• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از satellite_2004 :
من نگفتم که میخام sony بگیرم که!
ممنون میشم بگین چرا acer extensa 6601 انتخاب مناسبی نیست؟با گارانتی الماس 110000 تومن میشه.
نظرتون درباره aspre 3003 چیه؟با قیمت 800 تومن و گارانتی الماس.
تفاوت هاشون رو براتون مینویسم:
extensa دارای 1.6 dothan و 3003 دارای sempron 3000+
extensa دارای ddr2 512 و 3003 دارای 256 ddr333
extensa دارای lcd dual lamp هست
extensa دارای bluetooth هست
اولا میخام بدونم کارایی این دو سیستم و تفاوت سرعتشون محسوسه؟
با توجه به تفاوت قیمت و امکانات اضافه شده ارزشش رو داره 300 تومن بدیم؟
در کل سرعت 3003 چطوریه؟
نظرتون در مورد گارانتی الماس چیه؟
اگه شما بودین کدومش رو انتخاب میکردین؟
دوست من نظر من هم این نبود...:D
ببینید اگر شما می خواهید یک دسکتاپ انتخاب کنید از تهیه مورد مشابه اون در نوت بوک جدا خود داری کنین...
این یکی دو مدل شما بوی دسکتاپ میداد..:D البته اگر علاقه مفرط دارین حرف دیگه!!;)
کارایی extensa بهتر از نمونه دوم خواهد بود ولی قدرت دومی را نخواهد داشت...همچنین stability ...
دوست من نظر شما ارجحیت بیشتری از نظر من دارد..من خودم هیچیک را انتخاب نمی کردم چون فلسفه من از نوت بوک آن چیزی نیست که شما انتخاب کرده اید...البته بدانید که حرف من آیه نیست که مصداق نداشته باشد...در نهایت این شما هستید که انتخاب می کنید....گارانتی الماس قیر اندود است!!!!البته در این یک مورد..;)

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون میشم اکه نطرتون رو در مورد گارانتی الماس واظح تر بگین.

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا با اینکه extensa دارای cpu 1.6 dothan هست میگین قدرت 3003 رو نداره؟که cpu sempron 3000+ داره؟

farshidkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به لپ تاپ می خوام که به عنوان به سیستم معمولی ازش استفاده کنم.... کارایی ویژه ای نداشته باشه... کیفیتشم خوب باشه.... قیمتشم تا 1.5 باشه مشکلی نیست..... می شه راهنمایی کنین که چه مارکی رو بخرم؟

farshidkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه واستون امکان داره لینک اطلاعات بیشتر به همراه عکس مدل هایی رو که معرفی می کنن بذارید ممنون می شم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ممنون میشم اکه نطرتون رو در مورد گارانتی الماس واظح تر بگین.
دوست من...ظاهرا آسانترین کار در ایران فروش لپتاپ بوده که البته همین کار بسیار تخصصی است...بگذریم..
گارانتی شرکت فوق و اصولا هر شرکتی در ایران وقتی ارزش دارد که امکان بررسی یک مشکل در ایران وجود داشته باشد....شرکت فوق مدعی است که پیشرفته ترین کادر تخصصی و فنی در اینجا علاوه بر فروش درگیر حل مشکل خریداران با نوت بوک های خود هستند ولی همین ماه گذشته از برای یکی از دوستان فرهیخته ام که مشکل گارانتی داشت چنان برخوردی نامناسب کردند که دوستم عطای گارانتی را به لقای آن بخشید و با خود نوت بوک را به دوبی برد..:hmm: مشکلی که با دویست هزار تومان و منت کشی در اینجا حل می شد در همان دوبی و نمایندگی مادر با 40 هزار تومان حل شد...:eek:
البته یک مسئله مصداق به کل ندارد ولی همین قدر کافی است تا گوشی دستتان باشد...
قرار نیست که من جنسی بخرم و بعد جور آن را بکشم..:blink:
در ضمن مبحث گارانتی در ایران کمی پیچیده است..بخصوص گارانتی بین الملل و گارانتی ایران..:wacko:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
چرا با اینکه extensa دارای cpu 1.6 dothan هست میگین قدرت 3003 رو نداره؟که cpu sempron 3000+ داره؟
فقط بحث پردازنده نیست...
شما زمانی که از یک لپتاپ با برق شهری استفاده می کنید یعنی عملا از یک دسکتاپ استفاده می کنید...
حال مشکل این است که زمانی که از یک باطری استفاده می کنید به چه میزان می توانید به کارایی نوت بوک خود امیدوار باشید؟!
اگر به میزان عمر هر بار شارژ این دو نوت بوک دقت کنید می توانید به مطلب فوق اشراف یابید...
دقت کنید که در یک نوت بوک منظور ما کارایی در حالت استفاده از یک باطری است نه با برق شهری...
می دانید چقدر از انرژی باطری برای 6600 صرف می شود تا مانیتور آن شفاف باقی بماند؟فکر نمی کنید در صورت مدیریت power consumtion چقدر در کارایی نوت بوک تاثیر می گذارد؟
از نظر قدرت نیز در صورت رفع کارایی و با در نظر گرفتن مختصات می توان بر 3003 امیدوار بود...

e.mashreghi

Guest
لایک‌ها
0
سلام.

ببخشید من به تازگی قصد دارم یک نوت بوک بگیرم، برای انجام مصارف عمومی و مقداری هم گرافیک و طراحی.
در بین مارک های مختلف بسته به قیمت اشون چون برام قیمت کمی مهم هست، این مدل رو انتخاب کردم:

http://shopping.zdnet.co.uk/shopping/systems/notebooks/0,20000080,21522969p,00.htm

قیمت این مارک هم تقریبا زیر 800 هزار تومان هست.

http://www.irhardware.com/NotebookListFSC.htm

آیا کارایی قابل قبول داره و به قول معروف برام خوب کار میکنه یا نه؟

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من دانشجوی کامپیوتر هستم و همش در سفر .کارم برنامه نویسی و شبکه است وبیشتر با لینوکس کار میکونم .میخوام یه نوت بوک بخرم حودود قیمت دو میلیون وصد که از توانیهای دسکتاپو داشته باشه .شما چه مارک و مودلی رو پیشنهاد می کنید.

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واژه های dedicated-shared-integrated در مورد گرافیک laptop به چه معنا هستند؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از e.mashreghi :
سلام.ببخشید من به تازگی قصد دارم یک نوت بوک بگیرم، برای انجام مصارف عمومی و مقداری هم گرافیک و طراحی.
در بین مارک های مختلف بسته به قیمت اشون چون برام قیمت کمی مهم هست، این مدل رو انتخاب کردم:
http://shopping.zdnet.co.uk/shopping/systems/notebooks/0,20000080,21522969p,00.htm
قیمت این مارک هم تقریبا زیر 800 هزار تومان هست.
http://www.irhardware.com/NotebookListFSC.htm
آیا کارایی قابل قبول داره و به قول معروف برام خوب کار میکنه یا نه؟
سلام دوست من:)
در بین مارک های فوجیتسو تنها چند مدل آن کارکرد قابل قبولی از خود نشان داده اند...مدل مورد نظر شما در این زیر دسته جای نمی گیرد...:eek: کارایی متوسط اگر برایتان مقبول است و مشکل قیمت هم دارید بحثی نیست..
در ضمن کمی دقت کنید....در این دولینک مختصات این دو نوت بوک مشابه یکسان نیست....
به این عبارات دقت کنید:"نوت بوكهاي فوجيتسو زيمنس ساخت آلمان مي باشند و براي استفاده در آلمان طراحي شده اند . كيفيت بالا مرغوب بودن قطعات استفاده شده و مناسب بودن براي شرايط كارسخت قسمتي از مشخصات عمده اين مدلها هستند ."
این سخن تبلیغاتی تنها در چند مدل آن صحت دارد...آمار جهانی فروش گویای وضعیت آن است....

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shahrooz32 :
سلام
من دانشجوی کامپیوتر هستم و همش در سفر .کارم برنامه نویسی و شبکه است وبیشتر با لینوکس کار میکونم .میخوام یه نوت بوک بخرم حودود قیمت دو میلیون وصد که از توانیهای دسکتاپو داشته باشه .شما چه مارک و مودلی رو پیشنهاد می کنید.
دوست من بستگی تام به این دارد که آیا خود مدلی پسند نموده اید که بر روی آن بحث کنیم و یا اینکه برند خاصی را در نظر دارید؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
واژه های dedicated-shared-integrated در مورد گرافیک laptop به چه معنا هستند؟
آفرین...این شد یه سوال حسابی..دارید پیشرفت می کنید..:D ;)
integrated به موردی گفته می شود که خود شرکت اینتل کارت گرافیکی متناسب با چیپست پردازنده خود بر روی نوت بوک بصورت آن بورد نصب می کند و اخیرا در پردازنده های سوناما این مورد باب روز شده است...
من قبلا این مورد را بر روی نوت بوک های IBM دیده ام و اخیرا هم متوجه شدم که برخی برندها برای کاستن از هزینه نهایی تولیدی و سایر مختصات دیگر از این حربه استفاده می کنند...بیشتر در نوت بوک های تابلت و اولترا و گاه مید رنج دیده می شود و البته استثنا هم هست...بصورت Intel 915GME integrated 3Dدرج می شود...
shared یعنی کارت گرافیکی که دارای حافظه بسیار محدودی است و در صورت پردازش بالا میزان حافظه مورد نیاز خود رااز رم اصلی دستگاه و یا هارد دستگاه تامین می کند..در این صورت هارد دستگاه مرتبا در حال کار خواهد بود و باطری شما را خواهد نوشید..بیشتر در مدل های مید رنج یا مدیوم دیده می شود..
dedicated یعنی کارت گرافیکی مورد نظر کاملا بصورت سفارشی برای این مدل خاص در برند فلان طراحی و ساخته شده و تمامی ظرفیت حافظه آن حقیقی بوده و خود کفاف عملیات پردازشی نرم افزاری و تصویری را می دهد...
بیشتر در نوت بوک های مید رنج تا جایگزین دسکتاپ دیده می شود...
برای موارد بالا استثنا هم وجود دارد چون هر برندی بر اساس سیاست های خاص خود رفتار می کند...
کلا از بالا به پایین کیفیت تصویری و میزان مصرف باطری متعادل تر و متناسب ترمی شود..البته دخالت عوامل دیگر را نیز نباید نادیده گرفت..
کم کم سوالات شما به مرحله ای خواهد رسید که بنده از جواب گویی به آن عاجز شوم...:lol:
you tied me up on this awkward questions.
موفق باشید...

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بخایم laptop رو بدون باطری استفاده کنیم باید اون رو از مدار خارج کنیم یا بزاریم charge بشه؟کلا وقتی که نمیخایم از باطری استفاده کنیم چه کار هایی باید بکنیم؟

Saman Faghih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی "فارسی Handwriting recognition " برای TabletPC سراغ داره ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اگه بخایم laptop رو بدون باطری استفاده کنیم باید اون رو از مدار خارج کنیم یا بزاریم charge بشه؟کلا وقتی که نمیخایم از باطری استفاده کنیم چه کار هایی باید بکنیم؟
دوست من در بخش مفاهیم لپتاپ مطالب مبسوط و خوبی برای سوال شما وجود;) دارد...

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من بستگی تام به این دارد که آیا خود مدلی پسند نموده اید که بر روی آن بحث کنیم و یا اینکه برند خاصی را در نظر دارید؟
من مدلی خاصی رو در نظر ندارم .بعضی دوستان ای بی ام رو به من پیشنهاد کردن ولی میخواستم از شما که تجربه بیشتری دارید در این زمینه کمک بگیرم.ممنون میشم نظر خودتونو بگید

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام

میخواستم ازتون بپرسم که اگه میشه لیست شرکت هایی که Tablet Pc تولید می کنند رو اینجا ذکر کنید و در آخر بگید خودتون کدوم یک رو ترجیح میدین.
در ضمن من خیلی تعجب کردم وقتی دیدم شرکت سونی اصلا این محصول رو تولید نمی کنه.لطفا اگه سایتی هم میشناسید که این محصول رو همراه با قیمتها و مشخصات آن به نمایش گذاشته معرفی کنید.

بالا