- نوشتهها
- 1,377
- لایکها
- 18
به نقل از esfandiyar2002 :وقتی به خریدار به چشم شکار نگاه کنیم نتیجه همین می شود که الان می بینیم...:hmm:
متاسفانه اين جملت عين واقعيته
ولي نه تنها در نوت بوك بلكه در همه چيز :hmm:
به نقل از esfandiyar2002 :وقتی به خریدار به چشم شکار نگاه کنیم نتیجه همین می شود که الان می بینیم...:hmm:
باید ببینید فروشنده آیا بر طبق قوانین همان سایت آدم خوش نامی هست و چند امتیاز تا حال داشته و چند اظهار نظر هم بخوانید..ولی عجله نکنید..بنظرم کمی تا قسمتی ابری است!!!:blink:به نقل از aurora :امروز رفته بودم توي ebay چون بعد از مدتها فهميدم چي ميخوام بخرم كه ديدم يكي از اين فروشنده ها اين سايت رو تبليغ كرده.... ماجراي اين سايت هم اينه كه شما 40 دلار ميديدن يه چيزي به نام Signal Booster رو مي خرين... به عنوان كادو يكي از اين سوني وايو ها ميفرستن..:blink:
http://www.get-gifts-for-free.com/index.php
حالا من چه كنم؟ 40 دلار رو بدم؟؟ نپره يه وقت!!
به نقل از aurora :!! چه قدر خوب اينجا آدم سريع جواب ميگيره ميره دنبال زندگيش! :happy: حالا ميتونين به من بگين فرق Pentium 4 با Pentium M و با Centrino چيه؟؟! اصلا اينا به هم ربط دارن؟ براي لپ تاپ كدوم بهتره؟:blink:
عزيزم اين هايي كه گفتي ( Pentium 4 با Pentium M و با Centrino ) با هم ديگه فرق فكولنزگبه نقل از aurora :!! چه قدر خوب اينجا آدم سريع جواب ميگيره ميره دنبال زندگيش! :happy: حالا ميتونين به من بگين فرق Pentium 4 با Pentium M و با Centrino چيه؟؟! اصلا اينا به هم ربط دارن؟ براي لپ تاپ كدوم بهتره؟:blink:
سلام دوست من..به نقل از bhrzk :آقا راحب لب تاپ های هیوندایی , یه صحبتی می کنین ؟
سلام دوست من بسیار خوش آمدید..به نقل از Tala :دوستان سلام . من تازه به جمع شما پیوستم . می خواستم سوالاتی در مورد خرید لپ تاپ بپرسم. اولیش این که کی می دونه که آیا همه لپ تاپ هایی که تو ایران موجودن مثل سونی و توشیبا از چه کشوری هستند ؟ میگن همشون چینی اند. راسته؟ در این صورت آیا خرید سونی یا توشیبا با بقیه چه فرقی داره؟ سوال دوم این که برای کسی که می خواد یه عالمه داده های متنی سنگین رو به صورت آن لاین تحلیل کنه چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید؟ مرسی
دوست خوب من...با سلام.. خواهش می کنم نیم نگاهی به بخش مفاهیم نوت بوک بیندازید و جواب سوال خود را در همان قسمت که عینا در یک پست به آن پرداخته شده بگیرید... اگر مشکلی بود من در خدمتم..به نقل از financier :سلام اسفنريار جان...يه درخواست دارم..اگر ممكنه در مورد مدل هاي جديد سوني S-FS-TX-FJ-BXيه توضيحاتي بدي و بگي بين fj va S كدوم بهتره...؟
سلام دوست من..به نقل از re_sh01 :سلام. من مي خواستم يك دستگاه Travelmate 4004 LMi خريداري كنم و در مورد آن سوالاتي دارم:
1- دستگاه فاقد گارانتي بين الملل است و فقط گارانتي ايران را دارد. آيا اين مي تواند نشانه بدي باشد؟!!
2- از نظر مشخصات تا چه حدي مي توانم از آن انتظار داشته باشم؟ (من مدرس كامپيوتر هستم)
3- قيمت 990000 تومان مناسب است يا خير؟
4- دستگاه card reader ندارد. آيا وسيله جايگزيني وجود دارد؟
5- كلا نظرتون راجع به اين دستگاه چيه؟
خيلي ممنون!
6- راستي فرق travel mate با aspire و ferrari چيه؟ در قيمت مساوي كدوم را توصيه مي كنيد؟
دوست عزیز.. در بخش اخبار نوت بوک در باب نوت بوک های ارزان دل که یا بدون سیستم عامل بوده و 1000 دلار قیمت دارند و یا دارای لینوکس می باشند نمونه هایی ذکر کرده ام...هم رفع خستگی کنید و هم آن بخش بخصوص چند صفحه آخر را که هر پست دارای عنوان نیز هست را مطالعه بفرمایید..متشکرم..:happy:به نقل از shahrooz32 :سلام به همگی
من دانشجوی نرم افزا هستم کارم برنامه نویس و شبکه هست ۹ ۹ درصد مواقع با لینوکس کار میکونم میخوام یه لب تاپ بگیرم با قیمت یک میلیون دویست ممنون میشم منو راهنمایی کنید که چه مارکی و چه مدلی بخرم.
سلام دوست من..به نقل از Tala :سلام اسفندیار عزیز
من یک عضو غیرحرفه ای هستم و اخیرا به حمع شما پیوستم. مطالب شما رو خوندم و فهمیدم که راهنمایی های شما خیلی مفید هستند. واسه همین از شما خواهش می کنم که به سوالای من جواب بدی.
اول می خواستم بدونم از این لپ تاپ های سونی و توشیبا که تو بازار ایران هست آیا همه چینی هستن منظورم قطعاتشونه وگرنه از نظر مونتاژ که فکر می کنم همه اشون چینی اند. به خصوص از این جهت که آفتاب شرق مدعیه که توشیباهاش امریکاییه. حالا از کی ما مجاز به واردات رسمی از امریکا شدیم این بماند.
دیگه این که من لپ تاپی رو می خوام که در طول روز چندین ساعت به شبکه وصل باشه و داده های متنی بسیار سنگینی رو برام تحلیل کنه از طریق نرم افزاری که باید به طور آن لاین کار کنه. چه مارک و مدل لپ تاپی به درد این کار می خوره؟
آیا اساسا لپ تاپ ها برای چنین کاری مناسب هستن یا این که فکر می کنی بهتره پی سی خودم رو ارتقاء بدم و توان پردازش اون رو ببرم بالا؟ (البته من فکرم این بود که ارتقاء پنبیوم 3 خیلی خرج می بره و بهتره با یه تیر دو نشون بزنم. هم یه لپ تاپ داشته باشم و هم توان پردازش بالا برای کار تزم. اما نمی دونم تا چه حد تصمیمم درسته) می تونی منو راهنمایی کنی. خیلی ازت ممنون می شم. قربانت. تلا