• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خود من این مدل را نیز در بین مدلهای ایسر مناسب دیده ام ...حالا نظر شما چیست؟!
http://me-id.com/travelmate4153.htm

ممنون اسفنديار جان
اين مدلي كه معرفي كرديد مدل خيلي جالبي است
اما من چند تا سوال دارم
1) قيمت اين مدل از ايسر چند است ؟
2) امكان خريد قسطي آن وجود دارد ؟ با چه شرايطي ؟
3) اين شركت مثل اينكه ايراني است ؟ ( سايت فارسي )
4) من با توجه به نوع كاربرد نوت بوك به پورت سريال و موازي
نيازمندم ولي مثل اينكه اين مدل فاقد آن است ؟
5) عمر باطري آن 5 ساعت است درست مي گويم ؟
6) درايور ليزري آن دي وي دي رايتر است يا كومبو ؟

از شما بسيار متشكرم :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از FireFly :
سلام Electronics Art عزیز

من فکر می کنم اگر از همون ویندوز خانگی ارجینال استفاده کنید خیلی بهتر و پایدار تر است .. البته نا گفته نماند شما قادر هستید نسخه های غیر ارجینال با کمترین باگ و مشکل را نیز بیابید ... در کل این دو نسخه تفاوت های زیادی برای کاربرد های خانگی ای که ما استفاده می کنیم ندارند ... شاید یکی از عمده ترین تفاوت های این دو نسخه در عدم وجود Remote Desktop و IIS در نسخه خانگی باشد که صد البته استفاده خاصی برای من و شما ندارد ... به هر حال برای مقایسه دقیق می توانید نگاهی به لینک زیر بیندازید :

http://www.microsoft.com/windowsxp/home/howtobuy/choosing2.mspx
کاملا موافقم و از جواب شما متشکرم...
یک مشکل عمده دوستان این است که به چیزی که دارند اصلا قانع نیستند...:D
البته حق هم دارند...با این پیشرفت تکنیکی و تکنولوژی باید هم به دنبال بهترین بود..;)

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن اسفنديار عزيز وزن 2.9 كيلوگرم را براي يك دانشجو و حمل و نقل مناسب ميدانيد ؟
از فاير فلاي عزيز هم به خاطر راهنمايي من تشكر مي كنم :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Notebook :
ممنون اسفنديار جان
اين مدلي كه معرفي كرديد مدل خيلي جالبي است
اما من چند تا سوال دارم
1) قيمت اين مدل از ايسر چند است ؟
2) امكان خريد قسطي آن وجود دارد ؟ با چه شرايطي ؟
3) اين شركت مثل اينكه ايراني است ؟ ( سايت فارسي )
4) من با توجه به نوع كاربرد نوت بوك به پورت سريال و موازي
نيازمندم ولي مثل اينكه اين مدل فاقد آن است ؟
5) عمر باطري آن 5 ساعت است درست مي گويم ؟
6) درايور ليزري آن دي وي دي رايتر است يا كومبو ؟

از شما بسيار متشكرم :)
سلام دوست خوبم..:D
1-حدود 1.100
2-بلی امکان دارد...
3-وارد کننده ایرانی است...
4-اطلاعات سایت کم است .می توانید تلفنی درخواست اطلاعات نمایید.پورت های مورد نظر شما فراهم است..
5-نزدیک به 5 ساعت
6-رایتر است..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Notebook :
در ضمن اسفنديار عزيز وزن 2.9 كيلوگرم را براي يك دانشجو و حمل و نقل مناسب ميدانيد ؟
از فاير فلاي عزيز هم به خاطر راهنمايي من تشكر مي كنم :)
خوب این وزن بالاست...درست است...این نکته را فراموش نکرده بودم ولی خواستم توجه شما را به این امر جلب کنم که هرچه وزن سبک تر و عمر باطری بالاتر باشد در آن صورت قیمت تمام شده بالاتر است...
نظرتان را به مدلهای تابلت همین سایت جلب می کنم...البته مظنه قیمت آنها هم متاسفانه بالاست...
می بینید که تناقض عجیبی است...ببینید در چه حدود وزنی برایتان مناسب تر است ؟

MohammadrezaH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از بچه‌ها
می‌خواستم بدونم نوع برندها کلا در چه چیزهایی موثر است؟
مثلا من یک لپ‌تاپ از ACER بخرم چه فرقی می‌کنه با DELL؟

با تشکر.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از MohammadrezaH :
با سلام و تشکر از بچه‌ها
می‌خواستم بدونم نوع برندها کلا در چه چیزهایی موثر است؟
مثلا من یک لپ‌تاپ از ACER بخرم چه فرقی می‌کنه با DELL؟

با تشکر.
سلام دوست خوبم...
سوال بسیار جالبی است و هوشمندانه.....
ما دو نوع سازنده داریم:
سازنده قطعاتی که نوت بوک تولید نمی کند بلکه فقط قطعات سازنده آن را می سازد و در اختیار تولیید کنندگان نوت بوک در برندهای مختلف حسب سفارش آنها قرار می دهد...پس برند مزبور در حقیقت سفارش دهنده به قطعه ساز می باشد...مثل دل
سازنده قطعات خود تولید کننده نوت بوک هم هست.یعنی به غیر از قطعات مادر نظیر پردازنده و کارت گرافیک مابقی قطعات اختصاصی برای نوت بوک را خود تولیید کرده و در برند خاص نام خود در نوت بوک های خود بکار می گیرد.مثل ایسر....امیدوارم درک آن با توضیح من برایتان آسان شده باشد..;)

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
سلام دوست خوبم..:D
1-حدود 1.100
2-بلی امکان دارد...
3-وارد کننده ایرانی است...
4-اطلاعات سایت کم است .می توانید تلفنی درخواست اطلاعات نمایید.پورت های مورد نظر شما فراهم است..
5-نزدیک به 5 ساعت
6-رایتر است..

سلام
من با شرکت ارائه دهنده لپ تاپ فوق تماس گرفتم. ویندوز نصب شده Home Edition است. پورت سریال ندارد. اما در مورد قیمت:
در صورتیکه قصد خرید نقدی داشته باشید: 1500000(یک میلیون و پانصد هزار تومان)؟؟

اسفندیار عزیز شما از کجا قیمت داری که 1 میلیون صد هزار تومان است؟

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اسفنديار جان من يه سوال جالب و فني دارم :D

اول اينكه ويندوز اورجينال يا كرك شده كه تو عملكرد لبتاپ تاثير نداره داره ؟
دوم اينكه قيمتي كه نسخه هاي اورجينال ويندوز XP مايكروسافت هم ورژن حرفه اي
و هم ورژن خانگي تو قيمت تمام شده لبتاپ ميكشه چقدر هستش ؟
سوم آيا ما ميتونيم لبتاپ رو بدون ويندوز اورجينال بخريم مثلاى با لينوكس
در عوض پول اون از قيمت لبتاپ كسر بشه ؟:blink: :blink:

از فايرفلاي هم ممنونم بابت جواب تفاوت بين نسخه حرفه اي و خونگي
از قضا من از IIS هم استفاده ميكنم براي ASP و اينا :happy:

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب فکر کنم بتونید IIS را جداگانه نصب کنید البته مطمئن نیستم .. ولی از اونجایی که از ASP سر در نمیارم و هیچ وقت دنبالش نرفتم فکرکردم شما هم مثل من مخالف هستید ... من شخصا آپاچی و PHP رو می پسندم ...
در مورد کسر قیمت ویندوز هم فکر نمی کنم یک چنین امکانی وجود داشته باشه ولی خوب بعضی از لپ تاپ ها بدون ویندوز ارائه می شوند که قیمت پایین تری دارند ....
و اما در مورد عملکر ویندوز اصلی و کرک شده ... یه مسله ای رو در نظر داشته باشید که ممکن است بعد از نصب نسخه غیر اصلی ویندوز بسیاری از Device های شما شناسایی نشه و کلی دردسر و باقی قضایا... ولی ویندوز اصلی که برای دستگاه شما ارائه شده حاوی کلیه داریور ها و شاید تغییراتی برای عملکرد بهتر با سیستم شما است.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Hiran :
سلام
من با شرکت ارائه دهنده لپ تاپ فوق تماس گرفتم. ویندوز نصب شده Home Edition است. پورت سریال ندارد. اما در مورد قیمت:
در صورتیکه قصد خرید نقدی داشته باشید: 1500000(یک میلیون و پانصد هزار تومان)؟؟

اسفندیار عزیز شما از کجا قیمت داری که 1 میلیون صد هزار تومان است؟
والله من وقتی تماس گرفتم این طوری بهم گفتند..بنظرم عوض مسئول فروش با آبدارچی صحبت کرده ام..:lol:
راستی خبری از 8104 نشد هیران جان؟!آخه همان موقع بهم گفتن که واردات اون نیز در دستور کاری شرکت خواهد بود..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از FireFly :
خوب فکر کنم بتونید IIS را جداگانه نصب کنید البته مطمئن نیستم .. ولی از اونجایی که از ASP سر در نمیارم و هیچ وقت دنبالش نرفتم فکرکردم شما هم مثل من مخالف هستید ... من شخصا آپاچی و PHP رو می پسندم ...
در مورد کسر قیمت ویندوز هم فکر نمی کنم یک چنین امکانی وجود داشته باشه ولی خوب بعضی از لپ تاپ ها بدون ویندوز ارائه می شوند که قیمت پایین تری دارند ....
و اما در مورد عملکر ویندوز اصلی و کرک شده ... یه مسله ای رو در نظر داشته باشید که ممکن است بعد از نصب نسخه غیر اصلی ویندوز بسیاری از Device های شما شناسایی نشه و کلی دردسر و باقی قضایا... ولی ویندوز اصلی که برای دستگاه شما ارائه شده حاوی کلیه داریور ها و شاید تغییراتی برای عملکرد بهتر با سیستم شما است.
کاملا تایید می شود..
به نقل از Electronics Art :
اسفنديار جان من يه سوال جالب و فني دارم :D
1-اول اينكه ويندوز اورجينال يا كرك شده كه تو عملكرد لبتاپ تاثير نداره داره ؟
2-دوم اينكه قيمتي كه نسخه هاي اورجينال ويندوز XP مايكروسافت هم ورژن حرفه اي
و هم ورژن خانگي تو قيمت تمام شده لبتاپ ميكشه چقدر هستش ؟
3-سوم آيا ما ميتونيم لبتاپ رو بدون ويندوز اورجينال بخريم مثلاى با لينوكس
در عوض پول اون از قيمت لبتاپ كسر بشه ؟:blink: :blink: :happy:
1-در عملکرد کلی تاثیر خواهد داشت که البته برای شما چندان محسوس نخواهد بود...یادم هست که یک بار می خواندم فراخوانی یک دستور از هسته کرنل و دی ال ال در ویندوز کرک شده بین 70 در صد تاثیر و کارایی واقعی موجود در ویندوز اصل را به نمایش خواهد گذاشت....:blink:
2-حدود 300 دلاری می شه..
3-الان برخی از برندها نظیر دل و کامپک دارند همین کار را در برخی از مدلهای خود می کنند....

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنون از جواب هاتون بهتره با عمو بيلي كنار بيايم ويندور اورجينالش رو استفاده كنيم :D

LonelyBoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

میخواستم بدونم لپ تاپ عملیاتی یا جنگی داریم؟
یعنی لپ تاپ جمع و جور و محکمی که مخصوص استفاده تو شرایط نظامی یا امدادی باشه؟
اگه کسی چیزی میدونه لطفا بگه محصول کدوم کمپانی هستش و تو چه مدل هایی

مرسی

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
والله من وقتی تماس گرفتم این طوری بهم گفتند..بنظرم عوض مسئول فروش با آبدارچی صحبت کرده ام..:lol:
راستی خبری از 8104 نشد هیران جان؟!آخه همان موقع بهم گفتن که واردات اون نیز در دستور کاری شرکت خواهد بود..

سلام
شاید هم من با آبدارچی صحبت کردم:D
دیشب که پست شما را در مورد قیمت دیدم (یک میلیون و صد هزار تومان) گفتم، لپ تاپ مورد نظر خودم را پیدا کردم. صبح زنگ زدم که قرار بگذارم برای بعد از ظهر برم بخرم. که متاسفانه گفت یک میلیون و پانصد هزار تومان و تمام نقشه هام، نقش بر آب شد ... :wacko: آخه نقشه کشیده بودم با بقیه پولی که برای 8104 کنار گذاشته بودم، دسکتاپ خونه را تقویت کنم. به نظر من هم ایسر 4153 لپ تاپ خوبی است. حداقل کفاف کار من را می دهد.(این تعدیل در خواسته ها از یک لپ تاپ هم هدیه همین فروم و اسفندیار خان عزیز است. دسکتاپ قوی و لپ تاپ متوسط).

در مورد 8104 هم ازش پرسیدم گفتند چون خیلی گران است، هنوز وارد نکردند.
همانطور که قبلا هم نوشته بودم ، قصد داشتم که 8104 را از بریتانیای کبیر بخرم. تا مرز خرید هم پیش رفتم ولی پسر عمویم که در گلاسکو است، گفت صبر کن در سال میلادی جدید بخر چون ارزان تر می شود.
قیمت 8104 با تمامی امکانات در بریتانیا حدود 1 میلیون 850 هزار تومان تمام می شود. لینک زیر را نگاه کنید:
http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_8104WLMi_LX.T7206.067/version.asp

البته سه مدل دیگر هم چشمم را گرفته:
1) http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_TravelMate_4654LMi_LX.T7506.211/version.asp
2) http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_Aspire_5504WXMi_LX.A7105.149_/version-1.asp
3) http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_Aspire_5502WXMi_LX.A7105.150/version-1.asp

قیمت شماره 1 (4654)حدود 1 میلیون و 300 هزار تومان است. ویندوز پروفشنال و باطری خوب (حدود 4 ساعت) و سی پی یو قوی 2 گیگ از نکات خوب این لپ تاپ است. البته وزن زیاد آن هم از نکات منفی است.

قیمت شماره 2 (Aspire 5504) حدود 1 میلیون 350 هزار تومان است. کارت گرافیک قوی، صفحه نمایش خوب (کریستال برایت)، رم زیاد (1 گیگ) و سی پی یو قوی( 2 گیگ) و وزن کمتر نسبت به گزینه 1، (2.4 کیلو گرم) از نکات خوب این دستگاه است. باطری کم(حدود 3 ساعت) و ویندوز Home Edition هم در قیاس با گزینه 1 به نظر من جزو نقایص این مدل است

قیمت شماره 3 (Aspire 5502) حدود 1 میلیون و 260 هزار تومان است. این مدل در رده مدل بالایی است و تنها تفاوت آن در سی پی یو است. سی پی یو این مدل 1.7 است.

شما کدام گزینه را انتخاب می کنید؟

در ضمن می توان 10درصد پول لپتاپ را اول پرداخت کرد و لپ تاپ را تحویل گرفت و بقیه را تا 9 ماه بعد پرداخت نمود. هیچ سودی هم روی ان نمی آید. فقط 25 پوند (حدود 40 هزار تومان) روی قیمت دستگاه کشیده می شود.

ببخشید، چقدر نوشتم.:blush:

تکمیل:
اسفندیار خان، تفاوت لپ تاپ های Travelmate با Aspire در چیست؟

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
بله داریم تو نمایشگاه الکامپ اورده بودن
asus بود فکر کنم شرکتش یادم نیست
باید ببینم...

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
اسفنديار جان منم يك توضيح كامل در مورد ويژگي ها و كاربردهاي سري هاي زير ايسر ازتون ميخوام
Acer Aspire Laptops
Acer Ferrari Laptops
Acer TravelMate Laptops
Acer TravelMate Tablet Laptops
راستي يه سوال ازت دارم اميدوارم ناراحت نشي
شما در خصوص نوت بوك هاي ايسير دوره اي چيزي ديده ايد يا احياناً نمايندگي چيزي هستيد
در ضمن از اين سوال قصدي ندارم فقط ميخوام بدونم :happy:
در ضمن انصافاً من نوت بوك هاي ايسر را از نظر امكانات و تكنولوژي روز و قيمت خيلي مناسب ميبينم
البته در ايران خيلي بي انصافي ميشه

ممنون ازت :)

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله که هست
همین چند مدت پیش در جنگ عراق به طور وسیع استفاده می شد یکی از نمونه هاش این بود:
28_3Qtr_laptop.jpg

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
من فقط از پاناسونیک سراغ دارم چنین مدلهایی رو که دوستمون تصویرش رو گذاشتند. اینها سری Toughbook پاناسونیک هستند. تو مجتمع پایتخت میتونید پیدا کنید.

بالا