به نقل از Hiran :
سلام
اسفندیار عزیز، مشکلی نیست. جنابعالی صاحب اختیار هستید. هرطور که صلاح می دانید عمل نمائید.
موفق و همیشه جوان باشید.
خیلی ممنون..
به نقل از Hiran :
سلام رئیس
همانطور که تو فروم نوشته ام امروز کلی با آقای مصدق صحبت کردم. اطلاعات اش در مورد ایسر چه از نظر فنی و چه از نظر بازرگانی بسیار کم و ناقص بود.
مثلاً هنوز ادعا داشت 8104 قیمتی بیشتر 2 میلیون تومان دارد. من گفتم اینطور نیست و الان در آمریکا می توان با 1600 دلار این دستگاه را خرید.
یا اینکه اصلا از مدل جدید ایسر خبری نداشت. (8200 ). من همونجا از روی اینترنت بهش نشون دادم.
یا اینکه می گفت کارت گرافیک 1694 از 8104 قوی تر است. من هم گفتم هر دو یکی است و ایشان می گفتند سرعت رم گرافیک 1694 بیشتر از 8104 است.
ایشان می گفتند کارت گرافیک جی فورس 6200 به مراتب قوی تر از ATI Mobility Radeon X700 Pro PCI-E است. و این را یکی از نقایص ایسر می دانست. البته من در این مورد اطلاعاتی نداشتم.
در مجموع مانند بقیه فروشندگان لپ تاپ ایران نظر فنی حرف زیادی برای گفتن نداشت.
در مورد آقای مصدق می توان گفت جزو معدود افرادی هستند که اطلاعات خوبی از این سخت افزار دارند(نوت بوک)و من خود بارها از اطلاعات ایشان استفاده کرده ام..البته الان طبیعتا ایشان کمی بیشتر به مدلهای فعلی دقت نظر دارند تا تغییرات احتمالی چراکه باید فعلا مدلهای موجود فعلی را آب نمایند...
تمایز این دومدل و اشتراک مختصات سخت افزاری آنها اصلا جالب نیست..چراکه هر رده در گروه خاصی و برای کاربران خاص طراحی شده اند و این درست نیست که ما بگوییم که مثلا بنز 320 را می توانیم با بنز 190 مقایسه کنیم یا سی کلاس را با بی کلاس...
این که من سعی کنم تولیدی یک برند را با یکدیگر مقایسه کنم اصلا کار جالبی نیست..چراکه اصلا قابل قیاس نیست...مشکل اینجاست که بنده برای فروش 1694 سعی می کنم مختصات 8104 را زیر سوال ببرم...اگر این طور است چرا دقت نمی کنیم که تفاوت قیمت این دو بسیار بیشتر از حد معمول به چشم می آید؟ضمن اینکه آیا تاریخ ساخت این دو مدل از یک برند به یک زمان خاص بر می گردد؟!در آن صورت باید 8104را (به غلط البته)با مدل 1683 مقایسه کنیم..
این هم یک مشکل دیگر در باره فروش نوت بوک است که بارها و بارها دیده و شنیده ایم...بهتر است کمی منصفانه مقایسه کنیم و کمی واقع بینانه تر به مطلب نگاه کنیم...هیچ گاه یک نوت بوک به پای دسکتاپ نمی رسد...چه کارایی و چه قدرت...آنهایی هم که چنین عنوانی دریافت می کنند حتما دقت کرده اید که بیشتر دسکتاپی هستند که در قالب نوت بوک در آمده اند...
در ضمن چون شما حرفه ای تر شده اید و سطح توقع بالایی دارید(که کاملا بحق است)می توانید با ایشان کل کل کنید..دقت کنید که بسیاری از افراد چشم و گوش بسته خرید می کنند و محض رضای خدا کوچکترین اطلاعی ندارند...
اصلا جالب نیست که شخصی مثل عادل خودمان یک نوت بوک بخرد و بعد هم بدلیل برخورد ناشایست از آن دلزده شود...دقت کنیم که اصل احترام به مشتری و اینکه حق با مشتری است حداقل در نوت بوک تقریبا جایی ندارد...البته امیدوارم داشته باشد....با در نظر گرفتن اینکه هزینه ای که می کنید بسیار است و باید بهره آن را ببرید نه اینکه نقره داغ شوید..
ببینید در بازارهای جهانی رقابت سودمند اصل برتر بر فروش است...وقتی شما نظرتان به نوت بوکی جلب می شود تمامی اصل فروشنده این است که اطلاعاتی به شما بدهد که شما را علاقمند به خرید نمایدو در این راه دوز و کلک سوار نمی کند و آن را چاشنی مطالب خود نمی سازد...ضمن اینکه نکات مثبت و منفی آن را نیز می گوید...تازه اگر شما هیچ خریدی انجام ندهید کلی هم از شما تشکر می شود که وقت گذاشته اید و از خود توجه نشان داده اید..حالا این مفاهیم بدیهی در ایران تنها رویاست..
وقتی نوت بوک شما مشکلی پیدا می کند سریعا با خدمات پس از فروش سعی می کنند تا جبران مافات شود...
چرا؟چون هر برند تولید کننده سهامی در بازارهای جهانی دارد که برای راضی نگاه داشتن سهامداران و بالا نگاه داشتن سود آنان از تمامی ظرفیت ها و توانایی های خود بهره ببرد..و بر همین اساس است که برندی در بازار جهانی نوت بوک مقام اول تا پنجم کسب می کند...
وقتی شما از برخورد یک فروشنده و خدمات پس از فروش آن راضی باشید در آن صورت برند تولید کننده به هدف خود نائل شده است...چرا؟چون شما بهترین مبلغ آن شرکت خواهید بود و آن را به دوستان خود که بشما اعتماد دارند توصیه خواهید کرد..این مطالب هنر ریز بازار یابی است..
در مورد سرعت رم و نوع کارت گرافیکی باید بگویم اولا به دلیل بالایی که به تاریخ ساخت بر می گردد مشخص می شود که ایسر در انتخاب قطعات سخت افزاری روز در نمونه های جدید تولیدی خود باکی ندارد و دیگر اینکه شرکتATI که سازنده کار گرافیکی است و دوستان هم در بخش مشاوره و در ترید کارت گرافیکی بحث آن را می کنند خود در رقابت تنگاتنگی با NVIDA می باشد...مشکلی که هست اینکه NVIDA بتازگی در حال کار اخذ سفارش برای نوت بوک هاست و قبل از آن تمامی توجه خود را بر روی دسکتاپ منعطف کرده بود ولی ATIمدتهاست در حال کار با سازندگان نوت بوک است...هردوشرکت کارتهای خوبی می زنند...منتها توجه کنید که کارت گرافیکی NVIDAکه آقای مصدق از آن نام بردند در یک مدلی بوده که ASPIRE نامیده می شود و همانطور که قبلا هم گفتم مخصوص مالتی مدیا کارها و گرافیست ها و ...طراحی شده و شفافیت تصیوری که شما از آن نام بردید نیز در همین راستاست...
ولی 8104 با کارت ATI که در همان زمان تولید قوی ترین مارک در بین نوت بوک های تولیدی محسوب می شد.چراکهati همیشه جدید ترین محصول کارت ویژه نوت بوک خود را به ایسر اختصاص می دهد...(و امیدوارم امسال نیز چنین باشد)خود یک نوت بوک برای کارایی افرادی است که در زیرگروه آنچه که در بالا به آن اشاره کردم قرار نمی گیرد...یعنی این برند برای تمامی سلایق و علائق کاربران احتمالی و فعلی خود(راضی نگاه داشتن کاربران فعلی و جذب کاربران جدید)نوت بوک با مختصات متنوع تولید می کند..کاری که ساید برندها نیز سعی بر انجام آن دارند یا در حال انجام آن هستند...
به نقل از Hiran :
اگر امثال جنایعالی می توانستید تمایندگی ایسر را در ایران داشته باشید هم به سود ایسر هم به سود خودتان و از همه مهمتر به سود مشتری بود. راستی چقدر سرمایه می خواهد تا نمایندگی لپ تاپ ایسر را در ایران گرفت؟
موفق باشید.
دوست من..ممنونم از لطفی که بمن دارید...بهتر دیدم کسی به مشاوره بپردازد که خود هیچ نقش فروش نداشته باشد و به عبارتی درگیری مستقیم در آن نداشته باشد چراکه در آن صورت نظرات مرتبط با کار در تصمیم گیری های مشاوره ای اثر می گذارد..گرچه می بینید که علاقه خودم به ایسر را پنهان نمی کنم..
البته چشم روی مطلب شما فکر خواهم کرد..:lol: ولی عجالتا این را در نظر داشته باشید که برای کسب یک نمایندگی چه چیزهایی لازم است و خود این حدیث مفصل بخوانید از این مجمل:
- President
- Chief Financial Officer
- Vice President, Sales
- Vice President, Marketing and Product Management
- General Manager
- Vice President, Customer Service
- Senior Director, HR & Administration
- Senior Director, Sales Operations and Fulfillment
- Director, Information Technology
- Director, Marketing and Public Relations
- Director, Notebook Product Marketing
- Director, Commercial Channel Sales
با داشتن تمامی عناوین فوق می توان به دارا بودن یک دفتر مرکزی در پایتخت و سپس چندین دفتر خدمات و فروش در شهرستانها اقدام نمود و این تنها یکی از استانداردهای اصلی ایسر می باشد....
حال عنوانی که من در زمانی نه چندان دور کسب نمودم توجه کنید:
Director, Notebook Product Marketing
خوب حالا میبینید که تنها بحث ایجاد یک فروشگاه و سرمایه گذاری نیست...تازه همین عنوان هر شش ماه یک دوره بازآموزی دارد که من فرصتی برای تجدید آن نیافته ام...
حالا خود قیاس مع الفارق نمایید که ما در کجا هستیم..:blink:
یادتان باشد که بترتیب از پایین به بالا باید زحمت بکشید یا اطلاعات واقعا مفیدی داشته باشید تا بتوانید بتدریج در این مدارج بالا بروید....
یادم نمی رود زمانی که در نمایندگی ایسر (مرکزی در استانبول)در حال صحبت با نمایندگی فروش بودم که در جواب برخی سوالاتم گفت بهتر است که با مدیر فروش صحبت کنید چون جواب گویی این سوالات در صلاحیت من نیست...
با پرسشهای چندی دیگر از مدیر فروش به بخش مدیریت فنی ارجاع داده شدم و سپس با مدیریت منطقه ای تا اینکه در دوره فوق شرکت کردم...
منظورم چیست؟!خود بینی و افه گذاشتن؟شکسته نفسی کاذب و کلاس گذاشتن؟نه جانم!!!!منظورم این نوع برخورد یا یک فرد عادی بعنوان علاقمند به نوت بوک بود که واقعا آدم را مجذوب می کند...این نظم و کلاسه بندی که من دیدم و البته حتما در مورد تمامی برندهای صاحب نام هم مصداق دارد آیا قابل قیاس با اینجاست(ایران)؟!:blink: :wacko: حتی فروش نوت بوک تخصص ویژه ای می خواهد...نتیجه عمل نکردن به آن می شود همین آشفته بازاری که الان شاهد آن هستیم...بهتر است نگویم بلبشو که دوستان دلگیر نشوند...
انگاری اتو بیوگرافی شد
...به حساب عقده گشایی بگذارید....
:lol:
به نقل از عادل :
اسفندیار جان ..
به نظرم ال جی سری lw65 بیشتر بدردم می خوره.... از یک طرف مادیران پشتش هست و به هر حال خدمات مادیران هر چی باشه ، بهتر از شرکت های کوچک دیگه در ایران باید باشه(البته به نظر من!!!!)
البته از نظر قیمتی 1694 به صرفه تر است!!!!
شما جای من بودید چه می کردید...
دوست عزیزم...من بجای شما نیستم که از دریچه نازنین چشمان شما به جهان نگاه کنم...
من می خواهم کمی شما را از تک نگری درآورم بخصوص با آن تجربه ناگوار قبلی که سنگ محکی بود برای انتخاب بهتر و دقیق تر..منظورم این بود که الان در بین مدلهای موجود در ایران به اندازه کافی محدودیت داریم...پس لازم نیست شما انتخاب خود را محدود تر از آنچه هست بکنید...
به های گرید هم نگاهی بیندازید و نظرخواهی های گوناگون راجع به آن را نیز بخوانید...سرآخر که از هر برند یکی دو مدل انتخاب کردید من در خدمتم..
تمامی برندهای گوناگون را زیر و رو کنید....
آدرس ها هم در حد توان در بخش فروشندگان هست...حتی به حرف من یقین نکیند خودتان ماشالله مهارت دارید و این از پست های شما مشخص است...بیشتر بگردید..ضرر نمی کنید..:happy:
نوت بوک های الجی همچون ایسوس در بدو ورود به بازار در همان ابتدا چندادن استقبال نشد ولی حال می رود که کم کم جای پایی باز کند...من قبلا نیز گفته بودم که در همان زمان اولیه ورود مدلهای اولیه اظهار نظر زود است...ولی حالا چنین عنوان می کنم که امتحان خود را دارد بخوبی پس می دهد...در ضمن هیچ گاه بر مدلهای اولیه ای که یک شرکت در همان ابتدای امر بمنظور بازار یابی وارد می کند اکتفا نکیند و زمان بدهید تا مدلهای جدید و بهتری نیز جایگزین شود..درست نظیر همین مدلی که الان اسم بردید و اینکه بزودی وارد خواهد شد...
این هم یکی دیگر از اصول بازار یابی بود...
درست مثل پستهای پرشیانا شد که در بخش هنر برای خود غوغا می کند...:blush: و آنجا را از رکود درآورده..
انگاری من هم می توانم بحث های تخصصی را با مباحث غیر تخصصی خوب پوشش بدهم..:lol: :lol: :lol: