• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از satellite_2004 :
ممنون!فکر میکنین کی windows vista رو laptop ها میاد؟ارزش داره صبر کنم تا laptop هایی که vista دارن به بازار بیان؟
البته که ارزش خواهد اشت...اگرچه در نمایشگاه CES ویستا معرفی شد ولی فکر کنم برای نسخه بتا باید تا حدودای 2007 صبر کرد..:eek:

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون من فکر میکردن 1 یا 2 ماه دیگه میاد نمیدونستم 1 سال!
من میوام از طریق اشنامون تو امریکا dell سفارش بدم!یعنی از سایتش خرید کنم.میشه در این مورد راهنمایی بفرمایید؟اینکه بعد ار Order دادن بگم laptop رو دست نخورده بفرستن یا تستش کنن؟به نظر شما چطوری برام بفرستن که صدمه ای به laptop وارد نشه؟راه مطمنیه؟dell گارانتی بین المللی هم داره؟
و اینکه ار inspirion یا latitude کدوم رو انتخاب کنم؟میخوام desktop replcement باشه.مدل های مد نظر من d810 و inspirion 6000 یا inspirion 9300 هست.کدومش رو پیشنهاد میکنین؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mohsen2 :
اين دو تا قيمتشون که يکيه. ولي اولي Ram: 512 و Hard: 80 داره و دومي Ram: 1024 و Hard: 100 داره. فروشنده هر دو تا هم ایران لپ تاپ هست.

در سايت فقط اولي رو قيمت داده. فک ميکنيد اشتباه شده؟
من از www.gheymat.com قیمت گرفتم و نوشتم....

شاید اشتباه هم باشه!!!!!!

قیمت ها دقیق نیست...ولی حدودا مشخص می کنه.....

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوست عزیز،
من هم می خواستم مدل 610D را بگیرم...بعد متوجه شدم 1394 یا همان i.link ندارد!!!!!! فکر کنم در سایت cnet دیدم....

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
laptop های LG که گارانتی مادیران دارن چطورین؟فکر نکنم فیمتش با توجه به مارک LG بیارزه؟

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان عزیز به نظر از کدوم شرکت لپتاپ بخرم؟ میخوام دل بخرم ولی حالا از کدوم شرکت ایرانی؟
این زیگورات چطوره؟ لطفا یک جای مطمئنی رو به من معرفی کنید.
ممنونم.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
باز شروع شد !
164.gif

مگه بازار چش بود که به بخش لپ تاپم سرايت کرد؟

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
باز شروع شد !
مگه بازار چش بود که به بخش لپ تاپم سرايت کرد؟
تاييد ميشه
اينا همش سركاري هستن و هيچكس تا حالا يكي از اينا رو نگرفته

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ممنون من فکر میکردن 1 یا 2 ماه دیگه میاد نمیدونستم 1 سال!
من میوام از طریق اشنامون تو امریکا dell سفارش بدم!یعنی از سایتش خرید کنم.میشه در این مورد راهنمایی بفرمایید؟اینکه بعد ار Order دادن بگم laptop رو دست نخورده بفرستن یا تستش کنن؟به نظر شما چطوری برام بفرستن که صدمه ای به laptop وارد نشه؟راه مطمنیه؟dell گارانتی بین المللی هم داره؟
و اینکه ار inspirion یا latitude کدوم رو انتخاب کنم؟میخوام desktop replcement باشه.مدل های مد نظر من d810 و inspirion 6000 یا inspirion 9300 هست.کدومش رو پیشنهاد میکنین؟
دوست من طبیعتا نوت بوک دارای گارانتی بوده ولی بهتر است در همان جا توسط اقوام یا فردی که آن را خریده تست شود و سپس از طریق یک دوست برایتان ارسال گردد..
هر سه مورد انتخابی شما قدرت مندند...باید دید شما به گیم علاقه دارید پس 9300 مورد علاقه شما خواهد بود اگر گیمر حرفه ای هستید..
اگر کارایی متوسط از یک لپتاپ دارید و چندان کار سنگین و زمانبر با نوت بوک انجام نمی دهید پس 6000 مناسب است و اگر می خواهید یک وسیله همه فن حریف داشته باشید که در هر موردی حرفی برای گفتن در حد رفع نیاز های اساسی داشته باشد پس 810 را انتخاب کنید..
انتخاب با شماست..خودتان هم یک بار به مختصات آنها بنگرید و ببینید کدام یک چشم نواز تر از بقیه بنظر می رسد؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
laptop های LG که گارانتی مادیران دارن چطورین؟فکر نکنم فیمتش با توجه به مارک LG بیارزه؟
خوب گارانتی نسبتا مطلوب تری از بقیه دارند ولی باید با احتیاط صحبت نمود چراکه هنوز تازه وارد این عرصه شده و برخی از دوستان قدیمی اینجا چندان دلخوشی از مادیران ندارند..
خود نوت بوک های ال جی با توجه به اینکه ساخت کره بوده از کیفیت قابل قبولی بر خوردار است...البته باید از نزدیک رفت و دید تا صحت این گفتار ثابت شود..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از |Ahmad| :
سلام
دوستان عزیز به نظر از کدوم شرکت لپتاپ بخرم؟ میخوام دل بخرم ولی حالا از کدوم شرکت ایرانی؟
ممنونم.
فکر می کنم عادل جان می توانند در این مورد بخوبی شما را راهنمایی نمایند..:D ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
"به این آدرس برید و روی رجیستر کلیک کنید و ثبت نام کنید بعد 18 نفر رو معرفی کنید و لپ تاپ ......"

از دوستان عزیزم خواهش می کنم از بیان تبلیغات برای سایتی که محتوای آن آموزشی است بپرهیزید...قوانین فوروم را لطفا مطالعه فرمایید.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از |Ahmad| :
سلام
ممنونم.
دوست من سلام....
اولا اسفندیار خان لطف دارن...
اما در مورد سوال شما....
1- من جای مطمئن و با انصاف و.... هنوز در ایران پیدا نکردم ،تا به شما معرفی کنم...اگر شما یافتید من را بی نصیب نگذارید...
2- امضام را من معمولا حذف می کنم ولی برای شما می گذارمش....
زیگورات از نظر قیمت فروش خوب هست...اما گارانتی زیگورات را بی خیال شو....من که 11 ماه پیش یک نوت بوک ازشون گرفتم، 70 درصد مواقع ،نوت بوک در دست زیگورات برای تعمیر بوده....ولی تابه حال نتوانستن تعمیر بکنند...و هر بار بعد از تعمیر مشکلی پیدا می کرد...و این بار آخری به من انواع تهمت ها را زدند که خود من دستگاه را خراب می کنم....مثلا به دستگاه صنعتی وصل شده یا به آن موس وصل شده!!!!!(و موس خراب بوده) در حالی که موس هم از نمایندگی خریده شده و.......

این دفعه هم دستگاه را نفرستادند و گفتند که باید من بروم تهران و با دستگاه کار کنم و تعهد بدهم که دستگاه سالم است....

به هر حال من تجربه بدی داشتم و این دلیل نمی شود که همه دستگاه هایشان خراب باشد...شایدم آنها راست می گویند و مشکل از من است...

خلاصه زیگورات از نظر قیمتی معمولا بهتر است....ابزار پیشرو با آدرس www.abzarpishro.com ادعا می کند نمایندگی رسمی دل با مجوز از وزارت بازرگانی است....قیمتش هم معمولا گرانتر از زیگورات است....

زیگورات ادعای نمایندگی ندارد...(به من این گونه گفته اند)

شرکت پانیذ رایانه هم نوت بوک هایش حتی در برابر ضربه و ... نیز گارانتی هست.... البته معلوم نیست چه قدر عمل می نماید.....قیمت هایش هم بد نیست....آدرس آن نیز www.TPRNOTEBOOK.com هست....خودتان تماسی بگیرید...

ایران لپتاپ هم من دیده ام dell می آورد...آدرس آن www.IRANLAPTOP.com هست....

شبکه پردازان هم به آدرس www.Shabakehpardazan.com نوتبوک DELL می آورد....

من فقط با زیگورات کار کردم و ناراضی بودم....
اما به نظرم به ترتیب شرکت های زیر گارانتی و خدمات بهتری ارایه می دهند...
-ابزار پیشرو
-پانیذ رایانه
-شبکه پردازان

در ثانی شما می توانید با مبلغ ناچیزی نوت بوکتان را بیمه کنید....و در برابر حتی حوادث فیزیکی هم خیالتان راحت باشد....

دوست من از من این نصیحت را بشنو:
1- اگر دستگاه سالم به دست شما برسد 9.99 درصد اشکالی برای آن پیش نمی آید....
2- از هر کس خریدی ،کنترل کن دستگاه نو باشد.... سعی کن آکبند باشد.....
3- از فروشنده به خواه شرایط گارانتی را نوشته و مهر وامضا کند....بپرس گارانتی تعویض دارند یا خیر...گارانتی دقیقا چه چیز هایی را در بر می گیرد...مثلا برای پیکسل های سوخته چه می کنند....بپرس اگر دستگاه هر بار بعد از تعمیر برایش مشکلی پیش آمد و درست نشد...آیا آن را تعویض می کنند....

امیدوارم بهترین خرید راان شا الله انجام دهی...

در ضمن من تجربه ی بد خود را گفتم....فکر نکن هر نوت بوکی (حتی اگر از زیگورت خریداری شده باشد ) این گونه می شود...
با تشکر
عادل

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

من با يك لپ تاپ siemens كار ميكردم كه Windows XP Home edition اورجينال داشت. اما زبان فارسي روي ويندوز نصب نميشد. آخر مجبور شدم ويندوز اورجينال رو كنار بگذارم و ويندوزهايي كه در بازار ايران وجود داره رو نصب كنم.

آيا همه ويندوزهاي اورجينال اينطوري هستند؟ آيا ممكنه بتونيم لپ تاپ Dell Inspiron 6000 پيدا كنيم كه ويندوز نداشته باشه و ارزونتر باشه؟ (مثلا لينوكس داشته باشه)

REDRAT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به برو بچس باحال پی تی;)
آقا دیدم بحث ها گل انداخته گفتم منم یه سوال بپرسم
من می خواستم بدونم چرا این شرکت پارس سگال
که نماینگی ویگ نت هست فروش چندانی ندارد
و با اینکه این نوت بوکها در انگلیس تولید و اسمبل می شوند
ولی در بر ندها ی جهانی جایگاهی ندارد و حتی اینجا هم بحثی از آن نشده است
البته من ندیدم
به نظر من خدمات پارس سگال خیلی عالی بود
اگر کسی خریده بگه

اولندش اینکه همراه هر دستگاه یک تی وی تیونر و کارد ریدر داده می شود
دومندش شرکت می گه که اگر مدله جدیدی اومدی شما قدیمی داشتی مابه التفاوت قیمت را بده ماله تو:eek:
خودش آپگرید می کنه
قطعات را هنگام خرید هم می شود عوض کرد
یک سال گارانتی تعویض دارد
با یک سال بیمه حوادث
.....

پس چرا تو ایران کم طرفداره؟:f34r:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام...
باز 2-3 روزی تقریبا بیکار شدم...و مدام سوال می کنم...شرمنده...:blush:

یک سوال تکراری!
امروز به پارس کام زنگ زدم و قیمت 1694 را گرفتم ،آنها گفتند 1490000 تومان است.
و همچنین گفتند 8100 نمی آورند!!!!! و بجاش 1690 آورده اند....

به نظر شما با این قیمت قیمت می ارزه از پارس کام بگیرم.

و بدرد من می خوره!!! من کلا توی گشتی که زدم dell 6000d باید بگیرم یاacer 1694 !!!!
البته 8100 هم خیلی خوبه ولی اولا نمی توانم بگویم برایم از خارج بیاورند (چون کس دیگری زودتر سفارش لپ تاپ به فامیلی که لندن هست داده!!!!:( ) و در ایران هم که پارس کام زده بالای 2 میلیون!!!!!

می خواهم بدانم فرق 8100 با 1690 چه قدر است؟ از نظر امکانات می دانم....اما در عمل آیا 1690 خوب از کار در آمده....و مثل 8100 است....توی cnet که امتیازش بالای 9 بود(امتیاز مصرف کنندگان).

داخل پرانتز:

احتمالا اگر 510m ای به دست من رسید!!!! پدرم گفت خودشان به نوت بوک نیاز دارند!!!! و من بروم یکی برای خودم بخرم!!!!!

اسفندیار جان امروز فکر می کردم اگر شما نبودید من چه طور لپ تاپ انتخاب می کردم!!!!!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
عادل خان..خوبه که کلاغه به خونش رسید...:lol:
خوشحالم که می بینم داره کارا خوب پیش میره..از اون پدرهای مبارک یه چند تایی هم به بروبکس معرفی کنید تا بی نصیب نمانند..:D والله خوبه دارین یکی دیگه انتخاب می کنین..;)
خوب اون ایسر سوای امتیازی که داره -منظورم 1694 هستش-نوت بوک مناسبی است..ولی شما ببینین بعد از این مسائل و مراتب که سرتون آمد واقعا چه درخواستی از نوت بوک خودتون دارین تا ببینیم با کمتر از این مورد کارتون راه می افته؟!
حالا یعنی چی؟یعنی اینکه ببینیم در طی این مدت که نوت بوک نداشتین کارتون لنگ ماند؟طبیعتا نه...پس بهتر نیست کمی دسکتاپی فکر نکنین و واقعا نیازهای خودتون را بسنجین و بعد اقدام به انتخاب و بعدا خرید کنین؟;)
واقعا 1694 کارتون را راه می اندازه و نیازهای شما را برآورد می کنه؟!این خیلی مهم است که پول بابت چیزی پرداخت بشه که واقعا نیاز کاربری شما را برطرف و ارضا می کنه...نه چیزی که بظاهر خیلی شیک و لوکس هست ولی کارا و
مناسب سلیقه و نیازهای شما نیست...
منظورم اینه که کامل که نداریم..این درست...ولی بیشترین امکانات را روی نوت بوک داشتن در صورتی که واقعا نخواهیم از آنها استفاده کنیم و یا تعریف درستی برای استفاده از آنها نداشته باشیم آیا بجز اعمال هزینه بیشتر دردی را دوا خواهد کرد؟
از شما انتظار دارم روی حرفهای من خوب فکر کنین..;)
شما اگر می بینین من 8104 می خواهم بخرم دلیل بر این نیست که مناسب حال شما هم خواهد بود...حالا اشتباه تصور نکنین که من منظورم اینه که چون من مثلا حرفه ای هستم پس حق منه این مدل را بخرم و کس دیگری حق نداره اون%T9? بخره..اصلا چنین نیست..بلکه:
من اگر می خواهم چنین مدلی بخرم چون در محل کارم نیاز دارم که بتوانم از یک نوت بوک که فقط در محل کارم خواهد بود هم به اینترنت وصل شوم و هم یک پرینتر که نیاز کاری من خواهد بود به نوت بوک متصل بوده باشد...قصد تحرک نوت بوک را نخواهم داشت...مشکل برق ندارم و در یک روز کاری چون در دو نیم روز فعال هستم و هر نیم روز چهار ساعت است(وضعیت کاری من)پس در حد فاصل آن می توانم نوت بوک را در شارژ نگاه دارم که برای نیم روز دیگر بخوبی کار کنم...علاوه بر این نیاز دارم که از طریق نوت بوک نرم افزار مدیریت کنترل کاری من هم دائم در حال کار بوده باشد...ضمن اینکه فضای کوچکی را نیز برای این کار در نظر گرفته ام...پس به پردازنده قوی تری نیاز دارم که این کار را فراهم کند...بدلیل قطعی نسبتا مداوم برق بنا به دلایل خاص می خواهم نوت بوک داشته باشم که کار من از کنترل خارج نشود.. در سمینارها و بازآموزی ها نیاز دارم که گاهی مطالبی present شود و تنها ایسر در این رده خاص را مناسب می بینم.. گاهی در مسافرت به خارج نیاز دارم تا داده های فیلم برداری خودم را بسهولت و راحتی وارد رایانه نمایم و جای کافی برای پردازش آن داشته باشم..و دلایل دیگر..و بیش از یک بار هم نمی خواهم برای خرید نوت بوک سرمایه گذاری کنم...
از طرفی منتظرم تا قیمت های آن نیز به حد معقول خود برسد و بنابراین هیچ عجله ای نیز برای خرید ندارم..
حالا تصور کنید اگر بر روی یک دسکتاپ سرمایه گذاری کنم چه مقدار هزینه و مکان بیهوده اشغال می شد تا به این کار نائل شوم؟!
ضمن اینکه چون در محل کارم بیشتر هستم تا در خانه پس نوت بوک برای من اصلح تر است تا دسکتاپ که هم فضا را می گیرد و هم اینکه امکان جابجایی و تحرک آن نیز کمتر است...
در منزل و در روزهای تعطیل نیز ازهمین دسکتاپ قدیمی خودم استفاده میکنم..نه گیمر هستم و نه کار گرافیکی می کنم تا بر اساس آن نوت بوک انتخاب کنم...;)
هنوز هم فکر می کنم برای دوستانی که می خواهند دسکتاپ و نوت بوک داشته باشند بهترین گزینه همان دسکتاپ قوی و نوت بوک رده متوسط است...من نیاز کمتری به دسکتاپ احساس می کنم تا نوت بوک که به دلیل شرایط کاری به آن نیازمندم..بنابراین می توانم یک نوت بوک قوی انتخاب کنم...ولی این مطلب را نیز بجان می خرم که نمی توانم آن را ارتقا دهم و هزینه بسیاری صرف آن می کنم که بازگشت ندارد و انعطاف و راحتی دسکتاپ نیز در آن وجو ندارد..
بایستی تمامی موارد فوق را در نظر گرفت...هرچیزی کامل نیست و مزایا و معایب خاص خود را داراست..ولی شک نکنید اگر می دانستم که یک پاکت پی سی وظایف مورد نیاز مرا انجام می دهد حتما بجای نوت بوک آن را خریداری می کردم...واقع بین بودن و منطقی فکر کردن گزینه مطلوبی است که من تا رسیدن به آن فاصله زیادی دارم.ولی در بین انبوهی از تبلیغات فراوان و سخنان فروشندگانی که مجال تفکر به شما نمی دهند -چنین بودن-گزینه بسیار مطلوبی خواهد بود...کمی منصفانه و دقیق فکر کنید..;)
انگاری وصیت نامه نوشتم..:lol: :lol: :lol:

بالا