• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست من این هم جواب شما امیدوارم راضی باشید:
Celeron-Ms:
C-M 1.20GHz - 2.42GHz Celeron-D
C-M 1.30GHz - 2.60GHz C-D
C-M 1.40GHz - 2.86GHz C-D
C-M 1.50GHz - 2.93GHz C-D

Ultra-low voltage Pentium-Ms:
P-M 1.0GHz ULV - 2.0GHz Pentium 4
P-M 1.1GHz ULV - 2.2GHz P4
P-M 1.2GHz ULV - 2.4GHz P4

Alviso/Sonoma Pentium-Ms:
P-M 1.40GHz* - 2.5GHz Pentium 4
P-M 1.50GHz - 2.8GHz Pentium 4HT
P-M 1.60GHz - 3.0GHz P4HT
P-M 1.73GHz - 3.2GHz P4HT
P-M 1.86GHz - 3.4GHz P4HT
P-M 2.00GHz - 3.6GHz P4HT
P-M 2.13GHz - 3.8GHz P4HT

جناب اسفنديار
ضمن تشکر از شما

آيا معني
P-M 1.86GHz - 3.4GHz P4HT اين است که
يک پردازنده Sonoma 750-1.86-2MB-533-FULL قدرت پردازش معادل Intel P4 3.4 Ghz دارد؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام...
دوست عزیز، جناب benyaminj....

من خیلی وارد نیستم ،فقط از نظر قیمتی می تونم براتون چند مورد و سایت را معرفی کنم....

در ضمن شما باید تصمیم بگیرید برای چی لپتاپ می خواهید بگیرید.....

از hp-compaq ها :

1- 6110-NX :
CPU:1.6 SONAMA; RAM:256; HDD:40 ;15" XGA;64 MB VGA; Combo;2.75 KG;WLAN;
با گارانتی ایران شرکت DAC و با ادعای نمایندگی رسمی بودن..... 850 هزار تومان

CPU:1.7 SONAMA; RAM:256; HDD:40 ;15" XGA;64 MB VGA; Combo;2.75 KG;WLAN;Bluetooth
با گارانتی ایران شرکت DAC و با ادعای نمایندگی رسمی بودن..... 950 هزار تومان

CPU:1.7 SONAMA; RAM:512; HDD:40 ;15" XGA;64 MB VGA; Combo;2.75 KG;WLAN;Bluetooth
با گارانتی ایران شرکت DAC و با ادعای نمایندگی رسمی بودن..... 890 هزار تومان

DELL :

مدل 6000 Inspiron )مدل D6000 دارای کارت گرافیکی Dedicated است و 6000 ها Share هست....البته معمولا فروشندگان این نام گذاری را دیگر به کار نمی برند....حتی خود دل هم بی خیال شده و جدیدا همه را تحت همین نام می فروشد....)....

این مدل در سایت نوت بوک ریویو Most Popular بوده....به نظرم بهتر از hp-compaq باشد...

1-D6000 :

ایران لپ تاپ 999 هزار تومان 3 روز و 15 ساعت و 48 دقیقه پیش

توضيحات کاملتر:
Hard drive 40 GB
Monitor Size Inch 15.4 WXGA
Processor manufacturer - Processor type - Clock speed INTEL SONOMA 750 -1.6 GHZ
RAM installed size 256 MB DDR2 RAM
VGA ATI RADEON X300 /64 MB

ایران لپ تاپ 1 ملیون تومان: 3 روز و 15 ساعت و 47 دقیقه پیش

توضيحات کاملتر:
DRIVE 8 X DVD+ /-RW
Hard drive 60 GB
Processor manufacturer - Processor type - Clock speed INTEL SONOMA 750- 1.6 GHZ
RAM installed size 512 MB DDR 2

توضيحات کاملتر:
Hard drive 80 GB HDD
LCD 15.4
Processor manufacturer - Processor type - Clock speed SONOMA 750 - 1.86 GHZ
RAM installed size 512 MB DDR 2 RAM
VGA ATI RADEON X300/ 64 MB

توضيحات کاملتر:
DRIVE 8 X DVD + /-RW
Hard drive 100 GB HDD
LCD 15.4 WXGA TFT LCD
Processor manufacturer - Processor type - Clock speed SONOMA 750 - 1.86
RAM installed size 1024 MB DDR2

2-6000:

شرکت توليد و توسعه پانیذ رایان TPR 1ملیون و 164 هزار تومان 6 روز و 1 ساعت و 18 دقیقه پیش

توضيحات کاملتر:
DRIVRE DVDWRITER
Hard drive 60 GB
Modem 56K
Monitor Size Inch 15.4 " WXGA
Processor manufacturer - Processor type - Clock speed 1.7 CENTRINO
RAM installed size 512 MB
VGA 128 MB

CPU:1.73 SONAMA;RAM 512 DDR2; HDD: 60; DVD RW+/- 8x;15.4" WXGA ;128 MB UMA VRAM VGA ;Wi-fi b/g;Blue Tooth;XP Home;
12000000 تومان

3- acer: سری به این لینک بزن...

مدل های 4024 و 4062 نسبت به قیمت مناسب اند ولی هر کدام دارای کمبود هایی هست...
مدل ASPIRE 3003 نیز در سایت فکر کنم cnet یا شایدم PCworld به عنوان MOST POPULAR بود ولی CPU آن سمپرون است و چیپست آن از سری SIS هاست...واز نظر باطری و ... به هر حال مشکلاتی دارد....

من فقط چند مدل معرفی کردم....و از عیب ها و مزیت های این دستگاه ها چیزی نمی دانم و بهتر است با کمی حوصله و دقت انتخاب خوبی بکنید....و با اسفندیار جان و دیگر دوستان مشورتی بکنید....

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از benyaminj :
دوست گرامی من با برنامه فينگيليش تايپ میکنم
و در اوردن بعضی کلمها به شکل اصليشون
سخته....ممنون از شما که غلت املايی منو گفتيد...حالا آقا معلم نمرم چند میشه..
من منظورم گرفتن غلط املایی نیست. این چیزهایی که ما اینجا مینویسیم به نوعی نوشته ی مکتوب به شمار میاد که میتونه در آینده به عنوان مرجع برای بعضی ها به شمار بیاد. نمونش خود من: نمیدونستم اصطلاح " قسر در درفتن" را چه جور می نویسند. انواع حالتهای کلمه قسر (قصر، غسر،...) را در اینترنت سرچ کردم و بالاخره با توجه به تعداد تکرار فهمیدم که قسر درسته. البته باید بگم که چنین اصطلاحی را در فرهنگ معین هم پیدا نکرده بودم که به سراغ اینترنت رفتم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
جناب اسفنديار
ضمن تشکر از شما
آيا معني
P-M 1.86GHz - 3.4GHz P4HT اين است که
يک پردازنده Sonoma 750-1.86-2MB-533-FULL قدرت پردازش معادل Intel P4 3.4 Ghz دارد؟
از دید تئوری همین طوره که شما میگین گرچه بهتره بگیم قدرت محاسباتی و عملیاتی معدل آن در نظر گرفته می شود...
من با بنچ مارک های نوت بوک و این اعداد و ارقام کمتر میانه دارم و اگر بپرسید چرا می گویم که:
1-اگر نوت بوک همانند دسکتاپ به منبع برق دائم شهری متصل باشد خوب در آن صورت می توان این آزمایش را انجام داد و بنچ مارک های گوناگونی که نتیجه آن را نیز شما در همین جا مشاهده می کنید ناشی از همین مطلب است..در این صورت درست معادل این خواهد بود که دو دسکتاپ را از دو منظر متفاوت مختصات سخت افزاری با یکدیگر مواجهه نموده ایم...ولی..
2-صحبت پیرامون نوت بوک است....این مهم است که پس از حدود گذر از یک ساعت الی دوساعت از یک بار شارژ باطری و زمانی که نوت بوک شما داغ نموده و باطری نیز رو به اتمام است به چه میزان می توان به اعداد فوق استناد نمود؟!می دانیم که در دسکتاپ شما به جریان دائم برق دسترسی دارید ولی در نوت بوک و در پردازنده های جدید در صورت کاسته شدن از عمر باطری در هر بار شارژ نرم افزاری که در بایوس نوت بوک نصب شده و گاه شما آن را اصلا نمی بینید در دو وضعیت کم کردن از سیگنال مصرفی برق و یا کاستن از دیگر بخش های پرمصرف و رساندن انرژی به پردازنده عمل می کند.
بر همین اصل می توان گفت در هما موقع آیا این چارت بخوبی چیزی که در حالت اولیه و نرمال نوت بوک ثبت شده عمل خواهد نمود؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اسفندیار جان....
خودتان هر وقت توانستید در بخش اخبار نوت بوک acer travelmate 8200 را نقد کنید....تا من و بقیه دوستان از مطالب شما بهره مند شویم ...

اما این طوری که به نظر می آید ،ایسر با این مدل گل کاشته و باید منتظر بمانیم تا ببینیم بقیه غول ها ی سازنده چه چیزی دارند که رو کنند....
من که
48.gif
شدم....با آن ظاهر و کارت گرافیک و قدرت....
عجب رقابتی شکل گرفته....اما هیچ وقت به رقابت سایپا و ایرانخودرو نمی رسه....
58.gif

با تشکر فراوان از شما

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
از دید تئوری همین طوره که شما میگین گرچه بهتره بگیم قدرت محاسباتی و عملیاتی معدل آن در نظر گرفته می شود...
من با بنچ مارک های نوت بوک و این اعداد و ارقام کمتر میانه دارم و اگر بپرسید چرا می گویم که:
1-اگر نوت بوک همانند دسکتاپ به منبع برق دائم شهری متصل باشد خوب در آن صورت می توان این آزمایش را انجام داد و بنچ مارک های گوناگونی که نتیجه آن را نیز شما در همین جا مشاهده می کنید ناشی از همین مطلب است..در این صورت درست معادل این خواهد بود که دو دسکتاپ را از دو منظر متفاوت مختصات سخت افزاری با یکدیگر مواجهه نموده ایم...ولی..
2-صحبت پیرامون نوت بوک است....این مهم است که پس از حدود گذر از یک ساعت الی دوساعت از یک بار شارژ باطری و زمانی که نوت بوک شما داغ نموده و باطری نیز رو به اتمام است به چه میزان می توان به اعداد فوق استناد نمود؟!می دانیم که در دسکتاپ شما به جریان دائم برق دسترسی دارید ولی در نوت بوک و در پردازنده های جدید در صورت کاسته شدن از عمر باطری در هر بار شارژ نرم افزاری که در بایوس نوت بوک نصب شده و گاه شما آن را اصلا نمی بینید در دو وضعیت کم کردن از سیگنال مصرفی برق و یا کاستن از دیگر بخش های پرمصرف و رساندن انرژی به پردازنده عمل می کند.
بر همین اصل می توان گفت در هما موقع آیا این چارت بخوبی چیزی که در حالت اولیه و نرمال نوت بوک ثبت شده عمل خواهد نمود؟

بعضي از افراد نوت بوک رو فقط در خانه و محل کار استفاده ميکنن. يعني تقريبا هميشه نوت بوک بوسيله آداپتور به برق اتصال داره. آيا در اين حالت پس از مدتي استفاده، بدليل گرم شدن قدرت پردازش افت پيدا ميکنه؟ آيا استفاده مداوم 5-6 ساعته از نوت بوک مشکلي ايجاد ميکنه؟

ممنون

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :

توضيحات کاملتر:
Hard drive 80 GB HDD
LCD 15.4
Processor manufacturer - Processor type - Clock speed SONOMA 750 - 1.86 GHZ
RAM installed size 512 MB DDR 2 RAM
VGA ATI RADEON X300/ 64 MB

توضيحات کاملتر:
DRIVE 8 X DVD + /-RW
Hard drive 100 GB HDD
LCD 15.4 WXGA TFT LCD
Processor manufacturer - Processor type - Clock speed SONOMA 750 - 1.86
RAM installed size 1024 MB DDR2

اين دو تا قيمتشون که يکيه. ولي اولي Ram: 512 و Hard: 80 داره و دومي Ram: 1024 و Hard: 100 داره. فروشنده هر دو تا هم ایران لپ تاپ هست.

در سايت فقط اولي رو قيمت داده. فک ميکنيد اشتباه شده؟

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این مشخصات چه laptop هایی پیشنهاد میکنین؟
dothan core cpu:1.7-2 centrino sonoma
ram:512 ddr2 با قابلیت ارتقا
bus:533
card reader/bluetooth/wi-fi
lcd:15-15.4 wxvga
2mg cache
modem v92
ieee 1394
hdd:60-80 gb
dvd+/-rw
serial port va pararell port الزامی نیست ولی باشه بهتره
vga:128-256 mb
usb2 /4 ports
گارانتی پیکسل سوخته
باطری و شارژ مناسب
قابلیت استفاده به مدت زیاد
قیمت مناسب!
اگه ویندوز روش نصب نباشه بهتره چون دیگه نمیخواد پول ویندوز original رو بدیم!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
بعضي از افراد نوت بوک رو فقط در خانه و محل کار استفاده ميکنن. يعني تقريبا هميشه نوت بوک بوسيله آداپتور به برق اتصال داره. آيا در اين حالت پس از مدتي استفاده، بدليل گرم شدن قدرت پردازش افت پيدا ميکنه؟ آيا استفاده مداوم 5-6 ساعته از نوت بوک مشکلي ايجاد ميکنه؟
ممنون
دوست من این امر بستگی به نوع پردازنده و نحوه عملکرد تهویه داخلی نوت بوک داره...
اصولا چون پردازنده های نوت بوک بگونه ای طراحی می شوند که ضمن مصرف بهینه انرژی الکتریکی گرمای کمتری تولید کنند لذا گرمای تولید از خود پردازنده چندان بر عملکرد کلی دستگاه تاثیر گذار نیست ولی گرمای تولیدی سایر قطعات و چگونگی تهویه آن می تواند تاثیر بسزایی بر عملکرد کلی دستگاه داشته باشد..
اگر کار شما سبک بوده باشد چندان آن را احساس نخواهید نمود ولی اگر یک کار سنگین پردازشی یا محاسباتی یا گارافیکی انجام دهید که کار زیادی از پردازنده طلب کند در آن صورت پی به اهمیت ماجرا خواهید برد..
استفاده مداوم از نوت بوک اشکالی ایجاد نمی کنه...ولی سرعت استهلاک قطعات در نوت بوک بدلیل طراحی خاص و ویژه و ظرافت آن و همچنین بدلیل پرتابل بودن وسیله و امکان هر گونه بروز نقائص در نوت بوک کمی بیشتر از دسکتاپ خواهد بود ضمن اینکه به نحوه نگاهداری و شرایط آب و هوایی و نوع مصرف نیز مرتبط است...
یادتان باشد که رطوبت و گرد و خاک یکی از بهترین دوستان گارانتی خور دستگاه شماست..:D
پس می بیند که نمی توان تنها به یک جنبه آن اکتفا و یا تکیه نمود..تا بر اساس آن بتوئان صحبت دقیق تری نمود.دسکتاپ نهایتا روی میز اتاق شما یا مخل کار شما جا خوش کرده ولی در مورد نوت بوک چنین نیست..;)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب پس از مدتها سلام.
من بالاخره تونستم این 101 صفحه رو بخونم ولی واقعا که نفسم بند اومد دیگه! ولی خوب عوضش من که هیچ اطلاعی از نوت بوک نداشتم، یه چیزایی حالیم شد. واقعا مطالب خیلی خوبی گردآوری شده، و بحثها بدور از عقاید تعصبی و چشم و هم چشمی و اینهاست و بسیار بر دلایل فنی تکیه دارد، از همه دوستان بخصوص فعالین این بخش تشکر میکنم.
اما خوب چند تا سوال برام پیش اومد که اینجا می نویسم، امیدوارم که دوستان لطف کنند و جواب منو دقیق بدن. (لطفا منو به خوندن پستهای دیگه ارجاع ندید، چون بخدا تک تک پستها رو خوندم و اگه سؤالم بنظرتون تکراری هست، دلیلش اینه یا نفهمیدم یا اینکه بعلت تعدد جوابها گیج شدم!)

1- نوت بوکهای برندهای زیر ساخت و مونتاژ کجا هستند؟
- HP
- COMPAQ
-DELL
-ACER
-TOSHIBA
-SONY
چیزی که فهمیدم اینه که همه رو قطعاتشون رو شرکتهای تایوانی تولید میکنند و مونتاژ همه در چین هست، حتی اونهایی که روش زده made in US.
پس یعنی اصلا مونتاژ جای دیگری جز چین نداریم؟ درسته؟ اما اگر درست نیست و مونتاژ جای دیگری جز چین داریم، از کجا باید بفهمیم؟ همون made in ...؟
حتی نوت بوکهای سونی هم ساخت تایوان و مونتاژ چین هستند، نه ژاپن؟
ایسر کلا شرکتش کجایی هست، چون اونطور که فهمیدم خودش قطعات نوت بوک رو تولید میکند.

2- آیا پردازنده Pentium M همان سنترینو است؟ اگر خیر چه تفاوتی با هم دارند؟

3- اینطوری که من تا حدودی مدلها و قیمتها را دیدم، قیمت نوت بوکها با صفحات کوچکتر گرانتر است، مثلا 13 اینچ گرانتر از 15 اینچ هست. (دو تا مدل با مشخصات یکسان با اندازه lcd متفاوت پیدا نکردم که بتونم لینک بدم.) دلیلش چیست؟ مگر خود lcd اگر کوچکتر شود نباید قیمت پایین بیاید؟

4- من این "راهنمای آشنایی و خرید لپ تاپ" رو نتونستم داونلود کنم. همه مراحلی رو که گفتید رفتم و به مرحله داونلود رسید، اما دانلود نمیکنه. (من با فلش گت داونلود میکنم)

5- این بخش "مفاهیم لپتاپ" رو هم که همش ازش اسم بردید، پیدا نکردم.

ممنون.

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
laptop با مشخصاتی که دادم چی و با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما من که اشنا تو امریکا دارم بهتر نیست برم تو سایت dell و یه laptop سفارشی با hardware های مورد نظرم بگیرم و بعد بگم که برام بفرستن؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از satellite_2004 :
با این مشخصات چه laptop هایی پیشنهاد میکنین؟
dothan core cpu:1.7-2 centrino sonoma
ram:512 ddr2 با قابلیت ارتقا
bus:533
card reader/bluetooth/wi-fi
lcd:15-15.4 wxvga
2mg cache
modem v92
ieee 1394
hdd:60-80 gb
dvd+/-rw
serial port va pararell port الزامی نیست ولی باشه بهتره
vga:128-256 mb
usb2 /4 ports
گارانتی پیکسل سوخته
باطری و شارژ مناسب
قابلیت استفاده به مدت زیاد
قیمت مناسب!
اگه ویندوز روش نصب نباشه بهتره چون دیگه نمیخواد پول ویندوز original رو بدیم!
دوست من...
می توانید در سایت هایی چون نوت بوک ریویو و یا cnet و در بخش نوت بوک آن با وارد کردن گزینه های مورد نظر خود به نتایج انتخابی خود دست پیدا کنید...اگر آدرس های فوق را بسهولت پیدا نکردید بمن یاد آوری نمایید تا برایتان پست کنم..
laptop های acer مثل مدل aspire 1694 ارزش خریدن داره؟
یکی از دوستان من نوت بوک فوق را خریداری نموده و از عملکرد آن راضی است...
به نظر شما من که اشنا تو امریکا دارم بهتر نیست برم تو سایت dell و یه laptop سفارشی با hardware های مورد نظرم بگیرم و بعد بگم که برام بفرستن؟
اگر امکان انجام چنین کاری برایتان مقدور است که فوق العاده خواهد بود اگر به آن اقدامی نکنید..

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه بدونم چرا میگین از امریکا ندم بیارن؟کلا ارزشش رو نداره؟میشه در مورد acer که گفتم بیشتر توضیح بدین؟نسبت قیمتش به امکاناتش و دوام اون?مثل ایکنه قابلیت ارتقا نداره!درسته؟توی قیمت این acer و با امکاناتش و کیفیت lcd لپ تاپ بهتری پیدا میشه؟تو چند تا user review خوندم که کیفت lcd جالب نیست؟چطوریه؟!ممنون!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
1- نوت بوکهای برندهای زیر ساخت و مونتاژ کجا هستند؟
- HP
- COMPAQ
-DELL
-ACER
-TOSHIBA
-SONY
چیزی که فهمیدم اینه که همه رو قطعاتشون رو شرکتهای تایوانی تولید میکنند و مونتاژ همه در چین هست، حتی اونهایی که روش زده made in US.
پس یعنی اصلا مونتاژ جای دیگری جز چین نداریم؟ درسته؟ اما اگر درست نیست و مونتاژ جای دیگری جز چین داریم، از کجا باید بفهمیم؟ همون made in ...؟
حتی نوت بوکهای سونی هم ساخت تایوان و مونتاژ چین هستند، نه ژاپن؟
ایسر کلا شرکتش کجایی هست، چون اونطور که فهمیدم خودش قطعات نوت بوک رو تولید میکند.
2- آیا پردازنده Pentium M همان سنترینو است؟ اگر خیر چه تفاوتی با هم دارند؟
3- اینطوری که من تا حدودی مدلها و قیمتها را دیدم، قیمت نوت بوکها با صفحات کوچکتر گرانتر است، مثلا 13 اینچ گرانتر از 15 اینچ هست. (دو تا مدل با مشخصات یکسان با اندازه lcd متفاوت پیدا نکردم که بتونم لینک بدم.) دلیلش چیست؟ مگر خود lcd اگر کوچکتر شود نباید قیمت پایین بیاید؟
4- من این "راهنمای آشنایی و خرید لپ تاپ" رو نتونستم داونلود کنم. همه مراحلی رو که گفتید رفتم و به مرحله داونلود رسید، اما دانلود نمیکنه. (من با فلش گت داونلود میکنم)
5- این بخش "مفاهیم لپتاپ" رو هم که همش ازش اسم بردید، پیدا نکردم
جواب:
1-شاهکار کرده اید که تمامی این صفحات را خوانده اید..حوصله و پشتکار شما ستودنی است..:happy:
hp/compaq در اصل برندی آمریکایی است که مونتاژ چین است و قطعات آن نیز تایوانی است به استثنای قطعات اصلی نظیر پردازنده و ...dell نیز چنین است..

acerتایوانی است و مونتاژ چین بوده و قطعات آن نیز تایوانی است و خود شرکت آنها را می سازد بازهم به استثنای موارد ذکر شده در بالا..
توشیبا و سونی برندی ژاپنی هستند و قطعات آنها بجز موارد استثنای بالا و البته مانیتور سونی و هارد توشیبا که مختص خود برند مربوط هستند در چین مونتاژ می شوند..قطعات باقی مانده تایوانی است..
کلمه made in...دیگر قید نمی شود...assembled by...یا powered by...بیشتر محسوس است...
اینکه می بینید made in us دیده می شود بمنزله این نیست که ساخت آمریکاست..بمنزله مونتاژ در آمریکا نیز نیست....یعنی این نوت بوک برایعرضه در بازارهای آمریکای شمالی با این مختصات که برای مثلا بازارهای خاورمیانه کمی متفاوت است ساخته شده است...ایسر هم تایوانی است..
2-جواب سوال را رضا جان دادند...
3-ببینید بازار نوت بوک های 14 و 15 اینچی بسیار بیشتر از زیر 14 و بالای 17 اینچ است...شرکت های قعطه ساز نیز که برای راحتی تولید دست به ساخت و عرضه قطعات از پیش ساخته می کنند می دانند که بازار یابی ها چنین نتیجه ای در فروش را نشان خواهد داد..پس تولید نوت بوک در رنج خاص 14 و 15 اینچی بیشتر از بالای 17 و زیر 14 است...ضمن اینکه تولید کمتر بدلیل مشتری کمتری نیز هست قیمت تمام شده بالاتر می رود...اگر متوجه نشدید دوباره گویی کنم با مثال..;)
4-عجیب است...:blink: اگر واجب است از دوستانی که راهنامی مزبور را دارند خواهش می کنم آن را در دسترس شما قرار دهند..
5-جواب شما داده شده است..:happy: با تشکر از آق رضای گل و بلبل..:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
میشه بدونم چرا میگین از امریکا ندم بیارن؟کلا ارزشش رو نداره؟میشه در مورد acer که گفتم بیشتر توضیح بدین؟نسبت قیمتش به امکاناتش و دوام اون?مثل ایکنه قابلیت ارتقا نداره!درسته؟توی قیمت این acer و با امکاناتش و کیفیت lcd لپ تاپ بهتری پیدا میشه؟تو چند تا user review خوندم که کیفت lcd جالب نیست؟چطوریه؟!ممنون!
دوست عزیز من کی چنین مطلبی گفتم؟!من گفتم جای تعجب خواهد بود اگر از موقعیت فوق استفاده نکنید..
خوب این نوت بوک تنها مشکلی که دارد این است که کیفیت مانیتور آن معمولی است...در نوت بوک کمتر به ارتقای آن فکر کنید..معمولا در برخی مدل های تولیدی یک برند امکان آن وجود ندارد و در برخی دیگر قابلیت ارتقا بصورت وسایل جانبی نمود می یابد..از نظر دوام و کارکرد امتیاز قابل قبولی دارد..
در باب پیدا کردن نوت بوک در پست قبلی به یکی دیگر از دوستان توضیحاتی داده بودم..آن را مطالعه نمایید..;)

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون!فکر میکنین کی windows vista رو laptop ها میاد؟ارزش داره صبر کنم تا laptop هایی که vista دارن به بازار بیان؟

بالا