madonna_200490
Registered User
مرسی از همه
دوست عزیز با سلام خواهشمند است دنباله بحث خود را در این قسمت پیگیری نمایید.متشکرم.به نقل از cesoot :سلام بر دوستان عزيز و اساتيد محترم
تاپيكها وپستهاي اين بخش رو مرور كردم با توجه به اينكه اگه خدا بخواد قصد دارم يه نوت بوك بگيرم ( چند باري قصد كردم ولي ردبف نشد اميدوارم ايندفعه بشه )
خواهش ميكنم كه يه لطفي بفرمائيد و كمك كنيد خواسته من از يك نوت بوك در اين دايره قرار ميگيرد :
چون كارم ايجاب ميكند در نتيجه نوت بوك رو مدام بايد اينور آنور ببرم در نتيجه سبكي و نازك بودن اولويت دارد
بهره گيري از چيپي كه حداقل مصرف انرژي را داشته باشد ( به خاطر ماهيت متحرك بودن كارم ) در نتيجه حداكثر بازدهي و تايم استفاده و البته گرم نكردن سيستم .
كي پد نرم و راحت چون زياد تايپ ميكنم
زيبائي طراحي و ديزاين چون به اين قضيه هم اهميت ميدهم
رو مارك خاصي اصلا تعصب ندارم
NEC و LG رو ديدم خيلي نازك و زيبا بودن البته كارائي اونارو اصلا اطلاعي ندارم . نظرتونو در مورد NEC ميخواستم بدونم چون به نظرم خيلي نازك وشيك اومد ( نمي دونم كدوم مدلش بود كه تو روزنامه ديدم )
سايت سازگار كه مربوط به نك بود هم گير داشت نتونستم مطالعه كنم
خوشحال ميشم راهنمائي بفرمائيد بهمراه آدرس سايت مشخصات دستگاه و محل خريد
فربان شما
والا بعضی ها برگه ی گارانتی دارن بعضی ها فقط service tag و به هر حال مطمئن نیستم راستی با Pda هم در ارتباط باشی بد نیست.به نقل از دانشجو :جناب آقاي اسفندياري (يا هريك از دوستان كه در اين زمينه اطلاعاتي دارد)
يك سوال فوري
قرار يكي از دوستان براي من از دبي يك pocket pc بخرد. مي خواستم درباره گارانتي اطلا عات كسب كنم. ايا گارانتي در خود جعبه است يا فروشنده به شما مي دهد يا ... ؟
سوال خيلي فوري است. بايد امشب به او ايميل بزنم.
متشكرم
سلام دوست گرامی...
این مدل بدلیل دارا بودن باطری با سلول های 12 تایی کمی سنگین تر از نمونه های مشابه بوده و بیشتر برای کسانی مناسب است که در مسیرهای مشخصی تردد داشته و امکان گذاردن آن را در یک مکان مشخص مانند محیط کاری را دارند.اینچ مانیتور آن نیز مناسب بوده و از نوع واید می باشد.وجود 6-in-1 media-card reader نیز امکانات خوبی برای شما خواهد داشت البته اگر اهل ذخیره سازی این چنینی باشید.
ازنظر کارایی در سطح متوسط قرار داشته که البته بدلیل نبود کار سنگین از طرف شما چندان مهم نیست.
به نسبت قیمت آن مختصات قابل قبولی دارد.البته به امتیاز داده شده هم توجه داشته باشید.
برای تهیه باید از دوبی تحقیق کنید که آیا آنجا وجود دارد یا خیر.اگر خودتان به دوبی نمی روید می توانید ابتدا در اینترنت تحقیق کنید که آیا نمایندگی این مارک در دوبی وب سایت دارد یا خیر و سپس می توانید به یکی از همین فروشندگان نوت بوک نظیر همان هایی که در بخش فروشندگان نوت بوک نوشته ام مراجعه نمایید.با گرفتن مبلغی بیعانه می توانند به همراه یک مسافر آن را برایتان بیاورند.البته اگر در تهران هستید به مجتمع پایتخت مراجعه نمایید و ببینید آیا یکی از فروشندگان آنجا مارکی مشابه آن در ویترین دارد یا خیر.در صورت جواب مثبت می توانید اقدام نمایید.
توصیه من این بود که یکی دو مدل دیگر در همین مختصات و امکانات انتخاب می نمودید تا اگر احیانا آن مدل خاص گیرتان نیامد بتوانید قدرت مانور بیشتری داشته باشید.به همان لینکی در پست بالای دادم مراجعه نمایید و بیشتر جستجو نمایید.
در سایت های معتبری مثل cnet می توانید نظرات کاربران را در مورد آن بخوانید.به نقل از pettybel :سلام
کسی می تونه درباره Toshiba - tecra a4 s211 کمکی به من بکنه !!!!
نیت کردم که بگیرم ولی اگه کسی باشه که باهاش کار کرده باشه اگه راضیه بگه!
مرسی
اگر در دوبی این مدل موجد باشه معمولا می توانید از یکی از همین فروشندگان نوت بوک درخواست کنید تا برایتان تحقیق کند که آیا این مدل در دوبی هست و قیمت آن را برایتان معین سازد.بعد از این مرحله می توانید با پرداخت یک بیعانه مثلا صد هزار تومان نسبت به سفارش آن اقدام کنید که معمولا در ظرف یکی دو هفته برایتان می آورند.به نقل از cesoot :استاد از لطفتون ممنون .... رفتم حسابي سايتو ديدم ولي هيچكدوم مثل همين Gateway M250E منو بخودش جذب نكرد لينكهائي كه براي ارتباط داده بوديد اكثرا باز نمي شه ميتونيد كسي يا جائي رو معرفي كنيد كه بتونه اين سيستمو برام رديف كنه؟؟؟ البته سايتي هم كه نمايندگي اين در دوبي باشه پيدا نكردم
آه بله این نوت بوک های twinhead تایوانی هستند و نوت بوک های خوبی هم از کار در آمده اند.در شماره پیشین هفته نامه عصر ارتباط هم از مختصات کلی آن ذکری بمیان آمده بود.به نقل از Hiran :سلام
امروز تبلیغ لپ تاپ های شرکت سیماوا را در هفته نامه عصر ارتباط دیدم.
در لینک زیر می توانید مشخصات آنها ببینید:
http://www.simava.com/products/Showproduct_Lists.asp?Subject=38
البته فکر کنم لپ تاپ ها ساخت یک شرکت تایوانی باشه که با نام سیماوا قراره تو ایران توزیع بشود. البته فکر می کنم؟
منتظر نظرات اساتید فن در این مورد هستیم؟
پی نوشت:
لینک یکی از مدلها را در سی نت پیدا کردم.
http://asia.cnet.com/reviews/hardware/notebooks/0,39001743,39093561p,00.htm
بعضی از مدل هاش نمرات خوبی در ریویوها کسب کرده اند.
چیزی نزدیک حداقل 300 هزار تومان...البته کمی کم و زیاد...به نقل از Arash75 :دوستان سلام
چند تا سوال داشتم که لطف میکنید اگر راهنمایی کنید
یکی اینکه تفاوت قیمت لپ تاپ تو دبی و تهران چشمگیر هست یا نه؟
دو با حدود 1500 دلار بهترین لپ تاپی که میشه گرفت چیه؟ ( وزن کم واسم مهمه بعدش پروسسور قوی بعد برند معتبر مثلا سونی )
و سه اینکه اگر از دبی کسی لپ تاپ بگیره داستان گارانتی و اینجور مسایلش چجوریه اصولا گارانتی های بین المللی رو میشه روشون حساب کرد یا هزینه رفت آمد جنس معیوب به دبی مثلا انقدری هست که خرید از دبی توجیه داشته باشه؟
مرسی...
به نقل از esfandiyar2002 :چیزی نزدیک حداقل 300 هزار تومان...البته کمی کم و زیاد...
در مورد دوم کمی در سایت های معتبر سر بزنید دایره انتخاب شما بیشتر از زمانی خواهد بود که من برایتان نمونه بیاورم.ولی بعد از چند انتخاب می توان بر روی آن بحث کرد.
خرید از دوبی در حالت کلی و در صورت امکان آن برای شما بسیار بهتر از خرید از فروشندگان متفرقه در ایران است.
دوست عزیز....در رابطه با لینک اولی همانطور که حتما خودتان هم دقت کرده اید نه کارت گرافیکی جالبی برای کارهای روزمره شما دارد نه پورت های نسبتا خوبی که بعدا بکارتان بیاید.وزن آن هم که حدیث دیگری است..از همین نوت بوک های ژوراسیکی است..:lol:به نقل از cesoot :استاد اسفنديار عزيز امروز رفتم پايتخت با يه نفر صحبت كردم گفت ميتونند برام دستگاهو بيارن ولي يه gateway داشت ميداد 850/000 تومان ميخواستم ببينم ارزش داره براي خريد اينم مشخصات :
http://www.bestbuy.com/site/olspage...8747&skuId=7442289&type=product&ref=06&loc=01
و اين لينك :
http://support.gateway.com/s/Mobile/Gateway/6000Series/5376sp13.shtml
شما چه قيمتي رو براي اين دستگاه پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟ البته من نه با نوت بوك قصد بازي دارم نه كارهاي سنگين گرافيك ممنون ميشم نظرات كارشناسي بهمرا قيمت پيشنهادي شما را بخونم
ميبخشيد لينك ايراد داشت اصلاح كردم
دوست عزیز....در رابطه با لینک اولی همانطور که حتما خودتان هم دقت کرده اید نه کارت گرافیکی جالبی برای کارهای روزمره شما دارد نه پورت های نسبتا خوبی که بعدا بکارتان بیاید.وزن آن هم که حدیث دیگری است..از همین نوت بوک های ژوراسیکی است..
در مورد دوم نیز بجز وزن و عمر باطری باقی مطالب قابل قبول خواهد بود.قیمت را خودتان از روی گوگل می توانید بیابید..
در ضمن اگر کار تایپی دارید هیچ یک از این دو نوت بوک را توصیه نمی کنم.