• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از esfandiyar2002 :
وقتی به خریدار به چشم شکار نگاه کنیم نتیجه همین می شود که الان می بینیم...:hmm:

متاسفانه اين جملت عين واقعيته
ولي نه تنها در نوت بوك بلكه در همه چيز :hmm:

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
امروز رفته بودم توي ebay چون بعد از مدتها فهميدم چي ميخوام بخرم كه ديدم يكي از اين فروشنده ها اين سايت رو تبليغ كرده.... ماجراي اين سايت هم اينه كه شما 40 دلار ميديدن يه چيزي به نام Signal Booster رو مي خرين... به عنوان كادو يكي از اين سوني وايو ها ميفرستن..:blink:
http://www.get-gifts-for-free.com/index.php

حالا من چه كنم؟ 40 دلار رو بدم؟؟ نپره يه وقت!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از aurora :
امروز رفته بودم توي ebay چون بعد از مدتها فهميدم چي ميخوام بخرم كه ديدم يكي از اين فروشنده ها اين سايت رو تبليغ كرده.... ماجراي اين سايت هم اينه كه شما 40 دلار ميديدن يه چيزي به نام Signal Booster رو مي خرين... به عنوان كادو يكي از اين سوني وايو ها ميفرستن..:blink:
http://www.get-gifts-for-free.com/index.php

حالا من چه كنم؟ 40 دلار رو بدم؟؟ نپره يه وقت!!
باید ببینید فروشنده آیا بر طبق قوانین همان سایت آدم خوش نامی هست و چند امتیاز تا حال داشته و چند اظهار نظر هم بخوانید..ولی عجله نکنید..بنظرم کمی تا قسمتی ابری است!!!:blink:

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راهنمایی درباره خرید یک نوت بوک

دوستان ، یکی از دوستانم ، که فوق لیسانس فلسفه و خوابگاهی است می خواهد یک نوت بوک بخرد ، اواز باب اینکه اینجانب با این مساله در قیاس با ایشان در این باره آگاهی بیشتری دارم راهنمایی خواست. بعد از کمی صحبت به این نتیجه رسیدیم :

1- بودجه ایشان 800000 تومان نقد و 400000 تومان قسط دوماهه .

2- کامپیوتر را برای تایپ ، انترنت ، گاها فیلم وحد اکثر فوتوشاپ بکار می برد (فوق الیسانس فلسفه است دیگه) وبه همین دلیل فکر کنم سی پی یو سنترینو (سلرون نباشد) با 512 رم کافی باشد، یعنی برای این کارها کامپیوتر سریع خواهد بود (البته سرعت براش مهمه در همین کارها).

3- از نظر وزن با 3 ک مشکلی ندارد ؛ زیرا خیلی نمی خواهد ان را منتقل کند (خوابگاه ، کتابخانه و..).

4- از نظر باتری 4 ساعت کار متوسط (تایپ و..) کافی است.

5- هارد 60 گیگ بایش کافی است ، اما اگر 80 باشد عالی خواهد بود. البته سی دی هم باید انترنال باشد.

6- درباره گارانتی ، تمایل داشت که یک گارانتی معتبر در ایران داشته باشد.

7- صفحه نمایش 14 یا 15 را ترجیح می داد.

البته من سایت های cnet , notebookreview , pc magazine و... را می شناسم ، سر هم خواهم زد ، ولی از دوستان در خواست می کنم که :

اولا اگر با توجه به کابردها ، درباره خصوصیات تعدیل یا توصیه خاصی دارند ، بفرمایند.

ثانیا با توجه به بازار ایران ، نوت بوکی با چنین مشخصات معرفی کنند ( یا اگر خودشان دستگاهی مشابه دارند و از ان راضی هستند). بسیار مهم .

ثالثا درباره مارک وگارانتی معتبر در ایران ، نظرشان را بیان کنند. ( تا انجایی که می دانم دراین سایت از گارانتی توسع وتجارت الکترونیک برای asus و رهجور برای سونی تعریف شده است ). مثلا توشیبا ایا گارانتی معتبری در ایران دارد ؟ (افتاب شرق که ..)

با تشکر فراوان

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
!! چه قدر خوب اينجا آدم سريع جواب ميگيره ميره دنبال زندگيش! :happy: حالا ميتونين به من بگين فرق Pentium 4 با Pentium M و با Centrino چيه؟؟! اصلا اينا به هم ربط دارن؟ براي لپ تاپ كدوم بهتره؟:blink:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقایون من کارم گیره اساسی
یکی بیاد بگه این نوتبوک های هیوندای خوبن یا به درد نمی خورن

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از aurora :
!! چه قدر خوب اينجا آدم سريع جواب ميگيره ميره دنبال زندگيش! :happy: حالا ميتونين به من بگين فرق Pentium 4 با Pentium M و با Centrino چيه؟؟! اصلا اينا به هم ربط دارن؟ براي لپ تاپ كدوم بهتره؟:blink:

شما اينو دانلود كن

لينك دانـــــلــــود

تو صفحه اي كه باز ميشه از پايين صفحه گزينه Free رو انتخاب كن

بعد تو صفحه بعدي حدود 20 ثانيه صبر كن تايمر داره

بعد اون عدد امنيتي رو تو فيلد درست و صحيح وارد كن و كليد Start Download رو فشار بده

شروع به دانلود ميشه

كار بچه هاي همين فرومه جواب تمامي سوالاتت تو اون هستش

اسمش " اولین راهنمای جامع لپ تاپ به زبان فارسی " بيده :)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
به نقل از aurora :
عزيزم اين هايي كه گفتي ( Pentium 4 با Pentium M و با Centrino ) با هم ديگه فرق فكولنزگ
البته فرقشون خييلي زياد نيست

Centrino
باطريش زياد ميمونه و از زير داغ نميشه

Pentium m
برنامه هاي سنكَين مثل برنامه هاي adob رو خيلي بد و كُند روشن ميكنه

Pentium 4
خوبه ، مشكلي نداره

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از bhrzk :
آقا راحب لب تاپ های هیوندایی , یه صحبتی می کنین ؟
سلام دوست من..:)
ببنید باید کمی در ابتدا روشنگری کنم...:D
همانطور که حتما مطلعید در دنیای امروز رقابت حرف اول را می زند و استثنایی هم برای این کار نیست...از طرفی سودآوری بازار و یا احتمال سود دهی یک وسیله الکترونیکی گاه شرکت هایی را وسوسه می کند تا در این میانه بخت خویش را بیازمایند و در صورت چشیدن موفقیت جا پای بزرگان بگذارند و یا در غیر آن به سهمی از بازار فروش بسنده کنند.
بنده همین الان در حال توضیح مطلبی هستم که شما می خوانید.اگر شما حیطه و اشراف خوبی و یا دید نسبتا مناسبی به بازار داشته باشید(در این مثال بخصوص نوت بوک)و احساس نمایید که در برخی مطالب من مشکلی یا اغلاطی بوده و یا دارم یک جانبه گری می نمایم سریعا نسبت به موضع گیری من اعتراض می نمایید...
خوب به همین دلیل است که مشاوره یک مطلب باید سوای فروش آن باشد تا در حفظ و رعایت امانت بتوان واقع بینانه به نقد و بررسی یک موضوع پرداخت...
از طرفی اگر حیطه آگاهی شما بسنده به مطالبی بوده باشد که بنده دارم به صورت یک پیش فرض به شما می دهم در این صورت من می توانم از وضع موجود به نفع خودم سو استفاده نموده و مطالب مورد دلخواه خود را به عنوان حقیقت امر به سمع و نظر شما برسانم.همان کاری که فروشندگان نماهای موجود بدین کار مبادرت می ورزند...
حالا منظورم از این مقدمه چه بود؟!
ببینید در بازار نوت بوک ایران و در غیاب برندهای صاحب نام شما شاهد رویش برندهای جدیدی هستید که هنوز در بوته آزمایش قرار نگرفته و پخته نشده و جوان هستند..هیوندای یکی از همین برندهای جوان و جدیدی است که سعی بر آن دارد تا در بازار ایران و در خلا ناشی از غیاب سایر بازیگران این وسیله وارد گوی شود و میدان را در اختیار گیرد.همچنان که شاهد هستید تنوع برندهای جدید در بازار می رود تا یکنواختی قبلی را کمی تعدیل نماید...
دوست من...هیوندای با چند مدلی که من قبلا بر روی آنها تحقیق کردم و در مقایسه با برندهای دیگری که حتی محصولات قدیمی آنها در بازار ایران وجوددارد هنوز نتوانسته جذابیتی جدای آنچه که دیگر تولید کنندگان صاحب نام در این عرصه دارند عرضه کند ضمن اینکه قیمت آن نیز در مقایسه با برندهای مشابه از نظر امکانات سخت افزاری چندان متفاوت عمل نکرده و این مطلب برای یک برند جوان و جویای سهمی از بازار که باید قوانین بازار را رعایت کند و در عرصه رقابت با آنان کمی از نظر قیمت تعدیل نماید کمی عجیب بنظر می رسد...
اجازه دهید کمی از عمر این برند بگذرد تا ببینیم عملا سوای تبلیغات خوبی که بابت آن صورت پذیرفته در عمل چگونه می تواند متفاوت از سایر رقبا عمل نماید؟!
در یک کلام در برندهای متوسط بازار فعلی ایران آنها را دسته بندی نمایید.ضمن اینکه اگر قصد خریداری آن را نمودید سعی کنید تا نسبت به خدمات پس از فروش آن اطمینان حاصل کنید که در ایران فعلا فروش بر خدمات آن غالب است..
نکته عجیب آنکه این برند یا لاقل آنچه من قبلا خوانده ام ادعای انعطاف در ارتقای خود را دارد.باید دید آیا این یک شگرد تبلیغاتی است؟
یا اینکه منظور از آن همان امکان customise کردن نظیر سایت های IBM و امثالهم است ....
و یا اینکه شگردی است برای در ابتدا نشان دادن کاهش قیمت دستگاه و سپس افزودن قیمت آن پس از انتخاب قطعات بهتر توسط خریدار؟
منظورم از سخن آخر این بود که فرض کنید یک نوت بوک مدل فلان با هار 40 گیگ به شما نشان می دهند که در وهله اول قیمت خوبی دارد ولی متوجه می شوید مثلا مختصات فنی این هارد بکارتان نمی آید..برای ارتقا چنان قیمتی از شما اخذ می شود که اگر همان مدل بصورت کاملا پیش فرض ساخته می شد چندان قیمت گذاری نمی گردید که شما در حال انتخاب قطعه بودید...
یک فرض ضعیف هم اینکه شاید این برند جوان می خواهد بازار یابی خود را در ایران بر اساس قدرت و تمایل خریدار نسبت به انتخاب قطعات سخت افزاری خود انجام دهد و بدین ترتیب از ارائه مدلهای پیش ساخت نظیر سایر برندهای موجود جلوگیری نماید تا بدین وسیله بتواند میزان فروش خود را بر اساس ارزیابی صحیح از تمایل و سلایق خریدارن ایرانی تطبیق و تنظیم نماید؟!
باید صبر کرد و دید..اگر در جمله بندی من ابهامی وجود داشت بفرمایید تا بیشتر توضیح بدهم..:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دانشجو ی عزیز...
عرض به خدمت شما که:
با مختصات مورد نظر شما می توان انتخاب های خوبی انجام داد...
شما می توانید در این مورد بر ایسوس و های گرید و دورا بوک و الجی و ایسر و یا کامپک و دل و اچ پی نیز مانور دهید و بر اساس مختصات مورد نظر و مهم تر از همه بودجه خود انتخاب نمایید.خوشبختانه دربخش فروشندگان نوت بوک لینک و آدرس تقریبا تمامی برندهای دارای مراکز توزیع شرح داده شده که می توانید به آن قسمت رجوع کنید.
در کل و با توجه به اینکه تقریبا کیفیت های برندهای مختلف در حال نزدیک شدن به یکدیگر بوده و شما نیز انتظار خاصی از نوت بوک ندارید می توانید انتخاب خوبی انجام دهید.پس از انتخاب چند نمونه که ممکن است به ده مورد نیز نرسد می توانید یه نظرخواهی و یا امتیازات کاربران در همان سایت های مزبور مراجعه نمایید و به وضوح به کیفیت و کمیت آنها پی ببرید.
اگر نوت بوک شما سالم و صحیح تحویل شما شود می توانید از مسئله گارانتی چشم پوشی نمایید..:blink: :D

Tala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام . من تازه به جمع شما پیوستم . می خواستم سوالاتی در مورد خرید لپ تاپ بپرسم. اولیش این که کی می دونه که آیا همه لپ تاپ هایی که تو ایران موجودن مثل سونی و توشیبا از چه کشوری هستند ؟ میگن همشون چینی اند. راسته؟ در این صورت آیا خرید سونی یا توشیبا با بقیه چه فرقی داره؟ سوال دوم این که برای کسی که می خواد یه عالمه داده های متنی سنگین رو به صورت آن لاین تحلیل کنه چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید؟ مرسی

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Tala :
دوستان سلام . من تازه به جمع شما پیوستم . می خواستم سوالاتی در مورد خرید لپ تاپ بپرسم. اولیش این که کی می دونه که آیا همه لپ تاپ هایی که تو ایران موجودن مثل سونی و توشیبا از چه کشوری هستند ؟ میگن همشون چینی اند. راسته؟ در این صورت آیا خرید سونی یا توشیبا با بقیه چه فرقی داره؟ سوال دوم این که برای کسی که می خواد یه عالمه داده های متنی سنگین رو به صورت آن لاین تحلیل کنه چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید؟ مرسی
سلام دوست من بسیار خوش آمدید..:)
ببینید در باب چینی بودن چندان جای نگرانی نیست....الان تمامی تقریبا برندهای تولید کننده نوت بوک در سرتاسر دنیا مونتاژ قطعات را برای ایجاد نوت بوک در چین به صرفه می بینند.اینکه فکر می کنید چین ممکن است چندان خوشایند برای تولید نوت بوک نبوده باشد باید بگویم که منهم متاسفانه با این عقیده هم فکر بودم ولی اکنون می بینم که حتی مارک هایی که made in us زده می شود خود در اصل بازهم به چین مربوط است در حالی که قبلا من این موضوع را نمی دانستم.منظورم این است که این کلمه made in us که در نوت بوک های بازارهای آمریکای شمالی می بینید تنها به این علت نبوده که مثلا شرکت تولید کننده اجازه مونتاژ نوت بوک را به آمریکا داده بلکه بدین مفهوم است که این سری از نوت بوک برای بازارهای مصرف آمریکای شمالی طراحی و ساخته شده که از نظر اجزای درونی کمی تنها در مختصات با آنچه که در بازارهای خاور میانه دیده می شود متفاوت است.البته این را هم اضافه کنم که علاوه بر این موضوع این نکته نیز مطرح است که برخی از برند های تولید کننده نوت بوک در سری ساخت خود هر سری خاصی را مدنظر در بازارهای خاصی قرار می دهند.مثال واضح آن نیز همین ایسر 8104 که شکل آن را در آواتار من می بینید است که مختص بازارهای خاور میانه و شمال آفریقا نبوده و بیشتر برای بازارهای آمریکای شمالی و اروپا در نظر گرفته شده است.امیدوارم به این نکات واقف شده باشید...:happy:
برای آنالیز داده های متنی سنگین نوت بوک شما تنها باید پردازنده قوی داشته باشد.همین...;)
اگر کمی صبر کنید من دو هسته ای ها را پیشنهاد می کنم که عنقریب در نوت بوک ها در سال 2006 وارد بازار خواهد شد...:D

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اسفنريار جان...يه درخواست دارم..اگر ممكنه در مورد مدل هاي جديد سوني S-FS-TX-FJ-BXيه توضيحاتي بدي و بگي بين fj va S كدوم بهتره...؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از financier :
سلام اسفنريار جان...يه درخواست دارم..اگر ممكنه در مورد مدل هاي جديد سوني S-FS-TX-FJ-BXيه توضيحاتي بدي و بگي بين fj va S كدوم بهتره...؟
دوست خوب من...با سلام..:) خواهش می کنم نیم نگاهی به بخش مفاهیم نوت بوک بیندازید و جواب سوال خود را در همان قسمت که عینا در یک پست به آن پرداخته شده بگیرید...:rolleyes: اگر مشکلی بود من در خدمتم..;)

re_sh01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من مي خواستم يك دستگاه Travelmate 4004 LMi خريداري كنم و در مورد آن سوالاتي دارم:
1- دستگاه فاقد گارانتي بين الملل است و فقط گارانتي ايران را دارد. آيا اين مي تواند نشانه بدي باشد؟!!
2- از نظر مشخصات تا چه حدي مي توانم از آن انتظار داشته باشم؟ (من مدرس كامپيوتر هستم)
3- قيمت 990000 تومان مناسب است يا خير؟
4- دستگاه card reader ندارد. آيا وسيله جايگزيني وجود دارد؟
5- كلا نظرتون راجع به اين دستگاه چيه؟
خيلي ممنون!
6- راستي فرق travel mate با aspire و ferrari چيه؟ در قيمت مساوي كدوم را توصيه مي كنيد؟

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من دانشجوی نرم افزا هستم کارم برنامه نویس و شبکه هست ۹ ۹ درصد مواقع با لینوکس کار میکونم میخوام یه لب تاپ بگیرم با قیمت یک میلیون دویست ممنون میشم منو راهنمایی کنید که چه مارکی و چه مدلی بخرم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از re_sh01 :
سلام. من مي خواستم يك دستگاه Travelmate 4004 LMi خريداري كنم و در مورد آن سوالاتي دارم:
1- دستگاه فاقد گارانتي بين الملل است و فقط گارانتي ايران را دارد. آيا اين مي تواند نشانه بدي باشد؟!!
2- از نظر مشخصات تا چه حدي مي توانم از آن انتظار داشته باشم؟ (من مدرس كامپيوتر هستم)
3- قيمت 990000 تومان مناسب است يا خير؟
4- دستگاه card reader ندارد. آيا وسيله جايگزيني وجود دارد؟
5- كلا نظرتون راجع به اين دستگاه چيه؟
خيلي ممنون!
6- راستي فرق travel mate با aspire و ferrari چيه؟ در قيمت مساوي كدوم را توصيه مي كنيد؟
1-از کدام شرکت خریداری می کنید که گارانتی بین الملل ندارد؟!و دیگر اینکه خودشان به شما گفتند یا اینکه خودتان به این کشف نائل شدید؟!خیلی عجیب است...:eek:
امکان ندارد یک نوت بوک گارانتی نداشته باشد مگر اینکه1- یا تاریخ گارانتی آن تمام شده باشد و این یعنی اینکه1-الف- یا دست دوم باشد 1-ب-یا اینکه از تاریخ عرضه آن تحت گارانتی بین الملل یک سال گذشته باشد..
البته این مورد آخر نیز وقتی اتفاق می افتد که بنده بعنوان فروشنده غیر رسمی از یک فروشنده غیر رسمی دیگر مثلا در دوبی خریداری کرده ام و حال در حال فروش آن هستم...چون اگر یک نوت بوک بالفرض حتی دو سال هم در نمایندگی رسمی موجود باشد(از تاریخ تولید آن)و یا نمایندگی معتبر در این صورت وقتی به شما فروخته می شود گارانتی آن از همان تاریخ قید می شود...
2-بدلیل حذف شدن آن مدل از رده تولیدی دیگر هیچ یک از محصولات در رده خاص همان برند تحت گرانتی قرار نمی گیرند..
مثال آن نیز برای وضوح مطلب مفید است:فرض کنید در خانواده ایسر مدل 8000 دیگر تولید نمی شود چراکه با سری 8100 جایگزین شده است..حال اگر شما یک مدل 8000 خریداری نمایید حتی در سایت رسمی ایسر هم بخواهید آن را تحت گرانتی ثبت نمایید این اجازه را نخواهید داشت.چراکه در سایت رسمی ایسر نیز هیچ اشاره ای به این سری 8000 دیگر نمی شود.البته وقوع چنین مواردی نادر ولی شدنی است.

در هر حال می توانید با پرداخت مبلغ ناچیزی آن را دوباره گارانتی دار بین الملل نمایید.حداقل ترین کاری است که فروشنده می تواند برای شما انجام دهد..
امیدوارم درک کرده باشید چه گفتم..اگر احساس نمودید که خیلی شلوغ پلوغ شد دوباره بگویید توضیح دهم..:happy:
2-برای مدرس کامپیوتر همین نوت بوک کفایت می کند چراکه بدنبال ویژگی خاصی برای آن نیستید..
3-قیمت فوق باید حدود 800 برایتان تمام شود..ماگزیمم کمی بالاتر از آن...
4-بلی می توانید از نوع پرتابل آن استفاده نمایید ولی اگر برایتان بسیار واجب است چون این وسیله پرتابل جانبی در بازار ایران وجود ندارد در آن صورت باید بفکر یک کارتخوان باشید که توکار بر نوت بوک سوار است..
5-یک دستگاه مناسب از نظر قیمت به نسبت کارایی متوسط آن برای کسی که از نوت بوک تنها برای کارهای عادی خویش سود می جوید..
6-سری travelmate در اصل نوت بوک هایی هستند که برای سفر و اینکحه همیشه در کنارتان باشند ساخته می شوند...
سری aspire بیشتر برای مالتی مدیا کارها و کاربران خانگی و جایگزین رومیزی محسوب می شود.
سری ferrari برای کسانی است که قدرت از رایانه خود مد نظر دارند بی آنکه به فلسفه نوت بوک که عبارت است از کوچکی و راحتی و سبکی و عمر باطری مفیدتر داشتن آگاه باشند..
امیدوارم کافی و کامل بوده باشد.:)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shahrooz32 :
سلام به همگی
من دانشجوی نرم افزا هستم کارم برنامه نویس و شبکه هست ۹ ۹ درصد مواقع با لینوکس کار میکونم میخوام یه لب تاپ بگیرم با قیمت یک میلیون دویست ممنون میشم منو راهنمایی کنید که چه مارکی و چه مدلی بخرم.
دوست عزیز..:) در بخش اخبار نوت بوک در باب نوت بوک های ارزان دل که یا بدون سیستم عامل بوده و 1000 دلار قیمت دارند و یا دارای لینوکس می باشند نمونه هایی ذکر کرده ام...هم رفع خستگی کنید و هم آن بخش بخصوص چند صفحه آخر را که هر پست دارای عنوان نیز هست را مطالعه بفرمایید..متشکرم..:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Tala :
سلام اسفندیار عزیز

من یک عضو غیرحرفه ای هستم و اخیرا به حمع شما پیوستم. مطالب شما رو خوندم و فهمیدم که راهنمایی های شما خیلی مفید هستند. واسه همین از شما خواهش می کنم که به سوالای من جواب بدی.

اول می خواستم بدونم از این لپ تاپ های سونی و توشیبا که تو بازار ایران هست آیا همه چینی هستن منظورم قطعاتشونه وگرنه از نظر مونتاژ که فکر می کنم همه اشون چینی اند. به خصوص از این جهت که آفتاب شرق مدعیه که توشیباهاش امریکاییه. حالا از کی ما مجاز به واردات رسمی از امریکا شدیم این بماند.
دیگه این که من لپ تاپی رو می خوام که در طول روز چندین ساعت به شبکه وصل باشه و داده های متنی بسیار سنگینی رو برام تحلیل کنه از طریق نرم افزاری که باید به طور آن لاین کار کنه. چه مارک و مدل لپ تاپی به درد این کار می خوره؟

آیا اساسا لپ تاپ ها برای چنین کاری مناسب هستن یا این که فکر می کنی بهتره پی سی خودم رو ارتقاء بدم و توان پردازش اون رو ببرم بالا؟ (البته من فکرم این بود که ارتقاء پنبیوم 3 خیلی خرج می بره و بهتره با یه تیر دو نشون بزنم. هم یه لپ تاپ داشته باشم و هم توان پردازش بالا برای کار تزم. اما نمی دونم تا چه حد تصمیمم درسته) می تونی منو راهنمایی کنی. خیلی ازت ممنون می شم. قربانت. تلا
ببینید تمامی تقریبا نوت بوک های موجود در ایران دارای قطعات تایوانی سخت افزاری و مونتاژ چین هستند..
اگر آفتاب شرق چنین ادعایی می کند در نظر داشته باشید که برای سخن از کسی مالیات نگرفته اند که این مورد دومی باشد..:D مگر اینکه گزاف باشد که زبان سرخ سر سبز می دهد بر باد..:D
اگر نوت بوکی توسط مسافری از آمریکا آورده شود در آنصورت بلی می توان گفت این نوت بوک بازهم مونتاژ چین بوده ولی برای بازار مصرف آمریکا ساخته شده و از نظر مختصات و قطعات فرق نسبتا کوچکی با آنچه که در آسیا و بازار های آن وجود دارد خواهد داشت..
در باب سخن بعدی شما باید بگویم من به این فلسفه معتقدم که داشتن یک دسکتاپ قوی و یک نوت بوک متوسط از نظر کارایی(مگر بر اساس یک نیاز تخصصی و در شرایط متفاوت که در کاربران ایرانی بندرت چنین موردی دیده می شود)بهترین گزینه ممکن خواهد بود به چندین دلیل که قبلا گفته ام و اگر نیازی بود بفرمایید تا بازهم تکرار کنم..:D
نوت بوک شما قادر به انجام آنخواهد بود ولی سرعت پردازش و نحوه پردازش و زمان پردازش در صورتی که پردازنده نوت بوک شما مناسب این کار نبوده باشد کمی کند تر از دسکتاپ خواهد بود ضمن اینکه فکر تهویه آن را نیز برای استفاده متمادی باید بکنید..
درست مثل اینکه می پرسید من می خواهم با شرعت 200 در اتوبان رانندگی کنم..خوب من می گویم یک بوگاتی یا فراری برای این کار بخرید و برای سفر های درون شهری نیز از یک پراید(نوت بوک) استفاده کنید...:lol: ;)

بالا