• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

shahin7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي سريع مي رم سر اصل مطلب

من مي‌خوام يک لب تاپ (‌همان لپتاب ) بخرم که بين دو تا مدل ماندم يکي toshiba m45-s359 و ديگري dell inspiron 6000
توشيبا داراي 100 گيگ هارد و يک گيگ رم هست و قيمتش در حدود 1 ميليون و 400 هزار تومان هست، مانيتورش هم تروبرايت هست ولي مانند inspiron 6000 داراي bluetooth داخلي نيست و شکل کيبورد و اسپيکرهايش هم به خوبي dell نيست، اين را هم بگويم که دل حدودا 50 هزار تومان گرانتر هست به همين مشخصات ولي با مانيتور معمولي

اگر تفاوت قيمت زياد براي من مهم نباشد ، شما کدام را پيشنهاد مي‌کنيد، استفاده از مانيتور تروبرايت و يا استفاده از امکانات جابني بيشتر دل ؟‌

راستي اگه دل دارين مي‌خواستم ببينم مي‌توانين به سوالهاي من جواب بدين
اين که :
1- آيا Palm rest دل بعد از مدتي کار کردن گرم مي‌شود و باعت ناراحتي کار با آن مي‌شود ؟‌
2- تفاوت xbrite , trubrite و مانيتور معمولي دقيقا چيه ؟‌
3- شنيدم دل به راحتي مي‌توان هاردش را در آورد و يا خيلي چيزهاي ديگر ، آيا امکان قابل توجهي در لپ تاپهاي دل هست که در ديگر لپ تاپها نباشد ؟‌

اگه بگين از کدام گارانتي هم راضي هستين ممنون ميشم
شاهين

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
laptop های acer سری extensa در مقایسه با travelmate و aspire چطورین؟هر کدوم از این سری ها به چه دسته کاربری هست؟اططلاح LMI یا WLMI در مدل های acer معنی خاصی داره؟

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارزانترین مدل acer با این مشخصات ممنون میشم پیشنهاد بدین:
سلرون نباشه cpu:centrino 1.5 ترجیحا dothan یا sonoma
ram:256-512 ترجیحا ddr2
خیلی مهمه lcd:15-15.4 wide ترجیحا 15.4 WXB
dvdrw
bt/wi-fi
hdd:40 یا 60
قیمت بیشتر از 1100000 نشه بیشتر برای Internet و movie و photo میخوام.
در روز ممکنه 4-5 ساعت کار کنه بدون استفاده از باطری
winxp به راحتی روش کار کنه!

مدل هایی که من پیدا کردم:travelmate 4062 خوبه ولی wide lcd نیست
acer 4024LMI و acer 4024 LMI با lcd 14.4 wide

مدل های extensa رو تو notebookreview پیدا نکردم.چرا؟ولی extensa 6601 رو ذش 15.4wide و dothan 1.6 یک میلیون قیمت دارم!

از این مدل ها و اگه مدل دیگه ای میدوندن لطفا پیشنهاد بدید.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از satellite_2004 :
سلام!
laptop های acer سری extensa در مقایسه با travelmate و aspire چطورین؟هر کدوم از این سری ها به چه دسته کاربری هست؟اططلاح LMI یا WLMI در مدل های acer معنی خاصی داره؟
دوست من...اون سری که شما نام بردین مختص بازارهای خاورمیانه و شمال آفریقا طراحی و ساخته شدن و مختصات هرکدام را که خودتان حتما تابحال دیده اید..
در چند پست گذشته درباره اطلاق این دسته بندی ها توضیح داده ام..:)
کلمه WLMI یعنی اون مدل مانیتور واید داره و دیگری نداره...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ارزانترین مدل acer با این مشخصات ممنون میشم پیشنهاد بدین:
سلرون نباشه cpu:centrino 1.5 ترجیحا dothan یا sonoma
ram:256-512 ترجیحا ddr2
خیلی مهمه lcd:15-15.4 wide ترجیحا 15.4 WXB
dvdrw
bt/wi-fi
hdd:40 یا 60
قیمت بیشتر از 1100000 نشه بیشتر برای Internet و movie و photo میخوام.
در روز ممکنه 4-5 ساعت کار کنه بدون استفاده از باطری
winxp به راحتی روش کار کنه!

مدل هایی که من پیدا کردم:travelmate 4062 خوبه ولی wide lcd نیست
acer 4024LMI و acer 4024 LMI با lcd 14.4 wide

مدل های extensa رو تو notebookreview پیدا نکردم.چرا؟ولی extensa 6601 رو ذش 15.4wide و dothan 1.6 یک میلیون قیمت دارم!

از این مدل ها و اگه مدل دیگه ای میدوندن لطفا پیشنهاد بدید.
به بخش فروشندگان نوت بوک در همین ترید مراجعه نمایید و بخش فروشندگان نوت بوک های ایسر را ببینید...

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون فروشنده ها رو خوندم.مایل بودم شما نطرتون رو بگین.

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام از دوبی بیارم برای همین میگم شاید بعضی مدل ها ایران نباشه.ممنون میشم اگه پیشنهاد بدین.بعدش توی این رنج قیمت فکر کنم laptop های خوبی از dell باشه؟اخه میخوام اگه dell و acer با مشخصات یکسان قیمتشون تقریبا برابر باشه dell رو بر میدارم.نطرتون رو بگین.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اون فروشنده ها رو خوندم.مایل بودم شما نطرتون رو بگین.
دوست من....بدلیل اینکه قیمت های ایران کمی تا قسمتی کذایی است فلذا شما نمی توانید با این قیمت نوت بوک مناسب خود را در این برند خاص بیابید....آنهم با آن مختصات خوبی که خود در نظر داری..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
میخوام از دوبی بیارم برای همین میگم شاید بعضی مدل ها ایران نباشه.ممنون میشم اگه پیشنهاد بدین.بعدش توی این رنج قیمت فکر کنم laptop های خوبی از dell باشه؟اخه میخوام اگه dell و acer با مشخصات یکسان قیمتشون تقریبا برابر باشه dell رو بر میدارم.نطرتون رو بگین.
شما باید همین مختصات را در دوبی در نمایندگی های معتبر خرید نوت بوک جستجو کنید..مطمئنا قیمت های تمام شده آنجا بسیار مناسب تر از اینجا خواهد بود...:)

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایتی میدونین که قیمت های laptop در دوبی رو نوشته باشه؟یا برای فروش laptop در دبی باشه؟اگه باشه با توجه به قیمت میتونم انتخاب کنم.

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارزونترین Laptop acer با lcd 15.4wxb چی پیشنهاد میکنید؟

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از مزاحمت هایی که برای شما مدیر این بخش ایجاد کردم میخام acer 4024 wlmi بگیرم.ولی مثل اینکه موجودی کمه!چند جا اگهی خوندم که laptop از دوبی میارن.یعنی شرکتشون خیلی معروف نیست.گفت با کیف 30 تومن ارزونتره تا با جعبه بیارن و مثلن laptop یک میلیونی رو 850-900 میدن.به نظر شما در صورتی که هنگام تحویل پرداخت کنم,مطمن هست به این شرکت ها سفازش بدم؟

از کجا میتونم متوجه بشم که laptop اکبند هست؟seal داره؟مشخصات قابل اطمینانی داره که بفهمم نو هست؟ارزشش رو داره؟ممنون میشم نظر و تجربیاتتون رو بگین.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
سایتی میدونین که قیمت های laptop در دوبی رو نوشته باشه؟یا برای فروش laptop در دبی باشه؟اگه باشه با توجه به قیمت میتونم انتخاب کنم.
من سایت هایی دیدم که هیچیک از قیمت گذاری استفاده نکرده بودند و ظاهرا بایستی خضوری اقدام به خرید نمود چراکه خرید الکترونیک نیز نداشتند..حتی سایت نمایندگی نوت بوک های دل در امارات که از سایت مادر در آمریکا می توانستیم customise هم نماییم در آخر امکان خرید الکترونیکی نداشت!!!امیدوارم اصلاح شده باشد..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ارزونترین Laptop acer با lcd 15.4wxb چی پیشنهاد میکنید؟
سری های 4000 مناسبتر هستند و قیمت بهتری نیز دارند..البته نه با مختصات مورد نظر شما..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
بعد از مزاحمت هایی که برای شما مدیر این بخش ایجاد کردم میخام acer 4024 wlmi بگیرم.ولی مثل اینکه موجودی کمه!چند جا اگهی خوندم که laptop از دوبی میارن.یعنی شرکتشون خیلی معروف نیست.گفت با کیف 30 تومن ارزونتره تا با جعبه بیارن و مثلن laptop یک میلیونی رو 850-900 میدن.به نظر شما در صورتی که هنگام تحویل پرداخت کنم,مطمن هست به این شرکت ها سفازش بدم؟

از کجا میتونم متوجه بشم که laptop اکبند هست؟seal داره؟مشخصات قابل اطمینانی داره که بفهمم نو هست؟ارزشش رو داره؟ممنون میشم نظر و تجربیاتتون رو بگین.
اولا از کدام شرکت خرید می کنید که می گوید موجودی آن کم است؟
دوم اینکه من خرید حضوری خودتان در دوبی را پیشنهاد می کنم مگر اینکه بتوانید اعتماد کنید...

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تماسی که با شرکت پارس کام پردازش داشتم(www.irhadware.com) و صحبت هایی که شد مدل های aspire 3003 به قیمت 800 و externsa 6601 به قیمت 1 رو بهم پیشنهاد کرد.البته اونطوری که میگفت تکنولوژی crystal bright تفاوت محسوسی تو کیفیت lcd داره برای همین فعلن اول extensa 6601 رو در نظر دارم و بعدش 3003 و بعدش 4024.بیشتر کارای من Movie;internet;photo و برنامه های نه چندان heavy هست.acer میخام و کیفیت lcd برام مهمه.درسته که laptop های ارزونتری هم هستن ولی میخام طوری باشه که نخام زود برای همین کارای ساده مثل اینترنت و فیلم و عکس دوباره upgrade کنم.ممنون میشن راهنمایی در مورد این هایی که انتخاب کردم بکنین.و اینکه تفاوت Lcd هایی که crystal bright هستن واقعا محسوسه؟در مورد extensa که نوشته dual lamps نظرتون چیه؟

sadegh_aaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یک لب تاپ Toshiba Satellite Pro 6100 دارم password آن را فراموش کردم به نمایندگی تماس گرفتم گفتن 100 هزار تومن هزینش میشه
لطفا اگر راه حلی دارد راهنمایی کنید

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه laptop هاي acer extensa6601 این مشخصات و این lcd رو دارن؟یعنی اگه نوشته باشه extensa 6601 کافیه؟میخوام بدونم چطوری تشخیص بدم مشخصاتش رو؟مثلا crystal brite و dual lamp هست؟
پیکسل های خراب به چه پیکسل هایی میگن؟
اکبند بودنش رو از کجا بفهمیم؟
ارزش داره 200 تومن بیشتر بدم و sony FS 625 با 1.6 sonoma در مقابل dothan 1.6 در extensa و hard 40 و ram 512 و lcd 15.4xbright بگیرم؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام خدمت اساتید محترم
جا داره خسته نباشید بگم به همه دوستان ، مخصوصا مدیران محترم
چند مدتیه فکر خرید laptop فکر منو به خودش مشغول کرده دلیل محکمی هم برای خرید این وسیله ندارم . یکی از دلایلم برای خرید لپتاپ ارتقا سیستم desktop هستش ( من اینجوری پیش خودم فکر کردم حالا که میخوام سیستمdesktop رو ارتقا بدم چه بهتر که برم یه لپتاپ بگیرم ) حقیقتش یه جورایی دو دلم که چی کار کنم از طرفی هر چه بیشتر میگذره کامپیوتر رومیزیم قدیمی تر میشه و از طرف دیگه نیاز به اینکه در آینده نزدیک احتیاج به laptop خواهم داشت هم هست . و از طرف دیگه وضعیت مالی اجازه نمیده که هم سیستم رومیزی رو داشته باشم هم laptop پس باید یکی رو انتخاب کنم ، حالا موندم چی کار کنم .( البته من همه تاپیک های بخش لپتاپ رو خوندم .)
اول از همه اساتید محترم در خواست دارم یه قیمتی رو سیستم رومیزی این بنده حقیر بزارن .
CPU : Intel P4 2.00 Ghz full cache
اصل آمریکاMother Board : Super Micro P4SDA+
کینگسوتن اصل RAM : 512MB Kingston
اصل تایوان VGA : Asus V7100 / Deluxe Combo Layout 32MB
دوربالاHard : 60 Maxtor++
"17 Monitor : Samsung SyncMaster 755DFG
اصل ژاپنDVD-ROM : pioneer Japan
CD-RW : Samsung 40-12-40
FDD : 1.44 Teac
Speaker : Creative Inspire 5.1 5300
Modem : Acorp 56000 External Data/Fax/Voice Modem
KeyBoard : Farassoo FCR-2000MX
7کلیده Mouse : A4 tech Optical WOP-35
SoundCard : Sound Blaster Creative 5300 5.1 Live
Printer : HP Deskjet 960C
Case : Skylet
Power supply : 400W R.M.S​
این کل سیستم منه همون طور که مشاهده می کنید مادربرد ذکر شده یکی از گرونترین و بهترین مادربردهای موجود در بازاره که اصل امریکاست ، همین طور کارت گرافیک فکر کنم دیگه هم بدونن گران قیمت ترین کارتهای گرافیک کارتهای شرکت asus می باشند این کارت گرافیک دارای عینک سه بعدی بوده ، از دیگر مزایای این کارت کومبو combo بودن آن است ( AV input ، cable/Antenna Connector ، AV/SVHS/TV Output ، VR Glasses Output) قابلیت اتصال تلویزیون ، ماهواره ، ویدیو و ... دارای آداپتور تقسیم و ....اصل تایوان .
کلیه قطعات اصل می باشند .
حالا ممنون میشم با این توضیحات رو این سیستم قیمت بزارین .(فکرکنید سیستمه خودتونه )
بعد اصلا شما صلاح می دونید من این سیستم رو بفروشم و برم یه laptop بگیرم ؟؟؟
بعد می خواستم نظرتون رو درباره 3 لپتاپ زیر بدونم :
1- Sony VAIO VGN-FS680
2- Sony VAIO A140-P21
3- Dell Latitude D800​
کل داستان زیر سر همین Sony VAIO VGN-FS680 هستش که وقتی چشم بهش خورد فکر خرید laptop به ذهنم رسید .
ممنون میشم نظرتون درباره سه لپتاپ بالا بگید .
دوستی می گفت اگه لپتاپ رو از دوبی یا عراق بفرستی برات بیارن خیلی ارزون تر برات تموم میشه آیا همچین چیزی صحت داره ؟؟؟؟
با تشکر فراوان

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
با تماسی که با شرکت پارس کام پردازش داشتم(www.irhadware.com) و صحبت هایی که شد مدل های aspire 3003 به قیمت 800 و externsa 6601 به قیمت 1 رو بهم پیشنهاد کرد.البته اونطوری که میگفت تکنولوژی crystal bright تفاوت محسوسی تو کیفیت lcd داره برای همین فعلن اول extensa 6601 رو در نظر دارم و بعدش 3003 و بعدش 4024.بیشتر کارای من Movie;internet;photo و برنامه های نه چندان heavy هست.acer میخام و کیفیت lcd برام مهمه.درسته که laptop های ارزونتری هم هستن ولی میخام طوری باشه که نخام زود برای همین کارای ساده مثل اینترنت و فیلم و عکس دوباره upgrade کنم.ممنون میشن راهنمایی در مورد این هایی که انتخاب کردم بکنین.و اینکه تفاوت Lcd هایی که crystal bright هستن واقعا محسوسه؟در مورد extensa که نوشته dual lamps نظرتون چیه؟
تکنولوژی فوق بواقع تاثیر بسزایی در کیفیت تصویری نوت بوک های ایسر داشته و آن را مطبوع تر می نماید...
در این حالت شما تصویری طبیعی تر و شفاف تر خواهید داشت که بخصوص در هنگام مشاهده فیلم نمود واقعی خود را خواهد یافت و نه هنگام گیم بازی کردن...البته اگر اشتپ نکنم این تکنولوژی برایت باید در مانیتورهای بالای 15 اینچی بوده باشه....
اون مطلب دوال لامپ را در کجا ملاحظه کردین؟!چون این تکنولوژی الان تقریبا منسوخ شده..کی به شما گفت اون فوق العاده است؟!حتما هم گفتن همین الان در نوت بوک تعبیه شده!!!!:eek:
همه laptop هاي acer extensa6601 این مشخصات و این lcd رو دارن؟یعنی اگه نوشته باشه extensa 6601 کافیه؟میخوام بدونم چطوری تشخیص بدم مشخصاتش رو؟مثلا crystal brite و dual lamp هست؟
پیکسل های خراب به چه پیکسل هایی میگن؟
اکبند بودنش رو از کجا بفهمیم؟
ارزش داره 200 تومن بیشتر بدم و sony FS 625 با 1.6 sonoma در مقابل dothan 1.6 در extensa و hard 40 و ram 512 و lcd 15.4xbright بگیرم؟
اصولا بلی تمامی نوت بوک های فوق باید چنین مختصات یکسانی داشته باشن..
پیکسل های خراب با یک برنامه نرم افزاری قابل شناسایی است و پیکسلهایی است که در صفحه نمایش نوت بوک عکس العملی نسبت به الکترون های ساطع شده نشان نمی دهند...
دوست من آک بند بودن نوت بوک بر اساس تاریخ خرید و تاریخ درج گارانتی بین الملل آن مشخص می شود...بدین مفهوم که درج یکسان هر دوتاریخ فوق در یک زمان نشان از آکبند بودن محصول خواهد داشت..
اگر برای شما تنها و بیشتر کیفیت تصویری مهم است پیشنهاد می کنم بر روی سونی و فوجیتسو مانور بدهید..

بالا