• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
راستي اسفنديار جان خواهشاً به اين سوال من
كه شايد تكراري هم باشه واضح و روشن جواب بده

قطعات و مونتاژ نوت بوك هاي ايسر ساخت كدام كشور هستش ؟؟؟ ;)

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام اسفنديار جان
منم امروز هي سوالم ميشه :D

من تو اين تايپيك بارها ديدم كه شما ميگين دسكتاپ قوي و لپتاپ متوسط درسته
خوب من حالا ميخوام اينو طور ديگه اي مطرح كنم
ببينيد اگه ما جاي ثابتي داشته باشيم مثل محل كار يا خونه و لپتاپ رو به صرف
اينكه خيلي جمع و جور تر از يه دسكتاپ هستش تهيه كنيم ( يعني ديگه مثلاً عمر
باطري و يا وزنش مد نظرمون نباشه چون به طور ثابت ميزاريمش روي ميز و پاورش رو
به برق وصل مي كنيم و بدون باطري ازش استفاده مي كنيم ) در اين صورت آيا اين لپتاپ
مثلاً همين 8104 خودمون كه يك لپتاپ حرفه اي و از نظر سخت افزاري فوق العاده به روز و
پر هستش ثبات و پايداري يه كامپيوتر دسكتاپ رو ارائه ميده به فرض اينكه روزي 8 الي 12 :eek:
ساعت روشن باشه و انواع و اقسام برنامه هاي سنگين گرافيكي و محاسباتي هم روش
اجرا بشه در اين صورت آيا نيازهاي ما رو به خوبي برطرف ميكنه و ثابت و پايدار عمل ميكنه ؟
يا اينكه آنقدر داغ ميكنه و به سر و صدا ميافته كه قطعاتش ذوب ميشه ؟ :(
در اين صورت عمر مفيد اين لپتاپ مثلاً همون 8104 چند سال ميشه ؟ ;)

لطفاً منو تو اين زمينه روشن كن :)

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Electronics Art :
سلام اسفنديار جان

مثلاً همين 8104 خودمون كه يك لپتاپ حرفه اي و از نظر سخت افزاري فوق العاده به روز و
پر هستش ثبات و پايداري يه كامپيوتر دسكتاپ رو ارائه ميده به فرض اينكه روزي 8 الي 12 :eek:
اجرا بشه در اين صورت آيا نيازهاي ما رو به خوبي برطرف ميكنه و ثابت و پايدار عمل ميكنه ؟

سوال خوبيه. منم از جناب اسفنديار درخواست ميكنم به اين سوال جواب بدن.

ممنون :)

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آره منم تا حالا فقط Panasonic دیدم ...

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت سیمآوا نمایندگی نوت بوک های twinhead در ایران هم از این تیپ لپ تاپ ها دارد.
دفتر خدمات:
88737919
88740875

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18

اسفنديار ، عزيز كجايي ملت منتظرند

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
Hiran جان يه PM برات فرستادم پيام هات رو چك كن ممنون :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام
شاید هم من با آبدارچی صحبت کردم:D
دیشب که پست شما را در مورد قیمت دیدم (یک میلیون و صد هزار تومان) گفتم، لپ تاپ مورد نظر خودم را پیدا کردم. صبح زنگ زدم که قرار بگذارم برای بعد از ظهر برم بخرم. که متاسفانه گفت یک میلیون و پانصد هزار تومان و تمام نقشه هام، نقش بر آب شد ... :wacko: آخه نقشه کشیده بودم با بقیه پولی که برای 8104 کنار گذاشته بودم، دسکتاپ خونه را تقویت کنم. به نظر من هم ایسر 4153 لپ تاپ خوبی است. حداقل کفاف کار من را می دهد.(این تعدیل در خواسته ها از یک لپ تاپ هم هدیه همین فروم و اسفندیار خان عزیز است.

در مورد 8104 هم ازش پرسیدم گفتند چون خیلی گران است، هنوز وارد نکردند.
همانطور که قبلا هم نوشته بودم ، قصد داشتم که 8104 را از بریتانیای کبیر بخرم. تا مرز خرید هم پیش رفتم ولی پسر عمویم که در گلاسکو است، گفت صبر کن در سال میلادی جدید بخر چون ارزان تر می شود.
قیمت 8104 با تمامی امکانات در بریتانیا حدود 1 میلیون 850 هزار تومان تمام می شود. لینک زیر را نگاه کنید:
http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_8104WLMi_LX.T7206.067/version.asp

البته سه مدل دیگر هم چشمم را گرفته:

قیمت شماره 1 (4654)حدود 1 میلیون و 300 هزار تومان است. ویندوز پروفشنال و باطری خوب (حدود 4 ساعت) و سی پی یو قوی 2 گیگ از نکات خوب این لپ تاپ است. البته وزن زیاد آن هم از نکات منفی است.

قیمت شماره 2 (Aspire 5504) حدود 1 میلیون 350 هزار تومان است. کارت گرافیک قوی، صفحه نمایش خوب (کریستال برایت)، رم زیاد (1 گیگ) و سی پی یو قوی( 2 گیگ) و وزن کمتر نسبت به گزینه 1، (2.4 کیلو گرم) از نکات خوب این دستگاه است. باطری کم(حدود 3 ساعت) و ویندوز Home Edition هم در قیاس با گزینه 1 به نظر من جزو نقایص این مدل است

قیمت شماره 3 (Aspire 5502) حدود 1 میلیون و 260 هزار تومان است. این مدل در رده مدل بالایی است و تنها تفاوت آن در سی پی یو است. سی پی یو این مدل 1.7 است.

شما کدام گزینه را انتخاب می کنید؟

تکمیل:
اسفندیار خان، تفاوت لپ تاپ های Travelmate با Aspire در چیست؟
خوب سلام دوست من...:)
خودتان می بینید که چقدر تفاوت هست بین فروشندگان در همین انگلستان که بدلیل رقابت تنگاتنگ سعی می کنند تا با شرایط مناسب تری نوت بوک های خود را بفروش برسانند و آن را با همین جا مقایسه کنید واقعا جای تاسف نیست؟!
من دوست عزیز بجای شما نیستم که انتخاب کنم و خودتان بخوبی من در انتخاب مهارت دارید.فقط می خواهم بگویم نوع ASPIRE بیشتر برای کاربران خانگی و گیمر و مالتی مدیا یوزر ها طراحی و ساخته می شود و نوع TM نیز بیشتر برای مدیرانی که نوت بوک خود را بر روی میز مدیریتی خود قرار می دهند و کاربرانی که در سفرند و البته نه بازرگانان حرفه ای که همواره در مسافرت هستند.
اگر عقیده مرا می پرسید که چون خودم در ایسر تا حدودی بنا به علاقه غور کرده ام!!!:lol: باید بگویم که مدلهای تی ام را بهتر از مدلهای دیگر میبینم.یادتان باشد در بین مدلهای گوناگون ایسر و کلا هر برند صاحب نام دیگر حتی ایسر تنها چند نمونه به اصطلاح گل می کند و از طرف کاربران حرفه ای نیز مورد استقبال قرار می گیرد.در بین مدلهای ASPIE نوع 2025 و 2026 و همین طور 1694 آن قابل قبول است.بگذریم از فراری که در نوع خود کاملا دسکتاپی است و خوب هم از کار در آمده است و در بین مدلهای تی ام نیز تنها چند نمونه خوب از آب و گل در آمده اند که گل سر سبد آنها نیز همین 8104 بود.
البته مدلهای سری 4000 نیز(و نه تمامی مدلهای همین رده)نیز با قیمتهای مناسب در رده بعدی جای می گیرند.
این را هم بگویم که ما اینجا انتخاب نمی کنیم بلکه از بین منتخبین فروشندگان ایرانی به اکراه دست چین می کنیم.:blink: :eek: اگرچه هم اینک کمی از غلظت این مسئله کاسته شده است...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اسفنديار جان منم يك توضيح كامل در مورد ويژگي ها و كاربردهاي سري هاي زير ايسر ازتون ميخوام
Acer Aspire Laptops
Acer Ferrari Laptops
Acer TravelMate Laptops
Acer TravelMate Tablet Laptops
راستي يه سوال ازت دارم اميدوارم ناراحت نشي
شما در خصوص نوت بوك هاي ايسير دوره اي چيزي ديده ايد يا احياناً نمايندگي چيزي هستيد
در ضمن از اين سوال قصدي ندارم فقط ميخوام بدونم :happy:
در ضمن انصافاً من نوت بوك هاي ايسر را از نظر امكانات و تكنولوژي روز و قيمت خيلي مناسب ميبينم
البته در ايران خيلي بي انصافي ميشه

ممنون ازت :)
عزیز جان چه ناراحتی؟!بلی قبلا هم گفته بودم که من دوره بازار یابی و مدیریت فروش نوت بوک های ایسر را با ارائه خدمات پس از فروش آن طی کرده ام و گواهی رسمی دارم که البته باید هر شش ماه یک بار تجدید شود که الان یک سالی می شود که گواهی بنده خاک می خورد..:lol: حالا چرا از آن استفاده نکرده ام خود حدیثی دیگر است...
البته منظور از خدمات پس از فروش نه خدمات تعمیراتی بلکه دریافت و رسیدگی به مشکلات خریداران...
بنده در نوت بوک ریویو که فوروم نسبتا مناسبی هم هست جزو یکی از مدیران بخش ایسر آن هستم که مدیران این فوروم نیز به آن آگاه هستند.فقط گفتن این مطلب در این حالت عمومی و در این بخش دلیل بر غرور و نادانی من خواهد بود...;) خوشبختانه در دنیای مجازی راحت تر می توان دروغ پردازی کرد تا دنیای حقیقی...:lol: :lol:
بهمین دلیل حقیقت کمی غلو آمیز بنظر می رسد...بگذریم..:happy:
جواب این سوال شما را فکر می کنم در پاسخ به دوست خوبمان هیران جان دادم.

راستي اسفنديار جان خواهشاً به اين سوال من
كه شايد تكراري هم باشه واضح و روشن جواب بده

قطعات و مونتاژ نوت بوك هاي ايسر ساخت كدام كشور هستش ؟؟؟ ;)
قطعات تایوانی و مونتاژ چین هستند.البته همین مدل 8104 که در آواتار من نیز دیده می شود قبلا به همراه چند مدل دیگر در تایوان مونتاژ می گردید که هم اینک به چین انتقال پیدا کرده اند...:eek:

سلام اسفنديار جان

خوب ببینید من چرا 8104 را انتخاب می کنم؟!چون در محل کارم آن را در کنارم خواهم داشت و می توانم بسهولت به برق دسترسی داشته باشم و در صورت لزوم آن را شارژ کنم.پس مرا با حمل و نقل کاری نیست.در منزل دسکتاپ دارم و در محل کارم نیز نوت بوک خودم را...حد فاصل یکی دو ساعت تعطیلی روزانه بین صبح و بعد از ظهر نوت بوک را به شارژ می گذارم و صبح و بعد از ظهر نیز قادر به استفاده از آن هستم.
من هم اینک که از 8005 خودم استفاده می کنم و گاه تا 8 ساعت نیز روشن مانده است هیچ مشکلی نداشته ام که شما بدان اشاره می کنید.همانند دل سگ جان نیست ولی سخت جان است و شما را حتی بعد از گذر چند سال ناامید نمی کند.در اصل امتحان خود را به من پس داده است...ولی بازهم این دلیلی بر عالی بودن آن نیست...
به نسبت کارایی و قیمت و قدرت در مقایسه با هم ترازان خود و با عنایت به بازار ایران قابل قبول تر است.البته مشکل وزن وگارانتی نیز فراموش نشود.در این صورت ایسوس و ال جی در بازار ایران یک سر و گردن بالاتر قرار می گیرند.
پس می بینید که نمی توان قیاس کاملا مطمئنی انجام داد و باد به هر حال کمی ریسک کنید.ولی در مورد ایسر بنظر من به ریسک آن می ارزد.اگر بلایی سر آن نیاورید می توانید مطمئن باشید که تا ورودی تابوت در کنارتان است..:lol:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان من تا صفحه 32 این تاپیک رو وقت کردم بخونم.در این تاپیکها سوالاتی برام پیش اومد که میخوام اونا رو مطرح کنم
1- جناب اسفندیار میتونم بپرسم چرا شما روی مارک acer پافشاری کردین و اونو خریدین.در صورتی که مارک های معروف تر و بهتری از جمله سونی و دل بودند.البته بی احترامی نشه.فقط میخوام بدونم شما که بعنوان یک حرفه ای در این امر هستین دلایلتون رو بدونم

2- آیا مدلهای سونی دارای صفحه لمسی هستند.مثلا با قلم نوری بتوان با آنها کار کرد و دیگه اینکه صفحه از سر جاش جدا بشه و 180 درجه بچرخه و بیاد روی کیبورد قرار بگیره.چون توی شیراز دیروز نمایشگاه سخت افزار بود و من این مشخصات رو در لپتاپ مدل viqnet دیدم.

3- یک سوال خیلی مهمی که میخوام بپرسم اینه که من در روز به طور میانگین 10 ساعت پای کامپیوتر هستم.من میخوام کامپیوترم رو بفروشم و بجاش یک لپتاپ مدل Sony S560P که دارای مشخصات زیر است :
cpu: Son 1.86 RAM : 512 Hard: 100+ DVD/RW Graphic: 128Nvi LCD : 13.3WXGA+B
و قیمتش که حدود 18400000 تومن هست رو بخرم.آیا مثلا منی که میخوام 3 الی 4 سال از این لپتاپ روزانه 10 ساعت ازش کار بکشم مشکلی براش پیش نمیاد؟ یا اینکه اصولا کارم اشتباهه و توان لپتاپ در این حد نیست؟! لطفا توضیح بدین

4- اگر شما جای من بودین و معیاراتون این بود که برام سرعت ، گرافیک ، کیفیت ، سهولت در حمل ، میزان کارکرد باطری و در نهایت کیفیت صدا مهم بود از بین مارکهای سونی ، DELL و acer کدوم رو بهتر میدونستین و میخریدین.فکر کنید بودجه هم دور و ور 1800000 تومن داشتین

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنون اسفنديار جان از راهنمايي هاي شما :)

pnmail99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

با توجه به اینکه الن cpu های 64 بیتی برای desktop زیاد شده فکر کنم خرید notebook 32 بیتی درست نباشه ؟ شما می دونید Notebook های 64 بیتی توی ایران هستش و آیا آنها رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
acer extensa 6600

26653.jpg

انتل سنترينو 1.6
15.4 صفحة نمايش كريستال بريت
60 كَيكَابايت
512 م.ب دي دي آر 2
دي وي دي رايتر
سي دي رايتر
بلوتوث

قيمت : 800 هزار تومان

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
البته قيمت در بحرينه ، شايد تو ايران 1.5 مليون تومان باشه ، اكَه كسي ميدونه تو ايران قيمتش جنده بكَه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
دوستان من تا صفحه 32 این تاپیک رو وقت کردم بخونم.در این تاپیکها سوالاتی برام پیش اومد که میخوام اونا رو مطرح کنم....
سلام کاربر گرامی..:)
ببخشید من این پست شما را هم اینک دیدم..بسیار هم متشکرم که وقت گذاشتید و مطالب قبلی را مطالعه نمودید...همین امر نشانه دقت و توجه شما به مقوله نوت بوک می باشد..:happy:
1-دوست عزیز من بارها سعی کرده ام که هیچ گاه القای این مطالب در اذهان خوانندگان بصورت شائبه مطرح نگردد که من چون جزو fanclub ایسر هستم پس تمامی نگاهم بسمت آن خواهد بود.بیایید کمی منطقی تر و عاقلانه تر به این مطلب نگاهی کنیم هرچند که در نهایت این خریداران هستند که انتخاب می کنند و انتخاب آنها مورد احترام من خواهد بود.دوستانی از من پرسیده اند که من خود به چه مارکی علاقه دارم و من نیز جواب آنها را در احترام به پرسش مورد نظر داده ام.
ببینید وجود مارک های حرفه ای تر و بهتر تنها در تبلیغات دیده می شود نه در عمل..این نظرات کاربران حرفه ای است که ماهیت حقیقی بازده و کیفیت یک نوت بوک -حسب نیاز آنان-مشخص می سازد.(البته منظورم از این گفته صحت افکار خودم نبوده و نیست و هیچ کس نیز نمی تواند مدعی چنین بصیرتی شود)حال اگر می بینید بالفرض این دو مارک در آمارهای جهانی از مطلوبیت فروش خوبی برخوردار هستند که البته تاکید من بیشتر بر روی دل است تا سونی بیشتر بنا به دلایل مشخص و منطقی است که بایستی به جزئیات آنها دقت کرد تا اختلاف آشکار آنها درعمل مشخص شود...
بارها گفته ام که حساب یک نوت بوک از یک دسکتاپ کاملا جداست و این امز هم بیشتر به خاطر این بوده که دوستان با دید تهیه "هرچه یک سیستم قوی تر و گران قیمت تر پس بهتر" عمل می نمایند و در این بین بیشترین سود را فروشندگان و کمترین بازدهی را خریدارانی خواهند برد که با همین دید دست به خرید زده اند.
دیگر اینکه امکانات فعلی بازار ایران را در رابطه با تهیه نوت بوک که البته هنوز اندکی نسبت به گذشته بهبود یافته و هنوز تا پیشرفت راه درازی در پیش دارد را در نظر بگیرید.
اگر می بینید یک نوت بوک در بین رده های همردیف خود از بازار بهتری در فروش برخوردار است کمی به آمار آن دقت کنید.تعمیم آمارهای بازارهای آمریکای شمالی به عنوان آمارهای جهانی- درست است که بیشترین بازار مصرف را بخود اختصاص می دهد و حتی برخی برندهای صاحب نام نیز در همان قاره دارای کارخانه تولیدی و مونتاژ بوده اند که هم اینک این قسمت کاری به چین و قبل از آن به تایوان محول شده بود-اصلا کار اصولی و صحیحی محسوب نمی شود...در این صورت باید با آمار بازار فروش ایسر در مقام اول و سپس فوجیتسو و دل در مقام های بعدی در اروپا مقایسه شود و سپس نتیجه گیری کلی از آن اتخاذ شود.
دیگر اینکه هم اینک و در راستای صرفه جویی در قیمت تمام شده یک محصول الکترونیکی که لاجرم نوت بوک نیز مشمول آن است شرکتهای تولیدی سفارش قطعات سخت افزاری خود را به شرکت های تایوانی سازنده قطعات می دهند و این شرکت ها نیز شروع به ساخت و تحویل آن به شرکت های مادر برندهای گوناگون می دهند. در این بین 15 شرکت سازنده قطعات نوت بوک در جهان وجود دارد که تقریبا جملگی با چند استثنای کوچک تایوانی هستند و در این بین یکی از همین شرکت ها نیز ایسر بود که در نهایت تصمیم گرفت که خود بجای قطعه سازی که ید طولایی هم دارد به ساخت نوت بوک اقدام نماید و اتفاقا این سیاست بخوبی جواب داد و نمونه موفق آن نیز راضی ساختن مشتریان سختگیر اروپایی بخصوص آلمانی ها که دقت عمل بیشتری نسبت به سایرین در انتخاب یک وسیله الکترونیک دارند و تقریبا هیچ گاه یک جنس بی کیفیت را دارای اصالت نمی دانند و هیچگاه نیز خود جنس بی اصالت و پشتوانه نیز تولید نمی کنند بوده که همین امر این شرکت را تشویق نمود که بازار های خود را به به آمریکای شمالی و اخیرا به خاور میانه نیز گسترش دهد و بدین ترتیب با در نظر گرفتن این مطلب و قیمت متعادل تمام شده و بکارگیری آخرین امکانات در محصولات خویش و سعی در پیشتاز بودن در این امر و همچنین ارائه یک محصول همه جانبه و تقریبا کامل تر گوی سبقت را از دیگران برباید.
البته می بینید که این جملات را کمابیش در مورد سایر برندهای دیگر نوت بوک به کرات می شنوید و بنابراین هدف من حتی از گفتن این جملات سعی در تبلیغ این برند خاص نبوده و نیست و دلیلی نیز بر این امر نیست که چون من بعد از چند تعویض نوت بوک حال که مطلوب خود را در ایسر یافته ام پس کار مابقی برندهای موجود تمام شده محسوب می شود و امیدی به آنها نیست...این تفکر همان قدر خام است که بگوییم ایسر همواره در مقام بهترین خواهد ماندو...
دقت کنید که حتی خود همین ایسر در تمامی برندهای تولیدی نیز تنها چند مدل درخور و کاملا متناسب با در نظر گرفتن شرایط مشابه با سایر برندهای موجود در نوت بوک های خود داراست که همین امر نیز دلیلی بر به اصطلاح تاپ بودن آن نیست.
من دوام و ماندگاری و پایداری و امکانات متناسبی که در ایسر(بصورت نسبی در نظر بگیرید) دیده ام به نسبت قیمتی که عرضه می کند و البته در مقام مقایسه با دل و کامپک و البته در بازار ایران(که بسیار آشفته هم هست)کمتر در برندهای دیگر دیده ام.همچنین وجود آزمایشگاهای مکمل تحقیقی در باب تست و آزمایش کیفیت محصول تمام شده آن که از نزدیک شاهد آن بوده ام و ریز بینی و حساسیت بر آن بدلیل فشردگی و رقابت تنگاتنگ و دیوانه کننده و استرس مداومی که از آن ناشی می شود خود در نهایت بسود مصرف کننده تمام می شود که البته باز هم تاکید می کنم مقوله انتخاب و بازار ایران را کاملا جدای این عوامل در نظر بگیرید.
کافی است دقت کنید که بدنبال عدم کارایی سری 6000 تی ام نوت بوک های ایسر چه افت وحشتناک سهامی در این شرکت و از طرف سهامداران عمده وارد شد که در نهایت نیز با تولید و بازاریابی محصول معادل آن در رده 4600 کمی از این وضع خارج گردید...
بازهم تاکید می کنم تمامی صحبت های فوق بمنزله وحی منزل برای هیچ کس نبوده و نیست و نباید هم چنین باشد.خاصه آنکه هم اینک سایر برندهای جدیدتر نظیر ایسوس و های گرید و اخیرا توین هد و ال جی نیز سعی دارند در این رقابت فشرده سهمی متناسب با فعالیت کاری خود ببرند.
تا نبود تمامی برندهای موجود در ایران و امکان خرید منصفانه و عادلانه هر مدل دلخواه از هر برند صاحب نام با قیمت های متعادل تر و سرویس خدمات پس از فروش مطلوب که واقعا همگی موارد فوق قابلیت اجرایی داشته که متاسفانه تنها به آسانترین بخش مربوط یعنی فروش صرف پرداخته می شود-نبایستی در این باره که کدام مارک متناسب ترین است پرداخته شود.وظیفه من و تمامی سعی من در این فوروم تنها این بوده که اشتباهاتی بسیار فاحش که خودم در ابتدا در خرید یک نوت بوک داشته ام و مشکلات و مسائل متعاقب آن را دیگر دوستان نداشته باشند و نیم نگاهی به واقعیات موجود نیز متاسفانه حدس مرا صائب می سازد که تنها در ازای ناآگاهی یک کاربر و خریدار ایرانی چه مشکلاتی فراروی عواقب یک خرید ناآگاهانه که گاه تنها یک بار بنا به بودجه متوسط دوستان انجام می پذیرد آنان را کاملا منزجر می سازد.

2-مختصات نامبرده توسط شما در سری تابلت وجود دارد که سونی نیز از این مدلها بی بهره نیست..
3-دوست من اگر شما 10 ساعت مداوم پای رایانه هستید یعنی اینکه از جای خود تکان نمی خورید و این یعنی اینکه برای شما دسکتاپ بیشترین و بهترین کارایی ممکن را خواهد داشت تا نوت بوک.
نوت بوک می تواند مداوما کار کند ولی انتظار عملکرد یک دسکتاپ داشتن از یک نوت بوک کمی نابجاست.
بهتر است که شما از همین فرمول طلایی یک دسکتاپ قوی و یک نوت بوک متوسط استفاده نمایید که بخصوص برای خریدار ایرانی در بازار فعلی صرفه اقتصادی بیشتری دارد.
4- بین ایسوس و ایسر و ال جی تحقیق کنید که نه مدلهای زیادی دارند که شما را سردرگم نمایند و نه قیمت بیش از اندازه بالایی که متناسب با نیاز شما نباشد.گارانتی نسبتا متناسب تری از بقیه هم دارند.البته امیدوارم شرکت توزیع کننده رسمی نوت بوک های ایسر هرچه سریعتر شروع به فعالیت نماید.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از pnmail99 :
با سلام
با توجه به اینکه الن cpu های 64 بیتی برای desktop زیاد شده فکر کنم خرید notebook 32 بیتی درست نباشه ؟ شما می دونید Notebook های 64 بیتی توی ایران هستش و آیا آنها رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون
جواب شما را بزودی خواهم داد.:happy:

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pnmail99 :
با سلام

ممنون

من با نوت بوک های 64 بیتی کار کردم ولی از نظر سرعت و ... زیاد فرقی نداره . مثلا با نوت بوک Acer Ferrari 4000 که محصول شرکت فراری ایتالیا است کار کردم . ولی از نظر سرعت تفاوت قابل ملاحظه ای نمی کرد . CPU ش هم Turion 64 mobile هست ... به نظر من که 64 بیتی نخر . پولتو ریختی دور ... مثلا همین نوت بوک 2100000 تومان هست ( یکی از دوستام خریده ) دیگر خود دانی ...

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یه نوت بوک با مشخصات زیر
ویندوز ایکس پی هم ادیشن
سیپی یو 64 بیت اتلون 3200
رم 512
هارد 80
دی وی دی رایتر دوبل لایر
تی وی اوت
مانیتور 15/4
وی جی ای 256

توشیبا یا کامپک
گارانتی اینترنشنال

قیمت 130000
قیمتش خوبه یا نه لطفا کمک کنید

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
البته قيمت در بحرينه ، شايد تو ايران 1.5 مليون تومان باشه ، اكَه كسي ميدونه تو ايران قيمتش جنده بكَه
قیمت در ایران :
از سایت http://www.irhardware.com/NotebookList.htm 1 میلیون 80 هزار تومان:
Extensa 6601 Dothan 1.6 GHz 512 60 DVDRW 15.4W با ضمانتنامه ایران...

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام....
معتبرتیرین نمایندگی ایسر و با انصاف ترین آنها کیست؟
آیا این قیمت از سایت irhardware.com واقعی است؟
Travelmate 4024 Sonoma 2.0GHz 512 80 DVDRW 15.4W Yes Yes 1220000...

24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif

بالا