به نقل از esfandiyar2002 :سلام دوست من.. اولا مرسی از حسن نیت شما دوم اینکه شما با این کاری که دارید و اگر برایتان مسئله ای نیست چرا بر روی یک تابلت پی سی سرمایه گذاری نمی کنید؟!خوشبختانه مدل های موجود در بازار در این زمینه کم و کارا هم هست...بلی اون مدل مورد نظر شما مشکل عمر باطری داره...ضمن اینکه مشکل تهویه داخلی را هم به اون اضافه کنید..شما با این اوصاف باید روی نوت بوکی سرمایه گذاری کنید که حداقل 5 الی 6 ساعت عمر مفید باطری داشته باشد ضمن اینکه حداقل دسکتاپ را نیز کارایی داشته باشد.تابلت ها بیشتر برای این طراحی و ساخته شده اند که هم در دست براحتی جای گیرند و هم اینکه با قلم بتوان بر روی آن نگاشت.ضمن اینکه راتحتی و سبکی خاص خود را نیز دارند.نظرتان چیست؟!کمی خودتان در سایت های مشهور نظری بیندازید و ببینید از بین چند نمونه موجود چیزی فراخور شما وجود دارد یا خیر؟!در غیر این صورت باید بر روی light notebook فکر کنید.
دوست من با سلامی دوباره...به نقل از kamithegreat :بازم سلام اسفندیار خان و ممنون از راهنمایی هات.
حالا یه سوال مهم داشتم:
صرف نظر از برند و مدل مورد نظر خرید از ایران رو پیشنهاد می کنی یا از دبی؟ آخه من تو دبی آشنا دارم و مثلا در مورد همون Toshiba M45-S359 که قبلا برات گفتم اونجا هم چک کردم. قیمت زیاد با اینجا تفاوت نداشت. اما تفاوت اصلی در این بود که اونجا 3 سال گارانتی بین المللی می دن اما اینجا یک سال گارانتی ایران.
حالا سوال من اینه که سه سال بین الملل بیشتر می ارزه یا یک سال ایران؟ (ببخش که این جور سوالات رو می پرسم اما چون تا حالا نوت بوک نداشتم واقعا چیزی در مورد گارانتی شون خصوصا تو ایران نمی دونم).
2- در ضمن تو راهنمای خرید هم نوشته بودی که فروشنده ها باید بین 2 تا 5 درصد تخفیف بدن. خوب این رقم میشه چیزی حدود 50 تا 80 هزار تومان!! آیا فروشنده های پایتخت واقعا همچین تخفیف هایی میدن؟
3- موقع خرید نوت بوک و قبل از اینکه بیاریمش خونه و به نت وصل بشیم و رجیسترش کنیم از کجا می تونیم بفهمیم که ویندوز سیستممون اوریجیناله یا نه؟ یکی از دوستام یه LG از مادایران گرفته اما تازه فهمیده که ویندوزش رجیستر نمیشه و اوریجینال نیست
قربانت
به نقل از stocker :HP Pavilion zv6270us 15.4" Notebook PC
AMD Athlon 64 3500+,1024 MB, 100 GB HD, DVD+/-RW/CDRW
$1049.88
دوست من...در بخش سخت افزار رایانه و تاپیکی تحت عنوان "خريد از دبی يا هر جای دنيا " توضیحاتی داده ام که امیدوارم مفید فایده واقع شود...به نقل از stocker :آقا من ميخوا م از دوبی يه سری notebook بيارم
اين مدل رو يکی از رفقا بهم گفته بود
اچ پی 4900!
که قيمت هاش مفت بود 700 $ اينا
اما ميخوام بدونم اين قيمت 600 تا 700 چی خوبه
البته من مدل های اچ پی با قيمت هاش رو ديدم کلی حال کردم
و به راحتی تو اين رنج ميشه خريد اما ميخوام نظر شما رو هم بدونم
راستی از ebay کسی تا حالا notebook خريده
خيلی قيمت هاش مفته
در کل اگه کسی آمار از دوبی داره بگه من ميخوام سفارش بدم
ميخوام ازا اونجا notebook بگيرم
اما نظر شما رو ميخوام بدونم
اگه کسی نظری در مورد دوبی و آدرس باحال داره
و قيمت باحال بگه
شايد اگه بشه يه سری بياريم!
بعدش بزنيم تو پوز اين گرون فروش ها
البته واسه اين بروبچ پرشين تولز من قبلاً يه سری pc اچ پی آمار دادم
خيلی تحويل گرفتن
در کل يه سر و سراغ کلی ميخوام
ممنون که جواب منو ميديد
جواب دادم عزیز..به نقل از stocker :يه جواب دادم اگه لطف کنيد و پاسخش رو هم بديد ممنون ميشم
به نقل از esfandiyar2002 :دوست من با سلامی دوباره...
1-این دیگه سوال کردن نداره عزیزم....شما گارانتی سه ساله بین المللی را می خوای به گارانتی یک ساله ایران که مفت هم نمی ارزه بدی بره؟!:blink: عجبا..نه جانم شما می توانی همان نوت بوک را در صورت نگرانی از خرابی احتمالی به محض آوردن به ایران در یکی به اصطلاح همین نمایندگی های بظاهر معتبر با کمی پرداخت پول گارانتی ایران هم بکنی...
2- حتما از دوبی خریداری کن که جای تردید نیست...فروشنده باید تخفیف بدهد ولی احتمالا همان درصد را برای توضیحات غلط به وقت ارائه محصول برای فروش از شما اضافه خواهد گرفت..:lol:
3-واقعا از مادیران از این بیشتر نیز انتظار نمی رفت..:hmm: به دوستتان بگویید سریعا این مسئله را با بخش سرویس و خدمات شرکت مزبور در میان گذاشته و حل نماید و یا ادعای خسارت کند..عجب افتضاحی کرده اند....روی هر نوت بوک ال جی باید سی دی اورجینال بوده باشد.اگر حرف شما صحت داشته باشد در آن صورت باید قبول نمود که مادیران سی دی های اورجینال را برداشته تا سود اضافه کند..:blink: جل الخالق!!!به حق چیزای ندیده و نشنیده..
ایران اصلا روی نقشه جغرافیای جهان وجود داره که گارانتی بین الملل شامل حالش بشه؟!:lol:به نقل از kamithegreat :سلام اسفندیار خان و باز هم ممنون.
ببین شرمنده! من گفتم که تو زمینه نوت بوک و بازارش تازه کارم. واسه همین شاید نتونستم سوالم رو خوب توضیح بدم. ببین منم مطمئن هستم که گارانتی 3 ساله بین المللی خیلی می تونه با ارزش باشه. اما چیزی که برام مبهم بود (و هنوزم هست) اینه که آیا این گارانتی بین الملل تو ایران هم ارزش داره؟ به زبون ساده تر آیا ایران هم جزو بین الملل محسوب میشه؟!!!
در ضمن قضیه LG رو هم به دوستم گفتم و قرار شد پی گیری کنه. بازم ممنون:blush:
سلام....به نقل از mahyar2020 :جناب اسفنديار ، سلام
مي خواستم بدونم كه لپ تاپ هاي dell در بازار ايران ساخته كدوم كشور هستند ؟
و ديگه اين كه من نمي دونم كه بين Dell و Toshiba كدوم رو انتخاب كنم . لطفا راهنمايي كنيد كدوم بهتره .
من از بين مدل هاي Dell مدل D610 رو انتخاب كردم . به نظر شما نوت بوك خوبي هست؟؟ و توي محصولات dell بهترين از اين تو اين سطح قيمت وجود داره ؟
به نقل از esfandiyar2002 :ایران اصلا روی نقشه جغرافیای جهان وجود داره که گارانتی بین الملل شامل حالش بشه؟!:lol:
شوخی کردم.. نه عزیز در ایران شامل حال شما نمی شه ولی تکرار می کنم..می توانید با مراجعه به یکی از همین شبه نمایندگی ها با پرداخت چند چوق بی زبان نوت بوک خود را در مقابل حوادث بیمه یک ساله گارانتی مانند نمایید.متشکرم..
خوب اولا کسی به پاچه شما جنس بنجل نمی اندازه...دیگه اینکه به قیمت حقیقی اون خرید می کنی...دیگه جونم واست بگه که...:lol: قدرت تصمیم گیری در انتخاب و تنوع اجناس جدید را از نزدیک لمس می کنی..به نقل از kamithegreat :بازم سلام.
اسفندیار جان شرمنده. IQ من تو مایه های میگو سوخاری یه! توروخدا بهم نخند!
ببین با این توضیحی که دادی (اینکه گارانتی اینترنشنال تو ایران کارایی نداره) پس چرا بهم توصیه کرده بودی که حتما از دبی خرید کنم و گارانتی بین الملل رو با گارانتی در پیت ایران عوض نکنم؟ شرمنده ولی حسابی گیج شدم! :blush:
دوست عزیز والا خوش آمدید...به نقل از arak_fx :سلام اسفنديار جان . از زحماتت در اين فروم كمال تشكر را دارم و جا داره يه خسته نباشيد يهتون بگم .
خصوصياتي كه ميخوام نوت بوكم داشته باشرو مينويسم لطف كنيد ببينيد چنين مدلي گير مياد .
1 - cpu centrino بالاتر از 1.7 ghz
2 - هارد بالاي 60 گيگابايت 3 - قابليت هاي امكانات اينترنتي قوي 4 - داراي dvd r - dvd rw - cd r - cd rw
5 - اندازه مونيتور از 13.3 تا 15.4 اينچ . 6 - هيچ كدوم از كارتهاي صوتي و گرافيكي و ... آنبرد نباشد .
7 - 5 ساعت بدون برق كار كند حداقل . 8 - زير 3 كيلو وزن داشته باشد . 9 - محكم باشد و قابليت 18 ساعت روشن بودن را داشته باشد اصطلاحا خر كار باشد . 10 - قيمت اصلا مهم نيست فقط اين خصوصيات رو داشته باشه . :wacko:
اگر نتونستيد در اينجا اسم اين مدلو بفرمايييد لطفا در پيغام بنويسيد .
متشكرم
به نقل از esfandiyar2002 :دوست عزیز والا خوش آمدید...
مختصات شما دارای طیف وسیعی است که باید مختص به یک برند خاص کرد...وگرنه تعاریف گسترده است...
منظورم اینه که مثلا چه مارکی خوب بید؟!:happy: البته از دید شما...
والله من :blink: بیدم..بهتره یک زنگی به اون فروشنده بزنید و ببینید این چه مدل خاصی است که حتی در سایت مادر دیده نمی شود؟!به نقل از tkavosh :دوستان میشه این اینک رو یک نگاهی بکنید و بگید که این چه مدلی از Acer هست؟http://notebook4u.ir/productdetails.aspx?id=632
ظاهرا tablet pc هست و قیمتش 950 هزار تا هست ولی من نتونستم مدلش رو پیدا کنم!
در ضمن نظر شما چیه در مورد این مدل
به نقل از esfandiyar2002 :والله من :blink: بیدم..بهتره یک زنگی به اون فروشنده بزنید و ببینید این چه مدل خاصی است که حتی در سایت مادر دیده نمی شود؟!