• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
فقط برو سراغ سری Precision از DELL. دارای کارت گرافیک سری Quadro FX که بهترین چیپ ست برای کارهای سه بعدی در دنیاست و همچنین مانیتور LCD با رزولوشن WUXGA یعنی 1920*1200. قیمت هم حدود ۳ تومن که البته بستگی به کانفیگش یکمی بالاتر یا پایینتر هم میشه.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
با dell-----موافقم که رودست نداره از نظر همه چیز

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
به نقل از Piter1356 :
چند چوق خرجش کردی ؟
از کجا خریدی ؟
منو تو سایت Acer یه چرخی زدم یه همچین مدلی ندیدم !

یه عکس و خلاصه از مشخصاتشو بنویس

بی زحمت
Acer Extensa 6601 WLMi

26653.jpg

CPU: Centrino Dothan 1.6GHz 2MB
Chipset: Intel 915GM
RAM: 512MB DDR II
HDD: 60GB 8MB Cache
Graphics: Intel Extreme II 128MB Integrated
Optical Drive: DVD+/- RW Dual Layer
Card Reader: None
LAN/ Wireless: 100/54Mbs/ Bluetooth
Dim/Weight: 364 x 279 x 33.9/38.9mm/2.9 kg
Battery: 2-hour Battery Life 4 Cell
LCD: 15.4" WXGA Wide 16:10 Crystal Bright Dual Lamp 16ms

============عكس از لپ تاپ============

NF.jpg

F.jpg

B.jpg

C.jpg

[
B]قيمت : 3690 ريال عربستان = 800 تومان (تقريباً)
از مكتبة جرير عربستان
[/B]​

milad ghelich

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه لپ تاپ خوب و قوي براي کارهاي سنگين گرافيکي چي خوبه ؟ چه مارکي و چه مدلي؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از milad ghelich :
يه لپ تاپ خوب و قوي براي کارهاي سنگين گرافيکي چي خوبه ؟ چه مارکي و چه مدلي؟
سلام دوست گرامی..
اگر قصد انجام کار سنگین گرافیکی دارید و البته وزن و ابعاد نوت بوک و همچنین کمی طول عمر باطری به عنوان فاکتورهای کلیدی نوت بوک برایتان اهمیتی ندارد و نمی خواهید این کار را به دسکتاپ قوی و مناسبی که می تواند وظیفه فوق را به حد مطلوب انجام دهد در آن صورت به ذکر مختصات نوت بوک مورد نظر و معرفی چند مارک شاخص در جهان و سپس موجودی مطلوب در ایران بپردازم...به این پست من جواب بدهید تا به پاسخ گویی های بعدی بپردازیم.متشکرم.;)

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان عزيز
مخصوصاً اسفنديار خان مدير گرامي
من يك مدتي سرم شلوغ بود و نتوانستم به اينجا سر بزنم
حدود 6 صفحه اي را خواندم

اسفنديار جان آن مدلي كه گفته بوديد 1.100 تومن ميباشد كه شد 1,500 تومان ؟
اگر برايتان مقدور است برايم مدلي زير يك كليون با همان مشخصاتي كه قبلاً گفتم
معرفي كنيد ترجيحاً ‌ايسر باشد

ممنون از لطف شما :)

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Notebook :
به نام خدا
سلام دوستان
من در گوگل دنبال راهنمايي براي خريد نوت بوك مي گشتم اينجا را پيدا كردم
اول اينكه لطفاً به من نخنديد بودجه من كم است و من ميخواهم با اين بودجه
كم بهترين انتخاب در اين محدوده را داشته باشم
من دانشجو هستم و نياز به يك نوت بوك سبك و كوچك و در عين حال ارزان مي گردم
كار هايي كه من ميخواهم با اين نوت بوك انجام دهم به شرح زير است اين را جهت
تعيين سخت افزار مورد نياز مي گويم :
1 - چك كردن ايميل ها و گشت و گذار در اينترنت
2 - كار با مجموعه برنامه هاي Microsoft Office
3 - مطالعه ايبوك و مجلات الكترونيكي
4 - برنامه نويسي در محيط هاي ويژوال بيسيك - دلفي - دات نت
5 - كار با برنامه هاي فتوشاپ - كورل - فلش - اتوكد و برنامه هاي عمومي ( البته در سطح سنگين نيستند )
7 - كار با برنامه هاي مهندسي برق مثل Orcad - PS pice - Protel DXP - Protus - LabView جهت شبيه سازي
8 - كار با برنامه هاي رياضي مانند MATLAB
كلاً اين نوت بوك براي من كاربرد علمي خواهد داشت
بودجه من زير يك ميليون تومان است و اگر نوت بوك با اقساط فروخته شود بسيار عالي خواهد بود
باز هم تاكيد ميكنم لطفاً مرا مسخره نكنيد چه كار كنم پولم كم است ولي ميخواهم انتخاب بهتري انجام بدهم
در ضمن انتظارات سخت افزاري كه خود من دارم به اين ترتيب است شايد با بودجه من سازگار نباشند
رم 512 مگ - پردازنده سنترينو 1.7 تا 1.8 - هارد 40 گيگ - صفحه نمايش 12 - وزن 1.7 - پورت هاي سري و موازي و USB
و ديگر پورت هاي لازم - گرافيك 64 با روزليشن حداقل 1024 در 768 - امكانات مودم و شبكه - شبكه بيسيم -
كيبورد خوش دست - طول عمر باطري زياد مثلاً بالاي 6 ساعت - خروجي براي پروژكتور - سي دي رايتر كمبو DVD/CD-RW
و ديگر امكاناتي كه من خبر ندارم و شما صلاح ميدانيد
لطفاً مرا راهنمايي كنيد شايد با اين پول من در توهم به سر ميبرم
ممنون :)

اين هم مشخصاتي كه قبلاً گفته بودم :)

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من می خواستم از تهران یه نوت بوک بخرم با کمک هائی که شما کرید دیدم و مقایسه قیمت ها متوجه شدم که د قیمت تهران با دوبی تقریبا حدود 40 تا 60 درصد فرق داره
تصمصم گرفتم از دبی بگم یکی از دوستان واسم بیاره
حالا یه کمکی به من کنید بگید دبی از کجا بخرم شمارش اگه بدید که خیلی عالی میشه
ممنون از راهمائیتون توما100 تا 1200 دلار هم می خوام باشه amd

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Notebook :
سلام بر دوستان عزيز
مخصوصاً اسفنديار خان مدير گرامي
من يك مدتي سرم شلوغ بود و نتوانستم به اينجا سر بزنم
حدود 6 صفحه اي را خواندم

اسفنديار جان آن مدلي كه گفته بوديد 1.100 تومن ميباشد كه شد 1,500 تومان ؟
اگر برايتان مقدور است برايم مدلي زير يك كليون با همان مشخصاتي كه قبلاً گفتم
معرفي كنيد ترجيحاً ‌ايسر باشد

سلام دوست من...:happy:
یه سر به اینجا بزنید فعلا تنها رفرانس نسبتا معتبر همین جاست....
http://irhardware.com/NotebookList.htm

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از shadak :
سلام من می خواستم از تهران یه نوت بوک بخرم با کمک هائی که شما کرید دیدم و مقایسه قیمت ها متوجه شدم که د قیمت تهران با دوبی تقریبا حدود 40 تا 60 درصد فرق داره
تصمصم گرفتم از دبی بگم یکی از دوستان واسم بیاره
حالا یه کمکی به من کنید بگید دبی از کجا بخرم شمارش اگه بدید که خیلی عالی میشه
ممنون از راهمائیتون توما100 تا 1200 دلار هم می خوام باشه amd
سلام دوست خوبم...
والله اونجورایی که شما هم میگین بین 40 تا 60 درصد البته شامل تمامی موارد نمی شه و یه اما و اگرهایی هم هست...نمی دانم این آمار به استناد کدام مرجع بوده ولی به هر حال برای خرید می توانید از یکی از دوستانمان که در دوبی هستند و در بخش زیر می باشند کمک بگیرید.من البته قبلا از اشان چنین تقاضایی کرده بودم که ظاهرا پیغام مرا ندیده اند و می خواستم برای تمامی دوستان به عنوان یک منبع خوب برای خرید در دوبی بوده باشد.امیدوارم شما بتوناید از ایشان جواب مناسبی بگیرید.البته یکی از دوستان من که خود برای خرید نوت بومک به دوبی مسافرت نموده بود به کامپیوتر سنتر رفته بود و همین طور جناب pay هم که از کاربران فعال همین فوروم هستند در نمایشگاه جیتکس از وجود چنین مراکزی خبر دارند که می توانید از ایشان هم سوال کنید ولی به هرحال:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=30319&page=2
به آخرین پست ایشان نظری بیندازید....و در صورت نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می توانید به ایشان پی ام بزنید..

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
سلام دوست من...:happy:
یه سر به اینجا بزنید فعلا تنها رفرانس نسبتا معتبر همین جاست....
http://irhardware.com/NotebookList.htm

با سلام خدمت مدير گرامي
جالب بود
ولي چند تا سوال
1) اين شركت سيستم قسطي ارائه ميكند
2) به نظر شماي كارشناس الآن برندي كه امكانات بالا و به روز
و كيفيت بالا به همراه قيمت پايين ( مثل بودجه من )ارائه ميدهد ايسر است يا برندي ديگر ؟

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسفنديار خان به نظر شما وجود امكاناتي نظير بلوتوث و واي فاي
و امكاناتي ديگر مثل كارت خوان و ... كه در نوت بوك هاي زير يك تومان وجود ندارد خيلي ضروري است ؟

البته خواهيد گفت كه بستگي به كاربرد شما دارد ولي من منظورم در اساس نيازهاي كاربر است :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Notebook :
با سلام خدمت مدير گرامي
جالب بود
ولي چند تا سوال
1) اين شركت سيستم قسطي ارائه ميكند
و كيفيت بالا به همراه قيمت پايين ( مثل بودجه من )ارائه ميدهد ايسر است يا برندي ديگر ؟

سلامی دوباره...:)
1-متاسفانه قیمت های این سایت نقدی است ولی اگر به بخش فروشندگان نوت بوک مراجعه نمایید چند آدرس دیگر نیز وجود دارد که می توانید از آنها بنحو مطلوب استفاده کنید.در برخی از آنها امکان خرید قسطی وجود دارد ولی البته من به صلاح نمی بینم.حالا چرا؟برای اینکه:
الف-در خرید نقدی به اندازه کافی گرانتر از حد معمول به شما نوت بوک فروخته می شود و علت آن را نیز در تحریم و حمل مسافرتی و...عنوان می نمایند.حال در خرید قسطی که صد البته از شما مبالغی بعنوان سود قسط نیز در تعداد ماهی که پرداخت خواهید کرد نیز اضافه بر سازمان دریافت خواهند نمود که اگر از همان ابتدا بتوانید مقادیر بدست آمده را محاسبه کنید تقریبا همپای خرید یک نوت بوک باید پول بهره اقساط آن را نیز بدهید.:lol:
ب-با گذر عمر نوت بوک شما همچنان بر پایه خرید قسطی همان لحظه ارزش اسمی نوت بوک پول به علاوه بهره پرداخت خواهید نمود.بدین ترتیب در حالی که ارزش یک نوت بوک نو با گذر ایام بطور طبیعی سیر نزولی می پیماید شما در اصل قیمت روز خرید آن را می پردازید.
مثالی دیگر:اگر شما همان لحظه که نوت بوک را می خرید در یک مغازه دیگر آن را بخواهید بفروشید چقدر برایتان قیمت گذاری می کنند؟!امتحان آن مجانی است!!!;)
پس با این اوصاف شما از دو سو ضرر می کنید.
ج-در ایران متاسفانه بدلیل ناهنجاری های موجود در بخش خدمات نوت بوک فروشنده انگاری در حال خلاصی و رهایی از نوت بوک بوده و فقط مشتاق پول شماست.حال مدلهایی که خود وارد کرده را شما باید از صافی فیلتر وی انتخاب کنید.درواقع چندان قدرت انتخاب ندارید.البته اکنون وضع بمراتب کمی بهتر و قابل تحمل تر از گذشته گردیده بدین نحو که حداقل از شما سفارش می گیرند ک در صورت موجود بودن از دوبی بصورت سفارشی برایتان وارد کنند.
حالا تصور کنید که شما در حال دادن سود تضمینی به فروشنده هستید در حالیکه هیچ امتیازی هم نگرفته اید.آیا با این اوصاف خرید قسطی را بازهم به صلاح می دانید؟!:D ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Notebook :
با سلام خدمت مدير گرامي
جالب بود

خوب جواب این سوال":
ببینید یکی از برندهای نسبتا ممتاز با نظری به آنچه که شما در بالا به آن اشاره داشته اید ایسر است...
می توانید بر روی فوجیتسو - زیمنس و یا دل و یا کامپک/اچ پی نیز سرمایه گذاری کنید ولی به نسبت دارا بودن امکانات مشابه در برند های گوناگون حتی صاحب نام هایی چون آی بی ام و برندهای کره ای برد با کسی است که ساخت و مونتاژ نوت بوک و قطعات آن حتی المقدور از آن خودش باشد.
در ضمن به مدل های ایسوس نیز نظری بیفکنید.
انتخاب با شماست..;)
در ضمن برای خالی نبودن عریضه به اینجا هم نظری بیفکنید که برندهای مختلف یکجا گردآوری شده اند...
http://forum.notebookreview.com/forumdisplay.php?f=1002

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Notebook :
اسفنديار خان به نظر شما وجود امكاناتي نظير بلوتوث و واي فاي
و امكاناتي ديگر مثل كارت خوان و ... كه در نوت بوك هاي زير يك تومان وجود ندارد خيلي ضروري است ؟

البته خواهيد گفت كه بستگي به كاربرد شما دارد ولي من منظورم در اساس نيازهاي كاربر است :)
ببینید دوست من این شد یک حرف حسابی...:)
فلسفه داشتن یک نوت بوک در چیست؟!از من اگر بپرسید این که به عنوان یک ماشین همه فن حریف در هر حالتی همانند یک چاقوی سویسی که بیشتر برای شکار از آن توسط حرفه ای های شکارچی در دل جنگل و کوه از آن استفاده می شود است...
بعبارت دیگر شما از نوت بوک خود استفاده می کنید تا بکمک برخی مختصات جانبی ولی لازم آن که در دسکتاپ شما چندان برایتان مطرح و یا مهم نیست-چراکه در هرحال به امکانات جانبی آن مجهزید-از هر لحظه ممکن نهایت بهره را ببرید.
خیلی عامیانه شد...یک مثالی بزنم..:D
فرض کنید در حال نقل و انتقال داده ای حال چه مهم چه غیر مهم در یک سفر کاری و یا تفریحی هستید..آیا برایتان این مهم نیست که امکانی که باید در حال عادی با دارا بودن یک وسیله جانبی و محاسبه اشغال مکانی و دشواری حمل و نقل آن و یا وزن آن را بصورت تعریف شده در نوت بوک خود داشته باشید؟!ممکن است شما اصلا به چنین حالتی نیاز نداشته باشید ولی اگر در یک لحظه و فقط در همان لحظه بناگهان نیاز به آن داشته باشید فکر نمی کنید با دارا بودن این مختصات می توانید بخوبی از آن بهره مند شوید و در آن صورت پی به فلسفه" هر آنچه که به خوار آید روزی به کار آید" خواهید برد.
در فرودگاهی نشسته اید و امکان بهره مندی از اینترنت بیسیم برایتان فراهم است.ترجیح می دهید به کافی نت مراجعه کنید یا از نوت بوک خود نهایت استفاده را ببرید؟!
به همراه نوت بوک خود کارت حافظه ای دارید و دوربین دیجیتالی و یا موبایلی که می خواهید از یک رویداد عکس بگیرید...آیا افسوس نمی خورید که اگر دستگاه من کارت خوان داشت حال می توانستم تمامی اطلاعات ذخیره شده را در نوت بوک بایگانی نموده و دوباره به ذخیره اطلاعات جدید تری بپردازم؟
البته بازهم بنا به گفته شما بستگی به نیازمندی شخص دارد.ولی فکر می کنید آیا برندهای سازنده نوت بوک به چنین امکانات جانبی تنها به عنوان یک وسیله تفریحی می نگرند و یا واقعا نیاز کاربر با وجود آن را در یک وسیله پرتابل احساس می کنند که آن را در نظر می گیرند؟;)

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ایسر قیمت برخی از لپ تاپ های خودش را در اروپا کاهش داده است.
لپ تاپ 8103 در حدود 100 پوند ارزان شده است. قیمت این لپ تاپ با احتساب مالیات در حال حاضر در حدود 1 میلیون و 500 هزار تومان است. نگاه کنید:

http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_8103WLMi_LX.T7206.029/version-3.asp

تفاوت 8103 با 8104 در موارد زیر است:

8104: هارد دیسک:100، رم:1024، سی پی یو: 2 گیگ
8103 هارد دیسک:80رم:512، سی پی یو: 1.8 گیگ

کسی از قیمت های ایسر در دوبی خبر نداره؟ آیا لپ تاپ ها فوق در دوبی فروخته می شود؟
اسفندیار جان یادم است در یکی از پست ها از قول مدیر فروش شرکت پارس کام نوشته بودی، لپ تاپ های سری 8100 در دوبی وجود ندارد؟ آیا هنوز هم وضع به همین منوال است؟​

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از Hiran :
سلام
لپ تاپ 8103 در حدود 100 پوند ارزان شده است. قیمت این لپ تاپ با احتساب مالیات در حال حاضر در حدود 1 میلیون و 500 هزار تومان است.​

اسفندیار جان
یعنی ما میتونیم به اون نمایندگی رسمی توزیع نوت بوکهای ایسر در ایران امیدوار باشیم
که نوت بوک ها را با قیمت واقعی و تمامی امکانات مطابق قیمت روز اروپا خریداری کنیم
یا این هم مثل شرکت هایی مانند پارس کام پردازش لااقل 500 هزارتومان بر روی قیمت
نوت بوک خواهند کشید :wacko:
8104 تو اروپا یک میلیون و هشتصدهزار تومان هستش
ولی در ایران دو میلیون و سیصد هزار تومان :blink:
انصاف هم خوب چیزیه فکر کنم :eek:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام
لپ تاپ 8103 در حدود 100 پوند ارزان شده است. قیمت این لپ تاپ با احتساب مالیات در حال حاضر در حدود 1 میلیون و 500 هزار تومان است. نگاه کنید:

http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_8103WLMi_LX.T7206.029/version-3.asp

تفاوت 8103 با 8104 در موارد زیر است:

8104: هارد دیسک:100، رم:1024، سی پی یو: 2 گیگ
8103 هارد دیسک:80رم:512، سی پی یو: 1.8 گیگ

کسی از قیمت های ایسر در دوبی خبر نداره؟ آیا لپ تاپ ها فوق در دوبی فروخته می شود؟
اسفندیار جان یادم است در یکی از پست ها از قول مدیر فروش شرکت پارس کام نوشته بودی، لپ تاپ های سری 8100 در دوبی وجود ندارد؟ آیا هنوز هم وضع به همین منوال است؟​
هر فصل قیمتها کاهش می یابد..حال اگر ایسر بر پایه سنت گذشته بخواهد از چیپست جدید اینتل در نوت بوک های خود استفاده کند طبیعتا از قیمت آنچه که شما اشاره کردید کاسته خواهد شد..
فکر می کنم با سال جدید میلادی و بعد از آن قیمت های مزبور بازهم کاهش یابد....
در ضمن اواخر فوریه و مارس فکر کنم ایسر مدل جدید را عرضه کند...
بازهم بگفته شما چندان تفاوت محسوسی جز رده سخت افزاری کمی در این دو مدل دیده نمی شود..
در اصل این مدل برای بازارهای اروپا طراحی و ساخته شده و خواهان آن نیز خاص می باشند...بنابراین اگر شما چنین مدلی بخواهید اصولا باید از اروپا برایتان ارسال شود.چون حتی در صورت موجودی در دوبی که بعید می دانم و به احتمال زیاد در برخی خصوصیات سخت افزاری نظیر آنچه که شما در سایت فروش انگلیس می بینید تغییراتی خواهد نمود..
کلا این مدل در تولید محدود عرضه شده...درست مثل اینکه یکی لامبورگینی سفارش بدهد..!!!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Electronics Art :
اسفندیار جان
یعنی ما میتونیم به اون نمایندگی رسمی توزیع نوت بوکهای ایسر در ایران امیدوار باشیم
که نوت بوک ها را با قیمت واقعی و تمامی امکانات مطابق قیمت روز اروپا خریداری کنیم
یا این هم مثل شرکت هایی مانند پارس کام پردازش لااقل 500 هزارتومان بر روی قیمت
نوت بوک خواهند کشید :wacko:
8104 تو اروپا یک میلیون و هشتصدهزار تومان هستش
ولی در ایران دو میلیون و سیصد هزار تومان :blink:
انصاف هم خوب چیزیه فکر کنم :eek:
والله فعلا که چشم انداز جالبی نمی بینم...یکی دو شرکت یه مصاحبه هایی کرده بودند که تا کنون خبری نشده..:(
بدبختی اینجاست که نه کمیت در بازار نوت بوک ایران مطرح است و نه چندان کیفیت..:wacko:
بعد هم می گویند متولی ندارد..آخه کدام متولی؟!:blink: وای سیاسی صحبت کردم..:eek: :D
وقتی به خریدار به چشم شکار نگاه کنیم نتیجه همین می شود که الان می بینیم...:hmm:

بالا