• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shahrooz32 :
من مدلی خاصی رو در نظر ندارم .بعضی دوستان ای بی ام رو به من پیشنهاد کردن ولی میخواستم از شما که تجربه بیشتری دارید در این زمینه کمک بگیرم.ممنون میشم نظر خودتونو بگید
خوب دوست من بازهم دو نکته در اینجا مطرح می شود:آیا می خواهید بر نوت بوک هایی که در ایران هست سرمایه گذاری کنید یا استطاعت خرید از مثلا دوبی را دارید؟:)

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
در آستانه خريد يه لپ تاپ قرار داردم ! فعلا اين چشم رو گرفته :

COMPAQ DV 1375ea / Sonama 2.13 / 1024 DDR / 80 GB / DVD-RW / 14.0" WXGA / 56K+WL+B / XPH
Price: 1,630,000 T
یه سال گارانتی بین المللی + کیف رایگان.

اما همین الان اینم پیدا کردم:
TOSHIBA Satellite M45-S359 / Sonama 2.0 / 1024 DDR / 100 GB /DVD-RW / 15.4" WXGA / 56K+WL / XPH
Price: 14,000,000 T
یه سال گارانتی تعویض.

نظرتون چيه؟ با اين قيمت ، مناسب ترش گيرم مياد؟ اگر چيز بهتري پيشنهاد ميکنيد ارائه بديد .
حالا جدا از اون ، مشخصه های مهم برام اینهاست:

برای کارهای گرافیکی و طراحی میخوام.
ترجیحاً Toshiba یا Compaq یا Dell باشه. (سونی خوشم نمیاد)
سی پی یو حداقل sonama 2.0
رم حداقل 1024 باشه
هارد حداقل 80 گیگ
مانیتور 14 (به خاطر کوچکی و کم بودن وزن، حالا بزرگتر هم بود اشکال نداره)
دی وی دی رایتر
مودم و کارت شبکه بی سیم و باسیم
بلوتوث
ویندوز home (به خاطر قیمت کمترش)
حداقل 2.5 ساعت رو راحت کار بده.
قیمت حداکثر 1.650.000 تومان

موارد بالا برام مهمه ، اگر چیز دیگه مونده زیاد مهم نیست.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
چطور سونی خوشت نمیاد ؟! :eek: :eek:
بهترینه ! کیفیت با هیچکدوم قابل مقایسه نیست ... من اول میخواستمDell بخرم ولی میدونستم Toshiba بهتره ... ولی Sony VAIO رو که دیدم دیگه نفسم بند اومد ازشم خیلی راضیم
ولی بین اون 2 تا انتخاب من با توشیبا میرم

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
دوتاشو واسه یه شرکت گرفتیم توزرد از اب در اومدن دیگه دیدگاهم نسبت بهش خراب شد !
ضمنا میگن خیلی ظریفن ...
حالا واسه تغییر دیدگاه من میشه بعدا یه تاپیک جدید ایجاد کرد ...
منتظر نظر دوستان دیگه هستیم.

نبی

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
با سلام

میخواستم ازتون بپرسم که اگه میشه لیست شرکت هایی که Tablet Pc تولید می کنند رو اینجا ذکر کنید و در آخر بگید خودتون کدوم یک رو ترجیح میدین.
در ضمن من خیلی تعجب کردم وقتی دیدم شرکت سونی اصلا این محصول رو تولید نمی کنه.لطفا اگه سایتی هم میشناسید که این محصول رو همراه با قیمتها و مشخصات آن به نمایش گذاشته معرفی کنید.
دوست من....:) اولا در بخش مفاهیم نوت بوک برای تابلت مطالب خوبی نوشته ام که می توانید مطالعه نمایید.
دوم اینکه تابلت هنوز آنچنان که باید علیرغم کارایی خاص و قابلیت های منعطف تری که دارد از بازار یابی خوبی برخوردار نیست....
سونی نیز جزو شرکت هایی است که با محافظه کاری هرچه بیشتر در این میان قدم بر می دارد...
سایت خاصی برای تابلت ها بتنهایی وجود ندارد....باید زحمت جستجوی آن را در وب سایتهای مادر سازندگان نوت بوک که مختص به چند عدد خواهد بود بگردید...
آخرین مدل تابلت ایسر و همچنین آخرین مدل تابلت آی بی ام که لنوو آن را ساخته بسیار جالب توجه است...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
دوتاشو واسه یه شرکت گرفتیم توزرد از اب در اومدن دیگه دیدگاهم نسبت بهش خراب شد !
ضمنا میگن خیلی ظریفن ...
حالا واسه تغییر دیدگاه من میشه بعدا یه تاپیک جدید ایجاد کرد ...
منتظر نظر دوستان دیگه هستیم.

نبی
به مدلهای دل در سایت زیگورات نیز سری بزنید....
با توجه به مختصات مورد نظر شما تقریبا با آن قیمت مورد نظر نمونه دیگری بسختی یافت خواهد شد...معلوم می شود که صابون سونی نیز به تن شما خورده!!!:p

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با1 میلیون وسیصد تومان از دل چه سیستمی را شما پیشنهاد میکنید؟ با توانایی و کارایی بالا.
متشکرم.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
به مدلهای دل در سایت زیگورات نیز سری بزنید....
با توجه به مختصات مورد نظر شما تقریبا با آن قیمت مورد نظر نمونه دیگری بسختی یافت خواهد شد...معلوم می شود که صابون سونی نیز به تن شما خورده!!!:p

سلام
اونجا رو قبلا زیر رو رو کردم
به اینجا رسیده بودم:
Dell
Model: Inspiron 6000D(2.0)
2.0/1024/80gig/15.4"/VGA128/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH
Price: 15900000 Rials

ولی کشف سونوما دیگه سنترینو چیه ! اخه زیگورات غیر سنترینو ندیدم باشه

نبی

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از IcedAngel :
چطور سونی خوشت نمیاد ؟! :eek: :eek:
بهترینه ! کیفیت با هیچکدوم قابل مقایسه نیست ... من اول میخواستمDell بخرم ولی میدونستم Toshiba بهتره ... ولی Sony VAIO رو که دیدم دیگه نفسم بند اومد ازشم خیلی راضیم
ولی بین اون 2 تا انتخاب من با توشیبا میرم

ميشه مدل و قيمت نوت بوك تون رو بگيد؟ ضمنا از مزايا و معايبش هم بگيد. مهمترين عيبش چيه؟

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تصمیم گرفتم Latitude Dell 110L یا HP NX 6110 بگیرم. میشه من رو راهنمایی کنید در این مورد؟
حالا مسئله این هست که بین این لپتاپ ها کدوم رو انتخاب کنم؟ و یا آیا شما مورد بهتری رو پیشنهاد میکنید؟
1. Latitude Dell 110L یک میلیون و دویست و پنچاه هزار تومان از ابزار پیشرو
2. Latitude Dell D510 یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان از ابزار پیشرو
3. HP NX 6110 یک میلیون و صد و چهل هزار تومان از ایران نوت بوک
4. Dell D510 از زیگرات به قیمت یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومان
5. IBM R50e به قیمت یک میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان از فروشگاه دیجیتال پایتخت
لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنونم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از |Ahmad| :
با1 میلیون وسیصد تومان از دل چه سیستمی را شما پیشنهاد میکنید؟ با توانایی و کارایی بالا.
متشکرم.
اگر خرید شما از ایران است و با توجه به قیمت های نجومی و کذایی سایت زیگورات و یا ایران دل هیچ!!!
ولی اگر به دوبی دسترسی دارید می توانید بهتر از اینجا عمل کنید...البته مراجعه حضوری به آنجا لازم است...
مدلهایی که الان در اینجا با همین حدود قیمت پیشنهادی شما در مورد دل یافت می شود در نهایت شما را پشیمان خواهد کرد...مگر اینکه برند انتخابی خود را عوض کنید..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
سلام
اونجا رو قبلا زیر رو رو کردم
به اینجا رسیده بودم:
Dell
Model: Inspiron 6000D(2.0)
2.0/1024/80gig/15.4"/VGA128/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH
Price: 15900000 Rials

ولی کشف سونوما دیگه سنترینو چیه ! اخه زیگورات غیر سنترینو ندیدم باشه

نبی
دوست من متوجه منظور شما نشدم...:blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از |Ahmad| :
من تصمیم گرفتم Latitude Dell 110L یا HP NX 6110 بگیرم. میشه من رو راهنمایی کنید در این مورد؟
حالا مسئله این هست که بین این لپتاپ ها کدوم رو انتخاب کنم؟ و یا آیا شما مورد بهتری رو پیشنهاد میکنید؟
1. Latitude Dell 110L یک میلیون و دویست و پنچاه هزار تومان از ابزار پیشرو
2. Latitude Dell D510 یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان از ابزار پیشرو
3. HP NX 6110 یک میلیون و صد و چهل هزار تومان از ایران نوت بوک
4. Dell D510 از زیگرات به قیمت یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومان
5. IBM R50e به قیمت یک میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان از فروشگاه دیجیتال پایتخت
لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنونم.
دوست من باید دید مد نظر شما از داشتن نوت بوک چیه؟!اینو بفرمایید تا من جواب بدم...در ضمن یک ریز مختصر از مختصات نوت بوک های انتخابی خودتان را همین جا بنویسید تا من بر اساس نظر شما و مختصات فوق برایتان سخنرانی کنم...:D ببخشید ها!!!کمی تنبلی کردم که خودم ندیدم...:D آخه اخیرا کشف کردم که مختصات نوت بوک های موجود در بازار ایران منطبق با آنچه که در بازار جهانی و در سایت اصلی می بینیم نیست!!!:blink:

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار خوب!
یک نکته : امکان خرید از دبی را ندارم.
خرید این نوت بوک به دلایل زیر :
یکی از مهم ترین نکات لپتاپ مورد نظر بنده : بنده دست کم در روز 9 تا 12 ساعت میبایست از سیستم استفاده کنم یعنی به pc دسترسی ندارم و میبایست از لپتاپ استفاده کنم البته به برق دسترسی دارم. اما توانایی لپتاپ بسیار برای من مهم است که بتواند دست کم در روز 9 ساعت پاسخگو باشد. مسئله اصلی این است که با توجه به نوع کار من و فعالیت های من بنده میبایست از لپتاپ استفاده کنم و امکان و دسترسی به PC را ندارم.
مهم ترین دلیل " رشته و تخصص من کامپیوتر است بنابراین بطور کلی کار و فعالیت های من نیز با کامپیوتر است.
1. نیاز به ارتباط به اینترنت و کامپیوتر در سفرهایم. و مهم تر از همه نیاز به دسترسی به اینترنت در محل های مختلف
2. با توجه به فعالیت هایی که دارم مرتب در بیرون از منزل میبایست دسترسی به کامپیوتر داشته باشم. به این دلیل که سیستم مورد استفاده ام میبایست همواره دارای نرم افزار ها - فایلها و موارد خاصی باشد که خودم آنها را برنامه ریزی کنم و بدلیل اینکه میبایست کارها پیگیری شوند و پروژه ها در هر حالی اجرا شوند بهترین و مناسب ترین کار استفاده از لپتاپ هست.
3. همواره تهران نیستم.

در این موارد میخواهم از لپتاپ استفاده کنم :
1. کار با لپتاپ بصورت چندین و چند ساعت در روز و شب!
2. اتصال به اینترنت و شبکه
3. طراحی و برنامه نویسی ( طراحی صفحات وب - گرافیک - برنامه نویسی تحت وب )
4. نیاز به رایتر ( cd/dvd)
بنابراین این لپتاپ میبایست :
1. توانایی فعالیت چندین و چند ساعته را داشته باشد.
2. دارای هارد بالا و سرعت بالایی نیز باشد.
3. ضعیف عمل نکند.
4. صفحه نمایش با کیفیت بالا
5. قابلیت داشتن باطری اضافه
----------------------------
موارد مورد نظر :
هارد 60 یا 80 باشد / cpu حتما از تکنولوژی Centerino باشد و یا جدیدتر. /
-----------------------
دوست عزیز در صورتی که شما مدل های دیگری رو پیشنهاد میکنید لطفا حتما به من اطلاع بدید. ممنونم.
Latitude Dell 110L
2.9 kg
cpu intel centerino 735 1.7 GHZ
L2 Cache 2 mb
Memory 512Mb DDR
H.D.D 60Gig
Lcd Size 15.0 XGA
Graphic Card 64 MB Intel 910 GML
optic 8 * dvd + -rw
Xp Pro
----------------------------
HP NX 6110
cpu intel centerino 1.86
Cache 2 mb
Memory 512Mb DDR
H.D.D 60Gig
Lcd Size 15"TFT
128 share
DVD-RW
Xp Pro
----------------
IBM R50e
1834 SYG
cpu intel centerino 1.8
L2 Cache 2 mb
512 Mb DDR Ram
80 GB HDD
Intel 915 - 128 MB
15"XGA LCED TFT
DVD RW - CD RW
Moden/Lan/USB/WIFI/LPT
Windows Xp Home
---------------------------
Dell D510
CPU Centerino 1.73
512
+60
15 XGA
128 share
DVD Multi 8X
بدون سیستم عامل
-------------
َAsus A3AC
Intel Centerino 1.73 GHZ - Sonoma
512 Mb DDR Ram
60 Gb HDD 4200 RPM
15"WGA Lcd
Intel 915 Gm 128 Mb DDR
Dvd RW Dual Layer
Modem / Lan / USb / WIFI/IR/
Serial/ 4 in 1 Reader /1394
Webcam 1.3/Bluetooth / TV OUT
2.6 KG
Price : 12.800.000 rls
--------------------------------
با این توضیحات بنده بودجه ام برای خرید نیز حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان است.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام به همه دوستان
1- اگه میشه بگید هنگامی که می خواهم لپ تاپ را برم (تو فروشگاه) باید چه چیز هایی چک کنم.
2- این ACER TM 8200 تو ایران اومده؟
3- پیشنهاد لپتاپ پذیراییم تا سقف 2.5 میلیون بیشتر هم شد اشکالی نداره مهمترین قسمت برای من کارت گرافیک و CPU است نظر من XPS فول آپشن که چیزی نزدیک به 2.8 میلیون در می آید.
لطفا سریع بگید چون عجله دارم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست خوبم |Ahmad|....:)
خوشحالم که می بینم بسیار عاقلانه و کاملا بر اساس داده های مورد نیاز به جمع آوری اطلاعات دست زده اید و هم اینک در حال انتخاب نهایی خود هستید...
در مورد مدل Latitude Dell 110L که شما به عنوان گزینه اول انتخاب کرده اید...دقت کنید که هم اینک در سایت جهانی دل این مدل را نمی یابید....دیگر اینکه وزن بالای آن و کارت گرافیکی ضعیف آن نمی تواند نیازهای شما را برآورد کند....مشکل دیگری که نوت بوک های دل دارند و در این مدل بیشتر دیده می شود این است که پس از حدود 2.5 ساعت کار با دستگاه دیگر انتظار کارایی مطلوب را نباید داشته باشید...البته نوت بوک های دل به دارا بودن کارایی در کنار قیمت مناسب آن شهره اند ولی نه مدل فوق الذکر...کیفیت صفحه نمایش معمولی را نیز به آن اضافه کنید.
در مورد HP NX 6110 که انتخاب دوم شماست... کارایی بهتری نسبت به مدل قبلی خواهید داشت....سرعت کمی بیشتر پردازنده به شما قدرت عمل بیشتری خواهد داد و کارت گرافیکی نه چندان قوی ولی در حد متوسط آن شما را قادر خواهد ساخت که از پس کارهای معمول خود برآیید....ولی کماکان وزن بالا و عدم کیفیت تصویری و سرعت هارد پایین و عدم دارا بودن قدرت مناسب برای عملکرد مطلوب نظر شما خود بر مشکلات آن می افزاید...
مدل IBM R50e می تواند نیازهای برنامه نویسی و گرافیکی شما را بخوبی برآورد نماید...می تواند شما را چندین ساعت یاری دهد و دست کم در میانه میدان شما را تنها رها ننماید..با دارا بودن سرعت مناسب و کارایی متوسط و قدرت متناسب قادر به انجام آنچه شما بدنبالش هستید هست...کیفیت تصویری مناسب ولی نه مطلوب آن و کندی اجرای فرامینی که نیاز به اجرای سریع آن می رود در کنار عدم وجود حتی یک قطعه برای تعویض و یا تعمیر می تواند شما را از آنچه که در نظر دارید نامید سازد...
مدل Dell D510 با آنچه اصلا کار سنگین نامیده می شود میانه ای ندارد...نوت بوکی مناسب حال افرادی که حداکثر روزانه حدود یکی دوساعت و نه بیشتر و آنهم برای کارهای معمول اینترنت گردی و چک میل و گاه اجرای برنامه های نه چندان حجیم که حجم بالایی از پردازش رایانه را بخود اختصاص می دهد از مختصات مقبول این رده می باشد...ضمن اینکه در این مدل هیچگاه انتظار سرعت و دقت انتقال فرامین نباید وجود داشته باشد...اگرچه هنوز قضاوت برای این مدل زود است ولی با داده های مد نظر مشا هرگز با خرید آن به مطلوب خود نخواهید رسید...
مدلAsus A3ACبا دارا بودن کیفیت تصویری مناسب و کارایی متوسط به بالا با پردازنده ای که درصد قدرت محاسباتی شما را کمی بالاتر می برد و در کنار آن به تمامی وسایل جانبی احتمالی مورد نیاز شما آراسته و مزین است خود از نکات برتر این انتخاب سرچشمه می گیرد....سرعت نه چندان بالای هارد چیزی از کارایی دستگاه کم نمی کند ولی نباید انتظار معجزه اجرای سریع فراخوانی داده های مورد لزوم را در کسری از ثانیه داشته باشید...وزن مناسب و قیمت معقول آن می تواند شما را کمی وسوسه نماید....فقط مشکل اینجاست که طاقت کار چندین ساعت داشتن از چنین نوت بوک نسبتا ظریفی داشتن کمی زیاده روی است...در زمان کار با این نوت بوک منتظر بروز برخی خطاهای فراخوان فرامین متنی باشید و گاه به داغ شدن دستگاه که کارایی کلی دستگاه را نیز به زیر سوال می برد دقت کنید...مصرف برق بالای دستگاه دیگر رمقی برای باطری دستگاه شما باقی نمی گذارد که بجز شارژ کردن دستگاه بتوانید از دیگر موارد ذکر شده در قابلیت های دستگاه بخوبی استفاده نمایید.اگر طالب استفاده از برق شهری بوده باشید عملا فلسفه استفاده از آن را در کنار خود و در سفر های درون شهری از یاد برده اید و اگر در صورت لزوم و حسب نیاز بخواهید از تمامی توان نوت بوک خود استفاده نمایید باید کمی در خواسته های خود تعدیل روا دارید چراکه این مدل بزودی شما را کمی مایوس خواهد کرد....
قضاوت با شماست...;)
من اگر بجای شما بودم کمی به دیگر مدلهای ایسوس و ال جی و های گرید و ایسر نیم نگاهی می انداختم....
یادمان باشد که عجله مشکلات مان را دوچندان خواهد نمود.:D

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من متوجه منظور شما نشدم...:blink:

ببینید.
من سایت زیگورات رو خیلی خوب دیدم و تصمیم داشتم این مدل رو بگیرم:
Dell
Model: Inspiron 630M (2.0)
2.0/1024/100gig/14.1"/VGA128/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH
Price: 1399000 T

بعد تازه فهمیدم SONAMA هم هست . این بود که ترجیح دادم سوناما بگیرم . ولی تو سایت زیگورات تمامی محصولاتش سنترینو هست و سوناما ندیدم . این بود که dell رو گذاشتم کنار.

نبی

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
اسفندیارجان خیلی ممنون از توضیحات واقعا خوب و مفیدت.
واقعا توضیحات مفیدی بود و خیلی از مسائل رو برای من روشن کرد.
لطفا اگر واقعا مدل مناسبی رو سراغ دارید به من معرفی کنید. ( حدود قیمت 1.300 )
چون گویا با این اوضاع تقریباً تمامی این مدل ها از دور خارج میشوند. ( جز Asus A3AC که به گفته شما توانایی فعالیت چندین و چندساعته رو بخوبی ندارد. و همچنین گرم میکند؟ )
طبق همان توضیحات قبلی و البته بعلاوه داشتن ظاهری شیک.
میشود با توجه به سیستم مورد نظر من یک و یا چند مدل رو معرفی کنیم تا من پیگیری کنم؟
چون شما در این زمینه کار کردید و مطمئنن میتونید من رو بخوبی راهنمایی کنید. ممنونم...

همچنین دوست دارم نظرتون رو در مورد این لپتاپ ها هم بدونم :
DELL Inspiron 6000
Intel Centerino 1.86 GHZ - Sonoma
512 Mb DDR 2 Ram
60 GB HDD
15.4"WXGA LCD
Intel 915 GM 128 MB DDR
DVD RW Dual Layer
Modem/Lan/USB/WIFI/
SD 1 Reader/1394/Bluetooth/2.7 KG/
Price : 12.700.000 (Rls)
---------
Acer Aspire 1684
Intel Centerino 1.8 HGZ - Dothan
512 Mb DDr Ram
80 Gb HDD 4200 RMP
15.4" WXGA LCD
ATi Radeon 9700 DDR 64 MB
DVD RW Dual Layer
Modem/Lan/USB/WIFI/Bluetooth/1389/Card Reader /IR/TV Out/2.7KG
Price : 13.200.000 (Rls)
--------

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از NabiKAZ :
ببینید.
من سایت زیگورات رو خیلی خوب دیدم و تصمیم داشتم این مدل رو بگیرم:
Dell
Model: Inspiron 630M (2.0)
2.0/1024/100gig/14.1"/VGA128/DVD+RW/Wi-Fi/BT/XPH
Price: 1399000 T

بعد تازه فهمیدم SONAMA هم هست . این بود که ترجیح دادم سوناما بگیرم . ولی تو سایت زیگورات تمامی محصولاتش سنترینو هست و سوناما ندیدم . این بود که dell رو گذاشتم کنار.

نبی
اوه!!مرسی دوست من از بابت روشنگری..:happy: نمی دانم چرا این زیگورات تازگی ها کارای عجیب و غریب زیاد می کنه...:hmm: اصلا هم قصد متنبه شدن ندارن انگاری!!:eek:

بالا