت بوك ريويو ) براي مقايسه نوت بوك ها با برنامه محاسبه عدد پي تا n رقم اعشار بدست آمده ،مي توان تكيه كرد...

يك نمونه كو چك از آنها:
Pi ----> 2 million

ببین اولا این تست فقط قدرت محاسباتی را نشان می دهد و نمی تواند معیار خوبی برای دیگر موارد از جمله گرافیک و ... باشد. دوما نمی شود تنها با استناد به این نتایج نتیجه خاصی گرفت.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از gba :
ببین اولا این تست فقط قدرت محاسباتی را نشان می دهد و نمی تواند معیار خوبی برای دیگر موارد از جمله گرافیک و ... باشد. دوما نمی شود تنها با استناد به این نتایج نتیجه خاصی گرفت.
منظور من مقايسه سي پي يو هاست...
يعني آيا مي توان با استناد به اين اعداد تا حدودي فهميد طراحي (الكترونيكي، مدارات و...) كدام مدل نسبت به بقيه بهتر است...
مثلا آيا مي توان گفت سرعت پردازش مدل B130 DELL با سي پي يو 1830 MHz از مدل 6000D باسي پي يو 1600MHz كمتر است؟

يا تست هاي برنامه هاي PC Mark و 3DMark براي سي پي يو دقيقتر است؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از عادل :
منظور من مقايسه سي پي يو هاست...
يعني آيا مي توان با استناد به اين اعداد تا حدودي فهميد طراحي (الكترونيكي، مدارات و...) كدام مدل نسبت به بقيه بهتر است...
مثلا آيا مي توان گفت سرعت پردازش مدل B130 DELL با سي پي يو 1830 MHz از مدل 6000D باسي پي يو 1600MHz كمتر است؟

يا تست هاي برنامه هاي PC Mark و 3DMark براي سي پي يو دقيقتر است؟
نه نمی توان گفت چون شرایط آزمایش یکی نیست (اعم از مادربورد و ...) که در سرعت تاثیر دارند.

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از gba :
اگه برای شما LCD برایتنس و وضوح آن مهم نیست انتخاب خوبی است. در ضمن صفحه این مدل Wide Screen نیست که به نظر من از نون شب هم مهمتره.
در ضمن اگه دل می خواهی Inspiron 6000D هم انتخاب خوبی است.
مدل های ACER هم نگاهی بکن.
اگر می تونی سونی بخری هم خیلی خوب است.
راستی اصلی ترین سوال یادم رفت شما برای چه کارهایی از لپتاپ می خواهید استفاده کنید؟

در مورد اين نقطه ضعف صفحه نمايشش با نور ضعيفي كه داره و خصوصا تو روز ومحيطهاي روشن ناراحت كنندس درسته اما نسبت به ويژگيهاي ديگه اي كه داره فكر ميكنم خيلي به چشم نياد
حقيقتش براي دامادمون ميخوام بگيرم تحقيق كه كرديم يك مدل از همين Inspiron 6000 مد نظرمون بود اما انگار مدل latitude d510 نسخه جديدتري از سري Inspiron هس در واقع ما هيچ نسخه اي از Inspiron پيدا نكرديم كه شامل مشخصات d510 باشه و در محدوده قيمت مورد نظر
مورد استفاده بيشتر براي برخي كارهاي CAD هس بهرحال فردا قصد خريد داريم
اين Wide Screen بودنش از نون شب مهمتره يا نبودنش؟
مدلهاي سوني با قيمت ما همخوني نداشت وبا مشخصات مشابه به علت وزن كمتر وطراحي زيباتر گرونتر ميشد

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنونم جناب اسفندیار.
در مورد اون مدل جدید ایسر که ذکر کردید بودجه من برای خرید فعلاً یک میلیون و سیصد هزار تومان میباشد و فعلا امکان خرید لپتاپی با قیمت بالاتر برایم نیست.
بله حق با شماست قبل از خرید تحقیق کردن میتونه واقعا مفید باشه...
همچنین من لپتاپ هایی رو که در امضاتون معرفی کردید رو دیدم و خوب به بودجه فعلی من نمیخوره!
ممنون میشم چند مدل با توجه به بودجه من معرفی کنید.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از gba :
ممنون از جوابتون
من هم به فروشنده گفتم چرا این CD Orginal Win xp he را نداره؟ گفت این ها این جوریند و من مجبور شدم یه Backup کامل بگیرم از ترس اینکه ویندوز اورجینال از کفم بره.
این سومین لپتاپی که من داشتم. یه سونی و یک hp.
برای hp سی دی همراهش که اصل بود یه برچسپی داره که نشان می ده windows اصله. ولی برای من رو یه برگه اون رو زده:eek: و نوشته که اون رو جدا نکنم. (خود لیبل اینو نوشته:blink: )
حالا چی کار کنم؟
نمی خوام این حرفو بزنم ولی انگاری یک جای کار اشکال دارد...حتی نوت بوک های دست دوم هم سی دی اصل دارند مگر اینکه نوت بوک دزدی باشد..:D
من ترسم از اینه که این نوت بوک شما از نوع refurbished بوده باشه....:eek: فورا از اون فروشنده سی دی اصل را بخوایین...شاید واسه نفع خودش اونو برداشته..:eek:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از gba :
حرف شما کاملا درسه. قیمت های سونی به نسبت دیگران بالاتره و به نظر من چیزی که مهمتره کیفیته نسبت به کمیت(پول رو میگم) مهمتره. در لپتاپ های سونی این کیفیت رو واقعا می بینیم. LCD با کیفیت بالا، نرم افزار های خوبی که همراش اومده (این واسه ما ایرانی ها مهم نیست) و کم صدایی. یه چیزی هم هست که من سونی را نسبت به دل انتخاب کردم. من همیشه این مشکا داغ کردن دل ها را شنیده بودم (البته نه همه مدل ها) و با کمال تعجب دیدم که با این که هیت سینک سونی کوچکتره ولی بسیار خنک کار می کنه. زیر دست هات گرم نمی شن و high Voltage LCD دماش به حدود 40 درجه می رسه. هیت سینک ها هم از جنس Copper (مس) هستند. بنابراین ریسک نکردم و سونی گرفتم. شما هم اگه مشکل بودجه داری می تونی DEll بگیری. راستی یه مدلی از سونی بود که به نظر می رسید که جنسش خیلی محکمه. تقریبا همه مدل های زیر 13 اینچ چنین شکلی بودند. نمی دونم این درسته یا نه. باید بگردی. در ضمن کیبورد سونی خیلی نرم تر از DEll بود همچنین جایگاه کلید ها.
خوب شما اگه این ایسر منو ببینی چی میگی؟!اون سونی با تعاریف آبدار شما پیشش کم میاره ها!!!!:D ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Xradical :
سلام
intel sonoma 2ghz
chipset intel 915pm
hdd 80 5400rpm
vga built in intel 915
ram ddr2 512
full port
dvd writer...
win xp pro sp2
به!!!سلام به دوست ماهم..:) باد آمد و بوی عنبر آمد!!:happy: چه عجب از این طرفا!!!url گم کردین؟!;)
بابا من چه بگویم که ناگفتنم بهتر است...;) شما کجا اینجا کجا؟!:p
شما به دسکتاپ علاقه دارین دیگه....:D چه میشه کرد....پس اون کارت گرافیکی که شما اوستاشین چرا vga built in intel 915 انتخاب کردین قربان روی مبارک؟!:happy:

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب اسفنديار.
از بحث با شما نکات بسيار خوب و مفيدي را دريافت کردم.
و خودتان هم مطمئنن بهتره ميدانيد که جايي مانند مجتمع کامپيوتر پايتخت اکثراً تنها به فکر فروش هستند.
يعني مسائل فني مد نظر خريدار چندان برايشان اهميتي ندارد! جز اينکه خود خريدار اطلاعاتش در اين زمينه
کامل باشد. و البته بعيد هم نيست که واقعا در مورد مسائل فني هم اصلا وارد نباشند. و من به عنوان يک مشتري وقتي
که از آنها راهنمايي ميخواهم و يا در مورد يکي از لپتاپ ها سوال ميکنم از همان ابتدا ميتوان گفت قصدشان تنها اين است که بگویند
بله اين لپتاپ تمام موارد مد نظر شما را دارد و جالب اينجاست که در همان لحظه به سوالات جواب مثبت ميدهند. و تمام موارد
مروبوط به لپتاپ مورد نظر را مورد را نيز همان لحظه تاييد ميکنند! بنابراين ميبينيم که بدون داشتن آگاهي و بدون تحقيق کردن در اين زمينه اصلا درست نيست
که بخواهيم انتخاب نماييم که چه بسا بعد از انتخاب بکلي با آنچه که ما مد نظرمان است آن لپتاپ متفاوت است.
با همه اينها ميخواهم اين را بگويم که اولاً از راهنمايي هاي خوب و مفيد شما ممنونم.
و دوماً بدون تحقيق و آگاهي به نظر من اقدام به خريد اصلا صحيح نيست!
حالا هم با توجه به بحث هایی که در این زمینه داشتیم ممنون میشوم با توجه به بودجه بنده یک یا چند مدل را به من معرفی کنید. ( راستی میخواهم امکان خواندن حافظه های SD را نیز داشته باشد.)
متشکرم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از عادل :
يك نمونه كو چك از آنها:
Pi ----> 2 million

سلام دوست فاقد محبوب:lol: ...کارا خوب پیش می ره...؟:D
ببینید تست و یا بنچ مارک های گوناگونی که انجام می شود در زمانی است که نوت بوک ما در بهترین وضعیت پایدار خود قرار داشته...باطری کاملا سرحال بوده...قطعات هیچ یک مشکالی ندارند و برق شهری نیز براه است....
اتفاقا نکته نیز همین جا بود که بنچ مارک هایی که با برق شهری متصل به نوت بوک گرفته شده با آنچه که با باطری نوت بوک گرفته می شود کمی متفاوت می نماید....
حال سوال اینجاست که این اعداد و ارقام ما را به چه نتایجی رهنمون می سازد؟!
سرعت پردازش و قدرت محاسباتی و عملیاتی یک پردازنده در هماهنگی کامل با سایر قطعات سخت افزاری نمود می یابد....شما حالا با نوت بوک های متفاوت با قطعات کاملا متفاوت سخت افزاری سروکار دارید و حال بر مبنای تست های دسکتاپ می خواهید یکایک آنها را بسنجید...درست نظیر همان دسته از بنچ مارک هایی که در مورد سخت افزار ها اعمال می شود....
شرایط ایده آل هیچ گاه فراهم نیست و بایستی این دسته را در رنج متشابهی بکار گرفت تا نتیجه واقعی آن مشخص شود...
من همیشه از مخالفان این سنجش تراکم -کارایی نوت بوک بوده ام ولی علاقمندانی هستند که عشق و خوره این کار را دارند....مطمئن باشید که اگر می خواستیم بر اساس این نتایج تفسیر ارائه دهیم هم اینک نیمی از برندهای تولید کننده نوت بوک ورشکسته شده بودند...:D
چیزی که معتبر بود و من در جواب پست یکی از دوستان در همین بخش گذاشته بودم میزان برابر سازی کارایی و قدرت عملکردی پردازنده ها با نمونه های دسکتاپ بود که بیشتر ملموس و قابل استناد تر است..به آن نیم نگاهی بیندازید...;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از |Ahmad| :
جناب اسفنديار.
از بحث با شما نکات بسيار خوب و مفيدي را دريافت کردم.
و خودتان هم مطمئنن بهتره ميدانيد که جايي مانند مجتمع کامپيوتر پايتخت اکثراً تنها به فکر فروش هستند.
يعني مسائل فني مد نظر خريدار چندان برايشان اهميتي ندارد! جز اينکه خود خريدار اطلاعاتش در اين زمينه
کامل باشد. و البته بعيد هم نيست که واقعا در مورد مسائل فني هم اصلا وارد نباشند. و من به عنوان يک مشتري وقتي
که از آنها راهنمايي ميخواهم و يا در مورد يکي از لپتاپ ها سوال ميکنم از همان ابتدا ميتوان گفت قصدشان تنها اين است که بگویند
بله اين لپتاپ تمام موارد مد نظر شما را دارد و جالب اينجاست که در همان لحظه به سوالات جواب مثبت ميدهند. و تمام موارد
مروبوط به لپتاپ مورد نظر را مورد را نيز همان لحظه تاييد ميکنند! بنابراين ميبينيم که بدون داشتن آگاهي و بدون تحقيق کردن در اين زمينه اصلا درست نيست
که بخواهيم انتخاب نماييم که چه بسا بعد از انتخاب بکلي با آنچه که ما مد نظرمان است آن لپتاپ متفاوت است.
با همه اينها ميخواهم اين را بگويم که اولاً از راهنمايي هاي خوب و مفيد شما ممنونم.
و دوماً بدون تحقيق و آگاهي به نظر من اقدام به خريد اصلا صحيح نيست!
حالا هم با توجه به بحث هایی که در این زمینه داشتیم ممنون میشوم با توجه به بودجه بنده یک یا چند مدل را به من معرفی کنید. ( راستی میخواهم امکان خواندن حافظه های SD را نیز داشته باشد.)
متشکرم.
دوست من...:)
نمی خواهم در اینجا نرد سخن برانم...:lol:
ولی قبول کنید که در طی همین مدت کوتاه چقدر در دید شما تغییر و تحولات فکری نسبت به نوت بوک پدیدار شده...مخصوصا اینکه خودتان زحمت کشیده اید و وقت گذاشته اید و با علاقمندی تمام به جستجو پرداخته اید...بدین گونه هم پخته تر شده اید و هم اون شور و شوق اولیه و کذایی خرید سریع نوت بوک را از چشم رانده اید...:D
متاسفانه همانطور که متذکر شدید برخورد این دوستان اصلا جالب نوبده و نیست...اگر بخواهید به مغازه آنها بروید اول می پرسند خریداری(به مفهوم گوسفندی؟!:hmm: )و بعد می پرسند که کنجکاوی(به مفهوم فضولی؟:hmm: )...
بگذریم...
در بخش فروشندگان نوت بوک لیستی نسبتا کامل از فروشندگان نوت بوک هست...به آنها سری بزنید و خودتان نمونه هایی را انتخاب کنید تا در نهایت بحث کنیم...چیزی به خرید نهایی شده شما نمانده...من به عین می بینم که قدم به قدم رفتن و با سوال و جواب بهتر مطالب هضم می شود..ولی اگر حوصله نداشتید من می توانم برایتان انتخاب کنم...
ولی ترجیح می دهم خودتان مشارکت کنید..;)

بالا