• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از hessam.dev :
سلام ..... من که فقط TOSHIBA M45-S355 رو پیشنهاد می کنم ... خودم باهاش کار کردم . خیلی از این ASUS های جدید بهتره ... مشخصاتش اینه :

1- Centrino 1.86 2MB L2 Cache
2- RAM : 1 GB DDR
3- HDD : 100+ GB
4- Display 15.4" W
5- VGA : 128MB Intel
6- DVD - RW Dual Layer
7- Weight : 2.7 KG
قیمتش هم 1490000 تومان هست .

******* دنیای سخت افزار *******

به نظر من یه مقدار گرون هست به نظر من مدل M45-s269 با قیمت 1300000 با رم 512 و گرافیک شیر و 1.73 بهتره

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از Amir Reza :
سلام آقا این پیغام من رو که هیچکس جواب نداد (ینی کسی تحویل نگرفت)
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=31531

لطفا یه جوابی به این بدین؛ اگه میشه نظرتون رو در مورد این لپ تاپ بگید:

لینک :
http://www.staples.co.uk/ENG/Static/static_pages.asp?pagename=promo_store1

مشخصات:
gateway mx6635b notebook

Processor:
Intel® Centrino™ Mobile Technology with Intel® Pentium® M Processor 7401
(2MB L2 Cache, 1.73 GHz, 533MHz FSB)
Operating System: Microsoft® Windows® XP Home (SP2) 2

Chipset:
Intel® 915GM

Memory:
1024MB DDR2 (2x512MB) Dual Channel Memory
Expandable to 2GB

Hard Drive:
100GB HDD (4200 RPM)3
Optical Drive: 8x DVD±RW Multi-Format Double Layer

Media Reader:
4-in-1 Digital Media Manager (Secure Digital (SD), Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card)

Video:
Intel® Graphics Media Accelerator 900
Dynamic Video Memory Technology (DVMT) supports up to 128MB shared video memory

Audio:
AC '97 2.3 Compliant Audio

Network:
Intel® PRO 10/100Mbps built-in Ethernet

Wireless:
Wireless LAN 802.11g

Modem:
56K ITU V.92 ready Fax/Modem

Pointing Device:
Touchpad with Vertical Scroll Zone

Ports/Other:
4 USB 2.0, 1 IEEE 1394, 1 VGA External Connector, 1 S-Video External Connector, 1 RJ11, 1RJ45, Microphone In, Headphone/Audio Out
Expansion Slots: 1 PCMCIA Slot (Card Bus type I or type II)

Dimensions:
33-36mm (H) x 358mm (W) x 264mm (D)4

Weight:
2.8 kg

Battery:
6-cell Lithium-ion

Software:
Microsoft® Works 8.02, Adobe® Acrobat® Reader 7, Windows Media Player 10, CyberLink® PowerDVD, Nero 6 Suite, Microsoft Internet Explorer, Google Toolbar, Norton Internet Security™ (90 day complimentary trial)5, Gateway BigFix® - identifies and resolves problems that affect the system before they occur6.

این مشخصاتش که واقعا قابل توجه هستش، ولی GATEWAY? من تا به حال اسمش رو نشنیدم، آقا از بین شما اساتید اگه کسی این مارک رو میشناسه و تایید میکنه بگه تا تموم نشده ما بخریمش (قیمتش حدود 1100000 تومن میشه)

خب این مدل رو من یه مقدار که سرچیدم راجع بش مطلب کم پیدا کردم مثلاتوی اینجا
http://www.pcadvisor.co.uk/forums/index.cfm?action=showthread&threadid=217681&forumid=20
و
http://www.pcadvisor.co.uk/forums/index.cfm?action=showthread&threadid=220017&forumid=20
یه نفر مثل شما سوال کرده که چه جوریه و بقیه هم نظر بدی نسبت بهش ندادن ولی اینطور که من متوجه شدم دوتا ایراد ازش گرفتن یکی سطح صفحه نمایش اونه که ظاهرا نورمحیط رو زیاد منعکس میکنه و دیگری هم گرافیک share اونه که اگه دنبال بازیهای روز باشید مناسب نیست خب به هر حال قیمت خوبی داره و جدا ادوم وسوسه میشه منتها دوستان دیگه نظرشون اینه که در خرید لپ تاپ سعی بشه که مدلی رو بخریم که امتحان خودش رو پس داده باشه حالا بحث مارک معتبر هم تاثیر گزاره بازم خودتون میدونید ولی خیلی عجله نکنید
در ضمن شما میتونید با اون بنده خدایی که توی همون لینک قبلی هست و ظاهرا اینو خریده تماس بگیرید ازش سوال کنید شاید کمک کنه بهتون
این سایت سازندشه ظاهرا
http://www.uk.gateway.com/products/prodDetails.html?prod=Gateway_MX6635b

درضمن m45 توشیبا هم یه چیزی تو مایه های همینه البته قیمتش بیشتره ولی بازم نسبت به بقیه بهنره یه تشریح مختصرم که راجع بش کردم و در کل اگه زیاد اهل بازی و سفر نیستید بدکی نیست

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از FireFly :
به نظر من تو نوت بوک رم و یا هارد دور بالا ملاکی برای مقایسه نیست ! خیلی فاکتور های دیگه تو انتخاب نهایی تاثیر داره و فاکتور اصلی استفاده ای است که می خواهید از نوت بوکتون داشته باشید است.
کاملا درسته و باید اضافه کنیم که فاکتورهای دخیل در انتخاب نوت بوک بسیار ریزتر از دسکتاپ است چراکه برخی عوامل دیگر نیز دخیل است نظیر نوع شبکه و نوع باطری و ابعاد و وزن دستگاه و میزان وضوح و درخشندگی مانیتور...اینها علاوه بر مختصات سخت افزاری است..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از blacklife1 :
سلام بچه ها
من حوصله ندارم اين 88 صفحه رو بخونم
يه نوت بوك مي خوام توي رنج قيمت 800 تا يك ميليون تومن
يه چيز خوب و بدردبخور و موندني
اگه ممكنه پيشنهاد بدين
دوست عزیز من...:lol:
نمی توان به سوالات کلی پاسخ مناسب داد....هر چه معرفی شود حتی بعد از خرید شما را به این فکر فرو خواهد برد که عجب اشتباهی کردم این قیمت را هزینه نمودم و جواب مناسبی نگرفتم...در آن صورت به خیل دوستانی خواهید پیوست که از نوت بوک خود رضایت خاطر ندارند...
می بینید که دوستانی که خریداری نموده اند کمی تا قسمتی ناراضی هستند تا چه رسد به شما که می خواهید چشم بسته خریداری نمایید.موفق باشید.;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Amir Reza :
سلام آقا این پیغام من رو که هیچکس جواب نداد (ینی کسی تحویل نگرفت)
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=31531

لطفا یه جوابی به این بدین؛ اگه میشه نظرتون رو در مورد این لپ تاپ بگید:

لینک :
http://www.staples.co.uk/ENG/Static/static_pages.asp?pagename=promo_store1

این مشخصاتش که واقعا قابل توجه هستش، ولی GATEWAY? من تا به حال اسمش رو نشنیدم، آقا از بین شما اساتید اگه کسی این مارک رو میشناسه و تایید میکنه بگه تا تموم نشده ما بخریمش (قیمتش حدود 1100000 تومن میشه)
دوست گرامی...
من فکر می کنم قبلا در پاسخ به شما جواب داده بودم شاید نخوانده اید و پیشنهاد می کنم یه سری به همان پست های دوربر سوال خودتان بکنید...ولی مختصر و مفید و غیر فنی:
این نوت بوک مناسب حال بنده آنهم در ایرانی که برندهای مشهور حتی بدلیل ظاهرا تحریم و در اصل بی حالی و سود جویی فروشندگان از خدمات پس از فروش در رنج هستند نخواهد بود...
در ضمن در آمارهای فروش جهانی معتبر نوت بوک این مارک چندان رتبه جالبی کسب ننموده و خوب درست که این حرف دلیلی بر بد بودن آن نیست ولی باید بر آن تعمل نمود.به صرف قیمت مناسب و در عین حال مختصات دلفریب نباید به دنبال ظواهر امر بود...

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از blacklife1 :
سلام بچه ها
من حوصله ندارم اين 88 صفحه رو بخونم
يه نوت بوك مي خوام توي رنج قيمت 800 تا يك ميليون تومن
يه چيز خوب و بدردبخور و موندني
اگه ممكنه پيشنهاد بدين

از اون سوالایی کردی که اسفندیار خیلی دوست داره
22.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از azad1917 :
دوستان من تازه عضو این فروم شدم البته خیلی وقت است که مطالب این فروم را میخونم . یه سئوال دارم مختصر و مفید ( البته برایث من ) که در حال خرید یک لپ تاپ هستم.
برای من که تنها کارم با یک لپ تاپ وصل شدن به اینترنت البته برای فارکس و کارهای مالی است که در نتیجه امنیت و نرم افزارهای مربوط به آن هم مطرح میشوند و در انتخابم دخیل .حال با این اوصاف کدام مدل از این مدلها مناسب تر استو میتواند نیاز من را برآورده کند (فقط همان مواردی که ذکر شد و نه حتی کمی بیشتر )
مد نظر داشته باشید برای من قیمت زیاد تفوت نمیکند ولی در عین حال لزومی نمیبینم که پول بیشتری هزینه کنم برای چیزی که به آن نیاز ندارم . از شما متشکرم

1 / sony/ maid USA
B 100 BD
intel Dothan 725
1.6 Centrino 2M FSB 400
512 MB RAM / 60 GB HDD
XGA 14 (1024 * 768
DVD/DVDRW Multi
INTEL 855 GM 64 MB
USB 2.0 / 1394 / VGA / WIFI
LAN / FAX / VGA
MEMORY READER PRO
MS -WIN XP HOME SP2
slim Design / 2.2 kg

2 / toshiba / maid CHINA
M60
CENTRINO 1.8 GHZ
MB 2
MHz 512
GB 100
DVDRW
FAX / LAN
WIFI
GRAPHIC 128 MB SH
WUXGA TRUBRITE 14.1
2.3 Kg

3 / COMPAQ /MAID CHINA
NX6110
CENTRINO 1.6 MHz
CASH : 2MB
MHz 400
MB256
GB 40
COMBO
FAX / LAN
WIFI
MB SH 128
XGA 128
KG 2.4

4 / COMPAQ /MAID CHINA
NX 6110
CELERON 1.4 GHz
MB 1
MHZ 400
MB 256
GB 40
COMBO
FAX / LAN
WIFI

GRAPHIC 128 MB SH
XGA 15
Kg 2.4[/QUOTE

دوست عزیز برای تنها این کار شما همان مدل سوم هم کفایت می کند...البته می توانید از مدلهای کوچک تر و جمع و جور تر نیز استفاده کنید..البته انتخاب نهایی باشماست...منظورم این است که لازم نیست مدل خیلی سطح بالایی انتخاب کنید و حتی سوای قدیمی بودن و باطری مناسب می توانید از مدل هایی نظیر لایت و اولترا لایت نیز حتی تابلت نیز استفاده کنید..البته مشکل اینجاست که چنین مدلهایی در ایران چندان خواهان ندارد و قیمت بالایی نیز دارند...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Amir Reza :
با سلام خدمت بچه های ایران
من در پی خرید یک نوت بوک مناسب هستم ، این سایت رو هم وقتی توی وب در مورد نوت بوک سرچ می کردم پیدا کردم. به هر حال، لطفا اگر براتون مقدور بود من رو راهنمایی کنین. اطلاعات زیادی در مورد انواع لپ تاپ ندارم، فقط از روی عادت رفتم سراغ DELL چون کامپوتر خونه و محل کارم DELL هستش (من در انگلستان زندگی میکنم)، این مدل INSPIRON 6000 رو به قیمت 620 پوند ( حدود یک میلیون تومان ) پیدا کردم:

http://www1.euro.dell.com/content/products/features.aspx/inspn_6000?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs

Processor: Intel® CentrinoT Mobile Technology with Intel® Pentium® M Processor 725a (1.60GHz, 2MB L2 Cache, 400MHz FSB),Intel® Pro/Wireless 2200 (802.11b/g)
Operating system: Genuine Windows® XP Home Edition
Memory: 512MB 533MHz DDR SDRAM
Harddrive: 60GB Hard Drive
Monitor: 15.4" Wide Aspect UltraSharpT WXGA (1280X800) Screen
Graphic Card: Intel® GMA 900 shared graphics memory up to 128MB
Optical Drive: Integrated 8xDVD+RW Drive
Modem: 56K Data Fax Modem
Service: 1 Year Euro Collect and Return Service

DELL تقریبا اینجا به گرون بودن معروفه البته انصافا DESKTOP هاش خوب کار میکنن. لطفا اگر اینجا کسی از مزایا و معایب این مدل اطلاعات داره منو هم درش شریک کنه.
نظرتون رو در مورد مدلهای سونی و توشیبا با همین رنج قیمت (تا سقف 800 پوند) چیه؟ فکر می کنین چیز خوبی از این برندها توی این قیمت گیر میاد؟
سوال آخرم هم اینه که با توجه به اینکه الان آخر ساله، آیا این موقع برای خرید لپ تاپ مناسبه؟

با آرزوی سلامتی همه شما بچه های ایران
سلام دوست من....خوش آمدید...
در انگلستان تا بجایی که در فوروم اصلی خودم دیده ام علاوه بر گران بودن و به پوند خرید نمودن شما مشکل پرداخت مالیات VAT نیز دارید...این گونه است؟!
در دمادم کرسمس و بدلیل تغییر سال و فصل بهترین انتخاب برای خرید نوت بوک خواهد بود...چون هم سال عوض می شود و هم مدلهای جدیدی برای سال بعد معرفی می گردد و شرکتها برای و البته در اصل به بهانه کریسمس قیمت ها را متعادل تر می نمایند...
دل از کیفیت قابل قبولی برخوردار است..البته اخیرا در چند مورد تولیدی نوت بوک های خود با ناکامی بسیاری در رقابت با سایر رقبا برخوردار گشت....
در ضمن مگر شما از همان جا به سایت های فروش نوت بوک مستقر در انگلستان دسترسی ندارید؟!
یک سوال دیگر....ایسر که در اروپا از فروش مقبولی برخوردار است و قیمت آن نیز به نسبت دل متعادل تر است...چرا به مدل های مشابه آنچه که در دل می خواهید در آن برند تحقیق نمی کنید؟!
خدمات پس از فروش آن نیز در اروپا کمی بهتر از دل می باشد...موفق باشید..

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسفنديار جان
اولا اينكه من نمي خوام چشم بسته انتخاب كنم
دوم اينكه من گفتم كه شما پيشنهاد بدين
وقتي شما پيشنهاد دادين توي اون رنج قيمت كه گفتم من خودم شروع مي كنم به گشت و گزار و پرس و جو
و وقتي اون چيزي كه مد نظرم هست و به كارم اومد رو انتخاب مي كنم و دوباره از شما نظر ميخوام كه آيا انتخابم صحيح هست يا نه
پس يه لطفي بكن و يه چند تا برام بنويس
آخه من اگه اين فروم رو قبول نمي داشتم كه اصلا نظر نمي خواستم كه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از blacklife1 :
اسفنديار جان
اولا اينكه من نمي خوام چشم بسته انتخاب كنم
دوم اينكه من گفتم كه شما پيشنهاد بدين
وقتي شما پيشنهاد دادين توي اون رنج قيمت كه گفتم من خودم شروع مي كنم به گشت و گزار و پرس و جو
و وقتي اون چيزي كه مد نظرم هست و به كارم اومد رو انتخاب مي كنم و دوباره از شما نظر ميخوام كه آيا انتخابم صحيح هست يا نه
پس يه لطفي بكن و يه چند تا برام بنويس
آخه من اگه اين فروم رو قبول نمي داشتم كه اصلا نظر نمي خواستم كه
سلام دوست عزیز من...
توی cnet.com و در بخش نوت بوک شما می توانید با وارد کردن مختصات مورد نیاز به انتخاب دست بزنید...
برای قیمت مورد نظر شما باید بگویم که در بخش فروشندگان نوت بوک لینک های مفیدی هست که بروز قیمت گذاری در باب نوت بوک دارند..
برای شروع بیشتر روی ایسوس و ایسر و دل و کامپک و فوجیتسو فوکوس کنید تا نتیجه دلخواه عاید شود.موردی بود من در خدمتم.البته روی سخن من بیشتر با متداول هاست وگرنه مدلهای دیگری هم هست....

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

سايت PCWorld صد محصول برگزيده سال 2005 رو اعلاك كرده:
The 100 Best Products of 2005

اول از همه پيشنهاد ميكنم حتما يه نگاهي به ليست بندازين. چيزهاي جالبي توش پيدا ميشه. خصوصا محصولات نرم افزاري رايگان كه به راحتي قابل دانلود و استفاده هستن.

بعد، در اين ليست چند نوت بوك هم وجود داره از جمله:
Compaq Presario V2000

Dell Inspiron 6000

IBM ThinkPad X41

اينكه PcWorld از بين اين همه محصول سه تا نوت‌بوك رو انتخاب كرده، نشون ميده كه اصولا نوت‌بوك‌هاي منتخب بايد داراي مشخصات و كيفيت خاص و متمايزي باشن. آيا واقعا اينطوره؟
آيا اين نوت‌بوك‌ها در ايران هم پيدا ميشه؟ از قيمتشون اطلاعي دارين؟

با تشكر :)

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون دل كه فراوون هست
يعني خيلي از سايتهايي كه در رابطه با فروش هستن دارنش
ولي اون دوتاي ديگه رو من نديدم

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از blacklife1 :
اون دل كه فراوون هست
يعني خيلي از سايتهايي كه در رابطه با فروش هستن دارنش
ولي اون دوتاي ديگه رو من نديدم

در مورد Dell Inspiron 6000 در اينجا http://www.gheymat.com/?pcode=50000205 قيمت داده: 1.180.000 تومان.

مشخصات:
DRIVRE DVDWRITER
Hard drive 60 GB
Modem 56K
Monitor Size Inch 15.4 " WXGA
Processor : 1.7 CENTRINO
RAM installed size 512 MB
VGA 128 MB

نظرتون چيه؟

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
منم يه كمك اساسي ميخوام واسه خريد لپ تاپ! كسي ميتونه كمك كنه بگه چه ماركايي بهتره و سراغ كدوم ها نرم؟
بعد برام خيلي مهمه كه كدوم ماركها سريع قيمتهاشون مي افته كه كدوم ها ديرتر؟ اصلا الان موقع خوبي براي خريد هست يا نه؟ الان بخرم بهتره يا بزارم براي بعد از كريسمس؟ خودم الان يه اچ پي داشتم كه سال 2000 خريدم و هنوز كه هنوزه هم خيلي خوب كار ميكنه هم قيافش چيزي كم نمياره... بازم برم سراغ اچ پي يا برام دنبال سوني و توشيبا و ...؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
من هم برای ارئه هام و همین طور کارای مالی و همچنین اینترنت(برای بورس)و... با نیاز به نوت بوک داشتم.برای اینکه مدام در حال رفت و آمد بین دانشگاه و محل کارم و منزل هستم و با توجه به اینکه ماشین ندارم ومحل کارم فعلا" تو طرحه بنابراین اندازه و وزن برام خیلی مهمه.روی سونی وایو خیلی نظر داشتم(10.6 اینچ)یکی از دوستان پدرم برام یه تبلت ایسر پیدا کرده که منم بدم نیومده.می خواستم نظرتون رو بدونم و آیا کسی این تبلت رو داشته؟ضمنا"دارای 3 ماه گارانتی تعویض و 1 سال گارانتی قطعات هست.البته چیزی که آشنای بنده گفته اینه که برام روی این تبلت گرانتی مادام العمر پروتکل میگیره.قیمت هم 1.510 هست.ضمنا" واقعا" دستتون درد نکنه.کاش تو همه زمینه ها فرومهای اینچنین قوی داشته باشیم.واقعا چقدر استاد اینجا هستن و چقدر مطلب یاد گرفتم.به خصوص pdf راهنمای آشنایی و خرید لپ تاپ.مرسی.
دوستان اینم لینکش:http://www.me-id.com/travelMatec112_f.htm
انشاله ممکنه که تا اواخر هفته بگیرمش.پس لگر نظر خاصی دارین ما رو هم بی نصیب نذارین.:rolleyes:

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام دوستان
من در گوگل دنبال راهنمايي براي خريد نوت بوك مي گشتم اينجا را پيدا كردم
اول اينكه لطفاً به من نخنديد بودجه من كم است و من ميخواهم با اين بودجه
كم بهترين انتخاب در اين محدوده را داشته باشم
من دانشجو هستم و نياز به يك نوت بوك سبك و كوچك و در عين حال ارزان مي گردم
كار هايي كه من ميخواهم با اين نوت بوك انجام دهم به شرح زير است اين را جهت
تعيين سخت افزار مورد نياز مي گويم :
1 - چك كردن ايميل ها و گشت و گذار در اينترنت
2 - كار با مجموعه برنامه هاي Microsoft Office
3 - مطالعه ايبوك و مجلات الكترونيكي
4 - برنامه نويسي در محيط هاي ويژوال بيسيك - دلفي - دات نت
5 - كار با برنامه هاي فتوشاپ - كورل - فلش - اتوكد و برنامه هاي عمومي ( البته در سطح سنگين نيستند )
7 - كار با برنامه هاي مهندسي برق مثل Orcad - PS pice - Protel DXP - Protus - LabView جهت شبيه سازي
8 - كار با برنامه هاي رياضي مانند MATLAB
كلاً اين نوت بوك براي من كاربرد علمي خواهد داشت
بودجه من زير يك ميليون تومان است و اگر نوت بوك با اقساط فروخته شود بسيار عالي خواهد بود
باز هم تاكيد ميكنم لطفاً مرا مسخره نكنيد چه كار كنم پولم كم است ولي ميخواهم انتخاب بهتري انجام بدهم
در ضمن انتظارات سخت افزاري كه خود من دارم به اين ترتيب است شايد با بودجه من سازگار نباشند
رم 512 مگ - پردازنده سنترينو 1.5 - هارد 40 گيگ - صفحه نمايش 12 - وزن 1.7 - پورت هاي سري و موازي و USB
و ديگر پورت هاي لازم - گرافيك 64 با روزليشن حداقل 1024 در 768 - امكانات مودم و شبكه - شبكه بيسيم -
كيبورد خوش دست - طول عمر باطري زياد مثلاً بالاي 6 ساعت - خروجي براي پروژكتور - سي دي رايتر كمبو DVD/CD-RW
و ديگر امكاناتي كه من خبر ندارم و شما صلاح ميدانيد

لطفاً مرا راهنمايي كنيد شايد با اين پول من در توهم به سر ميبرم
ممنون :)

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از mohsen2 :
در مورد Dell Inspiron 6000 در اينجا http://www.gheymat.com/?pcode=50000205 قيمت داده: 1.180.000 تومان.

مشخصات:
DRIVRE DVDWRITER
Hard drive 60 GB
Modem 56K
Monitor Size Inch 15.4 " WXGA
Processor : 1.7 CENTRINO
RAM installed size 512 MB
VGA 128 MB

نظرتون چيه؟

این مدل خیلیم صدا کرده ولی درکل چیز خوبیه نسبت به قیمتش البته این قیمتی که شما زدی نمیدونم درسته یانه اخه این سایته بعضی قیمتاش عجیبه مثلا اینو ببین
http://www.gheymat.com/?pcode=50000004
این همون مدله منتها کارت گرافیکش ATI 64 مگه که میشه 6000D و قیمتشو زده 1 تومن البته فک کنم dvd رایتر نداره و cpu 1.6 ولی بازم :blink:
در کل منم اول نظرم رو M45-s269 توشیبا بود منتها هر کی رسید زد توسرش الان دیگه رفت تو زمین:wacko:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از mojtaba2741 :
سلام دوستان
من هم برای ارئه هام و همین طور کارای مالی و همچنین اینترنت(برای بورس)و... با نیاز به نوت بوک داشتم.برای اینکه مدام در حال رفت و آمد بین دانشگاه و محل کارم و منزل هستم و با توجه به اینکه ماشین ندارم ومحل کارم فعلا" تو طرحه بنابراین اندازه و وزن برام خیلی مهمه.روی سونی وایو خیلی نظر داشتم(10.6 اینچ)یکی از دوستان پدرم برام یه تبلت ایسر پیدا کرده که منم بدم نیومده.می خواستم نظرتون رو بدونم و آیا کسی این تبلت رو داشته؟ضمنا"دارای 3 ماه گارانتی تعویض و 1 سال گارانتی قطعات هست.البته چیزی که آشنای بنده گفته اینه که برام روی این تبلت گرانتی مادام العمر پروتکل میگیره.قیمت هم 1.510 هست.ضمنا" واقعا" دستتون درد نکنه.کاش تو همه زمینه ها فرومهای اینچنین قوی داشته باشیم.واقعا چقدر استاد اینجا هستن و چقدر مطلب یاد گرفتم.به خصوص pdf راهنمای آشنایی و خرید لپ تاپ.مرسی.
دوستان اینم لینکش:http://www.me-id.com/travelMatec112_f.htm
انشاله ممکنه که تا اواخر هفته بگیرمش.پس لگر نظر خاصی دارین ما رو هم بی نصیب نذارین.:rolleyes:
سلام به همه دوستان
کسی ما رو تحویل نگرفت.ما هم سفارش تبلت رو دادیم.نمیدونم اسفندیار کجاست که لا اقل نظرش رو بدونم؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
با سلام

سايت PCWorld صد محصول برگزيده سال 2005 رو اعلاك كرده:
The 100 Best Products of 2005

اول از همه پيشنهاد ميكنم حتما يه نگاهي به ليست بندازين. چيزهاي جالبي توش پيدا ميشه. خصوصا محصولات نرم افزاري رايگان كه به راحتي قابل دانلود و استفاده هستن.

بعد، در اين ليست چند نوت بوك هم وجود داره از جمله:
Compaq Presario V2000

Dell Inspiron 6000

IBM ThinkPad X41

اينكه PcWorld از بين اين همه محصول سه تا نوت‌بوك رو انتخاب كرده، نشون ميده كه اصولا نوت‌بوك‌هاي منتخب بايد داراي مشخصات و كيفيت خاص و متمايزي باشن. آيا واقعا اينطوره؟
آيا اين نوت‌بوك‌ها در ايران هم پيدا ميشه؟ از قيمتشون اطلاعي دارين؟

با تشكر :)
دوست عزیزم اولا که خوش آمدید...
دوم اینکه من هم مطلب مزبور را که شما ارائه کرده بودید را خوانده بودم ولی علیرغم تمامی نکات مفید آن چند اشکال کوچک هم دارد...
یکی اینکه این بررسی برای بازارهای آمریکای شمالی است و ارائه این لیست نیز با توجه به وضعیت آن بازار تنظیم شده است...
دیگر اینکه اخیرا متوجه شده ام در حتی سایت های معتبری چون لینک مزبور گاه راه به تجارت ختم می شود....منظورم این است که نیم نگاهی به وضعیت فروش یک محصول انداخته می شود و سپس آن را به عنوان بهترین یا برترین معرفی می کنند.این عنوان در نظر خواننده این مفهوم را تلقی می کند که پس در کنار تمامی برند های مشهور همین چند نمونه با کفایت ترین ها هستند...در حالیکه من کاملا با این حرف مخالفم...هر محصولی برای خود نقاط قوت و ضعفی دارد ولی این دلیل بر آن نیست که یک محصول ایده آل ترین های ممکن را ارائه می کند.این حقیقتی است که کمتر به آن اشاره می شود...
همین قدر که یک سایت معتبر به تبلیغات فراوان روی آورد و خود را از نظر تعداد مراجعه کننده بی نیاز دید و یا اینکه فکرش از تعداد روزانه به سقف ثابت بازدید کننده مکفی یافت کمی از بار علمی آن سایت کاسته شده است...
البته این مطلبم دلیل براین نیست که سایت مزبور دقیقا دچار همین مشکل است ولی باید به این نکات نیز دقت کرد...
نوت بوک دل مزوبر در ایران در نمایندگی زیگورات موجود است ولی مثلا همان کامپک و یا آی بی ام که همان نمونه مورد نظر شما ساخت چین می باشد در ایران فعلا موجود نیست.فکر می کنم در بازارهای دوبی بایستی یافت شوند...
ناگفته نماند که همان مدل آی بی ام مزبور بسیار خوش دست است...البته چندان عبارت فنی مناسبی بکار نگرفتم.ولی منظورم این بود که چینی ها دانسته اند که چطور می توان تکنولوژی آریکایی را خرید و مواد چینی به آن به عنوان ملحقات افزود...این یعنی تفکر چینی...:lol: شما اگر یک مارک نوت بوک چینی به همین مختصات می دیدید عمرا خریداری نمی کردید..;) ولی برای اولین محصول تولیدی پس از ادغام این شرکت آمریکایی با شرکت لنوو چین انصافا محصول مناسبی از آب در آمده است...یادمان باشد که لنوو هم اینک به سومین شرکت بزرگ تولیدی دارد تبدیل می شود...

بالا