• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahyar2020 :
جناب اسفنديار ،
آقا از راهنماييت ممنونم.

اين چند روز خيلي دنبال مدل هاي مختلف رفتم و بين اين سه مدل نمي دونم كدوم رو انتخاب كنم .
نظرتون رو در مورد لپ تاپ هاي دل و توشيبا مي خواستم . بعضي ها مي گن دل بهتره و بعضي مي گن توشيبا .
حالا من هم موندم كدوم رو انخاب كنم !
اون طوري هم كه شنيدم مي گن لپ تاپ هاي دل ايرلندي هستند (همونطور كه خودتون هم گفتيد) و لپ تاپ هاي Toshiba ‌قطعاتش مال آمريكا و اسمبل چين هست .(به نظر شما راسته؟؟)

به نظر شما كدوم بهتره ؟

1.Toshiba Satellite M45-S355 - داراي Cpu :1.86 و هارد 100 . رم 1024 و كارت گرافيك 128
قيمت :1450000 تومان

2.Toshiba Qosmio E15-AV101 داراي Tv tuner و كنترل - cpu:1.7- هارد 80 . كارت گرافيك 64
قيمت :1750000

3.Dell Latitude D610 داراي cpu :1.86 ‌و هارد 60 و رم 5112 و كرات گرافيك 128 و بولوتوس و ايتفرارد و..
قيمت : 1400000

اگه شما لپ تاپ هاي ديگه با هر ماركي در حد 1500000 تومان بهتر از اينها سراغ داري لطف كن به ما هم بگو .با تشكر فراوان​

...
عزیز جان...
دل قبلنا ایرلندی بود الان دیگه چینیه..:(
اگه روی همین سه مدل دقت کنید و قیمتهای اونا را بسنجین به نسبت کارایی دل یا همان سومی بهتر از مابقی است...خواستین به سایت سی نت هم یه سری بزنین..
مدلهای دیگه ای هم هست ولی من اگر انتخاب کنم یک نیم نگاهی به این مدلها هم بیندازین:
http://www.me-id.com/notebook.htm
و بخصوص این:
http://www.me-id.com/travelmate4153.htm

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mehrdad1355 :
این سازمان ما داره لپ تاپ اچ پی 6110 nx رو به اقساط 10 ماهه(کلا 790 تومن ) به کارکنان میده می خواستم بدونم ارزش داره؟
بالاخره گذر پوست به دباغ خانه افتاد..
عزیزجان رو سه چیز اون دقت کن:
1-ویندوز اصل داره؟!
2-از نوع used و یا refurbished نباشه....
3-بغیر از نوت بوک چه چیزایی روشه؟منظورم اینه که تو قوطی ساردین و کامل می دن یا اینکه همه چیزاشو بردن و دل و رودشو گذاشتن واسه حراج؟!
در ضمن اگه شد مختصات اونو واسم بنویسی خوب می شه..آخه بدبختانه گاهی حتی اونی که تو سایت اصلی می بینی با اونی که بهت می دن زمین تا آسمان فرق داره..
در ضمن اگه فضولی نیست می تونم بپرسم کدام سازمان...علتشم اینه که بعد اون جریان لپتاپ خبرنگاران که قرار شد در نهایت تنها معادل ریالیشو به خبرنگارا بدن طی یه بخشنامه محرمانه قرار شد که این برنامه را برچینن واسه صرفه جویی ...حالا برام جالب شد که اینو بدونم....بخش خصوصی یا دولتی؟!اگه مانعی نداشت برام یه پی ام بزن...

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از esfandiyar2002 :
عزیز جان...
دل قبلنا ایرلندی بود الان دیگه چینیه..:(
اگه روی همین سه مدل دقت کنید و قیمتهای اونا را بسنجین به نسبت کارایی دل یا همان سومی بهتر از مابقی است...خواستین به سایت سی نت هم یه سری بزنین..
مدلهای دیگه ای هم هست ولی من اگر انتخاب کنم یک نیم نگاهی به این مدلها هم بیندازین:
http://www.me-id.com/notebook.htm
و بخصوص این:
http://www.me-id.com/travelmate4153.htm

اسفنديار خان از اين كه به سوال هاي متعدد ما با صبر و حوصله جواب مي دي ممنون:cool:

والا من ديگه تا فردا مي خوام انتخاب نهاييم رو انجام بدم ،
در مورد لپ تاپ دل من هم ابتدا از مدل D610 خوشم اومد ولي چون گفتيد كه چيني هستش يه جورايي بي خيالش شدم ...
و دنبال مدل هاي توشيبا رفتم و از مدل toshiba satellita M45-D359 خوشم اومد و به نظر من هم از نظر قيمت و هم از نظر امكانات از dell بهتره . ولي وقتي ديدم كه شما تو پست هاي قبل گفتيد كه باتري و فن اون مشكل داره به شك افتادم . لطفا اگه مي شه در مورد اشكالاتش يكم بيشتر توضيح بديد كه آيا خيلي اساسي هست يا قابل گذشت هست ؟؟
مثلا باتريش چند ساعت كار مي كنه ؟

از نظر ظاهر هم toshiba satellita M45-D359 به نظر من قابل قبول هست . :happy:
توي سايت cnet هم رفتم و به اين مدل توشيبا سه نفر نمره 9 از 10 رو داده بودند.

از اين نظر هم كه شما مي گوييد dell ‌براي كشور چين هست ،‌اصلا صلاح هست كه dell رو انتخاب كنم ؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahyar2020 :
اسفنديار خان از اين كه به سوال هاي متعدد ما با صبر و حوصله جواب مي دي ممنون:cool:

والا من ديگه تا فردا مي خوام انتخاب نهاييم رو انجام بدم ،
در مورد لپ تاپ دل من هم ابتدا از مدل D610 خوشم اومد ولي چون گفتيد كه چيني هستش يه جورايي بي خيالش شدم ...
و دنبال مدل هاي توشيبا رفتم و از مدل toshiba satellita M45-D359 خوشم اومد و به نظر من هم از نظر قيمت و هم از نظر امكانات از dell بهتره . ولي وقتي ديدم كه شما تو پست هاي قبل گفتيد كه باتري و فن اون مشكل داره به شك افتادم . لطفا اگه مي شه در مورد اشكالاتش يكم بيشتر توضيح بديد كه آيا خيلي اساسي هست يا قابل گذشت هست ؟؟
مثلا باتريش چند ساعت كار مي كنه ؟

از نظر ظاهر هم toshiba satellita M45-D359 به نظر من قابل قبول هست . :happy:
توي سايت cnet هم رفتم و به اين مدل توشيبا سه نفر نمره 9 از 10 رو داده بودند.

از اين نظر هم كه شما مي گوييد dell ‌براي كشور چين هست ،‌اصلا صلاح هست كه dell رو انتخاب كنم ؟
عزیز چند مشکل در این پست شما هست:
1-بحث من پیرامون Toshiba Satellite M45-S355 بود در مقایسه با دل 610 دی.حالا شما می فرمایید که نوع انتخاب شما به Toshiba Satellite M45-d359 تغییر پیدا کرده و اونو بیشتر می پسندید.
2-خواهش می کنم به این پست هم توجه کنید:
http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1757514,00.asp
و این:
http://reviews.cnet.com/Dell_Latitude_D610/4507-3121_7-31268759.html?tag=sub
خوب ولی برای Toshiba Satellite M45-d359 من مطلبی پیدا نکردم.مطمئن هستید درست تایپ کرده اید؟اگر درست است خواهش می کنم لینک آن را بگذارید..
3-بحث فن و تهویه و باطری در مورد این نوت بوک صادق نیست...دقت کنید که هر نوت بوک در هر برند مشکلات خاص خود را دارد و این درست نیست که بگوییم که حتی چون چهار عدد از مارک های مختلف برند توشیبا مشکل باطری دارند پس با این حساب مابقی نیز همین مشکل را دارند.خیر...
4-نوت بوک دل چینی نیست...دقت کنید...اسمبل چین است نه اینکه سازنده قطعات آن نیز چین بوده باشد.این دو مقوله کاملا متفاوت از هم است..
5- باطری نوت بوک های توشیبا در بهترین حالت بین 3ونیم تا نزدیک به چهار ساعت و حدود بیست دقیقه (در مدل های بخصوص)کار می کنند.
6-دقت کنید که هرچه مختصات دستگاه قوی تر می شود هم به وزن آن افزوده می شود و هم از عمر باطری آن کاسته می شود(عمر مفید باطری خیر عمر مصرفی آن حین کار که در نهایت با شارژ های مداوم بزودی عمر مفید آن نیز تحت اشعاع خواهد گرفت)...

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
بالاخره گذر پوست به دباغ خانه افتاد..
عزیزجان رو سه چیز اون دقت کن:
1-ویندوز اصل داره؟!
2-از نوع used و یا refurbished نباشه....
3-بغیر از نوت بوک چه چیزایی روشه؟منظورم اینه که تو قوطی ساردین و کامل می دن یا اینکه همه چیزاشو بردن و دل و رودشو گذاشتن واسه حراج؟!
در ضمن اگه شد مختصات اونو واسم بنویسی خوب می شه..آخه بدبختانه گاهی حتی اونی که تو سایت اصلی می بینی با اونی که بهت می دن زمین تا آسمان فرق داره..
در ضمن اگه فضولی نیست می تونم بپرسم کدام سازمان...علتشم اینه که بعد اون جریان لپتاپ خبرنگاران که قرار شد در نهایت تنها معادل ریالیشو به خبرنگارا بدن طی یه بخشنامه محرمانه قرار شد که این برنامه را برچینن واسه صرفه جویی ...حالا برام جالب شد که اینو بدونم....بخش خصوصی یا دولتی؟!اگه مانعی نداشت برام یه پی ام بزن...
والا پکه آکبنده و فعلا دستگاها پلمبه و خبری از داخلش نداریم و تازه تحویل معاونت شده و از دوبی مستقیم اوردن
تنها چیزی که از رو جعبه معلومه 2.4 بودن سی پی یو اون و وایرلس دار بودنشه
نیمه دولتیه و خود سازمان مستقل گرفته و مفتی نیست و پول اونو قسطی میگیرن و شامل اون جریان نیست

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mehrdad1355 :
والا پکه آکبنده و فعلا دستگاها پلمبه و خبری از داخلش نداریم و تازه تحویل معاونت شده و از دوبی مستقیم اوردن
تنها چیزی که از رو جعبه معلومه 2.4 بودن سی پی یو اون و وایرلس دار بودنشه
نیمه دولتیه و خود سازمان مستقل گرفته و مفتی نیست و پول اونو قسطی میگیرن و شامل اون جریان نیست
خوب از خرس مویی غنیمت است..:D
باید دید میزان قسط تو چه منوالی هستش.و..آیا خون باباشونو می کشن روش یا به قیمت عادلانه میدن...
نوت بوک خوبیه و امیدوارم از اونایی نباشه که در جبل علی و راس الخیمه مونتاژ می شه..:D
باید دید کی در امر واردات و ثبت سفارش عمل کرده و آیا مثلا آبدارچی معاونت بوده یا واقعا یکی که سرش می شده رفته تحقیق کرده؟!منظورم اون شرکت واسطی هستش که این وسط عمل کرده...می تونی اونو واسم گیر بیاری؟!

mahyar2020

کاربر فعال
لایک‌ها
1
عزیز چند مشکل در این پست شما هست:
1-بحث من پیرامون Toshiba Satellite M45-S355 بود در مقایسه با دل 610 دی.حالا شما می فرمایید که نوع انتخاب شما به Toshiba Satellite M45-d359 تغییر پیدا کرده و اونو بیشتر می پسندید.
2-خواهش می کنم به این پست هم توجه کنید:
http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1757514,00.asp
و این:
خوب ولی برای Toshiba Satellite M45-d359 من مطلبی پیدا نکردم.مطمئن هستید درست تایپ کرده اید؟اگر درست است خواهش می کنم لینک آن را بگذارید..
3-بحث فن و تهویه و باطری در مورد این نوت بوک صادق نیست...دقت کنید که هر نوت بوک در هر برند مشکلات خاص خود را دارد و این درست نیست که بگوییم که حتی چون چهار عدد از مارک های مختلف برند توشیبا مشکل باطری دارند پس با این حساب مابقی نیز همین مشکل را دارند.خیر...
4-نوت بوک دل چینی نیست...دقت کنید...اسمبل چین است نه اینکه سازنده قطعات آن نیز چین بوده باشد.این دو مقوله کاملا متفاوت از هم است..
5- باطری نوت بوک های توشیبا در بهترین حالت بین 3ونیم تا نزدیک به چهار ساعت و حدود بیست دقیقه (در مدل های بخصوص)کار می کنند.
6-دقت کنید که هرچه مختصات دستگاه قوی تر می شود هم به وزن آن افزوده می شود و هم از عمر باطری آن کاسته می شود(عمر مفید باطری خیر عمر مصرفی آن حین کار که در نهایت با شارژ های مداوم بزودی عمر مفید آن نیز تحت اشعاع خواهد گرفت)...

اسفنديار جان باز هم ممنون ..:cool:

اون مدل توشيبا اين هستش : Toshiba Satellite M45-S359

حالا ديگه آخرين انتخاب من بين اين دو مدل هست :

1.Toshiba Satellite M45-S359
Intel Pentium® M processor 760 [2.0GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB]
Microsoft® Windows XP Professional
1024MB PC4200 DDR2 533MHz SDRAM (Both memory slots may be occupied)
15.4" Diagonal Wide-screen XGA Display w/TruBrite Technology (1280x800)
Intel® Graphics Media Accelerator 900 with 8MB-128MB dynamically allocated graphics memory
100GB HDD (5400rpm) Serial-ATA (SATA)
DVD SuperMulti (+/-R Double layer)
Intel® Pro/Wireless LAN 2200BG (802.11b/g)
1 Year Standard Limited Warranty
قيمت :1500000 تومان

2- Dell Latitude D610 داراي cpu :1.86 ‌و هارد 60 و رم 5112 و كرات گرافيك 128 و بولوتوس و ايتفرارد و..
قيمت :1400000 تومان

لطفا نظرتو درباره اين دو مدل بگو و هر كدوم رو مي پسندي لطفا علت انتخابت را بفرما.:cool:
تا من امروز بعد از ظهر يكي رو رو سفارش بدم .

از نظر ساخت هم كه اين طوري كه من فهمديم هم Dell و هم Toshiba قطعاتشون مال آمريكا و اسمبل چين هستند . درسته ؟
پس از نظر ساخت هر دو يكجور هستند

arak_fx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اسفنديار جان .
آقا جواب من هم بديد ممنون ميشم ( پست 1271 و 1275 )

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahyar2020 :
اسفنديار جان باز هم ممنون ..:cool:

اون مدل توشيبا اين هستش : Toshiba Satellite M45-S359

حالا ديگه آخرين انتخاب من بين اين دو مدل هست :

لطفا نظرتو درباره اين دو مدل بگو و هر كدوم رو مي پسندي لطفا علت انتخابت را بفرما.:cool:
تا من امروز بعد از ظهر يكي رو رو سفارش بدم .

از نظر ساخت هم كه اين طوري كه من فهمديم هم Dell و هم Toshiba قطعاتشون مال آمريكا و اسمبل چين هستند . درسته ؟
پس از نظر ساخت هر دو يكجور هستند
خوب در اینجا سعی می کنم از منظر دیگری به این دو انتخاب شما بنگریم:
کیفیت سخت افزاری این دو مدل تقریبا در یک میزان با کمی اختلافات جزئی برابری می کند و هم اینک باید به کارایی آن نگریست:
برای توشیبای انتخابی خودتان به اینجا بنگرید:
http://www.laptoplogic.com/reviews/detail.php?id=72
و همین طور:
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000BKABC6/1stopelectr0a-20/103-7858836-0463064
دقت نمایید که صحبت آمریکاست و نه جای دیگر و به میزان آرای خریداران هم توجه کنید...گرچه زیاد نیستند..
و البته:
Toshiba Satellite M45-S359 15.4" Notebook PC (Intel Pentium M Processor 760 (...
چنین نوشته شده:
My husband is a computer consultant, and we have had it with these computers. They seemed to be the best deal each time we were in the market for a new laptop, but don't waste your money. I have one that is 2 years old, and it shuts down from over heating about every hour. My husband gave me that...

که در اینجاست:http://www.laptops-on-the-go.com/index179.php

و اما در باب دل610 دی:

http://www.pcpro.co.uk/reviews/71650/dell-latitude-d610.html
و البته:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2472
و همچنین:
حالا متوجه منظورم شدید؟!
علت انتخاب لینک های فوق این بود که من اگر صرفا متکلم وحده می شدم در آن صورت چنین وانمود می شد که دارم بدون شاهد صحبت می کنم...
یادتان باشد دوست من اگر بنا به تعاریف شرکت سازنده و نمادهای وب سایت آنان و یا فروشندگان نمایندگی آنها در کشورهای دیگر می بود تاکنون(که متاسفانه در ایران مصداق دارد)میلیونها بایستی به فروش می رفت ولی می بینید که نظر یک کاربر حرفه ای چه نکات ریزی را در خلال انبوهی از تبلیغات ممکن در باب هر نوت بوک از خود می نمایاند...
در ضمن قطعات این دو نوت بوک در اصل تایوانی است نه آمریکایی...یعنی چند شرکت بسیار معتبر در دنیا هستند که همگی در تایوان بوده و تایوانی هستند و دفاتر نمایندگی آنها در دنیا بازار یابی نموده که سفارشات قطعات سخت افزاری مورد نیاز نوت بوک های برندهای مختلف را بگیرند و سپس از شرکت سازنده مادر در تایوان آن را درخواست نمایند.در این بین ایسر استثناست که هم خود می سازد و هم برندی به همین نام در همین چند سال اخیر بعد از جدایی از بنکیو معرفی نموده است...
این یعنی اینکه شما مثلا نوت بوک دل آمریکایی و یا توشیبای ژاپنی را با اسمبل چین و با قطعات تایوانی در دست خویش خواهید داشت...جهانی سازی یعنی همین دیگه..
موفق باشید.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از arak_fx :
سلام اسفنديار جان .
آقا جواب من هم بديد ممنون ميشم ( پست 1271 و 1275 )
آقا شرمنده این روزا کاسبی زیاده و بازار هم روبراهه :lol: واسه همین شما فراموش شدین...ببخشید..;)
پاسخ 1271 را در 1274 داده ام::lol: شبیه دیوان سالاری اداری شد...
و اما پاسخ 1275 :
آره عزیز جان پیدا می شه چراکه نه...شما به cnet.com و در بخش نوت بوک یه سری بزن می بینی که می توانی خودت قطعات مورد علاقه خودتو انتخاب کنی...اینم آدرس دقیق اون:
http://reviews.cnet.com/4566-3121_7-0.html?tag=dir.all
خوبه عزیز؟!:D انتخاب کن تا روش بحث کنیم...:)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
خوب از خرس مویی غنیمت است..:D
باید دید میزان قسط تو چه منوالی هستش.و..آیا خون باباشونو می کشن روش یا به قیمت عادلانه میدن...
نوت بوک خوبیه و امیدوارم از اونایی نباشه که در جبل علی و راس الخیمه مونتاژ می شه..:D
باید دید کی در امر واردات و ثبت سفارش عمل کرده و آیا مثلا آبدارچی معاونت بوده یا واقعا یکی که سرش می شده رفته تحقیق کرده؟!منظورم اون شرکت واسطی هستش که این وسط عمل کرده...می تونی اونو واسم گیر بیاری؟!
10 قسط 79 هزار تومنی میگیرن
از اتفاق گویا از جبل علی هم اوردن
24.gif
مگه اینا چشونه؟(البته روش زده ساخت چین)
شرکت نیاورده و یکی از اعضا هیئت مدیره گویا از اونور اب اورده

Arash75

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ...

من یک بازنگری کوچیک در نیازمندی هام کردم .فکر میکنم شاید بد نباشه با توجه به سیستم های 64 بیتی که امده یک لپ تاپ با پردازنده 3200+ Mobile AMD Athlon™ 64 به بالا بگیرم. البته تجربه بسیار خوبی با پردازنده های AMDدارم از 486 DX 5 تا الان که َAthlon 2600 دارم منتها از پردازنده های موبایلش خبر ندارم.

این لینک یک سری از این لپتاپ ها رو معرفی کرده من خودمم هم یک HP Compaq Presario رو از نزدیک چک کردم که پرفورمانس فوقالعاده ای داشت ولی ظاهرش خیلی به من نچسبید سری Acer Ferrari هم به نظر خیلی اسپرت می اد!!!!

http://www.amdboard.com/athlon_64_notebook.html

حال جدای از ظاهر لپتاپ اگر دوستان اطلاعاتی دارن از کم و کیف لپتاپ هایی که پردازنده Mobile AMD Athlon™ 64 دارن لطف می کنن منو هم در جریان بذارن.
ممنون.....

mahyar2020

کاربر فعال
لایک‌ها
1
اسفنديار خان با اين اوصاف پس من Dell Latitude D610 ‌رو انتخاب مي كنم .
به نظر شما انتخاب خوبيه ؟

از همه راهنمايي هايي كه كردي ممنون

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mehrdad1355 :
10 قسط 79 هزار تومنی میگیرن
از اتفاق گویا از جبل علی هم اوردن
24.gif
مگه اینا چشونه؟(البته روش زده ساخت چین)
شرکت نیاورده و یکی از اعضا هیئت مدیره گویا از اونور اب اورده
خوب زیاد نباید دیگه مته به خشخاش گذاشت...آقا مبارکه..;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Arash75 :
سلام ...

من یک بازنگری کوچیک در نیازمندی هام کردم .فکر میکنم شاید بد نباشه با توجه به سیستم های 64 بیتی که امده یک لپ تاپ با پردازنده 3200+ Mobile AMD Athlon™ 64 به بالا بگیرم. البته تجربه بسیار خوبی با پردازنده های AMDدارم از 486 DX 5 تا الان که َAthlon 2600 دارم منتها از پردازنده های موبایلش خبر ندارم.

این لینک یک سری از این لپتاپ ها رو معرفی کرده من خودمم هم یک HP Compaq Presario رو از نزدیک چک کردم که پرفورمانس فوقالعاده ای داشت ولی ظاهرش خیلی به من نچسبید سری Acer Ferrari هم به نظر خیلی اسپرت می اد!!!!

http://www.amdboard.com/athlon_64_notebook.html

حال جدای از ظاهر لپتاپ اگر دوستان اطلاعاتی دارن از کم و کیف لپتاپ هایی که پردازنده Mobile AMD Athlon™ 64 دارن لطف می کنن منو هم در جریان بذارن.
ممنون.....
دوست خوبم با سلام...
AMD اخیرا و بتازگی پا به عرصه تولید پردازنده های نوت بوک گذاشته و سعی را برآن دارد تا فاصله خود را در این زمینه با اینتل کم کند ولی...
باید دید کارایی متناسب دستگاه در صورت فدا شدن مصرف زیاد انرژی و کاسته شدن از کارایی باطری نوت بوک به چه حالت در خواهد آمد؟!ضمن اینکه به همین دلیل تعداد سلول های باطری در این مورد بدلیل مصرف بیشتر انرژی بسیار بیشتر از پردازنده های اینتل خواهد بود و طبیعتا وزن کمی بیشتر دستگاه را نیز لحاظ کنید...البته هنوز در ابتدای راهیم و مطمئنا تا اصلاح نسل بعدی راه چندانی نمانده..

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahyar2020 :
اسفنديار خان با اين اوصاف پس من Dell Latitude D610 ‌رو انتخاب مي كنم .
به نظر شما انتخاب خوبيه ؟

از همه راهنمايي هايي كه كردي ممنون
یه چیزی را صادقانه عرض کنم:من ممکنه برای اثبات شواهد خودم-هرچند غلط-برایتان از زمین و آسمان ریسمان ببافم تا شما را قانع کنم که درست می گویم...شما باید تصمیم نهایی را بگیرید..من در حد توانم سعی می کنم تا میزان اشتباهات احتمالی دوستان را در انتخاب خود کمتر کنم ولی دلیل بر این نیست که همه چیز دان هستم..
در رده مورد انتخاب شما بلی مناسب است...ولی شما می توانید در صورت علاقه همان توشیبا را انتخاب کنید..به هر حال انتخاب شما مورد احترام من خواهد بود...;)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
خوب زیاد نباید دیگه مته به خشخاش گذاشت...آقا مبارکه..;)
من خودم احتیاجی ندارم
برا همکارم می پرسم
قرار شده براش تحقیق کنم! بهش بگم می ارزه به این قیمت؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
سلام دوستان . من میخام لپ تاپ بگیرم . البطه الانم دارم ولی میخام ارتقا بدم . ( asus D1 ) .

w3 asus چطوره ؟ کسی کار کرده ؟ cpu هم 1.7 sonoma ( اگه اشتباه نکنم ) هست .

ram 512ddr
hard : 60gb + Second HDD
monitor 14 XVga

و قیمت هم حدود یک و پونصد ؟
جطوره ؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام shankimout جان
من اتفاقا یه مدت مدید تو کف این W3 بودم .. به نظر من دیزاینش حرف نداره واقعا زیبا طراحی شده مخصوصا کلید پاورش که نور آبی داره و باطریش که درست مثل بامبو است ... یه تست هم ازش گرفته بوم کاملا رضایت بخش بود کیفیت ، وضوح و روشنایی نمایشگرش هم خیلی عالی بود (البته به پای سونی نمیرسه !) .. اگر اشتباه نکنم عمر باطریش هم بالای 5 ساعت است ... فقط یه مسله بود که من از خریدش منصرف شدم قیمت بالا و نمایشگر 14 بود. شما با هزینه کمتر می تونید لپ تاپ های دیگه با مختصات مشابه و یا بالاتر تهیه کنید ... البته از نکات مثبتش میشه به گارانتی 3 سالش اشاره کرد. این نظر من بود قصد دخالت و یا تحمیل عقیده ندارم

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
برای من یک چیز خیلیی مهم . یک سبک بودن . دو vga خفن که مال w3 radeon 128 هست

سبکی و کوچکی و عمر باطری بالا . و فروش شرایطی . که شرایتش رو شرکت digital اعمال میکنه و 3 سال گارانتی global و 2 سال گارانتی digital

چه چیزایی تو این رنج ها پیدا میشه ؟

بالا