• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

hamidix

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
حدوداً شش ماه میشه که یک لپ تاپ توشیبا M40 خریدم ...
همه چی خوب بود تا اینکه امشب روشنش کردم و دیدم صفحه نمایش یه جوری شده !:(
از سمت راست حدود یکی دو سانتیمتر سیاه شده و از پایین هم حدود یک سانتیمتر رفته بالا و اون قسمت خط خطی قهوه رنگ شده !
یعنی در حقیقت تصویر صفحه کوچک شده ...
جالب اینجاست که وقتی ریستارت می کنم و در محیط متنی (داس) هستم باز هم همینطوره ... :wacko:

حالا به نظر شما مشکل از کجاست ؟ هیچ ضربه ای هم بهش وارد نشده ...
اشکال سخت افزاریه حتماٌ یا میتونه از ویروسی چیزی باشه ؟
اگه سخت افزاریه از کارت گرافیکه یا از مانیتور ؟
من اینو از دبی گرفتم ، آیا ایران خدمات پس از فروش داره ؟

با تشکر

hamidix

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
حدوداً شش ماه میشه که یک لپ تاپ توشیبا M40 خریدم ...
همه چی خوب بود تا اینکه امشب روشنش کردم و دیدم صفحه نمایش یه جوری شده !:(
از سمت راست حدود یکی دو سانتیمتر سیاه شده و از پایین هم حدود یک سانتیمتر رفته بالا و اون قسمت خط خطی قهوه رنگ شده !
یعنی در حقیقت تصویر صفحه کوچک شده ...
جالب اینجاست که وقتی ریستارت می کنم و در محیط متنی (داس) هستم باز هم همینطوره ... :wacko:

حالا به نظر شما مشکل از کجاست ؟ هیچ ضربه ای هم بهش وارد نشده ...
اشکال سخت افزاریه حتماٌ یا میتونه از ویروسی چیزی باشه ؟
اگه سخت افزاریه از کارت گرافیکه یا از مانیتور ؟
من اینو از دبی گرفتم ، آیا ایران خدمات پس از فروش داره ؟

با تشکر

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوست عزیر، اسفندیار جان...

خوب به حرفهای شما فکر کردم.
حقیقتا وضعیت من به گونه ای است که من تابستان ها و تعطیلات نوروز و ... کلا در شهر خود نیستم. وبه دسکتاپ دسترسی ندارم. مثلا همین تابستان یک ماه کامل من نبودم و مجبور شدم دسک تاپ را در ماشین بگذارم و با خود ببرم!!!!!!!!:blink: (البته 120 کیلو متر بیشتر فاصله نبود)

ودر مجموع من تابستان امسال مجبور شدم دوبار دسکتاپ را با خود جابجا کنم!!!!! و دیگر رنگ و رویی برای آن باقی نماند!!!!!:lol: و چاره ای نداشتم...علاوه براین بقیه تابستان نیز تقریبا آخر هفته ها نبودم....

خلاصه کارهای من با کامپیوتر این ها هستند:
1-اینترنت و کنترل ایمیل....:happy:
2-برنامه نویسی( زمانی پاسکال و سی و حالا پی اچ پی )،البته در حد بچه دبستانی ها!!!!
3-کار با فتوشاپ
4-ویرایش فیلم (نه بصورت حرفه ای...با Movie Maker و Vegas Movie Studio)
5-برنامه هایی مثل MATLAB و....(دانشگاه)
6-خواندن E-book و مقالات ....(این ها را یا با نوت بوک یا دسکتاپ با صفحه نمایش LCD انجام می دهم، چون CRT ها چشمم را اذیت می کنند...)
7-دسترسی به فایل ها وعکس هاو .... شخصی.
8-گاه گداری دیدن فیلم.(اگر وقت کنم.)
9- قرار بود چند تا سایت را برای خودم ودایی و پسر خاله و... راه اندازی کنم که از تابستان مانده!!!!!(گرچه هیچ چیزی بلد نیستم!!!!):blush:
10-انتقال عکس ها از دوربین یا موبایل به کامپیوتر...
مشکل اساسی من این است که اکثرا تابستان و نوروز و... در شهر خود نیستم. و این زمان ها من بیشتر به کامپیوترم نیاز دارم...

510m دستگاه خوبی بود....ولی همان طور که در نقد نوت بوک خود گفتم. طول عمر کم باطری و گرمای تولیدی آن و کارت گرافیک آن(گرچه کار فعلی من را راه می اندازد ولی فکر نکنم تا 2 سال دیگه همراهیم کنه!!!) من را به انتخاب دستگاهی با باطری 8-9 سلولی و کارت گرافیک dedicated رهنمود می سازد.
وقتی 510m را گرفتم. پیش خود گفتم دی وی دی رایتر نیاز ندارم. اما در مدتی که نوت بوک دستم بود 2 بار نیاز شدید پیدا کردم که فایل های بزرگتر از حجم سی دی رایت کنم و در آن شرایط دسترسی به برنامه تفکیک فایل های حجیم نداشتم!!!
در ضمن هارد آن 40 بود. با تجربه ای که کردم هارد 60 برایم کافی است.
همینطور رم هم فعلا 512 .تا بعدا خدا بزرگه!!!! (چون با نصب لوکال هاست و آنتی ویروس و ... 256 اذیت می کنه).

من تکیه نه روی مارک خاصی دارم نه مدل خاصی... فقط به علت اینکه در ایران محدودیت انتخاب وجود دارد 1694 را انتخاب کردم... وگرنه cpu 1.86 یا 1.73 و هارد 60 با کارت گرافیک 128 mb کارم را راه می اندازد...و از سری 1690 فقط 1694 هست...(بقیه شرکت ها 1692 و 1691 دارند ولی قیمت شان گرانتر از این 1694 است:eek: !!!!!!!)

ببخشید...این قدر اذیتتون می کنم...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اوکی حله...و خیلی هم مبارکه عادل جان..:) صلاح ملک خویش خسوران دانند...:happy:
ولی یه نگاهی به مدل های ال جی هم بینداز و همچنین twinhead که به نسبت قیمت پر بیراه نیستند...
ببین چیزی چشم و دلتو می گیره؟!;)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اسفندیار جان...
فکر می کنم شما چندان از انتخاب من راضی نیستید....(شرمنده، این گونه به نظرم آمد...یک وقت ناراحت نشوید...)

همانطور که گفتم اصلا اصرار روی هیچ مورد خاصی ندارم...من حتی به مدل aspire 3003 راضی هستم...حتی نظر خودم مقداری روی مدل travelmate 4062 هست... به خدا نمی دانم چه کنم....الان هم قصد ندارم بخرم!!!! بعد از امتحان های ترم یعنی یعنی 7 بهمن به بعد ان شا الله می خواهم بروم تهران و آنجا بخرم.... یعنی 20-30 روز دیگه!!!!!

شما چون خود تجربه دارید ، بهتر می دانید هر کدام چه مزایا و معایبی دارند...من فقط حداقل امکاناتم cpu sonama 1.7 GHz و Ram DDR2 533MHz 512MB و هارد 60 گیگ با 5400 RPM و کارت گرافیک 128 مگ و باطری 6-9 سلولی هست... حتی هنوز شک دارم کارت گرافیک shar بدردم می خورد یا dedicated....
این مدل هم چون از 1750000 تومان به 1490000 تومان افت کرده، گفتم شاید خوب باشد!!!!!!!
به خدا در رودر بایستی گیر نکنی...من از هیچ مدلی خوشم نمی آید...نه قیافه نوت بوک و نه مارک آن برایم مهم نیست...اگر 1694 بدردم نمی خوره بگویید نه!!!! من هم می گویم چشم!!!!
26.gif
چون هر نوت بوکی را در نوت بوک ریویو یا سی نت یا پی سی ورلد نگاه می کنم می بینم حداقل چند نفر نا راضی اند!!!!! چون به نظر من انتظاراتشان از نوت بوک را معین نکرده اند....من بعد از آن تجربه، دوست ندارم آن تجربه باز تکرار شود....

ال جی و twinhead را هم اگر وقت کردم نگاه می کنم....

وقت کردم مدل هایی از دو مارک بالا و ایسر و دل به دردم می خورد را جدا می کنم و آن مدلها را با قیمت برایتان ذکر می کنم و نظرتان را جویا می شوم....

به امید روزهای خوب برای شما دوست خوب
عادل

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اسفندیار جان پارس کام قیمت Aspire 1694 را 1 میلیون 500 هزار تومان تعیین کرده. چیزی حدود 300 هزار تومان افت پیدا کرده.

حالا که عادل هم می خواهد این لپ تاپ را بخرد، اگر بتوانی در مورد تفاوت این لپ تاپ با 8104 کمی توضیح دهی، خیلی خوب است.

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Hiran :
سلام
اسفندیار جان پارس کام قیمت Aspire 1694 را 1 میلیون 500 هزار تومان تعیین کرده. چیزی حدود 300 هزار تومان افت پیدا کرده.

حالا که عادل هم می خواهد این لپ تاپ را بخرد، اگر بتوانی در مورد تفاوت این لپ تاپ با 8104 کمی توضیح دهی، خیلی خوب است.

اينجا قيمت Aspire 1694 رو 1490 تومن نوشته و قيمت 8104 رو 2290 تومن.

به نظر مياد Aspire 1694 نسبت به قيمتش مي ارزه.

در مورد گرم شدن و ساير مزايا و معايبش توضيح ميدين جناب اسفنديار

ممنون

Centeroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان گرامی؛
من در حال حاضر در چند قدمی خرید این لپ تاپ هستم:
Toshiba M45 - S359
با قیمتی در حدود 1,450,000 تومان.
تنها مشکلی که وجود دارد طبیعتاً : made in CHINA
می خواستم ببینم کسی تجربه ای در این زمینه دارد؟؟

من البته خیلی وسوسه شدم که قید این رو بزنم با 200 هزار تومان
بیشتر یک VAIO بگیرم. (که خوب البته اون هم made in CHINA!(
لطفاً من را راهنمایی کنید.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز رفته بودم شرکت پارس کام (http://www.irhardware.com) برای یکی از دوستان یک لپ تاپ فوجیتسو زیمنس خریدیم. کلی هم با آقای مصدق مدیر عامل شرکت در مورد ایسر صحبت کردیم. اتفاقاً یک لپ تاپ 1694ایسر رو میزش باز بود. تا حالا صفحه نمایش کریستال برایت را از نزدیک ندیده بودم. شفافیت فوق العاده ای داشت.در مورد 8104 هم صحبت کردیم و گفت که نمی آورند چون قیمت زیادی دارد. ولی اگر کسی بخواهد در صورتیکه سفارش بدهد می توانند تهیه کنند. اتفاقاً از ایشان دعوت کردم به فروم پرشین تولز هم سری بزنند.

اسفندیار جان منتظر نظر کارشناسی جنابعالی در مورد Aspire 1694 wlmi هستیم.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
جناب Hiran پس شما از نزدیک آن را دیده اید...آیا صفحه نمایش آن نور را خیلی منعکس می کرد؟

چون من در نوت بوک ریویو چند مشکل عجیب در مورد این مدل دیدم:

1- گویا صفحه نمایش آن بیش ازحد منعکس کننده است...
2-گویا فن آن صدا می دهد و اکثر اوقات روشن است؟
3-گویا گرم هم می کند...
4- اما قابلیت اورکلاک هم دارد که من یکی می ترسم نوت بوک را اورکلاک کنم!!!!!
5-optical drive های بعضی از این سری مشکل داشته و با آپدیت Firmware گویا مشکل حل شده...ولی مشکل بعضی ها پا برجاست....

اما نظرات خیلی متناقض بود!!!!
یک لینک آن را می گذارم : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=11892&page=1

من هم منتظر نظرات ارزشمند دوست عزیزمان اسفندیار هستم....

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
دوست من سلام....
اولا اسفندیار خان لطف دارن...
اما در مورد سوال شما....
1- من جای مطمئن و با انصاف و.... هنوز در ایران پیدا نکردم ،تا به شما معرفی کنم...اگر شما یافتید من را بی نصیب نگذارید...
2- امضام را من معمولا حذف می کنم ولی برای شما می گذارمش....
زیگورات از نظر قیمت فروش خوب هست...اما گارانتی زیگورات را بی خیال شو....من که 11 ماه پیش یک نوت بوک ازشون گرفتم، 70 درصد مواقع ،نوت بوک در دست زیگورات برای تعمیر بوده....ولی تابه حال نتوانستن تعمیر بکنند...و هر بار بعد از تعمیر مشکلی پیدا می کرد...و این بار آخری به من انواع تهمت ها را زدند که خود من دستگاه را خراب می کنم....مثلا به دستگاه صنعتی وصل شده یا به آن موس وصل شده!!!!!(و موس خراب بوده) در حالی که موس هم از نمایندگی خریده شده و.......

این دفعه هم دستگاه را نفرستادند و گفتند که باید من بروم تهران و با دستگاه کار کنم و تعهد بدهم که دستگاه سالم است....

به هر حال من تجربه بدی داشتم و این دلیل نمی شود که همه دستگاه هایشان خراب باشد...شایدم آنها راست می گویند و مشکل از من است...

خلاصه زیگورات از نظر قیمتی معمولا بهتر است....ابزار پیشرو با آدرس www.abzarpishro.com ادعا می کند نمایندگی رسمی دل با مجوز از وزارت بازرگانی است....قیمتش هم معمولا گرانتر از زیگورات است....

زیگورات ادعای نمایندگی ندارد...(به من این گونه گفته اند)

شرکت پانیذ رایانه هم نوت بوک هایش حتی در برابر ضربه و ... نیز گارانتی هست.... البته معلوم نیست چه قدر عمل می نماید.....قیمت هایش هم بد نیست....آدرس آن نیز www.TPRNOTEBOOK.com هست....خودتان تماسی بگیرید...

ایران لپتاپ هم من دیده ام dell می آورد...آدرس آن www.IRANLAPTOP.com هست....

شبکه پردازان هم به آدرس www.Shabakehpardazan.com نوتبوک DELL می آورد....

من فقط با زیگورات کار کردم و ناراضی بودم....
اما به نظرم به ترتیب شرکت های زیر گارانتی و خدمات بهتری ارایه می دهند...
-ابزار پیشرو
-پانیذ رایانه
-شبکه پردازان

در ثانی شما می توانید با مبلغ ناچیزی نوت بوکتان را بیمه کنید....و در برابر حتی حوادث فیزیکی هم خیالتان راحت باشد....

دوست من از من این نصیحت را بشنو:
1- اگر دستگاه سالم به دست شما برسد 9.99 درصد اشکالی برای آن پیش نمی آید....
2- از هر کس خریدی ،کنترل کن دستگاه نو باشد.... سعی کن آکبند باشد.....
3- از فروشنده به خواه شرایط گارانتی را نوشته و مهر وامضا کند....بپرس گارانتی تعویض دارند یا خیر...گارانتی دقیقا چه چیز هایی را در بر می گیرد...مثلا برای پیکسل های سوخته چه می کنند....بپرس اگر دستگاه هر بار بعد از تعمیر برایش مشکلی پیش آمد و درست نشد...آیا آن را تعویض می کنند....

امیدوارم بهترین خرید راان شا الله انجام دهی...

در ضمن من تجربه ی بد خود را گفتم....فکر نکن هر نوت بوکی (حتی اگر از زیگورت خریداری شده باشد ) این گونه می شود...
با تشکر
عادل
سلام.
از توضیحات شما خیلی ممنونم. واقعا مفید بود توضیحاتتون.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
من امروز وقت کردم که نوت بوک های LG را مرورکنم...

گویا صفحه نمایش خوبی دارند...

سری به سایت مادیران قسمت نوت بوک زدم... قیمت همه مدل ها را نزده بود... اما مدل های جالبی داشت...

از سری LW65 خوشم آمد...امکانات آن جالب بود ولی در سایت مادیران قیمتی برایش نیا فتم... اما فکر نکنم قیمتش چندان مناسب باشد!!!!!

در ضمن ، اولین بار بود که در یک سایت رسمی زبان فارسی هم بود و اثری از تحریم در کار نیود....

در ضمن با مادیران تماس گرفتم...گفتند تا قبل از عید سری LW65 را وارد می کنند... قیمت هم حدود 1میلیون و 400 هزار تومان است...لینک به ویژگی های این سری: LG EXPRESS LW SERIES

نکته مهمی که برای من جالب بود ، صفحه کلید بعضی از مدل های ال جی از جمله در سری LW65 است...
k16w3q.jpg

ویژگی دیگرش همان InstantOn Player یا پخش DVD , Music بدون نیاز به بوت شدن است...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
اينجا قيمت Aspire 1694 رو 1490 تومن نوشته و قيمت 8104 رو 2290 تومن.
به نظر مياد Aspire 1694 نسبت به قيمتش مي ارزه.
در مورد گرم شدن و ساير مزايا و معايبش توضيح ميدين جناب اسفنديار
ممنون
خوب خوب خوب!!!من الان به این بحث رسیدم...:D
یک نکته را دقت کنید که من هم اشتباه می کنم و کلام من وحی منزل نیست...:D
خوب این مدل تنوع و غنای پورت های 8104 را نداره..ضمن اینکه وایر لس اون مثل 8104 نیست...و دیگه اینکه پورت dvi نداره که هیچ(که برای من از اهم واجبات است)صفحه تصویر اون واید نیست...
در مابقی خصوصیات تقریبا مشابه هستند...
یک نکته دیگه اینکه این دو کلاس متفاوتی دارند که نمی شه با هم قیاس کرد..وزن بیشتر و عمر باطری کمی کمتر 1694 با 8104 قابل قیاس نیست...این مدل برای گیمر ها و مالتی مدیاکارها مناسب تر است که از نوع desktop replacement است و 8104 برای افرادی که در دسته فوق قرار ندارند و mid-range می باشد و از نوع travelmate است...
یادم هست همین جناب آقای مصدق(آقای بتمام معنا)یک بار در همین مورد بحثی داشتیم که می گفت اسلات دی وی دی این مدل 1694 یک سروگردن بالاتر از 8104 است...حالا به چه دلیل نه من یادم بود بپرسم نه خودم توانستم چیزی دریافت کنم و دستگیرم شود...کلا این قسمت را نفهمیدم...
به نقل از Hiran :
سلام
امروز رفته بودم شرکت پارس کام (http://www.irhardware.com) برای یکی از دوستان یک لپ تاپ فوجیتسو زیمنس خریدیم. کلی هم با آقای مصدق مدیر عامل شرکت در مورد ایسر صحبت کردیم. اتفاقاً یک لپ تاپ 1694ایسر رو میزش باز بود. تا حالا صفحه نمایش کریستال برایت را از نزدیک ندیده بودم. شفافیت فوق العاده ای داشت.در مورد 8104 هم صحبت کردیم و گفت که نمی آورند چون قیمت زیادی دارد. ولی اگر کسی بخواهد در صورتیکه سفارش بدهد می توانند تهیه کنند. اتفاقاً از ایشان دعوت کردم به فروم پرشین تولز هم سری بزنند.
اسفندیار جان منتظر نظر کارشناسی جنابعالی در مورد Aspire 1694 wlmi هستیم.
فکر کنم نظر بالا تا حد بسیار روشن بود..;)

به نقل از Hiran :
سلام
بازهم ایضا...;)
به نقل از عادل :
جناب Hiran پس شما از نزدیک آن را دیده اید...آیا صفحه نمایش آن نور را خیلی منعکس می کرد؟
3-گویا گرم هم می کند...
5-optical drive های بعضی از این سری مشکل داشته و با آپدیت Firmware گویا مشکل حل شده...ولی مشکل بعضی ها پا برجاست....
یک لینک آن را می گذارم : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=11892&page=1
این مشکلاتی که می گویید به هرحال نه در تمامی مدلها بلکه در همان یکی دو مدل مورد ذکر پیش آمده که ذکر کرده اند.....اتفاقا همان جا این مشکل را از من پرسیده بودند که پاسخ مرا در همان جا حتما خوانده اید..:D ;)
یادتان باشد که شما با یک دسکتاپ سروکار دارید که در نقش نوت بوک شماست...طبیعی است که معضلاتی هرچند کوچک پیش می آید...
کلا در مدلهای aspire رضایت خاطر مشتریان در مقایسه با travelmate در مارک ایسر چندان جلب نشد...
یادتان باشد نوت بوک را فقط برای نوت بوک بودن بخواهید..;)
اگر گزینه های انتخابی نوت بوک شما به دسکتاپ نزدیک تر باشد شدیدا پیشنهاد می شود که یک دسکتاپ تهیه کنید...تا نوت بوک هم رده و هم ردیف آن را..مگر اینکه پولتان خیلی بیشتر از تصور همگانی بوده باشد..:D

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
Hiran خان اگر مشکلی نباشد می خواهم پی ام شما را در همین جا مطرح کنم و جواب آن را بدهم..فکر می کنم سوال خوبی دارید و حیف است که دوستان دیگر از جواب آن بی بهره باشند..منتظر نظرتان هستم..;)
البته ببخشید من باید پی ام می زدم..ولی ساعت ارسال این پست نشان می دهد که چرا این مهم را فراموش کرده ام..:D دیگر چندان جوان نیستم که بتوانم تا صبحگاه بیدار بمانم..:blush: ;)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اسفندیار جان ..
به نظرم ال جی سری lw65 بیشتر بدردم می خوره.... از یک طرف مادیران پشتش هست و به هر حال خدمات مادیران هر چی باشه ، بهتر از شرکت های کوچک دیگه در ایران باید باشه(البته به نظر من!!!!)
البته از نظر قیمتی 1694 به صرفه تر است!!!!

شما جای من بودید چه می کردید...

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
Hiran خان اگر مشکلی نباشد می خواهم پی ام شما را در همین جا مطرح کنم و جواب آن را بدهم..فکر می کنم سوال خوبی دارید و حیف است که دوستان دیگر از جواب آن بی بهره باشند..منتظر نظرتان هستم..;)
البته ببخشید من باید پی ام می زدم..ولی ساعت ارسال این پست نشان می دهد که چرا این مهم را فراموش کرده ام..:D دیگر چندان جوان نیستم که بتوانم تا صبحگاه بیدار بمانم..:blush: ;)

سلام

اسفندیار عزیز، مشکلی نیست. جنابعالی صاحب اختیار هستید. هرطور که صلاح می دانید عمل نمائید.
این را نیز بگویم که من و حداقل سایر دوستانی که در قسمت لپ تاپ این فروم فعال هستند بر این نکته واقف اند که جنابعالی در کمال سخاوت، دانش خود را با بقیه دوستان به اشتراک می گذارید. پس اصلا لازم نیست که به خاطر آنچه که شما نام آن را تاخیر می گذارید، عذرخواهی کنید.
موفق و همیشه جوان باشید.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :

3-گویا گرم هم می کند...

سلام
عادل عزیز من نتوانستم با لپ تاپ 1694 کار کنم. در حقیقت فقط یک لپ تاپ روشن ایسر 1694 را دیدم که در نگاه اول شفافیت فوق العاده آن نظرم را جلب کرد. به همین دلیل نمی توانم نظر دقیقی در مورد سوال شما بدهم.
بابت لینک هم ممنون. من تمامی مطالب این لینک را مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که اگر بخواهم ایسر 1694 بخرم قبل از خرید بیشتر تحقیق کنم.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از Centeroid :
با سلام به دوستان گرامی؛
من در حال حاضر در چند قدمی خرید این لپ تاپ هستم:
Toshiba M45 - S359
با قیمتی در حدود 1,450,000 تومان.
تنها مشکلی که وجود دارد طبیعتاً : made in CHINA
می خواستم ببینم کسی تجربه ای در این زمینه دارد؟؟

من البته خیلی وسوسه شدم که قید این رو بزنم با 200 هزار تومان
بیشتر یک VAIO بگیرم. (که خوب البته اون هم made in CHINA!(
لطفاً من را راهنمایی کنید.

چینی بودنش مهم نیست چون الان اکثرا همینجوری هستن والبته دوستان در این مورد خیلی صحبت کردن .
در مورد این مدل به نظر من انتخاب خوبی هست ولی چند نکته هست که مهمه یکی کیفیت ساخت بدنه هست که اینطور که میگن یک مقدار بی کیفیته ودوما شما اگر زیاد اهل بازی و کارهای سنگین گرافیکی باشید بهتره یه نوت بوک با کارت گرافیک و حافظه جداگانه بخرید تا این مدل که از حافظه خود نوت بوک استفاده میکنه و در اخر فکر میکنم از نظر دوام باطری یک مقداری ضعف داره البته گفته های متفاوتی خوندم ولی در کل اکثرا نظرشون اینه که 2 ساعت و نیم تا 3 ساعت کار میکنه که خب به مقدار کمه و البته شاید برای شما مهم نباشه ولی گزشته از اینا انتخاب خوبیه
و من شخصا بخاطر کارت گرافیک اون تقریبا از خریدش منصرف شدم و فعلا رو dell 6000d دور میزنم چون من یه مقدار کمی اهل بازی هستم و میخوام بازیهای نسبتا سنگین رو هم در حد معمولی جواب بده که فکر کنم X300 با 64 مگ بد نباشه (dell 6000d)
شما همین تاپیک رو سرچ کن با کلمه M45 همه مطالب رو بخون خوبه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام
اسفندیار عزیز، مشکلی نیست. جنابعالی صاحب اختیار هستید. هرطور که صلاح می دانید عمل نمائید.
موفق و همیشه جوان باشید.
خیلی ممنون..:)
به نقل از Hiran :
سلام رئیس
همانطور که تو فروم نوشته ام امروز کلی با آقای مصدق صحبت کردم. اطلاعات اش در مورد ایسر چه از نظر فنی و چه از نظر بازرگانی بسیار کم و ناقص بود.
مثلاً هنوز ادعا داشت 8104 قیمتی بیشتر 2 میلیون تومان دارد. من گفتم اینطور نیست و الان در آمریکا می توان با 1600 دلار این دستگاه را خرید.
یا اینکه اصلا از مدل جدید ایسر خبری نداشت. (8200 ). من همونجا از روی اینترنت بهش نشون دادم.
یا اینکه می گفت کارت گرافیک 1694 از 8104 قوی تر است. من هم گفتم هر دو یکی است و ایشان می گفتند سرعت رم گرافیک 1694 بیشتر از 8104 است.
ایشان می گفتند کارت گرافیک جی فورس 6200 به مراتب قوی تر از ATI Mobility Radeon X700 Pro PCI-E است. و این را یکی از نقایص ایسر می دانست. البته من در این مورد اطلاعاتی نداشتم.
در مجموع مانند بقیه فروشندگان لپ تاپ ایران نظر فنی حرف زیادی برای گفتن نداشت.
در مورد آقای مصدق می توان گفت جزو معدود افرادی هستند که اطلاعات خوبی از این سخت افزار دارند(نوت بوک)و من خود بارها از اطلاعات ایشان استفاده کرده ام..البته الان طبیعتا ایشان کمی بیشتر به مدلهای فعلی دقت نظر دارند تا تغییرات احتمالی چراکه باید فعلا مدلهای موجود فعلی را آب نمایند...:D
تمایز این دومدل و اشتراک مختصات سخت افزاری آنها اصلا جالب نیست..چراکه هر رده در گروه خاصی و برای کاربران خاص طراحی شده اند و این درست نیست که ما بگوییم که مثلا بنز 320 را می توانیم با بنز 190 مقایسه کنیم یا سی کلاس را با بی کلاس...
این که من سعی کنم تولیدی یک برند را با یکدیگر مقایسه کنم اصلا کار جالبی نیست..چراکه اصلا قابل قیاس نیست...مشکل اینجاست که بنده برای فروش 1694 سعی می کنم مختصات 8104 را زیر سوال ببرم...اگر این طور است چرا دقت نمی کنیم که تفاوت قیمت این دو بسیار بیشتر از حد معمول به چشم می آید؟ضمن اینکه آیا تاریخ ساخت این دو مدل از یک برند به یک زمان خاص بر می گردد؟!در آن صورت باید 8104را (به غلط البته)با مدل 1683 مقایسه کنیم..;)
این هم یک مشکل دیگر در باره فروش نوت بوک است که بارها و بارها دیده و شنیده ایم...بهتر است کمی منصفانه مقایسه کنیم و کمی واقع بینانه تر به مطلب نگاه کنیم...هیچ گاه یک نوت بوک به پای دسکتاپ نمی رسد...چه کارایی و چه قدرت...آنهایی هم که چنین عنوانی دریافت می کنند حتما دقت کرده اید که بیشتر دسکتاپی هستند که در قالب نوت بوک در آمده اند...
در ضمن چون شما حرفه ای تر شده اید و سطح توقع بالایی دارید(که کاملا بحق است)می توانید با ایشان کل کل کنید..دقت کنید که بسیاری از افراد چشم و گوش بسته خرید می کنند و محض رضای خدا کوچکترین اطلاعی ندارند...
اصلا جالب نیست که شخصی مثل عادل خودمان یک نوت بوک بخرد و بعد هم بدلیل برخورد ناشایست از آن دلزده شود...دقت کنیم که اصل احترام به مشتری و اینکه حق با مشتری است حداقل در نوت بوک تقریبا جایی ندارد...البته امیدوارم داشته باشد....با در نظر گرفتن اینکه هزینه ای که می کنید بسیار است و باید بهره آن را ببرید نه اینکه نقره داغ شوید..
ببینید در بازارهای جهانی رقابت سودمند اصل برتر بر فروش است...وقتی شما نظرتان به نوت بوکی جلب می شود تمامی اصل فروشنده این است که اطلاعاتی به شما بدهد که شما را علاقمند به خرید نمایدو در این راه دوز و کلک سوار نمی کند و آن را چاشنی مطالب خود نمی سازد...ضمن اینکه نکات مثبت و منفی آن را نیز می گوید...تازه اگر شما هیچ خریدی انجام ندهید کلی هم از شما تشکر می شود که وقت گذاشته اید و از خود توجه نشان داده اید..حالا این مفاهیم بدیهی در ایران تنها رویاست..
وقتی نوت بوک شما مشکلی پیدا می کند سریعا با خدمات پس از فروش سعی می کنند تا جبران مافات شود...
چرا؟چون هر برند تولید کننده سهامی در بازارهای جهانی دارد که برای راضی نگاه داشتن سهامداران و بالا نگاه داشتن سود آنان از تمامی ظرفیت ها و توانایی های خود بهره ببرد..و بر همین اساس است که برندی در بازار جهانی نوت بوک مقام اول تا پنجم کسب می کند...
وقتی شما از برخورد یک فروشنده و خدمات پس از فروش آن راضی باشید در آن صورت برند تولید کننده به هدف خود نائل شده است...چرا؟چون شما بهترین مبلغ آن شرکت خواهید بود و آن را به دوستان خود که بشما اعتماد دارند توصیه خواهید کرد..این مطالب هنر ریز بازار یابی است..
در مورد سرعت رم و نوع کارت گرافیکی باید بگویم اولا به دلیل بالایی که به تاریخ ساخت بر می گردد مشخص می شود که ایسر در انتخاب قطعات سخت افزاری روز در نمونه های جدید تولیدی خود باکی ندارد و دیگر اینکه شرکتATI که سازنده کار گرافیکی است و دوستان هم در بخش مشاوره و در ترید کارت گرافیکی بحث آن را می کنند خود در رقابت تنگاتنگی با NVIDA می باشد...مشکلی که هست اینکه NVIDA بتازگی در حال کار اخذ سفارش برای نوت بوک هاست و قبل از آن تمامی توجه خود را بر روی دسکتاپ منعطف کرده بود ولی ATIمدتهاست در حال کار با سازندگان نوت بوک است...هردوشرکت کارتهای خوبی می زنند...منتها توجه کنید که کارت گرافیکی NVIDAکه آقای مصدق از آن نام بردند در یک مدلی بوده که ASPIRE نامیده می شود و همانطور که قبلا هم گفتم مخصوص مالتی مدیا کارها و گرافیست ها و ...طراحی شده و شفافیت تصیوری که شما از آن نام بردید نیز در همین راستاست...
ولی 8104 با کارت ATI که در همان زمان تولید قوی ترین مارک در بین نوت بوک های تولیدی محسوب می شد.چراکهati همیشه جدید ترین محصول کارت ویژه نوت بوک خود را به ایسر اختصاص می دهد...(و امیدوارم امسال نیز چنین باشد)خود یک نوت بوک برای کارایی افرادی است که در زیرگروه آنچه که در بالا به آن اشاره کردم قرار نمی گیرد...یعنی این برند برای تمامی سلایق و علائق کاربران احتمالی و فعلی خود(راضی نگاه داشتن کاربران فعلی و جذب کاربران جدید)نوت بوک با مختصات متنوع تولید می کند..کاری که ساید برندها نیز سعی بر انجام آن دارند یا در حال انجام آن هستند...

به نقل از Hiran :
اگر امثال جنایعالی می توانستید تمایندگی ایسر را در ایران داشته باشید هم به سود ایسر هم به سود خودتان و از همه مهمتر به سود مشتری بود. راستی چقدر سرمایه می خواهد تا نمایندگی لپ تاپ ایسر را در ایران گرفت؟
موفق باشید.
دوست من..ممنونم از لطفی که بمن دارید...بهتر دیدم کسی به مشاوره بپردازد که خود هیچ نقش فروش نداشته باشد و به عبارتی درگیری مستقیم در آن نداشته باشد چراکه در آن صورت نظرات مرتبط با کار در تصمیم گیری های مشاوره ای اثر می گذارد..گرچه می بینید که علاقه خودم به ایسر را پنهان نمی کنم..:D
البته چشم روی مطلب شما فکر خواهم کرد..:lol: ولی عجالتا این را در نظر داشته باشید که برای کسب یک نمایندگی چه چیزهایی لازم است و خود این حدیث مفصل بخوانید از این مجمل:
- President

- Chief Financial Officer

- Vice President, Sales

- Vice President, Marketing and Product Management

- General Manager

- Vice President, Customer Service

- Senior Director, HR & Administration

- Senior Director, Sales Operations and Fulfillment

- Director, Information Technology

- Director, Marketing and Public Relations

- Director, Notebook Product Marketing

- Director, Commercial Channel Sales

با داشتن تمامی عناوین فوق می توان به دارا بودن یک دفتر مرکزی در پایتخت و سپس چندین دفتر خدمات و فروش در شهرستانها اقدام نمود و این تنها یکی از استانداردهای اصلی ایسر می باشد....
حال عنوانی که من در زمانی نه چندان دور کسب نمودم توجه کنید:
Director, Notebook Product Marketing
خوب حالا میبینید که تنها بحث ایجاد یک فروشگاه و سرمایه گذاری نیست...تازه همین عنوان هر شش ماه یک دوره بازآموزی دارد که من فرصتی برای تجدید آن نیافته ام...
حالا خود قیاس مع الفارق نمایید که ما در کجا هستیم..:blink:
یادتان باشد که بترتیب از پایین به بالا باید زحمت بکشید یا اطلاعات واقعا مفیدی داشته باشید تا بتوانید بتدریج در این مدارج بالا بروید....
یادم نمی رود زمانی که در نمایندگی ایسر (مرکزی در استانبول)در حال صحبت با نمایندگی فروش بودم که در جواب برخی سوالاتم گفت بهتر است که با مدیر فروش صحبت کنید چون جواب گویی این سوالات در صلاحیت من نیست...
با پرسشهای چندی دیگر از مدیر فروش به بخش مدیریت فنی ارجاع داده شدم و سپس با مدیریت منطقه ای تا اینکه در دوره فوق شرکت کردم...
منظورم چیست؟!خود بینی و افه گذاشتن؟شکسته نفسی کاذب و کلاس گذاشتن؟نه جانم!!!!منظورم این نوع برخورد یا یک فرد عادی بعنوان علاقمند به نوت بوک بود که واقعا آدم را مجذوب می کند...این نظم و کلاسه بندی که من دیدم و البته حتما در مورد تمامی برندهای صاحب نام هم مصداق دارد آیا قابل قیاس با اینجاست(ایران)؟!:blink: :wacko: حتی فروش نوت بوک تخصص ویژه ای می خواهد...نتیجه عمل نکردن به آن می شود همین آشفته بازاری که الان شاهد آن هستیم...بهتر است نگویم بلبشو که دوستان دلگیر نشوند...
انگاری اتو بیوگرافی شد:eek: :eek: ...به حساب عقده گشایی بگذارید....:D :lol:
به نقل از عادل :
اسفندیار جان ..
به نظرم ال جی سری lw65 بیشتر بدردم می خوره.... از یک طرف مادیران پشتش هست و به هر حال خدمات مادیران هر چی باشه ، بهتر از شرکت های کوچک دیگه در ایران باید باشه(البته به نظر من!!!!)
البته از نظر قیمتی 1694 به صرفه تر است!!!!
شما جای من بودید چه می کردید...
دوست عزیزم...من بجای شما نیستم که از دریچه نازنین چشمان شما به جهان نگاه کنم...:D من می خواهم کمی شما را از تک نگری درآورم بخصوص با آن تجربه ناگوار قبلی که سنگ محکی بود برای انتخاب بهتر و دقیق تر..منظورم این بود که الان در بین مدلهای موجود در ایران به اندازه کافی محدودیت داریم...پس لازم نیست شما انتخاب خود را محدود تر از آنچه هست بکنید...;) به های گرید هم نگاهی بیندازید و نظرخواهی های گوناگون راجع به آن را نیز بخوانید...سرآخر که از هر برند یکی دو مدل انتخاب کردید من در خدمتم..;) تمامی برندهای گوناگون را زیر و رو کنید....
آدرس ها هم در حد توان در بخش فروشندگان هست...حتی به حرف من یقین نکیند خودتان ماشالله مهارت دارید و این از پست های شما مشخص است...بیشتر بگردید..ضرر نمی کنید..:happy:
نوت بوک های الجی همچون ایسوس در بدو ورود به بازار در همان ابتدا چندادن استقبال نشد ولی حال می رود که کم کم جای پایی باز کند...من قبلا نیز گفته بودم که در همان زمان اولیه ورود مدلهای اولیه اظهار نظر زود است...ولی حالا چنین عنوان می کنم که امتحان خود را دارد بخوبی پس می دهد...در ضمن هیچ گاه بر مدلهای اولیه ای که یک شرکت در همان ابتدای امر بمنظور بازار یابی وارد می کند اکتفا نکیند و زمان بدهید تا مدلهای جدید و بهتری نیز جایگزین شود..درست نظیر همین مدلی که الان اسم بردید و اینکه بزودی وارد خواهد شد...:cool:
این هم یکی دیگر از اصول بازار یابی بود...
درست مثل پستهای پرشیانا شد که در بخش هنر برای خود غوغا می کند...:blush: و آنجا را از رکود درآورده..:D
انگاری من هم می توانم بحث های تخصصی را با مباحث غیر تخصصی خوب پوشش بدهم..:lol: :lol: :lol:

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اکثر laptop ها، خروجی صداشون، يه دونه stereo هست.
آيا غير از استفاده از يه sound card external، راهی هست که بشه از speaker های dolby 5.1، 7.1، استفاده کرد؟

بالا