عادل خان..خوبه که کلاغه به خونش رسید...:lol:
خوشحالم که می بینم داره کارا خوب پیش میره..از اون پدرهای مبارک یه چند تایی هم به بروبکس معرفی کنید تا بی نصیب نمانند..
والله خوبه دارین یکی دیگه انتخاب می کنین..
خوب اون ایسر سوای امتیازی که داره -منظورم 1694 هستش-نوت بوک مناسبی است..ولی شما ببینین بعد از این مسائل و مراتب که سرتون آمد واقعا چه درخواستی از نوت بوک خودتون دارین تا ببینیم با کمتر از این مورد کارتون راه می افته؟!
حالا یعنی چی؟یعنی اینکه ببینیم در طی این مدت که نوت بوک نداشتین کارتون لنگ ماند؟طبیعتا نه...پس بهتر نیست کمی دسکتاپی فکر نکنین و واقعا نیازهای خودتون را بسنجین و بعد اقدام به انتخاب و بعدا خرید کنین؟
واقعا 1694 کارتون را راه می اندازه و نیازهای شما را برآورد می کنه؟!این خیلی مهم است که پول بابت چیزی پرداخت بشه که واقعا نیاز کاربری شما را برطرف و ارضا می کنه...نه چیزی که بظاهر خیلی شیک و لوکس هست ولی کارا و
مناسب سلیقه و نیازهای شما نیست...
منظورم اینه که کامل که نداریم..این درست...ولی بیشترین امکانات را روی نوت بوک داشتن در صورتی که واقعا نخواهیم از آنها استفاده کنیم و یا تعریف درستی برای استفاده از آنها نداشته باشیم آیا بجز اعمال هزینه بیشتر دردی را دوا خواهد کرد؟
از شما انتظار دارم روی حرفهای من خوب فکر کنین..
شما اگر می بینین من 8104 می خواهم بخرم دلیل بر این نیست که مناسب حال شما هم خواهد بود...حالا اشتباه تصور نکنین که من منظورم اینه که چون من مثلا حرفه ای هستم پس حق منه این مدل را بخرم و کس دیگری حق نداره اون%T9? بخره..اصلا چنین نیست..بلکه:
من اگر می خواهم چنین مدلی بخرم چون در محل کارم نیاز دارم که بتوانم از یک نوت بوک که فقط در محل کارم خواهد بود هم به اینترنت وصل شوم و هم یک پرینتر که نیاز کاری من خواهد بود به نوت بوک متصل بوده باشد...قصد تحرک نوت بوک را نخواهم داشت...مشکل برق ندارم و در یک روز کاری چون در دو نیم روز فعال هستم و هر نیم روز چهار ساعت است(وضعیت کاری من)پس در حد فاصل آن می توانم نوت بوک را در شارژ نگاه دارم که برای نیم روز دیگر بخوبی کار کنم...علاوه بر این نیاز دارم که از طریق نوت بوک نرم افزار مدیریت کنترل کاری من هم دائم در حال کار بوده باشد...ضمن اینکه فضای کوچکی را نیز برای این کار در نظر گرفته ام...پس به پردازنده قوی تری نیاز دارم که این کار را فراهم کند...بدلیل قطعی نسبتا مداوم برق بنا به دلایل خاص می خواهم نوت بوک داشته باشم که کار من از کنترل خارج نشود.. در سمینارها و بازآموزی ها نیاز دارم که گاهی مطالبی present شود و تنها ایسر در این رده خاص را مناسب می بینم.. گاهی در مسافرت به خارج نیاز دارم تا داده های فیلم برداری خودم را بسهولت و راحتی وارد رایانه نمایم و جای کافی برای پردازش آن داشته باشم..و دلایل دیگر..و بیش از یک بار هم نمی خواهم برای خرید نوت بوک سرمایه گذاری کنم...
از طرفی منتظرم تا قیمت های آن نیز به حد معقول خود برسد و بنابراین هیچ عجله ای نیز برای خرید ندارم..
حالا تصور کنید اگر بر روی یک دسکتاپ سرمایه گذاری کنم چه مقدار هزینه و مکان بیهوده اشغال می شد تا به این کار نائل شوم؟!
ضمن اینکه چون در محل کارم بیشتر هستم تا در خانه پس نوت بوک برای من اصلح تر است تا دسکتاپ که هم فضا را می گیرد و هم اینکه امکان جابجایی و تحرک آن نیز کمتر است...
در منزل و در روزهای تعطیل نیز ازهمین دسکتاپ قدیمی خودم استفاده میکنم..نه گیمر هستم و نه کار گرافیکی می کنم تا بر اساس آن نوت بوک انتخاب کنم...
هنوز هم فکر می کنم برای دوستانی که می خواهند دسکتاپ و نوت بوک داشته باشند بهترین گزینه همان دسکتاپ قوی و نوت بوک رده متوسط است...من نیاز کمتری به دسکتاپ احساس می کنم تا نوت بوک که به دلیل شرایط کاری به آن نیازمندم..بنابراین می توانم یک نوت بوک قوی انتخاب کنم...ولی این مطلب را نیز بجان می خرم که نمی توانم آن را ارتقا دهم و هزینه بسیاری صرف آن می کنم که بازگشت ندارد و انعطاف و راحتی دسکتاپ نیز در آن وجو ندارد..
بایستی تمامی موارد فوق را در نظر گرفت...هرچیزی کامل نیست و مزایا و معایب خاص خود را داراست..ولی شک نکنید اگر می دانستم که یک پاکت پی سی وظایف مورد نیاز مرا انجام می دهد حتما بجای نوت بوک آن را خریداری می کردم...واقع بین بودن و منطقی فکر کردن گزینه مطلوبی است که من تا رسیدن به آن فاصله زیادی دارم.ولی در بین انبوهی از تبلیغات فراوان و سخنان فروشندگانی که مجال تفکر به شما نمی دهند -چنین بودن-گزینه بسیار مطلوبی خواهد بود...کمی منصفانه و دقیق فکر کنید..
انگاری وصیت نامه نوشتم..:lol: :lol: :lol: