• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Piter1356 :
دوست عزیز
از راهنمایی شما سپاسگزارم
بالاخره دیروز یک مدل ایسر 3614LMi خریداری کردم .( هارد 80 - رم 512 - سلرون m 1600 و ... )
این مدل جزء سری 3000 می باشد ؟
مبارک است و بلی.:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست گرامی لطفا سوال خود را در بخش مشاوره برای خرید مطرح نمایید و مختصات و یا نام نوت بوک مورد نظر خود را نیز بفرمایید.:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
من تاپيک مفاهيم لپتاپ(اصول پايه,نگاهداري و تعمير) رو خوندم. در مورد قدرت پردازنده هاي موبايل چيزي پيدا نکردم. همش صحبت از مصرف برق کم و دماي کم پردازنده هاي موبايل بود.
لطفا اگر مقدوره پاسخ بدين که آيا Sonoma 2.0GHz از به اندازه Intel P4 2.0 قدرت داره يا بيشتر؟

ممنون
دوست گرامی آیا در همان بخش پست های 54 و 56 و 65را خوانده اید؟!
اگر این چند پست جواب شما را حل نمی کند و جواب دقیقی می خواهید دوباره یاد آوری نمایید تا من برایتان کمی دقیق تر توضیح دهم..:)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست گرامی لطفا سوال خود را در بخش مشاوره برای خرید مطرح نمایید و مختصات و یا نام نوت بوک مورد نظر خود را نیز بفرمایید.:)

ما تو اينجا زديم که بيشتر تو معرض ديده..جوابی داده نشده..حالا اونجا که بازديد کنندش
کمتر میشه فک نکنم اصلاً کسی پيدا شه بگه...من هيچی
درباره نت بوک نميدونم..فقط ميخوام بدونم هوله هوشه 1 تومان تا 1200 چه
مارکيرو پيشنهاد میکنيد...که واقعاً اييده ال باشه..متأسفانه من بيشتر نظرات
بازديد کنندهارو
خوندم ولی چيزی نسيبم نشد

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
دوست گرامی آیا در همان بخش پست های 54 و 56 و 65را خوانده اید؟!
اگر این چند پست جواب شما را حل نمی کند و جواب دقیقی می خواهید دوباره یاد آوری نمایید تا من برایتان کمی دقیق تر توضیح دهم..:)

بله. اين پستها رو خوندم. در تمام پستها تكيه بر اين بود كه پردازنده هاي موبايل داراي مصرف انرژي كمتر، ضخامت كمتر و دماي كمتري هستند. البته اشاره شده كه بعضي مدلها بدليل دارا بودن Cash بيشتر، قدرت بيشتري دارند. اما مقايسه دقيقي با پردازنده هاي معمولي انجام نشده بود.

اگر منبعي براي مقايسه قدرت پردازنده هاي لپ تاپ با پردازنده هاي معمولي وجود دارد، ممنون ميشوم اگر معرفي كنيد.

اگر منبعي وجود ندارد، دوستاني كه لپ تاپ با پردازنده موبايل دارند، يك بنچمارك با نرم افزار Sandra از لپ تاپ خودشون بگيرند و نتيجه را اعلام كنند.

ممنون

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام!!!!:lol:

اسفندیار جان، دوست خوب من....امروز من بشدت
33.gif
شدم!!!!!

سایت http://www.me-id.com در این لینک ادعا کرده، نمایندگی رسمی acer در ایران است....

و از همه مهمتر می گوید دستگاه ها یک سال گارانتی بین الملل و دو سال گارانتی ایران و 3 ماه گارانتی تعویض می باشد!!!!

1) از کجا می توان فهمید یک شرکت نمایندگی اصلی می باشد و یا اصلا ادعای کذب می کند؟

2) اکثر شرکت ها در ایران فقط می گویند گارانتی ایران است و هیچ اطلاع کاملی از نوع گارانتی نمی دهند...مثل گارانتی برای پیکسل های سوخته و تعویض دستگاه و .....و در سایت هایشان اکثرا در صفحه گارانتی نوشته Under Construction یا COMMING SOON....
24.gif
بجز شرکت های محدودی مثل www.ttrme.com که آنهم نه چندان کامل است... آیا لازم است که از آنها در خواست یک نوشته با مهر و امضا کنیم یا حرف آنها در سایت و تبلیغاتشان سند حساب می آید؟
169.gif

3) اگر شرکتی نمایندگی باشد ، آیا حتما باید اسمش در سایت شرکت سازنده موجود باشد؟ مثلا همین ایسر که من چند روز پیش کنترل کردم در قسمت ساپرت اگر ایران را انتخاب کنیم آدرس یک شرکت در دبی را می دهد .... و اسمی از شرکت me-id در سایت ایسر من ندیدم....

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
شما در همان بخش مشاوره برای خرید نوت بوک مطرح نمایید در همین ترید لپتاپ و مطمئن باشید که اگر من هم جوابی ندادم دوستان دیگری نیز هستند که به یاری شما می آیند..;) پس در آنجا منتظر شما هستم..:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
بله. اين پستها رو خوندم. در تمام پستها تكيه بر اين بود كه پردازنده هاي موبايل داراي مصرف انرژي كمتر، ضخامت كمتر و دماي كمتري هستند. البته اشاره شده كه بعضي مدلها بدليل دارا بودن Cash بيشتر، قدرت بيشتري دارند. اما مقايسه دقيقي با پردازنده هاي معمولي انجام نشده بود.

اگر منبعي براي مقايسه قدرت پردازنده هاي لپ تاپ با پردازنده هاي معمولي وجود دارد، ممنون ميشوم اگر معرفي كنيد.

اگر منبعي وجود ندارد، دوستاني كه لپ تاپ با پردازنده موبايل دارند، يك بنچمارك با نرم افزار Sandra از لپ تاپ خودشون بگيرند و نتيجه را اعلام كنند.

ممنون
اولا از حوصله شما ممنونم...دوم اینکه من مقاله ای در این زمینه دارم که مطمئن تر از مابقی است..چیزهایی یادم مانده ولی برای اینکه سخن از خودم نگفته باشم اجازه دهید این دسکتاپم را که شده کمد آقای ووپی را بکاوم و مقاله فوق را برایتان در همین جا می گذارم..فقط کمی امان بدهید..:D ممنونم..;)

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
جهت اطلاع : حول و حوش نه هول و حوش

پ.ن: نصیب نه نسیب

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از عادل :
سلام!!!!:lol:
اسفندیار جان، دوست خوب من....امروز من بشدت
33.gif
شدم!!!!!
سایت http://www.me-id.com در این لینک ادعا کرده، نمایندگی رسمی acer در ایران است....
و از همه مهمتر می گوید دستگاه ها یک سال گارانتی بین الملل و دو سال گارانتی ایران و 3 ماه گارانتی تعویض می باشد!!!!
1) از کجا می توان فهمید یک شرکت نمایندگی اصلی می باشد و یا اصلا ادعای کذب می کند؟
2) اکثر شرکت ها در ایران فقط می گویند گارانتی ایران است و هیچ اطلاع کاملی از نوع گارانتی نمی دهند...مثل گارانتی برای پیکسل های سوخته و تعویض دستگاه و .....و در سایت هایشان اکثرا در صفحه گارانتی نوشته Under Construction یا COMMING SOON....
24.gif
بجز شرکت های محدودی مثل www.ttrme.com که آنهم نه چندان کامل است... آیا لازم است که از آنها در خواست یک نوشته با مهر و امضا کنیم یا حرف آنها در سایت و تبلیغاتشان سند حساب می آید؟
169.gif

3) اگر شرکتی نمایندگی باشد ، آیا حتما باید اسمش در سایت شرکت سازنده موجود باشد؟ مثلا همین ایسر که من چند روز پیش کنترل کردم در قسمت ساپرت اگر ایران را انتخاب کنیم آدرس یک شرکت در دبی را می دهد .... و اسمی از شرکت me-id در سایت ایسر من ندیدم....
:lol: :lol: :lol: :lol:
اینکه می گویند مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد یعنی همین...!!!!
یک سال گارانتی بین الممل روی هر دستگاهی وجود دارد مگر در چند موارد که در چند پست قبلی در بخش مشاوره در آن باره توضیح داده بودم..
گارانتی ایران یعنی اینکه اگر مشکلی پیدا شد ما آن را به دوبی می فرستیم و بعد به شما بر می گردانیم..حالا ممکنه مشکل آن حل شده باشه یا خیر..(البته شاید کمی بد بینانه گفتم)
گارانتی تعویض نیز که از اسم آن معلوم است...
شرکت مورد نظر یک شرکت نیمه دولتی است...البته سعی می کنند که بر اساس همان شعار ایسر که انصافا همین مدت زمان ها زا درباره گارانتی که شما در این سایت ذکر کرده اید را در نظر می گیرد.با این تفاوت که حتی شما می توانید گارانتی دستگاه خود را به سه سال هم ارتقا دهید..یادتان باشد تا برندی از کار خود مطمئن نباشد هرگز چنین ریسک تجاری نمی کند.
من تعجبم در آنجاست که سایت مزبور کپی برداری از سایت رسمی ایسر را برای خود برگزیده..:blink:
در تماسی که با شرکت مزبور داشتم (البته اگر آبدارچی شرکت نبوده باشد:lol: )بمن گفته شد که این شرکت طی قرار داد رسمی با نمایندگی دوبی مشغول به کار است...
چندی پیش هم خبری بود از شرکتی دیگر در باب نمایندگی ایسر و حتی تعویض مانیتور ایسر با مانیتورهای قبلی کاربران که هرچه منتظر ماندیم کمتر شنیدیم..:(
برای رسیدگی اینکه این شرکت بدرستی اعمال وظیفه می کند باید با نمایندگی رسمی ایسر در دوبی تماس گرفت..
درباره گارانتی ایران کاملا حق با شماست....باید برای این گارانتی پوششی تعریف شود که در گارانتی قید شده باشد...وگرنه می شود شیر بی یال و دم و اشکم..:lol: این حرفتان بسیار متین و منطقی است و باید موارد گارناتی ایران ذکر شود تا مشابه کار شما پیش نیاید که بعدا به استناد قانون نانوشته سر کاربر بی کلاه بماند..
اون ساپورت برای ایران که در دوبی بود کجاست؟!:blink: می توانید آدرس آن را بمن بدهید؟!
یک کم با آنها بگو مگو دارم..:hmm: پس چرا من چیزی ندیدم؟!به چه تاریخی نوشته شده..:blink:
حتما منتظر لینک شما هستم...به به!!عجب مدیری هستم که از بدیهیات خبری ندارم...:lol:

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
اولا از حوصله شما ممنونم...دوم اینکه من مقاله ای در این زمینه دارم که مطمئن تر از مابقی است..چیزهایی یادم مانده ولی برای اینکه سخن از خودم نگفته باشم اجازه دهید این دسکتاپم را که شده کمد آقای ووپی را بکاوم و مقاله فوق را برایتان در همین جا می گذارم..فقط کمی امان بدهید..:D ممنونم..;)

ممنون جناب اسفنديار. منتظرم

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اسفندیار جان....

من تو سایت ایسر اینقدر گشتم تا یک جایی اسم ایران عزیز را ببینم
164.gif
....تا چشمم به این لینک افتاد....

شاید من اشتباه کرده باشم.....

خلاصه نمی دونم!!!!!
162.gif

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
توضیحات تکمیلی:

اول به صفحه ساپرت سایت ایسر یعنی http://global.acer.com/support/index.htm رفتم بعد به گزینه ServiceEnquiries رفته و در صفحه جدید کلمه ی خوشکل Iran را که معمولا در این جور سایت ها نیست را انتخاب کردم.....در پوست خود واقعا نمی گنجیدم!!!!!!!!!!ولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی با کما تعجب کلمه دبی را دیدم
175.gif
175.gif
....

تازه فهمیده بودم سر کار هستم!!!!!!

اسفندیار جان، شما نگفتی که آیا باید اسم آن شرکت که نمایندگی دارد در سایت سازنده باشد یا خیر....یعنی اگر آفتاب از غرب طلوع کرد و یک نمایندگی رسمی در ایران زده شد ، آیا در سایت سازنده نیز اسم آن قید می شود...(ممثلا نوکیا این کار را کرده)....

شرمنده که این قدر سوال می کنم....فکر کنم بیش از نیمی از پست های من اینجا زده شده...
26.gif

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوباره...سلام!!!!!!

اسفندیار جان...من امشب حی سوالم میاد....شرمنده....

دیروز بود(فکر کنم)... توی نوت بوک ریویو و نوت بوک فرومز دیدم که ایسر مدل 8200 را معرفی کرده... می خواستم بدونم این مدل آیا جایگزین 8100است... این مدل که این طوری من دیدم به نظر من (که هیچی از نوت بوک سرم نمی شه) امکانات بهتری (باطری ، کارت گرافیک ، زیبایی ،....) داره ، آیا با عرضه اش،سری 8100 افت قیمت زیادی می کنه یا افت کمی می کنه....

فکر کنم اندازه یک ماه سوال پرسیدم....شرمنده!!!!

با تشکر از دوس خوبم اسفندیار

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از dr-faust :
جهت اطلاع : حول و حوش نه هول و حوش

پ.ن: نصیب نه نسیب

دوست گرامی من با برنامه فينگيليش تايپ میکنم
و در اوردن بعضی کلمها به شکل اصليشون
سخته....ممنون از شما که غلت املايی منو گفتيد...حالا آقا معلم نمرم چند میشه..

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
لب تاپ هوله حوشه 1 تومان چی پيشنهاد میکنيد...

--------------------------------------------------------------------------------

آقا لب تاب به ما پيشنهاد شده Acerو قيمتشم 950 هست به نظره شما ميارزه
بخرم...و کلاً بهترين لب تاپ با قيمت 1 مليون حالا يکم بالا پايين مورد نداره
چی پيشنهاد میکنيد..لطفاً مرکزه خريدشو تو تهران بگيد ممنون..البته بشه قسطی خريدا نه نقد

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از عادل :
توضیحات تکمیلی:
اول به صفحه ساپرت سایت ایسر یعنی http://global.acer.com/support/index.htm رفتم بعد به گزینه ServiceEnquiries رفته و در صفحه جدید کلمه ی خوشکل Iran را که معمولا در این جور سایت ها نیست را انتخاب کردم.....در پوست خود واقعا نمی گنجیدم!!!!!!!!!!ولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی با کما تعجب کلمه دبی را دیدم
175.gif
175.gif
....
تازه فهمیده بودم سر کار هستم!!!!!!
اسفندیار جان، شما نگفتی که آیا باید اسم آن شرکت که نمایندگی دارد در سایت سازنده باشد یا خیر....یعنی اگر آفتاب از غرب طلوع کرد و یک نمایندگی رسمی در ایران زده شد ، آیا در سایت سازنده نیز اسم آن قید می شود...(ممثلا نوکیا این کار را کرده)....
شرمنده که این قدر سوال می کنم....فکر کنم بیش از نیمی از پست های من اینجا زده شده...
26.gif
دوست من بایستی این اسم نمایندگی موجود باشد...ولی چون مسئله تحریم کماکان پابرجاست شاید سایت مورد نظر نمی خواهد در این مورد اظهار نظر کتبی نموده باشد...البته یادتان باشد که هنوز نمایندگی رسمی بخصوص برای نوت بوک نداریم.....

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از عادل :
دوباره...سلام!!!!!!

اسفندیار جان...من امشب حی سوالم میاد....شرمنده....
دیروز بود(فکر کنم)... توی نوت بوک ریویو و نوت بوک فرومز دیدم که ایسر مدل 8200 را معرفی کرده... می خواستم بدونم این مدل آیا جایگزین 8100است... این مدل که این طوری من دیدم به نظر من (که هیچی از نوت بوک سرم نمی شه) امکانات بهتری (باطری ، کارت گرافیک ، زیبایی ،....) داره ، آیا با عرضه اش،سری 8100 افت قیمت زیادی می کنه یا افت کمی می کنه....
فکر کنم اندازه یک ماه سوال پرسیدم....شرمنده!!!!
با تشکر از دوس خوبم اسفندیار
دویاره سلام..:)
این دوست خوبمان ادمین نوت بوک ریویو کمی شیطنت و عجله کرده...:D شما هم که مطلب را بخوبی شکار کرده اید...
در ابتدای هر سال جدید میلادی ایسر در سری های لوکس و تاپ ایسر سریعا اولین مدل جدید سال را معرفی می نماید که مزین به آخرین دستاوردهای بروز در نوت بوک می باشد...این هم یکی دیگر از مزیت های هم سازنده قطعه بودن و هم تولید کننده نهایی بودن که در زمان صرفه جویی می کند...
جالب اینجاست که اولین سری از پردازنده های جدید اینتل که خبر آن را نیز در بخش اخبار نوت بوک اخیرا نوشتم در اختیار تیم R&D ایسر قرار گرفت و بدین ترتیب این برند توانست در اولین فرصت ممکن و در رقابت فشرده خود اولین محصول جدید 2006 را به نمایشگاه CES واقع در شهر لاس وگاس آمریکا برساند که اهمیت فوق العاده ای حتی نسبت به کامپیوتکس و سبیت داراست...تمامی غولها آنجا جمع هستند...و بدین ترتیب اولین محصول جدید معرفی شد...
در این حالت مدل های قبلی از همان رده نظیر 8100 افت قیمت خوبی پیدا می کنند و کاربران علاقند می توانند آن را تهیه کنند..
خوب یادم انداختید بروم این آواتر را 8200 بکنم و بروز رسانی شود!!:lol: :lol:
عادل جان می خواهید آن را در بخش اخبار نوت بوک اعلام کنید تا افتخار آن نصیب خودتان شود؟!;)
من چیزی از مختصات آن نگفتم..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از benyaminj :
لب تاپ هوله حوشه 1 تومان چی پيشنهاد میکنيد...

--------------------------------------------------------------------------------

آقا لب تاب به ما پيشنهاد شده Acerو قيمتشم 950 هست به نظره شما ميارزه
بخرم...و کلاً بهترين لب تاپ با قيمت 1 مليون حالا يکم بالا پايين مورد نداره
چی پيشنهاد میکنيد..لطفاً مرکزه خريدشو تو تهران بگيد ممنون..البته بشه قسطی خريدا نه نقد
دوست من..:) اولا ممنونم از بابت اجابت درخواست من...:)
دوم اینکه این مدل ایسری که به شما پیشنهاد شده را می توانید نام ببرید؟!
مراکز خرید نیز در بخش فروشندگان نوت بوک درج شده...
کاربری شما از نوت بوک چیست؟!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :

ممنون
دوست من این هم جواب شما امیدوارم راضی باشید:
Celeron-Ms:
C-M 1.20GHz - 2.42GHz Celeron-D
C-M 1.30GHz - 2.60GHz C-D
C-M 1.40GHz - 2.86GHz C-D
C-M 1.50GHz - 2.93GHz C-D

Ultra-low voltage Pentium-Ms:
P-M 1.0GHz ULV - 2.0GHz Pentium 4
P-M 1.1GHz ULV - 2.2GHz P4
P-M 1.2GHz ULV - 2.4GHz P4

Alviso/Sonoma Pentium-Ms: