• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام!!!!!!!

خوب...برم سر اصل مطلب....

یکی از اقوام احتمالا قبل از عید از لندن می آیند...یکی دیگه از اقوام می خواهد به آنها بگویدنوت بوک برایش بیاورند ،در ضمن آنها هم به زحمت نیافتند...در ضمن می خواهد نوت بوک ایسر یا دل بگیرد...تا سقف 800 پوند...
بعد ازسری 8100 ایسر خوشش اومده!!!!!:lol: و 8103 را بنا به بودجه!!!! انتخاب کرده باشه...

1-آیا نمایندگی ایسر ارزانتر می دهد یا فروشگاه ها.....
2-آیا می تواند آدرس سایت http://www.acernotebooks.co.uk را بدهد و بگوید از این طریق برایش بخرند و به درب منزل تحویل آنها بدهند!!!! یا نمایندگی خودش ارزانتر است و به درب منزل تحویل می دهد....
3-کی افت قیمت می کنه!!!!!!
آخرین قیمتی که من در این سایت دیدم برای 8103 WLMi زده بود 800 پوند....اما سایت ایسر بالاتر زده بود!!!!!!

چه قدر شفاف گفتم!!!!!!
:D مزاحم همیشگی بخش لپ تاپ:D
عادل

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از عادل :
سلام!!!!!!!

یکی از اقوام احتمالا قبل از عید از لندن می آیند...یکی دیگه از اقوام می خواهد به آنها بگویدنوت بوک برایش بیاورند ،در ضمن آنها هم به زحمت نیافتند...در ضمن می خواهد نوت بوک ایسر یا دل بگیرد...تا سقف 800 پوند...
بعد ازسری 8100 ایسر خوشش اومده!!!!!:lol: و 8103 را بنا به بودجه!!!! انتخاب کرده باشه...

2-آیا می تواند آدرس سایت http://www.acernotebooks.co.uk را بدهد و بگوید از این طریق برایش بخرند و به درب منزل تحویل آنها بدهند!!!! یا نمایندگی خودش ارزانتر است و به درب منزل تحویل می دهد....
آخرین قیمتی که من در این سایت دیدم برای 8103 WLMi زده بود 800 پوند....اما سایت ایسر بالاتر زده بود!!!!!!

چه قدر شفاف گفتم!!!!!!
عادل
دوست من..:)
1-در آنجا قیمت ها گرانتر در خواهد آمد..ببینید قبلا هم توضیح داده بودم..اگر اقوام مورد نظر در آنجا مقیم باشند باید مالیات خوبی بابت استفاده از این وسیله بپردازند..در ثانی بنام شخصی از نظر گارانتی رجیستر خواهد شد که خرید را انجام خواهد داد.اثبات این مطلب که آقا جان من این نوت بوک را برای کسی در خارج می خرم و بنام وی ثبت کنید بسیار مشکل است...علاوه بر این خروج گمرکی را در ایران هم در نظر بگیرید مگر اینکه بدون قوطی بیاید و اثبات گردد که وسیله شخصی است...اگر مجردی تشریف بیاورند گیر گمرک بیشتر از موقعی خواهد بود که با خانواده خواهند آمد.قیمت سایت بهیچ وجه ملاک مناسبی برای قیمت تمام شده نیست.این را بخاطر داشته باشید..
من پیشنهاد می کنم که بدلیل گرانی بازار نوت بوک در انگلیس نسبت به آمریکا این فامیل دوست شما مثلا از آمریکا از اینتر نت خریداری نمایند و برایشان به انگلیس فرستاده شود و در غیر این صورت در باب خرید از انگلیس بخوبی به موارد یاد شده در آنجا دقت نمایند.
بهتر است در مورد تمامی موارد فوق تحقیق شود.حتی در سایت های ایسر در اتحادیه اروپا هم نظری بیفکنند تا ببینند در کدام کشور چنین مدلی مقرون به صرفه تر خواهد بود.چون انتقال کالا از یک کشور عضو به کشور دیگر راحت تر از مثلا پست یک نامه از تهران به مشهد است..:D
نمایندگی ها معمولا فروش مستقیم ندارند و فروشندگانی از سوی انان که در امر خرده فروشی دخالت دارند معمولا در سایت های رسمی نوشته می شوند.
2-چون وسیله الکترونیکی است بهتر است با مراجعه مستقیم و چک کردن تمامی موارد امنیتی و بصورت حضوری انجام پذیرد..
3-افت قیمت در ایام کریسمس و فصلی به فصل دیگر و هنگام تولید یک محصول جدید تر در همان رده و همچنین با گذر زمان اتفاق می افتد.مثلا در فوریه 2005 قیمت تمام شده اولیه همین ایسر 8104 حدود 2600 دلاری بود که الان در بازارهای آمریکا به 1600 دلار افت پیدا کرده یعنی چیزی نزدیک به گذشت یک سال...

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
سلام!!!!!!!

چه قدر شفاف گفتم!!!!!!
عادل

سلام
با اجازه اسفندیار خان

فامیلتون از خوب چیزی خوشش اومده. اما در مورد قیمت در همان سایتی که آدرس دادی قیمت 8103 را 940 پوند قیمت داده. باید قیمتی که در کنار آن inc Vat ر ا نوشته در نظر بگیری. چون برای خرید باید مالیات را بپردازی.
پس 800 پوند نیست:blush:

1- برای اینکه تفاوت قیمت ها را بدانی، پیشنهاد می کنم به سایت acer.co.uk مراجعه نمایید و قسمت Where to buy را کلیک کنید. در این قسمت آدرس تمام نمایندگی های ایسر به همراه شماره تلفن آنها در بریتانیا را ذکر کرده است. شخصی که در انگلیس است می تواند به این نمایندگی ها زنگ بزند و در نهایت بهترین گزینه را انتخاب نماید. به نظرم فروشگاههای آن لاین (اینترنتی قیمت های پایین تری دارند. مثلا همین سایتی که در بالا ذکر کرده اید، یکی از فروشگاههای ان لاینی است که قیمت های پایین تری دارد )

2- بله. باز هم فکر کنم هزینه پست را بگیرند و ارسال نمایند.

3- اسفندیار خان در یک پست نوشته بود ، ایسر احتمالا در فوریه و مارس محصولات جدید را به بازار عرضه می کند. پس احتمالا در همین ایام هم قیمت ها افت پیدا خواهند کرد. هرچند همین لپ تاپ 8103 تا همین الان در حدود 100 پوند افت قیمت داشته است.

انشاءالله اسفندیار خان اطلاعات تکمیلی را ارائه خواهند داد.
موفق باشید

پی نوشت:
هنگامی که من در حال نوشتم این پست بودم. اسفندیار خان جواب سوال شما را داده بودند. در هر صورت گفتم من هم کمکی کرده باشم.

mehregan20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یک لپ تاپ دست دوم تمیز پیدا کردم ولی قیمت ندارم. به نظر شما چند میارزه؟
satellite M35-S3592
cpu: 1.4
ram: 256
HDD: 40G
15.4"

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام...

پیرو حرف های شما ...که انگلیس قیمت به نسبت بیشتر است...قیمت اسپانیا را از www.acer.es گرفتم ،زده بود : EUR 2499 یعنی حدودا 2 ملیون 600 هزار تومان!!!!!!!
یکی من را بگیره ،سرم داره گیج می ره!!!!!

این یعنی چه!!!!!
همون 940 پوند به صرفه تر است!!!!!

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

قدرت پردازنده هاي اينتل كه برات لپ تاپ توليد ميشن در چه حديه؟ مثلا Intel Pentium M 1.6 GHz به اندازه كدوم پردازنده اينتل P4 دسكتاپ قدرت داره؟

آيا سايتي هست كه از پردازنده هاي مختلف يا لپ تاپ هاي مختلف بنچمارك گذاشته باشه؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mehregan20 :
سلام
یک لپ تاپ دست دوم تمیز پیدا کردم ولی قیمت ندارم. به نظر شما چند میارزه؟
satellite M35-S3592
cpu: 1.4
ram: 256
HDD: 40G
15.4"
دوست من به سایت notebook 4 u بروید که در بخش فروشندگان نوت بوک آدرس آ« موجود است و خودتان برآورد نمایید.;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Piter1356 :
جسارته نوتبوک با مشخصات زیر با گارانتی یکسال الماس 770 خوبه ؟

مدل : Aspire 3003
با این مشخصات : http://www.acer.co.in/products/notebooks/aspire3003.html
بدانید وآگاه باشید که نوت بوک های ایسر همواره از قیمت های مناسبتری برخوردارند.ضمن اینکه قیمت های تمام شده در ایران به نسبت در نظر گرفتن امکانات مشابه با سایر برند های تولید کننده بهتر است..
همچنین برای راحتی خیال شما هم که شده می گویم:در ایسر تنها مدل های سری 3000 و همچنین 4000 و همینطور 8000 مناسب از آب در آمده اند(این مبحث مربوط به زیر شاخه TRAVELMATE بود که گفتم)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
سلام

قدرت پردازنده هاي اينتل كه برات لپ تاپ توليد ميشن در چه حديه؟ مثلا Intel Pentium M 1.6 GHz به اندازه كدوم پردازنده اينتل P4 دسكتاپ قدرت داره؟
فکر می کنم در بخش مفاهیم لپتاپ در این باب مطلب خوبی پیدا کنید..:)

به نقل از mohsen2 :
آيا سايتي هست كه از پردازنده هاي مختلف يا لپ تاپ هاي مختلف بنچمارك گذاشته باشه؟
بلی وجود دارد ولی تخصصی نبوده و کاملا نمی توان به آن استناد نمود.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
یکی از دوستانم که در دانشگاه TECHNICAL UNIVERSITY در استانبول ترکیه مشغول به تحصیل است و دوروزی است که در فاصله میان ترم به ایران برگشته و با من نیز ملاقاتی داشته نکته جالبی را بمن یادآوری نمود و آن اینکه در دانشگاه مذکور لپتاپ های ایسر را به اقساط 36 ماهه تا 48 ماهه بدون پیش قسط و بهره و بسته به طول مدت تحصیل دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا واگذار می نماید و این دوست من نیز یک ACER TRAVELMATE 4152 خریداری نموده که 1600 دلاری برایش آب خورده است..
نوت بوک های مزبور از آلمان وارد گردیده است و متعلق به دوبی نیست..من به نوت بوک وی دقت کردم و دیدم مونتاژ چین نبوده و مونتاژ تایوان است...
حال با عنایت به اینکه خط مونتاژ این نوت بوک در چین می باشد برایم جالب بود که بدانم این فرض یعنی چه...:blink:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
آقا لب تاب به ما پيشنهاد شده Acerو قيمتشم 950 هست به نظره شما ميارزه
بخرم...و کلاً بهترين لب تاپ با قيمت 1 مليون حالا يکم بالا پايين مورد نداره
چی پيشنهاد میکنيد..لطفاً مرکزه خريدشو تو تهران بگيد ممنون..البته بشه قسطی خريدا نه نقد

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من لپ تاپ فقط وايو سوني!!!

Mohsen2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، خسته نباشيدراستش مدتيه كه مي خوام يك پرينتر جوهر افشان canon سه كاره و يا چهار كاره (البته اگر چنين مدلي وجود داره)
براي كارهاي خانگي و چاپ عكس بخرم اما واقعا نمي دانم چه مدلي بهنره.خواهش مي كنم شما راهنماييم كنيد...
قيمت تا 320 هم اشكالي نداره.در ضمن نمايندگي canon در تهران كجاست؟

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
بدانید وآگاه باشید که نوت بوک های ایسر همواره از قیمت های مناسبتری برخوردارند.ضمن اینکه قیمت های تمام شده در ایران به نسبت در نظر گرفتن امکانات مشابه با سایر برند های تولید کننده بهتر است..
همچنین برای راحتی خیال شما هم که شده می گویم:در ایسر تنها مدل های سری 3000 و همچنین 4000 و همینطور 8000 مناسب از آب در آمده اند(این مبحث مربوط به زیر شاخه TRAVELMATE بود که گفتم)

دوست عزیز
از راهنمایی شما سپاسگزارم
بالاخره دیروز یک مدل ایسر 3614LMi خریداری کردم .( هارد 80 - رم 512 - سلرون m 1600 و ... )
این مدل جزء سری 3000 می باشد ؟

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Piter1356 :
دوست عزیز
از راهنمایی شما سپاسگزارم
بالاخره دیروز یک مدل ایسر 3614LMi خریداری کردم .( هارد 80 - رم 512 - سلرون m 1600 و ... )
این مدل جزء سری 3000 می باشد ؟

ميتونم بپرسم به چه قيمتي و با چه گارانتي و از کجا خريديد؟

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0

به نقل از esfandiyar2002 :
فکر می کنم در بخش مفاهیم لپتاپ در این باب مطلب خوبی پیدا کنید..:)

من تاپيک مفاهيم لپتاپ(اصول پايه,نگاهداري و تعمير) رو خوندم. در مورد قدرت پردازنده هاي موبايل چيزي پيدا نکردم. همش صحبت از مصرف برق کم و دماي کم پردازنده هاي موبايل بود.
لطفا اگر مقدوره پاسخ بدين که آيا Sonoma 2.0GHz از به اندازه Intel P4 2.0 قدرت داره يا بيشتر؟

ممنون

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Mohsen2006 :
سلام ، خسته نباشيدراستش مدتيه كه مي خوام يك پرينتر جوهر افشان canon سه كاره و يا چهار كاره (البته اگر چنين مدلي وجود داره)
براي كارهاي خانگي و چاپ عكس بخرم اما واقعا نمي دانم چه مدلي بهنره.خواهش مي كنم شما راهنماييم كنيد...
قيمت تا 320 هم اشكالي نداره.در ضمن نمايندگي canon در تهران كجاست؟
دوست عزیز در بخش مشاوره می توانید این مبحث را مطرح نمایید.در ضمن در همان بخش مشاوره و در بخش پرینتر جواب های خوبی نیز دریافت خواهید نمود.ضمن اینکه اگر حوصله کنید و به صفحات قبلی آن نیز سری بزنید جواب خود را بسهولت خواهید یافت..

بالا