esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
مبارک است و بلی.به نقل از Piter1356 :دوست عزیز
از راهنمایی شما سپاسگزارم
بالاخره دیروز یک مدل ایسر 3614LMi خریداری کردم .( هارد 80 - رم 512 - سلرون m 1600 و ... )
این مدل جزء سری 3000 می باشد ؟
مبارک است و بلی.به نقل از Piter1356 :دوست عزیز
از راهنمایی شما سپاسگزارم
بالاخره دیروز یک مدل ایسر 3614LMi خریداری کردم .( هارد 80 - رم 512 - سلرون m 1600 و ... )
این مدل جزء سری 3000 می باشد ؟
دوست گرامی آیا در همان بخش پست های 54 و 56 و 65را خوانده اید؟!به نقل از mohsen2 :من تاپيک مفاهيم لپتاپ(اصول پايه,نگاهداري و تعمير) رو خوندم. در مورد قدرت پردازنده هاي موبايل چيزي پيدا نکردم. همش صحبت از مصرف برق کم و دماي کم پردازنده هاي موبايل بود.
لطفا اگر مقدوره پاسخ بدين که آيا Sonoma 2.0GHz از به اندازه Intel P4 2.0 قدرت داره يا بيشتر؟
ممنون
به نقل از esfandiyar2002 :دوست گرامی لطفا سوال خود را در بخش مشاوره برای خرید مطرح نمایید و مختصات و یا نام نوت بوک مورد نظر خود را نیز بفرمایید.
به نقل از esfandiyar2002 :دوست گرامی آیا در همان بخش پست های 54 و 56 و 65را خوانده اید؟!
اگر این چند پست جواب شما را حل نمی کند و جواب دقیقی می خواهید دوباره یاد آوری نمایید تا من برایتان کمی دقیق تر توضیح دهم..
اولا از حوصله شما ممنونم...دوم اینکه من مقاله ای در این زمینه دارم که مطمئن تر از مابقی است..چیزهایی یادم مانده ولی برای اینکه سخن از خودم نگفته باشم اجازه دهید این دسکتاپم را که شده کمد آقای ووپی را بکاوم و مقاله فوق را برایتان در همین جا می گذارم..فقط کمی امان بدهید.. ممنونم..به نقل از mohsen2 :بله. اين پستها رو خوندم. در تمام پستها تكيه بر اين بود كه پردازنده هاي موبايل داراي مصرف انرژي كمتر، ضخامت كمتر و دماي كمتري هستند. البته اشاره شده كه بعضي مدلها بدليل دارا بودن Cash بيشتر، قدرت بيشتري دارند. اما مقايسه دقيقي با پردازنده هاي معمولي انجام نشده بود.
اگر منبعي براي مقايسه قدرت پردازنده هاي لپ تاپ با پردازنده هاي معمولي وجود دارد، ممنون ميشوم اگر معرفي كنيد.
اگر منبعي وجود ندارد، دوستاني كه لپ تاپ با پردازنده موبايل دارند، يك بنچمارك با نرم افزار Sandra از لپ تاپ خودشون بگيرند و نتيجه را اعلام كنند.
ممنون
:lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از عادل :سلام!!!!:lol:
اسفندیار جان، دوست خوب من....امروز من بشدتشدم!!!!!
سایت http://www.me-id.com در این لینک ادعا کرده، نمایندگی رسمی acer در ایران است....
و از همه مهمتر می گوید دستگاه ها یک سال گارانتی بین الملل و دو سال گارانتی ایران و 3 ماه گارانتی تعویض می باشد!!!!
1) از کجا می توان فهمید یک شرکت نمایندگی اصلی می باشد و یا اصلا ادعای کذب می کند؟
2) اکثر شرکت ها در ایران فقط می گویند گارانتی ایران است و هیچ اطلاع کاملی از نوع گارانتی نمی دهند...مثل گارانتی برای پیکسل های سوخته و تعویض دستگاه و .....و در سایت هایشان اکثرا در صفحه گارانتی نوشته Under Construction یا COMMING SOON....بجز شرکت های محدودی مثل www.ttrme.com که آنهم نه چندان کامل است... آیا لازم است که از آنها در خواست یک نوشته با مهر و امضا کنیم یا حرف آنها در سایت و تبلیغاتشان سند حساب می آید؟
3) اگر شرکتی نمایندگی باشد ، آیا حتما باید اسمش در سایت شرکت سازنده موجود باشد؟ مثلا همین ایسر که من چند روز پیش کنترل کردم در قسمت ساپرت اگر ایران را انتخاب کنیم آدرس یک شرکت در دبی را می دهد .... و اسمی از شرکت me-id در سایت ایسر من ندیدم....
به نقل از esfandiyar2002 :اولا از حوصله شما ممنونم...دوم اینکه من مقاله ای در این زمینه دارم که مطمئن تر از مابقی است..چیزهایی یادم مانده ولی برای اینکه سخن از خودم نگفته باشم اجازه دهید این دسکتاپم را که شده کمد آقای ووپی را بکاوم و مقاله فوق را برایتان در همین جا می گذارم..فقط کمی امان بدهید.. ممنونم..
به نقل از dr-faust :جهت اطلاع : حول و حوش نه هول و حوش
پ.ن: نصیب نه نسیب
دوست من بایستی این اسم نمایندگی موجود باشد...ولی چون مسئله تحریم کماکان پابرجاست شاید سایت مورد نظر نمی خواهد در این مورد اظهار نظر کتبی نموده باشد...البته یادتان باشد که هنوز نمایندگی رسمی بخصوص برای نوت بوک نداریم.....به نقل از عادل :توضیحات تکمیلی:
اول به صفحه ساپرت سایت ایسر یعنی http://global.acer.com/support/index.htm رفتم بعد به گزینه ServiceEnquiries رفته و در صفحه جدید کلمه ی خوشکل Iran را که معمولا در این جور سایت ها نیست را انتخاب کردم.....در پوست خود واقعا نمی گنجیدم!!!!!!!!!!ولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی با کما تعجب کلمه دبی را دیدم....
تازه فهمیده بودم سر کار هستم!!!!!!
اسفندیار جان، شما نگفتی که آیا باید اسم آن شرکت که نمایندگی دارد در سایت سازنده باشد یا خیر....یعنی اگر آفتاب از غرب طلوع کرد و یک نمایندگی رسمی در ایران زده شد ، آیا در سایت سازنده نیز اسم آن قید می شود...(ممثلا نوکیا این کار را کرده)....
شرمنده که این قدر سوال می کنم....فکر کنم بیش از نیمی از پست های من اینجا زده شده...
دویاره سلام..به نقل از عادل :دوباره...سلام!!!!!!
اسفندیار جان...من امشب حی سوالم میاد....شرمنده....
دیروز بود(فکر کنم)... توی نوت بوک ریویو و نوت بوک فرومز دیدم که ایسر مدل 8200 را معرفی کرده... می خواستم بدونم این مدل آیا جایگزین 8100است... این مدل که این طوری من دیدم به نظر من (که هیچی از نوت بوک سرم نمی شه) امکانات بهتری (باطری ، کارت گرافیک ، زیبایی ،....) داره ، آیا با عرضه اش،سری 8100 افت قیمت زیادی می کنه یا افت کمی می کنه....
فکر کنم اندازه یک ماه سوال پرسیدم....شرمنده!!!!
با تشکر از دوس خوبم اسفندیار
دوست من.. اولا ممنونم از بابت اجابت درخواست من...به نقل از benyaminj :لب تاپ هوله حوشه 1 تومان چی پيشنهاد میکنيد...
--------------------------------------------------------------------------------
آقا لب تاب به ما پيشنهاد شده Acerو قيمتشم 950 هست به نظره شما ميارزه
بخرم...و کلاً بهترين لب تاپ با قيمت 1 مليون حالا يکم بالا پايين مورد نداره
چی پيشنهاد میکنيد..لطفاً مرکزه خريدشو تو تهران بگيد ممنون..البته بشه قسطی خريدا نه نقد
دوست من این هم جواب شما امیدوارم راضی باشید:به نقل از mohsen2 :بله. اين پستها رو خوندم. در تمام پستها تكيه بر اين بود كه پردازنده هاي موبايل داراي مصرف انرژي كمتر، ضخامت كمتر و دماي كمتري هستند. البته اشاره شده كه بعضي مدلها بدليل دارا بودن Cash بيشتر، قدرت بيشتري دارند. اما مقايسه دقيقي با پردازنده هاي معمولي انجام نشده بود.
اگر منبعي براي مقايسه قدرت پردازنده هاي لپ تاپ با پردازنده هاي معمولي وجود دارد، ممنون ميشوم اگر معرفي كنيد.
اگر منبعي وجود ندارد، دوستاني كه لپ تاپ با پردازنده موبايل دارند، يك بنچمارك با نرم افزار Sandra از لپ تاپ خودشون بگيرند و نتيجه را اعلام كنند.
ممنون